Smart2have

6.3
6

Bestellen

4.7

Service

6.7

Prijs

7.7

Levering

33.3%

Zou hier weer kopen

Smart2have

Lees of post hier over de mobieltjes en tablets die via Smart2Have een tweede ronde aangingen. Wat is jouw mening over je toestel? Hoe was de kwaliteit? Is de garantie nodig geweest? Beviel de service

Tweede ronde, groene ronde

Er zijn verschillende redenen waarom iemand voor een tweedehands smartphone of tablet zou gaan. Wie weet begin je net je bedrijf en moet je binnen een budget blijven of werk je met allemaal klunzen die alles maar laten vallen. Gedachtes als deze tonen aan dat er nog steeds een soort stigma rondom het woord ‘tweedehands’ hangt. Dit is echter niet waar. Er zijn nog legio andere redenen te bedenken waarom iemand voor een tweedehands apparaat zou gaan. De belangrijkste is waarschijnlijk nog wel dat het hergebruik van bijvoorbeeld smartphone of tablet de duurzaamheid van het apparaat verlengd en daardoor een milieubewuste keuze is om te kopen. En het is ook nog eens hip, want de vraag ernaar neemt alleen maar toe.

Want geef toe; hoeveel mensen kennen we niet die ieder nieuw telefoonabonnement ook voor een nieuw toestel gaan. Vaak heeft het oude toestel nog geen kuren en zou dus nog makkelijk een jaar of wat door kunnen gaan. Zeker als het apparaat schoongemaakt, volledig nagelopen en getest wordt door mensen met verstand van zaken en alle ontbrekende accessoires worden aangevuld, zoals de headsets en laders. Na het opnieuw verpakken zie je dan amper nog dat het apparaatje er al een heel leven op heeft zitten.Kwaliteit en garantie

Op het moment dat een bedrijf zich hiermee bezig houdt, bieden ze vaak een garantieperiode van een aantal maanden aan. Als ze daarnaast nog een hoog kwaliteitsniveau nastreven, is de kans dus groot dat die hele garantieperiode zonder problemen voorbij gaat. Je kunt er dan eigenlijk wel vanuit gaan dat ze niet alle aangeboden producten klakkeloos aannemen, maar een strenge selectie hanteren. Maar zelfs als je wel aanspraak moet maken op de garantie, hebben dit soort bedrijven service vaak hoog in het vaandel staan.

Het is soms ook mogelijk om uit verschillende kwaliteitsniveaus te kiezen. Elk niveau heeft dan een eigen set richtlijnen, waardoor je als klant weet waar je aan toe bent en of het binnen jouw plannen valt. Zo is er voor elk wat wils.

Regeltjes

Naast de richtlijnen van het bedrijf zelf, heeft deze branche zich ook nog te houden aan de richtlijnen die vanuit de overheid en Europa zijn opgesteld.

Smart2Have van Ecowave

Dit is een van de webshops waar je voor zowel de nieuwste als ‘als nieuwe’ mobiele telefoons en tablets terecht kunt. Waar Ecowave zicht richt op fabrikanten, winkels en operators, focust Smart2Have zich op particulieren en bedrijven met allerlei merken en modellen. Dus heb jij als particulier of bedrijf ervaring met Smart2Have of overweeg je met ze in zee te gaan? Laat ons je mening weten of lees hier de beoordeling van anderen.

Benieuwd naar de meningen en ervaringen van consumenten en bedrijven over hun hergebruikte telefoon of tablet? Hoe vinden ze de kwaliteit? Als nieuw?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (6)

Anderen bekeken ook