NederlandReview

    Ervaringen Shein

    Heb jij interesse in de collectie van deze webshop, maar ben je eerst benieuwd naar de meningen en ervaringen van consumenten voor je? Hier lees je hun reviews en beoordelingen. Wil je straks zelf ook toekomstige klanten helpen met jouw ervaring? Schrijf dan gerust een recensie!

    Complete garderobe updaten

    Wie fan van fashion is, zal veel wisselen in zijn of haar kledingkast. Zeker als je de trends volgt als modebewuste fashionista in hart en ziel, zul je ieder seizoen al je broeken, blousen, shirts, tops, jassen, vesten, rokken, leggings en truien langs gaan om te kijken wat mag blijven en wat weg moet. Maar waarschijnlijk vind je het dan ook niet zo’n ramp om te shoppen voor jurken, gilets, t-shirts, tanktops, jeans, pantalons, jacks en die nieuwe bikini met hippe omslagdoek. Winkelen niet jouw ding? Dan was het waarschijnlijk noodzaak omdat je het weer eens te lang had uitgesteld en nu echt niks meer zit zoals jij wilt. En als je dan ook nog eens geen zin hebt om de winkelstraten door te sjouwen met een paar grote gevulde tassen, zijn de webshops wellicht meer jouw ding. Dat scheelt ook zoeken naar de uitverkoop, sale of outlet, want die hebben dan een eigen kopje.

    Pick your style

    Als het goed is, kies je een stijl of look die bij jou past. Waar de een voor eigentijds gaat, gaat de ander voor vintage. En zo is er voor iedere stijl wel wat te zeggen, zoals rock ‘n roll, urban, zomers, voor op het strand, sportief, boho, elegant, basic, sexy of casual. En dat is slechts een greep. Wellicht dat je op je werk niet kunt dragen waar je thuis graag in rondloopt. Als je bijvoorbeeld op kantoor werkt, verwachten ze vaak toch een nette corporate outfit. Dan kun je niet aan komen met een trainingsbroek en oversized hoodie. Best jammer eigenlijk.


    Shinen als een ster alsof de stoep jouw catwalk is

    Shein

    Dit is een van origine Amerikaanse webshop. Ook hier kun je terecht voor kleding, schoenen, tassen, sieraden, haaraccessoires en andere accessoires in allerlei stijlen. Ze hebben van galajurk en badkleding tot pyjama met bijpassende sokken. Hoewel de webwinkel aanvankelijk op vrouwen gericht lijkt, kunnen je hier ook slagen voor mannen en kinderen. Tevens kun je hier terecht voor woonaccessoires en decoratie voor in huis. Bestellingen boven de 39 euro worden gratis bezorgd.

    NB

    . De tekst van de webshop is op dit moment wel al in het Nederlands, maar nog lang niet perfect. Zodra vertaalbot ontslagen is en er een menselijke vertaler op gezet wordt, zal dit probleem verholpen zijn.

    Reviews van klantenervaringen

    Als je voor het eest een aankopen wilt gaan doen bij een bedrijf wat je verder niet kent, is het prettig als je de meningen en beoordelingen van eerdere klanten kunt lezen. Zo leer je op een ‘veilige afstand’ een bedrijf kennen. Wil jij straks ook graag toekomstige geïnteresseerden helpen bij het maken van een keuze? Schrijf dan een recensie over jouw ervaring. Alvast bedankt!

    Shein
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (128)

    6
    57% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6,4
    Service
    rating
    4,8
    Prijs
    rating
    6,8
    Leveren
    rating
    5,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Twee pakketten met kleren (van alles)

    Eerste pakket deed er meer dan 3 weken over. Veel te lang. Wel correct ingepakt. Ik hoefde nergens meer op te wachten ofzo.

    Tweede pakket was dan weer met ongeveer een weekje binnen. Geen pijl op te trekken.
    Misschien daarom zo goedkoop?

    Door: Claudia Yim 20-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    jurkjes

    Mijn bestelling was er met 4 dagen al! Blij mee want het was net op tijd voor de feestdagen en ik kan daarom vanavond shinen in mijn nieuwe jurkje! Groetjes Shantile

    Door: Shantile 31-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Jurkjes

    Mijn bestelling is nog niet gearriveerd. Bestelling is door Shein gesplitst. Waar blijft het 2de pakket ?
    Dit pakket is sinds 19 december 2019 onderweg, en ik kan deze NIET meer traceren.
    SHEIN adverteert overigens met 7 tot 10 dagen levertijd.
    Pakketje 1 was snel binnen.
    Hoop het 2de pakket ook zo snel mogelijk te mogen ontvangen.
    Ik kan geen contact leggen met klantendienst van Shein. Kan mijn vraag niet aan firma SHEIN stellen.

    Door: Ch. 28-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    2 shirtjes, paar sieraden en nog een broek

    Ik vond het een beetje onhandig dat mijn bestelling in meerdere pakketten werd geleverd want na dat eerste pakket dacht ik wel even van he waar blijft de rest?? Maar een week later kreeg ik ook de andere dingen. Dat eerste pakket was er ook al best wel snel of eerder dan ik dacht. Paar dagen geloof ik!

    De shirtjes zitten helemaal prima en de sieraden passen natuurlijk ook... De broek zit iets losser dan ik vooraf had gedacht maar eigenlijk juist wel leuk zo en ik ben blij dat ik er in pas want te klein is natuurlijk veel erger. Dus niks om te retourneren!

    Door: Nina de Bruijn 12-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    3 jurkjes

    ja oke de kwaliteit is niet fantastisch maar ik had mijn bestelling binnen een week in huis en het was heel goedkoop allemaal.

    ik wilde er eigenlijk maar 1 bestellen maar toen werd ik toch een beetje verleid want ik zag meer jurkjes daar dus nu heb ik er 3. 2 in de aanbieding en 1 gewone prijs van 19 euro dus ik ben blij!

    Door: lisa kaspers 10-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    kerstkleding bestellen

    hallo allemaal
    ik heb alvast mijn kerstkleding besteld bij shein want ik had dus een aanbieding gezien bij facebook met allemaal kortingen dus ik dacht ik bestel het gewoon maar alvast!!

    ik heb gekocht:
    2 jurkjes met glitters, 3 armbandjes want die waren zo goedkoop haha en ook nog een mooi feestelijk vestje want het is zo koud nu en dan kan dat erbij

    alles samen nog geen 40 euro... superleuke site!!

    Door: marieke 07-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Jasje...en een hesje en broek

    Een leuke set zojuist ontvangen voor mijn dochter van 12...
    Eerst een beetje huiverig na recensies te lezen...en ook niet de keus voor AfterPay...maar omdat de order niet zo heel groot was toch gedaan!
    Nou het was het waard...past precies!!!...mooie stof!!! en snelle levering ...dus we gaan de volgende keer zeker weer bij Shein....

    Door: Simone 30-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Ik had 12 dingen besteld

    Nou kijk ik en mn moeder hadden 12 dingen besteld
    9 daarvan waren gekomen in het 2e pakket en 3 daarvan in het 1e pakket nog niet en ik drukte prongelijk op de knop dat het bezorgd was want ikd acht dat het alleen voor pakket 2 was met de reviews maar dat was voor alles en nu heb ik nog steeds de andere 3 spullen niet gekregen en dat waren een jas een jurk en een shirt????

    Door: Luna Duindam 27-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7
    rating

    Kleding

    Ik heb meerdere keren wat bij shein gekocht. De kwaliteit is niet altijd even goed maar dat valt ook te verwachten van producten die heel goedkoop zijn. De levertijd is meestal 1 week en max 2 weken. Retourneren ging prima via DHL. Ik vraag we me wel af hoe het kan dat het zo belachelijk goedkoop is?

    Door: Myrthe 27-11-2019
    Mirjam 03-01-2020

    waar kan ik het adres vinden waar je heen moet retourneren?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    pyama

    slechte klwaliteit maar dan begint de ellende van het retourneren. geen mogelijkheden, ook contact is niet mogelijk. Echt ...niet aan beginnen!

    Door: anne 16-11-2019
    joosje 16-11-2019

    je moet ook gewoon niet retourneren. slecht voor milieu ook!!

    Wilma 20-11-2019

    Ik heb 1 week geleden wat besteld helaas nog niet vernomen kan ook track en trace geeft niets aan

    Gerty 26-11-2019

    Ook hier een week na bestelling niets vernomen, ik kan zien dat mijn bestelling in Nederland aan is gekomen, 2 dagen geleden. Maar verder niets.

    Paula 26-11-2019

    Heb wat bestel en gelijk terug gestuurd, geen goeie maat, maar krijg mijn geld niet terug. Weet iemand wat je moet doen om je geld terug te krijgen? Hb contact gehad met mijn bank, ze kunnen niets doen. Shein niet t terug storen. Wil kan mijn helpen? Dankjewel...mvg Paula

    Sitie 11-12-2019

    Koop niks bij Shein. Slechte kwaliteit en bij retour zenden, krijg je je geld niet terug. Vanaf 21 november wacht ik. Ze mailen netjes terug. Je wordt ook gebeld, maar wanneer je opneemt , wordt er opgehangen

    Hanan 24-12-2019

    Hoe kan ik shein bellen?? want ik wacht al bijna een maand voor mijn bestelling er staat alleen onderweg, ik googelde ze op maar kan hun telefoon nummer niet vinden. alv bedankt x

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Kleding

    Had kleding besteld en na resencies gelezen gelijk geannuleerd ik dacht daar gaat mijn geld maar binnen één dag had ik mijn geld terug????????

    Door: Sandra 14-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Truien, t-shirts, broeken

    Heb inmiddels een paar keer wat besteld en alles is telkens correct en binnen een paar dagen tot een week geleverd. Wel de maat-omschrijvingen/ reviews bij elke artikel goed lezen . Bij mij klopte alles en prijs/ kwaliteit prima! Zeer tevreden. Ik heb nog niets hoeven te retourneren dus dat kan ik niet beoordelen.

    Door: Anna Maas 14-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    dameskleding

    Ben altijd tevreden, prijs kwaliteitsverhouding.
    Wat de maten betreft, ze noemen zelfs het aantal centimeters van schouder, buste, manchetten, lengte vd jurk etc.
    Ga even op de maat staan voor je kiest en je ziet het weergegeven.
    Houd de centimeter in je buurt en meet na, elk kledingstuk kan anders zijn.
    Het komt uit China en dus niet stressen wat de levering betreft, soms kan het zelfs 4 weken duren en bestel niet teveel ineens maar in kleine porties va ca 50 euro. Anders krijg je soms met invoerrechten te maken.

    Door: Lydia 11-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    2 jurken

    Plus punt was dat het er gauw was . Maar meer betaald wat niet klopt . En zo slecht materiaa d

    Door: DC Dijkema 07-11-2019
    titiakroonenburg 09-11-2019

    Mij is het uiteindelijk gelukt om de retourticket te printen. Het beste is om je bevestiging van de bestelling op te zoeken in je mailbox en van daaruit instructies te volgen. Anders inloggen op je account en van daaruit verder. Het adres is: EC HUB SA Avenue du Parc Industriel 213 unit 2 4041 Milmort Belgium

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5
    rating

    Kleding totaal voor 131,19

    iK HEB ALLEEN MAAR min PUNTEN!!! Een paar weken geleden kocht ik voor 131,00 Euro kleding bij Shein.
    Kreeg geen bevestiging,niets,waaruit bleek dat ik besteld had.
    Gebruik gemaakt van de chat en ik dacht echt met een Belgisch bedrijf te maken te hebben.De maten waren ook Europeesch (dacht ik ) S/M/L. Overal een L van besteld,had nog tijdens het chat gesprek gezegd dat ik de Chinese sites niet meer vertrouwde omdat die maten totaal niet kloppen,maar ik hoefde me nergens zorgen over te maken!!!!! Een paar dagen daarna ontving ik de bestelling van Shein!!!! SCHANDALIG. Op de eerste plaats,zeker niet zoals afgebeeld,veeeeel minder van kwaliteit en tot mijn grote schrik en verbazing.........een L zou hier een S'je'zijn.!!!!! alles was te klein,dus toch Chinees!!!!Ik kan wel zeggen Chinese Rotzooi (sorry,maar waar) De chat was in perfect Nederlands dus ik was en bleef in de veronderstelling dat het Belgisch was. Nu kan ik mijn bestelling (wat ik al zei nergens terug vinden en als ik probeer te chatten of te telefoneren krijg ik geen antwoord. Via een ticket moet ik dan mijn kleding terug sturen,maar daar kan ik absoluut geen wijs uit worden. Bestel hier nooit je kleding is mijn advies. Kan mij iemand aub helepen aan het retouradres naar Shein in Belgie of kan mij iemand helpen hoe ik mijn geld terug kan krijgen??? Voor mij is 131,19 Euro een zeer groot bedrag en evengoed,ik voel me erg belazerd. Maar ook mijn eigenschuld een beetje,als iets te mooi is om waar te zijn IS HET OOK NIET WAAR. Is er alsjeblieft iemand die me van deze verschrikkelijke kater die ik hieraan over heb gehouden helpen, Ik zal je daar eeuwig dankbaar voor zijn. :-) Hartelijk groetjes
    Kitty

    Door: Kitty Olde Wolbers 04-11-2019
    Nisa Nazif 25-12-2019

    Het adres is: EC HUB SA Avenue du Parc Industriel 213 unit 2 4041 Milmort Belgium Dit is wat ik heb gelezen..

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Blouses, jurk en rokje

    Ik heb een goeie ervaring gehad met shein. Bestellen ging allemaal makkelijk en de site is natuurlijk niet duur. Via een YouTube nog een extra actiecode gebruikt voor extra korting (tip!). Ik bestelde boven de €39 dus ik hoefde geen verzendkosten te betalen. Kreeg mails van bevestiging dus allemaal duidelijk en via de app kon ik goed volgen waar Mn pakketje was. Kreeg Mn pakket wel opgesplitst in 2 delen , maar lijkt me geen probleem. Woensdagavond bestelt , woensdag er op had ik alles in huis. Eigenlijk dinsdag al gekund, maar was niet thuis om het aan te nemen dus alles was netjes afgeleverd bij een DHL ophaal punt. Alles zat in Mn pakket. Kwaliteit natuurlijk laag , maar zag dr uit zoals op de foto’s. Dus precies wat je kon verwachten. Had voornamelijk tops besteld , zou hier bijvoorbeeld nooit een broek bestellen.

    Door: Tessa 30-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    XYZ81875

    Op 3 oktober 2019 heb ik 14 artikelen besteld a 195 euro. (Bestelnummer:XYZ81875) De levertijd zou max. 7 tot 10 dagen zijn. Nooit echter heb ik iets ontvangen en ook nooit iets van gehoord. Wel continu reclametroep dat ik nog meer bij ze moet bestellen maar ze zijn verder totaal onbereikbaar. Telefoon wordt gewoon grof opgehangen en op mails reageren ze in het geheel niet. Ik wil mijn 195 euro terug!

    Door: Inezka 29-10-2019
    Kitty Olde Wolbers 04-11-2019

    Hi Inezka,is het probleem voor jou inmiddels opgelost?? Naar de politie gaan voor oplichting???? Groetjes; Kitty

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    leuke goedkope kleren tips!!

    Je moet hier uitkijken met stoffen die misschien dun zijn want dan schijnen ze doorrr heb ik al een paar keer gehad hier
    maar ik vind dat ze heel veel leuke kleren hebben bij shein en daarom heb ik al vaak hier besteld want dat is toch best wel verleidelijk hihi
    het ene is de maat wel beter van dan van de andere maar er staat wel altijd een maattabel bij dus daar moet je dan gewoon goed op letten
    en ik koop altijd gewoon iets waarvan de maat niet zo erg is als dat een beetje anders is gewoon iets dat wijd is dan maakt dat niet zoveel uit ik ga hier geen bodysuit ofzo kopen of hoewel die zijn dan natuurlijk ook lekker cheapp
    nou ja succes met bestellen allemaal
    voor een paar euro heb je hier echt wel leuke kleren toch!!!

    Door: bente 29-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    3 leggings, 1 rokje, 1 truitje en 5 blouses

    Ik heb net mijn 1e bestelling gedaan bij SHEIN, en ben erg tevreden. Ik had van te voren reviews gelezen en niet veel vertrouwen: er ging schijnbaar een hoop mis. On top of all ook nog leveren in Nederland met DHL, brrr, ben ik na wat slechte ervaringen enorm allergisch voor . Dus ik dacht: ik bestel in 1 keer wat meer, totaal 103 eur, geen geld als spullen bevallen, en te overzien als het drama wordt. Maar na 2 dagen al het rokje binnen in aparte zending uit België , wat ze ook netjes aangeven bij je bestellingen als je account maakt . Ik ben een stevige Hollandse meid met grote tieten, en dacht dat nix ging passen, maar de maten en omschrijving bij artikelen kloppen echt! Alles paste en zit zelfs mooie pasvorm in de getailleerde blouses, en rest ook netjes geleverd in 1 week uit China, zonder douane “ verrassings” aanslagen aan de deur. Ik ben dus erg verbaasd en heel happy ! Misschien heb ik mazzel gehad maar ben nooit zo’n mazzelkont met zaken die mus kunnen gaan, veel ervaring helaas. Dus erg positief ! Sommige stofjes zijn erg goedkoop en PU van rokje is waarschijnlijk afvalzakken plastic, Hihi, maar het dit nog fijn ook. Dus na 1 bestelling erg tevreden.

    Door: Angelique 17-10-2019
    Anisa 07-11-2019

    Ik woon Nederland Beverwijk waar is mij kleding retouren krijgen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    7 truien/ hoodies

    Bestellen op de site gaat makkelijk en de levering via DHL was er in een week. Ik heb alles in maat L besteld, wat mij altijd past in Nederlandse winkels. 3x was de maat prima, 4 truien waren te klein. Varierend van te korte mouwen tot een compleet blote buik. 1 van de artikelen leek qua grootte rechtsstreeks van de kinderafdeling afkomstig. De 4 artikelen gaan retour, dus over de service rondom de retouren kan ik nu nog niets zeggen.

    Door: Remco Wiegmink 15-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7
    rating

    Schrijf zelf een review over Shein

    Uw beoordeling