NederlandReview

  Ervaringen Sleepcool

  Ben jij elke zomer weer in gevecht met je dekens, omdat het veel te warm is. Je schopt de dekens waarschijnlijk steeds van je af voor wat verkoeling, maar wil ook niet zonder dekens in bed liggen. Stel je voor de de monsters onder je bed je lastig komen vallen, dan heb je wel beschermingsdeken nodig. In de winter heb je precies het tegenovergestelde probleem. Er zijn niet genoeg dekens in de wereld om jou warm te houden. Bij Sleepcool weten ze hoe vervelend het kan zijn om in slaap te vallen als je geen goede dekens hebt. Ze hebben daarom een assortiment met dekens voor alle moeilijke slapers. Wil jij eerst weten wat hun klanten zelf van de dekens vinden? Lees dan hier hun reviews en beoordelingen.

  Over Sleepcool

  Het idee om een webshop op te richten was al jarenlang een droom van Annelike en Paul. Ze besloten uiteindelijk hun liefde voor slapen en passie voor retail te combineren en maakten hun droom een realiteit. De webshop voor kwalitatief beddengoed werd opgericht en werd een groot succes. Ze zochten naar de koelste dekens voor de zomer en de warmste dekens voor in de winter. Hun zoektocht werd al snel voortgezet op de internationale markt. Hier vonden zij het beste beddengoed en brachten de verschillende merken samen in hun webshop.


  Hoe maken Amerikanen hun bed op? BeautyGloss zocht het uit!

  Diensten Sleepcool

  Dekbedden, dekens, spreien, kussens, moltons, hoeslaken, je kunt het allemaal vinden bij Sleepcool. De webshop heeft alles op het gebied van slapen, maar heeft ook verschillende artikelen voor bad en strand en een ruim assortiment tafelkleden. De webshop heeft overigens ook een outlet waar klanten hoge kortingen krijgen en is zijn altijd aanbiedingen te vinden op de nieuwste collecties. Schrijf je in op de nieuwsbrief om de nieuwste aanbiedingen als eerste te ontvangen. Betalen kan met iDeal, MisterCash, overschrijvingen, PayPal, Rembours, creditcard of achteraf betalen. Bij bestellingen vanaf 100,- zijn er geen verzendkosten en Sleepcool levert je bestelling zo snel mogelijk met PostNL.

  Klachten Sleepcool

  Is er iets foutgegaan met de levering? Of waren er problemen met de betaling? Neem dan contact op met de klantenservice voordat je een review schrijft. Ze kunnen je klacht wellicht naar tevredenheid afhandelen. Je kunt alle contactgegevens van Sleepcool vinden op de website. Er is een contactformulier dat je kunt invullen, maar het is ook mogelijk om zelf te mailen naar het e-mailadres. Verder is er een telefoonnummer voor dringende zaken of je kunt een brief sturen naar het postadres in Heiloo.

  Geef jouw mening over Sleepcool!

  Heb jij nieuwe beddengoed gekocht in de webshop? Heb jij het nu nooit meer koud in de wintermaanden? Schrijf dan een review over Sleepcool en geef jouw mening over het beddengoed. Wat vind je van de kwaliteit? Is het beddengoed duur? En werd je bestelling snel geleverd? Geef jouw beoordeling en vertel over jouw ervaringen met Sleepcool. Raad jij andere klanten aan te bestellen in de webshop?

  Nooit meer te koud of te warm in bed met de dekens van Sleepcool. Wat zijn de ervaringen van anderen? Lees hier de reviews van klanten over Sleepcool.

  Sleepcool
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  5
  33% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3.4
  Service
  rating
  4.6
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  5.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sleepcool

  Uw beoordeling

  Atkincel deken

  Bestellen lukte niet. Mail gestuurd en bijna direct keurige reactie. Helaas gaan ze stoppen. Toch nog een bestelling kunnen doen. Blij.

  Door: J. Smit05-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Climson bed koeling

  Geen contact mogelijk, geen bevestiging, wel bedrag afgeschreven. Ben benieuwd of ik het product nog wel krijg. Tot nu toe erg ontevredenheid

  Door: Paul Stam25-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Topper

  Geen enkele manier tot kontakt mogelijk, mail en telefonisch.
  Is deze tent failliet of zo??

  Door: Piet07-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  FAQ

  Is Sleepcool een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Sleepcool. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sleepcool actief?

  Sleepcool is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sleepcool gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.