Shoeline

7

Bestellen

7

Service

8

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Shoeline

Wilt u weten wat klanten te vertellen hebben over Shoeline? Lees hier alle beoordelingen. Wanneer u van plan bent om online schoenen te kopen, wilt u zoveel mogelijk over het bedrijf zelf weten. Het laatste waarop u zit te wachten, is een miskoop. Door alle beoordelingen door te lezen, krijgt u een goed beeld van het bedrijf zelf, de service die zij bieden en de kwaliteit van de producten. Mocht u al eerder besteld hebben bij Shoeline, dan lezen wij uw beoordeling hier graag terug. U kunt op deze manier andere klanten helpen bij het maken van de juiste keuze. 


Over Shoeline

Shoeline is in 1988 ontstaan en begon met het verkopen van heren- en damesschoenen in één winkel. Later zijn er meerdere winkels geopend in diverse grote steden. Shoeline onderscheidt zich door trendy en betaalbare schoenen aan te bieden. Ieder seizoen wisselt de collectie en daarmee spelen zij elk seizoen in op de nieuwe trends. In 2009 werd de webwinkel geopend om op deze manier meer klanten te kunnen bereiken. Tegenwoordig kunt u bij Shoeline ook accessoires zoals tassen en riemen kopen. Bij Shoeline worden schoenen van verschillende bekende merken aangeboden en u vindt hier altijd de nieuwste collectie.Tiga - Shoes. What's that sound? I love that sound! It's the sound of my shoes


Diensten

Voor trendy heren- en damesschoenen kunt u bij Shoeline terecht in één van de winkels in de grotere steden, maar ook online. Naast merkschoenen kunt u bij Shoeline ook verschillende soorten accessoires kopen, zoals sporen, om uw leren boots nog stoerder te maken. Ook voor trendy tassen heeft u bij Shoeline volop keuze. De nieuwste collectie  heren- en damesschoenen van bekende merken kunt u in de winkel kopen of eenvoudig online bestellen.  Daarnaast wisselt de collectie elk seizoen. Hierdoor kunt u bij Shoeline altijd betaalbare trendy schoenen kopen volgens de laatste mode. Online vindt u bij de sale afdeling aantrekkelijke koopjes.


Klachten

Het is natuurlijk vervelend wanneer u het gevoel heeft niet naar behoren te zijn geholpen. Misschien heeft u een klacht over de schoen of over de dienstverlening van dit bedrijf. Elk bedrijf heeft een eigen klachtenpolicy. Bij Shoeline kunt u uw klacht e-mailen naar de klantenservice of u kunt uw klacht telefonisch doorgegeven. Binnen dertig dagen zal uw klacht worden behandeld. Mocht u er niet uit komen met de klantenservice dan kunt u uw klacht voorleggen aan de onafhankelijke geschillencommissie Thuiswinkel waar Shoeline bij is aangesloten. Heeft u ervaring met de klantenservice? Schrijf dan uw beoordeling.


Ruilen, retourneren en service

Voordat u een klacht indient, gaat er een heel traject aan vooraf. Bij Shoeline heeft u het recht om binnen veertien dagen uw aankoop te retourneren of te ruilen. Niet goed, is geld terug. Binnen twee tot zeven werkdagen zal het bedrag op uw rekening worden teruggestort. Mocht u een kwaliteitsprobleem ondervinden dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. Binnen zes maanden na aankoop kunt u aanspraak maken op de garantie. Hiervoor is het wel belangrijk dat u uw kassabon nog heeft. Zonder kassabon heeft u geen recht op garantie.


Niet elke klacht die u heeft valt onder de garantie. Zo wordt er geen garantie gegeven op de hakken, lak, neuzen, zolen, ritsen, applicaties en sale artikelen. Het kan dus zijn dat uw klacht niet onder de garantie valt. Door de schoenen verkeerd te gebruiken, kan er schade aan de schoen ontstaan die buiten de schuld van de fabrikant valt. Denk hierbij aan het sloffend lopen op de schoen waarbij de zolen hard slijten.


Heeft u ervaring met de diensten van Shoeline? Schrijf dan een review en breng anderen op de hoogte met uw beoordeling. 


Hoe beoordelen klanten van Shoeline de kwaliteit van de schoenen? Hoe is de pasvorm, de levertijd, verzendkosten en kun je wel retourneren? Wanneer is de uitverkoop?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Makkelijk en goedkoop online schoenen kopen

Sinds de mogelijkheid bestaat om online schoenen te kopen, ben ik niet vaak meer in schoenenwinkels te vinden. Dit is deels gemakzucht, maar komt ook omdat ik gewoonweg weinig tijd heb om te winkelen. Heb al heel wat schoenenwebsites afgespeurd, maar kom eigenlijk altijd weer bij Shoeline terecht. Op deze website is het aanbod aan schoenen bijzonder groot en de prijs is ook nog eens lekker laag. Dit komt voornamelijk door de leuke kortingen die ze hier hebben. De schoenen worden netjes en snel thuis afgeleverd en wanneer je ze niet past, kun je ze gewoon retourneren. Geen nadelige punten dus.

M

Marian Bouwman

03-02-2017

0

Allerlei soorten schoenen bij Shoeline

Een tijdje terug op de website van Shoeline beland. Goede, overzichtelijke website en het bestellen van schoenen is bijzonder makkelijk. Heb een bestelling geplaatst en binnen een paar dagen had ik de schoenen ook in huis. De prijs is vergelijkbaar met andere websites waar schoenen te koop zijn. De service kan ik niet zoveel over zeggen, want heb bijvoorbeeld geen gebruik gemaakt van de klantenservice. Weet alleen dat je de bestelde producten gratis kunt ruilen en retourneren, dat is dan wel weer mooi meegenomen.

T

Tim Krul

24-11-2016

0