NederlandReview

  Ervaringen Shopday.nl

  Soms zie je een handige gadget langskomen op televisie, maar ben je net te laat om te zien waar je deze kunt kopen. Of je hebt via via gehoord dat een product wat op televisie is geweest op het gebied van huishouden, keuken of afslanken anderen zeer goed bevalt. Kijk dan eens op Shopday.nl, de kans is groot dat zij het in hun assortiment hebben. Wat anderen vinden van deze webshop en hoe zij met hun klanten omgaan lees je hier.

  Over Shopday.nl


  Shopday.nl is een webshop die allerlei artikelen, meer dan 500 verschillende, aanbiedt op het gebied van beauty, afslanken, huishoudelijke artikelen, fitness, etc. Zij hebben zich vooral gespecialiseerd in producten die bekend zijn van televisie en die getest zijn op hun kwaliteit en werking. De prijzen die zij voor deze artikelen hanteren zijn altijd scherp en het assortiment groeit met de dag omdat zij altijd op zoek zijn naar meer producten om het aanbod mee te vergroten voor de klant.

  vlog 15 shop day

  Diensten


  Bij Shopday.nl kun je de artikelen die je zoekt vinden door een keuze te maken uit de volgende categorieën:

  • Afslanken
  • Beauty
  • Fitness
  • DVD
  • Gezondheid
  • Huishouden
  • Keuken
  • Divers

  Op het gebied van afslanken kun je er bijvoorbeeld shapewear en afslankpleisters bestellen en voor het huishouden bieden zij verschillende hulpmiddelen aan voor het schoonmaken van je huis. In de keukencategorie vind je pannen, keukenapparatuur en keukengerei en in de categorie divers vind je gadgets, tuinartikelen, gereedschappen, etc. Mocht je nog vragen hebben over een bepaald artikel, dan kun je onderaan het scherm een venster vinden met een online chat, die tijdens kantooruren direct bereikbaar is.

  Levering en betaling


  Bestellingen vanaf € 50,- worden gratis verzonden, voor bestellingen tot € 50,- geldt een verzendtarief van € 4,95 binnen Nederland en € 5,95 naar België. Wanneer je vóór 14.00 uur op werkdagen een bestelling doet, dan wordt deze dezelfde werkdag meteen verzonden. Je kunt er dan op rekenen dat je hem binnen Nederland binnen 1 à 2 werkdagen in huis hebt. Wanneer er toch een vertraging in de levering ontstaat, dan zal Shopday.nl je hiervan op de hoogte stellen.

  Klachten


  Wanneer je een klacht hebt kun je deze direct sturen naar info@shopday.nl. Wanneer het niet lukt om de klacht op te lossen, dan kun je het geschil ook aanmelden bij de Stichting WebwinkelKeur waar Shopday.nl bij aangesloten is. Is je klacht elders nog niet in behandeling, dan is het ook mogelijk om deze aan te melden bij het ODR platform van de Europese Commissie.

  Laat hier jouw mening horen over Shopday.nl!

  Heb jij goede ervaringen in het doen van aankopen bij Shopday.nl of ben jij wellicht een niet zo tevreden klant? Hoe gaat deze webshop met klachten om en wat vind je van de prijzen die zij hanteren? Deel jouw ervaringen met ons zodat anderen hiervan kunnen leren!

  Kun je bij Shopday.nl écht goed werkende producten vinden of zijn ze, net als op televisie, in het echt niet de moeite waard? Lees hier alle reviews!

  Shopday.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Shopday.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Shopday.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Shopday.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Shopday.nl actief?

  Shopday.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Shopday.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.