NederlandReview

  Ervaringen SniZtop

  Zie jij ook zo op tegen het voorjaar waarin de pollen weer door de lucht zweven en jij weer niezend en snotterend de dag door moet zien te komen? Heb je al van alles geprobeerd maar niets helpt? Dan kun je het middel sniZtop eens proberen. Een natuurlijk middel dat helpt tegen deze klachten. Hoe tevreden anderen over dit middel en de werking ervan zijn lees je hier op NederlandReview.

  Over sniZtop

  SniZtop is een middel dat verkocht wordt op www.sniztop.nl. Deze webshop is in handen van Davantis Health BV. Dit bedrijf brengt gezondheidsproducten en vrij verkrijgbare zelfzorggeneesmiddelen op de Nederlandse en Belgische markt. Deze webshop draait geheel en alleen om sniZtop, een zelfzorgmiddel dat verlichting geeft bij allergie tegen gras, pollen, huisdierenstof en huisstofmijt. De bezorgkosten zijn € 3,95 voor Nederland en België. Boven een bestelling van € 20,- wordt de bestelling gratis bezorgd (twee of meer doosjes). Wanneer je voor 23.45 uur besteld, heb je het de volgende dag al in huis.


  Tips om hooikoorts te verminderen

  Diensten
  De ontdekking van de anti allergene werking van kwarteleitjes.

  SniZtop is ontwikkeld in Frankrijk door Dr. G. Bruttmann die gespecialiseerd is in allergie. Al in de jaren 70 ontdekte een Franse huisarts dat mensen die in de landbouw werkten en daarbij kwartels kweekten minder allergieproblemen hadden dan de verdere bevolking in dat gebied. Bij wijze van experiment gaf hij rauwe kwarteleitjes aan allergische patiënten. Daarbij zaten volwassenen en kinderen. Hij merkte na een tijdje dat de symptomen bij deze mensen minder werden.

  Klinische studies

  Hierna hebben klinische studies de effectiviteit van het gebruik van kwarteleitjes op het gebied van allergieën bevestigd. Een recent (2014) dubbelblind onderzoek werd gedaan waarbij de proefpersonen niet wisten of ze een placebo kregen of sniZtop. Ze werden daarna blootgesteld aan een mengsel van allergenen zoals gras- en boompollen, huisstofmijt en huidschilfers van katten en honden. Twee uur lang werd de inademstroom via de neus objectief gemeten. De proefpersonen die sniZtop hadden gekregen konden veel beter door de neus ademen en hadden minder last van tranende en jeukende ogen dan de anderen. Tijdens de studie traden er geen bijwerkingen op.

  100% Natuurlijke basis

  Sniztop is een natuurlijke oplossing tegen allergie. Het bevat alleen pure, natuurlijke ingrediënten en geen chemische bestanddelen. Er zitten maar vier ingrediënten in namelijk: sorbitol, kwarteleipoeder, magnesiumstearaat en zink bisglycinaat. Ook kinderen kunnen het middel veilig gebruiken. Wanneer je last hebt van een allergieaanval neem je twee kauwtabletten die je in de mond fijnmaalt. Al na een kwartier is het middel werkzaam voor de duur van twee uur.

  Klachten

  Als je niet tevreden bent over het product, heb je altijd het recht om het binnen 14 dagen terug te sturen. Wel moet je daar vooraf via e-mail melding van maken. Je kunt contact leggen met de klantenservice van sniZtop via e-mail info@davantishealth.nl,of je kunt ze bellen op 020 77 93 710.

  Wat is jouw ervaring?

  Als jij ook last hebt van hooikoorts dan wil je natuurlijk graag weten of het voor jou ook werkt. Je kunt het natuurlijk gerust zelf proberen, maar je kunt ook op deze website de reviews van anderen lezen over dit product. Omdat NederlandReview volledig onafhankelijk is kan iedereen hier vrij zijn om zijn of haar mening en ervaring te delen. Of deze nu positief of negatief is. Laat ook jouw ervaring met dit product achter!

  Lees reviews van klanten die SniZtop kochten voor een allergie voor pollen? Werkt dit echt tegen niesbuien en andere klachten? Lees klantervaringen online!

  SniZtop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  8.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8.6
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over SniZtop

  Uw beoordeling

  Het enige dat bij mij werkt

  serieus het enige dat bij mij werkt... veel geprobeerd en telkens nauwelijks of zelfs geen resultaat, maar wel met sniztop.

  niet het goedkoopste, maar wel het enige dat werkt en het scheelt mij enorm veel overlast dus dan is het het waard

  Door: Marieke Hans19-02-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  allergieen in de winter

  Ik ben dus een van die zieligerds die zelfs in de winter nog last heeft van allergieën in de lucht... Voor mij helpt sniztop best goed en het heeft geen bijwerkingen. Jammer dat het niet zo goedkoop is, maar het werkt tenminste.

  Door: Jasper Schoen06-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Sniztop is een goed product tegen hooikoorts

  Sniztop is een goed product tegen hooikoorts .
  Verder snelle levering. Prijs kan lager :)

  Door: J11-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Geen last meer van lenteperikelen

  Jaar in jaar uit moet ik bij het begin van de lente niezen. Volgens de huisarts is het hooikoorts en hier kun je niet veel tegen doen. Er zijn wel tabletten beschikbaar, maar uit eigen ervaring weet ik dat deze niet bepaald goed werken. Na de zoveelste keer dat ik er weer last van had, was ik er helemaal klaar mee. Ik ging op zoek naar een alternatief. Tot mijn verbazing vond ik deze bij SniZtop. Dit zijn tabletten die helpen tegen allerlei lenteperikelen. Ik besloot het maar eens te gaan proberen en het bleek nog te werken ook. Ik had een stuk minder last van mijn hooikoorts. Ik maak er inmiddels al een paar jaar gebruik van en zou niet meer weten wat ik zonder deze tabletten zou moeten. De prijs valt me ook nog reuze mee.

  Door: Annemiek Kuinders06-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  FAQ

  Is SniZtop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over SniZtop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is SniZtop actief?

  SniZtop is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SniZtop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.