NederlandReview

  Ervaringen Sidestep

  Zoek je een bedrijf waar je schoenenm, kleding en accessoires kunt kopen? Sidestep is een shop waar je onlien kleding, schoenen en accessoires kunt aanschaffen. Bekijk via NederlandReview wat de klantervaringen bij Sidestep zijn.

  Wat is Sidestep?

  Sidestep is een bedrijf waar je online schoenen, kleding en accessoires kunt kopen. Het bedrijf verkoopt deze artikelen in drie categoriesoorten: kids, dames en heren. Naast online verkoop heeft Sidestep in totaal 7 vestigingen in Nederland. Deze shops zijn gelegen in Maastricht, Amsterdam, Amersfoort, Rotterdam, Arnhem en Den Haag.

  Een kijkje in de online voorraad van Sidestep op de website leert ons dat er qua schoenen verschillende soorten sneakers, boots, dad shoes en slippers te koop worden aangeboden. Mocht je puur willen slagen op het gebied van kleding dan kun je onder andere artiklen kopen die je kunt onderverdelen in jassen, zip up hoodies, sweatshirts, hoodies, shirts, tops, t-shirts, korte broeken en lange broeken. Op het moment van schrijven worden er onder andere artikelen aangeboden van merken zoals Nike, adidas Originals, Puma, Reebok, Converse, New Balance, Timberland en Vans.

  Geometry Dash [2.0] (Demon) - Sidestep by Chase97 | GuitarHeroStyles

  Verzenden en bezorgen

  Kosten voor verzenden en bezorgen zijn gratis, mits de bestelling een waarde heeft van boven de € 85,-. Mocht je ervoor gekozen hebben om van tevoren de betaling te doen wordt je bestelling verzonden zodra de betaling is ontvangen. Bij een PayPal-betaling wordt de bestelling op dezelfde dag verzonden. Voor alle ins en outs verwijzen we je naar de website van Sidestep.

  Retourneringen en terug betalen

  Het bedrijf stelt dat het belangrijk is dat de klanten helemaal tevreden zijn. Mocht het zo zijn dat men niet tevreden is dan wordt er de mogelijkheid geboden de levering gratis te retourneren. Dit moet dan wel binnen 30 dagen gebeuren. Er zijn ook een aantal andere regels aan verbonden. Zo moeten klanten ervoor zorgen dat er retouretikel wordt geplakt op de zending die retour gestuurd zal worden. Daarnaast wordt er aangegeven dat als je een correcte en snelle verwerking wil hebben van je retourzending, je ervoor moet zorgen dat de artikelen in originele staat zijn. Ze moeten ook nog eens ongebruikt zijn en met alle labels in de oorspronkelijke verpakking zitten. Aan de retournering moet ook een retourformulier of een kopie van de factuur vastgemaakt zijn. Het bedrijf geeft aan dat ze het recht hebben om artikelen te mogen weigeren. Dit mogen ze doen als de klant zich bij de retournering niet aan de gestelde voorwaarden heeft gehouden.

  Mocht het zo zijn dat een klant een artikel retour stuurt, dan zorgt het bedrijf er zo snel mogelijk voor dat de aankoopprijs terug betaald wordt. Er wordt door Sidestep aangegeven dat een terugbetaling nooit later dan na 14 dagen terug betaald zal worden. Deze 14 dagen gaan in vanaf de dag dat de geretourneerde item (s) ontvangen zijn en nadat het bedrijf heeft nagekeken of de retourzending voldoet aan het retourbeleid.

  Wat zijn de klantervaringen bij Sidestep?

  Ben je al klant bij Sidestep? We zijn enorm benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. Door je visie te delen met de bezoekers van NederlandReview help je mee dit platform de nummer 1 te laten zijn op het gebied van objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen. Je helpt andere mensen enorm om een verstandige keuze te maken. Zullen zij wel of niet een aankoop doen bij Sidestep?! We zijn zeer dankbaar als je op deze pagina je mening achterlaat over Sidestep.

  Sidestep
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  5.4
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.4
  Service
  rating
  4.6
  Prijs
  rating
  6.4
  Leveren
  rating
  5

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sidestep

  Uw beoordeling

  NIKE airforce 107

  ???
  Ondanks alle negatieve ervaringen die ik heb gelezen, heb ik toch op vrijdag 11 dec mijn Nike schoenen besteld met optie "after pay binnen twee weken na het ontnvangen".
  Binnen enkele minuten heb ik alles per mail bevestigd gekregen.
  Op maandag 14 dec heb ik de bestelling netjes thuis geleverd. Vandaag heb ik de rekening betaald zonder extra kosten.

  Mijn ervaring is bijzonder goed ???

  Door: Masha16-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Nike air max

  Na bestelling netjes een bevestiging gehad via de mail. Schoen binnen drie dagen in goede staat bezorgd.

  Door: Jenn24-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Sneakers

  Sneakers besteld, prijs was goed. Duurde zeer lang voordat ze binnen waren. Ondertussen elders aangeschaft dus retour gestuurd. 2 paar retour gestuurd. Sidestep blijft beweren dat er 1 paar is teruggestuurd. Na zeer onvriendelijke mailwisseling waarin mij werd verzocht geen contact meer op te nemen heb ik uiteindelijk toch maar betaald. Ik heb dus moeten betalen voor iets wat ik niet heb. Zij geven aan dat ik maar contact op moet nemen met de consumentenbond en blijven volhouden dat de fout niet bij hen ligt. Zij vertrouwen volledig op hun systeem. Ik vind het een waardeloos bedrijf, zeer klantonvriendelijk en adviseer om zeker hier niets te bestellen!!!!!

  Door: Carla Oosterhuis 06-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Nooit ontvangen Nikes, wel betaald

  18 nov besteld en nooit ontvangen. Ondanks diverse telefoontjes en mailtjes eindelijk op 4 dec bevestiging ontvangen dat ik mn geld terug krijg omdat ze nooit zijn verstuurd. Het is nu 11 dec en nog altijd mn geld niet ontvangen. Dus kan ik opnieuw beginnen met bellen en mailen. Zeer slechte service! Ik koop hier nooit meer iets

  Door: Eveline 11-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Schoenen

  Wilde een bestelling retour sturen die in twee pakketten was binnengekomen. Helaas maar 1 retourlabel en de pakketten pastte niet bij elkaar in. Hierover via de klantenservice een bericht gestuurd omdat ze helaas telefonisch niet bereikbaar waren, niets over gehoor. Daarna toch nog een keer geprobeerd te bellen, kreeg uiteindelijk iemand aan de lijn en die gaf aan dat ik het beste de pakketten aan elkaar kon tapen met het ene retourlabel dat ik had erop geplakt. Zo gezegd zo gedaan. Betaling liep via Klarna, maar omdat ik alles retour had gestuurd verwachtte ik hier geen betalingsherinnering meer van. Tot mijn schrik toch 1 gekregen, er bleek toch nog een restant betaling open te staan, van 1 van de drie item die ik met het pakket had verstuurd, hoe de andere wel verwerkt kunnen zijn en eentje niet is en blijft een raadsel. Op vrijdag 31-07-2020 ruim 60 minuten in de wacht aan de telefoon, tot dat de verbinding op mysterieuze wijze werd verbroken. Nogmaals een bericht via de online klantenservice verstuurd, maar nog geen reactie. Krijg ik vandaag 04-08-2020 via Klarna weer een betalingsherinnering voor dat ene item welke volgens hen nog niet retour is verstuurd, wat toch echt wel is gebeurd. Op dit moment hang ik alweer ruim 20 min in de wacht aan de telefoon. Absoluut geen goede ervaring met Sidestep is tot nu toe zeker de conclusie.

  Door: E., Vorden04-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Nike air

  Service is super slecht. Na een uur nog geen klantenservice gesproken. Op de mail reageren ze ook niet. Schoenen vier dagen al betaalt.

  Door: Laura de Haak11-07-2020
  Jan17-07-2020

  Heb hetzelde probleem wacht al 2 weken geen enkele reactie

  Patricia02-08-2020

  Ik ook! Vind dit echt niet kunnen. Wacht al een week op antwoord via de mail. Telefoongesprek wordt na 7 minuten verbroken.. (Dacht ik ga wel een uur in de wacht staan, maar krijg niet eens de kans).

  Eveline 11-12-2020

  Zelfde ervaringen gehad. Consumentenbond zou eens iets over dit bedrijf moeten melden. Lees nu pas reviews en lees op verschillende sites dat iedereen tegen hetzelfde aanloopt. Dit bedrijf belazerd je gewoon

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Sidestep een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over Sidestep. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.4 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sidestep actief?

  Sidestep is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sidestep gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.