NederlandReview

    Ervaringen Shein

    Heb jij interesse in de collectie van deze webshop, maar ben je eerst benieuwd naar de meningen en ervaringen van consumenten voor je? Hier lees je hun reviews en beoordelingen. Wil je straks zelf ook toekomstige klanten helpen met jouw ervaring? Schrijf dan gerust een recensie!

    Complete garderobe updaten

    Wie fan van fashion is, zal veel wisselen in zijn of haar kledingkast. Zeker als je de trends volgt als modebewuste fashionista in hart en ziel, zul je ieder seizoen al je broeken, blousen, shirts, tops, jassen, vesten, rokken, leggings en truien langs gaan om te kijken wat mag blijven en wat weg moet. Maar waarschijnlijk vind je het dan ook niet zo’n ramp om te shoppen voor jurken, gilets, t-shirts, tanktops, jeans, pantalons, jacks en die nieuwe bikini met hippe omslagdoek. Winkelen niet jouw ding? Dan was het waarschijnlijk noodzaak omdat je het weer eens te lang had uitgesteld en nu echt niks meer zit zoals jij wilt. En als je dan ook nog eens geen zin hebt om de winkelstraten door te sjouwen met een paar grote gevulde tassen, zijn de webshops wellicht meer jouw ding. Dat scheelt ook zoeken naar de uitverkoop, sale of outlet, want die hebben dan een eigen kopje.

    Shinen als een ster alsof de stoep jouw catwalk is

    Pick your style

    Als het goed is, kies je een stijl of look die bij jou past. Waar de een voor eigentijds gaat, gaat de ander voor vintage. En zo is er voor iedere stijl wel wat te zeggen, zoals rock ‘n roll, urban, zomers, voor op het strand, sportief, boho, elegant, basic, sexy of casual. En dat is slechts een greep. Wellicht dat je op je werk niet kunt dragen waar je thuis graag in rondloopt. Als je bijvoorbeeld op kantoor werkt, verwachten ze vaak toch een nette corporate outfit. Dan kun je niet aan komen met een trainingsbroek en oversized hoodie. Best jammer eigenlijk.



    Shein

    Dit is een van origine Amerikaanse webshop. Ook hier kun je terecht voor kleding, schoenen, tassen, sieraden, haaraccessoires en andere accessoires in allerlei stijlen. Ze hebben van galajurk en badkleding tot pyjama met bijpassende sokken. Hoewel de webwinkel aanvankelijk op vrouwen gericht lijkt, kunnen je hier ook slagen voor mannen en kinderen. Tevens kun je hier terecht voor woonaccessoires en decoratie voor in huis. Bestellingen boven de 39 euro worden gratis bezorgd.

    NB

    . De tekst van de webshop is op dit moment wel al in het Nederlands, maar nog lang niet perfect. Zodra vertaalbot ontslagen is en er een menselijke vertaler op gezet wordt, zal dit probleem verholpen zijn.

    Reviews van klantenervaringen

    Als je voor het eest een aankopen wilt gaan doen bij een bedrijf wat je verder niet kent, is het prettig als je de meningen en beoordelingen van eerdere klanten kunt lezen. Zo leer je op een ‘veilige afstand’ een bedrijf kennen. Wil jij straks ook graag toekomstige geïnteresseerden helpen bij het maken van een keuze? Schrijf dan een recensie over jouw ervaring. Alvast bedankt!

    Shein
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (205)

    5.8
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.2
    Service
    rating
    4.6
    Prijs
    rating
    6.6
    Leveren
    rating
    5.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    1 broek, 2 bloesjes, 2 accessoires

    ik heb mijn bestelling nooit ontvangen, shein beweerd dat dit aan DHL ligt, niet aan shein, dat zal wel, maar ze nemen er ook geen verantwoording van over, zij hebben tenslotte besloten met DHL samen te werken, niet ik.
    De klantenservice is uiterst moeilijk bereikbaar, er bestaat geen mogelijkheid iemand telefonisch te bereiken, na heel lang zoeken heb ik eindelijk de mogelijkheid tot chatten gevonden.
    Chatten kon wel meteen, werd ook prima beantwoord. Ik zou mijn geld terug krijgen, da s nu afwachten of dat ook werkelijk het geval is.
    Zeker is dat ik nooit weer bij shein iets ga bestellen.

    Door: K. Rduch20-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    2 jurkjes en 2 rokjes

    2 jurkjes en 2 rokjes besteld op woensdag 31-07-2019, thuis geleverd op dinsdag 06-08-2019 (super snel!)
    Helaas vond ik alle kledingstukken 3x niks, rare pasvormen en goedkope stof.. Ik heb eerder alleen bikini broekjes besteld op SheIn die waren erg mooi en zaten perfect. dit maal wilde ik de kleding proberen.. niet voor herhaling vatbaar helaas.

    ik had eigenlijk al voor me zelf bedacht dat ik niet zou gaan retouren vanwege de slechte recensies en het gedoe ermee..
    toch uiteindelijk besloten om te retouren want ja, met de kleding kan ik toch niets dus dan zou ik toch wel mijn €41 kwijt zijn..

    Ik heb een retourlabel aangevraagd via mijn account, binnen een paar seconde had ik een mailtje met een link naar de retour label die ik moest uitprinten en waar je de instructies op kon lezen.
    Ik kreeg een adres als volgt: EC HUB SA, Avenue du Parc Industriel 213 unit2, 4041 Milmort Belgium.
    Ik heb toen nog voor de zekerheid een ticket ingediend bij de klantenservice met de vraag of dit wel het juiste adres is, aangezien het in belgië is? maar het was het juiste adres.
    Op maandag 12-08 is mijn pakketje verstuurd via DHL (de retourlabel van €4,50), op dinsdag 13-08 is mijn pakketje bezorgd. toen heb ik weer even een berichtje gestuurd dat mijn pakketje was aangekomen met de vraag hoe nu verder, gaat het pakketje naar China want vanaf nu kan ik mijn pakket niet meer volgen?
    Nu vandaag, 14-08 staat mijn geld terug op mijn bankrekening!! ik had betaald met mijn bankrekening via PayPal, wat een snelle service zeg..
    Dus vanaf moment van bestellen tot aan retouren en geld terug zit 2 weken. Super snel en goede klantenservice!!
    Ondanks deze ervaring bestel ik in de toekomst geen kleding meer op Shein en betaal ik liever voor kwaliteit.

    Nog een stukje over het retouren: volgens mij hebben ze hun beleid aangepast. ik lees namelijk ervaringen dat je eerst de klantenservice moet contacteren voor een retourlabel maar dat is helemaal niet het geval? je kunt gewoon via je account een retourlabel aanvragen die je een paar seconde later op de mail ontvangt. overigens was mijn pakketje na versturen de volgende dag bezorgd (In België) en had ik de dag erna mijn geld terug op mijn rekening.

    Door: Kelly14-08-2019
    Iris20-02-2020

    Bij mij accepteerd de DHL site de postcode niet. Ik voer gewoon 4041 in. Hoe heb jij dat gedaan?

    Dilan18-04-2020

    Mijn bestteling staat erop dat geleverd is maar tis nog niet geleverd hoe komt dat

    Chika05-05-2020

    Bij mij staat er net hetzelfde @Dilan

    Anna07-05-2020

    Bij mij staat er dat het in nederland bij een local courier facility is. Maar bij dhl is het pakketje nog niet gekomen...gebeurt dit nog wel?

    Noa12-05-2020

    Ik wacht nu al 23 dagen en mijn pakketje is als het goed is in NL maar nog niet bij DHL hoelang gaat dit duren?

    Zoë14-05-2020

    Kan je ruilen

    Britt03-06-2020

    Hallo, Ik kan nergens mijn retour label vinden.. terwijl ik wel dingen als retour heb opgegeven. Help..

    Maria 09-06-2020

    HALLO IS HET ADRES IN BELGIE.IS DAT GOED WANT IK GA HET PER POST TERUGSTUREN HET IS ZO LELIJK MAAR HOOP DAT.HET ADRES GOED IS IK KRIJG ZE NIET TE PAKKEN GRAAG EEN REACTIE BVD MARIA

    Reci10-06-2020

    Britt ik heb precies hetzelfde probleem, heb jij al een oplossing gevonden?

    Marijke14-06-2020

    Is er iemand die weet hoe dit op te lossen?

    Marijke14-06-2020

    Ook ik heb het retour label probleem

    lis15-06-2020

    kan iemand me helpen, ik heb veel leuke kleding stukken gezien op shien maar nu ik jullie comentaar hoor weet ik niet zeker of ik wel moet bestelen???

    Tanneke17-06-2020

    Hallo ik heb geen account aangemaakt en wil graag toch mijn artikelen retouren hoe krijg ik zo een label zonder account? Heb account aangemaakt maar kan nergens een retourlabel, e-mailadres of telefoonnummer vinden kan iemand mij helpen?

    I order over 400 euros and now everything stops coming. Before it was coming. But when I add the two hundred they stop..I need these as soon as it's possible 26-06-2020

    I need my package as soon as I can. It's already 14 days. And yet nothing. Over 400 euro is not a money to play with. I need my things

    Monique Knol27-06-2020

    Kan iemand mij vertellen hoe ik in contact kom met SHEIN? Ik heb op 3 april dingen teruggestuurd en ik heb nu nog steeds mn geld niet terug. Via hun site kom ik niet met hun in contact. Alleen dat vervelende, voorgeprogrammeerde gedoe!

    Christina28-06-2020

    14 juni j.l. 2 pakketjes besteld, er staat dat het in nederland bij een local courier facility is. Maar bij dhl is het pakketje nog niet gekomen, als ik alle reacties zo lees, ben ik bang dat er iets mis is bij Shein, ze zijn ook niet meer bereikbaar

    Chassidy van Uitert04-07-2020

    je kan shein bereiken op instagram.

    Roos06-07-2020

    Ik had op 17 juni besteld en bij mij bleef het ook staan op local courier facility, maar afgelopen week kreeg ik een mail van shein met de melding dat alle pakketten die na 12 juni besteld zijn vertraging hebben van 10-15 dagen!

    delpech 15-07-2020

    j'ai commandé en date du 28 juin 2020 et je n'ai toujours pas reçu ma commande en date du 15.07.2020. il est indiqué que le colis n'ets pas encore parvenu à DHL qu'i létait suelement " annoncé" quelqu'un pourrait m'aider??

    Carla 16-07-2020

    Ik heb sinds 26 juni een bestelling geplaatst. 2juli is het in België aangekomen. Uiterlijk 11 juli zou het geleverd worden. Tot nu niets ontvangen. Ik denk niet dat ik meer bij Shein ga bestellen. Ik wacht nog steeds op mijn pakket. Je kan ze niet eens bereiken.

    Nathalie19-07-2020

    Op 27 april een bestelling gedaan van 75 euro en het is nu 19 juli en nog steeds niks ontvangen. Ik kan geen contact met Shein krijgen. Niet via een telefoonnummer, de mail reageren ze niet op en via je account zou je een ticket kunnen versturen met de vraag, maar die optie werkt ook niet. Het waren kleren voor mijn dochtertje. Zo verschrikkelijk vervelend. 75 euro is voor mij veel geld

    Faaria02-08-2020

    Ik vind heel vervelend dat je niet eens iemand kan bereiken en ik weet niet of ik mijn zuurverdiend geld terug kan krijgen. Nooit meer shein voor mij. Ze maken mensen leven kapot!

    EQ6ZFQKC hello www.yandex.ru14-08-2020

    EQ6ZFQKC hello www.yandex.ru

    Lisa14-08-2020

    Mijn pakketje kolt ook niet aan en ik kon ook niemand berijken dus heb ik eens een dm gestuurt naar shein_nl op insta. En daarop hebben ze wel geantwoord.

    Lisa16-08-2020

    Ik had een dm gestuurt naar shein nederland en ze hebben gestuurd dat ik via deze mail en tel. hun kan bereiken. Email: customercare.india@shein.com Tel: 06366370525

    Thomas17-08-2020

    Zie hier de rede om met klarna te bestellen.

    klopt het Belgische retouradres? 17-08-2020

    Klopt dit adres? EC HUB SA, Avenue du Parc Industriel 213 unit2, 4041 Milmort Belgium.

    retourlabel niet ontvangen27-08-2020

    ik heb de site

    hoelang moet je wachten op een retourlabel27-08-2020

    wat is het adres om je SHEIN producten retour te sturen. ik krijg geen retourlabel van ze binnen. iemand die mij kan helpen?

    Inge11-09-2020

    Ik heb 19 augustus pakket ontvangen, moet helaas het hele pakket retourneren. DHL kent het retourlabel niet. Gelukkig heb ik besteld met Klarna. Ik kan geen contact krijgen met Shein, dus ik houd de producten en heb via Klarna mijn betaling mogen pauzeren totdat ik contact heb gehad met Shein. Wat ik ook probeer, dat lukt niet.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    3 jurkjes en 3 t-shirts

    Bestelling ging vrij makkelijk. Ook de verzending kon ik netjes bijhouden via de site van shein (als ik ingelogd ben). Owke de kwaliteit is misschien niet top maar goh wat wil je ook voor zo'n prijsje. T-shirts waren opzicht best prima alleen de jurkjes toch niet helemaal mijn ding (overigens paste alles op 1 jurkje na gewoon waarvan ik best verrast was). Toen kwam het retourneren. Ja dit was wel even zoeken. Helemaal na alle slechte recensies kreeg ik er een beetje bang voor dat het niet goed zou komen. Maar uiteindelijk is het allemaal best makkelijk.
    Retour aangemeld via de site (ook ik maar wachten op een label maar kreeg niks). Door alle slechte recensies meteen via live chat contact opgenomen met Shein. kreeg meteen een medewerker te pakken die mij het retourlabel stuurde via de chat. Achteraf was dit ook te vinden in mijn account (mijn bestellingen --> volg orderdetails, hier staat onderaan de retour geschiedenis, waar het geld teruggestort zal worden en ook een link naar het retour label).

    Tot nu toe best tevreden over de service en de manier van bestellen en retourneren (het kan zeker makkelijker maargoed). Nu nog het pakketje daadwerkelijk afgeven bij DHL en wachten op de terugbetaling ;)

    Door: Pauline09-07-2019
    Mijn korzet niet geleverd 06-04-2020

    Wat op mijn bestelling

    Hanan Gashaw23-06-2020

    waar is mijn bestelling bijna 1 maand maar nog steeds heb ik niet ontvangen, hier in Nederland door DHL wat er met shein is gebeurd?

    Samantha Meevis29-07-2020

    Indd ben ook al 1 maand op een pakketje aant het wachten en contact krijgen met hun lukt echt niet zeer slecht

    Mija10-09-2020

    Ik heb 75% van mijn kleding nooit ontvangen 1,5 jaar terug. Mijn geld ook niet . Alle kleding kwam uit China heeft Paypal mij vertelt dus ik kon niets meer doen via rechtsbijstand . Wellicht nog iemand met dezelfde ervaring?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    3 leggings, 1 rokje, 1 truitje en 5 blouses

    Ik heb net mijn 1e bestelling gedaan bij SHEIN, en ben erg tevreden. Ik had van te voren reviews gelezen en niet veel vertrouwen: er ging schijnbaar een hoop mis. On top of all ook nog leveren in Nederland met DHL, brrr, ben ik na wat slechte ervaringen enorm allergisch voor . Dus ik dacht: ik bestel in 1 keer wat meer, totaal 103 eur, geen geld als spullen bevallen, en te overzien als het drama wordt. Maar na 2 dagen al het rokje binnen in aparte zending uit België , wat ze ook netjes aangeven bij je bestellingen als je account maakt . Ik ben een stevige Hollandse meid met grote tieten, en dacht dat nix ging passen, maar de maten en omschrijving bij artikelen kloppen echt! Alles paste en zit zelfs mooie pasvorm in de getailleerde blouses, en rest ook netjes geleverd in 1 week uit China, zonder douane “ verrassings” aanslagen aan de deur. Ik ben dus erg verbaasd en heel happy ! Misschien heb ik mazzel gehad maar ben nooit zo’n mazzelkont met zaken die mus kunnen gaan, veel ervaring helaas. Dus erg positief ! Sommige stofjes zijn erg goedkoop en PU van rokje is waarschijnlijk afvalzakken plastic, Hihi, maar het dit nog fijn ook. Dus na 1 bestelling erg tevreden.

    Door: Angelique17-10-2019
    Anisa07-11-2019

    Ik woon Nederland Beverwijk waar is mij kleding retouren krijgen

    Greta Martis24-02-2020

    Waar is mijn bestelling gebleven wel een gratis sleutelhanger ontvangen maar mijn kleding waar ik voor heb betaald DHL weet niet waar de pakket id

    Chelsie Verheij20-03-2020

    Moest je invoerkosten betalen toen het pakketje bij je thuis kwam?

    J meijer24-06-2020

    moet ik nu bang zijn om wat te bestellen?

    Claudia04-07-2020

    Weken geleden 5 broeken besteld en nog niets binnen gekregen, bij hun op de site staat dat ik het binnen heb gekregen nou echt Niet 😠 mijn bestelling is nog steeds niet binnen , hoelang moet ik nog wachten????

    Juul08-07-2020

    ik heb hetzefde probleem claudia, DHL zegt dat je contact moet opnemen met Shein, maar ik krijg ze niet te pakken..

    An05-10-2020

    Name of the site: resolver.co.uk

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    2 lange jurken

    twee weken terug op donderdag had ik 2 lange jurken besteld bij Shein. Beetje uit verveling ... Ze hadden allemaal aanbiedingen dus daar werd ik een beetje door verleid.
    De verzendkosten zijn pas gratis als je meer dan 39 euro uitgeeft, dus daar heb ik zorgvuldig op zitten letten. Verveling he? Beetje te lang mee bezig geweest ook hihi

    Zo vond ik uiteindelijk twee hele mooie jurken, eentje voor maar 10 euro want heel erg afgeprijsd en die andere was 19. Perfect dus. VErzondkosten helemaal gratis!
    Je moet dan wel zo'n code invullen, maar die staat er gewoon naast. Beetje gek wel, maar ja , dan krijg je dus wel gratis verzendkosten.

    Er stond iets bij van dat de verzending twee weken kan duren, maar ik kreeg ze vorige week al in huis. Dus minder dan een week!

    Meteen gepast en ze zitten allebei helemaal prima. Ik had gegokt op een S want ik ben niet zo groot en ze zitten dus goed. Het zijn wat wijde modellen, dus dan zit je meestal wel goed en daarom durfde ik het ook wel aan.

    Nu nog even wachten tot het weer beter wordt!!

    Door: Saartje17-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Levensecht hondje

    Puur bedrog!🤮👎

    Door: Moors chris19-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Kleding

    Zeer slecht.
    Geen bestelling binnen gekregen.
    Geen antwoord op mailtjes.
    Mijn bestellingsnummer is: GSHM8V001000TW7.
    Erg jammer het was bedoelt als kraamkado. Bestelling is bij retourhub?
    Heel graag geld terug.
    Gr. Dide van den Top-Renes

    Door: Dide Renes13-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Drie rokken besteld bij Shein

    Drie rokken besteld bij Shein. Ik wilde er eerst 2, maar na 39 euro gratis verzendkosten, dus toen heb ik er nog eentje bijbesteld. Die was toch maar 11 euro. Met de maattabel berekend welke maat ik nodig had - de ene S gedaan en de andere twee XS.

    Ik had ze op een zaterdag besteld, en op donderdag kwam de post al met een pakje! Dat had ik serieus niet zo snel verwacht, de vorige keer dat ik hier bestelde duurde het veel langer en dat had ik nu ook gedacht.

    De maten vallen goed. Elke rok zit dan verpakt in een apart zakje.
    De XS zit beter dan de S, maar de S zit ook wel prima. Dus gelukkig kloppen de maattabellen best goed, want ik zou niet zo gauw gaan retourneren.

    De rokken zijn zoals op het plaatje, maar van die XS, die had ik in zacht roze besteld, die stof is wat doorzichtiger dan op de foto. Maar er zit een onderrok onder, dus je ziet verder niks.

    Blij met de aankopen!
    Nu nog even wachten tot het warmer weer wordt...

    Door: Leonie11-05-2019
    Amber 22-05-2020

    Mag ik vragen hoe oud en hoe lang je bent? Ik zit namelijk heel erg te twijfelen of ik een maat S of XS van rokjes moet bestellen. Ik zelf ben 16 en 1,62 m.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    2 jurkjes, 2 kledingsetjes, een broek, een bikini

    ik vraag me af of er meer mensen zijn die er last van hebben. het verbaats mij dat alles wat er in mijn verlanglijst staat opeens allemaal is uitverkocht. van een op de andere dag. ik baal er erg van. wilde graag 2 strapless bhs kopen want heb eerder kleding besteld op shein maar die waren opeens allemaal uitverkocht.

    ben beetje tevreden. de bikini was de vulling niet mooi afgewerkt en er zit een rare omgevouwen rand waardoor de bh niet mooi aansluit. 1 jurkje zit raar aan de zeikant en is de naat niet mooi afgewerkt waardoor er bobbels ontstaan aan de zeikant. de 2 setjes redelijk tevreden over. andere jurkje ook tevreen over en de broek is perfect.

    maar nog een keer mijn vraag, zijn er meer mensen die het ook opvallend vinden dat alles zo snel is uitverkocht en ook daarna niet meer beschikbaar is. en dat bijna alles in je verlanglijst na een paar dagen ook is uitverkocht?

    groetjes Ella

    Door: Ella24-04-2020
    emma30-04-2020

    dat had ik ook! erg veel mensen shoppen nu bij shein dat is de rede

    Shirley Kivits18-05-2020

    Wat is t retouradres in nederland?

    Janny wichers06-06-2020

    Ik kan nergens het retouradres vinden van stein Nederland weet iemand dit

    Kiki Dorff10-07-2020

    weet iemand iets over het retourneren maar dat je van een two-piece alleen het topje retourneert?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Altijd erg tevreden!

    Ik zie veel negatieve reviews dus vind ik dat ik verplicht ben ook mijn vele positieve ervaringen te posten.

    Ik heb hier al meer dan 8x besteld en altijd ben ik erg tevreden en heb ik gekregen wat ik besteld heb. De eerste keer maakte ik de fout door niet naar de individuele maatlabels te kijken en bestelde ik lukraak de XL. Deze viel als een M. Toen ik later bij de maatlabel keek zag ik dat XL bij die broek gelijk stond aan het aantal CM dat een broek in Nederland een M zou zijn. Dit was dus mijn eigen fout.

    Niet alleen de kleding maar ook makeup kwasten, oorbellen, accessoires etc. zijn altijd prima in orde. Je moet alleen bij elk product eventuele beschrijvingen en maatlabels lezen. Dit kost wat meer tijd maar dan heb je voor een spotprijsje hele leuke artiekelen.

    Ik raad het zeker aan om hier te bestellen maar lees beschrijvingen en maatlabels gewoon goed en heb geduld op de levering!

    Door: Melissa25-08-2019
    Kiki 24-04-2020

    Heb je bij deze bestellingen extra kosten als invoerrechten moeten betalen?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Retourneren

    Ik heb tot nu drie keer besteld bij Shein en alle drie de keren bevielen top! Elke keer heb ik binnen een week mijn bestelling (van ongeveer 40 euro) ontvangen. De kwaliteit is prima, al helemaal in verhouding met de prijs. Aan het begin twijfelde ik of ik hier wel moest bestellen vanwege horrorverhalen van douanekosten, maar sinds kort heeft Shein een warenhuis in Nederland en komen deze er dus niet meer bij.

    Van mijn derde bestelling wilde ik wat retourneren en ik las dat je een retourlabel moest aanvragen. Ik gaf mijn retour aan bij 'mijn bestellingen', maar kon het retourlabel met geen mogelijkheid vinden. Na een uurtje kon ik mijn retourlabel wel vinden onder 'mijn bestellingen' - 'bestellingsdetails' - 'retour en terugstorting record' - 'bekijken' en dan onderaan de pagina. Je moet dus wel even wachten voordat je het retourlabel hebt.

    Door: leonie15-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Jurkjes

    Nooit ontvangen, maar krijg wel aanmaningen. SHEIN is niet bereikbaar.

    Door: Agnes11-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Broek

    Wat een kut site! Bestel je een broek voor 25 euro+5 euro verzendkosten. Komt het aan in maat XL terwijl er staat dat ik S had besteld.
    Wil ik het terug sturen, nergens een telefoon nummer. Geen klantenservice. Ben ik dus mooi opgelicht voor 30 euro!
    Staqt er dat ik het kan terug sturen als ik ven ingelogd. Dat gedaan, staat er dat ik niks had besteld! Kan ik dus ook niks terug sturen.
    Ik het bestel nummer in voeren, geeft het aan dat ze niks gevonden hebben.
    En het terug sturen kost je ook nog 5 euro! Ben je dus 10 euro kwijt en dan heb je NIKS.
    BESTEL HIER NOOIT MEER IETS.

    Door: Bodhi Lindeboom 08-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Dekbedovertrek

    Bestelling nooit

    Door: Janssen04-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    broek

    Bestel een broek bordeaux in XL, ik ontvang een rode broek, Geen bordeaux in de maat XS!!!. Flutstof, ala.
    Bestellen en terugsturen kost mij 9 euro, en dat terwijl het hun fout is!
    Dus ik heb nu niets, 9 euro armer, terwijl ZIJ het fout doen.
    Dit is niet correct, bovendien moest ik ergens een label laten printen. Klaar met Shein!

    Door: anna balvert03-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    truien/vesten

    Retourneren van goederen is een dikke ramp. Retourtickets krijg je niet op het scherm. Het terugsturen kost ook nog eens 4,50 euro

    Door: Nelleke 03-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Kleding

    Minpunten: they send the wrong size and if you send it back it will cost you 6 euro. The clothes are poorly done compare to BOHOO. the price says 3 euro off and gratis verzending nope you will not get those even if u put the code. They have a bad calculation in their website.

    Pluspunt. Fast delivery

    Conclusion : i dont recommend this shop. If you want a better and not expensive clothes. Go to bohoo.

    Door: Han19-09-2020
    Annette Hulsegge 21-09-2020

    Graag adres voor retour zending

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    2 pakken

    Zijn te groot zou graag het adres willen weten waar ik het naar toe moet sturen zit geen stikker voor retour erbij alvast bedankt m toet

    Door: Ria16-09-2020
    thirza17-09-2020

    hoi ik heb verschillende dingen besteld en wil een aantal dus terug sturen, maar moet het product in de exact zelfde sluitbare zak? want ik weet niet meer welke zak bij welk product hoort... zo ja? hoe kan ik dit checken?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Aantal dingen

    Zo slecht, aantal leuke dingen besteld, nooit geleverd, contact opgenomen, nooit iets terug gekregen, schandalig. Wat een slechte zaak.

    Door: Anneloes Zwitselaar16-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Kleding Dames

    all really bad quality, super thin clothes with a pajama-like fit, I threw 125 euros, I knew it was Chinese stuff, but I hoped it was better made.

    Door: Ambra16-09-2020
    karin23-09-2020

    Ik heb alle handelingen gedaan maar krijg geen retourlabel. En nu ??

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Schoenen, shirts, blouse, sieraden etc

    Ik had 26 juli wat artikelen van de shein besteld (blouse, shirts, schoenen en een armband). Dit heb ik echter nog steeds niet ontvangen (8 september) de klantenservice is niet bereikbaar en ik kan maar geen mail adres of telefoon nummer vinden op hun website.

    Ik heb al eerder van deze site besteld zonder problemen met een verzendtijd van max. 1 week.

    Ik raad het je nu daarom sterk af om hier wat te bestellen. Ik hoop dat mijn pakket nog aankomt maar ik vrees van niet en of ik het geld nog terug ga krijgen lijkt mij ook sterk.

    Door: Sanne08-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Shein

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Shein een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 205 ervaringen geplaatst over Shein. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Shein actief?

    Shein is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Shein gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.