NederlandReview

    Ervaringen Shopndrop

    Wat is ShopnDrop en heeft u al iets met dit bedrijf ervaart? Zo ja, wat is uw bevinding? Misschien ook belangrijk, wat zijn de ervaringen van andere consumenten met dit bedrijf?

    Wij verzamelen reviews over bedrijven en winkels die hier al eerder iets hebben gehaald of al eerder contact met dit bedrijf hebben genomen. Deze reviews zijn geschreven door echte consumenten, waarbij alle reviews beschikbaar zijn gesteld op onze website. Wij van NederlandReview zijn een onafhankelijk platform waar verschillende consumenten hun meningen/bevindingen delen met anderen. Hiermee zijn we in staat om samen een beeld te schetsen van een bepaald bedrijf zodat andere mensen die over dit bedrijf niets weten ook kunnen zien wat anderen hebben ervaard. Bovendien zorgen we er samen voor dat ze dan weten waar ze mee te maken hebben.

    Over Shopndrop
    Dit bedrijf is gefocust op het online verkopen van energiezuinige Led verlichting. Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment, waar u verschillende soorten verlichting kunt kopen. Shopndrop biedt kwalitatieve artikelen aan. Zo bent u ook zeker dat de prijs die u ervoor betaald, de beste is. U hoeft zich geen zorgen te maken als er een artikel momenteel beschikbaar is, want het bedrijf heeft namelijk een voorraad houdend magazijn dat zich vult wanneer iets op is. Het Leveren gebeurt direct vanuit Nederland waardoor het wachten op uw bestelling vlot verloopt en nooit lang hoeft te wachten. Dit bedrijf biedt de mogelijkheid om achteraf te betalen voor als u niet zeker bent, waardoor het betrouwbaar is. 

    Diensten
    Het bedrijf verkoopt verschillende soorten artikelen die te maken hebben met verlichting. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een zaklamp, fietslamp of juist extreem sterke verlichting. Van allerlei binnen verlichting tot buitenverlichting, veiligheidsbelichting en bouwlampen tot zelfs fietsverlichting. Bovendien niet alleen verlichting, maar ook andere leuke artikelen. Zo heeft u van alles wat. Wilt u liever iets anders kopen? Dat kan. Dit bedrijf biedt ook andere artikelen aan zoals horloges, ook is het mogelijk om verschillende soorten batterijen van top kwaliteit te kopen. Er zijn batterijen genoeg om uit te kiezen. U kunt bijvoorbeeld ook voor veiligheid gaan en alarmbeveiliging halen, of juist deurbeveiliging. Het bedrijf levert de artikelen naar uw opgegeven adres. U kunt er zelf voor kiezen wat u wilt doen, afhalen of laten verzenden. Het afhalen kan alleen in Enschede worden gedaan. Bij bedragen boven de €100, - worden de artikelen die u gekocht heeft gratis gebracht.  Het bedrijf biedt ook weekdeals aan waardoor u elke week kortingen op artikelen kunt zien. 

    Klachten
    Voor eventuele vragen of klachten kunt u altijd terecht bij een van de medewerkers van dit bedrijf.  Het bedrijf is telefonisch bereikbaar tijdens de werkdagen tussen 10:00 t/m 17:00. Bovendien kunt u een ook een mail sturen, voor als u dat liever hebt dan een telefoongesprek. 

    Heeft u weleens een klacht gehad, klacht ingediend of een vraag gesteld aan dit bedrijf? 
    Graag zouden wij meer willen weten over uw eigen ervaring en mening over dit bedrijf.

    Goede webshop of niet? Wat waren de ervaringen van andere consumenten met dit bedrijf? Lees ze bij NederlandReview.nl > duizenden beoordelingen op een rijtje!

    Shopndrop
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

    5
    33% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    6

    Service

    3,6

    Prijs

    6,2

    Leveren

    4,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Zeer slechte afhandeling klacht

    Patrick filart11-09-2018

    Ik heb op 1oktober 2017 een solar lamp besteld met een extra batterypack .

    Nu heb ik hem gisteren avond rond 18.00 uur aan de lader gedaan en vanmiddag rond 14.00 uur er weer afgehaald van de lader .


    Tussen door heb ik gekeken of de battery pack al een beetje volgeladen was maar op het moment dat ik hem aan de lamp koppelde gaf het maar 1groen lampje weer die ook direct weer uitging .


    Als ik de battery pack aansluit die standaard bij de lamp inbegrepen zat geeft deze direct een vol vermogen (3 lampjes) aan zonder dat deze aan de lader heeft gezeten .


    Nu was mij vraag of jullie hier iets mee kunnen .v.w.b. garantie.


    Hopend op een meewerkend en een positief antwoord wacht ik de uwe reactie af .

    Reactie van shop'ndrop

    Geachte heer, mevrouw, Patrick filart,

    Hartelijk dank voor uw bericht. Wij zullen u binnen 48 uur een persoonlijk antwoord geven.

    Vriendelijke groet,

    shopndrop.nl

    Antwoord van hun .
    Goedemiddag mijnheer Filart,


    U heeft nog garantie op de lamp , niet meer op de batterij.

    Weet u precies wat er niet funktioneerd

    Heeft u de mogelijkheid om te controleren of de batterij nog werkt

    Dus geef ik gewoon een antwoord terug

    Dus hun vragen wat er NIET MEER funtioneerten en dus geef ik hun uitleg over het probleem ,ook al heb ik dit al omschreven in de 1e mail.
    Dus ga ik er ook van uit dat hun een reactie geven op hun eigen vraag (1E X EEN BELOFTE GEDAAN)

    Krijg dus geen antwoord hierop en bel op 3-9-2018 en er wordt gezegt dat er binnen 48 uur contact wordt opgenomen (DUS NIET) 2X EEN BELOFTE GEDAAN )

    2e reactie

    Hallo marc


    Is er al iets bekend over wat jullie voor mij kunnen betekenen voor wat de de battery pack die nog geen jaar oud is .


    Dit is mijn inziens niet normaal dat de battery pack die bij de solarstorm zat zonder hem op te laden nog gewoon vol aan geeft en dat de extra bij bestelde battery pack het niet meer doet ,dit roept dan toch vraagtekens op bij mij (import vanuit buitenland) .


    Mocht het niet tot een oplossing komen dan weet ik niet of ik in de toekomst jullie als bedrijf kan aanraden in een social -media groep met ruim 13.050 leden.



    Hopend op een positief oplossing wacht ik de uwe reactie af .

    NOG STEEDS GEEN CONTACT TERUG GEKREGEN

    Dus bellen we op 7-9-2018 maar weer met de klantenservice (3e x )
    Contact

    Geachte heer, mevrouw, Patrick filart,

    Hartelijk dank voor uw bericht. Wij zullen u binnen 48 uur een persoonlijk antwoord geven.

    Vriendelijke groet,

    shopndrop.nl

    Op 11-9-2018 voor de 4e x gebeld met de mededeling dat ik er niet goed van wordt en het nu ga delen in de groep op social media .

    Dus leden denk goed na of je bij deze online winkel iets koopt of met ze in zee gaan want hun zijn mij inzien laks aan de beloftes en praktijken die ze niet waar kunnen maken .

    Dus denken ze alleen maar aan hun eigen gewin en zijn ze niet in staat om de klanten tevreden te stellen ook al geven ze dat zowel schriftelijk als mondeling toe .

    Wees gewaarschuwd als je bij shop'ndrop wat gaat bestellen want je bent alleen maar een nummer en de kwaliteiten van hun is gewoon import vanuit het buitenland dus(azië) grote prutzooi.

    Met opletten groet
    Ps. Deel uw klacht ook bij de consumentenbond en tv programma radar

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Zeer slechte afhandeling klacht

    Patrick filart11-09-2018

    Ik heb op 1oktober 2017 een solar lamp besteld met een extra batterypack .

    Nu heb ik hem gisteren avond rond 18.00 uur aan de lader gedaan en vanmiddag rond 14.00 uur er weer afgehaald van de lader .


    Tussen door heb ik gekeken of de battery pack al een beetje volgeladen was maar op het moment dat ik hem aan de lamp koppelde gaf het maar 1groen lampje weer die ook direct weer uitging .


    Als ik de battery pack aansluit die standaard bij de lamp inbegrepen zat geeft deze direct een vol vermogen (3 lampjes) aan zonder dat deze aan de lader heeft gezeten .


    Nu was mij vraag of jullie hier iets mee kunnen .v.w.b. garantie.


    Hopend op een meewerkend en een positief antwoord wacht ik de uwe reactie af .

    Reactie van shop'ndrop

    Geachte heer, mevrouw, Patrick filart,

    Hartelijk dank voor uw bericht. Wij zullen u binnen 48 uur een persoonlijk antwoord geven.

    Vriendelijke groet,

    shopndrop.nl

    Antwoord van hun .
    Goedemiddag mijnheer Filart,


    U heeft nog garantie op de lamp , niet meer op de batterij.

    Weet u precies wat er niet funktioneerd

    Heeft u de mogelijkheid om te controleren of de batterij nog werkt

    Dus geef ik gewoon een antwoord terug

    Dus hun vragen wat er NIET MEER funtioneerten en dus geef ik hun uitleg over het probleem ,ook al heb ik dit al omschreven in de 1e mail.
    Dus ga ik er ook van uit dat hun een reactie geven op hun eigen vraag (1E X EEN BELOFTE GEDAAN)

    Krijg dus geen antwoord hierop en bel op 3-9-2018 en er wordt gezegt dat er binnen 48 uur contact wordt opgenomen (DUS NIET) 2X EEN BELOFTE GEDAAN )

    2e reactie

    Hallo marc


    Is er al iets bekend over wat jullie voor mij kunnen betekenen voor wat de de battery pack die nog geen jaar oud is .


    Dit is mijn inziens niet normaal dat de battery pack die bij de solarstorm zat zonder hem op te laden nog gewoon vol aan geeft en dat de extra bij bestelde battery pack het niet meer doet ,dit roept dan toch vraagtekens op bij mij (import vanuit buitenland) .


    Mocht het niet tot een oplossing komen dan weet ik niet of ik in de toekomst jullie als bedrijf kan aanraden in een social -media groep met ruim 13.050 leden.



    Hopend op een positief oplossing wacht ik de uwe reactie af .

    NOG STEEDS GEEN CONTACT TERUG GEKREGEN

    Dus bellen we op 7-9-2018 maar weer met de klantenservice (3e x )
    Contact

    Geachte heer, mevrouw, Patrick filart,

    Hartelijk dank voor uw bericht. Wij zullen u binnen 48 uur een persoonlijk antwoord geven.

    Vriendelijke groet,

    shopndrop.nl

    Op 11-9-2018 voor de 4e x gebeld met de mededeling dat ik er niet goed van wordt en het nu ga delen in de groep op social media .

    Dus leden denk goed na of je bij deze online winkel iets koopt of met ze in zee gaan want hun zijn mij inzien laks aan de beloftes en praktijken die ze niet waar kunnen maken .

    Dus denken ze alleen maar aan hun eigen gewin en zijn ze niet in staat om de klanten tevreden te stellen ook al geven ze dat zowel schriftelijk als mondeling toe .

    Wees gewaarschuwd als je bij shop'ndrop wat gaat bestellen want je bent alleen maar een nummer en de kwaliteiten van hun is gewoon import vanuit het buitenland dus(azië) grote prutzooi.

    Met opletten groet

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4

    Wel betalen niet ontvangen

    B de Grijs 02-09-2018

    16/8/18 besteld en betaald (was op voorraad).
    2/9 nog niets ontvangen.
    Telefoneren helpt niet.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Geen aanrader

    Anneke Schielein05-08-2018

    Duiklamp besteld , was snel geleverd.na eerste duik was aan/uit knop defect en wat lekkage. Teruggestuurd €6.95 betaald hiervoor. Binnen week nieuwe lamp. Deze bleek niet waterdicht. Email gestuurd. Pas na week reactie. uiteindelijk geld terug maar geen werkende lamp en dus 6.95 euro kwijt.
    Geen aanrader.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6

    koop hier nooit

    sander pijnenburg30-06-2018

    Onlangs fietslamp gekregen die hier besteld was door derden.
    Lamp na 3mnd gebruik al defect. Retour gezonden, echter totaal geen reactie meer op ontvangen. Na div. keren (±6x) de klantenservice gebeld te hebben kom je niet verder dan het weg leggen van een notitie. Hier wordt nooit op gereageerd. Bij vraag klantenservice om door te verbinden naar iemand die wel iets zinnigs kan zeggen wordt je hierin onthouden. Klantenservice (extern bedrijf) is dus om klachten af te vangen en tegen te houden. Koop hier dus nooit, nooit, nooit. Bij problemen wordt de lijn dood gehouden.

    Met vriendelijke groet,

    Een gedupeerde

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Super lamp tegen een mooie prijs

    Baustof20-04-2018

    Tevreden met mijn lamo. Snel geleverd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7,5

    NOOIT HIER KOPEN!!!!

    Paola Bertrand03-01-2018

    Eind September een fietslamp hier gekocht. Deze werkte niet dus we kregen een nieuwe accu opgestuurd.
    Hiermee was het probleem NIET verholpen. We kregen geen nieuwe maar moesten de defecte opsturen voor reparatie (staat in de kleine lettertjes!) Extra kosten moeten maken voor het retoursturen en nu ruim een maand later nog steeds niks op gehoord. In totaal al zeker 6 x gebeld en talloze mails gestuurd zonder het gewenste resultaat.

    MARC VULLINK, JE BENT EEN OPLICHTER!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Totaal geen reactie op een vraag over een produkt waar mee geknoeid is

    PIet Coussens04-09-2017

    Omlangs bestelde ik fietsverlichting en die werd na een dikke week geleverd. Bij levering bleek er een goedkope chinese accu in te zitten die volledig ontladen was en niet de specificaties had van de aanbieding.
    Ik heb 3 keer geprobeerd om shopndrop telefonisch te contacteren over dit probleem, maar geraak nooit verder dan het call center. Ik heb 2 keer gemaild en kreeg nooit reactie.

    Dit is de eerste en laatste keer dat ik da

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Slechte klantenservice

    Ruben02-08-2017

    Ze heden hier totaal geen oog voor de klant ik hed meer dan 3 weken geprobeerd contact te zoeken met simple vraag via klanten service en mail en Facebook maar je krijgt geen andwoord of reactie uit eindelijk kreeg ik een credit nota inde mail en nu hoop dat snel men geld terug hed

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Totaal geen reactie

    Klaas24-05-2017

    Geen reactie hoe dan ook alleen een telefoonservice adres lijkt helemaal niet te kloppen.... zeer raar.

    Niet gebruiken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Super slecht!

    Rozeveld 04-05-2017

    Wacht werkelijk al 3 weken op een fietslamp.
    Gebeld, gemaild en nog steeds weet niemand iets.....
    Hier bestel ik echt nooooooit meer!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    solarverlichting gekocht

    j. korenaar07-02-2017

    Mooie solarverlichting gekocht. Heel goedkope aanbieding en best snel geleverd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    afwijkend product geleverd

    Peter03-11-2016

    Je maakt het zelden mee maar helaas wordt er een heel ander product geleverd dan wat ik heb besteld.
    Als je al een vervangend product wil leveren dan zeer zeker pas na onderling overleg.
    Dit maak je anno 2016 gelukkig weinig mee. Laatste keer dat ik hier heb besteld.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    snelle aanbiedingen

    Muzzi27-08-2016

    Ze hebben hier leuke aanbiedingen maar soms moet je er wel snel bij zijn anders zijn ze weg maar dat maakt het ook wel weer spannend ofzo

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Lamp gekocht ging goed

    Shahnaz14-05-2016

    Lamp gekocht ging goed
    Hangt nu goed en doet het
    Niks aan te merken

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Schrijf zelf een review over Shopndrop

    Uw beoordeling