Shopndrop

4.1
5.2

Bestellen

2.9

Service

5.3

Prijs

3.2

Levering

30%

Zou hier weer kopen

Shopndrop

Wat is ShopnDrop en heeft u al iets met dit bedrijf ervaart? Zo ja, wat is uw bevinding? Misschien ook belangrijk, wat zijn de ervaringen van andere consumenten met dit bedrijf?

Wij verzamelen reviews over bedrijven en winkels die hier al eerder iets hebben gehaald of al eerder contact met dit bedrijf hebben genomen. Deze reviews zijn geschreven door echte consumenten, waarbij alle reviews beschikbaar zijn gesteld op onze website. Wij van NederlandReview zijn een onafhankelijk platform waar verschillende consumenten hun meningen/bevindingen delen met anderen. Hiermee zijn we in staat om samen een beeld te schetsen van een bepaald bedrijf zodat andere mensen die over dit bedrijf niets weten ook kunnen zien wat anderen hebben ervaard. Bovendien zorgen we er samen voor dat ze dan weten waar ze mee te maken hebben.


Over Shopndrop

Dit bedrijf is gefocust op het online verkopen van energiezuinige Led verlichting. Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment, waar u verschillende soorten verlichting kunt kopen. Shopndrop biedt kwalitatieve artikelen aan. Zo bent u ook zeker dat de prijs die u ervoor betaald, de beste is. U hoeft zich geen zorgen te maken als er een artikel momenteel beschikbaar is, want het bedrijf heeft namelijk een voorraad houdend magazijn dat zich vult wanneer iets op is. Het Leveren gebeurt direct vanuit Nederland waardoor het wachten op uw bestelling vlot verloopt en nooit lang hoeft te wachten. Dit bedrijf biedt de mogelijkheid om achteraf te betalen voor als u niet zeker bent, waardoor het betrouwbaar is. 


Diensten

Het bedrijf verkoopt verschillende soorten artikelen die te maken hebben met verlichting. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een zaklamp, fietslamp of juist extreem sterke verlichting. Van allerlei binnen verlichting tot buitenverlichting, veiligheidsbelichting en bouwlampen tot zelfs fietsverlichting. Bovendien niet alleen verlichting, maar ook andere leuke artikelen. Zo heeft u van alles wat. Wilt u liever iets anders kopen? Dat kan. Dit bedrijf biedt ook andere artikelen aan zoals horloges, ook is het mogelijk om verschillende soorten batterijen van top kwaliteit te kopen. Er zijn batterijen genoeg om uit te kiezen. U kunt bijvoorbeeld ook voor veiligheid gaan en alarmbeveiliging halen, of juist deurbeveiliging. Het bedrijf levert de artikelen naar uw opgegeven adres. U kunt er zelf voor kiezen wat u wilt doen, afhalen of laten verzenden. Het afhalen kan alleen in Enschede worden gedaan. Bij bedragen boven de €100, - worden de artikelen die u gekocht heeft gratis gebracht.  Het bedrijf biedt ook weekdeals aan waardoor u elke week kortingen op artikelen kunt zien. 


Klachten

Voor eventuele vragen of klachten kunt u altijd terecht bij een van de medewerkers van dit bedrijf.  Het bedrijf is telefonisch bereikbaar tijdens de werkdagen tussen 10:00 t/m 17:00. Bovendien kunt u een ook een mail sturen, voor als u dat liever hebt dan een telefoongesprek. 

Heeft u weleens een klacht gehad, klacht ingediend of een vraag gesteld aan dit bedrijf? 
Graag zouden wij meer willen weten over uw eigen ervaring en mening over dit bedrijf.


Goede webshop of niet? Wat waren de ervaringen van andere consumenten met dit bedrijf? Lees ze bij NederlandReview > duizenden beoordelingen op een rijtje!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (40)

led lamp met sensor

Zeer slechte ervaring. Lange levertijd en uiteindelijk een totaal ander product geleverd gekregen. Reageren niet op de mail. Geld kwijt, mijn advies: niks kopen hier, oplichters!

B

Borsje

10-08-2020

0forum
2

ondergoed

Vier geleverd maar acht betaald. Geen reactie op mail en terlefonisch onbereikbaar. Dit soort tuig zou moeten worden aangepakt. En stevig graag.

E

ellen de jong

27-06-2020

0forum
2

Snelkookpan

Heb een snelkookpan besteld. Bevestiging van bestelling en betaling direct ontvangen, maar daar is het bij gebleven. Nooit meer iets gehoord, telefonisch niet bereikbaar en op mails geen reacties. Dus niets hier bestellen, het zijn oplichters van eerste klasse.

J

Jan Bakker

10-06-2020

1forum
4.5

Solar grondspot

Bevestiging e-mail snel ontvangen! Echter daarna geen contact meer. Dus na 7 dagen zelf contact opgenomen. Telefonisch niet te bereiken......antwoordapparaat. Diverse mails gestuurd....automatisch antwoord... maar niets concreet terug gekregen! Lijkt mij een fake site !? Geld kwijt! Oplichting!?

A

Aad

10-06-2020

0forum
5.5

Solar verlichting Grundig

Slechte communicatie. Telefonisch niet bereikbaar. Na verschillende beloftes dat goederen “morgen” zullen worden verzonden...... eerste maar LAATSTE maal dat ik er een bestelling zal plaatsen.

D

Debruijn

09-05-2020

0forum
5.5

Solar LED lampjes

Lampjes ontvangen. Echter waren er 2 kapot. Direct hebben ze mij aangeveven 2 nieuwe te sturen. Netjes opgelost, top service.

T

Tobias

29-04-2020

2forum
10

Circulation Maxx Revier met afstandbediening

Heb dat op Woensdag 22 April 2020besteld direct de factuur en ordernummer gekregen om te betalen heb dat gedaan zelfde dag niets gehoord of gezien, onbereikbaar aan de telefoon steeds bezettoon .Wel dus 136,85 euro betaald schande ga de nederlandse consumentenbond en radar verwittigen een bedrijf met zoveel klachten mag niet blijven

R

Roos daras

28-04-2020

0forum
2

Disco ledlight

Bestelling te laat geleverd. Uiteindelijk retour gestuurd. Geen reactie op mail krijgen ivm retour gestuurd artikel. Ook geen geld retour gekregen dan maar via de creditcard maatschappij mijn geld terug halen. Ze zijn telefonisch ook niet bereikbaar. Advies koop hier niet. !!!! Shopndrop stop met deze onzin of neem je verantwoordelijkheid!

M

Marcel

01-04-2020

1forum
3.5

Fietsverlichting

Besteld en nooit aangekomen.

D

DENNIS NIJSMANS

18-02-2020

0forum
4.5

Egg sitter

ALLE MENSEN MET EEN SLECHTE ERVARING.......KUNNEN WE HIER NIET IETS MEE????????? HET ZIJN OPLICHTERS!!!

C

C Budding

08-02-2020

0forum
2

Egg sitter

Product niet geleverd. Telefoon wordt niet opgenomen en de email wordt terug gestuurd. NEPSITE OPLICHTERS NIET KOPEN, JE BENT JE GELD KWIJT

C

C Budding

04-02-2020

0forum
2

discolamp

In juli 2019 een bestelling geplaatst. Ik ontving na enkele dagen het pakketje. Er zat een incomplete discolamp in (wel de lamp, niet het mechanisme plus afstandbediening) waardoor het apparaat niet gebruikt kon worden. De website was ineens uit de lucht. De klantenservice reageerde niet per mail en telefoon werd niet opgenomen..Terugsturen kostte geld dus dat was ook geen optie (was zo dom te betalen voor levering). Tot mijn verbazing zie ik dat de website in januari 2020 weer in de lucht is. Bizar. moet blijkbaar gewoon kunnen. mensen oplichten en doodleuk je activiteiten weer oppakken. Gelukkig was ik maar 20 euro kwijt. Koop hier niet. is een verloren zaak (althans voor de koper :) Jammer dat ik niet lager dan 1 ster kan scoren. zou namelijk 0 sterren moeten zijn.

I

Iris

28-01-2020

0forum
2.5

zaklicht

Bestelde producten na 2 weken nog niet ontvangen, terwijl ik wel een verzendbevestiging heb gekregen. Telefonisch kan ik ze niet bereiken en op mail wordt niet gereageerd.

M

Martijn

11-01-2020

0forum
6

Zaklampen

Stuurt niets op. Telefonisch onbereikbaar. WAARSCHUWWING

L

Lex

01-01-2020

0forum
2

2 snelkookpannen

Koop nooit iets van shop en drop,je bent zo wie zo gezien ????????????2snelkookpannen gekocht ,niet voor inductie ,dus terug gestuurd en ik wacht nog altijd op mijn geld

C

Carinne

18-08-2019

0forum
2

Pannen set

Op het eerste gezicht leek het allemaal goed en betrouwbaar. Ik had een pannenset gekocht van 95 euro die normaal 300 zou moeten zijn. Vol vertrouwen bestelt en betaald. Maar helaas heb ik nooit geen pannenset ontvangen. 4x gebeld maar elke keer sturen ze een mail naar de eigenaar zodat die contact met mij kon opnemen. Geld krijg ik ook niet terug en na de 5x bellen werd er gezegd dat de website op non actief was gezet door persoonlijke redenen. Ik voel me opgelicht. Als je belt bel je met een tussenpersoon dus daar heb je letterlijk niks aan. Bestel hier nooit wat. Je bent gewaarschuwd

M

Mardi singodimedjo

03-07-2019

0forum
5

oplichters

geen pluspunten. bokkiewokkie spul wat geleverd wordt. na 2 dagen kapot. Retour gestuurd en door M.Vulink ontvangen als retour. Zou geld terug ontvangen. Inmiddels 2 maanden, div. telefoontjes en mailtjes verder, niets ontvangen. ook geen mailtje oid. Zo wordt je zonder te veel moeite aardig rijk. OPLICHTER!!! Nooit iets kopen!!!!!!

F

fvanbebberen

10-05-2019

0forum
2.5

Nooit iets kopen daar.

Ik heb op 2 april een bestelling geplaatst. Op 5 april maar eens geïnformeerd wanneer ze van plan waren om het op te sturen aangezien de status nog steeds op 'wacht op verzending' stond. drie dagen later kreeg ik eens antwoord van een Rosa met excuses over de slechte communicatie en de belofte dat het de eerstvolgende maandag verstuurd ging worden. Op 21 april stond de status nog steeds op 'wacht op verzending'. Belachelijk slechte service! Ik heb mijn geld terug geëist en zal daar nooit meer iets kopen.

P

P. C. van der Slot

26-04-2019

0forum
3

onbetrouwbaar bedrijf

Had 13 maart een messenslijper besteld en betaald (28,85 incl vervoer) Had het twee weken later niet ontvangen. Gereclameerd per telefoon. Krijg dan iemand aan de lijn die niets weet "maar het zal doorgeven" Kreeg na twee dagen mailtje van ene "Rosa" die vond het "raar" dat ik niets had ontvangen. Ik moest maar even naar de bijgevoegd pdf kijken. Die pdf zat er niet bij. Later toch met excuus (sorry vergeten) gekregen. Had ik niets aan. Stond dat ik het had ontvangen en getekend "Frans" Maar ik teken nooit met Frans maar met mijn familienaam. Weer gereclameerd. Toen werd mij verteld dat ik met klacht naar DSL de vervoerder moest. Over terugbetaling voor niet levering werd niet gepraat. Raad dit bedrijf absoluut af.

F

Frans Lavell

03-04-2019

0forum
2

Oproep aangifte

Ik heb een aantal weken iets besteld maar beviel niet en retour gestuurd. Ik heb maar een klein deel van mijn retour ontvangen en heb dus nog een groot deel niet gekregen. Al 4x gebeld, 3x gemaild. Niets ontvangen tot nog toe. Ik ga aangifte doen bij de politie over deze site en als ik zo vrij mag zijn, wil ik graag een ieder oproepen om ook aangifte te doen wie zo behandeld zijn! Rondweg schandalig, het is gewoon pure diefstal en naar mijn mening horen dieven hier niet thuis in deze samenleving en moet dat worden aangepakt zodat ze niet meer anderen kunnen bedriegen.

E

Emma

19-03-2019

0forum
2