SmartStudentDeals.nl

Alle reviews

SmartStudentDeals.nl

50% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (8)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vatwasser

  + mooie deal
  - nooit aangekomen
  -komen afspraken niet na
  -service is slecht

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Leas wasmachine

  NOOIT MEE IN ZEE GAAN!!!

  Het leek een leuk bedrijf na een verhuizing wou ik graag van het contract af wat onmogelijk was. Moest gewoon doorbetaald worden voor een wasmachine die niet gebruikt wordt.

  Ook andere opties (voor omruilen etc) was toen geen optie volgens hun. Later hoor ik alleen tussen neus en lippen door van een van de werknemers dat dit wel mogelijk was....

  Tijdens de verhuizing zijn de brieven mogelijk nog naar het andere adres gegaan en heb daardoor de rekeningen niet binnen gekregen (terwijl de verhuizing ruim op tijd doorgegeven was. Vervolgens krijg ik op donderdag voor het eerst een brief over een achter stand is ook direct betaald. Maar staat er wel volgende dag nog even een monteur aan je deur om het geld te halen...?

  Vraag me oprecht af wat dit voor taferelen zijn. Vervolgens gebeld uitgelegd wat de situatie was en waarom er iemand aan de deur stond ja vonden hun ook raar maar meer kwam er niet uit!

  Bar slechte service en hele rare manier van zaken doen. Zal het dan ook iedereen uit het diepste van min hard afraden hier mee in zee te gaan!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  TV

  Houden zich niet aan hun eigen algemene voorwaarden met betrekking tot de opzegtermijn.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Pas op!

  Ik dacht dat het een prima bedrijf was met prima voorwaarden. Maar hoef je hun product niet meer dan is het een ander verhaal..

  "Na afloop van deze periode wordt de Overeenkomst stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd"

  Met andere woorden zij verlengen je contract zonder toestemming en dat betekent dat je moet doorbetalen tot het nieuwe contract is verlopen. Bel je ze op voor hulp maar dan doen ze of hun neus bloed, gewoon lekker blijven betalen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Meerdere apparaten vooral handig met reparaties

  Wij hebben meerdere apparaten via SmartStudentDeals.
  Vooral heel relax als er weer eens een apparaat kuren geeft. Dan wordt het gewoon voor je gerepareerd en heb je geen gezeik om uit te zoeken wie het heeft stuk gemaakt en moet betalen!
  Repareren duurt soms wel even trouwens, maar daarna is het wel gefixt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Uitkomst voor studentenhuizen!

  Echt een uitkomst voor ons huis!

  We hebben alles geleaset via SmartStudentDelas

  Geen gezeik meer met wat van wie is en wat dus verdwijnt als iemand verhuist.

  En als er iets stuk gaat, dan wordt dat gewoon gefixt!

  De kosten deel je met zn allen en is dus ook niet veel.

  Echt een aanrader voor iedereen in een studentenhuis!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Prijs per maand is ideaal!

  Wasmachine aangeschaft voor 15 euro per maand inclusief bezorging & installatie!! Wij wonen met meerdere dus iedereen betaald mee. En het mooie is, kan elk moment opzeggen dus als mensen niet meer betalen (je weet niet) dan zeg ik het op!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Handig voor studenten

  Voor studenten is het wel erg prettig dat ze dit hebben. Ik heb niet direct veel geld om in 1x uit te geven. Dus een klein bedrag per maand komt mij goed uit. Aanrader!

  Daar ben ik het mee eens!

Anderen bekeken ook

I-KOOK Keukens
53 reviews

Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe keuken en ben je zo terecht gekomen bij I-KOOK? Misschien heb je jouw perfecte keuken al gevonden bij ...

2Cheap
7 reviews

Ontdek op NederlandReview alles over de ervaringen van klanten van 2Cheap. Het online warenhuis heeft een ruim assortiment met allerlei verschillen...

Witgoedhuis.nl
7 reviews

Ongekend! Heb jij die review van Witgoedhuis.nl gelezen op onze site?Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen ...

Expert
20 reviews

Expert: Ervaringen Koop je nieuwe elektronica, dan doe je dat natuurlijk graag bij een betrouwbare partij, het liefst bij eentje die ook nog goede...

SmartStudentDeals.nl

Hou jij ervan om de rijke student uit te hangen, maar heb je eigenlijk geen geld? Vind je het cool om op te scheppen met je hightech snufjes in huis, maar kun je je die helemaal niet veroorloven met je studiefinanciering? SmartStudentDeals.nl heeft daar een oplossing voor: koop die spullen niet, lease ze! Ik hoor je denken, als weldenkende student: wat kost dat geintje wel niet? Is dat niet nog veel duurder dan die apparaten gewoon maar even aanschaffen? Wat zijn verder de ervaringen met dit bedrijf; leveren ze tijdig, zijn de apparaten van goede kwaliteit, hoe handelen ze eventuele problemen en klachten af? Het is belangrijk om te weten met wie je in zee gaat voordat je allerlei dure lease-abonnementen afsluit. Deel dus hier je ervaringen en help elkaar een goede keuze maken.

Over SmartStudentDeals.nl
SmartStudentDeals.nl leaset allerhande producten aan studenten, voor een vast bedrag per maand. Dat kan gaan om elektronica zoals televisies, audioapparatuur, laptops of zelfs game consoles zoals de Xbox One; om wasmachines en drogers opdat je niet elk weekend met een zak vieze was naar je ouders hoeft; en om keukenapparatuur zoals vaatwassers (relaxed natuurlijk), koelvriescombinaties en zelfs fornuizen. Per categorie kun je kiezen uit verschillende merken in verschillende prijsklassen. Wil je de goedkoopste televisie van LG voor 21 euro per maand, of kies je dan liever voor een paar euro meer een Curved full HD LED TV van Samsung? Zit je straks tussen de hipsters in een koffietentje met je Apple Macbook PRO of zwem je in tegen de stroom en kies je voor een suffere (en goedkopere) laptop van HP?


Diensten van SmartStudentDeals.nl
Leasen gaat natuurlijk in de eerste plaats om gemak. De apparaten zijn niet van jou en dat heeft als voordeel dat je er dus ook niet echt verantwoordelijk voor bent. Gaat er iets stuk, dan regelt SmartStudentDeals.nl vervanging en/of reparatie; de garantie geldt voor de gehele leaseperiode. Je bent dus altijd gedekt wanneer er iets kapot gaat. Geen overbodige luxe natuurlijk, als je in een studentenhuis woont en iemand heeft de wasmachine stuk gemaakt, maar niemand wil zeggen wie het heeft gedaan. Daarnaast kan het geld besparen, want je hoeft geen nieuw apparaat te kopen, een monteur te regelen of zelf handig te zijn met draadjes, kabeltjes en waterleidingen. Wil je je kamer in één keer helemaal volstouwen met een berg apparaten? Dan zijn er speciale stapeldeals, waarmee je extra korting kunt binnenslepen. En omdat SmartStudentDeals.nl precies weet waar ze studenten mee kunnen paaien, krijg je bij geselecteerde leaseproducten een gratis… tosti-ijzer!

Klachten over SmartStudentDeals.nl
Via de website kun je allerlei soorten lease-abonnementen afsluiten en zo je maandelijkse kosten berekenen. Ook is het mogelijk een bestaand abonnement uit je huis over te nemen. Wanneer er nieuwe apparaten worden geïnstalleerd, worden daar wel nog extra kosten voor in rekening gebracht. Betaling geschiedt verder gewoon per automatische incasso. Als een apparaat stuk gaat of niet goed meer functioneert, dan kun je via de telefonische klantenservice hulp inschakelen of via de website een bericht achterlaten. De volgende werkdag staan ze op de stoep om het euvel te verhelpen. Dat zeggen ze in ieder geval allemaal online, maar is dat ook zo? Wat zijn jouw ervaringen met SmartStudentDeals.nl? Zijn de te leasen apparaten inderdaad scherp geprijsd, zijn ze bovendien wel nieuw genoeg? Is de service echt zo snel en scherp als beloofd? Laat nu je review achter op NederlandReview!

Consumenten die u voorgingen vertellen over hun ervaringen bij smartstudentdeals. Betrouwbaar of goedkoop? Lees het bij NederlandReview!

}