Shoppartners.nl

7

Bestellen

4.7

Service

5.7

Prijs

4.7

Levering

33.3%

Zou hier weer kopen

Shoppartners.nl

Ben je zoekende naar een organisatie waar je online kunt shoppen? Wellicht is Shoppartners.nl voor jou wel een ideaal bedrijf. Bekijk eerst eens de objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews over dit bedrijf. Je leest deze ervaringen op deze pagina van NederlandReview.  


Wat is Shoppartners.nl?

 


Shoppartners.nl is een bedrijf waarbij je online kunt shoppen. Je kunt onder andere producten kopen zoals sportartikelen, zonnebrillen, huisdierartikelen, parfums, hoeden, caps en vele anderen. Het bedrijf is opgericht in 1999. De organisatie geeft aan dat ze pionier zijn op het gebied van online winkelen.  Surprises-winkel.nl, is ook een winkel van Shoppartners.   


Op het moment van schrijven heeft Shoppartners.nl 100 winkels en 100.000 producten op voorraad. Het bedrijf is actief in ruim 26 verschillende landen. Op het moment van schrijven bestaat het bedrijf ongeveer uit 100 werknemers. Het bedrijf stelt op haar website uniek te zijn ten opzichte van andere bedrijven. Met een wereldwijd netwerk van leveranciers en een groot aantal eigen producten is de voorraad van het bedrijf uniek te noemen. Volgens hen is het zelfs zo dat je het assortiment zoals zij dat hebben, nergens anders gevonden kan worden.  


Partnerwinkels

 


Shoppartners.nl valt onder Shoppartners BV. Deze heeft eigen webshops maar ook partnerwinkels. Ze stellen ondernemers de kans te bieden om een partnerwinkel te promoten tegen een verkoopcommissie. De webshop zal dan bestaan uit artikelen die afkomstig zijn uit het assortiment van Shoppartners.nl. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn is het raadzaam om contact op te nemen met de medewerkers van dit bedrijf.   


Levertijden en verzendkosten 

 


Artikelen zijn in Nederland direct leverbaar. Mocht je op een werkdag voor 15:00 uur bestellen kun je de artikelen de volgende dag in huis verwachten. Er zijn soms wel uitzonderingen, het kan dan bijvoorbeeld langer duren. Dit staat dan bij het product aangegeven. Voor bestellingen binnen Nederland wordt € 3.99 aan verzendkosten in rekening gebracht. Mocht je een bestelling doen van boven de € 199,-, zal de verzending gratis zijn. Voor bestellingen naar België worden er € 5.99 aan verzendkosten in rekening gebracht. Verzenden onder rembours is niet mogelijk naar België.  


Retourprocedure

 


Er kan een moment komen dat je onverhoopt niet tevreden bent over het artikel dat je hebt gekocht. Je krijgt van het bedrijf 30 dagen de tijd om het artikel te passen, te beoordelen en te controleren op mankementen. Mocht je binnen de termijn van 30 dagen iets ontdekken, dan kun je de producten terug sturen. Je kunt je retour ook eerst aanmelden binnen 14 dagen na ontvangst. Je zult dan opnieuw 14 dagen de tijd hebben om producten daadwerkelijk terug te sturen.   


Betalingen

 


Je kunt op meerdere manieren betalen. Allereerst kun je een reguliere overschrijving doen via je eigen bank. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een betaling te doen via iDEAL. Deze betaling doe je ook vanaf je eigen bank. Andere betaalmethodes die door het bedrijf worden aangegeven zijn via Creditcard, Bancontact, Mister cash, DirectEbanking en contact. Bedrijven kunnen ook producten op rekening bestellen. Ze zullen dan een factuur ontvangen die betaald kan worden. Alle betaalmethodes lees je op de betaalpagina van de website.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens iets gekocht bij Shoppartners.nl? Ben je tevreden over de artikelen die je gekocht hebt? Ga je vaker iets bij deze webshop bestellen? Zou je andere mensen een positief advies geven over Shoppartners.nl? Jouw mening is goud waard! We stellen het dan ook zeer op prijs als jij je klantervaringen bij Shoppartners.nl deelt op deze pagina van NederlandReview.  


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (6)

Defecte ledkaarsen

2 setjes ledkaarsen besteld, deze bleken niet goed te werken. De reden van retour melden is dus dat ze defect zijn. Retourkosten zijn in dat geval wel voor de consument volgens Shoppartners! Slecht, zeer slecht! Voor ons geen shoppartners meer

M

Michel

19-12-2023

0

spaanse sloffen

Sloffen besteld t.w.v. €16.95 in maat 39 terwijl mijn vriendin maar 38.5 heeft. Maat 39 werd geleverd maar deze bleken toch een 2tal maten te klein te zijn terwijl ik ze al groter besteld heb. Heb de klantendienst gecontacteerd om hen te melden op deze fout de enige reactie die ik kreeg was dat de levering correct was en ik op eigen kosten (+-€7) moet retourneren (omruilen was niet mogelijk) om daarna opnieuw te bestellen en opnieuw €6.95 verzendkosten zou moeten betalen...

A

alexander

29-12-2022

0

20 glazen kommen

In tegenstelling tot de matige beoordelingen van enkele van mijn voorgangers (waardoor sceptisch), ben ik zeer tevreden. Levering razendsnel, zeer goed verpakt, schalen zonder schade aangekomen en contact met de klantenservice snel en goed. Fijn!

J

Jolanda

15-07-2022

0

Kerstster met verlichting en afstandsbediening

Mooie verlichte kerstster besteld via bol.com, maar afstandbediening was defect. Bij contact met dit bedrijf werd er een enorm misverstand veroorzaakt door een vrouwelijke medewerkster. Zij weigerde dit misverstand normaal en beschaafd op te lossen. Bovendien is deze kerstster elders veel goedkoper.

M

Mathilde

17-12-2021

0

Oranje promotie kleding

Zéér slecht service. Schrijven binnen 24 uur te leveren maar uiteindelijk 4 dagen!! Wij daarover gebeld. Met een attitude van heb ik jou daar meldt ze dat het bij de bestelling zou worden omschreven, niet dus! Dan krijg je kleding die te klein is en moet je nog eens €6,95 porto betalen om het terug te sturen terwijl de maat gewoon niet klopt. Nou wij gaan het vandaag terugsturen en nu maar afwachten hoe lang het duurt dat je je geld terug krijgt. Wordt vervolgd....

R

Reinoud de Bruin

21-06-2021

0

Knuffeldier met muziek

Pas na één maand (buiten retourperiode) verpakking geopend & gemerkt dat de muziekdoos niet functioneerde naar behoren. Telefonisch contact met mevr. Simone van de klantendienst: zonder enig dispuut wordt er een andere knuffel bezorgd!!!! Dit noem ik pas ECHTE service, en dus méér dan de moeite om hiervoor een review te schrijven. Bij een volgende aankoop gaan we zeker eerst kijken bij Shoppartners !!!!!!

E

Eddy Van Mossevelde

06-04-2021

0