NederlandReview

  Ervaringen Sola Fabriekswinkel

  Om in de keuken te kunnen werken heb je toch aardig wat spullen nodig. Je kunt al deze huisraad vinen bij Sola Fabriekswinkel. Maar wat zal de kwaliteit van hun gietijzeren pannen nou echt zijn? Zullen hun borden en ander servies nou wel echt zo handig zijn? Hoe lang zal hun bestel meegaan en er zo uitzien als toen je het ontving? Zullen hun raspen je kaas genoeg kunnen raspen? Zul je lang moeten wachten voor de klantenservice van Sola Fabriekswinkel jouw nieuwe bakbenodigdheden komt bezorgen? En hoe vriendelijk en behulpzaam zal Sola Fabriekswinkel’s klantenservice zijn als je ze nodig blijkt te hebben? Alleen echte klanten van Sola Fabriekswinkel kunnen je hierop een antwoord verschaffen. Lees hun reviews om te ontdekken hoe zij over deze keukenwinkel denken. Hun meningen, beoordelingen, ervaringen en cijfers kunnen je laten zien of Sola Fabriekswinkel betrouwbaar en klantvriendelijk genoeg is om bij te gaan shoppen.

  Over Sola Fabriekswinkel

  Sola Fabriekswinkel is een woonwinkel. Ze richten zich hierbij vooral op keukenartikelen. Zo is er een heel assortiment bestek waarmee je eten op kunt scheppen en kunt eten. Je kunt kiezen voor wat los bestel of juist voor een gehele bestelset. Er zijn sets voor 6, 8 of zelfs 12 personen. Er is de keuze uit kinderbestel, gekleurd bestel, verzilverd bestel en meer. Ook pannen zijn ruim vertegenwoordigd in de winkel. Je hebt pannen voor allerlei soorten bezigheden zoals wokken, bakken, koken en braden. Daarvoor heb je koekenpannen, braadpannen, grillpannen, steelpannen en kookpannen. Daarnaast zijn er pannensets, inductiepannen, hapjespannen, soeppannen enzovoort. Er zijn zelfs pannen voor speciale gerechten zoals pannenkoekpannen, paellapannen en poffertjespannen. In hun categorie keukenmessen vind je allerlei soorten messen. Sommigen hiervan zijn voor algemeen gebruik. Hiervan zijn vleesmessen, hakmessen en broodmessen goede voorbeelden. Anderen zijn toegespitst op een specifieke bereidingswijze. Dat zijn oestermessen, dunschillers, pizzasnijders en fileermessen. Maar er zijn nog meer bakbenodigdheden die Sola Fabriekswinkel aanbiedt. In die categorie vind je cakevormen, maatbekers, taartvormen, gardges, pizzaplaten, bakblikken, vleesthermometers en keukenweegschalen. Dus of je nou een tulbandcake, taart of cupcakes wilt bakken, het kan bij Sola Fabriekswinkel allemaal. Hun afdeling serviesgoed zit vol met melkkannen, schoteltjes, botervloten, schalen, borden, kommen, bekers, mokken en nog veel meer. En dan hebben ze nog één laatste categorie genaamd keukengerei. Die bevat kleine apparaten zoals kookwekkers maar ook espressomachines. Er is nog veel meer, dus kijk eens rustig rond op de website.


  De Ruby pannenset van Sola Fabriekswinkel.

  Diensten van Sola Fabriekswinkel

  De kaasschaven en waterkokers van Sola Fabriekswinkel kunnen online worden besteld. De bezorgservice van Sola Fabriekswinkel brengt de rasp of frietsnijder dan gewoon bij jou thuis bezorgen. Verder zal de klantenservice van Sola Fabriekswinkel je bijstaan als er iets mis is met je ijsschep of slacentrifuge.

  Diensten van Sola Fabriekswinkel

  Heb jij al wat van de keukenproducten van Sola Fabriekswinkel in huis? Ook als het alleen een simpele rasp is willen we alles weten over jouw ervaring met Sola Fabriekswinkel. Hoe goed werken die pannen van Sola Fabriekswinkel nou echt? En wat kun je verwachten van de bezorgservice en klantenservice van Sola Fabriekswinkel? Schrijf je eigen Sola Fabriekswinkel review en laat ons weten wat jouw mening over deze keukenwinkel is.

  Sola Fabriekswinkel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  6.6
  71% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.2
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  5.8
  Leveren
  rating
  7.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sola Fabriekswinkel

  Uw beoordeling

  Sola Donau bestekset 100 delig + los bestek

  Laat ik beginnen te zeggen dat ik het bestek pas net binnen heb, dus ik kan niks zeggen over de kwaliteit op de lange termijn.

  Wél kan ik zeggen dat de levering snel en goed was. Ik kreeg namelijk één grote doos binnen met daarin de luxe giftbox van Sola. Het bestek was zorgvuldig verpakt, ieder stuk was namelijk los ingepakt door Sola. Ook is de kwaliteit op het eerste oog erg goed. Nergens beschadigingen te bekennen, mooie glans en het voelt stevig en 'zwaar' aan, precies wat ik ervan hoopte. De losse delen waren in dezelfde box bijgevoegd, waardoor ik alles in 1 keer binnen had. Nu nog hopen dat het oog niet bedriegt en het ook echt een set is die lang meegaat, maar daar ben ik niet bang voor.

  Door: Marijn26-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Luxor 100 delige set + extra's

  Op 12 oktober 100 delige bestekset gekocht van "Luxor" lijn en heb deze in dezelfde week ontvangen, echter waren er een aantal items beschadigd en had hier foto's van gemaakt en ingestuurd naar de klantenservice.

  De klantenservice excuseerde zich en heeft direct alle items die beschadigd waren, nieuw (en extra beschermd) toegestuurd en hoefde geen spullen te retourneren. Klasse service en complimenten voor Sola en haar klantenservice!

  Door: Jeroen26-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Gietijzeren pan.

  Prachtige pan tegen een prima prijs.
  Bestelling werd meteen verwerkt en de volgende dag verstuurd.
  Kortom: Zeer tevreden.

  Door: Henise03-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  100-delig Haagsch Lofje

  Alle messen roesten na de vaatwasser, na een maand zelfs lasnaden die open staan en stukjes eraf. Na verschillende mails krijg je alleen te horen dat het onderhoud niet goed is! Uiteindelijk alle messen teruggestuurd als bewijs. We hebben wel nieuwe gekregen, maar daar zie ik ook al weer foutjes in. Geen excuses, alleen weer een begeleidende brief met verkeerd onderhoud!
  Schande voor zo’n bekend bedrijf, wij in ieder geval nooit meer Sola

  Door: Barbara Everts-Ludwig19-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  Sola bestekset bolero

  Dit bestekset voldoet niet. Met de vork kun je nog geen banaan prakken, dan vouwt hij dubbel. Aan de messen, zitten geen kartels en daar valt nog niet een boterham mee te snijden. Wanneer je een klacht indient, krijg je te horen dat het uit hun test niet blijkt en dat de prijs er naar is!! Hele slechte service Sola!!!

  Door: Mery21-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Sola Bestekset ibiza

  de kwaliteit van dit bestek herl slecht is. De tanden van de vork Kun je helemaal bewegen. Dit is niet zomaar een klacht, ik zou er niet eens knap een stuk biefstuk mee kunnen eten dan staan alle tanden krom. Het retoursturen is ook nog eens voor eigen kosten geweest dit omdat ze het omschrijven met deze woorden' dat het om een goedkoper artikel gaat en dat je daar dus niet zoveel van kunt verwachten" Dan mag het een goedkopere set zijn maar wegwerp vorken zijn bijna nog sterker, ik vind dit echt niet kunnen. Hoe goed ben je dan geholpen met Sola

  Door: Sharita Bierhaalder23-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Solabestekset

  Wat een waardeloos bedrijf, sturen een totaal ander bestekset, nu ik dit verkeerde bestekset niet wilt wordt mij geacht om het terug te zenden en de verzendkosten te betalen.

  Door: Arne 24-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  FAQ

  Is Sola Fabriekswinkel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over Sola Fabriekswinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 71% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sola Fabriekswinkel actief?

  Sola Fabriekswinkel is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sola Fabriekswinkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.