NederlandReview

  Ervaringen ShirtsofCotton

  Er zijn vele shops die kleding verkopen. Er zijn er zelfs zoveel, dat het soms moeilijk is om de juiste winkels eruit te pikken. Dus waar kun je naartoe? Één van de winkels die mogelijk iets heeft wat je leuk vindt is ShirtsofCotton. Maar wat voor kwaliteit shirts zal deze winkel aanbieden? Zal het katoen van deze shirts werkelijk zo zacht zijn? Hoe zal de pasvorm van hun longsleeve shirts zijn? Zal een bamboo shirt wel lang mee gaan? Hoe lang zal het duren voor je mouwloze shirt word bezorgd? En wat voor klantenservice kun je verwachten van deze shop als je nieuwe shirt toch niet is wat je ervan had verwacht? Deze vragen kunnen alleen beantwoord worden door klanten die al eens eerder met deze shop in aanraking zijn gekomen. Lees hun reviews on te ontdekken wat zij over ShirtsofCotton te vertellen hebben. Hun ervaringen, meningen, beoordelingen en andere opmerkingen kunnen je helpen beslissen of shoppen bij ShirtsofCotton een goed idee is of niet.

  Over ShirtsofCotton
  ShirtsofCotton is een winkel die shirts verkoopt. Hun focus ligt op shirts die mannen kunnen dragen onder hun overhemd. De meeste shirts zitten niet prettig onder een overhemd. Ze kruipen op, gaan irriteren of zijn niet glad of strak genoeg om warmte te bieden. De shirts zijn extra lang zodat je hem in je broek kunt stoppen. Dit zorgt ervoor dat het shirt niet zal opkruipen wanneer je druk bezig bent. Bij het maken van de shirts hebben ze ook al rekening gehouden met het lichte krimpen dat een shirt ondergaat als het een keer gewassen en gestreken is. De katoenen shirts zijn gemaakt voorzien van 5% elastaan zodat de stof een lichte stretch heeft. Het shirt zal dus goed aansluiten. Maar er zijn ook bamboe shirts. De shirts zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Je kunt ze krijgen in ronde hals, V-hals, longsleeve or mouwloze versie. Kwa kleur kun je kiezen uit zwart, wit, grijs en donkerblauw. Dus wat voor overhemd je ook draagt, er is altijd wel een shirt wat er goed onder staat.


  Hoe een katoenen shirt wordt gemaakt.

  Diensten van ShirtsofCotton
  De shirts van ShirtsofCotton zijn te bestellen via hun website. Selecteer gewoon het type shirt dat je wilt, de kleur die het shirt moet hebben en de goede maat. Na de betaling zal hun bezorgservice ervoor zorgen dat het shirt netjes bij je wordt afgeleverd. ShirtsofCotton heeft ook een klantenservice om jou en andere klanten te helpen met eventuele problemen, vragen of klachten.

  Klachten, Complimenten en Tips voor ShirtsofCotton
  Heb jij al één of meerdere shirts van ShirtsofCotton in je kast liggen? Dan kun jij ons vast meer vertellen over deze shirts en het bedrijf wat ze maakt. Hoe comfortabel zijn de shirts nou echt? Voelen ze echt zo fijn aan als ShirtsofCotton beweerd? Zijn ze werkelijk zo handig onder een overhemd? Duurde het lang voor je shirt werd bezorgd? En hoe doet ShirtsofCotton het op het gebied van klantenservice? Schrijf je eigen review en vertel wat jouw mening over dit bedrijf is zodat potentiële kanten een idee hebben van hoe dit bedrijf echt werkt.

  Zijn de shirts van ShirtsofCottom nou echt zo handig onder een overhemd? Lees reviews over hun katoenen mannenshirts voor onder je overhemd.

  ShirtsofCotton
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over ShirtsofCotton

  Uw beoordeling