NederlandReview

    Ervaringen size?

    Iedereen loopt tegenwoordig rond in trainingspakken en sportkleding. Het lijkt een trend te zijn. Het is overigens niet zo dat iedereen aan het sporten is, maar de kleding zit zo comfortabel dat niemand het meer uit wil trekken. Je hoeft namelijk geen topsporter te zijn om kleding van Adidas te dragen of schoenen van Jordan Air. Ben jij één van deze mensen? Misschien is Size? dan wel de webshop voor jou. Neem wel eerst even een kijkje bij de reviews en beoordelingen van andere klanten. Je kunt leren van hun ervaringen. Is de webshop namelijk wel betrouwbaar? En worden je bestellingen snel geleverd? Je ontdekt het op NederlandReview.

    Over Size?

    Wat is jouw maat? Hou je van Nike of draag je liever Timberlands? Bij Size? kun je het allemaal vinden. Ze hebben overigens niet alleen schoenen. Voor kleding van al je favoriete sportmerken kun je ook terecht in de winkel. Size? is er voor iedereen die van comfort houdt, maar ook op zoek is naar kwaliteit. Al je favoriete merken kun je in de webshop vinden. Wil je meer weten over de ervaringen van hun klanten? Lees dan hun reviews!


    Zie hier de mooiste acties van Michael Jordan!

    Merken Size?

    • Nike
    • Adidas
    • Reebok
    • New Balance
    • Carnhartt
    • Fred Perry
    • Timberland
    • Asics Tiger
    • Champion
    • Puma
    • Stussy
    • Vans
    • Converse
    • Patagonia
    • The Northe Face
    Jordan Air

    Diensten Size?

    Het uitgebreide assortiment heeft voor elk wat wils. De gerenommeerde merken zijn bij iedereen bekend en verkopen alleen de hoogste kwaliteit schoenen en kleding. Wat hun klanten zelf vinden van de kwaliteit, lees je in hun beoordelingen. De levering van de bestellingen is overigens vanaf 60,- gratis of je kunt je bestelling gratis afhalen bij één van de winkels. Je kunt ook gratis retourneren in de winkels. Betalen gaat ook makkelijk en veilig met Visa, MasterCard, Maestro of iDeal. Size? heeft ook regelmatig uitverkoop en geeft dan extra kortingen. Via Facebook en Instagram ben jij als eerste op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en producten.

    Klachten Size?

    Is jouw bestelling beschadigd geleverd? Of zit je nog op je bestelling te wachten? Meld je klacht dan bij de klantenservice van de webshop. Je kunt op de website alle contactgegevens vinden. De website heeft een contactformulier dat je kunt invullen, maar het is ook mogelijk om zelf te mailen. Het e-mailadres staat bij het contactformulier vermeld. Het is ook mogelijk om contact op te nemen via Social Media. Heb jij je klacht gemeld? Schrijf dan een review en vertel of de klacht goed afgehandeld is.

    Jouw ervaringen met Size?

    Ligt jouw kast vol met kleding en schoenen uit de webshop? Of koop jij altijd bij Size? voor je zoon? Vertel dan over jouw ervaringen met de webshop en de producten. Wat vind je van de kwaliteit? Zijn ze goedkoop? Krijg je vaak kortingen? En is de levering betrouwbaar? Schrijf een review over Size? en geef jouw beoordeling. Andere klanten willen graag weten wat jij van de webshop vindt en of je hen aanraadt bij Size? te bestellen.

    Zijn de schoenen duur? Is de kleding van de hoogste kwaliteit? Is de webshop betrouwbaar? Lees hier de reviews en ervaringen van klanten over size?.

    size?
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (37)

    4.8
    41% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.8
    Service
    rating
    3.6
    Prijs
    rating
    6
    Leveren
    rating
    4.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Paar nike air schoenen

    Na het bestellen van een paar nike air schoenen pas gekeken naar de reviews van de webshop. Erg dom natuurlijk om daar pas na het bestellen naar te kijken want ik was erg geschrokken van de slechte ervaringen van mensen. Na 2 werkdagen in spanning wachten kwamen de schoenen gelukkig binnen! Prima verpakt en zowel schoenen en doos geen enkele beschadiging of gebruiksporen of dergelijke. Super blij mee!

    Door: Mervin 05-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Top!

    Hoewel ik erg huiverig was na het lezen van de slechte reviews, heb ik toch de gok genomen, omdat ik nergens anders deze toffe sneakers kon vinden.
    Ik heb een bevestigingsmail gekregen, een mailtje dat het verzonden werd en een mailtje met tijdstip van bezorgen. Zaterdagavond besteld en dinsdagmiddag al keurig bezorgd. Prachtige sneakers voor leuke prijs, keurig verpakt. Prima voor elkaar!!!

    Door: E.40 29-01-2019
    Sylvia Louwerse 04-05-2020

    Zo slecht heb 23 april besteld Nu 4 mei nog niet binnen ze zijn niet te bereiken en geen reactie van de e-mails die ik gestuurd heb zeer slecht

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Nike air max 98

    27 maart sneakers besteld, ik kon deze site niet en ging daarna reviews lezen, daar schrok ik wel een beetje van.. en ik was erg benieuwd of mijn schoenen nog wel binnen zouden komen. Vandaag 2 april heb ik ze binnen gekregen en ben ik helemaal happy! En zeer tevreden, zal hier zeker nog een keer bestellen

    Door: Daisy 02-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Puma RS-X

    Puma rs-x besteld op zondag 5 januari 2020. Op donderdag 9 januari 2020 ontvangen. Goed op de hoogte gehouden over de bezorging via de mail.
    Schoenen zijn perfect! Mooie prijs.
    Super tevreden over Size. Ik zou er zo weer bestellen.

    Door: Desiree 09-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    nike schoenen

    Ze hadden het verkeerde adres op het pakketje gezet, waardoor het pakket niet bezorgd kon worden. Ik begreep dat het druk is vanwege Corona, dus ik heb nog een week gewacht voordat ik contact opnam. Toen ik contact opnam, bleek het pakketje terug te zijn gestuurd naar het warenhuis van Size?. Ik moest hier zelf achter komen, terwijl in de bevestigingsmail wordt beloofd dat ze zelf contact opnemen als er problemen zijn. De schoenen naar het juiste adres sturen was niet meer mogelijk, omdat de bestelling 'afgehandeld' was volgens de klantenservice. Dat slaat natuurlijk nergens op, maar misschien worden de medewerkers wel gecastreerd als ze de klanten daadwerkelijk proberen te helpen, je weet maar nooit.

    Kort daarna zag ik dat m'n schoenen weer op de site te koop stonden. Dat was natuurlijk mijn paar, want ze waren al een tijd uitverkocht. Zo verdienen ze lekker twee keer voor hetzelfde paar schoenen en het is nu al twee weken later, maar ik heb nog steeds geen geld terug.

    Door: Molar 30-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Nike air max 1

    Schoenen besteld, betaald, bevestigd, 2 dagen later een bericht dat ze order gecancled is en niet leverbaar. Wel netjes geld terug gehad maar geen schoenen. Jammer!

    Door: Yoran Bosveld 20-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    Prima

    Veel negatieve ervaringen lees ik hier ..toch maar besteld want de prijs was erg aantrekkelijk !!
    Iets Patagonië..
    Geen spijt !! Prima levering
    Ik ga hier zeker nog een keer bestellen.

    Door: Misha 11-02-2019
    Waardeloos deze site , zijn oplichters schoenen besteld te klein retour gedaan . En nu krijg ik mijn geld niet teug 26-04-2019

    Ze stuurden mijn dezelfde schoenen terug maar dan gedragen , met briefje er bij U krijgt geen geld terug omdat schoenen gedragen zijn ????????????????

    Oplichters ! Nooit meer bij deze site mensen ik waarschuw iedereen niet oo deze site bestellen . 26-04-2019

    Groet , Nina

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    2 x een hoodie

    Hele toffe winkel met echt mooie spullen
    2 hoodies besteld.
    Wel jammer dat ze zo duur zijn anders had ik wel meer gekocht.

    Door: Andreas 10-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Nike air force’s 1

    Ik heb een paar weken geleden besteld bij size?. Nu heb ik alleen de verkeerde maat opgestuurd gekregen. Ik had een 38,5 besteld en kreeg een 38 binnen. Ik heb om deze reden het bedrijf gemaild om niet te hoeven betalen voor de retour kosten. Ik krijg vervolgens geen reactie. Hierna heb ik nog een keer gemaild. Weer geen reactie van het bedrijf. Omdat ik dacht dat die schoenen nu inmiddels wel retour moesten heb ik een retour bon gekocht via de site van size?. Vervolgens krijg ik geen retour bon op mijn mail terwijl ik wel 10 euro heb betaald. Ik kon mijn product dus nog steeds niet retourneren. Ik heb het bedrijf om deze reden inmiddels 3 keer gebeld met telkens geen reactie. Nu krijg ik een paar dagen geleden een aanmaning voor de schoenen. Ik vind het belachelijk van het bedrijf en heb geen idee wat ik er mee aan moet. Inmiddels heeft het bedrijf terug gemaild. Heb heel veel mailtjes terug moeten sturen met foto’s met bewijs. Het bedrijf geeft vage antwoorden terug. Na twee weken lang mailen ben ik dus nog steeds niks opgeschoten. Nog steeds geen retour bon en geld teruggeven dat vertikt het bedrijf. Zit nog steeds met de schoenen thuis en krijg aanmaningen met dat ik moet betalen. Belachelijk vind ik het.

    Door: Helen westra 05-03-2020
    Bo Anne 29-03-2020

    Mag ik vragen welk nummer je hebt gebeld? Heb zelf ook nogal problemen met een bestelling... Kan nergens een nummer van de klantenservice vinden.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Verschillende...

    Tot 2 keer toe een bestelling geplaatst, betaald, de bevestiging gehad...en tot 2 keer toe van hun kant een paar dagen later zonder reden geannuleerd, wat erg vervelend is bij producten die binnen een korte tijd uitverkocht zijn en dus na een paar dagen nergens meer te krijgen zijn....

    Ps. Ik geef ze alleen maar 2 sterren omdat deze site 1 of minder niet toestaat

    Door: Daniël 16-02-2020
    Daniël 16-02-2020

    ...of anders gezegd, bij mij flgaf deze site 2 of geen sterren en geen was niet mogelijk

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Vans Rowley blue

    Ik heb nog steeds geen bevestiging van mijn bestelling ontvangen.
    Ik heb geprobeerd te bellen maar er wordt niet opgenomen.
    Een maat van mij heeft het zelfde besteld en die had wel direct een bevestiging. Wat is hier nou aan de hand en wanneer kan ik de bevestiging verwachten. In iedere geval geen goed begin voor mij, zal voortaan maar geen derde partij gebruiken voor het bestellen van mijn schoenen.

    Door: Mourad 04-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Adidas Stadt

    Schoenen retour gebracht naar de winkel. Inniddels 6 weken geleden en nooit meer geld retour ontvangen. Ook nemen ze de telefoon nooit op en konden ze mij in de winkel niet verdee helpen. Diefstal! 110 euro kwijt. Dit mag toch niet bestaan voor een officiele winkel die dagelijks velen verkopen doet!?

    Door: Luc 16-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Nike & DC

    Na het lezen van tig negatieve reviews, heb ik toch de gok gewaagd. Dit heb ik uiteraard wel met de Klara (achteraf betalen) methode gedaan! Nu blijkt dat ik maar 1 van de 2 paar schoenen krijg wegens populariteit *zucht*. Met leveren zijn ze ook al te laat maar hoop dat het goed komt met het andere paar. Kortom: Niet weer. Leuke prijs, maar daar is het ook echt mee gezegd.

    Door: Amy 08-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Nike Nike x Colin Kaepernick Air Force 1 '07 QS

    Schoenen gingen om 9:00 online en had ze 9:01 besteld. Ze zouden 2 januari binnen moeten komen, in plaats daarvan krijg ik een mail dat mijn bestelling is geannuleerd zonder uitleg. Dit is de laatste keer dat ik daar wat bestel. Ik heb het gevoel na het het lezen van meerde reviews dat er weleens meer achter deze louche website zit.

    Door: H. 02-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Nike air force 1

    Ik heb vorige week schoenen besteld, het duurde even voor dat ik een ordebevestiging kreeg ik kreeg daarna wel een mailtje toen ik zelf had gemaild met een orderbevestiging. Ik ben daarna keurig op de hoogte gehouden met mailtjes en smsjes. Zijn keurig optijd bezorgt schoenen zien er netjes uit!

    Door: Femke 12-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Air Max 720

    Heel dom! Eerst schoenen bestellen en dan pas zoeken of het bedrijf goede recensies heeft. Maar ik was te laat en hoopte maar op het beste. Betaling via de site ging prima en ook snel kreeg ik een orderbevestiging. Vervolgens een verzendbevestiging met track & trace. Echter werd het verzendnummer nooit herkend door de track & trace.
    De schoenen kwamen na 4 werkdagen aan en binnen 5 minuten had ik ze weer in de verpakking zitten: de neus van 1 schoen was niet mooi rond gemaakt. De andere schoen had vuilvlekken, het stiksel liet los op vele plekken en ook de randen van de zool waren niet netjes (niet glad zoals bij de andere schoen).
    Ik heb 17 keer gebeld, diverse keren gemaild en nooit een reactie gehad. Ondanks dat ik aan de andere kant van het land woon ben ik naar de winkel in Amsterdam gegaan. Vriendelijke medewerkers waarvan er maar 1 Nederlands sprak. Ik heb de schoenen ingeleverd en zou mijn geld terug gestort krijgen. Dit zou zo'n 3 dagen duren. Helaas heb ik het geld nog niet ontvangen.
    Uiteraard heb ik de verkoopster aangesproken over de niet bestaande contact mogelijkheden. Ze zei dat de medewerkers simpelweg te druk zijn om een telefoon op te nemen. Bizar!

    Door: Bram 22-09-2019
    nel 01-12-2019

    al weken bezig om 2 truien terug té sturen maar ze geven míj geen retour ticket wát zíj aanbieden is dat ik de truien voor de halve prijs ebt mag houden...díe zíjn gek zeg echt niet !!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Air max

    Air max besteld, bevestigsmail ontvangen. Na enkele dagen bericht ontvangen dat de order is geannuleerd. Geen contact mogelijk met de klantenservice, zowel per mail als social media geen reactie. Absurd slechte service dit, NIET bestellen hier!

    Door: Kevin 24-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Nike Air Max

    Service is oke, de bevesteging email liet wel lang opzich wachten.
    Maar daarna goede updates, per mail en SMS.
    Levering, zaterdag besteld, dinsdag in huis.

    Door: Baard 23-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Schrijf zelf een review over size?

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is size? een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 37 ervaringen geplaatst over size?. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 41% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is size? actief?

    size? is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van size? gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.