NederlandReview

    Ervaringen Shoptrader

    Als je een eigen winkeltje hebt en je wilt je spullen ook online kunnen verkopen dan moet je hiervoor natuurlijk wel een website maken. Dit is nog niet zo eenvoudig. Daarom wil Shoptrader je daar graag bij helpen. Maar wat zal de kwaliteit van hun templates zijn? Hoe zal je website of webwinkel eruit komen te zien als hij eenmaal klaar is? Zal je wel makkelijk met hun technische instrumenten kunnen werken? Zal het moeilijk zijn om een webshop te creëren via Shoptrader? En zal er een Shoptrader klantenservice zijn om je te helpen als je er zelf even niet helemaal uit kunt komen? Alleen mensen die al eens een e-commerce website hebben gemaakt via Shoptrader kunnen je hierover inlichten. Lees hun reviews om een indruk te krijgen van hoe Shoptrader werkt. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten zien wat je nou eigenlijk van Shoptrader en hun website tools kunt verwachten.

    Over Shoptrader

    Shoptrader is een bedrijf dat softwareoplossingen aanbiedt. Je kunt via hun website eigenlijk heel makkelijk jouw eigen e-commerce website opstarten. Op die manier kun je online dingen verkopen. Misschien heb je al een fysiek winkeltje voor mensen in de buurt en wil je deze winkel uitbreiden en klanten vanuit het hele land de kans geven iets bij je te kopen. Het kan ook zijn dat je voornamelijk online wilt verkopen omdat je vanuit huis werkt en dus geen eigen winkel hebt. E-commerce kan dan een handige manier zijn om toch een groter bereik te krijgen. Mensen kopen tegenwoordig al heel snel iets online als de winkel ze net iets te ver weg ligt. Je kunt via Shoptrader dus je eigen professionele webshop of webwinkel beginnen. Het maakt hiervoor niet uit of het een feestwinkel, elektronicawinkel, hobbywinkel of modewinkel is. Maar ze bieden meer dan alleen software voor professionele webwinkels. Ze willen je namelijk van alles voorzien om een professionele ondernemer te zijn. Je moet volgens hen professioneel over kunnen komen zonder daar enorme investeringen voor te doen. Ze voorzien je continue van updates zodat jouw webshop up to date blijft. Ook zul je regelmatig nieuwe mogelijkheden aantreffen waar je dan weer mee kunt experimenten om te zien wat er wel en niet bij jouw webshop past.


    Een instructievideo van Shoptrader. Deze gaat over de catalogus die je moet aanleggen.

    Diensten van Shoptrader

    Je kunt via de website van Shoptrader eigenlijk heel makkelijk een account aanmaken. Als je eerst eens wilt zien of hun softwareoplossingen wel iets voor jou zijn dan kun je eerst een demoversie van 15 dagen proberen. Daarna kun je dan altijd nog kijken of de software je bevalt.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Shoptrader

    Heb je ooit wel eens een webshop opgestart via Shoptrader? Dan willen wij heel graag weten hoe die ervaring met dit softwarebedrijf is verlopen. Was het opstarten van een webshop echt zo makkelijk te doen via hun website? Duurde het lang voordat je webshop uiteindelijk online stond? En kon de klantenservice van Shoptrader je helpen toen er technische problemen optraden of je iets niet voor elkaar kreeg? Schrijf je eigen Shoptrader review en laat ons weten wat jouw mening over hun softwareoplossingen is.

    Shoptrader
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

    2.8
    20% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    2.8
    Service
    rating
    2.8
    Prijs
    rating
    2.6
    Leveren
    rating
    2.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Shoptrader

    Uw beoordeling

    Shoptrader.nl nooit mee in zee gaan oplichters

    Shoptrader B.V. KVK 34211339 Vestigingsnr. 000020370903 Wilgenweg 26 B 1031HV Amsterdam
    Blijft ruim een jaar lang automatisch geld incasseren na opzegging en verhuizing van domein naar een andere provider. Mailen hierover heeft geen zin.Deze firma heeft duidelijk zijn administratie niet op orde een schriftelijke opzegging is nooit ontvangen terwijl op de aangegeven datum wel het domein verhuisd is naar mijndomein.nl waar je wel keurig en zakelijk te woord wordt gestaan.
    Wij blijven kosten en tijd verliezen door maandelijks te storneren en behoorlijk geïrriteerd door incasso dreigbrieven met kosten. Dit bedrijf denkt niet mee weigert na te denken en al die tijd en kosten in een crisis tijd is een schande. Ga nooit in zee met dit onbetrouwbare bedrijf. Om deze praktijken te stoppen van het leegtrekken van bedrijven naar de rechtbank.

    Door: Gus24-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Belgian Art Gallery

    Ik ben al verschillende jaren klant bij Shoptrader en heb drie grote webwinkels bij hen die goed draaien.

    Het is soms even zoeken voordat men in de bakoffice de juiste instellingen voor een bepaald item zoals bv. een bestelknop kan terugvinden, maar als je hen contacteert reageren ze prompt en correct.

    Heb niets dan positieve opmerkingen sinds ik bij hen klant ben.

    Ik had vroeger een eigen programmeur voor het maken van onze shopsoftware maar ben méér dan tevreden dat ik onze shops naar hun platform heb overgezet.

    Door: jurgen swerts29-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    7 jaar klant met 3 shops en behandeld als vuil vd straat!

    In de loop van de jaren verschillende problemen gehad met hen, vooral bij de implementatie van betaal providers en op gebied van vindbaarheid. In het begin werken we met OGONE, toch wel de grootste betaalprovider in BE op dat moment tot we plots de melding kregen dat we moesten veranderen naar een andere provider. gekozen voor SISOW tot grote tevredenheid tot op het moment dat Shoptrader beslist om zelf een betaal systeem op te zetten met PAY. Dit uiteraard om 2 keer aan de kassa te kunnen passeren, maandelijkse kosten + commissie op elke verkoop.... Dus SISOW kon ineens niet meer en moesten overschakelen naar PAY, geen keuze! Dus al voor de 2 keer kosten en werk voor het overzetten van de betaalprovider. Paar maanden geleden Shoptrader opgezegd (beste keuze ooit) kom je er na een paar maand achter dat zij doodleuk commissie blijven nemen op al de verkopen die we nu via onze eigen Woocommerce shop deden. Reactie van hen : wij hadden maar moeten doorgeven aan PAY dat we niet meer met Shoptrader werkten. Hoef er verder geen tekening bij te maken dat de opzeggings termijn ook serieus met de haren getrokken is. Nooit meer en raad het niemand aan.

    Door: TN07-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    1 webshop pakket

    Ook wij hebben last van de agressieve opstelling van Shoptrader.

    Vol goede moed startte we ruim een jaar geleden met de software van Shop trader. Ondanks dat het al vrij snel niet erg gebruiksvriendelijk was qua opzetten hebben we toch maar alles opgezet. Voordat alles fatsoenlijk draaide waren we toch al ruim 4 maanden verder...

    Na veel klachten en veel uitzoekwerk, helaas moeten concluderen dat Shoptrader ondermaats is en verre van verwachting. Deze software en partij heeft ons niets opgeleverd behalve veel verspilling van tijd en geld.

    Na de opzegging wisten ze te vertellen dat ze er nog een jaartje bijplakt hadden.

    Of we ook die nog even wilde afrekenen....Want daar hebben ze recht op, vinden ze.

    WAARDELOOS.....

    Door: Von Traffic05-06-2020
    Tony Nollet07-01-2021

    in de loop van de jaren verschillende problemen gehad met hen, vooral bij de implementatie van betaal providers en op gebied van vindbaarheid. In het begin werken we met OGONE, toch wel de grootste betaalprovider in BE op dat moment tot we plots de melding kregen dat we moesten veranderen naar een andere provider. gekozen voor SISOW tot grote tevredenheid tot op het moment dat Shoptrader beslist om zelf een betaal systeem op te zetten met PAY. Dit uiteraard om 2 keer aan de kassa te kunnen passeren, maandelijkse kosten + commissie op elke verkoop.... Dus SISOW kon ineens niet meer en moesten overschakelen naar PAY, geen keuze! Dus al voor de 2 keer kosten en werk voor het overzetten van de betaalprovider. Paar maanden geleden Shoptrader opgezegd (beste keuze ooit) kom je er na een paar maand achter dat zij doodleuk commissie blijven nemen op al de verkopen die we nu via onze eigen Woocommerce shop deden. Reactie van hen : wij hadden maar moeten doorgeven aan PAY dat we niet meer met Shoptrader werkten. Hoef er verder geen tekening bij te maken dat de opzeggings termijn ook serieus met de haren getrokken is. Nooit meer en raad het niemand aan.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Erwin Vaneveld

    Werkelijk onwerkbare software. Het lijkt gebruiksvriendelijk en je kunt er een webshop mee bouwen. Dat is alles!

    Maar wanneer je in de verwachting bent hiermee producten 'online' te kunnen verkopen, dan kom je bedrogen uit. Je moet programmeur zijn om met via shoptrader vindbaar te worden voor Google.

    Eigenaar Erwin Vaneveld is verantwoordelijk voor de TROEP van Shoptrader en de bedrijfsvoering.

    Een rotzooi is het......

    Door: Verhulst14-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    webwinkel software pakket

    Ronduit slecht! Ik kan niet anders zeggen. We hebben al 10 jaar enkele webshops en weten inmiddels hoe het werkt. Shoptrader ziet er vooral leuk uit. Maar het gebruik ervan is puinhoop, de service is slecht (al zijn ze wel vriendelijk), ze weten er simpelweg te weinig van is mijn mening.

    Er zijn meerdere aanbieders van vergelijkbare software, die qua prijs gelijk liggen maar veel gebruiksvriendelijker zijn en waar je ook echt je producten online kunt verkopen.

    Bij shoptrader heb je enkel een webshop - klanten kun je er niet mee generen.

    Cloe

    Door: Cloe12-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    2 webwinkelcontracten

    Redelijke software, en zeer slechte service doordat ze hun afspraken mbt de beëindiging van mijn 2 contracten niet na komen.

    Ze denken alleen aan hun eigen portemonnee, wees gewaarschuwd

    Door: Mark06-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    webwinkel software

    Waardeloos! Waardeloze software, compleet onbruikbaar.

    Shoptrader verkoopt software, maar de verdere, noodzakelijke ondersteuning van ontbreekt. Ze schuiven de aanvullende zorg af op externe partijen, die dit zogenaamde gebruiksvriendelijke cms pakket moeten aanpakken om het rendabel te maken.

    Shoptrader kost enkel geld en veel tijd - levert niets op!

    Na het aangeven te stoppen met schoptrader, het beëindigen van het contract na het 1e jaar plakken ze er rustig nog een jaartje achteraan.

    Oplichters zijn het! Wees gewaarschuwd!

    HG, Peter

    Door: Edwin Veldevan14-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Shoptrader

    Ik was niet tevreden met shoptrader in de eerste maand al en meteen opgezegd nu moet ik een jaar betalen voor niets. Oplichters zijn het en zeker niet aan beginnen met hun.

    Door: Linda Sloove 21-01-2020
    Peter14-04-2020

    Idd. Oplichters zijn het! Er wordt een waardeloos stuk software geleverd en als je er vanaf wil mag er flink voor betalen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Wat zorgt dit bedrijf voor een moeizame start!!!

    Wat zorgt dit bedrijf voor een moeizame start!!!
    In mijn eerste account stonden privé gegevens van een andere klant (tot zover veilig om gaan met persoonsgegevens) Pas na sturen van screenshots werd excuses gemaakt, een collega heeft een foutje gemaakt werd in eerste instantie af gedaan als demo content!

    Ondanks dat je niet tevreden bent, zit je gelijk een heel jaar aan ze vast en kun je opzeggen maar ze willen wel geld voor de resterende tijd. De ene collega daar weet niet wat de andere doet of gedaan heeft, echt met recht slechte communicatie.

    Ik gaf aan in de mail door de slechte communicatie en de vragen in mails gewoon niet goed gelezen werden, en dus verkeerde antwoorden kreeg en slechte start m.b.t persoonsgegevens ik geen vertrouwen in ze had en wilde opzeggen. dat was prima dan stopt het in 02-2020 tot die tijd dient u te betalen.
    Geen enkele vorm van coulance mogelijk bij dit bedrijf. Terwijl tussen aanmelding en opzeggen nog geen 1 week zat.

    En zo werd gemeld gezien mij aanmelding met bedrijfsgegevens is gedaan er geen sprake is van consumenten recht, of te wel ze hoeven geen cooldown/bedenktijd te hanteren. Wat een onzin!!

    Bij dit bedrijf draait het alleen maar om zoveel mogelijk geld verdienen aan klanten. Vragen voor je klant bent worden snel beantwoord, maar eenmaal klant duurt het langer

    Geweldig om als startende ondernemer nu voor een jaar te moeten betalen voor diensten die niet voldoen aan verwachting! maar je wel ruim 600 euro gaan kosten!

    Door: Steven Boonstra11-02-2019
    Steven Boonstra16-02-2019

    Onderhand uitgebreid contact gehad met Shoptrader, en alles is naar wens opgelost. Er werd ruim de tijd genomen om de zaken door te spreken en op te lossen. Zeer professioneel opgepakt en opgelost door ze, bedank!

    Jeremi11-07-2019

    Van 8:30 tot 17:00 is gewoon contact met ze op te nemen via 020-624 24 39 of buiten kantoortijden met support@shoptrader.nl Wordt altijd vriendelijk geholpen.

    Jeremi11-07-2019

    Oops, het hoort "word" te zijn natuurlijk..

    Shoptrader11-07-2019

    Dankjewel Jeremi voor jouw positieve reactie! Wij zijn inderdaad van ma t/m vrij telefonisch geopend van 8:30 tot 17:00 en buiten werktijden kan natuurlijk altijd gemaild worden waarop wij de eerstvolgende werkdag zullen reageren.

    Verified

    Linda Sloove21-01-2020

    Ik heb het zelfde probleem maar zeker geen ruimte bij hun voor coulance. Ik vind het een verschrikkelijk platform.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is Shoptrader een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 10 ervaringen geplaatst over Shoptrader. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.8 gekregen, waarbij 20% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Shoptrader actief?

    Shoptrader is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Softwareoplossingen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Shoptrader gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.