simplehuman

5.3

Bestellen

7.3

Service

4

Prijs

6

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

simplehuman

Zoek je een bedrijf waar je keuken-, bad- en schoonheidsartikelen kunt kopen? Zou je dit via een webwinkel willen kopen? Wellicht is Simplehuman een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview wat de klantervaringen bij dit bedrijf zijn. Op deze pagina lees je louter objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews. 


Wat is Simplehuman?


Simplehuman is een particuliere ontwerper en fabrikant van keuken-, bad- en schoonheidsartikelen, gevestigd in Torrance, Californië. Via de webwinkel van dit bedrijf kun je de producten die ze verkopen zelf aanschaffen. Mocht je inhoudelijk meer over de producten willen weten kun je het beste een kijkje nemen op de website van Simplehuman. 


Retourneringen 


Producten die gekocht zijn in de webwinkel kunnen gratis terug gestuurd worden. Dit gebeurt via het bedrijf FedEx. Het bedrijf streeft ernaar een product dat geretourneerd wordt gedurende een periode van 45 dagen na ontvangst terug te betalen. Het bedrijf kan alleen retouren accepteren op artikelen die rechtstreek bij Simplehuman zijn gekocht. Alle producten met een monogram en gepersonaliseerde producten zijn definitieve verkoopartikelen en kunnen niet worden geretourneerd of geruild.


Zodra jouw geretourneerde pakket is ontvangen, ontvang je een bevestigingsmail en wordt jouw terugbetaling verwerkt voor het ontvangen product. Dit is exclusief verzending en afhandeling. De terugbetaling wordt gedaan naar de rekening waar vandaan in eerste instantie betaald is. 


Garantie 


De producten van Simplehuman worden ondersteund door de extra zekerheid van garantie. Deze firma garandeert dat deze Simplehuman-producten bij normaal huishoudelijk gebruik vrij zullen zijn van materiaal- of fabricagefouten en tijdens de garantieperiode van het Simplehuman-product worden onderhouden volgens de productinstructies. Houd er rekening mee dat de garantieperiode begint op de datum van aankoop in de winkel door de oorspronkelijke eindgebruiker. Elk product heeft een unieke garantieperiode, die kan verschillen per model en / of de winkel waar het gekocht is. Kleine onvolkomenheden en lichte kleurvariaties kunnen als normaal worden beschouwd. Een kopie van jouw aankoopbewijs is mogelijk vereist als je gebruik wilt maken van de garantieregeling. 


Voorwaarden 


Deze garantie geldt niet als er schade aan het product is toegebracht. De garantie geldt ook niet als het artikel verkeerd gebruikt is. In het onwaarschijnlijke geval dat jouw product defect raakt tijdens de garantieperiode, zal het bedrijf, naar eigen goeddunken, ofwel gratis nieuwe of gereviseerde vervangingsonderdelen voor jouw product leveren, of jouw product vervangen door een gelijkwaardig nieuw of gereviseerd product. Als er geen onderdeel of een gelijkwaardig product beschikbaar is en het product onder de garantie valt, kunnen ze bij Simplehuman een prepaid retouretiket verstrekken, een reparatie regelen en vervolgens het product naar je terugsturen. 


Reperaties

 


Op de website van Simplehuman is te lezen dat reparaties over het algemeen binnen 10 tot 15 werkdagen na ontvangst verwerkt worden. Als Simplehuman jouw product repareert of vervangt, blijft het gerepareerde of vervangen product gedurende de resterende tijd van de oorspronkelijke garantieperiode onder deze garantie vallen. De gehele ins en outs over de reparaties van producten is te lezen op de website van Simplehuman. Het bedrijf behoudt zich het recht voor om fotografisch bewijs te vragen van een defect product en om te vragen dat het defecte product in kwestie naar Simplehuman wordt verzonden om het defect te verifiëren, het defect te herstellen of om te helpen bij kwaliteitscontrole.


Wat zijn de klantervaringen?

 


Ben je klant bij Simplehuman? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij deze organisatie. Welke artikelen heb jij hier gekocht? Ga je vaker iets leuks kopen bij deze organisatie? Zou je andere mensen aanbevelen hier een aankoop te doen? We stellen het absoluut op prijs als jij je visie over Simplehuman deelt via dit bedrijf. Het is super als jij een review schrijft op deze pagina van NederlandReview.  


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Simplehuman zeepdispenser met sensor

Twee zeepdispensers met sensor die allebei na ca. 2,5 jaar defect raken. Batterij laadt niet meer. Volgens simplehuman electronica “end of life”. Voor een apparaat van €90 een te kort leven. Klantcontact Simplehuman perfect en snel. Eerste keer vervangende dispenser ontvangen. Bij tweede unit defctna wederom ca. 2,5 jaar, 20% korting ontvangen op order. Nu maar een mechanische gekocht, hopelijk een langer leven.

J

Joop

08-02-2023

0

Afvalbak Simplehuman Rectangular 45 L

Rechterscharnier van Simplehuman Rectangular 45 L schiet elke keer los. Daardoor los deksel elke keer als ik iets weg gooi. Mechaniek aan achterkant staat de strak afgesteld. Dit is de derde afvalbak van hetzelfde merk en type dat ik nu in mijn bezit heb. Bij de vorige werkte het voetpedaal, door wederom het verkeerde afgestelde mechaniek, niet meer. Contact opgenomen met Simple Human voor technisch advies. Hebben zij niet voor dit veelvoorkomende euvel bij (hun)afvalbakken. Klantenservice begint meteen over geen garantie, geen aankoopbewijs etc. en geen recht opvervanging. Dat wil ik ook allemaal niet. Wil het zelf proberen te maken prullenbak zit er namelijk nog prima uit! Maar wordt met kluitje in riet gestuurd voor mijn gevoel. Alleen aanbod 10% korting bij aanschaf nieuwe Simplehuman Rectangular 45 L . Dat gaat niet meer gebeuren mooie prullenbakken maar helaas geen service. Dan houdt het voor mij op!

A

Annemiek de Dood

20-10-2021

0

Zeepdispenser met sensor

Mijn simplehuman zeepdispenser met sensor werkte na 5 maanden niet meer. Melding hiervan gemaakt en na 1 week nieuwe dispenser uit Engeland ontvangen. Zeer correcte en snelle afhandeling.

M

Marcel

02-11-2020

0