Shopx.nl Meubels

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Shopx.nl Meubels

Je huis moet natuurlijk precies zo ingericht zijn zoals jij dat wilt. Nou zijn er zoveel meubelzaken dat het moeilijk kan zijn om de juiste meubels eruit te pikken. Misschien dat ShopX.nl Meubels je wel aan wat meubels voor jouw huis kan helpen. Maar wat zal de kwaliteit van deze banken en fauteuils zijn? Zal het leer van de zittingen niet snel lelijk worden? Zullen die eetkamerstoelen nou echt wel zo lekker zitten? Zal de bezorgservice van ShopX.nl Meubels er lang over doen om je nieuwe tweezitter te bezorgen? En hoe zal de klantenservice van deze meubelwinkel reageren op jouw klachten, problemen en andere opmerkingen van hun klanten? Dit alles kan je alleen verteld worden door klanten die ShopX.nl Meubels al eerder hebben bezocht. Lees hun reviews om uit te zoeken hoe ShopX.nl Meubels echt te werk gaat. Hun ervaringen, beoordelingen, meningen en cijfers geven je een goed beeld van ShopX.nl Meubels geven.


Over ShopX.nl Meubels

ShopX.nl Meubels is een winkel die meubels aanbiedt. De winkel is opgericht door Gijs Verhoeven uit Drunen. Hij begon met ShopX.nl Meubels in 2014, maar heeft al vanaf zijn 18e ervaring als ondernemer. Hij begon online, maar besefte al snel dat sommige mensen gewoon eventjes willen voelen hoe een stoel of bank zit voordat ze hem kopen. Daarom kwam hij met zijn eigen kleine showroom in zijn eigen schuur. De eerste fysieke winkel van ShopX.nl Meubels werd geopend in 2016. Ze willen je voorzien van echte leren meubels. Deze willen ze je dan ook nog eens voor 50% minder verkopen dan ergens anders het geval is. Je kunt in hun shop en webshop banken vinden voor 2 of 3 personen. Ook zijn er hoekbanken te krijgen waarin meerdere personen kunnen plaatsnemen. Als je maar alleen bent is een fauteuils genoeg. ShopX.nl Meubels geeft je keuze uit relaxfauteuils, draaifauteuils en een fauteuil met stafel frame. Hun categorie eetkamerstoelen bevat eetkamerstoelen met armleuning, eetkamerstoelen zonder armleuning, eetkamerbanken en eetkamerstoelen met wieltjes. Er zijn sets van 4, 6 of 8 stoelen. Ze moeten immers wel allemaal bij elkaar passen. Als laatste heb je dan nog een selectie poefen. 


 


Diensten van ShopX.nl Meubels

De meubels van ShopX.nl Meubels kunnen online worden besteld. Mocht je twijfelen over de kleur van het leer? Dan kun je gewoon een gratis kleurstaal aanvragen. Zo kun je kijken of de kleur bij de rest van je interieur staat. Of je gaat gewoon even langs bij hun showroom. De bezorgservice van ShopX.nl Meubels zal de bank of stoel netjes bij je thuisbezorgen. Verder is er dan nog een ShopX.nl Meubels klantenservice die er voor je is als er een probleem optreedt.


Klachten, Complimenten en Tips voor ShopX.nl Meubels

Als er in jouw huis al een hoekbank of eetbank van ShopX.nl Meubels staat kun je ons vast meer over deze meubelwinkel vertellen. Hoe lekker zitten die banken en stoelen nou echt? Duurde het lang voor de bezorgservice van ShopX.nl Meubels de poef bij je had bezorgd? En hoe reageerde de klantenservice van ShopX.nl Meubels toen je hulp nodig had? Schrijf een ShopX.nl Meubels review en vertel ons alles wat er over deze meubelzaak te zeggen is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Industriële stoel glamour

Zeer mooie stoel ontvangen! 10 weken gewacht op de levering in plaats van 14 weken. Stoel online besteld en is nóg mooier dan verwacht. Zeker tevreden @

J

Johan van den Berg

15-11-2023

0forum