NederlandReview

    Ervaringen size?

    Iedereen loopt tegenwoordig rond in trainingspakken en sportkleding. Het lijkt een trend te zijn. Het is overigens niet zo dat iedereen aan het sporten is, maar de kleding zit zo comfortabel dat niemand het meer uit wil trekken. Je hoeft namelijk geen topsporter te zijn om kleding van Adidas te dragen of schoenen van Jordan Air. Ben jij één van deze mensen? Misschien is Size? dan wel de webshop voor jou. Neem wel eerst even een kijkje bij de reviews en beoordelingen van andere klanten. Je kunt leren van hun ervaringen. Is de webshop namelijk wel betrouwbaar? En worden je bestellingen snel geleverd? Je ontdekt het op NederlandReview.

    Over Size?

    Wat is jouw maat? Hou je van Nike of draag je liever Timberlands? Bij Size? kun je het allemaal vinden. Ze hebben overigens niet alleen schoenen. Voor kleding van al je favoriete sportmerken kun je ook terecht in de winkel. Size? is er voor iedereen die van comfort houdt, maar ook op zoek is naar kwaliteit. Al je favoriete merken kun je in de webshop vinden. Wil je meer weten over de ervaringen van hun klanten? Lees dan hun reviews!


    Zie hier de mooiste acties van Michael Jordan!

    Merken Size?

    • Nike
    • Adidas
    • Reebok
    • New Balance
    • Carnhartt
    • Fred Perry
    • Timberland
    • Asics Tiger
    • Champion
    • Puma
    • Stussy
    • Vans
    • Converse
    • Patagonia
    • The Northe Face
    Jordan Air

    Diensten Size?

    Het uitgebreide assortiment heeft voor elk wat wils. De gerenommeerde merken zijn bij iedereen bekend en verkopen alleen de hoogste kwaliteit schoenen en kleding. Wat hun klanten zelf vinden van de kwaliteit, lees je in hun beoordelingen. De levering van de bestellingen is overigens vanaf 60,- gratis of je kunt je bestelling gratis afhalen bij één van de winkels. Je kunt ook gratis retourneren in de winkels. Betalen gaat ook makkelijk en veilig met Visa, MasterCard, Maestro of iDeal. Size? heeft ook regelmatig uitverkoop en geeft dan extra kortingen. Via Facebook en Instagram ben jij als eerste op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en producten.

    Klachten Size?

    Is jouw bestelling beschadigd geleverd? Of zit je nog op je bestelling te wachten? Meld je klacht dan bij de klantenservice van de webshop. Je kunt op de website alle contactgegevens vinden. De website heeft een contactformulier dat je kunt invullen, maar het is ook mogelijk om zelf te mailen. Het e-mailadres staat bij het contactformulier vermeld. Het is ook mogelijk om contact op te nemen via Social Media. Heb jij je klacht gemeld? Schrijf dan een review en vertel of de klacht goed afgehandeld is.

    Jouw ervaringen met Size?

    Ligt jouw kast vol met kleding en schoenen uit de webshop? Of koop jij altijd bij Size? voor je zoon? Vertel dan over jouw ervaringen met de webshop en de producten. Wat vind je van de kwaliteit? Zijn ze goedkoop? Krijg je vaak kortingen? En is de levering betrouwbaar? Schrijf een review over Size? en geef jouw beoordeling. Andere klanten willen graag weten wat jij van de webshop vindt en of je hen aanraadt bij Size? te bestellen.

    Zijn de schoenen duur? Is de kleding van de hoogste kwaliteit? Is de webshop betrouwbaar? Lees hier de reviews en ervaringen van klanten over size?.

    size?
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (25)

    4,2
    40% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4,2
    Service
    rating
    3
    Prijs
    rating
    5,4
    Leveren
    rating
    4,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Nike air force 1

    Ik heb vorige week schoenen besteld, het duurde even voor dat ik een ordebevestiging kreeg ik kreeg daarna wel een mailtje toen ik zelf had gemaild met een orderbevestiging. Ik ben daarna keurig op de hoogte gehouden met mailtjes en smsjes. Zijn keurig optijd bezorgt schoenen zien er netjes uit!

    Door: Femke 12-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7
    rating

    Air Max 720

    Heel dom! Eerst schoenen bestellen en dan pas zoeken of het bedrijf goede recensies heeft. Maar ik was te laat en hoopte maar op het beste. Betaling via de site ging prima en ook snel kreeg ik een orderbevestiging. Vervolgens een verzendbevestiging met track & trace. Echter werd het verzendnummer nooit herkend door de track & trace.
    De schoenen kwamen na 4 werkdagen aan en binnen 5 minuten had ik ze weer in de verpakking zitten: de neus van 1 schoen was niet mooi rond gemaakt. De andere schoen had vuilvlekken, het stiksel liet los op vele plekken en ook de randen van de zool waren niet netjes (niet glad zoals bij de andere schoen).
    Ik heb 17 keer gebeld, diverse keren gemaild en nooit een reactie gehad. Ondanks dat ik aan de andere kant van het land woon ben ik naar de winkel in Amsterdam gegaan. Vriendelijke medewerkers waarvan er maar 1 Nederlands sprak. Ik heb de schoenen ingeleverd en zou mijn geld terug gestort krijgen. Dit zou zo'n 3 dagen duren. Helaas heb ik het geld nog niet ontvangen.
    Uiteraard heb ik de verkoopster aangesproken over de niet bestaande contact mogelijkheden. Ze zei dat de medewerkers simpelweg te druk zijn om een telefoon op te nemen. Bizar!

    Door: Bram 22-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Air max

    Air max besteld, bevestigsmail ontvangen. Na enkele dagen bericht ontvangen dat de order is geannuleerd. Geen contact mogelijk met de klantenservice, zowel per mail als social media geen reactie. Absurd slechte service dit, NIET bestellen hier!

    Door: Kevin 24-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Nike Air Max

    Service is oke, de bevesteging email liet wel lang opzich wachten.
    Maar daarna goede updates, per mail en SMS.
    Levering, zaterdag besteld, dinsdag in huis.

    Door: Baard 23-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7
    rating

    Sneakers

    Schoenen besteld en betaald
    5 dagen later werd dit gecanceld omdat ze geen voorraad meer hebben. Zeer slechte service!

    Door: Glenn 18-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    2 paar Adidas slippers

    19 juni 2 paar slippers besteld en betaald.. Nooit gekregen want er was iets fout gegaan. (zoals achteraf blijkbaar bij al hun bestellingen) Mails gestuurd Etc maar ze reageren nergens op. Wacht nog steeds op mijn geld terug.

    NOOIT HIER BESTELLEN.!

    Door: Rebecca Luijs 15-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Reebok classic club

    Zeer slechte kwaliteit van schoon. Zelfs all star is van betere kwaliteit. Na een maand laat alles al los. Naar winkel gegaan maar weggestuurd zonder oplossing. Slechte service

    Door: Olivier 04-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    2 shorts

    Vreselijke ervaring met de online shop. Ik had 2 artikelen besteld bij Size waarvan 5 dagen later 1 artikel werd geleverd, terwijl er wel 2 op de pakbon stonden. Dan denk ik foutje moet kunnen en het wordt opgelost, maar dus niet. Ik direct een email gestuurd en kreeg vervolgens 2 dagen later een reactie of ik een formulier wilde invullen voor het ontbreken van een artikel bij de zending. Dat heb ik direct gedaan, waarbij ik vervolgens een reactie krijg dat het formulier binnen 28 dagen in behandeling wordt genomen. Vervolgens heb ik verschillende emails gestuurd dat 28 dagen wel erg lang is waar niet meer op gereageerd wordt. Ik ga er vanuit dat ik mijn geld gewoon kwijt ben. Mensen jullie zijn gewaarschuwd, koop niet online bij deze shop. Mochten zij een fout maken met je zending, dan ben jij de dupe!

    Door: Joer 01-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    3,5
    rating

    nike air force 1 ‘07 low lux dames

    ik had zondag (23-06-2019) nike air force 1 ‘07 low lux besteld, en sinds dat size? de enige nog was met mijn maat (38.5) dacht ik ja doen we. dus ik kreeg meteen na aankoop een bevestigingsmail binnen met dat het tot 5 werkdagen kon duren, het is vandaag vrijdag (28-06-2019) dus die 5 dagen zijn al voorbij en heb nogsteeds geen track & trace mail, of überhaupt een andere mail
    gehad behalve dan reclames. het is voor vandaag gewoon nog ff afwachten maar ja de levering toch iets sneller verwacht.

    Door: s 28-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5
    rating

    Nike NBA airforce 1 sneakers

    Had de schoenen besteld en daarna pas gekeken of er reviews waren. Ik schrok heel erg van de negatieve ervaringen van kopers en ik moest toen echt wel even slikken. Dacht echt ok geld weg!
    Maar Nee! Ik kreeg na mijn bestelling niet meteen een bevestigingsmail maar na een uur of 2. Daardoor kreeg ik toch wat hoop hahaha. Eerlijk is eerlijk ik werd door een aantal mailtjes goed op de hoogte gehouden dat de schoenen verzonden waren en wanneer ze geleverd werden. Ik had ze zaterdags besteld en vandaag woensdag binnengekomen.
    Super blij mee top!!

    Door: Brie bruin 29-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    WAARDELOOS

    Op de dag van een release op tijd zitten wachten en uiteindelijk mijn maat kunnen aanklikken, maar bij het kopje betaling liep de website vast! Geen mogelijkheid om de betaling te voldoen, terwijl wel ze wel in mijn boodschappenmandje zaten. Na een uur de melding dat de maat niet meer beschikbaar was en deze uit mijn boodschappenmandje verwijderd zijn. Ongekend slecht!! Ik ga iig NOOIT meer hier iets kopen.

    Door: prc 26-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Geen bestelling ontvangen, geld kwijt tot op heden

    Bestelling nooit gehad, nooit tracking trace gehad. Onderzoek hiernaar duurt 28 dagen. In de tussentijd ben ik geld kwijt en heb mijn bestelling niet. Belachelijk dat door fout van hen, consument de dupe is.

    Door: Nicky Havelaar 03-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Prima

    Veel negatieve ervaringen lees ik hier ..toch maar besteld want de prijs was erg aantrekkelijk !!
    Iets Patagonië..
    Geen spijt !! Prima levering
    Ik ga hier zeker nog een keer bestellen.

    Door: Misha 11-02-2019
    Waardeloos deze site , zijn oplichters schoenen besteld te klein retour gedaan . En nu krijg ik mijn geld niet teug 26-04-2019

    Ze stuurden mijn dezelfde schoenen terug maar dan gedragen , met briefje er bij U krijgt geen geld terug omdat schoenen gedragen zijn ????????????????

    Oplichters ! Nooit meer bij deze site mensen ik waarschuw iedereen niet oo deze site bestellen . 26-04-2019

    Groet , Nina

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Top!

    Hoewel ik erg huiverig was na het lezen van de slechte reviews, heb ik toch de gok genomen, omdat ik nergens anders deze toffe sneakers kon vinden.
    Ik heb een bevestigingsmail gekregen, een mailtje dat het verzonden werd en een mailtje met tijdstip van bezorgen. Zaterdagavond besteld en dinsdagmiddag al keurig bezorgd. Prachtige sneakers voor leuke prijs, keurig verpakt. Prima voor elkaar!!!

    Door: E.40 29-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Er bestaat een lichtpuntje

    Uit eigen ervaring, deze bestaat uit één recente bestelling. Kan ik mededelen dat mijn bestelling goed verlopen is. Een account aanmaken was even lastig en de app werkt niet naar behoren. Betaald via PayPal wat een veilige methode is. De schoenen kwamen uit Engeland. Na de bestelling een bevestigingsmailtje gekregen en een dag later een track&trace code van DPD. Drie dagen nadat ik had besteld heb ik de schoenen zonder problemen ontvangen.

    Door: Y. 29-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5
    rating

    Size official online besrelling

    Mijn eerste bestelling werd geannuleerd en ik kreeg binnen 2 dagen mijn geld terug.

    Vervolgens alsnog 2 paar sneakers besteld. Niks mis mee, dik voordeel in de sale.

    Het grootste nadeel is dat de klantenservice inderdaad niet reageert.

    Door: Merel 24-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    6
    rating

    Geen levering

    Na lang proberen eindelijk gelukt om yeezys te bestellen de volgend week krijg ik te horen dat er fraude is gepleegd en dat daarom mijn bestelling is geannuleerd zonder verdere uitleg. Of dat ik mijn geld terug krijg.

    Door: Timo 08-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    NIET BIJ SIZE BESTELLEN!!!! JE WORDT GEFOPT!!

    Bestelling na een week ontvangen, niet compleet!!
    Al 5 mails gestuurd, geen antwoord. Over een paar dagen ga ik met een paar vrienden naar de winkel in 020, wordt gezellig denk ik. Pannenkoeken!!

    Door: Robin 05-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Niet geleverd, wel betaald

    Ook ik heb besteld en direct betaald met ideal. Geen bevestiging ontvangen, contact kan alleen via email en je krijgt nauwelijks eemnfatsoemlijke reactie terug. Ik hen direct alles laten annuleren en hoop het geld zsm weer terug te zien. NIET DOEN... prutsers!!

    Door: Robbin 05-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    NOOIT MEER BESTELLEN

    Ik heb hier 2 dagen geleden een shirt besteld en geen orderbevestiging ontvangen. Meteen gemaild en kreeg ik een mail terug dat het geld terug gestort zou worden. Toen dacht ik probeer het nog een keer, weer hetzelfde probleem, maar nu moet ik screenshots sturen van mijn betaling. Heb ik gedaan, krijg weer een mail dat ik een betalingsreferentie moet sturen. TERWIJL DAT HET PROBLEEM IS IK HEB NIKS MEER DAN MIJN AFSCHRIFTEN. Deze service is belachelijk slecht. Niemand bereikbaar, probeer de winkel te bellen maar dat lukt ook niet. IK WIL MIJN GELD TERUG

    Door: Veerle 05-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over size?

    Uw beoordeling