NederlandReview

  Ervaringen Shopndrop

  Wat is ShopnDrop en heeft u al iets met dit bedrijf ervaart? Zo ja, wat is uw bevinding? Misschien ook belangrijk, wat zijn de ervaringen van andere consumenten met dit bedrijf?

  Wij verzamelen reviews over bedrijven en winkels die hier al eerder iets hebben gehaald of al eerder contact met dit bedrijf hebben genomen. Deze reviews zijn geschreven door echte consumenten, waarbij alle reviews beschikbaar zijn gesteld op onze website. Wij van NederlandReview zijn een onafhankelijk platform waar verschillende consumenten hun meningen/bevindingen delen met anderen. Hiermee zijn we in staat om samen een beeld te schetsen van een bepaald bedrijf zodat andere mensen die over dit bedrijf niets weten ook kunnen zien wat anderen hebben ervaard. Bovendien zorgen we er samen voor dat ze dan weten waar ze mee te maken hebben.

  Over Shopndrop

  Dit bedrijf is gefocust op het online verkopen van energiezuinige Led verlichting. Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment, waar u verschillende soorten verlichting kunt kopen. Shopndrop biedt kwalitatieve artikelen aan. Zo bent u ook zeker dat de prijs die u ervoor betaald, de beste is. U hoeft zich geen zorgen te maken als er een artikel momenteel beschikbaar is, want het bedrijf heeft namelijk een voorraad houdend magazijn dat zich vult wanneer iets op is. Het Leveren gebeurt direct vanuit Nederland waardoor het wachten op uw bestelling vlot verloopt en nooit lang hoeft te wachten. Dit bedrijf biedt de mogelijkheid om achteraf te betalen voor als u niet zeker bent, waardoor het betrouwbaar is.

  Diensten

  Het bedrijf verkoopt verschillende soorten artikelen die te maken hebben met verlichting. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een zaklamp, fietslamp of juist extreem sterke verlichting. Van allerlei binnen verlichting tot buitenverlichting, veiligheidsbelichting en bouwlampen tot zelfs fietsverlichting. Bovendien niet alleen verlichting, maar ook andere leuke artikelen. Zo heeft u van alles wat. Wilt u liever iets anders kopen? Dat kan. Dit bedrijf biedt ook andere artikelen aan zoals horloges, ook is het mogelijk om verschillende soorten batterijen van top kwaliteit te kopen. Er zijn batterijen genoeg om uit te kiezen. U kunt bijvoorbeeld ook voor veiligheid gaan en alarmbeveiliging halen, of juist deurbeveiliging. Het bedrijf levert de artikelen naar uw opgegeven adres. U kunt er zelf voor kiezen wat u wilt doen, afhalen of laten verzenden. Het afhalen kan alleen in Enschede worden gedaan. Bij bedragen boven de €100, - worden de artikelen die u gekocht heeft gratis gebracht. Het bedrijf biedt ook weekdeals aan waardoor u elke week kortingen op artikelen kunt zien.

  Klachten

  Voor eventuele vragen of klachten kunt u altijd terecht bij een van de medewerkers van dit bedrijf. Het bedrijf is telefonisch bereikbaar tijdens de werkdagen tussen 10:00 t/m 17:00. Bovendien kunt u een ook een mail sturen, voor als u dat liever hebt dan een telefoongesprek.

  Heeft u weleens een klacht gehad, klacht ingediend of een vraag gesteld aan dit bedrijf?
  Graag zouden wij meer willen weten over uw eigen ervaring en mening over dit bedrijf.

  Goede webshop of niet? Wat waren de ervaringen van andere consumenten met dit bedrijf? Lees ze bij NederlandReview.nl > duizenden beoordelingen op een rijtje!

  Shopndrop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (28)

  4
  32% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5
  Service
  rating
  2,8
  Prijs
  rating
  5,2
  Leveren
  rating
  3,2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  discolamp

  In juli 2019 een bestelling geplaatst. Ik ontving na enkele dagen het pakketje. Er zat een incomplete discolamp in (wel de lamp, niet het mechanisme plus afstandbediening) waardoor het apparaat niet gebruikt kon worden. De website was ineens uit de lucht. De klantenservice reageerde niet per mail en telefoon werd niet opgenomen..Terugsturen kostte geld dus dat was ook geen optie (was zo dom te betalen voor levering). Tot mijn verbazing zie ik dat de website in januari 2020 weer in de lucht is. Bizar. moet blijkbaar gewoon kunnen. mensen oplichten en doodleuk je activiteiten weer oppakken. Gelukkig was ik maar 20 euro kwijt. Koop hier niet. is een verloren zaak (althans voor de koper :) Jammer dat ik niet lager dan 1 ster kan scoren. zou namelijk 0 sterren moeten zijn.

  Door: Iris 28-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5
  rating

  zaklicht

  Bestelde producten na 2 weken nog niet ontvangen, terwijl ik wel een verzendbevestiging heb gekregen. Telefonisch kan ik ze niet bereiken en op mail wordt niet gereageerd.

  Door: Martijn 11-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6
  rating

  Zaklampen

  Stuurt niets op.
  Telefonisch onbereikbaar.

  WAARSCHUWWING

  Door: Lex 01-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  2 snelkookpannen

  Koop nooit iets van shop en drop,je bent zo wie zo gezien ????????????2snelkookpannen gekocht ,niet voor inductie ,dus terug gestuurd en ik wacht nog altijd op mijn geld

  Door: Carinne 18-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  2
  rating

  Pannen set

  Op het eerste gezicht leek het allemaal goed en betrouwbaar. Ik had een pannenset gekocht van 95 euro die normaal 300 zou moeten zijn. Vol vertrouwen bestelt en betaald. Maar helaas heb ik nooit geen pannenset ontvangen. 4x gebeld maar elke keer sturen ze een mail naar de eigenaar zodat die contact met mij kon opnemen. Geld krijg ik ook niet terug en na de 5x bellen werd er gezegd dat de website op non actief was gezet door persoonlijke redenen. Ik voel me opgelicht. Als je belt bel je met een tussenpersoon dus daar heb je letterlijk niks aan. Bestel hier nooit wat. Je bent gewaarschuwd

  Door: Mardi singodimedjo 03-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  5
  rating

  oplichters

  geen pluspunten.
  bokkiewokkie spul wat geleverd wordt. na 2 dagen kapot.
  Retour gestuurd en door M.Vulink ontvangen als retour.
  Zou geld terug ontvangen.
  Inmiddels 2 maanden, div. telefoontjes en mailtjes verder, niets ontvangen. ook geen mailtje oid.
  Zo wordt je zonder te veel moeite aardig rijk.
  OPLICHTER!!! Nooit iets kopen!!!!!!

  Door: fvanbebberen 10-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5
  rating

  Nooit iets kopen daar.

  Ik heb op 2 april een bestelling geplaatst. Op 5 april maar eens geïnformeerd wanneer ze van plan waren om het op te sturen aangezien de status nog steeds op 'wacht op verzending' stond.
  drie dagen later kreeg ik eens antwoord van een Rosa met excuses over de slechte communicatie en de belofte dat het de eerstvolgende maandag verstuurd ging worden.
  Op 21 april stond de status nog steeds op 'wacht op verzending'. Belachelijk slechte service!
  Ik heb mijn geld terug geëist en zal daar nooit meer iets kopen.

  Door: P. C. van der Slot 26-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  3
  rating

  onbetrouwbaar bedrijf

  Had 13 maart een messenslijper besteld en betaald (28,85 incl vervoer) Had het twee weken later niet ontvangen. Gereclameerd per telefoon. Krijg dan iemand aan de lijn die niets weet "maar het zal doorgeven" Kreeg na twee dagen mailtje van ene "Rosa" die vond het "raar" dat ik niets had ontvangen. Ik moest maar even naar de bijgevoegd pdf kijken. Die pdf zat er niet bij. Later toch met excuus (sorry vergeten) gekregen. Had ik niets aan. Stond dat ik het had ontvangen en getekend "Frans" Maar ik teken nooit met Frans maar met mijn familienaam. Weer gereclameerd. Toen werd mij verteld dat ik met klacht naar DSL de vervoerder moest. Over terugbetaling voor niet levering werd niet gepraat. Raad dit bedrijf absoluut af.

  Door: Frans Lavell 03-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  2
  rating

  Oproep aangifte

  Ik heb een aantal weken iets besteld maar beviel niet en retour gestuurd. Ik heb maar een klein deel van mijn retour ontvangen en heb dus nog een groot deel niet gekregen. Al 4x gebeld, 3x gemaild. Niets ontvangen tot nog toe. Ik ga aangifte doen bij de politie over deze site en als ik zo vrij mag zijn, wil ik graag een ieder oproepen om ook aangifte te doen wie zo behandeld zijn! Rondweg schandalig, het is gewoon pure diefstal en naar mijn mening horen dieven hier niet thuis in deze samenleving en moet dat worden aangepakt zodat ze niet meer anderen kunnen bedriegen.

  Door: Emma 19-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  shopndrop

  op 10/2/2019 bestelling gedaan en meteen betaald een vest en joggingbroek op 17/2/2019 mail gestuurd geen antwoord op 20 /2/2019 3 keer gebeld krijg een callcenter wij kunnen u niet helpen weer een mail gestuurd geen antwoord en geen spullen geleverd advies koop hier nooit iets waardeloos bedrijf oplichters

  Door: p roelvink 20-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Nooit meer

  Heb op 23-12-2018 voor de eerste ( en laatste keer) een bestelling gedaan. kostprijs 123 euro. Ik zie totaal geen beweging, mijn pakje staat zoals de eerste dag van bestelling " nog te verzenden".
  Ik krijg geen melding of inlichtingen van deze firma of wat dat het ook is. Ik heb ondertussen twee mails gedaan waarvan ik dan kleine reactie heb ontvangen en deze was
  " Beste mijnheer van Bockrijk,
  Wij gaan uw bestelling in de eerst januari week versturen."

  Eerste week van januari is voorbij en nog staat bij mijn bestelling " nog te verzenden".

  Dit heb ik nog nooit meegemaakt! Ik ga zeker en vast inlichtingen inwinnen bij een raadsgever of dergelijke.
  Schandalig hoe deze firma of wat het ook is hun klanten behandelen.
  Jammer

  Door: Valentin 06-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3
  rating

  Ronduit slecht

  Op 22/12 wat besteld, op 29/12 nog niet binnen. Zij maken gebruik van GLS voor verzending. Werkt voort geen meter. Zij reageren niet op mail.

  Door: Evert Dankert 29-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3
  rating

  Geen aanrader!

  Discolamp gekocht voor Sinterklaas. Snel geleverd in aftandse verpakking, echter incompleet. Inmiddels 3x klantenservice gebeld, welke zelf, naast een mail sturen, niets in handen heeft. Zelf gemaild met foto's, nu na ruim 3 weken nog steeds geen enkele reactie.
  Buitengewoon slechte service, dat dit hedendaags nog kan...

  Door: Marlies 19-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5
  rating

  Zeer slechte afhandeling klacht

  Ik heb op 1oktober 2017 een solar lamp besteld met een extra batterypack .

  Nu heb ik hem gisteren avond rond 18.00 uur aan de lader gedaan en vanmiddag rond 14.00 uur er weer afgehaald van de lader .


  Tussen door heb ik gekeken of de battery pack al een beetje volgeladen was maar op het moment dat ik hem aan de lamp koppelde gaf het maar 1groen lampje weer die ook direct weer uitging .


  Als ik de battery pack aansluit die standaard bij de lamp inbegrepen zat geeft deze direct een vol vermogen (3 lampjes) aan zonder dat deze aan de lader heeft gezeten .


  Nu was mij vraag of jullie hier iets mee kunnen .v.w.b. garantie.


  Hopend op een meewerkend en een positief antwoord wacht ik de uwe reactie af .

  Reactie van shop'ndrop

  Geachte heer, mevrouw, Patrick filart,

  Hartelijk dank voor uw bericht. Wij zullen u binnen 48 uur een persoonlijk antwoord geven.

  Vriendelijke groet,

  shopndrop.nl

  Antwoord van hun .
  Goedemiddag mijnheer Filart,


  U heeft nog garantie op de lamp , niet meer op de batterij.

  Weet u precies wat er niet funktioneerd

  Heeft u de mogelijkheid om te controleren of de batterij nog werkt

  Dus geef ik gewoon een antwoord terug

  Dus hun vragen wat er NIET MEER funtioneerten en dus geef ik hun uitleg over het probleem ,ook al heb ik dit al omschreven in de 1e mail.
  Dus ga ik er ook van uit dat hun een reactie geven op hun eigen vraag (1E X EEN BELOFTE GEDAAN)

  Krijg dus geen antwoord hierop en bel op 3-9-2018 en er wordt gezegt dat er binnen 48 uur contact wordt opgenomen (DUS NIET) 2X EEN BELOFTE GEDAAN )

  2e reactie

  Hallo marc


  Is er al iets bekend over wat jullie voor mij kunnen betekenen voor wat de de battery pack die nog geen jaar oud is .


  Dit is mijn inziens niet normaal dat de battery pack die bij de solarstorm zat zonder hem op te laden nog gewoon vol aan geeft en dat de extra bij bestelde battery pack het niet meer doet ,dit roept dan toch vraagtekens op bij mij (import vanuit buitenland) .


  Mocht het niet tot een oplossing komen dan weet ik niet of ik in de toekomst jullie als bedrijf kan aanraden in een social -media groep met ruim 13.050 leden.  Hopend op een positief oplossing wacht ik de uwe reactie af .

  NOG STEEDS GEEN CONTACT TERUG GEKREGEN

  Dus bellen we op 7-9-2018 maar weer met de klantenservice (3e x )
  Contact

  Geachte heer, mevrouw, Patrick filart,

  Hartelijk dank voor uw bericht. Wij zullen u binnen 48 uur een persoonlijk antwoord geven.

  Vriendelijke groet,

  shopndrop.nl

  Op 11-9-2018 voor de 4e x gebeld met de mededeling dat ik er niet goed van wordt en het nu ga delen in de groep op social media .

  Dus leden denk goed na of je bij deze online winkel iets koopt of met ze in zee gaan want hun zijn mij inzien laks aan de beloftes en praktijken die ze niet waar kunnen maken .

  Dus denken ze alleen maar aan hun eigen gewin en zijn ze niet in staat om de klanten tevreden te stellen ook al geven ze dat zowel schriftelijk als mondeling toe .

  Wees gewaarschuwd als je bij shop'ndrop wat gaat bestellen want je bent alleen maar een nummer en de kwaliteiten van hun is gewoon import vanuit het buitenland dus(azië) grote prutzooi.

  Met opletten groet
  Ps. Deel uw klacht ook bij de consumentenbond en tv programma radar

  Door: Patrick filart 11-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Zeer slechte afhandeling klacht

  Ik heb op 1oktober 2017 een solar lamp besteld met een extra batterypack .

  Nu heb ik hem gisteren avond rond 18.00 uur aan de lader gedaan en vanmiddag rond 14.00 uur er weer afgehaald van de lader .


  Tussen door heb ik gekeken of de battery pack al een beetje volgeladen was maar op het moment dat ik hem aan de lamp koppelde gaf het maar 1groen lampje weer die ook direct weer uitging .


  Als ik de battery pack aansluit die standaard bij de lamp inbegrepen zat geeft deze direct een vol vermogen (3 lampjes) aan zonder dat deze aan de lader heeft gezeten .


  Nu was mij vraag of jullie hier iets mee kunnen .v.w.b. garantie.


  Hopend op een meewerkend en een positief antwoord wacht ik de uwe reactie af .

  Reactie van shop'ndrop

  Geachte heer, mevrouw, Patrick filart,

  Hartelijk dank voor uw bericht. Wij zullen u binnen 48 uur een persoonlijk antwoord geven.

  Vriendelijke groet,

  shopndrop.nl

  Antwoord van hun .
  Goedemiddag mijnheer Filart,


  U heeft nog garantie op de lamp , niet meer op de batterij.

  Weet u precies wat er niet funktioneerd

  Heeft u de mogelijkheid om te controleren of de batterij nog werkt

  Dus geef ik gewoon een antwoord terug

  Dus hun vragen wat er NIET MEER funtioneerten en dus geef ik hun uitleg over het probleem ,ook al heb ik dit al omschreven in de 1e mail.
  Dus ga ik er ook van uit dat hun een reactie geven op hun eigen vraag (1E X EEN BELOFTE GEDAAN)

  Krijg dus geen antwoord hierop en bel op 3-9-2018 en er wordt gezegt dat er binnen 48 uur contact wordt opgenomen (DUS NIET) 2X EEN BELOFTE GEDAAN )

  2e reactie

  Hallo marc


  Is er al iets bekend over wat jullie voor mij kunnen betekenen voor wat de de battery pack die nog geen jaar oud is .


  Dit is mijn inziens niet normaal dat de battery pack die bij de solarstorm zat zonder hem op te laden nog gewoon vol aan geeft en dat de extra bij bestelde battery pack het niet meer doet ,dit roept dan toch vraagtekens op bij mij (import vanuit buitenland) .


  Mocht het niet tot een oplossing komen dan weet ik niet of ik in de toekomst jullie als bedrijf kan aanraden in een social -media groep met ruim 13.050 leden.  Hopend op een positief oplossing wacht ik de uwe reactie af .

  NOG STEEDS GEEN CONTACT TERUG GEKREGEN

  Dus bellen we op 7-9-2018 maar weer met de klantenservice (3e x )
  Contact

  Geachte heer, mevrouw, Patrick filart,

  Hartelijk dank voor uw bericht. Wij zullen u binnen 48 uur een persoonlijk antwoord geven.

  Vriendelijke groet,

  shopndrop.nl

  Op 11-9-2018 voor de 4e x gebeld met de mededeling dat ik er niet goed van wordt en het nu ga delen in de groep op social media .

  Dus leden denk goed na of je bij deze online winkel iets koopt of met ze in zee gaan want hun zijn mij inzien laks aan de beloftes en praktijken die ze niet waar kunnen maken .

  Dus denken ze alleen maar aan hun eigen gewin en zijn ze niet in staat om de klanten tevreden te stellen ook al geven ze dat zowel schriftelijk als mondeling toe .

  Wees gewaarschuwd als je bij shop'ndrop wat gaat bestellen want je bent alleen maar een nummer en de kwaliteiten van hun is gewoon import vanuit het buitenland dus(azië) grote prutzooi.

  Met opletten groet

  Door: Patrick filart 11-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  4
  rating

  Wel betalen niet ontvangen

  16/8/18 besteld en betaald (was op voorraad).
  2/9 nog niets ontvangen.
  Telefoneren helpt niet.

  Door: B de Grijs 02-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  Geen aanrader

  Duiklamp besteld , was snel geleverd.na eerste duik was aan/uit knop defect en wat lekkage. Teruggestuurd €6.95 betaald hiervoor. Binnen week nieuwe lamp. Deze bleek niet waterdicht. Email gestuurd. Pas na week reactie. uiteindelijk geld terug maar geen werkende lamp en dus 6.95 euro kwijt.
  Geen aanrader.

  Door: Anneke Schielein 05-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  6
  rating

  koop hier nooit

  Onlangs fietslamp gekregen die hier besteld was door derden.
  Lamp na 3mnd gebruik al defect. Retour gezonden, echter totaal geen reactie meer op ontvangen. Na div. keren (±6x) de klantenservice gebeld te hebben kom je niet verder dan het weg leggen van een notitie. Hier wordt nooit op gereageerd. Bij vraag klantenservice om door te verbinden naar iemand die wel iets zinnigs kan zeggen wordt je hierin onthouden. Klantenservice (extern bedrijf) is dus om klachten af te vangen en tegen te houden. Koop hier dus nooit, nooit, nooit. Bij problemen wordt de lijn dood gehouden.

  Met vriendelijke groet,

  Een gedupeerde

  Door: sander pijnenburg 30-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Super lamp tegen een mooie prijs

  Tevreden met mijn lamo. Snel geleverd.

  Door: Baustof 20-04-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  7,5
  rating

  NOOIT HIER KOPEN!!!!

  Eind September een fietslamp hier gekocht. Deze werkte niet dus we kregen een nieuwe accu opgestuurd.
  Hiermee was het probleem NIET verholpen. We kregen geen nieuwe maar moesten de defecte opsturen voor reparatie (staat in de kleine lettertjes!) Extra kosten moeten maken voor het retoursturen en nu ruim een maand later nog steeds niks op gehoord. In totaal al zeker 6 x gebeld en talloze mails gestuurd zonder het gewenste resultaat.

  MARC VULLINK, JE BENT EEN OPLICHTER!

  Door: Paola Bertrand 03-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Shopndrop

  Uw beoordeling