Sidestep

5.5
5.5

Bestellen

5.1

Service

6.7

Prijs

4.9

Levering

57.1%

Zou hier weer kopen

Sidestep

Zoek je een bedrijf waar je schoenenm, kleding en accessoires kunt kopen? Sidestep is een shop waar je onlien kleding, schoenen en accessoires kunt aanschaffen. Bekijk via NederlandReview wat de klantervaringen bij Sidestep zijn.


Wat is Sidestep?


Sidestep is een bedrijf waar je online schoenen, kleding en accessoires kunt kopen. Het bedrijf verkoopt deze artikelen in drie categoriesoorten: kids, dames en heren. Naast online verkoop heeft Sidestep in totaal 7 vestigingen in Nederland. Deze shops zijn gelegen in Maastricht, Amsterdam, Amersfoort, Rotterdam, Arnhem en Den Haag.  


Een kijkje in de online voorraad van Sidestep op de website leert ons dat er qua schoenen verschillende soorten sneakers, boots, dad shoes en slippers te koop worden aangeboden. Mocht je puur willen slagen op het gebied van kleding dan kun je onder andere artiklen kopen die je kunt onderverdelen in jassen, zip up hoodies, sweatshirts, hoodies, shirts, tops, t-shirts, korte broeken en lange broeken. Op het moment van schrijven worden er onder andere artikelen aangeboden van merken zoals Nike, adidas Originals, Puma, Reebok, Converse, New Balance, Timberland en Vans.


Verzenden en bezorgen


Kosten voor verzenden en bezorgen zijn gratis, mits de bestelling een waarde heeft van boven de € 85,-. Mocht je ervoor gekozen hebben om van tevoren de betaling te doen wordt je bestelling verzonden zodra de betaling is ontvangen. Bij een PayPal-betaling wordt de bestelling op dezelfde dag verzonden. Voor alle ins en outs verwijzen we je naar de website van Sidestep.


Retourneringen en terug betalen


Het bedrijf stelt dat het belangrijk is dat de klanten helemaal tevreden zijn. Mocht het zo zijn dat men niet tevreden is dan wordt er de mogelijkheid geboden de levering gratis te retourneren. Dit moet dan wel binnen 30 dagen gebeuren. Er zijn ook een aantal andere regels aan verbonden. Zo moeten klanten ervoor zorgen dat er retouretikel wordt geplakt op de zending die retour gestuurd zal worden. Daarnaast wordt er aangegeven dat als je een correcte en snelle verwerking wil hebben van je retourzending, je ervoor moet zorgen dat de artikelen in originele staat zijn. Ze moeten ook nog eens ongebruikt zijn en met alle labels in de oorspronkelijke verpakking zitten. Aan de retournering moet ook een retourformulier of een kopie van de factuur vastgemaakt zijn. Het bedrijf geeft aan dat ze het recht hebben om artikelen te mogen weigeren. Dit mogen ze doen als de klant zich bij de retournering niet aan de gestelde voorwaarden heeft gehouden.


Mocht het zo zijn dat een klant een artikel retour stuurt, dan zorgt het bedrijf er zo snel mogelijk voor dat de aankoopprijs terug betaald wordt. Er wordt door Sidestep aangegeven dat een terugbetaling nooit later dan na 14 dagen terug betaald zal worden. Deze 14 dagen gaan in vanaf de dag dat de geretourneerde item (s) ontvangen zijn en nadat het bedrijf heeft nagekeken of de retourzending voldoet aan het retourbeleid.


Wat zijn de klantervaringen bij Sidestep?


Ben je al klant bij Sidestep? We zijn enorm benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. Door je visie te delen met de bezoekers van NederlandReview help je mee dit platform de nummer 1 te laten zijn op het gebied van objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen. Je helpt andere mensen enorm om een verstandige keuze te maken. Zullen zij wel of niet een aankoop doen bij Sidestep?! We zijn zeer dankbaar als je op deze pagina je mening achterlaat over Sidestep.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (21)

Dr. Martens retour top afgehandeld

Ik ben vandaag keurig geholpen door Sidestep! Ik had 2 maten van eenzelfde paar Dr Martens aangeschaft. Heb uiteindelijk 1 paar gehouden en het andere paar retour gestuurd. Het geretourneerde paar leek kwijt en nadat ik dit vandaag meldde heeft Sidestep dit meteen uitgezocht én (toen het pakket inderdaad kwijt bleek) meteen mijn aankoopbedrag overgeboekt. Het geld staat nu al op mijn rekening. Top service!

B

Bianca

30-01-2023

0forum
10

Schoenen

Schoenen besteld. Deze werden vrijwel direct verstuurd. Geen op of aanmerkingen. Wel over het bedrijf dat ze moet leveren UPS. Ze kwamen zonder bericht ( wij niet thuis). Leveren ze af op een punt aan de andere kant van de stad. Alsnog zelf op pad om de schoenen te halen. Geen tweede bezorg optie. Voor mij geen bestelling meer bij jullie zolang de samenwerking met ups is

M

Mitanda

10-01-2023

0forum
8

Nike Air Zoom Fire

Boven verwachting goed. Ik was behoorlijk huiverig, gezien de eerdere slechte reviews en twijfelde of de nieuwste (veel betere) reviews betrouwbaar waren. Gok toch gewaagd en Nike Air Zoom Fire besteld. De prijs was nl. een flink stuk lager dan bij andere webshops (€75 ipv €115) en we zijn tenslotte niet graag dief van onze eigen portemonnee :-) Voor de zekerheid met PayPal ipv Ideal betaald, vanwege de aankoopgarantie. Twijfels bleken totaal niet nodig. Woensdagavond besteld en vrijdag al in huis, tussendoor statusupdates gekregen. Juiste schoen, juiste maat, alles keurig in orde. Aanrader en we slaan deze webshop zeker op in onze favorieten.

D

Diana Stanneveld

07-01-2023

0forum
10

Nike air

Fantastisch, binnen 2 dagen in huis en ze zijn toppie!??

S

Shirley

29-12-2022

0forum
10

Schoenen

Vanwege vele negatieve reviews twijfelde ik, uiteindelijk toch wel besteld. Ik kreeg direct een bevestiging en de volgende dag werden mijn schoenen al verstuurd. Helaas heeft de bezorger nooit aangebeld, waardoor ik mijn pakketje op een afhaalpunt moest ophalen. De schoenen waren zoals verwacht, prijs was goed, prima ervaring!

R

Ruben

05-12-2022

0forum
8.5

Saucony Shadow 5000

1 Ster omdat nul sterren niet kan. Schoen besteld, bestelling geannuleerd want schoen niet meer in bestelde maat. Paar dagen later was mijn maat weer beschikbaar, weer besteld. Paar dagen later bestelling weer geannuleerd, want schoen niet in mijn maat. Klantenservice waardeloos. Bespaar jezelf de moeite en koop hier niet.

C

C

28-10-2022

0forum
2

Nike Air Max 90

Schoenen besteld bij sidestepstore.nl. Eerste kreeg ik mijn geld terug gestort door een storing bij IDEAL. Ok kan gebeuren en kreeg nog 10% korting op mijn bestelling voor het ongemak ook dus dat was mooi meegenomen. Wilde deze schoenen speciaal hebben voor een speciale gelegenheid aankomend weekend. NikeAirMaxies met spijkerstof. Dus op advies van Fleur van de chat toch nog eens geprobeerd met Ideal en het lukte. Na een paar verwarrende berichten van UPS,waardoor ik voor niks het pakje ging ophalen want het was er nog niet, toch na een week eindelijk het pakketje en op tijd voor het feest. Maar toen ik het pakket opende kreeg ik al twijfels, er zat geen papier in de schoenen en de veters waren al netjes geregen. En de doos zag er ook niet best uit. Ik dacht die zijn al eens terug gestuurd. En ik had gelijk, al snel vond ik de reden. De linkerschoen zat een fout in. Echt balen dus. Nog contact gezocht en sidestepwinkels gebeld of die er nog hadden maar helaas. Dus nu maar terug gestuurd en 2 weken op mijn geld wachten en ik zit nog zonder schoenen. Al met al een slechte ervaring bij sidestepstore.nl!

M

Mike

16-08-2022

0forum
3.5

Nike air 1

Adres ingevuld, hun systeem zie ik pas achteraf, maakt van mijn huisnr 1m dus wordt niet geleverd . Vervolgens probeer ik contact te maken met dit bedrijf , is gewoon niet mogelijk. Geen goed gevoel bij, hier klopt het een en ander niet . Dus nooit meer

E

Eva

15-08-2022

0forum
2

Slechte afhandeling voorraad verschil

Afgelopen weekend nikes en sokken besteld. De schoenen waren volgens de website nog voldoende op voorraad. Netjes orderbevestiging gehad. Tot we vandaag ineens een mail krijgen dat we een retour hebben aangemaakt. Wij hebben de bestelling nog niet eens ontvangen dus laat staan dat we een retour aangemaakt hebben. Contact proberen te zoeken, helaas telefonisch niet mogelijk. Dan geprobeerd via de chat. Enorm omslachtig en geen antwoord op onze vraag. Dan maar een mailtje gestuurd, netjes ordernummer erbij vermeld. We kregen snel reactie maar blijkbaar kunnen ze op het ordernummer niks terug vinden(?!). Na wat heen en weer gemaild te hebben blijken de schoenen niet meer op voorraad. Hun hebben dus een retour aangemaakt. Een voorraad verschil kan maar vind het raar dat ze dat dus niet op een andere manier communiceren. Daarnaast blijkt dat we nu ook nog 3 tot 10 werkdagen moeten wachten voor we ons geld retour krijgen. Slechte zaak dat we dus blijkbaar in hetzelfde proces zitten als "retour klanten" terwijl dit een "fout" van het bedrijf zelf betreft. Nog gevraagd of het dan mogelijk was de hele bestelling (dus alleen nog de sokken) te annuleren om het te vergemakkelijken/versnellen maar helaas ook dat bleek niet mogelijk. Hopelijk krijgen we wel netjes ons geld terug maar daarna bestellen we zeker nooit meer bij sidestep.

D

Danica

30-05-2022

0forum
4

Nike air max 90

Min punten! Jaar geleden deze schoenen gekocht en nu is de binnenkant van de hak kapot. Heb dit bericht naar de klantenservice foto’s door gestuurd en de bon. Dit blijkt niet goed genoeg te zijn om verder te worden geholpen. Ik koop er helemaal niks meer.

E

Ercan Ayturk

21-04-2022

0forum
4

schoenen

heel slecht! vorige week mijn schoenen besteld nog niet eens een bevestiging mail. een keer bestellen nooit meer!

L

lisanne

03-01-2022

1forum
2

Sneakers timberland

15 dec besteld via klarna. 15 dagen later nog niks ontvangen. Goed bedrijf..!!!

S

Schutten

30-12-2021

0forum
4

Nike air force 1

Ik had voor mijn dochter en zoon op 13 december nike air force 1 schoenen besteld (kerstcadeau). Alles was voorradig volgens de site en afgerekend. Op 16 december ontvang ik 1 paar schoenen. Ik gelijk mailen met sidestep wanneer ik het andere paar ontvang ivm kerstdagen. Werd ik gelijk goed te woord gestaan ze gingen het uitzoeken waarom 2e paar niet was geleverd want het komt uit hetzelfde magazijn. Daarna werd het stil.. Ik heb de dagen erna 3 keer om helderheid gevraagd via de mail maar geen reactie terug.Tot mijn verbazing is vandaag 22 december het bedrag van het missende paar teruggestort zonder ook maar enige communicatie. Ik vind het ontzettend slecht hoe sidestep met mij is omgegaan. Had gewoon tijdig eerlijk gezegd dat het systeen een fout heeft gemaakt en dat deze schoenen niet voorradig zijn. Dan ben je klantgericht bezig! Dit is een goeie leer voor de toekomst.. ik zal hier NIET meer bestellen.

E

Elianne

22-12-2021

0forum
3

Nikes

Minpunten; op 8-10 bestelling geplaatst met afrekenen Klarna. Bestelling nooit gehad. Toen ik emailde kreeg ik antwoord terug foutje. Ik wil deze schoenen niet meer en ik annuleerde met een e-mail. Ik heb daarna nog zeker 5 e-mails gestuurd en uiteindelijk de klantenservice gebeld. Die hebben mij van alles beloofd om de zoveelste fout te herstellen. Vandaag 18-11-21 is de situatie nogsteeds hetzelfde. Klarna mag het pas eruit halen als Sidestep opdracht geeft. Ik heb van alles een bewijs en ben een dossier gaan vormen. Uiteindelijk zal ik naar de kantonrechter gaan. Echt oppassen voor kopen via de webshop

C

C. de la Rambelje

18-11-2021

0forum
4

Schoenen

Alles soepel verlopen

R

R

09-11-2021

0forum
9

Sneakers

Sneakers besteld, prijs was goed. Duurde zeer lang voordat ze binnen waren. Ondertussen elders aangeschaft dus retour gestuurd. 2 paar retour gestuurd. Sidestep blijft beweren dat er 1 paar is teruggestuurd. Na zeer onvriendelijke mailwisseling waarin mij werd verzocht geen contact meer op te nemen heb ik uiteindelijk toch maar betaald. Ik heb dus moeten betalen voor iets wat ik niet heb. Zij geven aan dat ik maar contact op moet nemen met de consumentenbond en blijven volhouden dat de fout niet bij hen ligt. Zij vertrouwen volledig op hun systeem. Ik vind het een waardeloos bedrijf, zeer klantonvriendelijk en adviseer om zeker hier niets te bestellen!!!!!

C

Carla Oosterhuis

06-05-2021

0forum
3

NIKE airforce 107

??? Ondanks alle negatieve ervaringen die ik heb gelezen, heb ik toch op vrijdag 11 dec mijn Nike schoenen besteld met optie "after pay binnen twee weken na het ontnvangen". Binnen enkele minuten heb ik alles per mail bevestigd gekregen. Op maandag 14 dec heb ik de bestelling netjes thuis geleverd. Vandaag heb ik de rekening betaald zonder extra kosten. Mijn ervaring is bijzonder goed ???

M

Masha

16-12-2020

0forum
10

Nooit ontvangen Nikes, wel betaald

18 nov besteld en nooit ontvangen. Ondanks diverse telefoontjes en mailtjes eindelijk op 4 dec bevestiging ontvangen dat ik mn geld terug krijg omdat ze nooit zijn verstuurd. Het is nu 11 dec en nog altijd mn geld niet ontvangen. Dus kan ik opnieuw beginnen met bellen en mailen. Zeer slechte service! Ik koop hier nooit meer iets

E

Eveline

12-12-2020

0forum
2

Schoenen

Wilde een bestelling retour sturen die in twee pakketten was binnengekomen. Helaas maar 1 retourlabel en de pakketten pastte niet bij elkaar in. Hierover via de klantenservice een bericht gestuurd omdat ze helaas telefonisch niet bereikbaar waren, niets over gehoor. Daarna toch nog een keer geprobeerd te bellen, kreeg uiteindelijk iemand aan de lijn en die gaf aan dat ik het beste de pakketten aan elkaar kon tapen met het ene retourlabel dat ik had erop geplakt. Zo gezegd zo gedaan. Betaling liep via Klarna, maar omdat ik alles retour had gestuurd verwachtte ik hier geen betalingsherinnering meer van. Tot mijn schrik toch 1 gekregen, er bleek toch nog een restant betaling open te staan, van 1 van de drie item die ik met het pakket had verstuurd, hoe de andere wel verwerkt kunnen zijn en eentje niet is en blijft een raadsel. Op vrijdag 31-07-2020 ruim 60 minuten in de wacht aan de telefoon, tot dat de verbinding op mysterieuze wijze werd verbroken. Nogmaals een bericht via de online klantenservice verstuurd, maar nog geen reactie. Krijg ik vandaag 04-08-2020 via Klarna weer een betalingsherinnering voor dat ene item welke volgens hen nog niet retour is verstuurd, wat toch echt wel is gebeurd. Op dit moment hang ik alweer ruim 20 min in de wacht aan de telefoon. Absoluut geen goede ervaring met Sidestep is tot nu toe zeker de conclusie.

E

E., Vorden

04-08-2020

0forum
5

Nike air max

Na bestelling netjes een bevestiging gehad via de mail. Schoen binnen drie dagen in goede staat bezorgd.

J

Jenn

24-07-2020

0forum
10