NederlandReview

  Ervaringen Shoepassion.com

  Heb je nieuwe schoenen nodig waarmee je een beetje netjes voor de dag kunt komen? Voor dit soort schoenen kun je bij Shoepassion.com terecht. Wat voor schoenen er hier te koop zijn en hoe online schoenen kopen andere consumenten is bevallen, kun je allemaal hier op NederlandReview lezen.

  Over Shoepassion.com

  Shoepassion.com verkoopt schoenen die met passie zijn gemaakt, de naam van de webshop zegt het eigenlijk al. Zij zien het als hun taak om je als klant mee te nemen in de wereld van eersteklas schoenen en ook een eigen collectie Goodyear schoenen te maken, die zij tegen voordelige prijzen aanbieden. Shoepassion.com wil de eeuwenoude traditie van het ambachtelijke schoenen maken in stand houden en bewaren en de voordelen van randgenaaide, compleet leren schoenen laten zien. De schoenen worden in Berlijn ontworpen, in samenwerking met een eersteklas Zuid-Spaanse schoenenfabrikant.


  Shoepassion heet u welkom

  Diensten

  Shoepassion.com biedt een uitermate uitgebreide collectie handgemaakte schoenen aan voor zowel mannen als vrouwen. Als je naar de collectie kijkt, dan vind je daar verschillende soorten schoenen, waaronder:

  • Boots
  • Mocassins
  • Loafers & ballerina’s
  • Sneakers
  • Bootschoenen

  en nog veel meer verschillende soorten schoenen. Ook kun je bij Shoepassion.com terecht voor verschillende accessoires, zoals herentassen, dames- en herenhandschoenen, damesriemen en meer. Als je een bestelling vanaf € 149,- doet, dan wordt deze gratis verzonden. Verder kun je de schoenen ook gratis retourneren. Je kunt alles lezen over de vervaardiging van de schoenen, dus hoe en waar ze worden gemaakt. Ook kun je iemand een cadeaubon schenken en er zijn verschillende producten voor schoenenonderhoud te vinden. Als je je gratis aanmeld en vrienden uitnodigt, ontvang je een paar schoenspanners voor elke vriend die voor de eerste keer een paar schoenen bij Shoepassion.com koopt. Je kunt het geschenk overigens niet in contant geld uit laten betalen, dat is wel een voorwaarde. Verder kun je heel erg veel informatie lezen over onder andere hun eigen filosofie, het leer, de schoenmakerij en ga zo maar door. Het is ook mogelijk de fysieke winkels te bezoeken in Berlijn, Hamburg, München of Frankfurt. Een bezoek aan de schoenmakerij behoort ook tot de mogelijkheden.

  Klachten

  Voor klachten of vragen kun je op verschillende manieren contact met de klantenservice opnemen. Dit kan telefonisch op (024) 80 801 16, maar je kunt ook een e-mail sturen via klantenservice@shoepassion.nl. Ze zijn de hele werkweek bereikbaar. Van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 19.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur. Buiten deze tijden kun je altijd via het contactformulier met hen in contact komen.

  Wat is jouw ervaring?

  Heb je ervaring met het kopen van handgemaakte schoenen bij Shoepassion.com? Het zou fijn zijn als je het met ons deelt, zodat we op die manier andere consumenten kunnen helpen. Zo kunnen zij beter kiezen of ze wel of niet bij deze webshop zullen bestellen.

  Schoenen kopen bij Shoepassion.com. Wat zijn de ervaringen met deze online schoenenwinkel? Lees er alles over hier op NederlandReview!

  Shoepassion.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  8.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Shoepassion.com

  Uw beoordeling

  Shoepassion herenschoenen

  Zeer uitgebreide collectie met talrijke modellen! Ik had een paar zwarte schoenen nodig en bestelde uiteindelijk drie paar schoenen in zwart, bruin en wit en bruin. Levering verliep probleemloos en de schoenen waren uitstekend verpakt. De schoenen zitten fantastisch, zien er erg elegant uit en ik krijg vele complimenten. Wanneer ik de volgende keer in Keulen of Düsseldorf ben, ga ik zeker even langs bij de winkel.

  Door: Mark 06-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Modieuze schoenen voor mannen en vrouwen

  Voor mijn werk moest ik nette schoenen hebben. Lang heb ik niet gezocht, want ik kwam al vrij snel op shoepassion.com terecht. Hier hebben ze modieuze schoenen voor zowel mannen als vrouwen. Ik heb er zelf twee paar nette schoenen gekocht, zodat ik voorlopig klaar was en niet over een tijdje weer op zoek moest naar schoenen. De schoenen die ik besteld heb zijn van hoogwaardig leer en van goede kwaliteit. Je betaalt er een aanzienlijk bedrag voor, maar dat heb ik liever dan dat ik goedkope schoenen koop die waardeloos van kwaliteit zijn. Levering heb ik ook geen klachten over.

  Door: Rico Vermeer01-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  FAQ

  Is Shoepassion.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Shoepassion.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Shoepassion.com actief?

  Shoepassion.com is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Shoepassion.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.