NederlandReview

    Ervaringen size?

    Iedereen loopt tegenwoordig rond in trainingspakkenen sportkleding. Het lijkt een trend te zijn. Het is overigens niet zo dat iedereen aan het sporten is, maar de kleding zit zo comfortabel dat niemand het meer uit wil trekken. Je hoeft namelijk geen topsporter te zijn om kleding van Adidas te dragen of schoenen van Jordan Air. Ben jij één van deze mensen? Misschien is Size? dan wel de webshop voor jou. Neem wel eerst even een kijkje bij de reviews en beoordelingen van andere klanten. Je kunt leren van hun ervaringen. Is de webshop namelijk wel betrouwbaar? En worden je bestellingen snel geleverd? Je ontdekt het op NederlandReview.

    Over Size?

    Wat is jouw maat? Hou je van Nike of draag je liever Timberlands? Bij Size? kun je het allemaal vinden. Ze hebben overigens niet alleen schoenen. Voor kleding van al je favoriete sportmerken kun je ook terecht in de winkel. Size? is er voor iedereen die van comfort houdt, maar ook op zoek is naar kwaliteit. Al je favoriete merken kun je in de webshop vinden. Wil je meer weten over de ervaringen van hun klanten? Lees dan hun reviews!


    Zie hier de mooiste acties van Michael Jordan!

    Merken Size?

    • Nike
    • Adidas
    • Reebok
    • New Balance
    • Carnhartt
    • Fred Perry
    • Timberland
    • Asics Tiger
    • Champion
    • Puma
    • Stussy
    • Vans
    • Converse
    • Patagonia
    • The Northe Face
    Jordan Air

    Diensten Size?

    Het uitgebreide assortiment heeft voor elk wat wils. De gerenommeerde merken zijn bij iedereen bekend en verkopen alleen de hoogste kwaliteit schoenen en kleding. Wat hun klanten zelf vinden van de kwaliteit, lees je in hun beoordelingen. De levering van de bestellingen is overigens vanaf 60,- gratis of je kunt je bestelling gratis afhalen bij één van de winkels. Je kunt ook gratis retourneren in de winkels. Betalen gaat ook makkelijk en veilig met Visa, MasterCard, Maestro of iDeal. Size? heeft ook regelmatig uitverkoop en geeft dan extra kortingen. Via Facebook en Instagram ben jij als eerste op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en producten.

    Klachten Size?

    Is jouw bestelling beschadigd geleverd? Of zit je nog op je bestelling te wachten? Meld je klacht dan bij de klantenservice van de webshop. Je kunt op de website alle contactgegevens vinden. De website heeft een contactformulier dat je kunt invullen, maar het is ook mogelijk om zelf te mailen. Het e-mailadres staat bij het contactformulier vermeld. Het is ook mogelijk om contact op te nemen via Social Media. Heb jij je klacht gemeld? Schrijf dan een review en vertel of de klacht goed afgehandeld is.

    Jouw ervaringen met Size?

    Ligt jouw kast vol met kleding en schoenen uit de webshop? Of koop jij altijd bij Size? voor je zoon? Vertel dan over jouw ervaringen met de webshop en de producten. Wat vind je van de kwaliteit? Zijn ze goedkoop? Krijg je vaak kortingen? En is de levering betrouwbaar? Schrijf een review over Size? en geef jouw beoordeling. Andere klanten willen graag weten wat jij van de webshop vindt en of je hen aanraadt bij Size? te bestellen.

    Zijn de schoenen duur? Is de kleding van de hoogste kwaliteit? Is de webshop betrouwbaar? Lees hier de reviews en ervaringen van klanten over size?.

    size?
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (61)

    4.4
    38% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.6
    Service
    rating
    3.4
    Prijs
    rating
    5.4
    Leveren
    rating
    3.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over size?

    Uw beoordeling

    New Balance schoenen

    Ook ik las de reviews en twijfelde totdat ik de optie zag om achteraf te betalen via Klarna. Op zich geen enkel risico dus en aangezien Size? de enige plek was waar ik deze schoenen nog in mijn maat kon vinden de bestelling geplaatst.

    Alles verliep soepel, enkel best wel een lange tijd tussen bestellen en de uiteindelijke levering bij mij thuis. 12 dagen terwijl het op voorraad was. Maar dus wel geleverd!

    Door: Jeroen29-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Paar nike air schoenen

    Na het bestellen van een paar nike air schoenen pas gekeken naar de reviews van de webshop. Erg dom natuurlijk om daar pas na het bestellen naar te kijken want ik was erg geschrokken van de slechte ervaringen van mensen. Na 2 werkdagen in spanning wachten kwamen de schoenen gelukkig binnen! Prima verpakt en zowel schoenen en doos geen enkele beschadiging of gebruiksporen of dergelijke. Super blij mee!

    Door: Mervin05-03-2020
    Boone28-06-2020

    Helaas niet genoeg info opgezocht voor plaatsen van een bestelling. Zie hier hetzelfde verhaal terug.. Verkeerde paar schoenen geleverd, terug gestuurd met hoog bedrag verzendkosten die daarbij verplicht zijn, contact opgenomen, tevergeefs. Alleen contact te krijgen via FB waar je tig verschillende mensen te spreken krijgt, die je tig (ook gewoon keer op keer dezelfde) bewijzen moet aanleveren en info moet doorgeven, maar een terugbetaling doen ho maar. Lijkt mij een truc en helaas ook in ben er in getrapt. Krijg je beloftes, excuses en een kortingscode voor volgende bestelling.. Hoe dom denkt men dat je bent dat je na zo'n ervaring nog een bestelling gaat plaatsen?? Thanks but no thanks. Nooit bij bestellen dus.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Top!

    Hoewel ik erg huiverig was na het lezen van de slechte reviews, heb ik toch de gok genomen, omdat ik nergens anders deze toffe sneakers kon vinden.
    Ik heb een bevestigingsmail gekregen, een mailtje dat het verzonden werd en een mailtje met tijdstip van bezorgen. Zaterdagavond besteld en dinsdagmiddag al keurig bezorgd. Prachtige sneakers voor leuke prijs, keurig verpakt. Prima voor elkaar!!!

    Door: E.4029-01-2019
    Sylvia Louwerse04-05-2020

    Zo slecht heb 23 april besteld Nu 4 mei nog niet binnen ze zijn niet te bereiken en geen reactie van de e-mails die ik gestuurd heb zeer slecht

    Boone 28-06-2020

    Helaas niet genoeg info opgezocht voor plaatsen van een bestelling. Zie hier hetzelfde verhaal terug.. Verkeerde paar schoenen geleverd, terug gestuurd met hoog bedrag verzendkosten die daarbij verplicht zijn, contact opgenomen, tevergeefs. Alleen contact te krijgen via FB waar je tig verschillende mensen te spreken krijgt, die je tig (ook gewoon keer op keer dezelfde) bewijzen moet aanleveren en info moet doorgeven, maar een terugbetaling doen ho maar. Lijkt mij een truc en helaas ook in ben er in getrapt. Krijg je beloftes, excuses en een kortingscode voor volgende bestelling.. Hoe dom denkt men dat je bent dat je na zo'n ervaring nog een bestelling gaat plaatsen?? Thanks but no thanks. Nooit bij bestellen dus.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Nike air max 98

    27 maart sneakers besteld, ik kon deze site niet en ging daarna reviews lezen, daar schrok ik wel een beetje van.. en ik was erg benieuwd of mijn schoenen nog wel binnen zouden komen. Vandaag 2 april heb ik ze binnen gekregen en ben ik helemaal happy! En zeer tevreden, zal hier zeker nog een keer bestellen

    Door: Daisy02-04-2020
    Boone28-06-2020

    Helaas niet genoeg info opgezocht voor plaatsen van een bestelling. Zie hier hetzelfde verhaal terug.. Verkeerde paar schoenen geleverd, terug gestuurd met hoog bedrag verzendkosten die daarbij verplicht zijn, contact opgenomen, tevergeefs. Alleen contact te krijgen via FB waar je tig verschillende mensen te spreken krijgt, die je tig (ook gewoon keer op keer dezelfde) bewijzen moet aanleveren en info moet doorgeven, maar een terugbetaling doen ho maar. Lijkt mij een truc en helaas ook in ben er in getrapt. Krijg je beloftes, excuses en een kortingscode voor volgende bestelling.. Hoe dom denkt men dat je bent dat je na zo'n ervaring nog een bestelling gaat plaatsen?? Thanks but no thanks. Nooit bij bestellen dus.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Nike Air Force 1

    Be warned!
    Do not order here!
    On April 22 we ordered sneakers. After sending several emails, we still have not received any sneakers. We have now made a request to return the amount. There is no response to this request. Be warned!

    Door: Christine de Vos 10-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Sneakers

    OPLICHTERS!! Bestel hier niks. Eenmaal geretourneerd en je hoort niks meer van ze. Baar je geld kun je fluiten.

    Door: J. Bakker 11-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Puma RS-X

    Puma rs-x besteld op zondag 5 januari 2020. Op donderdag 9 januari 2020 ontvangen. Goed op de hoogte gehouden over de bezorging via de mail.
    Schoenen zijn perfect! Mooie prijs.
    Super tevreden over Size. Ik zou er zo weer bestellen.

    Door: Desiree 09-01-2020
    Boone28-06-2020

    Helaas niet genoeg info opgezocht voor plaatsen van een bestelling. Zie hier hetzelfde verhaal terug.. Verkeerde paar schoenen geleverd, terug gestuurd met hoog bedrag verzendkosten die daarbij verplicht zijn, contact opgenomen, tevergeefs. Alleen contact te krijgen via FB waar je tig verschillende mensen te spreken krijgt, die je tig (ook gewoon keer op keer dezelfde) bewijzen moet aanleveren en info moet doorgeven, maar een terugbetaling doen ho maar. Lijkt mij een truc en helaas ook in ben er in getrapt. Krijg je beloftes, excuses en een kortingscode voor volgende bestelling.. Hoe dom denkt men dat je bent dat je na zo'n ervaring nog een bestelling gaat plaatsen?? Thanks but no thanks. Nooit bij bestellen dus.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Prima

    Veel negatieve ervaringen lees ik hier ..toch maar besteld want de prijs was erg aantrekkelijk !!
    Iets Patagonië..
    Geen spijt !! Prima levering
    Ik ga hier zeker nog een keer bestellen.

    Door: Misha11-02-2019
    Waardeloos deze site , zijn oplichters schoenen besteld te klein retour gedaan . En nu krijg ik mijn geld niet teug 26-04-2019

    Ze stuurden mijn dezelfde schoenen terug maar dan gedragen , met briefje er bij U krijgt geen geld terug omdat schoenen gedragen zijn ????????????????

    Oplichters ! Nooit meer bij deze site mensen ik waarschuw iedereen niet oo deze site bestellen . 26-04-2019

    Groet , Nina

    Boone28-06-2020

    Helaas niet genoeg info opgezocht voor plaatsen van een bestelling. Zie hier hetzelfde verhaal terug.. Verkeerde paar schoenen geleverd, terug gestuurd met hoog bedrag verzendkosten die daarbij verplicht zijn, contact opgenomen, tevergeefs. Alleen contact te krijgen via FB waar je tig verschillende mensen te spreken krijgt, die je tig (ook gewoon keer op keer dezelfde) bewijzen moet aanleveren en info moet doorgeven, maar een terugbetaling doen ho maar. Lijkt mij een truc en helaas ook in ben er in getrapt. Krijg je beloftes, excuses en een kortingscode voor volgende bestelling.. Hoe dom denkt men dat je bent dat je na zo'n ervaring nog een bestelling gaat plaatsen?? Thanks but no thanks. Nooit bij bestellen dus.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    2 x een hoodie

    Hele toffe winkel met echt mooie spullen
    2 hoodies besteld.
    Wel jammer dat ze zo duur zijn anders had ik wel meer gekocht.

    Door: Andreas10-12-2019
    Boone28-06-2020

    Helaas niet genoeg info opgezocht voor plaatsen van een bestelling. Zie hier hetzelfde verhaal terug.. Verkeerde paar schoenen geleverd, terug gestuurd met hoog bedrag verzendkosten die daarbij verplicht zijn, contact opgenomen, tevergeefs. Alleen contact te krijgen via FB waar je tig verschillende mensen te spreken krijgt, die je tig (ook gewoon keer op keer dezelfde) bewijzen moet aanleveren en info moet doorgeven, maar een terugbetaling doen ho maar. Lijkt mij een truc en helaas ook in ben er in getrapt. Krijg je beloftes, excuses en een kortingscode voor volgende bestelling.. Hoe dom denkt men dat je bent dat je na zo'n ervaring nog een bestelling gaat plaatsen?? Thanks but no thanks. Nooit bij bestellen dus.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Nike Air structure og

    Ze kwamen binnen voor
    De afgesproken tijd
    Dat was te gek
    Perfect blij met me
    Nike Air structure og

    Door: Arend Kruger02-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Nike air max 90

    Ik heb op 20 Februari schoenen besteld en heb mijn bestelling nog steeds niet binnen.
    Ook kan ik geen contact leggen met het bedrijf. Mail versturen lukt niet. En er is geen telefoon nummer te vinden.

    Door: Twan08-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Sneakers

    - trage levering
    - sneakerdoos viel uit elkaar
    - geleverd in een zwarte vuilniszak
    - track & trace werkt voor geen meter
    - je kan ze niet bellen

    voor mij geen Size meer dus

    Door: O05-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Nike sneakers - waardeloze shop!

    Waardeloze shop. Ik heb een paar dagen geleden sneakers besteld en een mailbevestiging ontvangen van mijn order. Vandaag ontvang ik een mail dat mijn order is geannuleerd?!? Zonder opgave van reden, dus geen sneakers. Totaal kansloos. Niets bestellen hier, want je wordt voor de gek gehouden!

    Pathetic performance. I ordered sneakers a couple of days ago and received a confirmation of that order. Today I received a mail that my order has been cancelled?!? No reason mentioned, so no sneakers. Really bad. Don't order here, you'll be fooled!

    Door: G.12-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    2 paar sneakers

    Bestelling maand onderweg, geen status updates.
    Uiteindelijk 1 paar geleverd, andere niet op voorraad. Bedrag zou worden terug gestort.
    2e paar helaas te groot, retour.
    Nu 4 weken verder na eerst 2 standaard reactie mailtjes nu een reactie dat er nu pas een refund is 'aangevraagd', zelfs voor het paar dat nooit geleverd is.

    Door: Johnny07-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    #962183807

    They are selling products that they don't have. I made an order 45 days ago and they still didn't send it. Their customer service answers in 1 week with an automated reply. THEY ARE FRAUD!! Do not buy anything from this site!!!

    Door: A**s23-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Adidas sneakers

    Wat een oplichterij..schoenen zijn zogenaamd weken onderweg door de Brexit...BS. oplichterij...niks kopen

    Door: Robin Hoving21-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Nike air max 1 Lemonade

    Op 29-12-2020 deze bestelling geplaatst.
    Tot op heden niets ontvangen!
    Meerdere malen gemaild maar ook hier hoor je niets!
    Nog nooit zo’n slecht bedrijf meegemaakt! Waardeloze service/contact!

    Door: Milan16-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Adidas sneakers

    Wat een bagger bedrijf..ik bestel 3 paar sneakers waarvan er na 2 weken twee zonder reden worden gecancelled. Het laatste paar is nu een maand onderweg kennelijk vanuit de UK..als je de track and trace bekijkt ligt het paar al 10 dagen in een warehouse. Niks kopen en anders hopen dat je iets ontvangt.

    Door: Robin Hoving14-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Schoenen

    Wat een oplichters. 27 sec 2020 heeft mijn dochter Nike schoenen besteld nu 9 februari 2021 nog steeds geen schoenen. Er is ook geen enkel contact mogelijk. Geen mail telefoon niet op sociale media niks. En dat voor een groot bedrijf als jd sports. Ik zie heel veel klachten waarom wordt hier niets aan gedaan het is gewoon diefstal.

    Door: Enklaar10-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Adidas sneakers

    27 december 2020 de schoenen besteld en nu 4 februari nog niks ontvangen . Ik krijg wel betaalvezoeken van klarna ondanks ik besteld heb met after pay. Je krijgt ook geen contact of reactie na invullen van contactformulier van Size . Koop hier nooit mensen !!!! 🤬🤬

    Door: Han04-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is size? een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 61 ervaringen geplaatst over size?. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 38% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is size? actief?

    size? is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van size? gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.