NederlandReview

  Ervaringen SmartAlarm

  Wil je meer veiligheid in en rond je huis? SmartAlarm kan dan de oplossing zijn. Het draadloze alarmsysteem wordt eenvoudig in je huis aangebracht en jij hebt daarna zelf alle touwtjes in handen. Wil jij het alarmsysteem bestellen, maar ben je nog aan het twijfelen? Lees dan de onafhankelijke reviews van klanten op NederlandReview. Ze vertellen je alles over hun ervaringen met het alarmsysteem. Jij krijgt dan meer zekerheid over de betrouwbaarheid van het systeem en de kwaliteit van de producten. De veiligheid moet bij een alarmsysteem namelijk het allerbelangrijkste zijn. Door de beoordelingen van andere klanten te lezen, weet je meteen of SmartAlarm aan jouw eisen kan voldoen. 

  Over SmartAlarm
  Een draadloos alarmsysteem voor je hele huis, dat kun je vinden bij SmartAlarm. Doordat het alarm online communiceert, zijn er geen draden meer nodig. Dit betekent overigens ook dat jij het alarm altijd kunt bedienen en controleren, overal waar je bent. Je telefoon of tablet kan namelijk eenvoudig aan het alarm gekoppeld worden en je krijgt direct alle informatie van het alarm binnen op je apparaat. Je hebt zo altijd inzicht in je alarm en je weet meteen als er iets mis is gegaan. 


  Wat vind jij van het alarmsysteem van SmartAlarm? Kunnen ze hun beloftes nakomen?

  De alarm mogelijkheden van SmartAlarm
  Het online alarmsysteem maakt de beveiliging van je huis een stuk eenvoudiger, maar wat kun je precies met het alarm? Het draadloze systeem is via de App altijd verbonden met je telefoon, tablet of computer. Je kunt overal ter wereld je alarm controleren. Het enige wat je nodig hebt is een telefoon en een internetverbinding. In de App heb je toegang tot de live videobeelden van de SmartCam. De App geeft je ook de mogelijkheid om het alarm in of uit te schakelen of je kunt het alarm op thuismodus zetten. Verder krijg je een overzicht met SmartMessages waarmee je op de hoogte wordt gehouden wat er in en rondom je huis gebeurt. Uiteraard ben jij de eerste die een melding krijgt op je telefoon zodra het alarm afgaat. 

  Vragen of klachten
  Alle klanten die advies willen, vragen hebben of een klacht willen melden, kunnen terecht bij de klantenservice. Je vindt hier alle contactgegevens van het bedrijf. De snelste manier om een medewerker te spreken, is de LiveChat die op de website beschikbaar is. Het is echter mogelijk dat de chat offline is. Je kunt dan gebruikmaken van het telefoonnummer, contactformulier of e-mailadres. Controleer bij telefonisch contact de openingstijden, dan weet je zeker dat iemand je te woord kan staan. Je bent ook welkom bij één van de verkooppunten. Je kunt online de winkel vinden die het dichtst bij jou in de buurt is. 

  Geef jouw mening over SmartAlarm!
  Heb jij het draadloze alarmsysteem in huis en voel jij je nu altijd veilig? Of heb jij minder positieve ervaringen met het systeem? Schrijf dan een review en geef jouw mening over het SmartAlarm. Is het alarm betrouwbaar en veilig? Kun je het alarm eenvoudig installeren? En is het alarm duur? Geef jouw beoordeling en laat andere klanten weten of jij SmartAlarm aanraadt.

  Is je huis veilig met het draadloze alarm van SmartAlarm? Zijn de alarmen betrouwbaar? En zijn de alarmen duur? Lees hier de reviews en ervaringen.

  SmartAlarm
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  8
  50% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  6

  Prijs

  6

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Goede prijs/kwaliteit

  Johan16-04-2019

  Heb het systeem nu een paar maanden en ben erg tevreden. Eerder gekeken naar Verisure en vond de maandelijkse kosten te hoog in verhouding met de “slimme” opties die ze bieden. SmartAlarm lijkt daarin een stuk verder in de ontwikkeling en werkt goed en stabiel.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Nooit meer smartalarm

  Paul29-12-2017

  ik heb / had een set met 3 remotes en camera en div deur sensoren en bewegins melders en rookmelders en co melders en een abbo op de meldkamer.

  vanaf dag 1 viel het systeem steeds uit (volgens systeem internet weg wat vreemd was want alles in huis deed het prima op internet alleen smartalarm niet...

  Hierover meerdere malen melding gemaakt zou toch echt internet er af zijn / niet waar dus

  Volgende issue heel veel valse meldingen en natuurlijk om 3 a 4 uur in de nacht het rookmelder alarm de ene dag melder 1 dan weer 2 dan 4 of 3 maakt niet uit altijd wel iets , hier over zeiden ze wederom probleem niet van hun maar bij mij.

  (ik heb paar jaar montage gedaan van pro systemen en geloof me ligt niet hier probleem maar ok)

  Een daadwerkelijk inbraak alarm en we zijn niet thuis de meldkamer belt om te vragen wat te doen? hallo inbraak alarm ben niet thuis dus gaf aan politie dan sturen prima idee , belde na minuut terug met sorry de politie wil niet komen hiervoor. Uhm sorry ik betaal jullie toch om extra service met alarm opvolging ,dus de opvolging is niet meer dan bellen dat je tv word ingeladen en thats it.
  dus die service er snel uitgemikt nu bezig met het helemaal opzeggen van deze rommel want sorry je kan niet normaal praten met deze klanten service het is uiteindelijk altijd klant zn fout hun systeem is 100% perfect ....... mensen trap er aub niet in in zit er voor over de 500 euro schade in dus wees gewaarschuwd.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6

  Schrijf zelf een review over SmartAlarm

  Uw beoordeling