NederlandReview

    Ervaringen Shein

    Heb jij interesse in de collectie van deze webshop, maar ben je eerst benieuwd naar de meningen en ervaringen van consumenten voor je? Hier lees je hun reviews en beoordelingen. Wil je straks zelf ook toekomstige klanten helpen met jouw ervaring? Schrijf dan gerust een recensie!

    Complete garderobe updaten
    Wie fan van fashion is, zal veel wisselen in zijn of haar kledingkast. Zeker als je de trends volgt als modebewuste fashionista in hart en ziel, zul je ieder seizoen al je broeken, blousen, shirts, tops, jassen, vesten, rokken, leggings en truien langs gaan om te kijken wat mag blijven en wat weg moet. Maar waarschijnlijk vind je het dan ook niet zo’n ramp om te shoppen voor jurken, gilets, t-shirts, tanktops, jeans, pantalons, jacks en die nieuwe bikini met hippe omslagdoek. Winkelen niet jouw ding? Dan was het waarschijnlijk noodzaak omdat je het weer eens te lang had uitgesteld en nu echt niks meer zit zoals jij wilt. En als je dan ook nog eens geen zin hebt om de winkelstraten door te sjouwen met een paar grote gevulde tassen, zijn de webshops wellicht meer jouw ding. Dat scheelt ook zoeken naar de uitverkoop, sale of outlet, want die hebben dan een eigen kopje.

    Pick your style
    Als het goed is, kies je een stijl of look die bij jou past. Waar de een voor eigentijds gaat, gaat de ander voor vintage. En zo is er voor iedere stijl wel wat te zeggen, zoals rock ‘n roll, urban, zomers, voor op het strand, sportief, boho, elegant, basic, sexy of casual. En dat is slechts een greep. Wellicht dat je op je werk niet kunt dragen waar je thuis graag in rondloopt. Als je bijvoorbeeld op kantoor werkt, verwachten ze vaak toch een nette corporate outfit. Dan kun je niet aan komen met een trainingsbroek en oversized hoodie. Best jammer eigenlijk.


    Shinen als een ster alsof de stoep jouw catwalk is

    Shein
    Dit is een van origine Amerikaanse webshop. Ook hier kun je terecht voor kleding, schoenen, tassen, sieraden, haaraccessoires en andere accessoires in allerlei stijlen. Ze hebben van galajurk en badkleding tot pyjama met bijpassende sokken. Hoewel de webwinkel aanvankelijk op vrouwen gericht lijkt, kunnen je hier ook slagen voor mannen en kinderen. Tevens kun je hier terecht voor woonaccessoires en decoratie voor in huis. Bestellingen boven de 39 euro worden gratis bezorgd.

    NB. De tekst van de webshop is op dit moment wel al in het Nederlands, maar nog lang niet perfect. Zodra vertaalbot ontslagen is en er een menselijke vertaler op gezet wordt, zal dit probleem verholpen zijn.

    Reviews van klantenervaringen
    Als je voor het eest een aankopen wilt gaan doen bij een bedrijf wat je verder niet kent, is het prettig als je de meningen en beoordelingen van eerdere klanten kunt lezen. Zo leer je op een ‘veilige afstand’ een bedrijf kennen. Wil jij straks ook graag toekomstige geïnteresseerden helpen bij het maken van een keuze? Schrijf dan een recensie over jouw ervaring. Alvast bedankt!

    Shein
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (46)

    5,4
    43% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    6

    Service

    4,4

    Prijs

    6,6

    Leveren

    5

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    top

    Jill16-01-2019

    3 bikini’s bestelt, past perfect, ietsjes klein maar dat mag voor een bikini! Super blij mee. Bestel zeker nog een keer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima tevreden

    A Lindner11-01-2019

    Ik heb in tegenstelling tot de vele negatieve ervaringen op deze site niks aan te merken op de klantenservice van Shein.
    Ik ben uitstekend geholpen!
    De kwaliteit is niet bijzonder maar bij terugsturen netjes en snel antwoord gehad en retourslabel DHL is keurig en snel naar me toegezonden.
    Het betaalde bedrag snel en correct teruggestort gekregen.
    Retoursprocedure beetje anders als anders maar goed lezen en niet zo gauw conclusies trekken!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    nooit op deze slechte site bestellen

    maya11-01-2019

    Zeer slechte ervaring. Kwaliteit is erg slecht en retourneren is totaal NIET mogelijk. Nooit bestellen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    Shein WW

    Oplichters Shein

    Sandy Gravenberch 09-01-2019

    Wacht nog steeds op een retour kaart en zie dat shein me heeft geblokkeerd terwijl ik eerst contact had via Messenger
    Ze verdienen geen enkele ster

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Niet hier bestellen!

    Jasmijn09-01-2019

    Ik heb een broek besteld bij shein al ongeveer 3/4 maanden terug. De broek kwam aan en leek totaal niet zoals op de foto, had allemaal losse draadjes en super lelijke stof. Ik wilde hem op retour doen maar er zat geen retourlabel bij. Toen ik ze mailde om hierom te vragen heb ik nooit antwoord gekregen. Heb echt 10 mails gestuurd zonder reactie. Nergens staat een telefoonnummer of ander mailadres die je kunt bereiken, super vervelend! Uiteindelijk via instagram dm toch gelukt. Koste me 4,50 om eindelijk een label te krijgen en vandaag, 4 maanden later heb ik het geld op mn rekening. Wat een kutkwaliteit én kutservice!! Geen andere woorden voor... kan het iedereen afraden

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2,5

    onsympathiek

    Gé Haa04-01-2019

    Had net twee hele leuke kledingstukken in het winkelmandje van Shein, maar wilde even weten wie zij zijn en belandde op deze website voor het te bestellen.
    Maar zodra de 'nederlandreview.nl' - dus deze - website geopend is komt er paginagroot een Shein link overheen; de hele pagina verder blauw gemaakt. Dit vind ik erg onsympathiek en opgeteld bij de vele verontrustende reviews ga ik nu niet bij hen bestellen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Nooit meer

    Marianne03-01-2019

    Ziet er zo mooi uit op de site
    Maar als je het dan ontvangt
    Is het 1grote teleurstelling
    Wat een slechte kwaliteit
    Het lijkt wel kleding uit China.Nooit meer

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Teleurstellend

    Jolanda03-01-2019

    3jurkjes besteld zag er op de websid zo mooi uit.maar het zijn bij aankomst gewoon vodjes zo teleurgrsteld ja goedkoop is duurkoop .mijn advies koop er nooit

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Nooit meer

    Chantal Sijtsma02-01-2019

    Er zat een enorm verschil in kleding, een aantal stukken waren best lijkend op de foto en daar klopte de prijs / kwaliteit redelijk. Andere producten leken in het geheel niet of was de kwaliteit gewoon echt niet voldoende om fatsoenlijk te kunnen dragen. Het viel veelal kleiner uit maar daar kun je rekening mee houden als je opnieuw besteld, ECHTER... retourzenden was onmogelijk, voor je al op de site kunt vinden hoe het gaat, maar oké, dat kan aan mij liggen. Maar het lukte niet om de tickets te maken en er werd op geen enkele wijze op mijn pogingen op contact gereageerd. Nooit meer zal ik dus bestellen want dit voelt als oplichterij.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5

    Ben tevreden

    Juliette31-12-2018

    De bestelling is snel geleverd. Helaas was veel te klein. Via email kontakt gehad met de klantenservice. Zij hebben mij goed geholpen. Ik kreeg een retouradres en een DHL retourlabel en vandaag is het geld netjes teruggestort op mijn rekening. Je moet geduld hebben en dan komt het van zelf goed

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Zeer tevreden

    Daniëlle 28-12-2018

    Shirt en winterjas besteld. Binnen een week geleverd en super mooi en kwaliteit lijkt ook goed. Heb dus geen ervaring met retourneren maar las zoveel negatieve berichten dat ik mijn positieve ervaring met Shein toch wou delen.

    An-Sofie04-01-2019

    Heeft u bij de jas een maat groter dan uw standaardmaat besteld?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    ????????

    De boer27-12-2018

    Vreselijke site, nooit wat bestellen, en vooral retourneren is een drama...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Waardeloos

    Roos Oprinsen22-12-2018

    Alleen maar minpunten!
    Heb iets besteld en betaald, echter nog niks ontvangen, na maar liefst 4 weken!
    Het zijn oplichters, niks bestellen dus, nooit doen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Slecht / geen retourbeleid

    Nienke22-12-2018

    Ik had een zwart jurkje besteld. Keurig geleverd. Kwaliteit viel wel tegen, hele dunne stof. Ik wilde om die reden het jurkje retourneren, maar er is geen contact te krijgen met Shein om een artikel te retourneren!!! Mijn advies is dan ook, koop NIET bij SHEIN !!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Vreselijk, slechtste retour service ooit meegemaakt

    Bibi15-12-2018

    Geen retour label, label via heel moeilijke rwtour via mail gekregen. Label niet geaccepteerd door DHL. Zelf moeten betalen, shein houdt zelf een vierde van aankoopbedrag in rekeni g enkel voor retour. Retour geld vervolgens niet teruggesort! Vrseluhk. Nooit iets kopen daar!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4

    Terug sturen

    Heleen14-12-2018

    Je moet wat je niet houdt dus als je het terug stuurt, zelf de kosten betalen.
    Dat is eigenlijk nooit zo.
    Hele leuke kleding, als jullie dat voor de klant zouden doen krijg je echt meer klanten.
    Whekamp, Otto, zalando enz.
    Zij doen er een sticker bij voor gratis retour.
    Heel jammer dat jullie dat niet doen.
    Zo’n groot bedrijf...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Super onbetrouwbare site!

    Tamara14-12-2018

    Na de bestelling geplaatst te hebben, ontving ik na ongeveer 2 weken het pakket. Ik wilde enkele artikelen terug sturen, maar dit lijkt echt onmogelijk. Ik krijg geen contact met de klantenservice en ik lees eigenlijk alleen maar slechte recensies over deze site. Advies: nooit iets bestellen!

    Heleen14-12-2018

    Ja zie ook veel slechte recensies. En kan ook niks vinden van retouradres, zat het niet in doos? En dan zal je het wel naar het buitenland terug moeten sturen? Veel kosten dan...

    Rob Grollé15-12-2018

    jAMMER

    Rob Grollé15-12-2018

    Aantal keren dingen besteld en altijd in een paar maten groter. Nu weer besteld voor 52 euro, maar ik kan niet meer inloggen om zending te volgen. Niets werkt meer . Niet leuk !!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Waar vind ik retourformulier en retouradres?

    Jan Maljers11-12-2018

    Veel besteld en betaald. Veel kleiding te klein. Wil grotere items bestellen en gedeeltelijk geld terug. Ticket insturen via de site werkt NIET.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Worst brand and website ever!

    Robin07-12-2018

    Worst brand and website ever!

    I would like to spare everyone ordering on this website! What a disaster!

    - At first you think the price is amazingly cheap, but soon (once you receive your order) you realize that it's even expensive for the quality of clothes you get.

    - The colors on the website are way different then the colors in real life. Which makes the pictures unrealistic, also according to the fabric and fit.

    - Sending in a return product (which you will probably do; see my next points) is a disaster. It takes a lot of waiting time; waiting a week for them to send you a code, print the code, send the package which takes two weeks until you hear from them, then after a month or longer you receive your payback. And then you also need to pay shipping costs for this.

    - To get the package delivered took a couple of weeks longer.

    - The clothes are not sustainable too, having seen the fabrics they use it’s super super super cheap and also of bad quality (the stitching is so badly done). Which means you can wear it a couple of times, wash it and it looks already like an old used item.

    - The seize chart on the website is not accurate with their clothing. It's either way to big or way to small.

    - Also the prices on the website in euro’s where not the prices I payed. It was depending on the currency price of the euro and US dollar, which made me even pay more then the given price on the website. Of course it’s almost impossible to do this super accurate. But why need the clients to pay this difference? There was not even any notice about it.

    I can go on like this but just don’t want to spend more time on this brand.

    At the end, why do you think they give you so much discount constantly? Not because they have amazing clothes... the looks on the website are so deceiving!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Retouren

    Muriel03-12-2018

    Ik heb ook kleding besteld en wilde graag artikelen retourneren, na verschillende mails gestuurd te hebben nog steeds geen adres terug! Dus ook geen geld terug! Zo jammer dit, een malig dus!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Prima

    Traas28-11-2018

    Dochter had drie truitjes besteld binnen een week in huis beschrijving van de maat klopt pas perfect snelle levering.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    opgelicht

    a. verhoeven25-11-2018

    heb in juli kleding gekocht en alles terug gestuurd omdat alles te klein was (chinese maatkleding). zit nu nog op mnn geld te wachten. je kan ze niet via mail bereiken of op een andere manier. Ik kan dus naar mn geld fluiten.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Goede beoordeling

    Sil24-11-2018

    Jas besteld binnen een week binnen juiste maat toppie!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Tevreden

    Devvo23-11-2018

    Ik heb vaker kleding besteld op websites zoals Shein. Helaas was dit altijd slechte kwaliteit, het viel zowat uit elkaar voordat ik het aan deed. Nu na 1 keer bij Shein te hebben besteld ga ik dit zeker vaker doen! Kleding is prima kwaliteit (net zoiets als wat je uit een goedkope kleding winkel krijgt). Voelt goed aan en ziet er niet super goedkoop uit. Ik raad wel aan een maatje groter dan wat je hebt te bestellen, ik heb dat meteen gedaan en doe dat eigenlijk altijd als ik online iets bestel. Helemaal tevreden! Had alles binnen een week in huis.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Rommel

    Lisanne22-11-2018

    Ik heb 6 artikelen besteld, maar stuk voor stuk slechte kwaliteit. Vooral de truien waren erg breed en ontzettend kort. Alleen de bikini was redelijk, vergelijkbaar met Primark. De rest is linea recta de kledingcontainer ingegaan, aangezien retourneren een drama blijkt te zijn. Erg zonde van mijn geld. Zou dit nooit iemand aan willen raden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7

    Blij mee

    Marjet21-11-2018

    Al meerdere keren besteld bij Shein. Erg blij mee. De kwaliteit is niet perfect maar wel goed voor de wat je ervoor betaald.
    Klantenservice is niet goed maar verder erg tevreden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    NOOOIT KOPEN

    Annette14-11-2018

    Kleding best aardig

    Maaarrrr Terugsturen en je geld terugkrijgen. Een groot drama!!
    Al weken bezig. Website hierover heel onduidelijk.
    En er is helemaal niemand die helpt of bereikbaar is.
    Nooit meer

    K Koster16-11-2018

    Beste Annette, het is mij al onduidelijk naar welk adres je het moet sturen. Ik vind echt geen contactgegevens. Heb je een tip? Voelt ook niet goed door spullen terug te sturen op hoop van zegen. Hoor graag als je een tip hebt.

    Angel23-11-2018

    Ik heb 2 bestelling geplaats waarvan ik 1 tje heb ontvangen maat de 2 de bestelling nog steeds niet binnen gekregen ben nu al 4 maanden verder. Echt BIZAAAAR het zijn gewoon oplichters????????????????????????????

    missleen52@kpnmail.nl27-11-2018

    goedendag wie zou mijn kunnen helpen om terug te sturen wie kan mijn het adres geven aub

    ine vrijsen10-12-2018

    wat kan ik doen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    oplichters

    noud12-11-2018

    Mijn dochter heeft hier onlangs van haar spaar geld wat gekocht . Echter bij terug sturen gaat dit niet lukken komt telkens een verkeerd label en ander onzin.
    Ze richten zich op pubers dit is niet voor niks. Mijn dochter weet nu dat oplichting loont in Nederland en Belgie.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Super blij

    Monika11-11-2018

    Hi .ik heb mijn bestelling ontvangen.ik ben heel tevreden met mijn kleding.ik vond shein is de beste online site.dankwel .ik ga weer shoppen bij jullie.????

    Groetjes Monika

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    leuke winkel goedkope mode

    Belisa09-11-2018

    leuke winkel met allemaal nieuwe dingen
    zelfs de sale heeft nog van alles dat nog gewoon helemaal cool is
    en natuurlijk supergoedkoop
    paar keer besteld hier
    wel moet je goed op de maat leggen, want als het te groot is dan is de pasvorm niet zo goed

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    nog steeds goed

    lisa 08-11-2018

    al een maand of langer geleden een broek besteld,met camouflage print erop.

    nog steeds helemaal prima!
    alleen niet in de droger stoppen ;)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Retourneren onmogelijk, verzendkosten bij retour

    Peter24-10-2018

    Retouren erg slecht niet bestellen bij Shein.

    Dochter heeft truitje besteld maar retourneren lukt niet. Daarbij zouden de verzendkosten ook nog voor onze rekening zijn )naast de verzendkosten die we al hadden betaald'. Slechte webshop dus, niet van deze tijd en zal vast niet lang bestaan.

    Zelfs de ene ster voor service is nog teveel

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    retour gestuurde goederen worden niet terugbetaald

    Rick12-10-2018

    opgelicht door dit bedrijf. na weken wachten op een retourticket en hier veel moeite voor hebben moeten doen, wordt vervolgens na versturen gemeld dat men niks ontvangen heeft. wat een oplichters

    Emma15-11-2018

    Do you know what is Shein retour address? I also like to return my orders but I can't find the return address. Thanks

    Muriel03-12-2018

    Ik heb ook kleding besteld en wilde graag artikelen retourneren, maar helaas lukt dat niet. Na verschillende mails nog steeds geen retouradres. En geen geld terug, dus was eenmalig!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Je krijgt je geld van geretourneerde goederen niet meer terug.

    LHH Janssen-Broens19-09-2018

    Dat is nml wel mogelijk maar je krijgt je geld niet terug. Ze nemen het wel aan. Maar laten vervolgens niks van zich horen. En als je contact met ze wil hebben ga je naar de website je logged in om vervolgens er achter te komen dat je hier niks mee kunt. Je mag een ticket aanmaken. Maar daar wordt niet op gereageerd. Ze doen net of hun neus bloed daar lijkt het op. Je kunt op generlei manier contact maken met ze. Dus als je wat koopt en je krijgt het aan. Want vaak sturen ze ook nog de helft maar heb ik gehoord dan zorg ervoor dat je niet hoeft te retourneren. Ik heb het op eigen kosten nog terug gestuurd ook. Had het ook kunnen bewaren als poetslappen als ik dit had geweten.

    Rick12-10-2018

    wij hebben exact hetzelfde met dit bedrijf meegemaakt, wat een oplichters

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    NOOIT IETS BESTELLEN!

    Lisa19-09-2018

    Ik had een aantal dingen besteld. Maar de kwaliteit was echt MEGA slecht. Dus ik wou het terug sturen en mijn geld terug. Moest ik 13 euro verzendkosten betalen. En kreeg ik niet het volledige bedrag terug omdat de verzendkosten er ook nog eens af gaan. Dus ik moest de retour en verzendkosten zelf betalen. Lekker weg gegooit geld. En dat staat nergens. Opichters!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Goede ervaring

    Jel19-09-2018

    Voor de kinderen had ik behoorlijk wat kleding besteld, 42 stuks in totaal voor 192 euro! Via de site van Shein kan je je pakketje volgen en hier werd dan ook netjes aangegeven waar het pakketje zich bevond. Binnen 5 dagen was het binnen, prima levertijd. Ik had verwacht dat de kwaliteit niet al te best zou zijn maar vooral de stoffen van de shirtjes vind ik van een betere kwaliteit dan de shirtjes van de H&M. Van de 42 artikelen viel er 1 tegen, verder top en de meiden zijn er superblij mee!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Niet bestellen!

    Anoniem13-09-2018

    Ik heb hier besteld, alles was netjes op tijd. Nu wilde ik het terugsturen maar er is geen adres. Ze zeggen dat je hun moet bellen, maar een telefoonnummer is er ook niet. Dus zit ik nu met kleding waar ik niks aan heb en geen geld terug...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Ik moet nog steeds geld terug krijgen!

    Cil12-09-2018

    Waardeloze retourprocedure. De zegel werkt niet waardoor je dus of de kosten uit eigen zak moet betalen. Als je nog een track en trace code erbij wilt hebben mag je nog meer betalen. Ohja Shein betaald alleen 50% van de retourkosten wanneer hier een t&t aanzit. Wanneer ik aangeef te hebben betaald in euro's krijg ik de currency van dollars terug (belachelijk). Ze vragen om je paypal account voor het terugbetalen van de verzendkosten en dit terwijl ik geen paypal account heb noch hiermee betaald heb. Ik bestel hier niet. Ze snappen er niks van

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Waardeloos!

    Roos06-09-2018

    Wat een waardeloze website!
    Communicatie en begrijpend lezen kennen ze niet. Je geeft aan bij taal (dutch) maar communicatie in Engels?raar!
    Daarnaast is het retourneren waardeloos!
    Een ticket zenden om een label te ontvangen en vervolgens kent PostNL het label niet waardoor je €13,- per pakketje betaald.
    Tegemoetkoming?ja die kon ik krijgen..300 punten á 3 dollar..nee bedankt..ik bestel niet meer bij jullie dus nee bedankt!
    NIET BESTELLEN AUB!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    shein = slecht voor milieu

    Tiara 27-08-2018

    Levertijd bijna twee weken
    Kwaliteit erg slecht, ziet er NIET uit zoals op model.
    Denk ook stuk na 1 keer wassen
    jammer
    en slecht voor milieu!!
    wel goedkoop maar ja

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3,5

    Shein

    Jennifer04-08-2018

    Hele leuke dingen op de site, betrouwbaar, het duurt alleen wat langer tot het binnen is

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    shirtje meteen weggegooid, niet voor niets zo goedkoop!

    Amanda van Wees24-07-2018

    Bestelling was er best snel, ik had meerdere dingen besteld

    Een shirtje was zo slechte kwaliteit dat ik het serieus meteen heb weggegooid in de prullenbak, echt jammer
    was maar een paar euro maar dat is nog te veel.

    ik had ook een kort broekje, dat staat leuker

    niet al te veel hiervan verwachten, het is niet voor niets zo goedkoop

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    kleding besteld bij shein

    kim snips10-07-2018

    gelokt door de reclame op facebook...

    hele tas vol kleding besteld voor de gratis verzendkosten

    zitten leuke dingetjes bij

    het was sale dus nog goedkoper

    met 5 dagen in huis gekomen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    kleren besteld bij shein

    winny06-07-2018

    Super goedkoop alles hier
    En het was sneller in huis dan ik had gedacht. Met drie dagen had ik het pakketje binnen al!

    Maar de kwaliteit is niet super. had ik misschien wel kunnen verwachten...
    ik had een stola gekocht en die was best prima
    maar ook een shirtje en dat is echt een floddertje

    maar ja over die 5 euro ga ik niet miepen. dat is ook geen geld.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Schrijf zelf een review over Shein

    Uw beoordeling