Shoptrader

2.9

Bestellen

2.9

Service

2.8

Prijs

2.8

Levering

16.7%

Zou hier weer kopen

Shoptrader

Als je een eigen winkeltje hebt en je wilt je spullen ook online kunnen verkopen dan moet je hiervoor natuurlijk wel een website maken. Dit is nog niet zo eenvoudig. Daarom wil Shoptrader je daar graag bij helpen. Maar wat zal de kwaliteit van hun templates zijn? Hoe zal je website of webwinkel eruit komen te zien als hij eenmaal klaar is? Zal je wel makkelijk met hun technische instrumenten kunnen werken? Zal het moeilijk zijn om een webshop te creëren via Shoptrader? En zal er een Shoptrader klantenservice zijn om je te helpen als je er zelf even niet helemaal uit kunt komen? Alleen mensen die al eens een e-commerce website hebben gemaakt via Shoptrader kunnen je hierover inlichten. Lees hun reviews om een indruk te krijgen van hoe Shoptrader werkt. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten zien wat je nou eigenlijk van Shoptrader en hun website tools kunt verwachten.


Over Shoptrader

Shoptrader is een bedrijf dat softwareoplossingen aanbiedt. Je kunt via hun website eigenlijk heel makkelijk jouw eigen e-commerce website opstarten. Op die manier kun je online dingen verkopen. Misschien heb je al een fysiek winkeltje voor mensen in de buurt en wil je deze winkel uitbreiden en klanten vanuit het hele land de kans geven iets bij je te kopen. Het kan ook zijn dat je voornamelijk online wilt verkopen omdat je vanuit huis werkt en dus geen eigen winkel hebt. E-commerce kan dan een handige manier zijn om toch een groter bereik te krijgen. Mensen kopen tegenwoordig al heel snel iets online als de winkel ze net iets te ver weg ligt. Je kunt via Shoptrader dus je eigen professionele webshop of webwinkel beginnen. Het maakt hiervoor niet uit of het een feestwinkel, elektronicawinkel, hobbywinkel of modewinkel is. Maar ze bieden meer dan alleen software voor professionele webwinkels. Ze willen je namelijk van alles voorzien om een professionele ondernemer te zijn. Je moet volgens hen professioneel over kunnen komen zonder daar enorme investeringen voor te doen. Ze voorzien je continue van updates zodat jouw webshop up to date blijft. Ook zul je regelmatig nieuwe mogelijkheden aantreffen waar je dan weer mee kunt experimenten om te zien wat er wel en niet bij jouw webshop past.




Diensten van Shoptrader

Je kunt via de website van Shoptrader eigenlijk heel makkelijk een account aanmaken. Als je eerst eens wilt zien of hun softwareoplossingen wel iets voor jou zijn dan kun je eerst een demoversie van 15 dagen proberen. Daarna kun je dan altijd nog kijken of de software je bevalt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Shoptrader

Heb je ooit wel eens een webshop opgestart via Shoptrader? Dan willen wij heel graag weten hoe die ervaring met dit softwarebedrijf is verlopen. Was het opstarten van een webshop echt zo makkelijk te doen via hun website? Duurde het lang voordat je webshop uiteindelijk online stond? En kon de klantenservice van Shoptrader je helpen toen er technische problemen optraden of je iets niet voor elkaar kreeg? Schrijf je eigen Shoptrader review en laat ons weten wat jouw mening over hun softwareoplossingen is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (18)

Website

Vreselijke service niet aan beginnen je komt niet meer van ze af

K

Kamille

29-08-2023

0

Al jaren een tevreden klant bij Shoptrader

Super fijne organisatie om mee samen te werken. Ik ben heel erg tevreden en begrijp sommige reviews niet als ze zo negatief zijn. Het kan wat langer duren dan je gewend bent, maar ik ben zeker niet de enige klant met vragen! Mocht er een keer een spoedje zijn, dan wordt het gewoon heel snel opgelost, dat is ontzettend belangrijk. Ondanks dat het zaterdagavond was, is mijn probleem heel snel opgelost. Super bedankt voor deze service.

L

Luuc

30-11-2022

0

Shoptrader.nl nooit mee in zee gaan oplichters

Shoptrader B.V. KVK 34211339 Vestigingsnr. 000020370903 Wilgenweg 26 B 1031HV Amsterdam Blijft ruim een jaar lang automatisch geld incasseren na opzegging en verhuizing van domein naar een andere provider. Mailen hierover heeft geen zin.Deze firma heeft duidelijk zijn administratie niet op orde een schriftelijke opzegging is nooit ontvangen terwijl op de aangegeven datum wel het domein verhuisd is naar mijndomein.nl waar je wel keurig en zakelijk te woord wordt gestaan. Wij blijven kosten en tijd verliezen door maandelijks te storneren en behoorlijk geïrriteerd door incasso dreigbrieven met kosten. Dit bedrijf denkt niet mee weigert na te denken en al die tijd en kosten in een crisis tijd is een schande. Ga nooit in zee met dit onbetrouwbare bedrijf. Om deze praktijken te stoppen van het leegtrekken van bedrijven naar de rechtbank.

G

Gus

24-09-2021

0

Belgian Art Gallery

Ik ben al verschillende jaren klant bij Shoptrader en heb drie grote webwinkels bij hen die goed draaien. Het is soms even zoeken voordat men in de bakoffice de juiste instellingen voor een bepaald item zoals bv. een bestelknop kan terugvinden, maar als je hen contacteert reageren ze prompt en correct. Heb niets dan positieve opmerkingen sinds ik bij hen klant ben. Ik had vroeger een eigen programmeur voor het maken van onze shopsoftware maar ben méér dan tevreden dat ik onze shops naar hun platform heb overgezet.

J

jurgen swerts

29-07-2021

0

7 jaar klant met 3 shops en behandeld als vuil vd straat!

In de loop van de jaren verschillende problemen gehad met hen, vooral bij de implementatie van betaal providers en op gebied van vindbaarheid. In het begin werken we met OGONE, toch wel de grootste betaalprovider in BE op dat moment tot we plots de melding kregen dat we moesten veranderen naar een andere provider. gekozen voor SISOW tot grote tevredenheid tot op het moment dat Shoptrader beslist om zelf een betaal systeem op te zetten met PAY. Dit uiteraard om 2 keer aan de kassa te kunnen passeren, maandelijkse kosten + commissie op elke verkoop.... Dus SISOW kon ineens niet meer en moesten overschakelen naar PAY, geen keuze! Dus al voor de 2 keer kosten en werk voor het overzetten van de betaalprovider. Paar maanden geleden Shoptrader opgezegd (beste keuze ooit) kom je er na een paar maand achter dat zij doodleuk commissie blijven nemen op al de verkopen die we nu via onze eigen Woocommerce shop deden. Reactie van hen : wij hadden maar moeten doorgeven aan PAY dat we niet meer met Shoptrader werkten. Hoef er verder geen tekening bij te maken dat de opzeggings termijn ook serieus met de haren getrokken is. Nooit meer en raad het niemand aan.

T

TN

07-01-2021

0

1 webshop pakket

Ook wij hebben last van de agressieve opstelling van Shoptrader. Vol goede moed startte we ruim een jaar geleden met de software van Shop trader. Ondanks dat het al vrij snel niet erg gebruiksvriendelijk was qua opzetten hebben we toch maar alles opgezet. Voordat alles fatsoenlijk draaide waren we toch al ruim 4 maanden verder... Na veel klachten en veel uitzoekwerk, helaas moeten concluderen dat Shoptrader ondermaats is en verre van verwachting. Deze software en partij heeft ons niets opgeleverd behalve veel verspilling van tijd en geld. Na de opzegging wisten ze te vertellen dat ze er nog een jaartje bijplakt hadden. Of we ook die nog even wilde afrekenen....Want daar hebben ze recht op, vinden ze. WAARDELOOS.....

V

Von Traffic

05-06-2020

1

Erwin Vaneveld

Werkelijk onwerkbare software. Het lijkt gebruiksvriendelijk en je kunt er een webshop mee bouwen. Dat is alles! Maar wanneer je in de verwachting bent hiermee producten 'online' te kunnen verkopen, dan kom je bedrogen uit. Je moet programmeur zijn om met via shoptrader vindbaar te worden voor Google. Eigenaar Erwin Vaneveld is verantwoordelijk voor de TROEP van Shoptrader en de bedrijfsvoering. Een rotzooi is het......

V

Verhulst

14-05-2020

0

webwinkel software pakket

Ronduit slecht! Ik kan niet anders zeggen. We hebben al 10 jaar enkele webshops en weten inmiddels hoe het werkt. Shoptrader ziet er vooral leuk uit. Maar het gebruik ervan is puinhoop, de service is slecht (al zijn ze wel vriendelijk), ze weten er simpelweg te weinig van is mijn mening. Er zijn meerdere aanbieders van vergelijkbare software, die qua prijs gelijk liggen maar veel gebruiksvriendelijker zijn en waar je ook echt je producten online kunt verkopen. Bij shoptrader heb je enkel een webshop - klanten kun je er niet mee generen. Cloe

C

Cloe

12-05-2020

0

2 webwinkelcontracten

Redelijke software, en zeer slechte service doordat ze hun afspraken mbt de beëindiging van mijn 2 contracten niet na komen. Ze denken alleen aan hun eigen portemonnee, wees gewaarschuwd

M

Mark

06-05-2020

0

webwinkel software

Waardeloos! Waardeloze software, compleet onbruikbaar. Shoptrader verkoopt software, maar de verdere, noodzakelijke ondersteuning van ontbreekt. Ze schuiven de aanvullende zorg af op externe partijen, die dit zogenaamde gebruiksvriendelijke cms pakket moeten aanpakken om het rendabel te maken. Shoptrader kost enkel geld en veel tijd - levert niets op! Na het aangeven te stoppen met schoptrader, het beëindigen van het contract na het 1e jaar plakken ze er rustig nog een jaartje achteraan. Oplichters zijn het! Wees gewaarschuwd! HG, Peter

E

Edwin Veldevan

14-04-2020

0

Shoptrader

Ik was niet tevreden met shoptrader in de eerste maand al en meteen opgezegd nu moet ik een jaar betalen voor niets. Oplichters zijn het en zeker niet aan beginnen met hun.

L

Linda Sloove

21-01-2020

1

Yuri Nanninga is Oplichter en geen ondernemer !! LET OP !!

Yuri Nanninga werkt bij de firma Shoptrader, deze mensen doen zich voor als goed bedrijf dat mensen wil helpen een webshop te starten. Maar niets is minder waar, eenmaal met Yuri contact gehad en alles was mogelijk. Yuri ging het wel even regelen. Mooi Niet, hoe kan het ook anders het was te mooi om waar te zijn. Na eenmaal klant te zijn is niks mogelijk, alles is betalend, en om er vanaf te komen, tja het duurt maanden. Houden zich niet aan de regels. Nemen de telefoon niet op. E-mail berichten komen schijnbaar niet aan. Wel elke maand nog geld afschrijven maar diensten leveren ho maar. Ik heb aangifte gedaan van oplichting. Ik hoop dat mensen die ook door deze persoon zijn opgelicht samen met mij iets kunnen ondernemen om dit te stoppen. Dit kan zo niet langer. Ik wil iedereen waarschuwen voor deze oplichters en met name Yuri Nanninga !! Bedankt voor u medewerking Yuri Pff!!

J

Jose

25-06-2019

1

Yuri Nanninga de oplichter!!

Een bedrijf dat gespecialiseerd is in bedrijven op te lichten. Na ruim 7 jaar klant te zijn geweest en willen beëindigen van mijn bedrijf begint de ellende. Het uitschrijven als klant gaat niet zo als het hoort. Mevr u hebt nog een contract lopen!. Nooit een contract getekend maar goed, dan volgt het incasso bureau. Volgens de reviews op internet is dit ook pure oplichterij. Het incassobureau is van dezelfde eigenaar als Shoptrader. Hoe kan het ook anders haha. Kortom een constructie om mensen geld afhandig te maken en zij hebben volgens hen altijd gelijk. Ik wil hiermee iedereen waarschuwen met dit bedrijf in zee te gaan. Het bespaart je een hoop ellende.

L

Linda

18-06-2019

1

slechte service

Jarenlang klant geweest, maar als je dan wil opzeggen is er een groot probleem. Er worden email berichten gestuurd, naar een mailadres dat niet meer online is. Ook het administratiesysteem is niet meer op in te loggen. Vervolgens sturen ze dreigbrieven over een incassobureau en moet je extra kosten betalen. Daarna meerdere berichten moeten sturen om een factuur te krijgen, krijg hierop slecht reactie en ook mijn vragen worden niet beantwoord. Gewoon een grote teleurstelling!

E

Esther

20-05-2019

1

Opgelicht

In aantal jaren geleden op aanraden van een collega me aangesloten bij Shoptrader, omdat ik een webshop wilde beginnen butien mijn werk als nevenactiviteit. Met Yuri gebeld en gechat, alles was mogelijk zeker voor een beginnend bedrijfje. Alles met Yuri doorgenomen en ik zou beginnen met het laagste pakket en zou verder kunnen uitbreiden. Echter toen ik wilde beginnen met de webshop liep ik al gelijk tegen aantal problemen aan. Yuri ging het wel even oplossen, achteraf met dikke factuur natuurlijk. Terwijl ervan tevoren was vermeld ze mij zouden helpen in het begin aangezien ik met hun programma nooit gewerkt had. Nadien moest ik modules erbij nemen en dat kostte per maand uiteraard geld. Geen problemen mee dat een module geld kost maar het opzeggen ging toch niet zoals verwacht. Tijdig module stopgezet, wat bleek ging het niet de maand erna in maar direct de dag zelf dat ik ervoor belde. Op de factuur ging de module uiteraard gewoon verder. Na een aantal besloten over te stappen na een andere betere en betrouwbaardere firma die zijn afspraken wel nakomt en ook nog eens service biedt. Kunnen ze bij shoptrader nog iets van leren!. Het opzeggen ging ook moeilijk, bleek er een jaar aan vast te zitten terwijl Yuri toch iets anders beloofd had als beginnende Webshop!! Het is een bedrijf dat zich alleen bezich houdt met klanten binnen halen en dan zoals zij zeggen contracten van een jaar aan te smeren. Terwijl er nooit een contract is getekend! Alles draait om geld bij hen. De vraag is hoelang ze nog bestaan met dit concept. Het zijn gewoon pure Oplichters. Mensen U bent gewaarschuwd trap er niet in.

P

Pietersen Mike

07-05-2019

1

Geen woorden voor

Het is een bedrijf waar het alleen maar om de winst gaat. Eenmaal klant doen ze met je wat ze willen, snap niet dat dit bedrijf nog bestaat. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Tijdens de demo kon alles, maar na klant te zijn kon niks en hang je er een jaar aan vast. Als je iets heb afgesproken met een persoon is het de volgende keer als je contact opneemt, oh die is in vergadering, bel straks even terug. Daarna bel je terug, oh die vanmiddag vrij genomen. Zo wordt je steeds aan het lijntje gehouden. Afspraken worden niet nagekomen, Gevraagd mij terug te bellen, nee dat ging niet. Kortom blijf hier weg, deze mensen zijn alleen op geld uit.

G

Geertjan

23-04-2019

1

Niet tevreden

Helaas kan ik geen pluspunten vinden over dit bedrijf. In het begin is alles mogelijk, nadien is ook alles mogelijk mits er uiteraard dik betaald wordt. Ik had grote verwachtingen bij dit bedrijf maar de mensen zijn alleen op geld uit. Als je een addon wil activeren kost het geld, addon stopzetten dat is mogelijk maar factuur gaat verder. Klantenservice contact opnemen kan maar ze zien je als last. Opzeggen ook dit gaat moeilijk. U moet nog een aantal maanden betalen. Let op trap er niet in, het zijn Oplichters.!!

P

Peter

22-02-2019

1

Wat zorgt dit bedrijf voor een moeizame start!!!

Wat zorgt dit bedrijf voor een moeizame start!!! In mijn eerste account stonden privé gegevens van een andere klant (tot zover veilig om gaan met persoonsgegevens) Pas na sturen van screenshots werd excuses gemaakt, een collega heeft een foutje gemaakt werd in eerste instantie af gedaan als demo content! Ondanks dat je niet tevreden bent, zit je gelijk een heel jaar aan ze vast en kun je opzeggen maar ze willen wel geld voor de resterende tijd. De ene collega daar weet niet wat de andere doet of gedaan heeft, echt met recht slechte communicatie. Ik gaf aan in de mail door de slechte communicatie en de vragen in mails gewoon niet goed gelezen werden, en dus verkeerde antwoorden kreeg en slechte start m.b.t persoonsgegevens ik geen vertrouwen in ze had en wilde opzeggen. dat was prima dan stopt het in 02-2020 tot die tijd dient u te betalen. Geen enkele vorm van coulance mogelijk bij dit bedrijf. Terwijl tussen aanmelding en opzeggen nog geen 1 week zat. En zo werd gemeld gezien mij aanmelding met bedrijfsgegevens is gedaan er geen sprake is van consumenten recht, of te wel ze hoeven geen cooldown/bedenktijd te hanteren. Wat een onzin!! Bij dit bedrijf draait het alleen maar om zoveel mogelijk geld verdienen aan klanten. Vragen voor je klant bent worden snel beantwoord, maar eenmaal klant duurt het langer Geweldig om als startende ondernemer nu voor een jaar te moeten betalen voor diensten die niet voldoen aan verwachting! maar je wel ruim 600 euro gaan kosten!

S

Steven Boonstra

11-02-2019

5