NederlandReview

    Ervaringen Shein

    Heb jij interesse in de collectie van deze webshop, maar ben je eerst benieuwd naar de meningen en ervaringen van consumenten voor je? Hier lees je hun reviews en beoordelingen. Wil je straks zelf ook toekomstige klanten helpen met jouw ervaring? Schrijf dan gerust een recensie!

    Complete garderobe updaten

    Wie fan van fashion is, zal veel wisselen in zijn of haar kledingkast. Zeker als je de trends volgt als modebewuste fashionista in hart en ziel, zul je ieder seizoen al je broeken, blousen, shirts, tops, jassen, vesten, rokken, leggings en truien langs gaan om te kijken wat mag blijven en wat weg moet. Maar waarschijnlijk vind je het dan ook niet zo’n ramp om te shoppen voor jurken, gilets, t-shirts, tanktops, jeans, pantalons, jacks en die nieuwe bikini met hippe omslagdoek. Winkelen niet jouw ding? Dan was het waarschijnlijk noodzaak omdat je het weer eens te lang had uitgesteld en nu echt niks meer zit zoals jij wilt. En als je dan ook nog eens geen zin hebt om de winkelstraten door te sjouwen met een paar grote gevulde tassen, zijn de webshops wellicht meer jouw ding. Dat scheelt ook zoeken naar de uitverkoop, sale of outlet, want die hebben dan een eigen kopje.

    Shinen als een ster alsof de stoep jouw catwalk is

    Pick your style

    Als het goed is, kies je een stijl of look die bij jou past. Waar de een voor eigentijds gaat, gaat de ander voor vintage. En zo is er voor iedere stijl wel wat te zeggen, zoals rock ‘n roll, urban, zomers, voor op het strand, sportief, boho, elegant, basic, sexy of casual. En dat is slechts een greep. Wellicht dat je op je werk niet kunt dragen waar je thuis graag in rondloopt. Als je bijvoorbeeld op kantoor werkt, verwachten ze vaak toch een nette corporate outfit. Dan kun je niet aan komen met een trainingsbroek en oversized hoodie. Best jammer eigenlijk.



    Shein

    Dit is een van origine Amerikaanse webshop. Ook hier kun je terecht voor kleding, schoenen, tassen, sieraden, haaraccessoires en andere accessoires in allerlei stijlen. Ze hebben van galajurk en badkleding tot pyjama met bijpassende sokken. Hoewel de webwinkel aanvankelijk op vrouwen gericht lijkt, kunnen je hier ook slagen voor mannen en kinderen. Tevens kun je hier terecht voor woonaccessoires en decoratie voor in huis. Bestellingen boven de 39 euro worden gratis bezorgd.

    NB

    . De tekst van de webshop is op dit moment wel al in het Nederlands, maar nog lang niet perfect. Zodra vertaalbot ontslagen is en er een menselijke vertaler op gezet wordt, zal dit probleem verholpen zijn.

    Reviews van klantenervaringen

    Als je voor het eest een aankopen wilt gaan doen bij een bedrijf wat je verder niet kent, is het prettig als je de meningen en beoordelingen van eerdere klanten kunt lezen. Zo leer je op een ‘veilige afstand’ een bedrijf kennen. Wil jij straks ook graag toekomstige geïnteresseerden helpen bij het maken van een keuze? Schrijf dan een recensie over jouw ervaring. Alvast bedankt!

    Shein
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (301)

    5.6
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.2
    Service
    rating
    4.4
    Prijs
    rating
    6.8
    Leveren
    rating
    5.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Shein

    Uw beoordeling

    2 jurkjes en 2 rokjes

    2 jurkjes en 2 rokjes besteld op woensdag 31-07-2019, thuis geleverd op dinsdag 06-08-2019 (super snel!)
    Helaas vond ik alle kledingstukken 3x niks, rare pasvormen en goedkope stof.. Ik heb eerder alleen bikini broekjes besteld op SheIn die waren erg mooi en zaten perfect. dit maal wilde ik de kleding proberen.. niet voor herhaling vatbaar helaas.

    ik had eigenlijk al voor me zelf bedacht dat ik niet zou gaan retouren vanwege de slechte recensies en het gedoe ermee..
    toch uiteindelijk besloten om te retouren want ja, met de kleding kan ik toch niets dus dan zou ik toch wel mijn €41 kwijt zijn..

    Ik heb een retourlabel aangevraagd via mijn account, binnen een paar seconde had ik een mailtje met een link naar de retour label die ik moest uitprinten en waar je de instructies op kon lezen.
    Ik kreeg een adres als volgt: EC HUB SA, Avenue du Parc Industriel 213 unit2, 4041 Milmort Belgium.
    Ik heb toen nog voor de zekerheid een ticket ingediend bij de klantenservice met de vraag of dit wel het juiste adres is, aangezien het in belgië is? maar het was het juiste adres.
    Op maandag 12-08 is mijn pakketje verstuurd via DHL (de retourlabel van €4,50), op dinsdag 13-08 is mijn pakketje bezorgd. toen heb ik weer even een berichtje gestuurd dat mijn pakketje was aangekomen met de vraag hoe nu verder, gaat het pakketje naar China want vanaf nu kan ik mijn pakket niet meer volgen?
    Nu vandaag, 14-08 staat mijn geld terug op mijn bankrekening!! ik had betaald met mijn bankrekening via PayPal, wat een snelle service zeg..
    Dus vanaf moment van bestellen tot aan retouren en geld terug zit 2 weken. Super snel en goede klantenservice!!
    Ondanks deze ervaring bestel ik in de toekomst geen kleding meer op Shein en betaal ik liever voor kwaliteit.

    Nog een stukje over het retouren: volgens mij hebben ze hun beleid aangepast. ik lees namelijk ervaringen dat je eerst de klantenservice moet contacteren voor een retourlabel maar dat is helemaal niet het geval? je kunt gewoon via je account een retourlabel aanvragen die je een paar seconde later op de mail ontvangt. overigens was mijn pakketje na versturen de volgende dag bezorgd (In België) en had ik de dag erna mijn geld terug op mijn rekening.

    Door: Kelly14-08-2019
    Iris20-02-2020

    Bij mij accepteerd de DHL site de postcode niet. Ik voer gewoon 4041 in. Hoe heb jij dat gedaan?

    Dilan18-04-2020

    Mijn bestteling staat erop dat geleverd is maar tis nog niet geleverd hoe komt dat

    Chika05-05-2020

    Bij mij staat er net hetzelfde @Dilan

    Anna07-05-2020

    Bij mij staat er dat het in nederland bij een local courier facility is. Maar bij dhl is het pakketje nog niet gekomen...gebeurt dit nog wel?

    Noa12-05-2020

    Ik wacht nu al 23 dagen en mijn pakketje is als het goed is in NL maar nog niet bij DHL hoelang gaat dit duren?

    Zoë14-05-2020

    Kan je ruilen

    Britt03-06-2020

    Hallo, Ik kan nergens mijn retour label vinden.. terwijl ik wel dingen als retour heb opgegeven. Help..

    Maria 09-06-2020

    HALLO IS HET ADRES IN BELGIE.IS DAT GOED WANT IK GA HET PER POST TERUGSTUREN HET IS ZO LELIJK MAAR HOOP DAT.HET ADRES GOED IS IK KRIJG ZE NIET TE PAKKEN GRAAG EEN REACTIE BVD MARIA

    Reci10-06-2020

    Britt ik heb precies hetzelfde probleem, heb jij al een oplossing gevonden?

    Marijke14-06-2020

    Is er iemand die weet hoe dit op te lossen?

    Marijke14-06-2020

    Ook ik heb het retour label probleem

    lis15-06-2020

    kan iemand me helpen, ik heb veel leuke kleding stukken gezien op shien maar nu ik jullie comentaar hoor weet ik niet zeker of ik wel moet bestelen???

    Tanneke17-06-2020

    Hallo ik heb geen account aangemaakt en wil graag toch mijn artikelen retouren hoe krijg ik zo een label zonder account? Heb account aangemaakt maar kan nergens een retourlabel, e-mailadres of telefoonnummer vinden kan iemand mij helpen?

    I order over 400 euros and now everything stops coming. Before it was coming. But when I add the two hundred they stop..I need these as soon as it's possible 26-06-2020

    I need my package as soon as I can. It's already 14 days. And yet nothing. Over 400 euro is not a money to play with. I need my things

    Monique Knol27-06-2020

    Kan iemand mij vertellen hoe ik in contact kom met SHEIN? Ik heb op 3 april dingen teruggestuurd en ik heb nu nog steeds mn geld niet terug. Via hun site kom ik niet met hun in contact. Alleen dat vervelende, voorgeprogrammeerde gedoe!

    Christina28-06-2020

    14 juni j.l. 2 pakketjes besteld, er staat dat het in nederland bij een local courier facility is. Maar bij dhl is het pakketje nog niet gekomen, als ik alle reacties zo lees, ben ik bang dat er iets mis is bij Shein, ze zijn ook niet meer bereikbaar

    Chassidy van Uitert04-07-2020

    je kan shein bereiken op instagram.

    Roos06-07-2020

    Ik had op 17 juni besteld en bij mij bleef het ook staan op local courier facility, maar afgelopen week kreeg ik een mail van shein met de melding dat alle pakketten die na 12 juni besteld zijn vertraging hebben van 10-15 dagen!

    delpech 15-07-2020

    j'ai commandé en date du 28 juin 2020 et je n'ai toujours pas reçu ma commande en date du 15.07.2020. il est indiqué que le colis n'ets pas encore parvenu à DHL qu'i létait suelement " annoncé" quelqu'un pourrait m'aider??

    Carla 16-07-2020

    Ik heb sinds 26 juni een bestelling geplaatst. 2juli is het in België aangekomen. Uiterlijk 11 juli zou het geleverd worden. Tot nu niets ontvangen. Ik denk niet dat ik meer bij Shein ga bestellen. Ik wacht nog steeds op mijn pakket. Je kan ze niet eens bereiken.

    Nathalie19-07-2020

    Op 27 april een bestelling gedaan van 75 euro en het is nu 19 juli en nog steeds niks ontvangen. Ik kan geen contact met Shein krijgen. Niet via een telefoonnummer, de mail reageren ze niet op en via je account zou je een ticket kunnen versturen met de vraag, maar die optie werkt ook niet. Het waren kleren voor mijn dochtertje. Zo verschrikkelijk vervelend. 75 euro is voor mij veel geld

    Faaria02-08-2020

    Ik vind heel vervelend dat je niet eens iemand kan bereiken en ik weet niet of ik mijn zuurverdiend geld terug kan krijgen. Nooit meer shein voor mij. Ze maken mensen leven kapot!

    EQ6ZFQKC hello www.yandex.ru14-08-2020

    EQ6ZFQKC hello www.yandex.ru

    Lisa14-08-2020

    Mijn pakketje kolt ook niet aan en ik kon ook niemand berijken dus heb ik eens een dm gestuurt naar shein_nl op insta. En daarop hebben ze wel geantwoord.

    Lisa16-08-2020

    Ik had een dm gestuurt naar shein nederland en ze hebben gestuurd dat ik via deze mail en tel. hun kan bereiken. Email: customercare.india@shein.com Tel: 06366370525

    Thomas17-08-2020

    Zie hier de rede om met klarna te bestellen.

    klopt het Belgische retouradres? 17-08-2020

    Klopt dit adres? EC HUB SA, Avenue du Parc Industriel 213 unit2, 4041 Milmort Belgium.

    retourlabel niet ontvangen27-08-2020

    ik heb de site

    hoelang moet je wachten op een retourlabel27-08-2020

    wat is het adres om je SHEIN producten retour te sturen. ik krijg geen retourlabel van ze binnen. iemand die mij kan helpen?

    Inge11-09-2020

    Ik heb 19 augustus pakket ontvangen, moet helaas het hele pakket retourneren. DHL kent het retourlabel niet. Gelukkig heb ik besteld met Klarna. Ik kan geen contact krijgen met Shein, dus ik houd de producten en heb via Klarna mijn betaling mogen pauzeren totdat ik contact heb gehad met Shein. Wat ik ook probeer, dat lukt niet.

    Anoniem 31-10-2020

    Zoveel spijt

    Bert de Ruijter10-11-2020

    GSHMS8009000C8C trackingnummer 3SWLT0006585815 9 weken geleden voor 42 euro 5 items besteld en betaald. Een item een week later ontvangen, de andere vier nog niet. Verwacht ik ook niet meer, omdat ik op grond van alle recensies er nagenoeg zeker van ben dat deze methode het oplichtingsverdienmodel van Shein is : een klein deel van de bestelde items leveren en de bulk niet. Dat betekent dat dat jurkje van 8 euro toch 42 euro kost. Tip : melden bij de fraudedesk en/of aangifte van diefstal doen.

    Tess17-11-2020

    Het adres is belgie is goed. Shein werkt samen met belgie. Ook vanuit belgie worden vaak pakken verzonden, vandaar dat soms 1 pakket eerder komt dan de ander/

    cor mannaerts03-12-2020

    heb een zwembroek 2jeans besteld zwembroek bezorgt 2jeans niet staat afgeleverd in mijn accaunt maar ik heb dus niks ontvangen met DHL contact opgenomen die zeiden hrt pakket is hier nooit aangekomen shein hoe zit dit kan ik mijn pakjet nog verwachten of is dit weggegooit geld gr cor mannaerts

    LORENA07-12-2020

    Dag Ik heb op 20/11 besteld en ik heb vandaag : 07/12 nog steeds niks gekregen . Ik heb ook geen mail op wat dan ook gekregen . Wat moet ik nu dan doen????

    Jolanda Bos04-01-2021

    Ik wil graag in kontact komen met jullie ik heb iets gekregen wat ik terug wil sturen maar ik krijg nergens contact

    Annika de Vries26-01-2021

    Hallo, ik vind dat Shein superleuke kleding heeft, maar ik weet niet of ikhet kan vertrouwen en of het wel goede kleding is, omdat er zowel goede en slechte revieuws zijn. Kan iemand mij helpen?

    Help!!11-02-2021

    Wat is jullie retour adres??

    Fati17-02-2021

    Ik heb spullen die retour moeten. De label die ik via mijn account ontvangen heb., he ik uitgeprint maar hij pakt deze niet. Bij het DHL punt zeiden ze tegen me is een zeer bekend fenomeen bij Shein pakketjes. Ik probeer ze te benaderen/ bereiken op 1 of andere manier maar zijn onbereikbaar. Heeft iemand een tel nummer of mail om contact te maken. Dit is wel raar en bestel hier nooit meer was eerste keer en dus ook laatste keer. Dit gebeurt mij echt niet meer!

    Mus Eksen19-02-2021

    Hallo ik heb een vraagje de adres wat je vermeld is dat het retouradres van Shein.ik wil het dan wel via post.nl doen. Je hebt een retour sticker voor DHL maar hoe doe je dit op jd account? Groetjes Mus

    Ik heb ook een pakket besteld, maar alles moet retour,25-02-2021

    Ik kan nergens een adres vinden of telefoonnummer, help waar moet het naartoe, ik bestel hier never nooit meer, wat een service.

    S03-03-2021

    Hoe kan ik Mn pakketje retourneren? Waar is t adres? 😡

    l10-03-2021

    wilt iemand effe zeggen hoe je een retourlabel krijgt?

    Celina Dilmec16-03-2021

    Wat is het retour adres van Shein? Kan het nergens vinden.

    Lynn17-03-2021

    Weet iemand het SHEIN retour adres vanuit Nederland? Dus buiten DHL om?

    myra 22-03-2021

    gwn tantoe leuk

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Trui, rokje, 2 sport leggings, 2 biker shorts, 2 sport tops, seamless underwear, jasje.

    Ik had 2 leggings, 2 biker shorts, 1 sport t shirtje, 1 sport bh, 1 rokje, 1 jasje, 1x pakketje met 4 seamless onderbroeken en 1 trui

    De sportkleren waren echt super vooral de leggings. Al waren 3 ervan wel heel erg hoog (ik kan niet zonder highwaisted maar hier schrok ik wel beetje van hihi), het rokje was ook echt een topper maar dan de (col)trui en het jasje. Ik had bij ze allebei de reviews gelezen. Bij het jasje stond dat het heel leuk en chick jasje was, niet dus. Het leek er totaal niet op! De knoopjes waren wel hetzelfde dus het verkeerde kan het niet zijn geweest. Op foto's leek het dik en super leuk jasje met een beetje streepjes motief. Ik deed het aan en het had meer ruitjes en de kleur was heel lelijk. Het leek er totaal niet op en het was super dun en met een t-shirt eronder voelde het aan als schuurpapier! Ik voelde me net een boer die zijn werkkleren aan heeft.
    En bij de witte coltrui had ik heel goed gekeken want ik wou het niet heel erg doorschijnend hebben. Laagste sterren waren 4 en er waren 2 van de paar duizend reviews die zeiden 'beetje doorschijnend'. Ik had een witte BH en daarover een wit topje dat echt zeer minimaal doorschijnend was. Zelfs dat zag je door de trui heen!

    Zelfs de reviews kloppen niet. Bij de goede producten zeggen ze slecht en bij de slechte juist dat het heel goed is.

    Ondanks de positieve producten ga ik toch niet meer daar bestellen tenzij ik een video van Karina Wang zie die goede dingen heeft.

    Ik zou als je er iets wil bestellen toch maar kijken naar review videos. Ook al staat er bijna uitverkocht betekent niet dat het een goed product is..

    Nu ga ik 2 producten retourneren. Kost 4,50, is wel een beetje duur.. Maar goed ik hoop dat alles nu wel goed gaat..

    Door: Julie11-01-2021
    Monique 25-02-2021

    Nergens een retour adres te vinden voor PostNL! Op de site staat neem contact op met de klantenservice dit lukt ook niet! Op Google gezocht en dan staan er berichten van shein echter als je daar op klikt word je terug geleid naar de app van shein. Het enige wat je kan vinden zijn de reviews! Heb een e-mail adres gevonden maar daar reageren ze ook niet op! Nooit meer bij shein!! Bonprix werkt super dus daar maar besteld en veel en met goede ervaringen! De retoursticker zit er standaard bij dus geen belazerij zoals bij shein!

    Elise04-05-2021

    Op de site staat dat retour label gratis is, maar ik lees overal 4,50 hoe zit dit precies?

    Tinne Peeters18-05-2021

    Elise, ik heb al eens iets terug gestuurd en dat was volledig gratis, je moet gewoon bij je bestelling iets aanduiden (betaal je 2 euro meer) maar dan heb je wel een zekerheid dat je niets moet bij betalen als je iets moet terugsturen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Kleding

    Nou, omdat er veel slechte en negatieve reviews zijn denkt u nou vast: hier ga ik niet bestellen. Maar u moet wel beseffen dat mensen die tevreden zijn veel minder snel een review schrijven dan mensen die niet tevreden zijn. Tuurlijk, het is geen handgemaakte trui van tibetaanse schapenwol ofzo (wat sommige mensen wel verwachten na deze reacties te hebben gelezen), maar het is prima voor de prijs. Je moet zeer goed kijken naar de klantenrecenties onder elk kledingstuk. Je moet zeker ook luisteren naar andere klanten wat hun ervaring qua maat is.

    Zelf heb ik shein ontdekt via reclames en kennissen die er al ervaring hebben. Ik was sceptisch en bang om gescamd te worden. Toch heb ik in een wilde bui besloten om een poging te wagen. Dit heeft mij positief verrast. Voor het geld dat je betaald krijg je normale kleding die als je stijl hebt, zeker wat kan opleuken met duurdere kleding in je garderobe. Ik heb bijvoorbeeld een zwart truitje gekocht die ik op zichzelf niet heel mooi vond, maar in combinatie met een zandkleurig, kort jasje, was het echt leuk. Je moet gewoon creatief zijn.

    Mensen, ga alsjeblieft niets bijzonders verwachten... Dat kan niet voor die prijs. Als je een beetje logisch na kan denken is dit geen verassing. Maar het is het zeker waard als je een lager budget hebt en je een feestje hebt.

    Met het retourneren heb ik (nog) geen ervaring gelukkig.

    Door: Jade Kronenberg21-02-2021
    ageethboontje22-02-2021

    Ik wil graag een trui terug sturen, het lijkt er niet eens op. Ik voel mij belazerd. ik heb de trui met achteraf betalen besteld. maar er zit geen retour label bij, geen adres, telefoonnummer. ja van china. Nu heb ik geen zin om verzendkosten te betalen en geen idee waar ik het naar toe kan sturen. ik zou graag telefonisch cvontact hebben.

    Fatima Zargari19-03-2021

    Slechte klantenservice,Slechte kwaliteit.Kan niet retourneren.nooit bestellen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    3 jurkjes en 3 t-shirts

    Bestelling ging vrij makkelijk. Ook de verzending kon ik netjes bijhouden via de site van shein (als ik ingelogd ben). Owke de kwaliteit is misschien niet top maar goh wat wil je ook voor zo'n prijsje. T-shirts waren opzicht best prima alleen de jurkjes toch niet helemaal mijn ding (overigens paste alles op 1 jurkje na gewoon waarvan ik best verrast was). Toen kwam het retourneren. Ja dit was wel even zoeken. Helemaal na alle slechte recensies kreeg ik er een beetje bang voor dat het niet goed zou komen. Maar uiteindelijk is het allemaal best makkelijk.
    Retour aangemeld via de site (ook ik maar wachten op een label maar kreeg niks). Door alle slechte recensies meteen via live chat contact opgenomen met Shein. kreeg meteen een medewerker te pakken die mij het retourlabel stuurde via de chat. Achteraf was dit ook te vinden in mijn account (mijn bestellingen --> volg orderdetails, hier staat onderaan de retour geschiedenis, waar het geld teruggestort zal worden en ook een link naar het retour label).

    Tot nu toe best tevreden over de service en de manier van bestellen en retourneren (het kan zeker makkelijker maargoed). Nu nog het pakketje daadwerkelijk afgeven bij DHL en wachten op de terugbetaling ;)

    Door: Pauline09-07-2019
    Mijn korzet niet geleverd 06-04-2020

    Wat op mijn bestelling

    Hanan Gashaw23-06-2020

    waar is mijn bestelling bijna 1 maand maar nog steeds heb ik niet ontvangen, hier in Nederland door DHL wat er met shein is gebeurd?

    Samantha Meevis29-07-2020

    Indd ben ook al 1 maand op een pakketje aant het wachten en contact krijgen met hun lukt echt niet zeer slecht

    Mija10-09-2020

    Ik heb 75% van mijn kleding nooit ontvangen 1,5 jaar terug. Mijn geld ook niet . Alle kleding kwam uit China heeft Paypal mij vertelt dus ik kon niets meer doen via rechtsbijstand . Wellicht nog iemand met dezelfde ervaring?

    Anneke Hanemaaijer-Huisman04-11-2020

    ik heb 4 korte mouwen truijes besteld ontvangen na 11 dagen en nu wil ik het terug sturen omdat ze te kort zijn erg klein.Maar wat een gedoe omdat voor elkaar te krijgen EENS EN NOOIT WEER> Weet iemand het adres hoe je het uit Nederland kan versturen,?

    Lisa D10-11-2020

    Hoe kan het dat iedereen zoveel problemen heeft met Shein??? Heb vorig jaar 4 hoodies gekocht en ze zitten nog steeds prima, deze zomer 3 shirts besteld, goeie kwaliteit en ze zijn erg mooi. Allemaal eerder aangekomen dan de verwachte levertijd. Heb tot nu toe nog geen vervelende ervaringen gehad!

    El29-03-2021

    Als je besteld en het houdt is er niets aan de hand, totdat je wil retourneren dan is SHEIN op geen enkele manier te bereiken! Riekt naar oplichterij.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    3x 4 sokken

    De kwaliteit en de maat van de sokken waren erg goed.
    Alleen de blauwe sokken waren zwart en daar heb ik dus niets aan.
    Deze zwarte sokken heb ik niet uit de verpakking gehaald
    Contact opnemen met Shein lukte niet.

    Door: Gerrit van Kralingen16-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Een Blazer en een Trui

    3-9 besteld....10-9 in huis. Ik vond de kleur van de blazer iets afwijken maar heb hem toch gehouden. De trui was mooi...ook de kwaliteit van beide bestellingen is helemaal toppie. Niets op aan te merken en ben dus heel tevreden.
    Ga zeker weer bestellen als ik iets leuks tegenkom.

    Door: Marga Boutellier10-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    3 leggings, 1 rokje, 1 truitje en 5 blouses

    Ik heb net mijn 1e bestelling gedaan bij SHEIN, en ben erg tevreden. Ik had van te voren reviews gelezen en niet veel vertrouwen: er ging schijnbaar een hoop mis. On top of all ook nog leveren in Nederland met DHL, brrr, ben ik na wat slechte ervaringen enorm allergisch voor . Dus ik dacht: ik bestel in 1 keer wat meer, totaal 103 eur, geen geld als spullen bevallen, en te overzien als het drama wordt. Maar na 2 dagen al het rokje binnen in aparte zending uit België , wat ze ook netjes aangeven bij je bestellingen als je account maakt . Ik ben een stevige Hollandse meid met grote tieten, en dacht dat nix ging passen, maar de maten en omschrijving bij artikelen kloppen echt! Alles paste en zit zelfs mooie pasvorm in de getailleerde blouses, en rest ook netjes geleverd in 1 week uit China, zonder douane “ verrassings” aanslagen aan de deur. Ik ben dus erg verbaasd en heel happy ! Misschien heb ik mazzel gehad maar ben nooit zo’n mazzelkont met zaken die mus kunnen gaan, veel ervaring helaas. Dus erg positief ! Sommige stofjes zijn erg goedkoop en PU van rokje is waarschijnlijk afvalzakken plastic, Hihi, maar het dit nog fijn ook. Dus na 1 bestelling erg tevreden.

    Door: Angelique17-10-2019
    Anisa07-11-2019

    Ik woon Nederland Beverwijk waar is mij kleding retouren krijgen

    Greta Martis24-02-2020

    Waar is mijn bestelling gebleven wel een gratis sleutelhanger ontvangen maar mijn kleding waar ik voor heb betaald DHL weet niet waar de pakket id

    Chelsie Verheij20-03-2020

    Moest je invoerkosten betalen toen het pakketje bij je thuis kwam?

    J meijer24-06-2020

    moet ik nu bang zijn om wat te bestellen?

    Claudia04-07-2020

    Weken geleden 5 broeken besteld en nog niets binnen gekregen, bij hun op de site staat dat ik het binnen heb gekregen nou echt Niet ? mijn bestelling is nog steeds niet binnen , hoelang moet ik nog wachten????

    Juul08-07-2020

    ik heb hetzefde probleem claudia, DHL zegt dat je contact moet opnemen met Shein, maar ik krijg ze niet te pakken..

    An05-10-2020

    Name of the site: resolver.co.uk

    Niet kopen mensen, veel gekocht en krijg nietd aan doen niets aan hele verhaal. Je kan ze zelf niet bereiken. Totaal geen betrouwbaarheid 23-12-2020

    Heel ontevreden.

    Carol Imasiku09-03-2021

    I want to order some clothes here I have seen alot of reasonable nice clothes but from some reviews am getting now am having second thoughts. Wonfer if it's safe to shop here .what guarantee do I have that I will receive my package if other reviews are missing their oders

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    2 lange jurken

    twee weken terug op donderdag had ik 2 lange jurken besteld bij Shein. Beetje uit verveling ... Ze hadden allemaal aanbiedingen dus daar werd ik een beetje door verleid.
    De verzendkosten zijn pas gratis als je meer dan 39 euro uitgeeft, dus daar heb ik zorgvuldig op zitten letten. Verveling he? Beetje te lang mee bezig geweest ook hihi

    Zo vond ik uiteindelijk twee hele mooie jurken, eentje voor maar 10 euro want heel erg afgeprijsd en die andere was 19. Perfect dus. VErzondkosten helemaal gratis!
    Je moet dan wel zo'n code invullen, maar die staat er gewoon naast. Beetje gek wel, maar ja , dan krijg je dus wel gratis verzendkosten.

    Er stond iets bij van dat de verzending twee weken kan duren, maar ik kreeg ze vorige week al in huis. Dus minder dan een week!

    Meteen gepast en ze zitten allebei helemaal prima. Ik had gegokt op een S want ik ben niet zo groot en ze zitten dus goed. Het zijn wat wijde modellen, dus dan zit je meestal wel goed en daarom durfde ik het ook wel aan.

    Nu nog even wachten tot het weer beter wordt!!

    Door: Saartje17-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Drie rokken besteld bij Shein

    Drie rokken besteld bij Shein. Ik wilde er eerst 2, maar na 39 euro gratis verzendkosten, dus toen heb ik er nog eentje bijbesteld. Die was toch maar 11 euro. Met de maattabel berekend welke maat ik nodig had - de ene S gedaan en de andere twee XS.

    Ik had ze op een zaterdag besteld, en op donderdag kwam de post al met een pakje! Dat had ik serieus niet zo snel verwacht, de vorige keer dat ik hier bestelde duurde het veel langer en dat had ik nu ook gedacht.

    De maten vallen goed. Elke rok zit dan verpakt in een apart zakje.
    De XS zit beter dan de S, maar de S zit ook wel prima. Dus gelukkig kloppen de maattabellen best goed, want ik zou niet zo gauw gaan retourneren.

    De rokken zijn zoals op het plaatje, maar van die XS, die had ik in zacht roze besteld, die stof is wat doorzichtiger dan op de foto. Maar er zit een onderrok onder, dus je ziet verder niks.

    Blij met de aankopen!
    Nu nog even wachten tot het warmer weer wordt...

    Door: Leonie11-05-2019
    Amber 22-05-2020

    Mag ik vragen hoe oud en hoe lang je bent? Ik zit namelijk heel erg te twijfelen of ik een maat S of XS van rokjes moet bestellen. Ik zelf ben 16 en 1,62 m.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    2 jurkjes, 2 kledingsetjes, een broek, een bikini

    ik vraag me af of er meer mensen zijn die er last van hebben. het verbaats mij dat alles wat er in mijn verlanglijst staat opeens allemaal is uitverkocht. van een op de andere dag. ik baal er erg van. wilde graag 2 strapless bhs kopen want heb eerder kleding besteld op shein maar die waren opeens allemaal uitverkocht.

    ben beetje tevreden. de bikini was de vulling niet mooi afgewerkt en er zit een rare omgevouwen rand waardoor de bh niet mooi aansluit. 1 jurkje zit raar aan de zeikant en is de naat niet mooi afgewerkt waardoor er bobbels ontstaan aan de zeikant. de 2 setjes redelijk tevreden over. andere jurkje ook tevreen over en de broek is perfect.

    maar nog een keer mijn vraag, zijn er meer mensen die het ook opvallend vinden dat alles zo snel is uitverkocht en ook daarna niet meer beschikbaar is. en dat bijna alles in je verlanglijst na een paar dagen ook is uitverkocht?

    groetjes Ella

    Door: Ella24-04-2020
    emma30-04-2020

    dat had ik ook! erg veel mensen shoppen nu bij shein dat is de rede

    Shirley Kivits18-05-2020

    Wat is t retouradres in nederland?

    Janny wichers06-06-2020

    Ik kan nergens het retouradres vinden van stein Nederland weet iemand dit

    Kiki Dorff10-07-2020

    weet iemand iets over het retourneren maar dat je van een two-piece alleen het topje retourneert?

    Daniëlle leusink31-10-2020

    T shirts terug gestuurd zoals het beschreven werd maar nooit geld terug gekregen waardeloos bedrijf had ik niet gefacht?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Sportkleding

    Mijn bestelling geretourneerd, exact volgens de regels, bewijs, maar zij claimen niets te hebben ontvangen. De ene aanmaning volgde op de andere! Ze gaan niet met je in gesprek, sterker nog, je dient klacht + bewijs in en hier heb ik nooit geen reactie op gekregen. Verder was de kleding van uitermate slechte kwaliteit, dus ik bestel NOOIT meer bij Shein wat! En als je op deze site de sterretjes aan wolt klikken naar het minimale lukt dat ook zeer slecht! Zodat het lijkt dat ik twee sterren geef, maar kon ze gewoon niet weg krijgen. Op alle fronten voelt het als firma list en bedrog en verwacht ook niet dat deze review geplaatst zal worden!

    Door: Marja Seine 08-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    SHEIN

    Ik hoop dat ik mijn artikelen tref er staat netjes aangegeven dat het vliegtuig vanaf hongkong vertrekt, wist niet eens dat het van zo ver weg kwam, maar ik had vele negatieve revieuws gelezen waar ik best van schrok, mij is deze website juist aangeboden dat het een leuke winkel is, met goeie service nog eens, vandaar dat ik dacht bestellrn maar . Ik hoop echt dat het overigens niet tegen valt
    Want ik heb wel gelezen dat niks retour kan. Nou ik zie het wel gelukkig niet al teveel gekocht eerst kijken of het wat is.

    Door: Cindy korstanje03-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Meerdere producten

    Ik had een bestelling gedaan, en de prijs van Shein is natuurlijk verrassend laag. Echter ben ik uiteindelijk helaas ZEER ontevreden over het bedrijf. Een deel van mijn producten wilde ik retour sturen, en ik heb nu een maand later nog steeds mijn geld niet terug. Op mijn account staat echter dat het wel teruggestort is, maar dit is niet zo. Hier heb ik toen een mail overgestuurd, en ik heb na een maand nog geen antwoord. Ik vind het ontzettend onbeschoft dat dit zo loopt, en zou daarom niet aanraden om hier wat te kopen. Ik doe het in in ieder geval niet meer.

    Door: L.23-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    veel

    blablabalbalbak

    Door: lotte15-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    2 jukjes en 3 tshirts

    besteld in mei volgens DHL geleverd nooit ontvangen beweren dus ook aan de deur geweest te zijn maar niemand gezien iets van 30 mailtjes gestuurd naar SHEIN maar tot op heden geen reactie terug gehad ook nog gebeld maar daar kreeg ik te horen dat ik moest mailen nou ben gewoon mn geld kwijt flink waardeloos die site

    Door: mar kamer11-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Badkleding

    Redelijke prijs, goede kwaliteit.

    Retourproces is erg ingewikkeld. Klant moet zelf het retourlabel printen en het moet een bepaalde formaat hebben. Je moet je printerinstellingen daar voor veranderen geeft de klantenservice aan. Of het plakken op word en dan zelf wat vergroten. Het lijkt er op dat shein hierdoor het retourproces lastiger wil maken. Bonprix levert de retourlabel's altijd mee. Waarom kan dat niet bij Shein?

    Door: Nawal10-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Kleding

    Super mooie kleding en goeie koopjes

    Door: Ja de zwart 09-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    kleding

    betaalde pakketje was weer retour gegaan na shein...

    door dhl niks geen briefje in bus
    dat ik het kon ophalen bij parcelshop
    met shein gechat met lisa die meteen goed en netjes alles heeft afgehandeld kreeg geld heel snel weer op mn rekening top!

    Door: priscella04-08-2021
    Meike05-08-2021

    Hoi, vraagje. Hoe heb je met shein gechat?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    kledij en assecoires

    De bestelling ging vlot en makkelijk tegen een goedkope prijs. Maar de bestelling is niet geleverd en toch krijgen wij een mail dat onze bestelling zou geleverd zijn. in de mail is niet duidelijk wie de pakketbezorger is, zodat het wij geen enkel aanknooppunt hebben hoe we kunnen laten weten dat ons pakket niet geleverd is.

    Door: belinde01-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Zonwering

    Het product was bedoeld voor mijn auto. De afmetingen klopten, maar het product bleef niet vast.

    Het pluspunt was de lage prijs. De levering was op tijd, alhoewel ik een ontvangst melding had gekregen voor dat de post was geleverd.

    Het retourneren van het product is een hoofdpijn. Via de website aanvragen lukt me niet en de klantenservice is onbereikbaar. Jammer, een miskoop dus.

    Door: Carl31-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    FAQ

    Is Shein een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 301 ervaringen geplaatst over Shein. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Shein actief?

    Shein is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Shein gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.