NederlandReview

  Ervaringen Smart2have

  Lees of post hier over de mobieltjes en tablets die via Smart2Have een tweede ronde aangingen. Wat is jouw mening over je toestel? Hoe was de kwaliteit? Is de garantie nodig geweest? Beviel de service

  Tweede ronde, groene ronde
  Er zijn verschillende redenen waarom iemand voor een tweedehands smartphone of tablet zou gaan. Wie weet begin je net je bedrijf en moet je binnen een budget blijven of werk je met allemaal klunzen die alles maar laten vallen. Gedachtes als deze tonen aan dat er nog steeds een soort stigma rondom het woord ‘tweedehands’ hangt. Dit is echter niet waar. Er zijn nog legio andere redenen te bedenken waarom iemand voor een tweedehands apparaat zou gaan. De belangrijkste is waarschijnlijk nog wel dat het hergebruik van bijvoorbeeld smartphone of tablet de duurzaamheid van het apparaat verlengd en daardoor een milieubewuste keuze is om te kopen. En het is ook nog eens hip, want de vraag ernaar neemt alleen maar toe.

  Want geef toe; hoeveel mensen kennen we niet die ieder nieuw telefoonabonnement ook voor een nieuw toestel gaan. Vaak heeft het oude toestel nog geen kuren en zou dus nog makkelijk een jaar of wat door kunnen gaan. Zeker als het apparaat schoongemaakt, volledig nagelopen en getest wordt door mensen met verstand van zaken en alle ontbrekende accessoires worden aangevuld, zoals de headsets en laders. Na het opnieuw verpakken zie je dan amper nog dat het apparaatje er al een heel leven op heeft zitten.


  Omdat we graag van dit bolletje willen blijven genieten

  Kwaliteit en garantie
  Op het moment dat een bedrijf zich hiermee bezig houdt, bieden ze vaak een garantieperiode van een aantal maanden aan. Als ze daarnaast nog een hoog kwaliteitsniveau nastreven, is de kans dus groot dat die hele garantieperiode zonder problemen voorbij gaat. Je kunt er dan eigenlijk wel vanuit gaan dat ze niet alle aangeboden producten klakkeloos aannemen, maar een strenge selectie hanteren. Maar zelfs als je wel aanspraak moet maken op de garantie, hebben dit soort bedrijven service vaak hoog in het vaandel staan.

  Het is soms ook mogelijk om uit verschillende kwaliteitsniveaus te kiezen. Elk niveau heeft dan een eigen set richtlijnen, waardoor je als klant weet waar je aan toe bent en of het binnen jouw plannen valt. Zo is er voor elk wat wils.

  Regeltjes
  Naast de richtlijnen van het bedrijf zelf, heeft deze branche zich ook nog te houden aan de richtlijnen die vanuit de overheid en Europa zijn opgesteld.

  Smart2Have van Ecowave
  Dit is een van de webshops waar je voor zowel de nieuwste als ‘als nieuwe’ mobiele telefoons en tablets terecht kunt. Waar Ecowave zicht richt op fabrikanten, winkels en operators, focust Smart2Have zich op particulieren en bedrijven met allerlei merken en modellen. Dus heb jij als particulier of bedrijf ervaring met Smart2Have of overweeg je met ze in zee te gaan? Laat ons je mening weten of lees hier de beoordeling van anderen.

  Benieuwd naar de meningen en ervaringen van consumenten en bedrijven over hun hergebruikte telefoon of tablet? Hoe vinden ze de kwaliteit? Als nieuw?

  Smart2have
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  5,8
  50% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  4

  Service

  5

  Prijs

  8

  Leveren

  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Iphone 6 gekocht

  Jasmijn de Looijer26-01-2018

  Nadat mijn net nieuwe iphone 6s gestolen was had ik geen geld voor een nieuwe telefoon, zo kwam ik op deze site terecht. hier heb ik toen een iphone 6 gekocht, zag er prima uit toen die aankwam. na nog geen maand kreeg de telefoon al kuren, strepen door het scherm en hij reageerde niet meer. hoe erger dit werd hoe minder ik met de telefoon kon doen, vaak sprong de telefoon ook gewoon voor een paar uur of een hele dag op zwart scherm en reageerde dan nergens meer op. natuurlijk een mailtje gestuurde naar smart2have en de telefoon naar ze opgestuurd om hun er naar te laten kijken. kreeg de telefoon een week later (misschien iets langer) terug gestuurd met het bericht dat ze niks konden vinden en niet begrepen hoe het kon. gelijk nadat ik de telefoon weer in gebruik had genomen begon het weer dezelfde kuren te vertonen. nogmaals terug gestuurd en ik wou eigenlijk gewoon mijn geld terug want ik had niks aan mijn telefoon. dit kon niet omdat hun geen probleem konden vinden en volgens hun was er niks aan de hand dus ik kreeg de telefoon weer terug. toen heeft de telefoon het op wonderbaarlijke wijze een tijd goed gedaan en nu vertoond hij weer heel erg dezelfde kuren, net buiten de garantie. ik raad iedereen af om hier iets te kopen want je bent dus niet zeker dat je een goed toestel krijgt.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  refurbished telefoon gekocht

  Frank16-12-2017

  Samsung telefoon gekocht bij Smart2have
  een nieuwe vond ik te duur, maar hier was het echt best wel goedkoop. dat het dan tweedehands is vind ik niet zo erg als het dan goedkoper is. Hij ziet er in het echt prima uit geen krasjes of niks

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8
  Gebruikte telefoons met garantie!

  Schrijf zelf een review over Smart2have

  Uw beoordeling