NederlandReview

    Ervaringen Sissy-Boy

    Sissy-Boy staat voor basic fashion en lifestyle. Ze willen aan jouw basisbehoeften voldoen met een mooie vormgeving. Maar maken ze dit ook waar? Zijn de prijzen wel 'basic'? Voldoet de klantenservice aan jouw behoeften? Lees hier de meningen van klanten of beter nog: deel je eigen ervaringen ook met ons. 

    Ervaringen Sissy-Boy
    Wilt jij ook met een vertrouwd en voorbereid gevoel je aankoop doen bij Sissy-Boy? Lees dan op onze site nederlandreview.nl welke ervaringen anderen hebben met de service en kwaliteit van Sissy-Boy en laat zelf ook jouw mening achter.  Je kunt online kleding en woonaccessoires kopen bij Sissy-Boy. En dat wilt je het liefst met een gerust hart doen. Daarom verzamelt NederlandReview betrouwbare en onafhankelijke reviews over bedrijven en webshops. De beoordelingen kunnen je helpen bij het maken van een goede aankoopkeuze. Zijn de prijzen redelijk in verhouding tot de kwaliteit? Helpt de klantenservice je goed als er iets misgaat met verzenden? Wat zijn de addertjes onder het gras en wat zijn de voordelen van het online bestellen bij Sissy-Boy? En wat vind jij van de producten? Laat zelf een mening achter!


    Ronald Goedemondt shopt ook bij Sissy-Boy, een stukje uit 'Binnen de Lijntjes'

    Over Sissy-Boy
    Sissy-Bboy presenteert zich als mode- en lifestylemerk met het motto ‘Life designed with Sissy-Boy’. Met hun basics in dames- en herenmode en hun moderne design van woonaccessoires en meubels willen ze jouw basisbehoeftes helpen vormgeven. Sissy-Boy is een Nederlands bedrijf met meer dan veertig winkels in Nederland en België, waarvan alleen al 7 in Amsterdam. En sinds 2010 hebben ze ook een online store, trouwens niet te verwarren met de Zuid-Afrikaanse webshop ‘Sissy Boy jeans’. Het bedrijf is opgericht door Michael Smit in 1981 in Zaandam. Hij hield van de Sissy-films met actrice Romy Schneider, maar wilde ook voor mannen mode aanbieden en maakte de naam van het bedrijf daarom Sissy-Boy. Het interne bedrijfsmotto is: ‘Leef je leven zoals jij dat wilt. Om jezelf te zijn, heb je niet veel nodig.’ Maar zijn de kledingprijzen dan niet wat aan de hoge kant? Lees onze reviews en beoordeel het zelf. En check natuurlijk de online sale voor women, men en kids. 

    Sissy-Boy kleding kenmerkt zich door soepele, lekker zittende stoffen met weinig prints. Ze verkopen tops, jassen, jurken, rokken, broeken, blazers, truien, vesten en T-shirts in basiskleuren die toch heel trendy zijn. Ze zijn bedoeld als basis en je kunt ze nog met allerlei accessoires combineren, die Sissy-Boy dan ook uitgebreid aanbiedt. Het merk Sissy-Boy is eveneens te koop bij Wehkamp en verkoopt zelf ook andere merken als Gsus, Rains en Anecdote. 

    Sissy-Boy’s nieuwe collectie ‘Homeland’ biedt meubels en woonaccessoires voor keuken, badkamer en speelgoed van merken als Cavallini en CO, Flow, HK Living, House Doctor en Libbey. De knuffels zijn super cute, maar ook hier zijn de prijzen niet heel basic. Het volkswagen busje als speelgoed is een heel origineel kindercadeau en dan wel weer betaalbaar.

    Om online te bestellen heb je niet per se een account nodig. Let op: de online prijzen zijn exclusief verzend- en administratiekosten. Ze beloven binnen 2 werkdagen na bestelling het product af te leveren. Maar de maximale levertijd is 30 dagen.

    Klachten
    Heb je een klacht over de levering van een besteld product bij Sissy-Boy kijk dan goed naar je pakbon en bestelbevestiging, want daarop staat het e-mailadres voor klachten. Contact opnemen met de klantenservice kan onder ‘contact’ via een webformulier of bel: 085 - 88 88 878 van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 – 18.00 uur. Als er iets mis is gegaan met je bestelling kun je customersupport@Sissy-Boy.nl mailen of bel 085 - 88 88 878. 

    Heb jij al een goede of slechte ervaringen met de webshop of de winkels van Sissy-Boy, laat dan jouw mening hier achter!
    Ben je tevreden over je aankoop? Is de service betrouwbaar? Geef het bedrijf de sterren die jij het waard vindt en laat zien hoe Nederland denkt over Sissy-Boy.

    Wat is jouw ervaring met Sissy-Boy? Lees ook andere reviews en meningen over prijzen, klantenservice en bestellen van Sissy-Boy mode of lifestyle.

    Sissy-Boy
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (18)

    4
    28% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    4,4

    Service

    3,4

    Prijs

    5

    Leveren

    3,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Neppe kortingen en verschillende prijzen

    Vera25-10-2018

    Ik had een paar artikelen uit de sale besteld, 2 dagen later krijg ik een mail dat alles 20% goedkoper is geworden. Dus ik bellen met de klantenservice of ze dat bedrag kunnen verrekenen, nee, ik moet alles terugsturen en opnieuw bestellen. ???? dat is voor beide partijen onhandig, meer werk, en sissy boy heeft 4dubbele kosten aan verzenden. Bizar. Maar goed, toen wilde ik opnieuw bestellen, ik zie de prijzen gewoon voor m'n ogen veranderen. Kortingen kloppen niet of wijzigen elke dag. Overigens zijn de prijzen in de winkel altijd veel hoger dan online, online wordt al snel korting gegeven daar waar de artikelen in de winkel nog maanden voor volle mep te koop zijn.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Ik durf geen bank meer te kopen.

    Gea van Kammen21-10-2018

    Ik dacht ga even reviews lezen ik wil graag weten hoe de kwaliteit van de Amsterdam ecoleer bank is,hoe houd de bank zich hoe zit het met doorzakken?
    Maar nu ik a” lees hoe slecht de service is bij aankoop van meubelen durf ik niet tot koop over te gaan.

    Tanja22-10-2018

    Volgens mij is de WOOOD Robin bank van de Karwei precies dezelfde en ook regelmatig in de aanbieding.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4

    Uitstekende online shop ervaring

    Jerry18-10-2018

    Ik werd door mijn vriendin geattendeerd op de nieuwe website van Sissy-Boy. Ik ben wel eens langs de winkels gelopen, maar nooit de moeite genomen om binnen te kijken bij de mannencollectie. Ik was positief verrast door het aanbod! Met de zogenoemde Men Essentials collectie wordt het samenstellen van een outfit opeens een stuk makkelijker. Ik heb meteen twee truien en een blouse besteld, waarvan een zelfs met 60% korting. Voordat ik het wist had in mijn order al in huis. Ik zou Sissy-Boy zeker aanraden!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Het begrip ..Service .. kent sissyboy niet

    Fleur26-06-2018

    Heb een cadeaukaart maar het bedrag wordt niet verrekend bij het plaatsen van bestelling. Site loopt steeds vast. Sinds zondag probeer ik te bestellen en nu dinsdag nog steeds niet opgelost. Gemaild op zondag en dinsdag weer gebeld. Klantenservice kan/wil niets doen. De afdeling ICT moet het blijkbaar oplossen maar ook die geven geen antwoord. De cadeaukaart kan straks de prullenbak in, bij deze webwinkel niets bestellen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    ZEER, ZEER SLECHTE SERVICE-NOOIT MEER IETS BESTELLEN

    AH08-05-2018

    Eerst hebben wij een maand of 3 moeten wachten op de bezorging van onze fauteuil. Toen deze eenmaal bezorgd was, bleek deze beschadigd. De klantenservice bleek heel slecht te bereiken; ik heb meermaals moeten mailen en bellen voordat ik uiteindelijk een reactie kreeg na zo'n 3 weken. Inmiddels was ik er zo klaar mee, dat ik mijn stoel wilde terugsturen en wilde afzien van een vervangend artikel. Dit bleek niet mogelijk; ik was verplicht om het vervangende artikel te accepteren (of ik moest, ook al was het artikel beschadigd, 150!!!!! euro betalen om van de koop af te zien - een buitenproportioneel bedrag). Echter, de vervangende fauteuil nam opnieuw een levertijd van 3 maanden met zich mee (een vraag waar ik sowieso pas na 5 keer mailen en 4 weken wachten een reactie op kreeg).
    Ook was het niet mogelijk om de kapotte fauteuil al eerder op te halen, waardoor er nu dus minimaal 4 maanden een enorme doos in onze woonkamer staat.
    CONCLUSIE:
    Nooit meer iets bestellen bij Sissy Boy, de service is echt dramatisch.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Drama club sissy-boy, eens maar nooit weer

    Mark12-02-2018

    Enkele maanden geleden bestellen we bij Sissy-boy vestiging Den Haag een nieuwe bank en hokker (beide in de kleur grijs). Om de bestelling te plaatsen werd er gevraagd om een aanbetaling. Deze hebben wij natuurlijk netjes gedaan. Er werd een Levertijd opgegeven van 8+ weken. Na een aantal weken ontvingen wij een mail met het bericht dat de bestelling via de externe transporteur Dutchnet zou worden uitgeleverd. Ons werd verzocht eerst het openstaande bedrag nog even te betalen!

    Twee weken laten ontvingen wij een bericht dat de bestelling geleverd ging worden. De dag van levering + het tijdstip werden netjes gecommuniceerd. Na weken wachten ontvingen wij een grijze bank en een kanarie gele hokker????? Beide pakketten waren goed ingepakt (kleuren niet zichtbaar) en Werden in rap tempo uitgeladen. De chauffeur was weg voordat we e.e.a konden bekijken. Natuurlijk balen dat we een verkeerde hokker hadden ontvangen. Bellen naar Sissy-Boy leverde niets op. Ook de expediteur gaf niet thuis. Na diverse telefoontjes ontvingen wij, enkele weken later, een nieuwe mail van dezelfde expediteur. Natuurlijk niets van Sissy-Boy. Niet eens een excuus. Twee weken laten een herhaling van de mail maar nu met een afleverdatum + tijdstip. De gele hokker zou men direct weer meenemen. Ook nu werd de nieuwe hokker rap uitgeladen (mijn vrouw controleerde natuurlijk snel de kleur), constaterende dat deze grijs was en gaf de gele mee retour.

    Iedereen blij totdat het hele pakket was uitgepakt en bleek dat er maar 3 i.p.v. 4 poten in zaten. Goede hokker maar met slechts 3 poten. Wat een drama club. Wederom bellen en horen dat dit wel vaker voorkwam! Sterker nog er waren mensen die banken en gokkers kregen ZONDER poten! Tsja wat moet je nou met zo’n waardeloze service? Ik zeg NOOIT MEER IETS KOPEN TOCH?

    Nu maar hopen dat de ontbrekende poot nog wordt nagestuurd. Dit zal wel weer weken gaan duren. Onze euro’s heeft men allang ontvangen dus enig drukmiddel hebben we niet. Dan maar op deze manier.

    Denk goed na voordat u wat bij Sissy-Boy besteld. Best mooie spullen en aardige mensen in de winkel maar de hele afhandeling en helemaal ruk.

    Bezint eer ge begint.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Horrible Delivery and Customer Service

    Elif26-01-2018

    More than 3 months ago we bought a couch, loveseat and a hocker. Last week we took a full day off from work because delivery company let us know the time period they are coming just the day before. When our furniture was delivered the hocker was missing but Sissy-Boy did not inform us at all about it. We called/emailed Sissy Boy few times (they tend to ignore emails in English but luckily my partner is Dutch), they even answered one email “You can write to our department that takes care of couches”. What is the job of Customer Service if I am supposed to find and contact the responsible department?? After I shared this on social media they quickly reached us and said that it will be delivered the week after and they sent us a gift card worth of 75 euro. Today it is delivered (my partner had to stay home again all day) but it is damaged! We still don’t know what Sissy Boy will do about it because they have to “check it”. Luckily this time it was easier to reach them by phone but Customer Service can never say something useful directly.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Teleurstellend

    Velden 03-01-2018

    5 dagen terug via de webshop een bestelling geplaatst omdat ik geen zin had om de stad door te sjouwen met breekbaar spul. Kreeg de tip van een medewerker om het dan via de webshop te bestellen. Gedaan, meteen afgerekend, bevestiging van betaling ontvangen via de mail. Nu 5 dagen later krijg ik een mail dat de bestelde items niet meer beschikbaar zijn en dat ik mijn geld terug krijg. Geen uitleg bij de mail dus heb ik de klantenservice gebeld. Die konden ook niet betekenen en hebben verder ook geen alternatief geboden. Gesprek werd nogal snel afgerond door de medewerker. Erg jammer, vooral omdat ik ook al behoorlijk in de wacht had gestaan. Als ik eerder had geweten dat het item niet meer verkrijgbaar is in de webshop had ik de moeite genomen om naar de winkel te gaan maar daar is het item inmiddels ook niet meer verkrijgbaar.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Teleurstellend

    Elke19-10-2017

    Bank gekocht. Kon niet online, moest in de winkel.
    3 weken na onze bestelling gaat een actie van 20% in. Willen hier ons niet meer in tegenmoed komen. We hebben 4 dagen te vroeg onze bank gekocht.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Levering vertraagd

    Kak pus31-08-2017

    Met twee werkdagen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Sissy Boy - producten toch niet meer leverbaar

    Anoniem25-07-2017

    Na bestelling en betaling van 4 producten op de website blijken toch 2 producten niet leverbaar. Erg slecht dat de voorraad blijkbaar niet op orde is op de website.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Wacht nog steeds op bestelling

    Anne11-07-2017

    1 juli besteld, nog niks binnen. Al twee keer gebeld met klantenservice, ze zouden het allemaal oplossen, nou nog niks dus!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    ontzettend slechte klantenservice

    A.29-06-2017

    Wacht al 4 weken lang op levering van een bestelling. Klantenservice heeft nog steeds geen oplossing bedacht. Mooie producten maar ik zal nooit meer iets online bestellen bij Sissy-boy.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Onjuist informatie op website

    Cilla28-06-2017

    "Voor 16.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis." staat het op de website. Order geplaatst en betaald, een week later en ik heb nog steeds niets gekregen. Heb meerdere keren de Klantenservice gebeld, ze zeggen maar geduld te hebben. Heel slecht!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Online bestelling

    B. AALDERTS13-06-2017

    Koop geen kadokaarten online. Deze komen niet aan (konen met de raarste smoesjes) en klantenservice stuurt je een code via email. Betaal je 3 euro verzendkosten voor. Leuk verjaardagscadeau NOT.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Mooie cadeaus

    Leonie van Boven01-06-2017

    Vooral voor mooie cadeaus is Sissy Boy heel geschikt. Ik vind hier altijd wel iets moois voor vriendinnen als ze jarig zijn.

    Minpunt is de prijs, het is geen goedkope winkel.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Shoppen is ok

    Tessa30-04-2017

    Supper irritant telkens die popup in je mik bij sissyboy waarbij ze vragen om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Ik wil gewoon shoppen!! geen nieuwsbrief!! Maar goed, cadeaubon gekregen van mijn verjaardag (omdat ik toch al fan van ze ben) dus maar gelijk verzilverd. Had alleen nog in de winkels gekocht en niet online. Dus dan is het afwachten wat je thuiskrijgt kwa maten enzo. Maar ging gelukkig goed. 1 jurkje teruggestuurd want die zat niet lekker en dat werkte prima.Ze zijn trouwens niet de allergoedkoopste dus daar een ster minder gegeven, maar wel leuke spullen!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Kleding is echt heel erg leuk

    Jasmine Leloup05-04-2017

    Ik ben groot fan van Sissy-Boy. Koop regelmatig nieuwe kleding in hun online webshop. Ben zeer te spreken over het aanbod en de kleren zijn ook heel erg leuk. Het zijn kleren die je in veel andere kledingwinkels niet zo snel tegenkomt. De prijs is in mijn ogen ook nog eens goed en dat maakt met name dat ik hier vaak terug kom denk ik. Ook over de kwaliteit ben ik bijzonder tevreden. De service kan daarentegen wel wat beter. Je kunt alles weliswaar terugsturen, maar voordat je je geld hebt ontvangen, kan het maar zo zijn dat je een maand verder bent. Dit is niet echt het beeld dat ik krijg bij een klantvriendelijke organisatie.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Schrijf zelf een review over Sissy-Boy

    Uw beoordeling