NederlandReview

  Ervaringen Soak.com

  Als je een eigen huis hebt gekocht, is het sanitair soms aan vervanging toe. Of je woont al langer in je eigen huis, en je badkamer zit er bijvoorbeeld al meer dan twintig jaar in. Ook dan is het verstandig om alles eens goed aan te pakken en alles te vernieuwen. Dit kun je doen met de producten van sanitair webshop Soak.nl. Hoe de kwaliteit van hun producten door anderen wordt ervaren lees je hier.

  Over Soak.com

  Soak is de sanitair webshop met het olifantje in het logo. Hun motto is: ‘Geweldige producten aanbieden voor een lage prijs met een super-service’. Zij houden van een persoonlijke aanpak bij het bedienen van hun klanten. De webshop is jong, maar ze werken samen met Wolseley, een miljardenbedrijf dat is gevestigd in Engeland. De producten die Soak.nl verkoopt worden gemaakt in dezelfde fabrieken als waar de A-kwaliteit merken worden gemaakt. Alleen biedt Soak.nl deze voor veel lagere prijzen aan. Heb je advies nodig, dan kun je ze ook bellen om met je mee te denken over de inrichting van je badkamer bijvoorbeeld. Het assortiment dat zij aanbieden breidt zich steeds verder uit.


  Baby olifantje in het Kruger Park

  Diensten

  In de webshop van Soak.nl vind je de volgende producten en dingen die daaraan verwant zijn:

  • Kranen
  • Toiletten
  • Wastafels
  • Baden
  • Douche
  • Spiegels
  • Verwarming
  • Meubels
  • Sets

  De verzending van een bestelling is gratis, en je kunt betalen met iDeal, Creditcard, Paypal en Mister Cash.

  De kleine Soaky

  Naast de webshop heeft Soak.nl ook iets met olifanten. Zij hebben een eigen olifant in Malawi geadopteerd genaamd Soaky. Hij wordt in Malawi goed in de gaten gehouden door de Kasungu Elephants Foundation in het nationale Kasungu Park. Hier zijn stropers actief die door de stichting worden aangepakt. Je kunt in de weblog van Soak.com meelezen over de avonturen van Soaky. Als je iets bestelt draag je ook een beetje bij aan zijn ontwikkeling en die van zijn familie. Bij aanmelding voor de nieuwsbrief krijg je naast de aanbiedingen ook updates over de olifanten in het Kasungue reservaat toegestuurd. Voor meer informatie, kijk op http://www.kasunguelephants.org/nl.

  Klachten

  Heb je een klacht over een product of de dienstverlening, probeer dit dan eerst telefonisch op te lossen. Dan kan Soak.nl samen met jou kijken naar een oplossing voor het probleem. Via e-mail contact leggen kan ook: klantenservice@soak.com. Zij garanderen je dat je binnen 72 uur een inhoudelijke reactie kunt verwachten. Ben je niet tevreden over de afhandeling van de klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kan dit bij de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)

  Jouw review hier!

  Heb jij ervaring met deze webshop? Deel dan ook jouw mening hier op NederlandReview!

  Je badkamer in stijl ingericht voor een scherpe prijs met de producten van Soak.com? Of laat de kwaliteit toch te wensen over? Lees hier de ervaringen!

  Soak.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (28)

  6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  5
  Prijs
  rating
  6.4
  Leveren
  rating
  5.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Soak.com

  Uw beoordeling

  douchecabine

  Dacht dat ons het alleen kon overkomen...glasplaat in duizenden stukjes..geen garantie alleen 10 procent korting op een compleet nieuwe cabine. Nu blijkt uit reviews dat er veel meer klanten zijn met hetzelfde probleem!!! En.. de website is uit de lucht.... daar zit vast een luchtje aan

  Door: Driessen01-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  handdoekradiatoren

  Waarom hebben ze bij andere winkels zo weinig keuze??? Was al een tijdje op zoek naar een speciale radiator voor handdoeken van bepaalde formaten maar dus echt nergens te vinden.... dat is toch raar?? zelfs niet in de bouwmarkten hier enzo... allemaal van die enorme lelijke joekels...

  Via de reclame geloof ik kwam ik bij Soak en daar hebben ze dus wel heel veel keuze. echt fijn. de prijzen kunnen wat mij betreft wel wat omlaag alleen maar dat heb je altijd ... ik heb hier in ieder geval wel een hele mooie kunnen vinden en meteen besteld. montage was best wel makkelijk maar ook omdat de aansluitingen er allemaal al waren. En ik ben een sterke vrouw ;);)

  Volgende keer begin ik dus in deze winkel!!

  Door: Hanneke18-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Spiegels

  Ik heb twee badkamerspiegels besteld. De pakketten heb ik ontvangen per pakketpost. De dozen waren heel slap en het zag er wrakkig uit. De bezorger gooide met de dozen terwijl ik uit het raam naar zijn auto stond te kijken. Dit kon niet goed zijn. Hoe de bezorger hiermee om ging was heel ruig.
  Ik heb mij bedacht en de producten verder niet geopend. Ze hebben enkel bij mij in de gang gestaan.

  Vervolgens heb ik de pakketten per pakketpost weer geretourneerd.
  Nu willen ze de retour niet verwerken omdat ze, ik citeer: "twee slappe dozen waaraan ze kunnen zien dat deze open zijn geweest hebben ontvangen"
  Dat is hoe ik ze heb ontvangen en de hele reden waarom ik ze terugstuur!!!

  Door: Nawabi04-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Badkamerspullen

  We hebben onze badkamer verbouwd. stuk groter nu.Daarom wat badkamerspullen besteld bij Soak.
  was snel in huis en mooie kwaliteit..

  Door: g.e12-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Shower Set

  Meest pathetische service. Defecte producten en ze accepteren geen retouren. Een van de meest vreselijke en onbeschofte klantenservice. Koop nooit spullen in deze winkel

  Door: Siddhartha Mullapudi13-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2.5
  rating

  Douchebak

  Douchebak wordt beschadigd afgeleverd. Direct contact opgenomen. De service en schadeafhandeling is schandalig. Helaas voor mij te laat. Voor de lezer hopelijk niet. Heeft u al besteld en u kunt niet annuleren? Heel jammer. Kunt u zich nog bedenken? Ik zou het maar doen! Dit is echt een kansloos bedrijf!

  Door: C. Verver04-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Waardeloze service

  Voor meer dan 2000 euro aan spullen besteld voor de nieuwe badkamer.

  Over algemeen tevreden over kwaliteit.
  Alles bij levering grof gecheckt of het compleet was etc.etc vervolgens met de badkamer verbouwing begonnen, dus slopen, leidingen , tegels etc etc.

  Vervolgens een week of 3 later als ik aan de opbouw bezig ben, zie ik dat het hoogglans kastje beschadigd is, dus zowel het blad aan de hoekjes, en de hoogglans lade.

  De lade is tijdens productie bijgeschuurd en bijgetipt met lak, dit een oppervlak van circa 4x4 cm. Zo slecht zelfs bijgewerkt dat het niet eens vertoonbaar is.

  Contact opgenomen, kon niks voor me doen omdat ik de originele doos niet meer had.
  Ik hoef geen geld terug, ik wil het meubel gewoon houden, enige wat ik voorstel is dat ze me 1x nieuw frontje sturen van 1 van de lades, maar Barry van de klantenservice is nogal arrogant en wimpelt alles af, en dat het mijn eigen schuld is, had ik maar niet de doos weg moeten gooien. Ik kan het accepteren of 10% korting krijgen op de prijs van het meubel.

  Werkelijk nog nooit zulke slechte klantenservice meegemaakt. 0,0 meedenken en alleen maar afwimpelen op een uiterst geïrriteerde en arrogante toon.

  Ik leg me er niet bij neer, zal mijn verhaal zoveel mogelijk delen op internet/social media en zal ook proberen om nog in contact te komen met de leidinggevende, werkelijk schandalig dit.

  Door: Richard01-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Snel en goedkoop

  Mooie radiatoren gekocht, volgende dag geleverd. Goedkoop en goed

  Door: M13-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  schade bij soak, te herstellen op eigen kosten

  Waardeloze klantenservice, bestel je voor ca. 1000 euro aan nieuwe badkamer artikelen, wordt alles uitgeleverd en check je de verpakkingen. Nergens geen schade, maar omdat je verbouwing later wordt uitgevoerd als in 1e instantie gedacht laat je "wijselijk"alles in de originele verpakking zitten. Dan start je met de verbouwing en kom je erachter dat van alle geleverde items het topblad van je badkamer meubel een schade in de hoek zit, die zelf onder een kitrand zichtbaar blijft. Meld je dat netjes, wordt het in 1e instantie afgewezen, want je bent buiten het zichttermijn. Dan wekken ze de suggestie dat ze coulant zijn voor je en dat bij uitzondering er een nieuw topblad besteld kan worden, maar wel geheel op jouw kosten. Helaas geen andere optie, dus schoorvoetend maar akkoord gegaan. Dit terwijl foto's van de verpakking duidelijk laten zien dat er van de buitenkant geen (transport) schade te zien is en dit onder garantie zo bij de leverancier geclaimd had kunnen worden. Maar ja zonder wil is er ook geen weg! Zal ik deze firma aanraden voor anderen, Neen. Klantvriendelijkheid en klanttevredenheid zijn ver te zoeken , hierin kunnen ze nog wel wat lesjes gebruiken.

  Door: M van Gelder19-11-2018
  Sam07-03-2019

  Je moet hier echt niks kopen ben zelf opgelicht voor 200 euro

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Tevreden met bestelling voor mijn vrouw

  Had een mooi cadeau gezien hier op de website en bewaard voor later.
  Weekje later kunnen bestellen voor de verjaardag van mijn vrouw.
  Het was met een paar dagen in huis... precies op tijd!
  Kwam gelukkig goed overeen met de beschrijving, mijn vrouw was er blij mee.
  Tevreden met de service

  Door: Ben29-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Prijs 1 dag later €40,- duurder !!!

  Was met mijn badkamer bezig, en een schuifwand gezien bij SOAK.
  In verband met beschadiging hem bij "mijn faforieten" opgeslagen.
  Afgelopen zondag wilde ik hem bestellen, maar werd weggeroepen.
  Dus maandag wilde ik hem bestellen, maar hij was €40,- duurder !
  Ik gebeld maar leverde niets op. Klanten"service" gemaild, uitgelegd,
  en of er ruimte was voor coulance. €12,25 op een product bij SOAK te bestellen. Niets bestellen !

  Door: j04-09-2018
  Jos10-03-2019

  Beetje een rare review. Het is toch niet de schuld van Soak dat je niet meteen besteld en dat een product duurder wordt? Ik stel voor dat we een bedrijf op echt wezenlijke zaken beoordelen en niet op dit soort "centen zoeken".

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Slechte service

  Product zou binnen 2 dagen komen. Kwam niet. Klantenservice deed eerst vriendelijk, maar toen er na 2 dagen nog niks was hrb ik weer gebeld en werd ik zeer onaardig bejegend. Ik zou het verkeerd begrepen hebben. Voelde mij behoorlijk geschoffeerd. Artikel is er nog niet

  Door: Patricia Idsinga06-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Bestelling nooit geleverd

  Wij hadden een bad besteld bij Soak. Op de website stond 1-2 weken levertijd. Na drie weken was het nog steeds niet geleverd. Gebeld met klantenservice, gaven ze aan dat het transport bedrijf het pakket kwijt was geraakt. Zou de week erna geleverd worden... week erna zelfde verhaal. We zijn inmiddels 6 weken verder en hebben ons bad nog steeds niet met als resultaat dat verbouwing vertraging oploopt. Bestelling is inmiddels door Soak geannuleerd maar geld nog niet terug!

  Sprak deze week bezorger van de transportdienst die ze gebruiken en vroeg ernaar. Hij zei meteen “is dat Soak? Dan krijg je je pakket niet hoor!” Schijnt dat ze de spullen zo slecht verpakken dat er heel veel kapot gaat en dus onbezorgbaar is... ik koop hier nooit meer iets!

  Door: Wencke van der Meyden31-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2.5
  rating

  Onaarvaardbaardbare ervaring - geld kwijt en geen product

  Onaarvaarbaardbare ervaring inderdaad.

  Bad besteld bij Soak en betaald en deze zou binnen twee dagen bezorgd worden. Helaas bleek het daar al verkeerd te gaan en werd de bestelling een week na plaatsing geleverd....althans dat was de bedoeling. Foutje van de vervoerder (Soak is heel makkelijk om Dynalogic de schuld te geven). Nieuwe bestelling gemaakt en wederom een afspraak om te leveren vastgelegd. De dag van de levering kregen we pas om 12:00 een mailtje van Dynalogic dat er wederom iets fout was gegaan en dus die dag ook niet geleverd zou worden. Soak gebeld en gevraagd wat ze voor ons konden betekenen, en bleek heel duidelijk dat ze geen idee hadden wat hun vervoerder aan het doen was en ook niet bereid waren om iets extra te doen. Duidelijk dat zowel de interne processen niet op orde zijn en mensen aan de telefoon / klanten service alleen gericht zijn op sales en na de verkoop het afschuiven op derde partijen. Ik heb uit bittere armoede, na twee weken vergeefs wachten, de order geannuleerd. Ik wacht nog steeds op restitutie van mijn geld. In mijn opinie, is Soak een ordinaire oplichters bende, met een mooie website met niets erachter. Sterke afrader dus.

  Door: Andries Govaert17-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Regen Douche

  1 jaar geleden een regendouche aangeschaft voor de bijzonder lage prijs van € 190,--, Ik kreeg (wel na bellen) een duurder type aangeboden, i.v.m. de te lange levertijd. Wij zijn meer dan tevreden over dit product. De volgende keer koop ik het weer bij Soak. Ik raad dan ook iedereen dit bedrijf aan. Ook de kwaliteit is zeer goed.

  Door: Bert19-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Niet aan te bevelen

  Hele slechte communicatie. Je bestelt en betaalt, maar krijgt geen bevestiging van voorgaande. Er zou geleverd worden in 2 weken, zelf contact opgenomen na 12 dagen, kreeg the horen dat de levering 4 weken zou worden. Ander artikel zou wel vrijdags geleverd worden, echter kreeg op vrijdag bericht dat het zaterdag werd. Ook werd het zaterdag Niet bezorgd, product was niet op de juiste plek. Voor informatie om je product te volgen betaal je per minuut. Met Soak contact gehad, zou teruggebeld worden, gebeurde niet. Toen de bestelling geannuleerd.

  Door: Angela13-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Mozaïek toilet

  Deze week een prachtig toilet besteld bij Soak. Helaas geven zij van tevoren niet aan welk dagdeel ze aan de deur komen voor de bezorging, maar een tijdsbestek van 8.00 tot 22.00 uur. Dus maar een verlofdag genomen. Vandaag de toiletpot van Soak in stukjes bezorgd gekregen door Dynalogics. Deze zat niet goed verpakt (lees: los zonder bescherming) in de doos. Dat bleek een bekend probleem, aldus de klantenservice. Ik heb meer dan 25 minuten in de wacht gestaan voordat ik iemand aan de lijn had! Morgen wordt ie opgehaald. Zaterdag wordt de nieuwe pot bezorgd. Kunnen we weer 2x wachten op de bezorger. Het is dat ik nergens anders deze pot kan vinden, anders wist ik het wel!

  Wat ook bijzonder is: op hun eigen site laten ze de reviews van Trustpilot zien. Alleen zie ik de negatieve reviews, waaronder die van mijzelf, er niet tussen staan. Dat is zeer opmerkelijk!

  Door: Aafje06-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Nooit meer

  Januari hebben wij bestelling geplaats. Ik hebt factuur ontvangen dus aanbetaling gedaan. Daarna komt het dat ze de betreffende product "niet meer mogen op website staan" dus een vervangende gezocht wat kleinere maat en goedkoper in prijs, dus besteld. Maar dan kunnen ze de prijs of factuur niet meer aanpassen!
  Bestelling zijn binnen gekomen maar dan beschadig! Weer afspraak gemaakt voor vervangen.
  Na 4 artikelen kapot hebben wij besloten om de paneel te houden en zelfs te repareren.
  Maar om bad poten zijn wij nog aan het wachten.
  Tot nu toe hebben wij de beloofde bad poten nog niet ontvangen!
  Na zoveel e mails factuur kunnen ze niet aanpassen volgens hun, maar na herinnering datum komen ze aan met verhoging, administratie kosten!
  Website is alleen goed voor je gaat bestelling. Klantenservice is waardeloze. Medewerkers doen niet wat ze bedoelen.
  Ik hebt er heel erg spijt van. Mensen ga gewoon naar Hornbach, Gamma, Praxis, Karwei etc. Internet bestelling beter bij VidaXl. Klantenservice is veel beter. Betaling is makkelijker met Klaarna. NOOIT naar Soak. Ze zijn heel fake. Fake bedrijf, fake mensen. Fake service.

  Door: Susan02-04-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  leuke webshop!

  leuke webshop!! ze hebben mooie dingen. heb hier cadeautjes voor mijn verjaardag uitgezocht.
  alles was op tijd geleverd. en goed verpakt.

  Door: Kim van Veen30-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Service lijkt top...tot er iets niet goed gaat met je bestelling. Dan geeft soak.nl geen thuis!

  Telefonisch en per chat goed bereikbaar en zeer vriendelijk. Echter toen er zich problemen voordeden met de levering (omdat Soak.nl een verkeerd afleveradres doorgegeven had aan de transporteur!) is dit ronduit schandalig opgepakt. Toezeggingen om terug te bellen niet nagekomen, later een mailtje sturen met wederom toezeggingen over een nieuw levermoment die helemaal niet bekend bleken te zijn bij de transporteur, en uiteindelijk 0 reactie op mijn mail waarin ik de situatie nogmaals voorgelegd heb. Zo positief als mijn eerste beeld was toen ik wat ging bestellen bij Soak.nl...zo groot is de deceptie als je bestelling eenmaal geplaatst en betaald is. Jammer, had ik niet verwacht...zeker niet omdat soak.nl "betrouwbaar" als één van de kernwaarden heeft! Wat dat betreft is er nog werk aan de (web)winkel! Normaal gesproken zou ik een dergelijke review niet schrijven en het persoonlijk met een bedrijf willen bespreken, maar aangezien door soak.nl niet gereageerd wordt op mijn mailtje (b)lijkt er écht weinig oog voor service te zijn binnen deze organisatie. Dat is iets wat mensen mogen weten voor ze ergens wat willen bestellen, zodat iemand zelf de afweging kan maken om dat voor lief te nemen of toch even verder te zoeken.

  Door: SAH01-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  FAQ

  Is Soak.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 28 ervaringen geplaatst over Soak.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Soak.com actief?

  Soak.com is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Soak.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.