NederlandReview

    Ervaringen Shein

    Heb jij interesse in de collectie van deze webshop, maar ben je eerst benieuwd naar de meningen en ervaringen van consumenten voor je? Hier lees je hun reviews en beoordelingen. Wil je straks zelf ook toekomstige klanten helpen met jouw ervaring? Schrijf dan gerust een recensie!

    Complete garderobe updaten

    Wie fan van fashion is, zal veel wisselen in zijn of haar kledingkast. Zeker als je de trends volgt als modebewuste fashionista in hart en ziel, zul je ieder seizoen al je broeken, blousen, shirts, tops, jassen, vesten, rokken, leggings en truien langs gaan om te kijken wat mag blijven en wat weg moet. Maar waarschijnlijk vind je het dan ook niet zo’n ramp om te shoppen voor jurken, gilets, t-shirts, tanktops, jeans, pantalons, jacks en die nieuwe bikini met hippe omslagdoek. Winkelen niet jouw ding? Dan was het waarschijnlijk noodzaak omdat je het weer eens te lang had uitgesteld en nu echt niks meer zit zoals jij wilt. En als je dan ook nog eens geen zin hebt om de winkelstraten door te sjouwen met een paar grote gevulde tassen, zijn de webshops wellicht meer jouw ding. Dat scheelt ook zoeken naar de uitverkoop, sale of outlet, want die hebben dan een eigen kopje.

    Pick your style

    Als het goed is, kies je een stijl of look die bij jou past. Waar de een voor eigentijds gaat, gaat de ander voor vintage. En zo is er voor iedere stijl wel wat te zeggen, zoals rock ‘n roll, urban, zomers, voor op het strand, sportief, boho, elegant, basic, sexy of casual. En dat is slechts een greep. Wellicht dat je op je werk niet kunt dragen waar je thuis graag in rondloopt. Als je bijvoorbeeld op kantoor werkt, verwachten ze vaak toch een nette corporate outfit. Dan kun je niet aan komen met een trainingsbroek en oversized hoodie. Best jammer eigenlijk.


    Shinen als een ster alsof de stoep jouw catwalk is

    Shein

    Dit is een van origine Amerikaanse webshop. Ook hier kun je terecht voor kleding, schoenen, tassen, sieraden, haaraccessoires en andere accessoires in allerlei stijlen. Ze hebben van galajurk en badkleding tot pyjama met bijpassende sokken. Hoewel de webwinkel aanvankelijk op vrouwen gericht lijkt, kunnen je hier ook slagen voor mannen en kinderen. Tevens kun je hier terecht voor woonaccessoires en decoratie voor in huis. Bestellingen boven de 39 euro worden gratis bezorgd.

    NB

    . De tekst van de webshop is op dit moment wel al in het Nederlands, maar nog lang niet perfect. Zodra vertaalbot ontslagen is en er een menselijke vertaler op gezet wordt, zal dit probleem verholpen zijn.

    Reviews van klantenervaringen

    Als je voor het eest een aankopen wilt gaan doen bij een bedrijf wat je verder niet kent, is het prettig als je de meningen en beoordelingen van eerdere klanten kunt lezen. Zo leer je op een ‘veilige afstand’ een bedrijf kennen. Wil jij straks ook graag toekomstige geïnteresseerden helpen bij het maken van een keuze? Schrijf dan een recensie over jouw ervaring. Alvast bedankt!

    Shein
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (86)

    5,6
    53% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    6,2

    Service

    4,6

    Prijs

    6,6

    Leveren

    5,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Meerdere items

    Retour verstuurd en mijn geld niet ontvangen. Het gaat hier om EUR 60. Klantenservice niet bereikbaar. Nooit meer.

    Door: Jes 15-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3

    schoenen

    verkeerde levering

    Door: s.11-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Verschillend

    Iets retour zenden lukt niet. Je krijgt geen retourlabel. E-mail gestuurd maar geen reactie. Een Snapchat gestuurd geen reactie. Kortom terug sturen lukt niet. Kortom je geld kwijt. Pas op als je iets besteld want het moet gelijk goed zitten zonder heb je pech. Schandalig

    Door: Mireille 08-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5
    Shein Many GEO's

    49 items totaal

    Ben er helemaal tevreden mee! Oppassen met douane kosten( vanaf €150 kunnen ze in rekening worden gebracht ).
    Heb er meerder schoenen besteld, lingerie, rokken, broeken, jasjes, jurken, truien en T-shirts.
    Een M Kan voor 3 verschillende shirts betekenen dat er 3 verschillende afmetingen zijn, maar als je daar op let dan past het heel mooi. Jezelf eventjes opmeten dus.
    Altijd heel erg snel binnen, altijd binnen 10 werkdagen.
    Je kan niet verwachten dat het dezelfde kwaliteit heeft als Vanilia of Scotch &soda, maar ik vind het te vergelijken met de Only en Sting.

    Door: Laura07-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Verschillende jurkjes en topjes

    Op de site ziet alles er super leuk uit, goedkoop.. bijna te mooi om waar te zijn. En dat was het ook. De stoffen voelen allemaal heel goedkoop, de pasvorm is super slecht, van de maten klopt niks. De printjes leken totaal niet op hoe het op de website eruit zag. Hopelijk krijg ik snel m'n geld terug.

    Door: Mar06-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Diverse

    Ik heb op 4 mei een bestelling geplaatst. Op 23 mei nog steeds niets ontvangen. Via irritante chat verbinding hierover uitleg gevraagd. Er werd toegezegd dat ik mn geld binnen 8 dagen retour zou hebben. Inmiddels 4 juni en ik heb niks!! Wederom zitten chatten. Nu krijg ik het over 7 dagen.... echt heel heel erg slecht. Nooit maar dan ook nooit bestellen bij Shein!!

    Door: Brenda05-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    kleding besteld bij sjein

    De bestelling ging gemakkelijk en de kleding was netjes en mooi aan gekomen.

    Door: hadassah05-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    9 kleding stukken

    Wat een vuile oplichters, maten kloppen van geen kant. IK KOOP NOOIT MEER BIJ SHEIN

    Door: Sas04-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4

    Dekbedovertrek

    Ik in de veronderstelling dat ik een dekbedovertrek koop met kussenslopen. Maar nee dat valt onder een set incl onderlaken wat ik niet wil. Dus nu een dekbedovertrek zonder kussen slopen. Beetje verwarrend en vreemd.

    Door: Annet Willemsen29-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    3 bloesjes en jumpsuit

    Prijs kwaliteit boven verwachting
    Maten zijn goed
    Items Precies als op de afbeelding
    Snelle levering (<1week)

    Door: Francis 29-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Ik had 4 truien en een pyjama besteld.

    Er zijn maar 2 van de truien aangekomen, en de rest is nooit gekomen. ze verkleuren ook de andere was.

    Door: .........................25-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Bad return service

    I have ordered a dress at shein, the quality was good, but I decided to return it as it did not look well on me, so I tried to find out how to return: very sneaky process! First you cannot find where to send it, then I found out that you cannot just send it, but need a retour lable which costed 4,50eur. On top of that I had to pay an extra shipping fee of 4,19 eur and an insurance of 0,88eur.
    Instead of the paid 26 Euros for the order, i received only 16 euros back- so i practically paid 10 euros for trying on a dress of shein.com.
    The customer services replied to my question why the costs were so high, but the way of writing is more than unprofessional.
    Sorry, but I will consider 5 times if i really want to order at shein.com
    It might be a good option for anyone who is 100% sure about their order. For the rest i would say: rather find another webshop!

    Door: Amina 23-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Drie rokken besteld bij Shein

    Drie rokken besteld bij Shein. Ik wilde er eerst 2, maar na 39 euro gratis verzendkosten, dus toen heb ik er nog eentje bijbesteld. Die was toch maar 11 euro. Met de maattabel berekend welke maat ik nodig had - de ene S gedaan en de andere twee XS.

    Ik had ze op een zaterdag besteld, en op donderdag kwam de post al met een pakje! Dat had ik serieus niet zo snel verwacht, de vorige keer dat ik hier bestelde duurde het veel langer en dat had ik nu ook gedacht.

    De maten vallen goed. Elke rok zit dan verpakt in een apart zakje.
    De XS zit beter dan de S, maar de S zit ook wel prima. Dus gelukkig kloppen de maattabellen best goed, want ik zou niet zo gauw gaan retourneren.

    De rokken zijn zoals op het plaatje, maar van die XS, die had ik in zacht roze besteld, die stof is wat doorzichtiger dan op de foto. Maar er zit een onderrok onder, dus je ziet verder niks.

    Blij met de aankopen!
    Nu nog even wachten tot het warmer weer wordt...

    Door: Leonie11-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Fantastisch

    Ik had m'n bestelling geplaats.... 3 jurken. Daarna las ik de reviews ik dacht nee he heb ik dat! Maar na 2 dagen 1 jurk al binnen en na 4 dagen de overige 2 jurken binnen. Top top en de maat Perfect. Doen zou ik zeggen

    Door: Anja van den berg Anja11-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    retour

    sorry geen pluspunten van mij ik heb een lingeriesetje besteld en il dacht ik neem een hele grote (beter te groot dan te.klein) maar zelfs die pas ik niet.
    ik weet niet welke maat tabel ze hebben maar 5x xl moet toch wel erg groot zijn en niet eruit zien als maat 40.
    retourneren kan ook niet zomaar dus zit ik nu met een setje waar ik niks aan heb.
    ik ga dit bedrijf echt niet aanraden bij andere mensen maar eerder afraden
    wat een echte service hebben ze hier zeg, sterker nog helemaal GEEN service

    Door: Anja Van ree02-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5

    Verkeerde bezorging

    Na een week wachten zou mijn pakket komen.
    Ik had gezegd dat hij bij mij of mijn buren afgeleverd mocht worden.
    Ik kwam thuis van werk, en mijn zusje zei dat ze een pakketje in haar handen geduwd kreeg, bleek alleen die van de buren 24 huizen verderop te zijn..
    Mijn buren hadden ondertussen niks ontvangen, en ikzelf ook niet.

    De volgende dag ben ik gaan bellen naar GLS, die me niet geloofden aangezien er wel een pakketje was afgeleverd bij mijn huis. Zij verwezen me verder naar de leverancier: SHEIN.

    Daar hetzelfde verhaal uitgelegd en die wilden me weer terugverwijzen naar GLS.
    Later toch een klachtenbrief gekregen.

    Uiteindelijk dezelfde dag DHL voor de deur die een pakketje voor me kwam afleveren.
    Deze kwam alleen vanuit WorldTech Nederland BV.

    Dit bleek mijn SHEIN pakketje te zijn, terwijl hun naam luid: EC HUB SA

    Heel veel drama, vanwege 1 simpel verloren pakketje

    Door: Ash30-04-2019
    Rob18-05-2019

    Dat ligt dan aan GLS en niet aan Shein. Had deze week ook heel slechte ervaringen met GLS. Ze beloven van alles, maar doen niets! En dat was geen zending van Shein.

    n28-05-2019

    Ik heb nu het hetzelfde probleem, mijn pakket staat geregistreerd als zijnde verzonden, terwijl ik niks heb mogen ontvangen. Shein reageert tot op heden niet op mijn mail. En volgens DHL moet ik hun contacteren. Wat moet ik doen? K heb voor 200 euro kleding besteld.

    V31-05-2019

    Dat heb ik dus ook. Staat in de app dat het verstuurd is. Ik had m’n huis immer ingevuld maar later aangepast want zag dat het niet goed ingevuld was dus aangepast voordat men het zou versturen. Ondertussen niets ontvangen. Kan ook niet echt een tel of email vinden waar ik naar toe kan bellen of mailen. Erg vervelend

    V31-05-2019

    Dat heb ik dus ook. Staat in de app dat het verstuurd is. Ik had m’n huis immer ingevuld maar later aangepast want zag dat het niet goed ingevuld was dus aangepast voordat men het zou versturen. Ondertussen niets ontvangen. Kan ook niet echt een tel of email vinden waar ik naar toe kan bellen of mailen. Erg vervelend

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    slecht maten

    Ik had eerst 2xl besteld en past niet bij mij en wou terug retour en ik ging nieuwe besteld 4 xl maar blijkt ook klein geworden ..
    het is raar dat 2xl schouders jas past wel maar 4 xl past niet bij schouders .. het klopt niet van de schouders maten .. vind best vervelend

    Door: Monique 16-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5

    slechtste kwaliteit ooit

    goedkoop, super leuk.. alle kleding is doorschijnend en van een rare stof die niet normaal te dragen is. Ik wil het retourneren maar dat is onmogelijk omdat mijn bestelling nergens meer te vinden is. Daarbij moet je ook nog eens 4,50 betalen om het terug te sturen. nooit meer hier bestellen en de bikini in de verkeerde maat ontvangen die ik ook niet terug mag sturen omdat het badkleding is.

    Door: anoniem10-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Wat een waardeloos bedrijf!

    Ik had een jumpsuit besteld voor €21,00. Na 14 dagen kwam deze binnen. Helaas te klein en terug gestuurd. Voor het terugsturen betaal je al €4,50 voor de retourlabel daarnaast omdat het onder de €39 is betaal je ook nog verzendkosten van €4,19 . Ik heb maar €11.50 terug gehad van de €21,00. En dan is het ook nog Chineze kwaliteit. Dan kan je beter via Wish bestellen daar lichten ze je tenminste niet op. Ik heb me uitgeschreven en ga daar nooit meer iets bestellen. Zijn stelletje oplichters!

    Door: Charmaine09-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3,5

    WAARDELOOS

    Ten eerste, kwaliteit is WAARDELOOS.
    Ten tweede, service is WAARDELOOS.
    Ten derde, er is domweg geen positief punt te noemen.
    Al is het zogenaamd goedkoop, je snijdt jezelf in de vingers bij Shein.
    Werkelijk niet te geloven dat er nog mensen zijn die daar kopen.

    Door: FJR05-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Tevreden

    Ondanks de slechte reviews toch maar de gok gewaagd en 3 bikini’s bestelt. Binnen 4 werkdagen had ik ze binnen! Kwaliteit is prima, kleur/vorm hetzelfde als op de foto’s en de maten kwamen goed overeen. Alleen erg jammer dat er zo weinig informatie over de levering/verzending van je pakket gegeven wordt..

    Door: Liva03-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    probleem van bestelling

    Hallo,
    Ik heb laatst iets besteld en DHL wou het bezorgen maar ik was niet thuis, en DHL heeft me bestelling nergens gelaten en ook geen briefje achtergelaten dat het bij de buren ligt. Ik had naar DHL gebeld en ze zeiden dat ze mijn bestelling terug hebben gestuurd naar Shein. Ik heb gebesteld op 25-02-2019 om 21:07
    Transactienummer ,0030003774972367
    Ordernummer, 9820146511

    Door: Najwan al Qis shamoun30-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Shein

    ik heb nu al tientallen keer iets bij shein besteld. er is nog nooit iets fout gegaan.
    natuurlijk is het materiaal wat goedkoper maar je betaald er ook gewoon heel weinig voor.
    ik zou trouwens nooit iets terug sturen want je moet zelf de verzendkosten betalen, je kan beter een beetje rond vragen.
    en het retour beleid is duidelijk dat staat bij elke kledingsstuk

    Door: .....27-03-2019
    Marjon05-05-2019

    Een vraagje, weet u hoe het met douanekosten zit? Op de site lees ik dat er een kans is op die kosten maar lees er verder nergens over. Alvast bedankt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Minpunten en pluspunten

    Minpunten:
    1. Weinig info over waar mijn pakket is en hoe lang het duurt
    2. Slechte service
    3. Niet altijd goede kwaliteit
    Pluspunten
    1. Goedkoop
    2. Je kan je pakket goed volgen
    3. Het komt best snel, natuurlijk wel iets langzamer omdat het uit China komt
    4. Leuke producten

    Door: Romée26-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Pakket nooit gehad

    Jasje besteld in januari.
    Pakket verzonden zeggen ze maar nooit ontvangen.
    Geen klantenservicenummer. Heel slecht dit!

    Door: Reina Kerssens15-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2,5

    Zeer slecht en onbereikbaar

    2 sportleggings kwamen asn waarvan een met GROOT gat in pijp..de leatherlook was zeer shit in elkaar gezet en tien ik wilde reclameren kin je dus niemand bereiken
    Kortom nooooit meer !
    Oplichters

    Door: A versfeld12-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Zeer slechte service

    De kleding is goedkoop maar verwacht er niet veel van kleding moest meteen gewassen worden omdat het vies was. Na 1x wassen was zwart grijs geworden. Na een klacht werd verteld dat na het wassen je het niet terug mag sturen en niet al je geld terug krijgt. Na 17 mailtjes verder voel ik me opgelicht zou een klein bedrag terug krijgen en punten beide niet ontvangen tot nu toe wij kopen hier in iedergeval nooit meer iets.

    Door: Gabi11-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    retourneren

    Als je iets wilt retourneren is het zoeken!. Wat een onmogelijke retourprocedure. Heel erg onduidelijk. Geen idee of er nu een ticket komt of niet ... Kan dat niet verbeterd worden? Bij andere webwinkels is de procedure vele malen beter.

    Door: Ans van den Meijdenberg26-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Snel geleverd en goede kwaliteit

    Dinsdag besteld zaterdag geleverd.
    Alles klopte zoals op de foto
    Behalve bedovertrek geen flanel maar wel goede kwaliteit fleece.
    Mooie schoenen en sokken goede kwaliteit.

    Door: Robbie24-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    retourzening geweigerd

    Ik had een badpak besteld bij Shein in de hoop dat deze goed zou zitten door voor af alle maten goed op te meten, helaas viel dat erg tegen. Ik wilde het artikel retourneren en op de retourzending pagina stond in het klein geschreven dat badkleding niet geretourneerd word. Op de gehele website staat dat nergens aan gegeven zelfs niet in het betaling proces, ik had betere service verwacht van een bedrijf als Shein.

    Door: linn13-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5,5

    Bestelling niet geleverd

    24 jan. een bestelling gedaan en betaald. Tot op heden niks ontvangen. Geen bevestigingsmail, geen track en tracecode, helemaal niks. Ik kan zelfs niet meer inloggen om mijn bestelling te kijken/volgen ???? Heb meerdere malen via chat contact gehad en het enigste wat ik steeds krijg te horen is dat ik nog een paar dagen gedult moet hebben. Als ik aangeef niet in te kunne loggen komen ze met een heel ander e-mailadres wat niet van mij is ppfff een en al ellende.... Ben bang dat ik me geld kwijt ben.....

    Door: T van Gulick13-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Top service

    Shein heeft zich de negatieve reviews aangetrokken. Petje af.
    Retourbeleid is nu goed. Via dispute@shein binnen een paar uur een retourticket toegestuurd gekregen. Kleding naar een DHL punt gebracht en vanaf dat moment werd mijn pakket (automatisch) gevolgd en ben ik op de hoogte gehouden. Het retourbedrag stond een paar dagen nadat mijn pakket bij Shein was aangekomen op mijn rekening.
    De kleding is goedkoop, dus ik vind de prijs/kwaliteit verhouding prima.

    Door: K. Goedee13-02-2019
    Anna13-02-2019

    Goed om te horen!!

    Nina Piekar16-02-2019

    Ging het ook goed met bestellen

    Miep08-03-2019

    Kak

    Heb zaterdag besteld maar nog niks binnen vrg danielle26-03-2019

    Heb zaterdag een bestelling gedaan maar geen reactie of iets ontvangen

    Romée26-03-2019

    Natuurlijk is het nog niet binnen het komt uit China dat duurt nou eenmaal wat langer. Ik heb ook zaterdag besteld en nog niks binnen

    Fem07-04-2019

    Ik probeer al dagen aan een retourlabel te komen, maar dat lijkt onmogelijk!!! Wat moet ik doen, K.Goedee?? Bij jou is het wel gelukt?

    Ik heb net besteld en betaald maar je krijgt niet een mail dat je iets gekocht hebt dat vindt ik wel raar. Of hebben jullie dat wel?? 07-05-2019

    Richardvdberg@msn.com

    Ik heb net besteld en betaald maar je krijgt niet een mail dat je iets gekocht hebt dat vindt ik wel raar. Of hebben jullie dat wel?? 07-05-2019

    Richardvdberg@msn.com

    Ik heb net besteld en betaald maar je krijgt niet een mail dat je iets gekocht hebt dat vindt ik wel raar. Of hebben jullie dat wel?? 07-05-2019

    Richardvdberg@msn.com

    Ik heb net besteld en betaald maar je krijgt niet een mail dat je iets gekocht hebt dat vindt ik wel raar. Of hebben jullie dat wel?? 07-05-2019

    Richardvdberg@msn.com

    Ik heb net besteld en betaald maar je krijgt niet een mail dat je iets gekocht hebt dat vindt ik wel raar. Of hebben jullie dat wel?? 07-05-2019

    Richardvdberg@msn.com

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Onbetrouwbaar bedrijf

    Wat een klantonvriendelijk bedrijf! Geen communicatie mogelijk en niet voor reden vatbaar zijn de antwoorden op de tickets. Volgens mij is de bewuste Omar een robot. Een jurk bestel in XL, deze valt als een S. Schandalig met retourlabel van DSL retour sturen kost 4,50. Moet ik nog een eind voor rijden ook. De jurk komt uit China aan de verpakking te zien Ali- verpakking!
    Advies.....bestel daar nooit!

    Door: Nicolette Stapel10-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Kapot

    Pakje kapot ontvangen!!!

    Door: Emily06-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Enorm teleurgesteld!!

    Met dit bedrijf is er geen enkele manier van communicatie mogelijk.
    Probeer al 2 weken een zending retour te sturen. Is onmogelijk.
    Onbegrijpelijk dat dit kan.

    Door: Peter Offerman03-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Top!

    Snelle levering. In eerste instantie dacht ik dat de bestelde bikini te groot was, zo op het eerste oog. Echter zit deze perfect, erg blij mee en voor een goede prijs. Daarnaast ook een zwart rokje gekocht en hier is ook niks mis mee. Ik heb van tevoren gekeken of er reviews waren over mijn producten en zo heb ik de juiste maten kunnen bestellen. Aanrader!!

    Door: Mari01-02-2019
    L03-03-2019

    Had u de maat gekozen die normaal ook zou hebben of maat groter?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Oke

    In een gekke bui zonder iets over Shein te weten ineens 10 items besteld. 2 broeken 3 truien een paar sneakers en paar shirts. Later ging ik reviews lezen die niet al te best waren. Dus op hoop van zegen in afwachting op mn hele pakket. Na een kleine week kwam alles al binnen, vond het dus een snelle levering. De kleding past precies, zit lekker en ziet er goed uit. Geen superkwaliteit, maar prima in verhouding met de prijs. Ben benieuwd na een aantal keer wassen straks... :P maar tot nu toe ben ik dus een tevreden klant!!

    Door: Denise30-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Teleurgesteld

    Ik zag een mooie aanbieding van een trui voor grote maten. Ik bestel 2xxl. Vervolgens kwam er een one size truitje waarin mijn zoon van 11 ook in zou passen. Xs dus!
    Er zat geen brief bij, geen retouradres, geen sticker...niets. je moet een vaag ticket indienen( na een uur zoeken gevonden) geen automatische bevestiging niets!
    Ik denk niet dat ik ooit iets ga horen of mijn geld terug krijg en heb het idee dat ik ben opgelicht.
    Geen fijne kennismaking, nooit weer SHEIN!

    Door: Natascha30-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Tevreden

    Kleding besteld maar was (veels) te klein. Het is dan even zoeken naar hoe je de kleding retour kan zenden. Dat zou echt beter kunnen. Maar verder tevreden en het geld werd ook snel weer op mijn rekening terug gestort.

    Door: Mw. Vader29-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Tevreden

    Was binnen een week al binnen, goede kwaliteit! Als u twijfelt een maatje groter bestellen. Ik ben tevreden, wordt nog een keer bestellen!

    Door: Marit Cornet29-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Telefoonnummer Shein

    Hallo,

    Ik kan nergens het nummer van Shein vinden. Op de website staat dat ik eerst de klantenservice moet bellen om te retourneren. Wie o wie kan mij helpen? Een telefoonnummer? Wat moet ik doen

    Door: Mel28-01-2019
    Claudia Gieskes01-04-2019

    Ik ga niet betalen via Idéal wat moet ik doen heb je jullie storing met idéal of wat ?

    Shanama Shamsi05-04-2019

    Moet je een retour label hebben. Waar kan je het vinden

    Shanama Shamsi05-04-2019

    Moet je een retour label hebben. Waar kan je het vinden

    Zilla16-04-2019

    Zie bovenstaande

    Laurie18-04-2019

    Ik heb 1 en een halve week geleden iets bestel en betaalt maar het is nog steeds niet aangekomen

    Lenny baltes24-04-2019

    Twee weken geleden iets besteld nog niet binnen! Nooit meer

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5,5

    top

    3 bikini’s bestelt, past perfect, ietsjes klein maar dat mag voor een bikini! Super blij mee. Bestel zeker nog een keer.

    Door: Jill16-01-2019
    Luana C27-01-2019

    Hey, heb je douane kosten moeten betalen? En hoeveel euro was jou bestelling ongeveer?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima tevreden

    Ik heb in tegenstelling tot de vele negatieve ervaringen op deze site niks aan te merken op de klantenservice van Shein.
    Ik ben uitstekend geholpen!
    De kwaliteit is niet bijzonder maar bij terugsturen netjes en snel antwoord gehad en retourslabel DHL is keurig en snel naar me toegezonden.
    Het betaalde bedrag snel en correct teruggestort gekregen.
    Retoursprocedure beetje anders als anders maar goed lezen en niet zo gauw conclusies trekken!

    Door: A Lindner11-01-2019
    Mel28-01-2019

    Hallo, hoe moet ik iets terugbrengen? Ik kan nergens het nummer vinden? Wat is de retourprocedure?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    nooit op deze slechte site bestellen

    Zeer slechte ervaring. Kwaliteit is erg slecht en retourneren is totaal NIET mogelijk. Nooit bestellen.

    Door: maya11-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Oplichters Shein

    Wacht nog steeds op een retour kaart en zie dat shein me heeft geblokkeerd terwijl ik eerst contact had via Messenger
    Ze verdienen geen enkele ster

    Door: Sandy Gravenberch 09-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Niet hier bestellen!

    Ik heb een broek besteld bij shein al ongeveer 3/4 maanden terug. De broek kwam aan en leek totaal niet zoals op de foto, had allemaal losse draadjes en super lelijke stof. Ik wilde hem op retour doen maar er zat geen retourlabel bij. Toen ik ze mailde om hierom te vragen heb ik nooit antwoord gekregen. Heb echt 10 mails gestuurd zonder reactie. Nergens staat een telefoonnummer of ander mailadres die je kunt bereiken, super vervelend! Uiteindelijk via instagram dm toch gelukt. Koste me 4,50 om eindelijk een label te krijgen en vandaag, 4 maanden later heb ik het geld op mn rekening. Wat een kutkwaliteit én kutservice!! Geen andere woorden voor... kan het iedereen afraden

    Door: Jasmijn09-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2,5

    Nooit meer

    Ziet er zo mooi uit op de site
    Maar als je het dan ontvangt
    Is het 1grote teleurstelling
    Wat een slechte kwaliteit
    Het lijkt wel kleding uit China.Nooit meer

    Door: Marianne03-01-2019
    iris01-03-2019

    het ìs kleding uit china. Maar wat verwachtte je voor de prijs ;)

    Sjaal18-03-2019

    Bijna alle kleding komt uit China en omstreken, ook van de dure merken.

    Ano09-04-2019

    Mensen wat verwachten jullie van een trui van 3 euro dat hij de beste kwaliteit ooit is echt dat begrijp je zelf toch ook wel

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Teleurstellend

    3jurkjes besteld zag er op de websid zo mooi uit.maar het zijn bij aankomst gewoon vodjes zo teleurgrsteld ja goedkoop is duurkoop .mijn advies koop er nooit

    Door: Jolanda03-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Nooit meer

    Er zat een enorm verschil in kleding, een aantal stukken waren best lijkend op de foto en daar klopte de prijs / kwaliteit redelijk. Andere producten leken in het geheel niet of was de kwaliteit gewoon echt niet voldoende om fatsoenlijk te kunnen dragen. Het viel veelal kleiner uit maar daar kun je rekening mee houden als je opnieuw besteld, ECHTER... retourzenden was onmogelijk, voor je al op de site kunt vinden hoe het gaat, maar oké, dat kan aan mij liggen. Maar het lukte niet om de tickets te maken en er werd op geen enkele wijze op mijn pogingen op contact gereageerd. Nooit meer zal ik dus bestellen want dit voelt als oplichterij.

    Door: Chantal Sijtsma02-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5

    Ben tevreden

    De bestelling is snel geleverd. Helaas was veel te klein. Via email kontakt gehad met de klantenservice. Zij hebben mij goed geholpen. Ik kreeg een retouradres en een DHL retourlabel en vandaag is het geld netjes teruggestort op mijn rekening. Je moet geduld hebben en dan komt het van zelf goed

    Door: Juliette31-12-2018
    Fem07-04-2019

    Ik ben nu al dagen bezig om een retourlabel te ontvangen. Kun je me vertellen hoe dat bij jou wel is gelukt???

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Zeer tevreden

    Shirt en winterjas besteld. Binnen een week geleverd en super mooi en kwaliteit lijkt ook goed. Heb dus geen ervaring met retourneren maar las zoveel negatieve berichten dat ik mijn positieve ervaring met Shein toch wou delen.

    Door: Daniëlle 28-12-2018
    An-Sofie04-01-2019

    Heeft u bij de jas een maat groter dan uw standaardmaat besteld?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    ????????

    Vreselijke site, nooit wat bestellen, en vooral retourneren is een drama...

    Door: De boer27-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Waardeloos

    Alleen maar minpunten!
    Heb iets besteld en betaald, echter nog niks ontvangen, na maar liefst 4 weken!
    Het zijn oplichters, niks bestellen dus, nooit doen!

    Door: Roos Oprinsen22-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Slecht / geen retourbeleid

    Ik had een zwart jurkje besteld. Keurig geleverd. Kwaliteit viel wel tegen, hele dunne stof. Ik wilde om die reden het jurkje retourneren, maar er is geen contact te krijgen met Shein om een artikel te retourneren!!! Mijn advies is dan ook, koop NIET bij SHEIN !!!

    Door: Nienke22-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Vreselijk, slechtste retour service ooit meegemaakt

    Geen retour label, label via heel moeilijke rwtour via mail gekregen. Label niet geaccepteerd door DHL. Zelf moeten betalen, shein houdt zelf een vierde van aankoopbedrag in rekeni g enkel voor retour. Retour geld vervolgens niet teruggesort! Vrseluhk. Nooit iets kopen daar!

    Door: Bibi15-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4

    Terug sturen

    Je moet wat je niet houdt dus als je het terug stuurt, zelf de kosten betalen.
    Dat is eigenlijk nooit zo.
    Hele leuke kleding, als jullie dat voor de klant zouden doen krijg je echt meer klanten.
    Whekamp, Otto, zalando enz.
    Zij doen er een sticker bij voor gratis retour.
    Heel jammer dat jullie dat niet doen.
    Zo’n groot bedrijf...

    Door: Heleen14-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Super onbetrouwbare site!

    Na de bestelling geplaatst te hebben, ontving ik na ongeveer 2 weken het pakket. Ik wilde enkele artikelen terug sturen, maar dit lijkt echt onmogelijk. Ik krijg geen contact met de klantenservice en ik lees eigenlijk alleen maar slechte recensies over deze site. Advies: nooit iets bestellen!

    Door: Tamara14-12-2018
    Heleen14-12-2018

    Ja zie ook veel slechte recensies. En kan ook niks vinden van retouradres, zat het niet in doos? En dan zal je het wel naar het buitenland terug moeten sturen? Veel kosten dan...

    Rob Grollé15-12-2018

    jAMMER

    Rob Grollé15-12-2018

    Aantal keren dingen besteld en altijd in een paar maten groter. Nu weer besteld voor 52 euro, maar ik kan niet meer inloggen om zending te volgen. Niets werkt meer . Niet leuk !!

    Rabia20-01-2019

    Zo veel negatieve reactie's ik zal zeker niet bestellen bij shein.

    moontje 07-02-2019

    Ik heb nu 2 x al bestelt snel geleverd en voor deze prijzen valt het best mee maten ik meet eerst zelf en kijk dan wat bij mij past tot nu toe geen slechte kleding alles was echt netjes ga zeker nog eens bestellen en retourneren moet je emailen naar dispute "apenstaartje" shein com.

    naomi04-03-2019

    ik heb geen bevesteging ben ik nu me geld kwijt

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Waar vind ik retourformulier en retouradres?

    Veel besteld en betaald. Veel kleiding te klein. Wil grotere items bestellen en gedeeltelijk geld terug. Ticket insturen via de site werkt NIET.

    Door: Jan Maljers11-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Worst brand and website ever!

    Worst brand and website ever!

    I would like to spare everyone ordering on this website! What a disaster!

    - At first you think the price is amazingly cheap, but soon (once you receive your order) you realize that it's even expensive for the quality of clothes you get.

    - The colors on the website are way different then the colors in real life. Which makes the pictures unrealistic, also according to the fabric and fit.

    - Sending in a return product (which you will probably do; see my next points) is a disaster. It takes a lot of waiting time; waiting a week for them to send you a code, print the code, send the package which takes two weeks until you hear from them, then after a month or longer you receive your payback. And then you also need to pay shipping costs for this.

    - To get the package delivered took a couple of weeks longer.

    - The clothes are not sustainable too, having seen the fabrics they use it’s super super super cheap and also of bad quality (the stitching is so badly done). Which means you can wear it a couple of times, wash it and it looks already like an old used item.

    - The seize chart on the website is not accurate with their clothing. It's either way to big or way to small.

    - Also the prices on the website in euro’s where not the prices I payed. It was depending on the currency price of the euro and US dollar, which made me even pay more then the given price on the website. Of course it’s almost impossible to do this super accurate. But why need the clients to pay this difference? There was not even any notice about it.

    I can go on like this but just don’t want to spend more time on this brand.

    At the end, why do you think they give you so much discount constantly? Not because they have amazing clothes... the looks on the website are so deceiving!

    Door: Robin07-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Retouren

    Ik heb ook kleding besteld en wilde graag artikelen retourneren, na verschillende mails gestuurd te hebben nog steeds geen adres terug! Dus ook geen geld terug! Zo jammer dit, een malig dus!

    Door: Muriel03-12-2018
    moontje07-02-2019

    dispute "apenstaartje" shein com. hierna mailen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Belazerd!? Heb onlangs op black friday wat gekocht. Maatvoering klopt niet. Wel meteen betaald maar wil het terug sturen. bestelling was er snel, bestelling klopte, was goed, maar wilde een gedeelte retour zenden ivm niet passen, maar daarvoor is een ti

    Omslachtige manier om te retourneren ? Het lijkt of dit gewoon niet kan !

    Door: Trudy van Ligh30-11-2018
    moontje07-02-2019

    dispute "apenstaartje" shein com. daar na toe mailen word je echt snel geholpen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Prima

    Dochter had drie truitjes besteld binnen een week in huis beschrijving van de maat klopt pas perfect snelle levering.

    Door: Traas28-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    opgelicht

    heb in juli kleding gekocht en alles terug gestuurd omdat alles te klein was (chinese maatkleding). zit nu nog op mnn geld te wachten. je kan ze niet via mail bereiken of op een andere manier. Ik kan dus naar mn geld fluiten.

    Door: a. verhoeven25-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Goede beoordeling

    Jas besteld binnen een week binnen juiste maat toppie!

    Door: Sil24-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Tevreden

    Ik heb vaker kleding besteld op websites zoals Shein. Helaas was dit altijd slechte kwaliteit, het viel zowat uit elkaar voordat ik het aan deed. Nu na 1 keer bij Shein te hebben besteld ga ik dit zeker vaker doen! Kleding is prima kwaliteit (net zoiets als wat je uit een goedkope kleding winkel krijgt). Voelt goed aan en ziet er niet super goedkoop uit. Ik raad wel aan een maatje groter dan wat je hebt te bestellen, ik heb dat meteen gedaan en doe dat eigenlijk altijd als ik online iets bestel. Helemaal tevreden! Had alles binnen een week in huis.

    Door: Devvo23-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Rommel

    Ik heb 6 artikelen besteld, maar stuk voor stuk slechte kwaliteit. Vooral de truien waren erg breed en ontzettend kort. Alleen de bikini was redelijk, vergelijkbaar met Primark. De rest is linea recta de kledingcontainer ingegaan, aangezien retourneren een drama blijkt te zijn. Erg zonde van mijn geld. Zou dit nooit iemand aan willen raden.

    Door: Lisanne22-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7

    Blij mee

    Al meerdere keren besteld bij Shein. Erg blij mee. De kwaliteit is niet perfect maar wel goed voor de wat je ervoor betaald.
    Klantenservice is niet goed maar verder erg tevreden.

    Door: Marjet21-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    NOOOIT KOPEN

    Kleding best aardig

    Maaarrrr Terugsturen en je geld terugkrijgen. Een groot drama!!
    Al weken bezig. Website hierover heel onduidelijk.
    En er is helemaal niemand die helpt of bereikbaar is.
    Nooit meer

    Door: Annette14-11-2018
    K Koster16-11-2018

    Beste Annette, het is mij al onduidelijk naar welk adres je het moet sturen. Ik vind echt geen contactgegevens. Heb je een tip? Voelt ook niet goed door spullen terug te sturen op hoop van zegen. Hoor graag als je een tip hebt.

    Angel23-11-2018

    Ik heb 2 bestelling geplaats waarvan ik 1 tje heb ontvangen maat de 2 de bestelling nog steeds niet binnen gekregen ben nu al 4 maanden verder. Echt BIZAAAAR het zijn gewoon oplichters????????????????????????????

    missleen52@kpnmail.nl27-11-2018

    goedendag wie zou mijn kunnen helpen om terug te sturen wie kan mijn het adres geven aub

    ine vrijsen10-12-2018

    wat kan ik doen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    oplichters

    Mijn dochter heeft hier onlangs van haar spaar geld wat gekocht . Echter bij terug sturen gaat dit niet lukken komt telkens een verkeerd label en ander onzin.
    Ze richten zich op pubers dit is niet voor niks. Mijn dochter weet nu dat oplichting loont in Nederland en Belgie.

    Door: noud12-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Super blij

    Hi .ik heb mijn bestelling ontvangen.ik ben heel tevreden met mijn kleding.ik vond shein is de beste online site.dankwel .ik ga weer shoppen bij jullie.????

    Groetjes Monika

    Door: Monika11-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    leuke winkel goedkope mode

    leuke winkel met allemaal nieuwe dingen
    zelfs de sale heeft nog van alles dat nog gewoon helemaal cool is
    en natuurlijk supergoedkoop
    paar keer besteld hier
    wel moet je goed op de maat leggen, want als het te groot is dan is de pasvorm niet zo goed

    Door: Belisa09-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    nog steeds goed

    al een maand of langer geleden een broek besteld,met camouflage print erop.

    nog steeds helemaal prima!
    alleen niet in de droger stoppen ;)

    Door: lisa 08-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    moet te lang wachten op besteling klanten service is ook waardeloos kan niet in kontakt komen

    enkel minpunten

    Door: Micky06-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Retourneren onmogelijk, verzendkosten bij retour

    Retouren erg slecht niet bestellen bij Shein.

    Dochter heeft truitje besteld maar retourneren lukt niet. Daarbij zouden de verzendkosten ook nog voor onze rekening zijn )naast de verzendkosten die we al hadden betaald'. Slechte webshop dus, niet van deze tijd en zal vast niet lang bestaan.

    Zelfs de ene ster voor service is nog teveel

    Door: Peter24-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    retour gestuurde goederen worden niet terugbetaald

    opgelicht door dit bedrijf. na weken wachten op een retourticket en hier veel moeite voor hebben moeten doen, wordt vervolgens na versturen gemeld dat men niks ontvangen heeft. wat een oplichters

    Door: Rick12-10-2018
    Emma15-11-2018

    Do you know what is Shein retour address? I also like to return my orders but I can't find the return address. Thanks

    Muriel03-12-2018

    Ik heb ook kleding besteld en wilde graag artikelen retourneren, maar helaas lukt dat niet. Na verschillende mails nog steeds geen retouradres. En geen geld terug, dus was eenmalig!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Je krijgt je geld van geretourneerde goederen niet meer terug.

    Dat is nml wel mogelijk maar je krijgt je geld niet terug. Ze nemen het wel aan. Maar laten vervolgens niks van zich horen. En als je contact met ze wil hebben ga je naar de website je logged in om vervolgens er achter te komen dat je hier niks mee kunt. Je mag een ticket aanmaken. Maar daar wordt niet op gereageerd. Ze doen net of hun neus bloed daar lijkt het op. Je kunt op generlei manier contact maken met ze. Dus als je wat koopt en je krijgt het aan. Want vaak sturen ze ook nog de helft maar heb ik gehoord dan zorg ervoor dat je niet hoeft te retourneren. Ik heb het op eigen kosten nog terug gestuurd ook. Had het ook kunnen bewaren als poetslappen als ik dit had geweten.

    Door: LHH Janssen-Broens19-09-2018
    Rick12-10-2018

    wij hebben exact hetzelfde met dit bedrijf meegemaakt, wat een oplichters

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    NOOIT IETS BESTELLEN!

    Ik had een aantal dingen besteld. Maar de kwaliteit was echt MEGA slecht. Dus ik wou het terug sturen en mijn geld terug. Moest ik 13 euro verzendkosten betalen. En kreeg ik niet het volledige bedrag terug omdat de verzendkosten er ook nog eens af gaan. Dus ik moest de retour en verzendkosten zelf betalen. Lekker weg gegooit geld. En dat staat nergens. Opichters!!!

    Door: Lisa19-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Goede ervaring

    Voor de kinderen had ik behoorlijk wat kleding besteld, 42 stuks in totaal voor 192 euro! Via de site van Shein kan je je pakketje volgen en hier werd dan ook netjes aangegeven waar het pakketje zich bevond. Binnen 5 dagen was het binnen, prima levertijd. Ik had verwacht dat de kwaliteit niet al te best zou zijn maar vooral de stoffen van de shirtjes vind ik van een betere kwaliteit dan de shirtjes van de H&M. Van de 42 artikelen viel er 1 tegen, verder top en de meiden zijn er superblij mee!

    Door: Jel19-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Niet bestellen!

    Ik heb hier besteld, alles was netjes op tijd. Nu wilde ik het terugsturen maar er is geen adres. Ze zeggen dat je hun moet bellen, maar een telefoonnummer is er ook niet. Dus zit ik nu met kleding waar ik niks aan heb en geen geld terug...

    Door: Anoniem13-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Ik moet nog steeds geld terug krijgen!

    Waardeloze retourprocedure. De zegel werkt niet waardoor je dus of de kosten uit eigen zak moet betalen. Als je nog een track en trace code erbij wilt hebben mag je nog meer betalen. Ohja Shein betaald alleen 50% van de retourkosten wanneer hier een t&t aanzit. Wanneer ik aangeef te hebben betaald in euro's krijg ik de currency van dollars terug (belachelijk). Ze vragen om je paypal account voor het terugbetalen van de verzendkosten en dit terwijl ik geen paypal account heb noch hiermee betaald heb. Ik bestel hier niet. Ze snappen er niks van

    Door: Cil12-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Waardeloos!

    Wat een waardeloze website!
    Communicatie en begrijpend lezen kennen ze niet. Je geeft aan bij taal (dutch) maar communicatie in Engels?raar!
    Daarnaast is het retourneren waardeloos!
    Een ticket zenden om een label te ontvangen en vervolgens kent PostNL het label niet waardoor je €13,- per pakketje betaald.
    Tegemoetkoming?ja die kon ik krijgen..300 punten á 3 dollar..nee bedankt..ik bestel niet meer bij jullie dus nee bedankt!
    NIET BESTELLEN AUB!

    Door: Roos06-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    shein = slecht voor milieu

    Levertijd bijna twee weken
    Kwaliteit erg slecht, ziet er NIET uit zoals op model.
    Denk ook stuk na 1 keer wassen
    jammer
    en slecht voor milieu!!
    wel goedkoop maar ja

    Door: Tiara 27-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3,5

    Shein

    Hele leuke dingen op de site, betrouwbaar, het duurt alleen wat langer tot het binnen is

    Door: Jennifer04-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    shirtje meteen weggegooid, niet voor niets zo goedkoop!

    Bestelling was er best snel, ik had meerdere dingen besteld

    Een shirtje was zo slechte kwaliteit dat ik het serieus meteen heb weggegooid in de prullenbak, echt jammer
    was maar een paar euro maar dat is nog te veel.

    ik had ook een kort broekje, dat staat leuker

    niet al te veel hiervan verwachten, het is niet voor niets zo goedkoop

    Door: Amanda van Wees24-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    kleding besteld bij shein

    gelokt door de reclame op facebook...

    hele tas vol kleding besteld voor de gratis verzendkosten

    zitten leuke dingetjes bij

    het was sale dus nog goedkoper

    met 5 dagen in huis gekomen

    Door: kim snips10-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    kleren besteld bij shein

    Super goedkoop alles hier
    En het was sneller in huis dan ik had gedacht. Met drie dagen had ik het pakketje binnen al!

    Maar de kwaliteit is niet super. had ik misschien wel kunnen verwachten...
    ik had een stola gekocht en die was best prima
    maar ook een shirtje en dat is echt een floddertje

    maar ja over die 5 euro ga ik niet miepen. dat is ook geen geld.

    Door: winny06-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Schrijf zelf een review over Shein

    Uw beoordeling