NederlandReview

    Ervaringen Shopndrop

    Wat is ShopnDrop en heeft u al iets met dit bedrijf ervaart? Zo ja, wat is uw bevinding? Misschien ook belangrijk, wat zijn de ervaringen van andere consumenten met dit bedrijf?

    Wij verzamelen reviews over bedrijven en winkels die hier al eerder iets hebben gehaald of al eerder contact met dit bedrijf hebben genomen. Deze reviews zijn geschreven door echte consumenten, waarbij alle reviews beschikbaar zijn gesteld op onze website. Wij van NederlandReview zijn een onafhankelijk platform waar verschillende consumenten hun meningen/bevindingen delen met anderen. Hiermee zijn we in staat om samen een beeld te schetsen van een bepaald bedrijf zodat andere mensen die over dit bedrijf niets weten ook kunnen zien wat anderen hebben ervaard. Bovendien zorgen we er samen voor dat ze dan weten waar ze mee te maken hebben.

    Over Shopndrop

    Dit bedrijf is gefocust op het online verkopen van energiezuinige Led verlichting. Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment, waar u verschillende soorten verlichting kunt kopen. Shopndrop biedt kwalitatieve artikelen aan. Zo bent u ook zeker dat de prijs die u ervoor betaald, de beste is. U hoeft zich geen zorgen te maken als er een artikel momenteel beschikbaar is, want het bedrijf heeft namelijk een voorraad houdend magazijn dat zich vult wanneer iets op is. Het Leveren gebeurt direct vanuit Nederland waardoor het wachten op uw bestelling vlot verloopt en nooit lang hoeft te wachten. Dit bedrijf biedt de mogelijkheid om achteraf te betalen voor als u niet zeker bent, waardoor het betrouwbaar is.

    MAC ShopNDrop quad tutorial

    Diensten

    Het bedrijf verkoopt verschillende soorten artikelen die te maken hebben met verlichting. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een zaklamp, fietslamp of juist extreem sterke verlichting. Van allerlei binnen verlichting tot buitenverlichting, veiligheidsbelichting en bouwlampen tot zelfs fietsverlichting. Bovendien niet alleen verlichting, maar ook andere leuke artikelen. Zo heeft u van alles wat. Wilt u liever iets anders kopen? Dat kan. Dit bedrijf biedt ook andere artikelen aan zoals horloges, ook is het mogelijk om verschillende soorten batterijen van top kwaliteit te kopen. Er zijn batterijen genoeg om uit te kiezen. U kunt bijvoorbeeld ook voor veiligheid gaan en alarmbeveiliging halen, of juist deurbeveiliging. Het bedrijf levert de artikelen naar uw opgegeven adres. U kunt er zelf voor kiezen wat u wilt doen, afhalen of laten verzenden. Het afhalen kan alleen in Enschede worden gedaan. Bij bedragen boven de €100, - worden de artikelen die u gekocht heeft gratis gebracht. Het bedrijf biedt ook weekdeals aan waardoor u elke week kortingen op artikelen kunt zien.

    Klachten

    Voor eventuele vragen of klachten kunt u altijd terecht bij een van de medewerkers van dit bedrijf. Het bedrijf is telefonisch bereikbaar tijdens de werkdagen tussen 10:00 t/m 17:00. Bovendien kunt u een ook een mail sturen, voor als u dat liever hebt dan een telefoongesprek.

    Heeft u weleens een klacht gehad, klacht ingediend of een vraag gesteld aan dit bedrijf?
    Graag zouden wij meer willen weten over uw eigen ervaring en mening over dit bedrijf.

    Goede webshop of niet? Wat waren de ervaringen van andere consumenten met dit bedrijf? Lees ze bij NederlandReview > duizenden beoordelingen op een rijtje!

    Shopndrop
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (39)

    4
    31% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    2.8
    Prijs
    rating
    5.2
    Leveren
    rating
    3

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    led lamp met sensor

    Zeer slechte ervaring.
    Lange levertijd en uiteindelijk een totaal ander product geleverd gekregen. Reageren niet op de mail.
    Geld kwijt, mijn advies: niks kopen hier, oplichters!

    Door: Borsje10-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    ondergoed

    Vier geleverd maar acht betaald. Geen reactie op mail en terlefonisch onbereikbaar.
    Dit soort tuig zou moeten worden aangepakt. En stevig graag.

    Door: ellen de jong27-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Snelkookpan

    Heb een snelkookpan besteld. Bevestiging van bestelling en betaling direct ontvangen, maar daar is het bij gebleven. Nooit meer iets gehoord, telefonisch niet bereikbaar en op mails geen reacties.
    Dus niets hier bestellen, het zijn oplichters van eerste klasse.

    Door: Jan Bakker10-06-2020
    Jan Bakker11-06-2020

    Na enige tijd is mijn bestelling toch aangekomen, maar heb nog steeds geen reacties op mijn mails en zijn telefonisch niet bereikbaar. Heel vreemd ! Maar goed het is eindelijk goed gekomen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Solar grondspot

    Bevestiging e-mail snel ontvangen! Echter daarna geen contact meer. Dus na 7 dagen zelf contact opgenomen. Telefonisch niet te bereiken......antwoordapparaat. Diverse mails gestuurd....automatisch antwoord... maar niets concreet terug gekregen!

    Lijkt mij een fake site !? Geld kwijt! Oplichting!?

    Door: Aad09-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Solar verlichting Grundig

    Slechte communicatie. Telefonisch niet bereikbaar. Na verschillende beloftes dat goederen “morgen” zullen worden verzonden...... eerste maar LAATSTE maal dat ik er een bestelling zal plaatsen.

    Door: Debruijn09-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Solar LED lampjes

    Lampjes ontvangen. Echter waren er 2 kapot.
    Direct hebben ze mij aangeveven 2 nieuwe te sturen.

    Netjes opgelost, top service.

    Door: Tobias28-04-2020
    Yvonne03-06-2020

    Slechte service. Basketbal-paal besteld. Zou 2 weken later komen (kreeg ik pas te horen toen ik zelf maar weer contact opnam). Is er na 3 weken nog niet en ze reageren niet op mail!! Slechte service!

    Erna10-06-2020

    Slechte service, een basketbal- paal set besteld, nog niets ontvangen. Bedrijf is telefonisch niet bereikbaar en ze reageren ook niet op mijn whatsapp berichten. Ik krijg het idee dat dit oplichters zijn

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Circulation Maxx Revier met afstandbediening

    Heb dat op Woensdag 22 April 2020besteld direct de factuur en ordernummer gekregen om te betalen heb dat gedaan zelfde dag niets gehoord of gezien, onbereikbaar aan de telefoon steeds bezettoon .Wel dus 136,85 euro betaald schande ga de nederlandse consumentenbond en radar verwittigen een bedrijf met zoveel klachten mag niet blijven

    Door: Roos daras28-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Disco ledlight

    Bestelling te laat geleverd. Uiteindelijk retour gestuurd. Geen reactie op mail krijgen ivm retour gestuurd artikel. Ook geen geld retour gekregen dan maar via de creditcard maatschappij mijn geld terug halen. Ze zijn telefonisch ook niet bereikbaar. Advies koop hier niet. !!!! Shopndrop stop met deze onzin of neem je verantwoordelijkheid!

    Door: Marcel01-04-2020
    Wyona Black14-04-2020

    Een flexibele tuinslang gekocht. Goedkope plastic aansluitingen die onmiddelijk gingen lekken. De koppelstukken zijn van slechte kwaliteit. De slang zelf lijkt goed. Kan het retourneren maar dat kost me 6 euro op een slang van 15 euro. Op mijn klacht kreeg ik een verwijzing naar de retourlink. Dus wel een reactie maar kortaf. Koop hier niet!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Fietsverlichting

    Besteld en nooit aangekomen.

    Door: DENNIS NIJSMANS18-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Egg sitter

    ALLE MENSEN MET EEN SLECHTE ERVARING.......KUNNEN WE HIER NIET IETS MEE?????????

    HET ZIJN OPLICHTERS!!!

    Door: C Budding08-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Egg sitter

    Product niet geleverd.
    Telefoon wordt niet opgenomen en de email wordt terug gestuurd.
    NEPSITE OPLICHTERS

    NIET KOPEN, JE BENT JE GELD KWIJT

    Door: C Budding04-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    discolamp

    In juli 2019 een bestelling geplaatst. Ik ontving na enkele dagen het pakketje. Er zat een incomplete discolamp in (wel de lamp, niet het mechanisme plus afstandbediening) waardoor het apparaat niet gebruikt kon worden. De website was ineens uit de lucht. De klantenservice reageerde niet per mail en telefoon werd niet opgenomen..Terugsturen kostte geld dus dat was ook geen optie (was zo dom te betalen voor levering). Tot mijn verbazing zie ik dat de website in januari 2020 weer in de lucht is. Bizar. moet blijkbaar gewoon kunnen. mensen oplichten en doodleuk je activiteiten weer oppakken. Gelukkig was ik maar 20 euro kwijt. Koop hier niet. is een verloren zaak (althans voor de koper :) Jammer dat ik niet lager dan 1 ster kan scoren. zou namelijk 0 sterren moeten zijn.

    Door: Iris28-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    zaklicht

    Bestelde producten na 2 weken nog niet ontvangen, terwijl ik wel een verzendbevestiging heb gekregen. Telefonisch kan ik ze niet bereiken en op mail wordt niet gereageerd.

    Door: Martijn11-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Zaklampen

    Stuurt niets op.
    Telefonisch onbereikbaar.

    WAARSCHUWWING

    Door: Lex01-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    2 snelkookpannen

    Koop nooit iets van shop en drop,je bent zo wie zo gezien ????????????2snelkookpannen gekocht ,niet voor inductie ,dus terug gestuurd en ik wacht nog altijd op mijn geld

    Door: Carinne18-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Pannen set

    Op het eerste gezicht leek het allemaal goed en betrouwbaar. Ik had een pannenset gekocht van 95 euro die normaal 300 zou moeten zijn. Vol vertrouwen bestelt en betaald. Maar helaas heb ik nooit geen pannenset ontvangen. 4x gebeld maar elke keer sturen ze een mail naar de eigenaar zodat die contact met mij kon opnemen. Geld krijg ik ook niet terug en na de 5x bellen werd er gezegd dat de website op non actief was gezet door persoonlijke redenen. Ik voel me opgelicht. Als je belt bel je met een tussenpersoon dus daar heb je letterlijk niks aan. Bestel hier nooit wat. Je bent gewaarschuwd

    Door: Mardi singodimedjo03-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    oplichters

    geen pluspunten.
    bokkiewokkie spul wat geleverd wordt. na 2 dagen kapot.
    Retour gestuurd en door M.Vulink ontvangen als retour.
    Zou geld terug ontvangen.
    Inmiddels 2 maanden, div. telefoontjes en mailtjes verder, niets ontvangen. ook geen mailtje oid.
    Zo wordt je zonder te veel moeite aardig rijk.
    OPLICHTER!!! Nooit iets kopen!!!!!!

    Door: fvanbebberen10-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Nooit iets kopen daar.

    Ik heb op 2 april een bestelling geplaatst. Op 5 april maar eens geïnformeerd wanneer ze van plan waren om het op te sturen aangezien de status nog steeds op 'wacht op verzending' stond.
    drie dagen later kreeg ik eens antwoord van een Rosa met excuses over de slechte communicatie en de belofte dat het de eerstvolgende maandag verstuurd ging worden.
    Op 21 april stond de status nog steeds op 'wacht op verzending'. Belachelijk slechte service!
    Ik heb mijn geld terug geëist en zal daar nooit meer iets kopen.

    Door: P. C. van der Slot26-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    onbetrouwbaar bedrijf

    Had 13 maart een messenslijper besteld en betaald (28,85 incl vervoer) Had het twee weken later niet ontvangen. Gereclameerd per telefoon. Krijg dan iemand aan de lijn die niets weet "maar het zal doorgeven" Kreeg na twee dagen mailtje van ene "Rosa" die vond het "raar" dat ik niets had ontvangen. Ik moest maar even naar de bijgevoegd pdf kijken. Die pdf zat er niet bij. Later toch met excuus (sorry vergeten) gekregen. Had ik niets aan. Stond dat ik het had ontvangen en getekend "Frans" Maar ik teken nooit met Frans maar met mijn familienaam. Weer gereclameerd. Toen werd mij verteld dat ik met klacht naar DSL de vervoerder moest. Over terugbetaling voor niet levering werd niet gepraat. Raad dit bedrijf absoluut af.

    Door: Frans Lavell03-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Oproep aangifte

    Ik heb een aantal weken iets besteld maar beviel niet en retour gestuurd. Ik heb maar een klein deel van mijn retour ontvangen en heb dus nog een groot deel niet gekregen. Al 4x gebeld, 3x gemaild. Niets ontvangen tot nog toe. Ik ga aangifte doen bij de politie over deze site en als ik zo vrij mag zijn, wil ik graag een ieder oproepen om ook aangifte te doen wie zo behandeld zijn! Rondweg schandalig, het is gewoon pure diefstal en naar mijn mening horen dieven hier niet thuis in deze samenleving en moet dat worden aangepakt zodat ze niet meer anderen kunnen bedriegen.

    Door: Emma19-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Shopndrop

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Shopndrop een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 39 ervaringen geplaatst over Shopndrop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 31% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Shopndrop actief?

    Shopndrop is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Shopndrop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.