NederlandReview

  Ervaringen Sissy-Boy

  Sissy-Boy staat voor basic fashion en lifestyle. Ze willen aan jouw basisbehoeften voldoen met een mooie vormgeving. Maar maken ze dit ook waar? Zijn de prijzen wel 'basic'? Voldoet de klantenservice aan jouw behoeften? Lees hier de meningen van klanten of beter nog: deel je eigen ervaringen ook met ons. 

  Ervaringen Sissy-Boy
  Wilt jij ook met een vertrouwd en voorbereid gevoel je aankoop doen bij Sissy-Boy? Lees dan op onze site nederlandreview.nl welke ervaringen anderen hebben met de service en kwaliteit van Sissy-Boy en laat zelf ook jouw mening achter.  Je kunt online kleding en woonaccessoires kopen bij Sissy-Boy. En dat wilt je het liefst met een gerust hart doen. Daarom verzamelt NederlandReview betrouwbare en onafhankelijke reviews over bedrijven en webshops. De beoordelingen kunnen je helpen bij het maken van een goede aankoopkeuze. Zijn de prijzen redelijk in verhouding tot de kwaliteit? Helpt de klantenservice je goed als er iets misgaat met verzenden? Wat zijn de addertjes onder het gras en wat zijn de voordelen van het online bestellen bij Sissy-Boy? En wat vind jij van de producten? Laat zelf een mening achter!


  Ronald Goedemondt shopt ook bij Sissy-Boy, een stukje uit 'Binnen de Lijntjes'

  Over Sissy-Boy
  Sissy-Bboy presenteert zich als mode- en lifestylemerk met het motto ‘Life designed with Sissy-Boy’. Met hun basics in dames- en herenmode en hun moderne design van woonaccessoires en meubels willen ze jouw basisbehoeftes helpen vormgeven. Sissy-Boy is een Nederlands bedrijf met meer dan veertig winkels in Nederland en België, waarvan alleen al 7 in Amsterdam. En sinds 2010 hebben ze ook een online store, trouwens niet te verwarren met de Zuid-Afrikaanse webshop ‘Sissy Boy jeans’. Het bedrijf is opgericht door Michael Smit in 1981 in Zaandam. Hij hield van de Sissy-films met actrice Romy Schneider, maar wilde ook voor mannen mode aanbieden en maakte de naam van het bedrijf daarom Sissy-Boy. Het interne bedrijfsmotto is: ‘Leef je leven zoals jij dat wilt. Om jezelf te zijn, heb je niet veel nodig.’ Maar zijn de kledingprijzen dan niet wat aan de hoge kant? Lees onze reviews en beoordeel het zelf. En check natuurlijk de online sale voor women, men en kids. 

  Sissy-Boy kleding kenmerkt zich door soepele, lekker zittende stoffen met weinig prints. Ze verkopen tops, jassen, jurken, rokken, broeken, blazers, truien, vesten en T-shirts in basiskleuren die toch heel trendy zijn. Ze zijn bedoeld als basis en je kunt ze nog met allerlei accessoires combineren, die Sissy-Boy dan ook uitgebreid aanbiedt. Het merk Sissy-Boy is eveneens te koop bij Wehkamp en verkoopt zelf ook andere merken als Gsus, Rains en Anecdote. 

  Sissy-Boy’s nieuwe collectie ‘Homeland’ biedt meubels en woonaccessoires voor keuken, badkamer en speelgoed van merken als Cavallini en CO, Flow, HK Living, House Doctor en Libbey. De knuffels zijn super cute, maar ook hier zijn de prijzen niet heel basic. Het volkswagen busje als speelgoed is een heel origineel kindercadeau en dan wel weer betaalbaar.

  Om online te bestellen heb je niet per se een account nodig. Let op: de online prijzen zijn exclusief verzend- en administratiekosten. Ze beloven binnen 2 werkdagen na bestelling het product af te leveren. Maar de maximale levertijd is 30 dagen.

  Klachten
  Heb je een klacht over de levering van een besteld product bij Sissy-Boy kijk dan goed naar je pakbon en bestelbevestiging, want daarop staat het e-mailadres voor klachten. Contact opnemen met de klantenservice kan onder ‘contact’ via een webformulier of bel: 085 - 88 88 878 van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 – 18.00 uur. Als er iets mis is gegaan met je bestelling kun je customersupport@Sissy-Boy.nl mailen of bel 085 - 88 88 878. 

  Heb jij al een goede of slechte ervaringen met de webshop of de winkels van Sissy-Boy, laat dan jouw mening hier achter!
  Ben je tevreden over je aankoop? Is de service betrouwbaar? Geef het bedrijf de sterren die jij het waard vindt en laat zien hoe Nederland denkt over Sissy-Boy.

  Wat is jouw ervaring met Sissy-Boy? Lees ook andere reviews en meningen over prijzen, klantenservice en bestellen van Sissy-Boy mode of lifestyle.

  Sissy-Boy
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (30)

  4,2
  30% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  4,6

  Service

  3,6

  Prijs

  4,6

  Leveren

  4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Bank gekocht, nu failliet

  Christa 12-04-2019

  Mijn zoon heeft een bank gekocht, begreep zelfs 2
  Wat nu?

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Slecht bedrijf

  Bregje04-04-2019

  Ontzettend slecht behandeld als personeel. Heb hier 2 jaar gewerkten het personeel wordt letterlijk uitgewrongen..
  Hele rare machtsverhoudingen vanuit het hoofdkantoor waardoor de druk en sfeer op de werkvloer er niet beter op werd... en maar lachen naar de klanten... elke dag een uur voor niks werken werd van ons verwacht , vreselijk bedrijf hun eventuele ondergang hebben ze te denken aan de heksen die op het hoofdkantoor werken... ronduit walgelijk

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Ik wacht 5 maanden om mijn bank.

  r.helvrich01-04-2019

  Ik heb op 28 oktober 2018 een hoekbank uit de Berlijn-serie besteld in de winkel in Bergen (N-H). Ik heb aantoonbaar 30 % aanbetaald Op 1-4-2019 is de bank nog niet geleverd (5 maanden!!!)
  De klantenservice kan in het computersysteem geen bestelling op mijn naam traceren en zoekt nu uit wat er is gebeurd met mijn bestelling. Wat er met mijn aanbetaling is gebeurd weet ik wel, die is 5 maanden geleden al van mijn rekening afgeschreven. Een na 14 weken gestuurde mail met een verzoek om mij te informeren is niet beantwoord, hoewel mijn telefoon-nummer bekend is ben ik niet teruggebeld. De klantennservice heeft me vandaag keurig te woord gestaan maar het is al met al geen bedrijf dat ik u zou aanbevelen en ik ga er ook niet weer meubels bestellen. Ik ben blij dat ik niet de hele koopsom betaald heb.

  LE02-04-2019

  Hey, wat zeiden ze dan? Die van ons moest er 4 weken geleden zijn, maar met die faling nu...? We krijgen niemand van Sissy Boy te pakken :(

  LE02-04-2019

  Hey, wat zeiden ze dan? Die van ons moest er 4 weken geleden zijn, maar met die faling nu...? We krijgen niemand van Sissy Boy te pakken :(

  LE02-04-2019

  Hey, wat zeiden ze dan? Die van ons moest er 4 weken geleden zijn, maar met die faling nu...? We krijgen niemand van Sissy Boy te pakken :(

  LE02-04-2019

  Hey, wat zeiden ze dan? Die van ons moest er 4 weken geleden zijn, maar met die faling nu...? We krijgen niemand van Sissy Boy te pakken :(

  s.helvrich02-04-2019

  Radar of kassa inschakelen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Kwaliteit om te huilen

  H.E.01-04-2019

  + designs
  - kwaliteit is echt heeeeel slecht, en dat hoor ik eigenlijk van iedereen die er koopt

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  faillissement sissy- boy

  Deb01-04-2019

  En terecht! Waardeloos bedrijf! Op zouten uit de maatschappij!
  Bah!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Onwijs slechte service

  Deb31-03-2019

  E-mail gestuurd met klacht over mijn bankstel en hocker.
  Deze had ik besteld in de zelfde kleur en hoogte ( ga je vanuit).
  Kleur bank en hockey was licht grijs besteld. Nu is mijn hocker licht grijs en mijn bankstel donkergrijs. En is de hocker 5 cm hoger dan mijn bankstel???

  Geen reactie op mijn e-mails na 6x bellen, ja mw. Wij komen erop terug!!
  Ik wacht al 3,5 week!!

  Nooit meer Sissy-Boy!!
  Ik waarschuw iedereen die ik ken of waarvan ik hoor dat zij de eventuele plannen hebben om bij die winkel binnen te stappen!

  Oplichters zijn het!

  Je klacht wordt totaal niet behandeld en serieus genomen.
  medewerkers in het filiaal van Den Haag bekenden bevestigen ook de slechte service van het hoofdkantoor!
  Onbereikbaar en staan hun eigen personeel in de winkels grof en onbeleefd aan!

  Te triest om mee te maken.
  Ene Taco van het hoofdkantoor begreep Ik!
  Hoofd van customerservice!
  Wees gewaarschuwd!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Opgelicht?

  Laura 26-03-2019

  Ik ben gister erg goed geholpen in de sissy boy. Mooi cadeautje, mooi ingepakt, alleen een beetje aan de prijs. Een gietijzer theepot, dus vooruit, je verwacht daar ook kwaliteit voor terug te krijgen. Nu doe ik nog wat beter onderzoek op internet en zie ik precies dezelfde theepot op AlieExpress. Alleen AlieExpress heeft exact dezelfde (wel ander formaat). Als Sissy Boy deze pot van AlieExpress heeft gehaald voel ik me wel opgelicht. Meer mensen hier ervaring mee?

  Hannah27-03-2019

  Sites als AliExpress kan je niet vergelijken met Nederlandse shops. Iedereen kan op Ali verkopen, ook mensen die het niet zo nauw nemen met chemische stoffen of veiligheid.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  6

  Kwaliteit kleding is achteruit gegaan

  Marièlle 25-02-2019

  Toen Sissyboy nog wat kleiner was hadden ze hele leuke kleding die kwalitatief ook heel goed was. Ik heb nog jurkjes gekocht in 2010 die ondanks dat ze al vaak gedragen zijn, nog steeds mooi zijn. Helaas is er nog maar weinig over van die kwaliteit. Kleding die je nu bij sissyboy koopt wordt snel vaal, is slecht gemaakt waardoor het scheef uit de was komt. Echt jammer, want ze maken leuke kleding. Maar door de beroerde kwaliteit koop ik er niet meer. Hetzelfde zie ik trouwens bij Vanilia. Is ook erg achteruit gegaan in kwaliteit. In beide winkels kun je het beste kleding kopen die je nauwelijks hoeft te wassen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  7,5

  Zéér slechte klantenservice!!

  Sunny Kovacevic-Verzantvoort09-02-2019

  Sinds begin december 2018 een mail naar de klantenservice verzonden, ook verschillende keren gebeld ivm mijn jas...tot en met vandaag geen antwoord. In januari kwam een bericht dat wegens de drukte mijn mail niet beantwoord kon worden en dat ze hopen dat inmiddels opgelost is????!!!!! Ik antwoordde gelijk dat nog niks opgelost is,dat ik nog steeds op een antwoord wacht. Jammer,terwijl ze echt leuke kleding hebben en de bestelling komt snel binnen.

  Sunny Kovacevic-Verzantvoort09-02-2019

  Een correctie:ipv *in januari *moet zijn:Op 31 december 2018..

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  3-zits bank ecoleer + kussens

  Alida11-01-2019

  Wij hadden de bank 12 weken geleden besteld. En kregen hem deze week
  netjes afgeleverd en alles ziet er goed uit.
  Kussens deze week besteld, deze ook binnen 3 werkdagen binnengekomen.
  Dus wij zijn zeer tevreden.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  slechte service

  Mirjana02-12-2018

  Bergen, Zaterdag 1.12.2018
  Een verkoper in een groene leren rok ( lichte haar) had helemaal geen interesse in het werk. Zij werkte met de handen in de zakken en om onbelevde manier duivde mij zonder iets te zeggen zodat zij met een andere colega ( iets ouder vrouw net donker haar)kan over volgende aankooop praten.
  Klantenservice training nodig

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  5

  Arrogant personeel

  Truus27-11-2018

  Ik kom al jaren bij verschillende Sissy-Boy winkels en overal word ik vriendelijk en leuk geholpen. Tot ik SB Zwolle bezocht. Een prachtige winkel om te zien (NIET rolstoel of kinderwagen vriendelijk) maar een tweetal personeelsleden zijn te arrogant voor woorden. Wil verder niet te veel in detail treden, maar hun houding, manier van communiceren (met duidelijke ondertoon) en je praktisch in je gezicht uitlachen is ronduit onbeschoft. Ik kom hier nooit weer!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Neppe kortingen en verschillende prijzen

  Vera25-10-2018

  Ik had een paar artikelen uit de sale besteld, 2 dagen later krijg ik een mail dat alles 20% goedkoper is geworden. Dus ik bellen met de klantenservice of ze dat bedrag kunnen verrekenen, nee, ik moet alles terugsturen en opnieuw bestellen. ???? dat is voor beide partijen onhandig, meer werk, en sissy boy heeft 4dubbele kosten aan verzenden. Bizar. Maar goed, toen wilde ik opnieuw bestellen, ik zie de prijzen gewoon voor m'n ogen veranderen. Kortingen kloppen niet of wijzigen elke dag. Overigens zijn de prijzen in de winkel altijd veel hoger dan online, online wordt al snel korting gegeven daar waar de artikelen in de winkel nog maanden voor volle mep te koop zijn.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Ik durf geen bank meer te kopen.

  Gea van Kammen21-10-2018

  Ik dacht ga even reviews lezen ik wil graag weten hoe de kwaliteit van de Amsterdam ecoleer bank is,hoe houd de bank zich hoe zit het met doorzakken?
  Maar nu ik a” lees hoe slecht de service is bij aankoop van meubelen durf ik niet tot koop over te gaan.

  Tanja22-10-2018

  Volgens mij is de WOOOD Robin bank van de Karwei precies dezelfde en ook regelmatig in de aanbieding.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  4

  Uitstekende online shop ervaring

  Jerry18-10-2018

  Ik werd door mijn vriendin geattendeerd op de nieuwe website van Sissy-Boy. Ik ben wel eens langs de winkels gelopen, maar nooit de moeite genomen om binnen te kijken bij de mannencollectie. Ik was positief verrast door het aanbod! Met de zogenoemde Men Essentials collectie wordt het samenstellen van een outfit opeens een stuk makkelijker. Ik heb meteen twee truien en een blouse besteld, waarvan een zelfs met 60% korting. Voordat ik het wist had in mijn order al in huis. Ik zou Sissy-Boy zeker aanraden!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Het begrip ..Service .. kent sissyboy niet

  Fleur26-06-2018

  Heb een cadeaukaart maar het bedrag wordt niet verrekend bij het plaatsen van bestelling. Site loopt steeds vast. Sinds zondag probeer ik te bestellen en nu dinsdag nog steeds niet opgelost. Gemaild op zondag en dinsdag weer gebeld. Klantenservice kan/wil niets doen. De afdeling ICT moet het blijkbaar oplossen maar ook die geven geen antwoord. De cadeaukaart kan straks de prullenbak in, bij deze webwinkel niets bestellen!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  ZEER, ZEER SLECHTE SERVICE-NOOIT MEER IETS BESTELLEN

  AH08-05-2018

  Eerst hebben wij een maand of 3 moeten wachten op de bezorging van onze fauteuil. Toen deze eenmaal bezorgd was, bleek deze beschadigd. De klantenservice bleek heel slecht te bereiken; ik heb meermaals moeten mailen en bellen voordat ik uiteindelijk een reactie kreeg na zo'n 3 weken. Inmiddels was ik er zo klaar mee, dat ik mijn stoel wilde terugsturen en wilde afzien van een vervangend artikel. Dit bleek niet mogelijk; ik was verplicht om het vervangende artikel te accepteren (of ik moest, ook al was het artikel beschadigd, 150!!!!! euro betalen om van de koop af te zien - een buitenproportioneel bedrag). Echter, de vervangende fauteuil nam opnieuw een levertijd van 3 maanden met zich mee (een vraag waar ik sowieso pas na 5 keer mailen en 4 weken wachten een reactie op kreeg).
  Ook was het niet mogelijk om de kapotte fauteuil al eerder op te halen, waardoor er nu dus minimaal 4 maanden een enorme doos in onze woonkamer staat.
  CONCLUSIE:
  Nooit meer iets bestellen bij Sissy Boy, de service is echt dramatisch.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Drama club sissy-boy, eens maar nooit weer

  Mark12-02-2018

  Enkele maanden geleden bestellen we bij Sissy-boy vestiging Den Haag een nieuwe bank en hokker (beide in de kleur grijs). Om de bestelling te plaatsen werd er gevraagd om een aanbetaling. Deze hebben wij natuurlijk netjes gedaan. Er werd een Levertijd opgegeven van 8+ weken. Na een aantal weken ontvingen wij een mail met het bericht dat de bestelling via de externe transporteur Dutchnet zou worden uitgeleverd. Ons werd verzocht eerst het openstaande bedrag nog even te betalen!

  Twee weken laten ontvingen wij een bericht dat de bestelling geleverd ging worden. De dag van levering + het tijdstip werden netjes gecommuniceerd. Na weken wachten ontvingen wij een grijze bank en een kanarie gele hokker????? Beide pakketten waren goed ingepakt (kleuren niet zichtbaar) en Werden in rap tempo uitgeladen. De chauffeur was weg voordat we e.e.a konden bekijken. Natuurlijk balen dat we een verkeerde hokker hadden ontvangen. Bellen naar Sissy-Boy leverde niets op. Ook de expediteur gaf niet thuis. Na diverse telefoontjes ontvingen wij, enkele weken later, een nieuwe mail van dezelfde expediteur. Natuurlijk niets van Sissy-Boy. Niet eens een excuus. Twee weken laten een herhaling van de mail maar nu met een afleverdatum + tijdstip. De gele hokker zou men direct weer meenemen. Ook nu werd de nieuwe hokker rap uitgeladen (mijn vrouw controleerde natuurlijk snel de kleur), constaterende dat deze grijs was en gaf de gele mee retour.

  Iedereen blij totdat het hele pakket was uitgepakt en bleek dat er maar 3 i.p.v. 4 poten in zaten. Goede hokker maar met slechts 3 poten. Wat een drama club. Wederom bellen en horen dat dit wel vaker voorkwam! Sterker nog er waren mensen die banken en gokkers kregen ZONDER poten! Tsja wat moet je nou met zo’n waardeloze service? Ik zeg NOOIT MEER IETS KOPEN TOCH?

  Nu maar hopen dat de ontbrekende poot nog wordt nagestuurd. Dit zal wel weer weken gaan duren. Onze euro’s heeft men allang ontvangen dus enig drukmiddel hebben we niet. Dan maar op deze manier.

  Denk goed na voordat u wat bij Sissy-Boy besteld. Best mooie spullen en aardige mensen in de winkel maar de hele afhandeling en helemaal ruk.

  Bezint eer ge begint.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Horrible Delivery and Customer Service

  Elif26-01-2018

  More than 3 months ago we bought a couch, loveseat and a hocker. Last week we took a full day off from work because delivery company let us know the time period they are coming just the day before. When our furniture was delivered the hocker was missing but Sissy-Boy did not inform us at all about it. We called/emailed Sissy Boy few times (they tend to ignore emails in English but luckily my partner is Dutch), they even answered one email “You can write to our department that takes care of couches”. What is the job of Customer Service if I am supposed to find and contact the responsible department?? After I shared this on social media they quickly reached us and said that it will be delivered the week after and they sent us a gift card worth of 75 euro. Today it is delivered (my partner had to stay home again all day) but it is damaged! We still don’t know what Sissy Boy will do about it because they have to “check it”. Luckily this time it was easier to reach them by phone but Customer Service can never say something useful directly.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Teleurstellend

  Velden 03-01-2018

  5 dagen terug via de webshop een bestelling geplaatst omdat ik geen zin had om de stad door te sjouwen met breekbaar spul. Kreeg de tip van een medewerker om het dan via de webshop te bestellen. Gedaan, meteen afgerekend, bevestiging van betaling ontvangen via de mail. Nu 5 dagen later krijg ik een mail dat de bestelde items niet meer beschikbaar zijn en dat ik mijn geld terug krijg. Geen uitleg bij de mail dus heb ik de klantenservice gebeld. Die konden ook niet betekenen en hebben verder ook geen alternatief geboden. Gesprek werd nogal snel afgerond door de medewerker. Erg jammer, vooral omdat ik ook al behoorlijk in de wacht had gestaan. Als ik eerder had geweten dat het item niet meer verkrijgbaar is in de webshop had ik de moeite genomen om naar de winkel te gaan maar daar is het item inmiddels ook niet meer verkrijgbaar.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Teleurstellend

  Elke19-10-2017

  Bank gekocht. Kon niet online, moest in de winkel.
  3 weken na onze bestelling gaat een actie van 20% in. Willen hier ons niet meer in tegenmoed komen. We hebben 4 dagen te vroeg onze bank gekocht.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Levering vertraagd

  Kak pus31-08-2017

  Met twee werkdagen

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Sissy Boy - producten toch niet meer leverbaar

  Anoniem25-07-2017

  Na bestelling en betaling van 4 producten op de website blijken toch 2 producten niet leverbaar. Erg slecht dat de voorraad blijkbaar niet op orde is op de website.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Wacht nog steeds op bestelling

  Anne11-07-2017

  1 juli besteld, nog niks binnen. Al twee keer gebeld met klantenservice, ze zouden het allemaal oplossen, nou nog niks dus!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  ontzettend slechte klantenservice

  A.29-06-2017

  Wacht al 4 weken lang op levering van een bestelling. Klantenservice heeft nog steeds geen oplossing bedacht. Mooie producten maar ik zal nooit meer iets online bestellen bij Sissy-boy.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Onjuist informatie op website

  Cilla28-06-2017

  "Voor 16.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis." staat het op de website. Order geplaatst en betaald, een week later en ik heb nog steeds niets gekregen. Heb meerdere keren de Klantenservice gebeld, ze zeggen maar geduld te hebben. Heel slecht!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Online bestelling

  B. AALDERTS13-06-2017

  Koop geen kadokaarten online. Deze komen niet aan (konen met de raarste smoesjes) en klantenservice stuurt je een code via email. Betaal je 3 euro verzendkosten voor. Leuk verjaardagscadeau NOT.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Mooie cadeaus

  Leonie van Boven01-06-2017

  Vooral voor mooie cadeaus is Sissy Boy heel geschikt. Ik vind hier altijd wel iets moois voor vriendinnen als ze jarig zijn.

  Minpunt is de prijs, het is geen goedkope winkel.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Shoppen is ok

  Tessa30-04-2017

  Supper irritant telkens die popup in je mik bij sissyboy waarbij ze vragen om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Ik wil gewoon shoppen!! geen nieuwsbrief!! Maar goed, cadeaubon gekregen van mijn verjaardag (omdat ik toch al fan van ze ben) dus maar gelijk verzilverd. Had alleen nog in de winkels gekocht en niet online. Dus dan is het afwachten wat je thuiskrijgt kwa maten enzo. Maar ging gelukkig goed. 1 jurkje teruggestuurd want die zat niet lekker en dat werkte prima.Ze zijn trouwens niet de allergoedkoopste dus daar een ster minder gegeven, maar wel leuke spullen!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Kleding is echt heel erg leuk

  Jasmine Leloup05-04-2017

  Ik ben groot fan van Sissy-Boy. Koop regelmatig nieuwe kleding in hun online webshop. Ben zeer te spreken over het aanbod en de kleren zijn ook heel erg leuk. Het zijn kleren die je in veel andere kledingwinkels niet zo snel tegenkomt. De prijs is in mijn ogen ook nog eens goed en dat maakt met name dat ik hier vaak terug kom denk ik. Ook over de kwaliteit ben ik bijzonder tevreden. De service kan daarentegen wel wat beter. Je kunt alles weliswaar terugsturen, maar voordat je je geld hebt ontvangen, kan het maar zo zijn dat je een maand verder bent. Dit is niet echt het beeld dat ik krijg bij een klantvriendelijke organisatie.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  Schrijf zelf een review over Sissy-Boy

  Uw beoordeling