Silvercreek

7.3

Bestellen

6.4

Service

6.7

Prijs

6.7

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Silvercreek

Ontdek, wat anderen over dit bedrijf zeggen op onze site. Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over Silvercreek. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Laten we je wat meer vertellen over dit bedrijf. 


Over Silvercreek

Silver Creek was een plaatsje in Colorado waar de eerste mijnwerkers in 1875 zich settelden. Ze bleven hier tot de Silver rush ophield in 1893. In de jaren vijftig werd het plaatsje nieuw leven in geblazen door nieuwe bedrijven op te starten in de oude winkels. De geschiedenis van de pioniers, mijnwerkers en artiesten heeft het high end jeans merk Silvercreek volop geïnspireerd.   


De nieuwe visie van vandaag de dag van vakmanschap matcht uitstekend met het ontwerp van de collectie van dit spijkerbroeken merk. Rijke materialen, oud vakwerk, passie en een rijke historie met een creatief proces erachter heeft een combinatie opgeleverd van kwaliteit, goed materiaal en een moderne stijl. Het zijn de basis ingrediënten van vandaag de dag welke deze mooie stijl hebben opgeleverd. Een unieke, sophisticated en modern vintage collectie.  


 


De producten van Silvercreek

Silvercreek heeft een ruim assortiment van mannenkleding, vrouwenkleding en lifestyle kleding. Het aanbod is zeer divers en breed. Het is goed om op hun website het complete aanbod te bekijken. Je ziet dan precies waar dit mooie merk voor staat.  


Klachten, tips en complimenten over Silvercreek

Ben je ergens niet tevreden over? Of juist heel tevreden? Dan is het goed om dit kenbaar te maken. Zowel de klachten als de complimenten zijn van harte welkom bij hun om zo de dienstverlening nog verder te verbeteren van hun producten en dienstverlening. 


Heb jij ervaring met Silvercreek? 

Het is goed om anderen te helpen! Als je ervaring hebt met Silvercreek dan is het goed om je review op NederlandReview achter te laten. Je helpt hiermee vele anderen om een onafhankelijk en goed beeld te krijgen van deze organisatie. Kies ervoor om mensen te helpen! 


Lees hier de ervaringen van echte klanten van Silvercreek. Vonden zij hier hun nieuwste favoriete mode items? Zijn er goede aanbiedingen? En hoe authentiek en uniek zijn de producten van Silvercreek?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

jas

KOOP HIER NIETS: Jas besteld en nooit bezorgd maar ze blijven aanmaningen sturen om te betalen. Mijn advies is koop hier niets want je moet betalen voor spullen die je nooit ontvangt! Ik zie meerdere reviews hieronder die hetzelfde schrijven.

K

Karolien Breinburg

22-12-2021

0

Jas

Jas besteld en werd maar niet geleverd. Zelf contact opgenomen, bleek niet op voorraad. Ze hebben me daarvan niet op de hoogte gebracht. Nu ben ik nog bezig mijn geld terug te krijgen, ze zeiden dat het teruggestort was, niet het geval. Nu wacht ik na een tweede belofte nog steeds op mijn geld. Slechte service en voorraadbeheer. Bestel hier nooit meer!

N

N. De Vries

20-01-2021

0

Heren en dameskleding

Goede kwaliteit en snelle levering. Zeker in deze tijd een compliment waard. Met vriendelijke groeten

J

Jacd Theuns

20-01-2021

0

Gigantische doos

Goede winkel. Had hier een tijd geleden een stoffen tasje gekocht maar ben die helaas kwijtgeraakt, had daarom een nieuwe besteld. Levering was keurig op tijd maar helaas in een veel te grote doos, dit had makkelijk in een envelop of een veel kleinere doos gepast. Dit is zonde van het karton, echt verspilling. Ik hoop oprecht dat Silvercreek hier iets mee gaat doen, anders was dit voor mij helaas de laatste keer dat ik hier iets bestel.

M

Marijke

06-05-2019

1

Retouren is een ramp

Geen enkele reactie bij retourneren. Pas na bellen of mailen (na twee week wachten) lijkt de retour in begandeling te worden genomen. Zelfde situatie in 2018 als in 2016 ervaren. Nu ben ik er klaar mee.

A

Anoniem

21-12-2018

1

trug in de tijd.

voor 10-15 jaar geleden. ontworpen jullie blousjes een cobers. die echt in in de filosofie van silvercreek paste. een beetje meer steetwear, groote knopen,opvallende zakken. grof stiksel,naai werk,opvallende bedges,initjale. aardse kleuren groen,bruin blauw grijs. een goede combi. met merken als. pme legend, jack en j ,kangol ,tommy Hilfiger. zouden jullie dat weer trug kunnen laten komen!

J

jan willem

15-10-2018

0

Zowel voor mannen als vrouwen leuke kleding

Ik neem geregeld een kijkje op de website van Silvercreek en vind het aanbod bijzonder goed. Er zijn zowel voor mannen als vrouwen tal van leuke kledingstukken te vinden. Tevens worden er vaak leuke aanbiedingen gedaan via de website. Zo krijg je vaak leuke kortingen. Maar dan is het dus wel zaak om de website geregeld in de gaten te houden. De prijzen? Die zijn in mijn ogen conform de rest van de markt. Ik vind het in ieder geval geen uitschieten, zowel niet naar boven als naar beneden. Levering en service zijn uitsteken: producten komen snel en de medewerkers reageren snel wanneer je hen een vraag stelt. Bestellen is ook zeer eenvoudig.

J

Joke Vliet

29-03-2017

0

Inspirerend!

Voor mij is dit dit precies waar ik van hou, die coole foto's en teksten inspireren mij echt en het is helemaal mijn stijl. Heb dit keer gebruik gemaakt van een normalere actie, 2 jeans voor 100 euro, maar meestal koop ik ook echt stijl items hier, die ik ergens anders gewoon nooit zou vinden. Precies goed en lijkt wel voor mij gemaakt!

M

Modemiepje

07-12-2016

0

Leuk, uniek en goede prijzen

Ik houd echt van het merk Silvercreeck. Ik vind het een merk dat mooie producten maakt, waar je altijd wel mee voor de dag kunt komen. Wat ik het leukste vind aan dit bedrijf, is dat ze ook gewoon lekker uniek durven zijn, dus even een jasje van tweet-stof durven te maken, of even een net wat ander ontwerp voor een trui maken. Daarnaast hebben ze natuurlijk altijd de wat meer standaard modellen, maar die afwisseling maakt het echt een supermerk!

M

Mark van Bessum

09-08-2016

0