Silvercreek
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8,6

Totaal

8,6

Bestellen

9,4

Service

8

Prijs

8,6

Leveren

8,6
19 rating100 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

29-03-2017
 • Bestellen

  8
 • Service

  6
 • Prijs

  8
 • Levering

  8
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Joke Vliet

Silvercreek - Zowel voor mannen als vrouwen leuke kleding

Ik neem geregeld een kijkje op de website van Silvercreek en vind het aanbod bijzonder goed. Er zijn zowel voor mannen als vrouwen tal van leuke kledingstukken te vinden. Tevens worden er vaak leuke aanbiedingen gedaan via de website. Zo krijg je vaak leuke kortingen. Maar dan is het dus wel zaak om de website geregeld in de gaten te houden. De prijzen? Die zijn in mijn ogen conform de rest van de markt. Ik vind het in ieder geval geen uitschieten, zowel niet naar boven als naar beneden. Levering en service zijn uitsteken: producten komen snel en de medewerkers reageren snel wanneer je hen een vraag stelt. Bestellen is ook zeer eenvoudig.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht


07-12-2016
 • Bestellen

  10
 • Service

  10
 • Prijs

  8
 • Levering

  10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Modemiepje

Silvercreek - Inspirerend!

Voor mij is dit dit precies waar ik van hou, die coole foto's en teksten inspireren mij echt en het is helemaal mijn stijl.

Heb dit keer gebruik gemaakt van een normalere actie, 2 jeans voor 100 euro, maar meestal koop ik ook echt stijl items hier, die ik ergens anders gewoon nooit zou vinden.

Precies goed en lijkt wel voor mij gemaakt!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
09-08-2016
 • Bestellen

  10
 • Service

  8
 • Prijs

  10
 • Levering

  8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Mark van Bessum

Silvercreek - Leuk, uniek en goede prijzen

Ik houd echt van het merk Silvercreeck. Ik vind het een merk dat mooie producten maakt, waar je altijd wel mee voor de dag kunt komen. Wat ik het leukste vind aan dit bedrijf, is dat ze ook gewoon lekker uniek durven zijn, dus even een jasje van tweet-stof durven te maken, of even een net wat ander ontwerp voor een trui maken. Daarnaast hebben ze natuurlijk altijd de wat meer standaard modellen, maar die afwisseling maakt het echt een supermerk!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Silvercreek

Uw beoordeling:

 • Bestellen
 • Service
 • Prijs
 • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Silvercreek?

 • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Silvercreek

Ontdek, wat anderen over dit bedrijf zeggen op onze site. Het idee van de site NederlandReview.nl is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over Silvercreek. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Laten we je wat meer vertellen over dit bedrijf. 

Over Silvercreek
Silver Creek was een plaatsje in Colorado waar de eerste mijnwerkers in 1875 zich settelden. Ze bleven hier tot de Silver rush ophield in 1893. In de jaren vijftig werd het plaatsje nieuw leven in geblazen door nieuwe bedrijven op te starten in de oude winkels. De geschiedenis van de pioniers, mijnwerkers en artiesten heeft het high end jeans merk Silvercreek volop geïnspireerd.   

De nieuwe visie van vandaag de dag van vakmanschap matcht uitstekend met het ontwerp van de collectie van dit spijkerbroeken merk. Rijke materialen, oud vakwerk, passie en een rijke historie met een creatief proces erachter heeft een combinatie opgeleverd van kwaliteit, goed materiaal en een moderne stijl. Het zijn de basis ingrediënten van vandaag de dag welke deze mooie stijl hebben opgeleverd. Een unieke, sophisticated en modern vintage collectie.  


Silver Creek, Colorado - de omgeving waar het merk Silvercreek vandaan komt en inspiratie aan ontleent

De producten van Silvercreek
Silvercreek heeft een ruim assortiment van mannenkleding, vrouwenkleding en lifestyle kleding. Het aanbod is zeer divers en breed. Het is goed om op hun website het complete aanbod te bekijken. Je ziet dan precies waar dit mooie merk voor staat.  

Klachten, tips en complimenten over Silvercreek
Ben je ergens niet tevreden over? Of juist heel tevreden? Dan is het goed om dit kenbaar te maken. Zowel de klachten als de complimenten zijn van harte welkom bij hun om zo de dienstverlening nog verder te verbeteren van hun producten en dienstverlening. 

Heb jij ervaring met Silvercreek? 
Het is goed om anderen te helpen! Als je ervaring hebt met Silvercreek dan is het goed om je review op NederlandReview.nl achter te laten. Je helpt hiermee vele anderen om een onafhankelijk en goed beeld te krijgen van deze organisatie. Kies ervoor om mensen te helpen! 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!