NederlandReview

    Ervaringen Shein

    Heb jij interesse in de collectie van deze webshop, maar ben je eerst benieuwd naar de meningen en ervaringen van consumenten voor je? Hier lees je hun reviews en beoordelingen. Wil je straks zelf ook toekomstige klanten helpen met jouw ervaring? Schrijf dan gerust een recensie!

    Complete garderobe updaten

    Wie fan van fashion is, zal veel wisselen in zijn of haar kledingkast. Zeker als je de trends volgt als modebewuste fashionista in hart en ziel, zul je ieder seizoen al je broeken, blousen, shirts, tops, jassen, vesten, rokken, leggings en truien langs gaan om te kijken wat mag blijven en wat weg moet. Maar waarschijnlijk vind je het dan ook niet zo’n ramp om te shoppen voor jurken, gilets, t-shirts, tanktops, jeans, pantalons, jacks en die nieuwe bikini met hippe omslagdoek. Winkelen niet jouw ding? Dan was het waarschijnlijk noodzaak omdat je het weer eens te lang had uitgesteld en nu echt niks meer zit zoals jij wilt. En als je dan ook nog eens geen zin hebt om de winkelstraten door te sjouwen met een paar grote gevulde tassen, zijn de webshops wellicht meer jouw ding. Dat scheelt ook zoeken naar de uitverkoop, sale of outlet, want die hebben dan een eigen kopje.

    Shinen als een ster alsof de stoep jouw catwalk is

    Pick your style

    Als het goed is, kies je een stijl of look die bij jou past. Waar de een voor eigentijds gaat, gaat de ander voor vintage. En zo is er voor iedere stijl wel wat te zeggen, zoals rock ‘n roll, urban, zomers, voor op het strand, sportief, boho, elegant, basic, sexy of casual. En dat is slechts een greep. Wellicht dat je op je werk niet kunt dragen waar je thuis graag in rondloopt. Als je bijvoorbeeld op kantoor werkt, verwachten ze vaak toch een nette corporate outfit. Dan kun je niet aan komen met een trainingsbroek en oversized hoodie. Best jammer eigenlijk.



    Shein

    Dit is een van origine Amerikaanse webshop. Ook hier kun je terecht voor kleding, schoenen, tassen, sieraden, haaraccessoires en andere accessoires in allerlei stijlen. Ze hebben van galajurk en badkleding tot pyjama met bijpassende sokken. Hoewel de webwinkel aanvankelijk op vrouwen gericht lijkt, kunnen je hier ook slagen voor mannen en kinderen. Tevens kun je hier terecht voor woonaccessoires en decoratie voor in huis. Bestellingen boven de 39 euro worden gratis bezorgd.

    NB

    . De tekst van de webshop is op dit moment wel al in het Nederlands, maar nog lang niet perfect. Zodra vertaalbot ontslagen is en er een menselijke vertaler op gezet wordt, zal dit probleem verholpen zijn.

    Reviews van klantenervaringen

    Als je voor het eest een aankopen wilt gaan doen bij een bedrijf wat je verder niet kent, is het prettig als je de meningen en beoordelingen van eerdere klanten kunt lezen. Zo leer je op een ‘veilige afstand’ een bedrijf kennen. Wil jij straks ook graag toekomstige geïnteresseerden helpen bij het maken van een keuze? Schrijf dan een recensie over jouw ervaring. Alvast bedankt!

    Shein
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (155)

    6
    57% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.6
    Service
    rating
    5
    Prijs
    rating
    6.8
    Leveren
    rating
    5.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    2 jurkjes en 2 rokjes

    2 jurkjes en 2 rokjes besteld op woensdag 31-07-2019, thuis geleverd op dinsdag 06-08-2019 (super snel!)
    Helaas vond ik alle kledingstukken 3x niks, rare pasvormen en goedkope stof.. Ik heb eerder alleen bikini broekjes besteld op SheIn die waren erg mooi en zaten perfect. dit maal wilde ik de kleding proberen.. niet voor herhaling vatbaar helaas.

    ik had eigenlijk al voor me zelf bedacht dat ik niet zou gaan retouren vanwege de slechte recensies en het gedoe ermee..
    toch uiteindelijk besloten om te retouren want ja, met de kleding kan ik toch niets dus dan zou ik toch wel mijn €41 kwijt zijn..

    Ik heb een retourlabel aangevraagd via mijn account, binnen een paar seconde had ik een mailtje met een link naar de retour label die ik moest uitprinten en waar je de instructies op kon lezen.
    Ik kreeg een adres als volgt: EC HUB SA, Avenue du Parc Industriel 213 unit2, 4041 Milmort Belgium.
    Ik heb toen nog voor de zekerheid een ticket ingediend bij de klantenservice met de vraag of dit wel het juiste adres is, aangezien het in belgië is? maar het was het juiste adres.
    Op maandag 12-08 is mijn pakketje verstuurd via DHL (de retourlabel van €4,50), op dinsdag 13-08 is mijn pakketje bezorgd. toen heb ik weer even een berichtje gestuurd dat mijn pakketje was aangekomen met de vraag hoe nu verder, gaat het pakketje naar China want vanaf nu kan ik mijn pakket niet meer volgen?
    Nu vandaag, 14-08 staat mijn geld terug op mijn bankrekening!! ik had betaald met mijn bankrekening via PayPal, wat een snelle service zeg..
    Dus vanaf moment van bestellen tot aan retouren en geld terug zit 2 weken. Super snel en goede klantenservice!!
    Ondanks deze ervaring bestel ik in de toekomst geen kleding meer op Shein en betaal ik liever voor kwaliteit.

    Nog een stukje over het retouren: volgens mij hebben ze hun beleid aangepast. ik lees namelijk ervaringen dat je eerst de klantenservice moet contacteren voor een retourlabel maar dat is helemaal niet het geval? je kunt gewoon via je account een retourlabel aanvragen die je een paar seconde later op de mail ontvangt. overigens was mijn pakketje na versturen de volgende dag bezorgd (In België) en had ik de dag erna mijn geld terug op mijn rekening.

    Door: Kelly 14-08-2019
    Iris 20-02-2020

    Bij mij accepteerd de DHL site de postcode niet. Ik voer gewoon 4041 in. Hoe heb jij dat gedaan?

    Dilan 18-04-2020

    Mijn bestteling staat erop dat geleverd is maar tis nog niet geleverd hoe komt dat

    Chika 05-05-2020

    Bij mij staat er net hetzelfde @Dilan

    Anna 07-05-2020

    Bij mij staat er dat het in nederland bij een local courier facility is. Maar bij dhl is het pakketje nog niet gekomen...gebeurt dit nog wel?

    Noa 12-05-2020

    Ik wacht nu al 23 dagen en mijn pakketje is als het goed is in NL maar nog niet bij DHL hoelang gaat dit duren?

    Zoë 14-05-2020

    Kan je ruilen

    Britt 03-06-2020

    Hallo, Ik kan nergens mijn retour label vinden.. terwijl ik wel dingen als retour heb opgegeven. Help..

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    3 jurkjes en 3 t-shirts

    Bestelling ging vrij makkelijk. Ook de verzending kon ik netjes bijhouden via de site van shein (als ik ingelogd ben). Owke de kwaliteit is misschien niet top maar goh wat wil je ook voor zo'n prijsje. T-shirts waren opzicht best prima alleen de jurkjes toch niet helemaal mijn ding (overigens paste alles op 1 jurkje na gewoon waarvan ik best verrast was). Toen kwam het retourneren. Ja dit was wel even zoeken. Helemaal na alle slechte recensies kreeg ik er een beetje bang voor dat het niet goed zou komen. Maar uiteindelijk is het allemaal best makkelijk.
    Retour aangemeld via de site (ook ik maar wachten op een label maar kreeg niks). Door alle slechte recensies meteen via live chat contact opgenomen met Shein. kreeg meteen een medewerker te pakken die mij het retourlabel stuurde via de chat. Achteraf was dit ook te vinden in mijn account (mijn bestellingen --> volg orderdetails, hier staat onderaan de retour geschiedenis, waar het geld teruggestort zal worden en ook een link naar het retour label).

    Tot nu toe best tevreden over de service en de manier van bestellen en retourneren (het kan zeker makkelijker maargoed). Nu nog het pakketje daadwerkelijk afgeven bij DHL en wachten op de terugbetaling ;)

    Door: Pauline 09-07-2019
    Mijn korzet niet geleverd 06-04-2020

    Wat op mijn bestelling

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    3 leggings, 1 rokje, 1 truitje en 5 blouses

    Ik heb net mijn 1e bestelling gedaan bij SHEIN, en ben erg tevreden. Ik had van te voren reviews gelezen en niet veel vertrouwen: er ging schijnbaar een hoop mis. On top of all ook nog leveren in Nederland met DHL, brrr, ben ik na wat slechte ervaringen enorm allergisch voor . Dus ik dacht: ik bestel in 1 keer wat meer, totaal 103 eur, geen geld als spullen bevallen, en te overzien als het drama wordt. Maar na 2 dagen al het rokje binnen in aparte zending uit België , wat ze ook netjes aangeven bij je bestellingen als je account maakt . Ik ben een stevige Hollandse meid met grote tieten, en dacht dat nix ging passen, maar de maten en omschrijving bij artikelen kloppen echt! Alles paste en zit zelfs mooie pasvorm in de getailleerde blouses, en rest ook netjes geleverd in 1 week uit China, zonder douane “ verrassings” aanslagen aan de deur. Ik ben dus erg verbaasd en heel happy ! Misschien heb ik mazzel gehad maar ben nooit zo’n mazzelkont met zaken die mus kunnen gaan, veel ervaring helaas. Dus erg positief ! Sommige stofjes zijn erg goedkoop en PU van rokje is waarschijnlijk afvalzakken plastic, Hihi, maar het dit nog fijn ook. Dus na 1 bestelling erg tevreden.

    Door: Angelique 17-10-2019
    Anisa 07-11-2019

    Ik woon Nederland Beverwijk waar is mij kleding retouren krijgen

    Greta Martis 24-02-2020

    Waar is mijn bestelling gebleven wel een gratis sleutelhanger ontvangen maar mijn kleding waar ik voor heb betaald DHL weet niet waar de pakket id

    Chelsie Verheij 20-03-2020

    Moest je invoerkosten betalen toen het pakketje bij je thuis kwam?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    2 lange jurken

    twee weken terug op donderdag had ik 2 lange jurken besteld bij Shein. Beetje uit verveling ... Ze hadden allemaal aanbiedingen dus daar werd ik een beetje door verleid.
    De verzendkosten zijn pas gratis als je meer dan 39 euro uitgeeft, dus daar heb ik zorgvuldig op zitten letten. Verveling he? Beetje te lang mee bezig geweest ook hihi

    Zo vond ik uiteindelijk twee hele mooie jurken, eentje voor maar 10 euro want heel erg afgeprijsd en die andere was 19. Perfect dus. VErzondkosten helemaal gratis!
    Je moet dan wel zo'n code invullen, maar die staat er gewoon naast. Beetje gek wel, maar ja , dan krijg je dus wel gratis verzendkosten.

    Er stond iets bij van dat de verzending twee weken kan duren, maar ik kreeg ze vorige week al in huis. Dus minder dan een week!

    Meteen gepast en ze zitten allebei helemaal prima. Ik had gegokt op een S want ik ben niet zo groot en ze zitten dus goed. Het zijn wat wijde modellen, dus dan zit je meestal wel goed en daarom durfde ik het ook wel aan.

    Nu nog even wachten tot het weer beter wordt!!

    Door: Saartje 17-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Jurk

    Ik kwam erachter via onderzoek op internet/websites mensen rechten dat mijn jurk ws is gemaakt is door dames die zich in het zweet werken voor geen of haast geen loon! Uitgebuit worden. Wanneer ik reviews lees dat de kwaliteit slecht is: dat komt door de druk, snelheid en vrouwen waar geen aandacht en dus geen opleiding in zit...sneu...zit veel leed achter dit fast fashion bedrijf wist ik DIT maar eerder!

    Door: Natasja 04-06-2020
    Natasja 04-06-2020

    * zou hier weer kopen : nee! Kan dit helaas niet na corrigeren

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    ?

    Even een vraag. Zijn er mensen bekend met het annuleren van de bestelling direct na het betalen? Ik kwam erachter dat iknde verkeerde maat heb besteld maar had al betaald... Heb toen direct geannuleerd. Hoelang duur het voor je je geld terug krijgt?

    Door: Colinda 31-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Drie rokken besteld bij Shein

    Drie rokken besteld bij Shein. Ik wilde er eerst 2, maar na 39 euro gratis verzendkosten, dus toen heb ik er nog eentje bijbesteld. Die was toch maar 11 euro. Met de maattabel berekend welke maat ik nodig had - de ene S gedaan en de andere twee XS.

    Ik had ze op een zaterdag besteld, en op donderdag kwam de post al met een pakje! Dat had ik serieus niet zo snel verwacht, de vorige keer dat ik hier bestelde duurde het veel langer en dat had ik nu ook gedacht.

    De maten vallen goed. Elke rok zit dan verpakt in een apart zakje.
    De XS zit beter dan de S, maar de S zit ook wel prima. Dus gelukkig kloppen de maattabellen best goed, want ik zou niet zo gauw gaan retourneren.

    De rokken zijn zoals op het plaatje, maar van die XS, die had ik in zacht roze besteld, die stof is wat doorzichtiger dan op de foto. Maar er zit een onderrok onder, dus je ziet verder niks.

    Blij met de aankopen!
    Nu nog even wachten tot het warmer weer wordt...

    Door: Leonie 11-05-2019
    Amber 22-05-2020

    Mag ik vragen hoe oud en hoe lang je bent? Ik zit namelijk heel erg te twijfelen of ik een maat S of XS van rokjes moet bestellen. Ik zelf ben 16 en 1,62 m.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    2 jurkjes, 2 kledingsetjes, een broek, een bikini

    ik vraag me af of er meer mensen zijn die er last van hebben. het verbaats mij dat alles wat er in mijn verlanglijst staat opeens allemaal is uitverkocht. van een op de andere dag. ik baal er erg van. wilde graag 2 strapless bhs kopen want heb eerder kleding besteld op shein maar die waren opeens allemaal uitverkocht.

    ben beetje tevreden. de bikini was de vulling niet mooi afgewerkt en er zit een rare omgevouwen rand waardoor de bh niet mooi aansluit. 1 jurkje zit raar aan de zeikant en is de naat niet mooi afgewerkt waardoor er bobbels ontstaan aan de zeikant. de 2 setjes redelijk tevreden over. andere jurkje ook tevreen over en de broek is perfect.

    maar nog een keer mijn vraag, zijn er meer mensen die het ook opvallend vinden dat alles zo snel is uitverkocht en ook daarna niet meer beschikbaar is. en dat bijna alles in je verlanglijst na een paar dagen ook is uitverkocht?

    groetjes Ella

    Door: Ella 24-04-2020
    emma 30-04-2020

    dat had ik ook! erg veel mensen shoppen nu bij shein dat is de rede

    Shirley Kivits 18-05-2020

    Wat is t retouradres in nederland?

    Janny wichers 06-06-2020

    Ik kan nergens het retouradres vinden van stein Nederland weet iemand dit

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Altijd erg tevreden!

    Ik zie veel negatieve reviews dus vind ik dat ik verplicht ben ook mijn vele positieve ervaringen te posten.

    Ik heb hier al meer dan 8x besteld en altijd ben ik erg tevreden en heb ik gekregen wat ik besteld heb. De eerste keer maakte ik de fout door niet naar de individuele maatlabels te kijken en bestelde ik lukraak de XL. Deze viel als een M. Toen ik later bij de maatlabel keek zag ik dat XL bij die broek gelijk stond aan het aantal CM dat een broek in Nederland een M zou zijn. Dit was dus mijn eigen fout.

    Niet alleen de kleding maar ook makeup kwasten, oorbellen, accessoires etc. zijn altijd prima in orde. Je moet alleen bij elk product eventuele beschrijvingen en maatlabels lezen. Dit kost wat meer tijd maar dan heb je voor een spotprijsje hele leuke artiekelen.

    Ik raad het zeker aan om hier te bestellen maar lees beschrijvingen en maatlabels gewoon goed en heb geduld op de levering!

    Door: Melissa 25-08-2019
    Kiki 24-04-2020

    Heb je bij deze bestellingen extra kosten als invoerrechten moeten betalen?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Blouses, jurk en rokje

    Ik heb een goeie ervaring gehad met shein. Bestellen ging allemaal makkelijk en de site is natuurlijk niet duur. Via een YouTube nog een extra actiecode gebruikt voor extra korting (tip!). Ik bestelde boven de €39 dus ik hoefde geen verzendkosten te betalen. Kreeg mails van bevestiging dus allemaal duidelijk en via de app kon ik goed volgen waar Mn pakketje was. Kreeg Mn pakket wel opgesplitst in 2 delen , maar lijkt me geen probleem. Woensdagavond bestelt , woensdag er op had ik alles in huis. Eigenlijk dinsdag al gekund, maar was niet thuis om het aan te nemen dus alles was netjes afgeleverd bij een DHL ophaal punt. Alles zat in Mn pakket. Kwaliteit natuurlijk laag , maar zag dr uit zoals op de foto’s. Dus precies wat je kon verwachten. Had voornamelijk tops besteld , zou hier bijvoorbeeld nooit een broek bestellen.

    Door: Tessa 30-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Jurkje

    Geen mailtje, geen bezorgtijd, geen kaartje van : je kan het halen bij de buren. Gewoon voor de deur leggen en weggaan. Jammer !

    Door: M 29-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Kort broekje en zonnebril

    Prachtig broekje precies de kleur van de foto en past perfect met goede stof kwaliteit. De zonnebril is mooi maar wel van goedkope kwaliteit

    Door: Lois 23-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Twee broeken, 1 shirt

    1 van de twee broeken en het shirt zit prima (enige nadeel is dat het shirt toch een crop top blijkt te zijn, hier hou ik niet van. Volgens mij weet SHEIN niet wat
    shirts zijn van normale lengte) levering duurde bij mij lang, dik twee weken. Verder voelt de stof van het shirtje dun en goedkoop, maar ziet er wel leuk uit. De kleding was ook goed netjes verpakt!

    VRAAGJE: ik heb het adres van het retourlabel, maar kan ik dit adres ook op het pakketje zetten en deze bij een PostNL punt inleveren?

    Door: Janna 20-05-2020
    S 22-05-2020

    Wat is het retour adres? Ik kan nergens een formulier vidnen

    FD 03-06-2020

    Mag ik het retour adres van jou. Ik heb namelijk iets wat ik wil retourneren maar ik kan neregns het retour adres achterhalen x

    Lina 05-06-2020

    Wat is het retouradres?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    jurkje, rok, t shirts, riem, bikini

    mijn bestelling duurde precies 2 weken om aan te komen! alles was top! zeker aan te raden!

    Door: . 04-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    4 tops, sweatpants

    plus punten: niet te duur, snelle levering.
    min punten: retour via DHL kost €4.50
    Kwaliteit van de producten varieert, moeilijk in te schatten.

    Door: Sophie 02-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8
    rating

    2 broeken, 2 shirts

    Ik wachtte al iets meer dan 3 weken op mijn pakketje, wat ik erg jammer vind want alle winkels zijn nu gesloten vanwege het coronavirus... Ik had nog maar 2broeken en ik dacht: lqat wik wat bij bestellen. Ik heb een vragenlijst ingevuld wat bepaald welke maat je ongeveer zou moeten hebben. Ik heb s. Bij de shirts is het prima! Alleen de broeken vallen gewoon 2 maten groter uit lijkt het wel! Ze zitten hartstikke wijd, terwijl ik het liefste lekker strakke broeken draag. Ik ben alleen bang voor het routeneren, omdat het bij sommigen wel 4 tor 6 manden duurt dat alles geregeld is. Ik ga hier niks meer bestellen, ik wacht wel tor de winkels weer opengaan. Voorderest hebben ze echt leuke dingen, maar ik hen er geen 100% vertrouwen meer in. Sorry

    Door: K. 30-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    hippie jurk 6 dagen levertijd

    Ik heb een hele gave hippie jurk besteld bij shein
    hij is net geleverd, dus maar 6 dagen levertijd, inclusief weekend!

    hij is in het echt heel mooi
    er zit gelukkig een binnenrok in want de stof schijnt anders door

    kwaliteit is goed!

    hij was ook wel duurder dan sommige andere jurken op deze site, namelijk 24 euro terwijl je ook jurken van een tientje hebt hier

    maar hij ziet er ook wel echt duur uit dus blij mee!

    groetjes Annelou

    Door: Annelou 29-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Meerdere kleding

    Ik wacht al meer dan 3 weken op mijn bestelling en als ik bij de tracking code ga kijken zie ik niets veranderen het blijft altijd staan en ik kan ze niet contacteren ik heb ook perongeluk op iets geklikd bij de app waar nu staat dat ik mijn packet heb ontvangen maar dat is dus niet zo weet er iemand hoe je het weer ongedaan kan maken em ik heb mijn packet nog steeds noet dit is wel de laatste keer dat ik hier wel bestel

    Door: Amal 27-04-2020
    Kadiatou Diallo 28-04-2020

    Hallo, ik had 2 bestellingen geplaatst eentje van 1 en de andere van 7. Er gebeurde helemaal niks meer met dat traceren. Mijn 1e bestelling die was nog onderweg met het vliegtuig maar ineens was die binnen terwijl het nog via dhl ens moet! Dus dat t raceren werkt voor mij niet want het klopt niet.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Kleding voor 155 euro

    Amerikaanse webshop??? Waarom komt het dan uit hongkong. Heb op 28 maart besteld en nog niks gekregen weg 155 euro nog geen 1 ster waard

    Door: Rosia 17-04-2020
    tamara 30-04-2020

    Waar heb jij ergens gelezen dat shein een amerikaans bedrijf is? Zover als ik kan vinden staat dat helemaal nergens.. is een Chinees bedrijf. Net zoals Zaful etc.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    2 pakketjes

    Ik heb 6 april 2 pakketjes besteld.
    1 pakketje heb ik binnen gekregen en op de andere wacht ik al 11 dagen.
    Ik heb al 5 dagen lang een track en trace code maar geen pakketje.
    Ook staat er nu opeens geannuleerd.
    Als ik mijn pakketje niet krijg wil ik mijn geld terug gestort hebben.

    Door: Sab 17-04-2020
    Anouk 22-04-2020

    Ik wacht al 3 weken op mijn paketje

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Schrijf zelf een review over Shein

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Shein een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 155 ervaringen geplaatst over Shein. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 57% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Shein actief?

    Shein is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Shein gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.