SmallRebel

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

SmallRebel

Hier lees je allerlei meningen en beoordelingen van de webshop Smallrebel. Heb je zelf ervaring met deze webshop en wil je graag een review schrijven? Ook dan ben je hier op de juiste plek!

Mini Me

Tot een bepaalde leeftijd is het theoretisch mogelijk om je kind in een miniatuurversie van jezelf om te toveren. Twinning is winning zeg maar. Maar je kunt natuurlijk ook gaan voor een eigen versie voor je kleintje in de stijl waar je zelf van houdt. Soms vergt dat enig speurwerk en beland je bij meer gespecialiseerdere winkels of webshops. Misschien ben je wel helemaal weg van monochrome, denim of juist pastelkleuren, of is het een bepaald merk waar je blij van wordt door het hoge, maar aparte cuteness-gehalte.

Monochrome

Een trend die de laatste jaren zichtbaar is in babykleding en kinderkleding is monochroom. In de praktijk komt dit neer op ‘bij voorkeur alleen zwart en wit.’ Hoewel dit veel mensen tegen staat en het meeste babyspul in de gangbare winkels zo kleurrijk mogelijk is, sluit monochroom wel aan bij het zicht van een baby. In de eerste weken ziet een baby namelijk nog weinig kleur en bestaat zijn beeld veelal uit wazige licht/donkercontrasten. Pas binnen een centimeter of dertig begint het beeld echt vorm te krijgen. Als je streven is om alles voor je kindje in monochrome kleuren te kopen, heb je daar nog best een klus aan. Want dan blijft het niet bij een romper, shirt, trui, rokje, jurk, onesie en een broek. Dan ga je ook voor een bijpassende rugzak, mutsje, petje of cap, bandana, speen, inbakerdoek of swaddle, slab of bib, haarbandje voor als het een meisje is, muurstickers voor de babykamer, speenkoord of pacifier clip, en ga zo nog maar even door.Stoer denim

Ook ouders met een voorliefde voor denim voor hun boefje, hebben het soms moeilijk met het vinden van leuke kleding in de maten 50 tot en met 128. Veel ontwerpen van de grote winkels lijken wat vormloos en log ontworpen. Mooi vormgegeven, stoere ontwerpen lijken soms teveel gevraagd. Maar als modebewuste ouder wil je je kroost van newborn tot kleuter bij voorkeur wel gestyled hebben op een manier waar jij jezelf in terug ziet. Hetzelfde geldt voor grootouders met een voorliefde voor een stijl voor hun kleinkinderen.

Leuke merken voor fashionkids

Er zijn voor deze ouders gelukkig wel merken die veel items voeren die aansluiten bij deze voorkeuren. Denk daarbij aan Lucky No.7, Van Pauline, BOOF, Small Rags en nOeser.

Kleine rebellen

Heb jij kleding in de kledingkast op de kinderkamer hangen die van Smallrebel afkomstig is en wil je er graag jouw mening over geven? Of lijkt het je wat en ben je benieuwd naar de ervaringen van mede modebewuste ouders? Wie weet overweeg je het wel als cadeau voor een pasgeboren kindje of gewoon omdat er weer eens iemand onderuit is gegaan op de speelplaats. Ook dan kan je benieuwd zijn naar beoordelingen over deze webshop en hun collectie. Wees welkom en voel je vrij tot het lezen of schrijven van reviews.


Wat is de ervaring van (groot)ouders met de baby- en kinderkleding van Smallrebel? Wat is de mening over de kwaliteit en beoordeling van het ontwerp?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)