NederlandReview

  Ervaringen Silk Heaven

  Wanneer je veel wakker ligt ’s nachts, dan kom je er al snel achter dat een goede nachtrust zeer belangrijk is om goed te kunnen functioneren. Kijk daarom eens kritisch naar je bed, is je matras nog goed, en welk beddengoed gebruik je nu? Wellicht heb je een synthetisch dekbed en kussen, en kun je profijt hebben van een zijden variant. Of beddengoed van andere natuurlijke materialen. Hiervoor en voor advies kun je terecht bij Silk Heaven. Zijn anderen beter gaan slapen met beddengoed van deze webshop? Dat lees je hier op NederlandReview.

  Over Silk Heaven

  In 2009 richtte Mirna Boomaerts Silk Haven op, wat in 2015 werd omgedoopt naar Silk Heaven. je bed is de plek waar je lekker wilt ontspannen en wilt genieten van een goede kwaliteit beddengoed. Dit is waar Silk Heaven zich in heeft gespecialiseerd, om op deze manier een bijdrage te leveren aan de gezondheid van mensen. Mirna staat volledig achter de natuurlijke materialen die een bijzondere bijdrage leveren aan de goede kwaliteit, zoals zijde. In 2014 publiceerde Mirna Boomaerts haar e-boek ‘10 Stappen naar beter slapen’. Doordat zijzelf een slaapstoornis heeft gehad weet zij hoe belangrijk een goede nachtrust is voor de gezondheid. Zij is dus ervaringsdeskundige en beschikt vanuit haar achtergrond over Detex textielkennis waardoor zij weet waar zij het over heeft.


  8 uur lang slaapmuziek

  Diensten

  In de webshop van Silk Heaven vind je allerlei artikelen op het gebied van bedtextiel

  • Zijden kussensloop
  • Dekbedden
  • Dekbedovertrek
  • Hoeslaken en lakens
  • Kussens
  • Accessoires
  • Outlet

  Daarnaast vind je er nog een link met complete informatie over zijde.

  Wanneer je vragen hebt of advies nodig bent dan kun je mailen of bellen, maar je kunt ook de showroom op afspraak bezoeken om de collectie te bekijken, zonder aankoopverplichting. De showroom staat in Zevenbergen. Verder kun je op de website ook twee gratis e-books downloaden: 'In 5 stappen naar Huisstofmijt-vrij slapen' en 'Alles wat je wilt weten over een zijden dekbed'. Deze zijn geschreven door Mirna Boomaerts zelf. Je kunt met de bekende veilige methodes betalen.

  Klachten

  Je hebt na aankoop altijd 14 dagen bedenktijd waarin je het product ongebruikt, en indien mogelijk, in de originele verpakking kunt terugsturen. Meld je retour vooraf aan Silk Heaven met vermelding van je naam en ORD nummer. De retourkosten voor verzending zijn voor eigen rekening. Je krijgt dan binnen 14 dagen na melding van retour je geld terug. Wanneer je ontdekt dat er iets mis is met het product, neem dan ook even contact op. Voeg eventueel foto’s bij je e-mail. De garantieregeling vormt geen beperking op de rechten die de consument heeft op basis van de Nederlandse wet. De garantie geldt in Nederland en België. Ben je niet tevreden met de oplossing die aangeboden wordt bij een klacht, dan mag je altijd contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Silk Heaven bij is aangesloten.

  Laat hier ook jouw review achter!

  Lees hier de ervaringen van klanten van Silk Heaven. Slapen zij heerlijk sinds ze hier zijden beddengoed kochten, of liggen ze helaas nog lang wakker?

  Silk Heaven
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Silk Heaven

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Silk Heaven een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Silk Heaven. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Silk Heaven actief?

  Silk Heaven is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Silk Heaven gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.