Shein

6.2

Bestellen

4.3

Service

6.8

Prijs

5.1

Levering

53%

Zou hier weer kopen

Shein

Heb jij interesse in de collectie van deze webshop, maar ben je eerst benieuwd naar de meningen en ervaringen van consumenten voor je? Hier lees je hun reviews en beoordelingen. Wil je straks zelf ook toekomstige klanten helpen met jouw ervaring? Schrijf dan gerust een recensie!

Complete garderobe updaten

Wie fan van fashion is, zal veel wisselen in zijn of haar kledingkast. Zeker als je de trends volgt als modebewuste fashionista in hart en ziel, zul je ieder seizoen al je broeken, blousen, shirts, tops, jassen, vesten, rokken, leggings en truien langs gaan om te kijken wat mag blijven en wat weg moet. Maar waarschijnlijk vind je het dan ook niet zo’n ramp om te shoppen voor jurken, gilets, t-shirts, tanktops, jeans, pantalons, jacks en die nieuwe bikini met hippe omslagdoek. Winkelen niet jouw ding? Dan was het waarschijnlijk noodzaak omdat je het weer eens te lang had uitgesteld en nu echt niks meer zit zoals jij wilt. En als je dan ook nog eens geen zin hebt om de winkelstraten door te sjouwen met een paar grote gevulde tassen, zijn de webshops wellicht meer jouw ding. Dat scheelt ook zoeken naar de uitverkoop, sale of outlet, want die hebben dan een eigen kopje.

Pick your style

Als het goed is, kies je een stijl of look die bij jou past. Waar de een voor eigentijds gaat, gaat de ander voor vintage. En zo is er voor iedere stijl wel wat te zeggen, zoals rock ‘n roll, urban, zomers, voor op het strand, sportief, boho, elegant, basic, sexy of casual. En dat is slechts een greep. Wellicht dat je op je werk niet kunt dragen waar je thuis graag in rondloopt. Als je bijvoorbeeld op kantoor werkt, verwachten ze vaak toch een nette corporate outfit. Dan kun je niet aan komen met een trainingsbroek en oversized hoodie. Best jammer eigenlijk.



Shein

Dit is een van origine Amerikaanse webshop. Ook hier kun je terecht voor kleding, schoenen, tassen, sieraden, haaraccessoires en andere accessoires in allerlei stijlen. Ze hebben van galajurk en badkleding tot pyjama met bijpassende sokken. Hoewel de webwinkel aanvankelijk op vrouwen gericht lijkt, kunnen je hier ook slagen voor mannen en kinderen. Tevens kun je hier terecht voor woonaccessoires en decoratie voor in huis. Bestellingen boven de 39 euro worden gratis bezorgd.

NB

. De tekst van de webshop is op dit moment wel al in het Nederlands, maar nog lang niet perfect. Zodra vertaalbot ontslagen is en er een menselijke vertaler op gezet wordt, zal dit probleem verholpen zijn.

Reviews van klantenervaringen

Als je voor het eest een aankopen wilt gaan doen bij een bedrijf wat je verder niet kent, is het prettig als je de meningen en beoordelingen van eerdere klanten kunt lezen. Zo leer je op een ‘veilige afstand’ een bedrijf kennen. Wil jij straks ook graag toekomstige geïnteresseerden helpen bij het maken van een keuze? Schrijf dan een recensie over jouw ervaring. Alvast bedankt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (415)

Altijd snel en het is zo als verwacht

Goede service

M

Merhawit

29-05-2024

0

kleding dames, huisdierbenodigdheden, handtassen, kleding heren

Ik bestel nu al ongeveer 2 jaar via SHEIN, meerdere leveringen per maand. Op het begin was ik sceptisch. Maar vanaf de eerste levering was ik echt positief verrast! Ik ben eigenlijk super tevreden over deze website. De bestelde goederen komen steeds vaker binnen de 7 dagen aan. ( en dat terwijl ik meestal bestellingen heb met meer dan 15 items) De maten kloppen best goed. ( ik bestel voornamelijk L /XL en 0XL) Ze hebben dus ook grote maten en mooie kleding in grote maten. De kwaliteit is best ok. Het zijn wel allemaal synthetische stoffen. Maar daar betaal je natuurlijk ook maar weinig voor. Voordeel: weinig strijken / vooral stomen. Ik krijg wekelijks complimenten over mijn kledij. Ondertussen zijn ook mijn zus en ook mijn dochter echte fans van deze website. Retourneren gaat super gemakkelijk - items aanklikken - retourticket zelf uitprinten en items terugsturen (alles via BPOST) en binnen enkele dagen geld terug op mijn rekening. Ik vind het eigenlijk spijtig dat op deze websites met "reviews" bijna altijd enkel negatieve berichten komen. Omdat mensen meestal de tijd niet nemen om positieve berichten te plaatsen. Bij deze SHEIN is een fijne, degelijke en goed werkende website!

S

S. B.

06-11-2023

0

Kleding

I

I. Vink

23-10-2023

0

GSONRP16n000DK8

wil het terug sturen keurig gedaan zo als het moet. krijg een mail dat het retourlabel is gemaakt. ik naar d.h.l het klopte niet ge probeert contact te krijgen met Shein wat niet is gelukt. Ik koop hier nooit meer. want terug sturen gaat heel moeilijk

N

nel

16-09-2023

0

Dekbedhoes GSONRR25U0000MF

Op 24 augustus dekbedhoes besteld bij Shein en betaald. Vlg. DHl pakket JVGL06281950001457216649 bezorgd op 1 september om 11.06. Was thuis, niets gehoord en gezien ook bij de buren niet. Contact opgenomen met DHL. Zij verwezen mij terug naar Shein. Zij hebben een eigen opsporingsdienst naar vermiste pakketjes. Verschillende mails gestuurd naar Shein zonder resultaat. Blijf positief maar ben vreselijk teleurgesteld. Ook het woord sorry niet gehoord. Hoe en wat nu verder?. Annemieke.

A

Annemieke Korting

09-09-2023

2

Retourbeleid

Bestellen gaat natuurlijk fantastisch. Het retourbeleid is echter slecht. Dat je lingerie en oorbellen niet kan retourneren dat is logisch. Maar andere zaken als hoofddeksels, fascinators etc is raar. Dat wordt vooraf ook niet aangegeven bij de bestelling. Kortom je betaald vooraf en je kan uiteindelijk bijna niets retoursturen. Ik bestel hier nooit meer.

C

Chantal

02-09-2023

0

Broek

Alle broeken zijn te lang en te oversized. Andere kledingstukken etc zijn gelukkig wel de juiste grootte. Had mijn maat uitgekozen en het leek net alsof ik 1/2 maten groter had gepakt.

30-08-2023

0

Dames-en herenkledij

De kwaliteit van SHEIN is hoog. Alles netjes ontvangen zoals besteld, toch zeker al 10 bestellingen. De maten kloppen perfect. De afwerking is beter dan sommige merkkledij. Bijna allemaal polyester, dus niet strijken, dus geen verbruik van electriciteit voor strijkijzer. Totaal geen invoerrechten!!! Wij betalen in West - Europa nooit geen invoerrechten uit China. Daarvoor zijn er internationale handelscontracten. Zolang onze regeringen de prijzen niet drukken bij ons, blijf ik bestellen bij SHEIN. Ivm de werkomstandigheden.... Is er een verschil bij ons misschien, wij moeten ook doorwerken, onze job prima uitvoeren, of er volgen ook sancties. En als je geen werk hebt, ben je een sukkelaar. Enne, nog iets, kijk es in ticketten van merkkledij, die worden ook ginder gemaakt, dus waarom meer betalen.

D

Delfine Priem

06-08-2023

0

Kleding..jurkjes

Nooit meer shein! 3 artikelen geretourneerd waarvan ze zeggen dat ze er 1 niet ontvangen hebben..100 procent alle 3 geretourneerd. Was vorige keer ook al maar na zoeken is het toen wel gecorrigeerd. Nu niet dus...alleen maar ellende als je wat terugstuurd...

H

Henriette

02-08-2023

1

Jurken en poloshirt

Hallo. Na alle negatieve berichten die ik lees over Shein moet ik toch even zeggen dat ik daar best leuke jurken heb gekocht voor een zeer schappelijke prijs kwaliteit verhouding. Later heb ik wat poloshirts voor mijn man gekocht die helaas te groot waren. Ik heb het retourticket uitgeprint en de retourverzending gemeld. Binnen een week was het bedrag netjes op mijn rekening gestort. Geen slecht woord over Shein.

C

Catharina

29-07-2023

0

Kleding

Na retour sturen geen geld terug, geen reactie na diverse mails

E

Ellen

24-07-2023

1

Galajurken gekocht en meer kleding

Galajurken terug gestuurd naar Shein.Eentje niet aangekomen.Al verschillende keren Shein geprobeert te mailen maar krijgt geen reactie.

M

Marjan

22-07-2023

0

Lingerie

Besteld en betaald. Daarna niets meer gehoord!

H

Hanny

21-07-2023

0

pc licht detail zonne-lantaarn, minimalistische kunststof buiten zonne-lantaarn voor tuin

Nooit bezorgd, vervolgens al 2 maanden in contact met klantenservice. Waardeloos bedrijf, al in drie talen antwoord gehad maar geen oplossing. Nooit meer

S

Sheit

10-07-2023

0

Shein kleding en accessoires

LET OP!!!! Chemische rotzooi in de kleding! In eerste instantie geloofde ik het niet zo (alle filmpjes op social media, de artikelen op internet, enzovoort) dat er veel te veel chemische troep wordt toegevoegd aan het materiaal, de kleurstoffen enzovoort. Maar helaas blijkt het waar te zijn. Doe goed je research. En als iets te mooi is om waar te zijn, is dat vaak ook.. (goedkoop is duurkoop). Je kan er op lange termijn echt ziek van worden/lichamelijke schade aan overhouden. Ik weet dat dit heel onwerkelijk klinkt maar het is echt zo. Toen ik begon met Shein dragen werd ik steeds vaker ziek (o.a. koorts, hoofdpijn, keelpijn, misselijk), op den duur kwam ik steeds vaker berichten tegen over de hoge hoeveelheid chemische stoffen (ftalaten, formaldehyde) en ging ik de link leggen met het ondertussen maandelijks ziek zijn (nadat de huisarts niets kon vinden). Toen ben ik meteen gestopt met het dragen van die kleding en ja hoor: ik ben nu al 7 maanden niet meer ziek geweest. En ik ben niet de enige die dit had! Shein overschrijd de Europese grenswaarde soms zelfs met 100% of meer, en het is helaas ook nog slecht voor het milieu. Kinderkleding, bikini's, tassen, schoenen.. niks is uitgesloten Wat doen deze stoffen met je lijf: -Formaldehyde: hoofdpijn, vermoeidheid, duizeligheid, een ongewone dorst bij het ontwaken, concentratie-, slaap- en geheugenstoornissen. Andere mogelijke problemen zijn braken, misselijkheid en soms diarree. Contact met de huid kan tot irritatie of ontsteking leiden. -Ftalaten: Hormoonverstoorders. ze worden gelinkt aan onder meer de ziekte met de K, diabetes, obesitas, vruchtbaarheidsproblemen en wijziging hersenontwikkelink baby's. Zoek maar op "shein kleding giftig/shein clothing toxic Daarbij zijn de werkomstandigheden daar ook om te janken!

M

Mir K.

15-06-2023

0

kleding en terugsturen

hier niet bestellen! Wat een misleidende bende! ze doen alsof ze gratis bezorgen nou dit is niet waar. Je moet een bepaalde fee betalen Dit is echt achterlijk omdat ze het niet aangeven! Tot een compromis lijkt het ook niet te kunnen komen!

D

Daisy

14-06-2023

1

Bestelling

Al heel vaak bij Shein besteld. Zo nu en dan komt er iets niet mee in de bestelling en dacht ik ah ja, laat maar. Afgelopen keer heb ik een bestelling gedaan voor €557,-. Uiteraard miste ik weer twee producten. Nu heb ik toch een keer een melding er van gemaakt. Na veel heen en weer gemail komt het er op neer dat ik het gewoon ontvangen zou moeten hebben en ik het bij de bezorger moet checken. Ofwel ze leggen het probleem bij mij en komen niet et een oplossing. Wat een vreselijke service, echt belachelijk!

S

Sanne

11-06-2023

0

Kleren

Mijn dochter had voor 86,- euro aan kleding besteld en betaald op 23 Mei . Geen pakketje ontvangen . Vandaag 8 Juni het hele bedrag teruggestort op haar rekening

S

Sanne

08-06-2023

0

Kleding en schoenen besteld. Nog niet geleverd

26 mei besteld ligt volgens shein bij lokale faciliteit ( postnl) en ligt daar dus niet.

P

Petra

08-06-2023

1

Kleding

Snelle en correcte levering. Retour snel terugbetaald. Alleen jammer van verwerkingskosten van 25 euro. Best onder de 175 euro blijven om deze kosten te vermijden.

S

Sandra

29-05-2023

0