NederlandReview

  Ervaringen Shop4 Hoesjes

  Je telefoon is misschien wel één van je duurste aankopen. Goedkoop zijn ze vaak in ieder geval niet. Daarom wil je ze goed beschermen tegen vallen, krassen en deuken. Maar waar vindt je nou de hoesjes die je daarbij helpen? Één winkel die je van kan voorzien is Shop4 Hoesjes. Maar wat voor kwaliteit hoesjes biedt deze winkel aan? Zullen ze je mobiele telefoon echt wel beschermen als deze een keer op de grond valt? Zullen ze je wel de juiste maat hoesje sturen? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Shop4 Hoesjes het nieuwe hoesje bezorgd? En zal hun klantenservice wel vriendelijk en hulpvaardig zijn?  De enige mensen die hier antwoord op kunnen geven zijn echte klanten van Shop4 Hoesjes. Lees hun reviews om wat meer over Shop4 Hoesjes te weten te komen. Hun ervaringen, beoordelingen en meningen helpen je een beter beeld van Shop4 Hoesjes te krijgen.

  Over Shop4 Hoesjes
  Shop4 Hoesjes is een winkel die telefoonhoesjes voor mobiele telefoons verkoopt. De winkel is een deel van Shop4. Hun hoofdkantoor is gevestigd in Nijmegen. Natuurlijk kun je er hoesjes vinden voor de iPhone SE2, iPhone X en iPhone 8 Plus. Maar ook voor oudere versies zoals de iPhone 4 zijn er verkrijgbaar. Ook de andere grote speler op de markt, Samsung Galaxy, is vertegenwoordigd met de Galaxy S serie, Galaxy A serie, Galaxy J serie, Galaxy note en nog wel meer. Daarnaast heb je natuurlijk ook hoesjes voor de Huawei G serie, Mate-serie, P serie, Y serie enzovoort. Andere merken waarvoor hoesjes te krijgen zijn luiden LG, Nokia, Motorola Moto, Sony Xperia, HTC, BlackBerry, Nexus, Lenovo, Google, Asus, Microsoft, Honor, Wiko, Xiaomi, Acer Liquid, Alcatel, Google, Meizu en nog een hoop anderen. Naast telefoonhoesjes heeft Shop4 Hoesjes ook nog andere telefoonaccessoires zoals telefoonkabels, sportarmbanden, selfie sticks, powerbanks, stylus pennen, oordopjes, thuisladers, screenprotectors, draadloze opladers en autoladers. Zo weet je altijd dat je nog voldoende streepjes batterij over hebt.


  Hoe plaats je een glazen screenprotector?

  Diensten van Shop4 Hoesjes
  De hoesjes van Shop4 Hoesjes kunnen door hun bezorgservice naar je opgestuurd worden. Je kunt ze bestellen via hun website. Selecteer het telefoonhoesje of andere telefoonaccessoires die je wilt en stop hem in je winkelmandje. Na de betaling gaat kun bezorgservice aan het werk. Mocht je een klacht, vraag of probleem hebben, dan kun je de klantenservice van Shop4 op verschillende manier bereiken. Je kunt ze een email sturen, of gewoon even snel een belletje plegen. Maar je kunt ze ook (heel modern) via WhatsApp bereiken.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Shop4 Hoesjes
  Zit jouw telefoon al in een hoesje van Shop4 Hoesjes? Dan horen wij graag hoe tevreden jij bent over je product. Zijn de hoesjes echt zo stevig en veilig? Of beschadigde je mobiele telefoon tijdens een val terwijl je hem toch echt niet uit z’n hoesje had gehaald? Duurde het lang voor de bezorgservice van Shop4 Hoesjes je hoesje afleverde? En wat is je mening over de klantenservice van Shop4 Hoesjes? Schrijf een review en vertel ons wat je werkelijk van Shop4 Hoesjes vindt. Op die manier weten ook potentiële klanten van Shop4 Hoesjes waar ze aan toe zijn.

  Shop4 Hoesjes
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Supersnel en niet duur

  Wouter Oude Elberink 28-02-2019

  Heb een hoesje voor m'n nieuwe xz1 gekocht.
  Was de volgende dat al binnen.

  Dikke duim!

  Geen minpunten

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schrijf zelf een review over Shop4 Hoesjes

  Uw beoordeling