NederlandReview

  Ervaringen Shoptrader

  Als je een eigen winkeltje hebt en je wilt je spullen ook online kunnen verkopen dan moet je hiervoor natuurlijk wel een website maken. Dit is nog niet zo eenvoudig. Daarom wil Shoptrader je daar graag bij helpen. Maar wat zal de kwaliteit van hun templates zijn? Hoe zal je website of webwinkel eruit komen te zien als hij eenmaal klaar is? Zal je wel makkelijk met hun technische instrumenten kunnen werken? Zal het moeilijk zijn om een webshop te creëren via Shoptrader? En zal er een Shoptrader klantenservice zijn om je te helpen als je er zelf even niet helemaal uit kunt komen? Alleen mensen die al eens een e-commerce website hebben gemaakt via Shoptrader kunnen je hierover inlichten. Lees hun reviews om een indruk te krijgen van hoe Shoptrader werkt. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten zien wat je nou eigenlijk van Shoptrader en hun website tools kunt verwachten.

  Over Shoptrader

  Shoptrader is een bedrijf dat softwareoplossingen aanbiedt. Je kunt via hun website eigenlijk heel makkelijk jouw eigen e-commerce website opstarten. Op die manier kun je online dingen verkopen. Misschien heb je al een fysiek winkeltje voor mensen in de buurt en wil je deze winkel uitbreiden en klanten vanuit het hele land de kans geven iets bij je te kopen. Het kan ook zijn dat je voornamelijk online wilt verkopen omdat je vanuit huis werkt en dus geen eigen winkel hebt. E-commerce kan dan een handige manier zijn om toch een groter bereik te krijgen. Mensen kopen tegenwoordig al heel snel iets online als de winkel ze net iets te ver weg ligt. Je kunt via Shoptrader dus je eigen professionele webshop of webwinkel beginnen. Het maakt hiervoor niet uit of het een feestwinkel, elektronicawinkel, hobbywinkel of modewinkel is. Maar ze bieden meer dan alleen software voor professionele webwinkels. Ze willen je namelijk van alles voorzien om een professionele ondernemer te zijn. Je moet volgens hen professioneel over kunnen komen zonder daar enorme investeringen voor te doen. Ze voorzien je continue van updates zodat jouw webshop up to date blijft. Ook zul je regelmatig nieuwe mogelijkheden aantreffen waar je dan weer mee kunt experimenten om te zien wat er wel en niet bij jouw webshop past.


  Een instructievideo van Shoptrader. Deze gaat over de catalogus die je moet aanleggen.

  Diensten van Shoptrader

  Je kunt via de website van Shoptrader eigenlijk heel makkelijk een account aanmaken. Als je eerst eens wilt zien of hun softwareoplossingen wel iets voor jou zijn dan kun je eerst een demoversie van 15 dagen proberen. Daarna kun je dan altijd nog kijken of de software je bevalt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Shoptrader

  Heb je ooit wel eens een webshop opgestart via Shoptrader? Dan willen wij heel graag weten hoe die ervaring met dit softwarebedrijf is verlopen. Was het opstarten van een webshop echt zo makkelijk te doen via hun website? Duurde het lang voordat je webshop uiteindelijk online stond? En kon de klantenservice van Shoptrader je helpen toen er technische problemen optraden of je iets niet voor elkaar kreeg? Schrijf je eigen Shoptrader review en laat ons weten wat jouw mening over hun softwareoplossingen is.

  Shoptrader
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  2
  0% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  2

  Service

  2

  Prijs

  2

  Leveren

  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Yuri Nanninga de oplichter!!

  Een bedrijf dat gespecialiseerd is in bedrijven op te lichten.
  Na ruim 7 jaar klant te zijn geweest en willen beëindigen van mijn bedrijf begint de ellende. Het uitschrijven als klant gaat niet zo als het hoort. Mevr u hebt nog een contract lopen!. Nooit een contract getekend maar goed, dan volgt het incasso bureau. Volgens de reviews op internet is dit ook pure oplichterij. Het incassobureau is van dezelfde eigenaar als Shoptrader. Hoe kan het ook anders haha. Kortom een constructie om mensen geld afhandig te maken en zij hebben volgens hen altijd gelijk. Ik wil hiermee iedereen waarschuwen met dit bedrijf in zee te gaan. Het bespaart je een hoop ellende.

  Door: Linda18-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  slechte service

  Jarenlang klant geweest, maar als je dan wil opzeggen is er een groot probleem. Er worden email berichten gestuurd, naar een mailadres dat niet meer online is. Ook het administratiesysteem is niet meer op in te loggen. Vervolgens sturen ze dreigbrieven over een incassobureau en moet je extra kosten betalen. Daarna meerdere berichten moeten sturen om een factuur te krijgen, krijg hierop slecht reactie en ook mijn vragen worden niet beantwoord.
  Gewoon een grote teleurstelling!


  Door: Esther20-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Opgelicht

  In aantal jaren geleden op aanraden van een collega me aangesloten bij Shoptrader, omdat ik een webshop wilde beginnen butien mijn werk als nevenactiviteit. Met Yuri gebeld en gechat, alles was mogelijk zeker voor een beginnend bedrijfje. Alles met Yuri doorgenomen en ik zou beginnen met het laagste pakket en zou verder kunnen uitbreiden. Echter toen ik wilde beginnen met de webshop liep ik al gelijk tegen aantal problemen aan. Yuri ging het wel even oplossen, achteraf met dikke factuur natuurlijk. Terwijl ervan tevoren was vermeld ze mij zouden helpen in het begin aangezien ik met hun programma nooit gewerkt had. Nadien moest ik modules erbij nemen en dat kostte per maand uiteraard geld. Geen problemen mee dat een module geld kost maar het opzeggen ging toch niet zoals verwacht. Tijdig module stopgezet, wat bleek ging het niet de maand erna in maar direct de dag zelf dat ik ervoor belde. Op de factuur ging de module uiteraard gewoon verder. Na een aantal besloten over te stappen na een andere betere en betrouwbaardere firma die zijn afspraken wel nakomt en ook nog eens service biedt. Kunnen ze bij shoptrader nog iets van leren!. Het opzeggen ging ook moeilijk, bleek er een jaar aan vast te zitten terwijl Yuri toch iets anders beloofd had als beginnende Webshop!! Het is een bedrijf dat zich alleen bezich houdt met klanten binnen halen en dan zoals zij zeggen contracten van een jaar aan te smeren. Terwijl er nooit een contract is getekend! Alles draait om geld bij hen. De vraag is hoelang ze nog bestaan met dit concept. Het zijn gewoon pure Oplichters. Mensen U bent gewaarschuwd trap er niet in.

  Door: Pietersen Mike07-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Geen woorden voor

  Het is een bedrijf waar het alleen maar om de winst gaat. Eenmaal klant doen ze met je wat ze willen, snap niet dat dit bedrijf nog bestaat. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Tijdens de demo kon alles, maar na klant te zijn kon niks en hang je er een jaar aan vast. Als je iets heb afgesproken met een persoon is het de volgende keer als je contact opneemt, oh die is in vergadering, bel straks even terug. Daarna bel je terug, oh die vanmiddag vrij genomen. Zo wordt je steeds aan het lijntje gehouden. Afspraken worden niet nagekomen, Gevraagd mij terug te bellen, nee dat ging niet. Kortom blijf hier weg, deze mensen zijn alleen op geld uit.

  Door: Geertjan23-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Niet tevreden

  Helaas kan ik geen pluspunten vinden over dit bedrijf. In het begin is alles mogelijk, nadien is ook alles mogelijk mits er uiteraard dik betaald wordt. Ik had grote verwachtingen bij dit bedrijf maar de mensen zijn alleen op geld uit. Als je een addon wil activeren kost het geld, addon stopzetten dat is mogelijk maar factuur gaat verder. Klantenservice contact opnemen kan maar ze zien je als last. Opzeggen ook dit gaat moeilijk. U moet nog een aantal maanden betalen. Let op trap er niet in, het zijn Oplichters.!!

  Door: Peter22-02-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Wat zorgt dit bedrijf voor een moeizame start!!!

  Wat zorgt dit bedrijf voor een moeizame start!!!
  In mijn eerste account stonden privé gegevens van een andere klant (tot zover veilig om gaan met persoonsgegevens) Pas na sturen van screenshots werd excuses gemaakt, een collega heeft een foutje gemaakt werd in eerste instantie af gedaan als demo content!

  Ondanks dat je niet tevreden bent, zit je gelijk een heel jaar aan ze vast en kun je opzeggen maar ze willen wel geld voor de resterende tijd. De ene collega daar weet niet wat de andere doet of gedaan heeft, echt met recht slechte communicatie.

  Ik gaf aan in de mail door de slechte communicatie en de vragen in mails gewoon niet goed gelezen werden, en dus verkeerde antwoorden kreeg en slechte start m.b.t persoonsgegevens ik geen vertrouwen in ze had en wilde opzeggen. dat was prima dan stopt het in 02-2020 tot die tijd dient u te betalen.
  Geen enkele vorm van coulance mogelijk bij dit bedrijf. Terwijl tussen aanmelding en opzeggen nog geen 1 week zat.

  En zo werd gemeld gezien mij aanmelding met bedrijfsgegevens is gedaan er geen sprake is van consumenten recht, of te wel ze hoeven geen cooldown/bedenktijd te hanteren. Wat een onzin!!

  Bij dit bedrijf draait het alleen maar om zoveel mogelijk geld verdienen aan klanten. Vragen voor je klant bent worden snel beantwoord, maar eenmaal klant duurt het langer

  Geweldig om als startende ondernemer nu voor een jaar te moeten betalen voor diensten die niet voldoen aan verwachting! maar je wel ruim 600 euro gaan kosten!

  Door: Steven Boonstra11-02-2019
  Steven Boonstra16-02-2019

  Onderhand uitgebreid contact gehad met Shoptrader, en alles is naar wens opgelost. Er werd ruim de tijd genomen om de zaken door te spreken en op te lossen. Zeer professioneel opgepakt en opgelost door ze, bedank!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Schrijf zelf een review over Shoptrader

  Uw beoordeling