NederlandReview

    Ervaringen Shein

    Heb jij interesse in de collectie van deze webshop, maar ben je eerst benieuwd naar de meningen en ervaringen van consumenten voor je? Hier lees je hun reviews en beoordelingen. Wil je straks zelf ook toekomstige klanten helpen met jouw ervaring? Schrijf dan gerust een recensie!

    Complete garderobe updaten
    Wie fan van fashion is, zal veel wisselen in zijn of haar kledingkast. Zeker als je de trends volgt als modebewuste fashionista in hart en ziel, zul je ieder seizoen al je broeken, blousen, shirts, tops, jassen, vesten, rokken, leggings en truien langs gaan om te kijken wat mag blijven en wat weg moet. Maar waarschijnlijk vind je het dan ook niet zo’n ramp om te shoppen voor jurken, gilets, t-shirts, tanktops, jeans, pantalons, jacks en die nieuwe bikini met hippe omslagdoek. Winkelen niet jouw ding? Dan was het waarschijnlijk noodzaak omdat je het weer eens te lang had uitgesteld en nu echt niks meer zit zoals jij wilt. En als je dan ook nog eens geen zin hebt om de winkelstraten door te sjouwen met een paar grote gevulde tassen, zijn de webshops wellicht meer jouw ding. Dat scheelt ook zoeken naar de uitverkoop, sale of outlet, want die hebben dan een eigen kopje.

    Pick your style
    Als het goed is, kies je een stijl of look die bij jou past. Waar de een voor eigentijds gaat, gaat de ander voor vintage. En zo is er voor iedere stijl wel wat te zeggen, zoals rock ‘n roll, urban, zomers, voor op het strand, sportief, boho, elegant, basic, sexy of casual. En dat is slechts een greep. Wellicht dat je op je werk niet kunt dragen waar je thuis graag in rondloopt. Als je bijvoorbeeld op kantoor werkt, verwachten ze vaak toch een nette corporate outfit. Dan kun je niet aan komen met een trainingsbroek en oversized hoodie. Best jammer eigenlijk.


    Shinen als een ster alsof de stoep jouw catwalk is

    Shein
    Dit is een van origine Amerikaanse webshop. Ook hier kun je terecht voor kleding, schoenen, tassen, sieraden, haaraccessoires en andere accessoires in allerlei stijlen. Ze hebben van galajurk en badkleding tot pyjama met bijpassende sokken. Hoewel de webwinkel aanvankelijk op vrouwen gericht lijkt, kunnen je hier ook slagen voor mannen en kinderen. Tevens kun je hier terecht voor woonaccessoires en decoratie voor in huis. Bestellingen boven de 39 euro worden gratis bezorgd.

    NB. De tekst van de webshop is op dit moment wel al in het Nederlands, maar nog lang niet perfect. Zodra vertaalbot ontslagen is en er een menselijke vertaler op gezet wordt, zal dit probleem verholpen zijn.

    Reviews van klantenervaringen
    Als je voor het eest een aankopen wilt gaan doen bij een bedrijf wat je verder niet kent, is het prettig als je de meningen en beoordelingen van eerdere klanten kunt lezen. Zo leer je op een ‘veilige afstand’ een bedrijf kennen. Wil jij straks ook graag toekomstige geïnteresseerden helpen bij het maken van een keuze? Schrijf dan een recensie over jouw ervaring. Alvast bedankt!

    Shein
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (19)

    5,6
    47% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    6,2

    Service

    4,6

    Prijs

    7

    Leveren

    5

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    NOOOIT KOPEN

    Annette14-11-2018

    Kleding best aardig

    Maaarrrr Terugsturen en je geld terugkrijgen. Een groot drama!!
    Al weken bezig. Website hierover heel onduidelijk.
    En er is helemaal niemand die helpt of bereikbaar is.
    Nooit meer

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    oplichters

    noud12-11-2018

    Mijn dochter heeft hier onlangs van haar spaar geld wat gekocht . Echter bij terug sturen gaat dit niet lukken komt telkens een verkeerd label en ander onzin.
    Ze richten zich op pubers dit is niet voor niks. Mijn dochter weet nu dat oplichting loont in Nederland en Belgie.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Super blij

    Monika11-11-2018

    Hi .ik heb mijn bestelling ontvangen.ik ben heel tevreden met mijn kleding.ik vond shein is de beste online site.dankwel .ik ga weer shoppen bij jullie.????

    Groetjes Monika

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    Shein WW

    leuke winkel goedkope mode

    Belisa09-11-2018

    leuke winkel met allemaal nieuwe dingen
    zelfs de sale heeft nog van alles dat nog gewoon helemaal cool is
    en natuurlijk supergoedkoop
    paar keer besteld hier
    wel moet je goed op de maat leggen, want als het te groot is dan is de pasvorm niet zo goed

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    nog steeds goed

    lisa 08-11-2018

    al een maand of langer geleden een broek besteld,met camouflage print erop.

    nog steeds helemaal prima!
    alleen niet in de droger stoppen ;)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Retourneren onmogelijk, verzendkosten bij retour

    Peter24-10-2018

    Retouren erg slecht niet bestellen bij Shein.

    Dochter heeft truitje besteld maar retourneren lukt niet. Daarbij zouden de verzendkosten ook nog voor onze rekening zijn )naast de verzendkosten die we al hadden betaald'. Slechte webshop dus, niet van deze tijd en zal vast niet lang bestaan.

    Zelfs de ene ster voor service is nog teveel

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    retour gestuurde goederen worden niet terugbetaald

    Rick12-10-2018

    opgelicht door dit bedrijf. na weken wachten op een retourticket en hier veel moeite voor hebben moeten doen, wordt vervolgens na versturen gemeld dat men niks ontvangen heeft. wat een oplichters

    Emma15-11-2018

    Do you know what is Shein retour address? I also like to return my orders but I can't find the return address. Thanks

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Je krijgt je geld van geretourneerde goederen niet meer terug.

    LHH Janssen-Broens19-09-2018

    Dat is nml wel mogelijk maar je krijgt je geld niet terug. Ze nemen het wel aan. Maar laten vervolgens niks van zich horen. En als je contact met ze wil hebben ga je naar de website je logged in om vervolgens er achter te komen dat je hier niks mee kunt. Je mag een ticket aanmaken. Maar daar wordt niet op gereageerd. Ze doen net of hun neus bloed daar lijkt het op. Je kunt op generlei manier contact maken met ze. Dus als je wat koopt en je krijgt het aan. Want vaak sturen ze ook nog de helft maar heb ik gehoord dan zorg ervoor dat je niet hoeft te retourneren. Ik heb het op eigen kosten nog terug gestuurd ook. Had het ook kunnen bewaren als poetslappen als ik dit had geweten.

    Rick12-10-2018

    wij hebben exact hetzelfde met dit bedrijf meegemaakt, wat een oplichters

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    NOOIT IETS BESTELLEN!

    Lisa19-09-2018

    Ik had een aantal dingen besteld. Maar de kwaliteit was echt MEGA slecht. Dus ik wou het terug sturen en mijn geld terug. Moest ik 13 euro verzendkosten betalen. En kreeg ik niet het volledige bedrag terug omdat de verzendkosten er ook nog eens af gaan. Dus ik moest de retour en verzendkosten zelf betalen. Lekker weg gegooit geld. En dat staat nergens. Opichters!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Goede ervaring

    Jel19-09-2018

    Voor de kinderen had ik behoorlijk wat kleding besteld, 42 stuks in totaal voor 192 euro! Via de site van Shein kan je je pakketje volgen en hier werd dan ook netjes aangegeven waar het pakketje zich bevond. Binnen 5 dagen was het binnen, prima levertijd. Ik had verwacht dat de kwaliteit niet al te best zou zijn maar vooral de stoffen van de shirtjes vind ik van een betere kwaliteit dan de shirtjes van de H&M. Van de 42 artikelen viel er 1 tegen, verder top en de meiden zijn er superblij mee!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Niet bestellen!

    Anoniem13-09-2018

    Ik heb hier besteld, alles was netjes op tijd. Nu wilde ik het terugsturen maar er is geen adres. Ze zeggen dat je hun moet bellen, maar een telefoonnummer is er ook niet. Dus zit ik nu met kleding waar ik niks aan heb en geen geld terug...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Ik moet nog steeds geld terug krijgen!

    Cil12-09-2018

    Waardeloze retourprocedure. De zegel werkt niet waardoor je dus of de kosten uit eigen zak moet betalen. Als je nog een track en trace code erbij wilt hebben mag je nog meer betalen. Ohja Shein betaald alleen 50% van de retourkosten wanneer hier een t&t aanzit. Wanneer ik aangeef te hebben betaald in euro's krijg ik de currency van dollars terug (belachelijk). Ze vragen om je paypal account voor het terugbetalen van de verzendkosten en dit terwijl ik geen paypal account heb noch hiermee betaald heb. Ik bestel hier niet. Ze snappen er niks van

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Waardeloos!

    Roos06-09-2018

    Wat een waardeloze website!
    Communicatie en begrijpend lezen kennen ze niet. Je geeft aan bij taal (dutch) maar communicatie in Engels?raar!
    Daarnaast is het retourneren waardeloos!
    Een ticket zenden om een label te ontvangen en vervolgens kent PostNL het label niet waardoor je €13,- per pakketje betaald.
    Tegemoetkoming?ja die kon ik krijgen..300 punten á 3 dollar..nee bedankt..ik bestel niet meer bij jullie dus nee bedankt!
    NIET BESTELLEN AUB!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    shein = slecht voor milieu

    Tiara 27-08-2018

    Levertijd bijna twee weken
    Kwaliteit erg slecht, ziet er NIET uit zoals op model.
    Denk ook stuk na 1 keer wassen
    jammer
    en slecht voor milieu!!
    wel goedkoop maar ja

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3,5

    Shein

    Jennifer04-08-2018

    Hele leuke dingen op de site, betrouwbaar, het duurt alleen wat langer tot het binnen is

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    shirtje meteen weggegooid, niet voor niets zo goedkoop!

    Amanda van Wees24-07-2018

    Bestelling was er best snel, ik had meerdere dingen besteld

    Een shirtje was zo slechte kwaliteit dat ik het serieus meteen heb weggegooid in de prullenbak, echt jammer
    was maar een paar euro maar dat is nog te veel.

    ik had ook een kort broekje, dat staat leuker

    niet al te veel hiervan verwachten, het is niet voor niets zo goedkoop

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    kleding besteld bij shein

    kim snips10-07-2018

    gelokt door de reclame op facebook...

    hele tas vol kleding besteld voor de gratis verzendkosten

    zitten leuke dingetjes bij

    het was sale dus nog goedkoper

    met 5 dagen in huis gekomen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    kleren besteld bij shein

    winny06-07-2018

    Super goedkoop alles hier
    En het was sneller in huis dan ik had gedacht. Met drie dagen had ik het pakketje binnen al!

    Maar de kwaliteit is niet super. had ik misschien wel kunnen verwachten...
    ik had een stola gekocht en die was best prima
    maar ook een shirtje en dat is echt een floddertje

    maar ja over die 5 euro ga ik niet miepen. dat is ook geen geld.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Schrijf zelf een review over Shein

    Uw beoordeling