NederlandReview

  Ervaringen SmallRebel

  Hier lees je allerlei meningen en beoordelingen van de webshop Smallrebel. Heb je zelf ervaring met deze webshop en wil je graag een review schrijven? Ook dan ben je hier op de juiste plek!

  Mini Me

  Tot een bepaalde leeftijd is het theoretisch mogelijk om je kind in een miniatuurversie van jezelf om te toveren. Twinning is winning zeg maar. Maar je kunt natuurlijk ook gaan voor een eigen versie voor je kleintje in de stijl waar je zelf van houdt. Soms vergt dat enig speurwerk en beland je bij meer gespecialiseerdere winkels of webshops. Misschien ben je wel helemaal weg van monochrome, denim of juist pastelkleuren, of is het een bepaald merk waar je blij van wordt door het hoge, maar aparte cuteness-gehalte.

  En soms besluiten de kinderen zelf dat ze kopietjes van elkaar worden. Dan kun je overwegen om niet voor de tweeling-look met je kleintjes te gaan.

  Monochrome

  Een trend die de laatste jaren zichtbaar is in babykleding en kinderkleding is monochroom. In de praktijk komt dit neer op ‘bij voorkeur alleen zwart en wit.’ Hoewel dit veel mensen tegen staat en het meeste babyspul in de gangbare winkels zo kleurrijk mogelijk is, sluit monochroom wel aan bij het zicht van een baby. In de eerste weken ziet een baby namelijk nog weinig kleur en bestaat zijn beeld veelal uit wazige licht/donkercontrasten. Pas binnen een centimeter of dertig begint het beeld echt vorm te krijgen. Als je streven is om alles voor je kindje in monochrome kleuren te kopen, heb je daar nog best een klus aan. Want dan blijft het niet bij een romper, shirt, trui, rokje, jurk, onesie en een broek. Dan ga je ook voor een bijpassende rugzak, mutsje, petje of cap, bandana, speen, inbakerdoek of swaddle, slab of bib, haarbandje voor als het een meisje is, muurstickers voor de babykamer, speenkoord of pacifier clip, en ga zo nog maar even door.  Stoer denim

  Ook ouders met een voorliefde voor denim voor hun boefje, hebben het soms moeilijk met het vinden van leuke kleding in de maten 50 tot en met 128. Veel ontwerpen van de grote winkels lijken wat vormloos en log ontworpen. Mooi vormgegeven, stoere ontwerpen lijken soms teveel gevraagd. Maar als modebewuste ouder wil je je kroost van newborn tot kleuter bij voorkeur wel gestyled hebben op een manier waar jij jezelf in terug ziet. Hetzelfde geldt voor grootouders met een voorliefde voor een stijl voor hun kleinkinderen.

  Leuke merken voor fashionkids

  Er zijn voor deze ouders gelukkig wel merken die veel items voeren die aansluiten bij deze voorkeuren. Denk daarbij aan Lucky No.7, Van Pauline, BOOF, Small Rags en nOeser.

  Kleine rebellen

  Heb jij kleding in de kledingkast op de kinderkamer hangen die van Smallrebel afkomstig is en wil je er graag jouw mening over geven? Of lijkt het je wat en ben je benieuwd naar de ervaringen van mede modebewuste ouders? Wie weet overweeg je het wel als cadeau voor een pasgeboren kindje of gewoon omdat er weer eens iemand onderuit is gegaan op de speelplaats. Ook dan kan je benieuwd zijn naar beoordelingen over deze webshop en hun collectie. Wees welkom en voel je vrij tot het lezen of schrijven van reviews.

  Wat is de ervaring van (groot)ouders met de baby- en kinderkleding van Smallrebel? Wat is de mening over de kwaliteit en beoordeling van het ontwerp?

  SmallRebel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over SmallRebel

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is SmallRebel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over SmallRebel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is SmallRebel actief?

  SmallRebel is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SmallRebel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.