NederlandReview

    Ervaringen Shein

    Heb jij interesse in de collectie van deze webshop, maar ben je eerst benieuwd naar de meningen en ervaringen van consumenten voor je? Hier lees je hun reviews en beoordelingen. Wil je straks zelf ook toekomstige klanten helpen met jouw ervaring? Schrijf dan gerust een recensie!

    Complete garderobe updaten

    Wie fan van fashion is, zal veel wisselen in zijn of haar kledingkast. Zeker als je de trends volgt als modebewuste fashionista in hart en ziel, zul je ieder seizoen al je broeken, blousen, shirts, tops, jassen, vesten, rokken, leggings en truien langs gaan om te kijken wat mag blijven en wat weg moet. Maar waarschijnlijk vind je het dan ook niet zo’n ramp om te shoppen voor jurken, gilets, t-shirts, tanktops, jeans, pantalons, jacks en die nieuwe bikini met hippe omslagdoek. Winkelen niet jouw ding? Dan was het waarschijnlijk noodzaak omdat je het weer eens te lang had uitgesteld en nu echt niks meer zit zoals jij wilt. En als je dan ook nog eens geen zin hebt om de winkelstraten door te sjouwen met een paar grote gevulde tassen, zijn de webshops wellicht meer jouw ding. Dat scheelt ook zoeken naar de uitverkoop, sale of outlet, want die hebben dan een eigen kopje.

    Shinen als een ster alsof de stoep jouw catwalk is

    Pick your style

    Als het goed is, kies je een stijl of look die bij jou past. Waar de een voor eigentijds gaat, gaat de ander voor vintage. En zo is er voor iedere stijl wel wat te zeggen, zoals rock ‘n roll, urban, zomers, voor op het strand, sportief, boho, elegant, basic, sexy of casual. En dat is slechts een greep. Wellicht dat je op je werk niet kunt dragen waar je thuis graag in rondloopt. Als je bijvoorbeeld op kantoor werkt, verwachten ze vaak toch een nette corporate outfit. Dan kun je niet aan komen met een trainingsbroek en oversized hoodie. Best jammer eigenlijk.



    Shein

    Dit is een van origine Amerikaanse webshop. Ook hier kun je terecht voor kleding, schoenen, tassen, sieraden, haaraccessoires en andere accessoires in allerlei stijlen. Ze hebben van galajurk en badkleding tot pyjama met bijpassende sokken. Hoewel de webwinkel aanvankelijk op vrouwen gericht lijkt, kunnen je hier ook slagen voor mannen en kinderen. Tevens kun je hier terecht voor woonaccessoires en decoratie voor in huis. Bestellingen boven de 39 euro worden gratis bezorgd.

    NB

    . De tekst van de webshop is op dit moment wel al in het Nederlands, maar nog lang niet perfect. Zodra vertaalbot ontslagen is en er een menselijke vertaler op gezet wordt, zal dit probleem verholpen zijn.

    Reviews van klantenervaringen

    Als je voor het eest een aankopen wilt gaan doen bij een bedrijf wat je verder niet kent, is het prettig als je de meningen en beoordelingen van eerdere klanten kunt lezen. Zo leer je op een ‘veilige afstand’ een bedrijf kennen. Wil jij straks ook graag toekomstige geïnteresseerden helpen bij het maken van een keuze? Schrijf dan een recensie over jouw ervaring. Alvast bedankt!

    Shein
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (137)

    6
    57% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.4
    Service
    rating
    5
    Prijs
    rating
    6.8
    Leveren
    rating
    5.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    2 jurkjes en 2 rokjes

    2 jurkjes en 2 rokjes besteld op woensdag 31-07-2019, thuis geleverd op dinsdag 06-08-2019 (super snel!)
    Helaas vond ik alle kledingstukken 3x niks, rare pasvormen en goedkope stof.. Ik heb eerder alleen bikini broekjes besteld op SheIn die waren erg mooi en zaten perfect. dit maal wilde ik de kleding proberen.. niet voor herhaling vatbaar helaas.

    ik had eigenlijk al voor me zelf bedacht dat ik niet zou gaan retouren vanwege de slechte recensies en het gedoe ermee..
    toch uiteindelijk besloten om te retouren want ja, met de kleding kan ik toch niets dus dan zou ik toch wel mijn €41 kwijt zijn..

    Ik heb een retourlabel aangevraagd via mijn account, binnen een paar seconde had ik een mailtje met een link naar de retour label die ik moest uitprinten en waar je de instructies op kon lezen.
    Ik kreeg een adres als volgt: EC HUB SA, Avenue du Parc Industriel 213 unit2, 4041 Milmort Belgium.
    Ik heb toen nog voor de zekerheid een ticket ingediend bij de klantenservice met de vraag of dit wel het juiste adres is, aangezien het in belgië is? maar het was het juiste adres.
    Op maandag 12-08 is mijn pakketje verstuurd via DHL (de retourlabel van €4,50), op dinsdag 13-08 is mijn pakketje bezorgd. toen heb ik weer even een berichtje gestuurd dat mijn pakketje was aangekomen met de vraag hoe nu verder, gaat het pakketje naar China want vanaf nu kan ik mijn pakket niet meer volgen?
    Nu vandaag, 14-08 staat mijn geld terug op mijn bankrekening!! ik had betaald met mijn bankrekening via PayPal, wat een snelle service zeg..
    Dus vanaf moment van bestellen tot aan retouren en geld terug zit 2 weken. Super snel en goede klantenservice!!
    Ondanks deze ervaring bestel ik in de toekomst geen kleding meer op Shein en betaal ik liever voor kwaliteit.

    Nog een stukje over het retouren: volgens mij hebben ze hun beleid aangepast. ik lees namelijk ervaringen dat je eerst de klantenservice moet contacteren voor een retourlabel maar dat is helemaal niet het geval? je kunt gewoon via je account een retourlabel aanvragen die je een paar seconde later op de mail ontvangt. overigens was mijn pakketje na versturen de volgende dag bezorgd (In België) en had ik de dag erna mijn geld terug op mijn rekening.

    Door: Kelly 14-08-2019
    Iris 20-02-2020

    Bij mij accepteerd de DHL site de postcode niet. Ik voer gewoon 4041 in. Hoe heb jij dat gedaan?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    3 jurkjes en 3 t-shirts

    Bestelling ging vrij makkelijk. Ook de verzending kon ik netjes bijhouden via de site van shein (als ik ingelogd ben). Owke de kwaliteit is misschien niet top maar goh wat wil je ook voor zo'n prijsje. T-shirts waren opzicht best prima alleen de jurkjes toch niet helemaal mijn ding (overigens paste alles op 1 jurkje na gewoon waarvan ik best verrast was). Toen kwam het retourneren. Ja dit was wel even zoeken. Helemaal na alle slechte recensies kreeg ik er een beetje bang voor dat het niet goed zou komen. Maar uiteindelijk is het allemaal best makkelijk.
    Retour aangemeld via de site (ook ik maar wachten op een label maar kreeg niks). Door alle slechte recensies meteen via live chat contact opgenomen met Shein. kreeg meteen een medewerker te pakken die mij het retourlabel stuurde via de chat. Achteraf was dit ook te vinden in mijn account (mijn bestellingen --> volg orderdetails, hier staat onderaan de retour geschiedenis, waar het geld teruggestort zal worden en ook een link naar het retour label).

    Tot nu toe best tevreden over de service en de manier van bestellen en retourneren (het kan zeker makkelijker maargoed). Nu nog het pakketje daadwerkelijk afgeven bij DHL en wachten op de terugbetaling ;)

    Door: Pauline 09-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    3 leggings, 1 rokje, 1 truitje en 5 blouses

    Ik heb net mijn 1e bestelling gedaan bij SHEIN, en ben erg tevreden. Ik had van te voren reviews gelezen en niet veel vertrouwen: er ging schijnbaar een hoop mis. On top of all ook nog leveren in Nederland met DHL, brrr, ben ik na wat slechte ervaringen enorm allergisch voor . Dus ik dacht: ik bestel in 1 keer wat meer, totaal 103 eur, geen geld als spullen bevallen, en te overzien als het drama wordt. Maar na 2 dagen al het rokje binnen in aparte zending uit België , wat ze ook netjes aangeven bij je bestellingen als je account maakt . Ik ben een stevige Hollandse meid met grote tieten, en dacht dat nix ging passen, maar de maten en omschrijving bij artikelen kloppen echt! Alles paste en zit zelfs mooie pasvorm in de getailleerde blouses, en rest ook netjes geleverd in 1 week uit China, zonder douane “ verrassings” aanslagen aan de deur. Ik ben dus erg verbaasd en heel happy ! Misschien heb ik mazzel gehad maar ben nooit zo’n mazzelkont met zaken die mus kunnen gaan, veel ervaring helaas. Dus erg positief ! Sommige stofjes zijn erg goedkoop en PU van rokje is waarschijnlijk afvalzakken plastic, Hihi, maar het dit nog fijn ook. Dus na 1 bestelling erg tevreden.

    Door: Angelique 17-10-2019
    Anisa 07-11-2019

    Ik woon Nederland Beverwijk waar is mij kleding retouren krijgen

    Greta Martis 24-02-2020

    Waar is mijn bestelling gebleven wel een gratis sleutelhanger ontvangen maar mijn kleding waar ik voor heb betaald DHL weet niet waar de pakket id

    Chelsie Verheij 20-03-2020

    Moest je invoerkosten betalen toen het pakketje bij je thuis kwam?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    2 lange jurken

    twee weken terug op donderdag had ik 2 lange jurken besteld bij Shein. Beetje uit verveling ... Ze hadden allemaal aanbiedingen dus daar werd ik een beetje door verleid.
    De verzendkosten zijn pas gratis als je meer dan 39 euro uitgeeft, dus daar heb ik zorgvuldig op zitten letten. Verveling he? Beetje te lang mee bezig geweest ook hihi

    Zo vond ik uiteindelijk twee hele mooie jurken, eentje voor maar 10 euro want heel erg afgeprijsd en die andere was 19. Perfect dus. VErzondkosten helemaal gratis!
    Je moet dan wel zo'n code invullen, maar die staat er gewoon naast. Beetje gek wel, maar ja , dan krijg je dus wel gratis verzendkosten.

    Er stond iets bij van dat de verzending twee weken kan duren, maar ik kreeg ze vorige week al in huis. Dus minder dan een week!

    Meteen gepast en ze zitten allebei helemaal prima. Ik had gegokt op een S want ik ben niet zo groot en ze zitten dus goed. Het zijn wat wijde modellen, dus dan zit je meestal wel goed en daarom durfde ik het ook wel aan.

    Nu nog even wachten tot het weer beter wordt!!

    Door: Saartje 17-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    November 2019

    Retour November 2019
    Tot op heden 22maart 2020.geen Geld terug ontvangen.
    SLECHTE SERVICE.

    Door: R.Broekhuis 22-03-2020
    Fieneke van den Heuvel 23-03-2020

    tot op heden geen retourgeld ontvangen wacht erop !

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    een wijd shirtje met halflange mouwen

    via de advertenties zag ik steeds een leuk shirtje van Shein
    met van die halflange mouwen en een beetje wijd.
    Dat heb ik toen besteld, was toch maar minder dan 10 euro, dus leuk om te proberen.
    Ik vond dat ik best lang moest wachten op mijn bestelling namelijk ongeveer 2 weken...
    maar het kwam uiteindelijk wel gewoon aan. zat mooi verpakt in plastic alsof het zo uit een winkel kwam en nog moest worden op voorraad gelegd ofzo
    het shirtje zit prima, ik had voor de zekerheid een m genomen want dat zit meestal wel goed.
    dus voor tien euro een leuke koop.

    Door: Jamila 04-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Drie rokken besteld bij Shein

    Drie rokken besteld bij Shein. Ik wilde er eerst 2, maar na 39 euro gratis verzendkosten, dus toen heb ik er nog eentje bijbesteld. Die was toch maar 11 euro. Met de maattabel berekend welke maat ik nodig had - de ene S gedaan en de andere twee XS.

    Ik had ze op een zaterdag besteld, en op donderdag kwam de post al met een pakje! Dat had ik serieus niet zo snel verwacht, de vorige keer dat ik hier bestelde duurde het veel langer en dat had ik nu ook gedacht.

    De maten vallen goed. Elke rok zit dan verpakt in een apart zakje.
    De XS zit beter dan de S, maar de S zit ook wel prima. Dus gelukkig kloppen de maattabellen best goed, want ik zou niet zo gauw gaan retourneren.

    De rokken zijn zoals op het plaatje, maar van die XS, die had ik in zacht roze besteld, die stof is wat doorzichtiger dan op de foto. Maar er zit een onderrok onder, dus je ziet verder niks.

    Blij met de aankopen!
    Nu nog even wachten tot het warmer weer wordt...

    Door: Leonie 11-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Altijd erg tevreden!

    Ik zie veel negatieve reviews dus vind ik dat ik verplicht ben ook mijn vele positieve ervaringen te posten.

    Ik heb hier al meer dan 8x besteld en altijd ben ik erg tevreden en heb ik gekregen wat ik besteld heb. De eerste keer maakte ik de fout door niet naar de individuele maatlabels te kijken en bestelde ik lukraak de XL. Deze viel als een M. Toen ik later bij de maatlabel keek zag ik dat XL bij die broek gelijk stond aan het aantal CM dat een broek in Nederland een M zou zijn. Dit was dus mijn eigen fout.

    Niet alleen de kleding maar ook makeup kwasten, oorbellen, accessoires etc. zijn altijd prima in orde. Je moet alleen bij elk product eventuele beschrijvingen en maatlabels lezen. Dit kost wat meer tijd maar dan heb je voor een spotprijsje hele leuke artiekelen.

    Ik raad het zeker aan om hier te bestellen maar lees beschrijvingen en maatlabels gewoon goed en heb geduld op de levering!

    Door: Melissa 25-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Blouses, jurk en rokje

    Ik heb een goeie ervaring gehad met shein. Bestellen ging allemaal makkelijk en de site is natuurlijk niet duur. Via een YouTube nog een extra actiecode gebruikt voor extra korting (tip!). Ik bestelde boven de €39 dus ik hoefde geen verzendkosten te betalen. Kreeg mails van bevestiging dus allemaal duidelijk en via de app kon ik goed volgen waar Mn pakketje was. Kreeg Mn pakket wel opgesplitst in 2 delen , maar lijkt me geen probleem. Woensdagavond bestelt , woensdag er op had ik alles in huis. Eigenlijk dinsdag al gekund, maar was niet thuis om het aan te nemen dus alles was netjes afgeleverd bij een DHL ophaal punt. Alles zat in Mn pakket. Kwaliteit natuurlijk laag , maar zag dr uit zoals op de foto’s. Dus precies wat je kon verwachten. Had voornamelijk tops besteld , zou hier bijvoorbeeld nooit een broek bestellen.

    Door: Tessa 30-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    vaak besteld bij Shein

    Ook ik heb hier een paar keer besteld. De eerste keer duurde het echt lang voor het pakje er was, daarna steeds sneller. De laatste keer, twee weken terug, was het er met een paar dagen.

    De kleding is goedkoop, maar de kwaliteit is wisselend. In mijn laatste bestelling had ik een paar rokken gekocht, die zijn allemaal echt heel mooi. Wel een beetje doorschijnende stof, vooral de lichtroze rok, maar dat heb ik wel vaker gemerkt bij Shein.

    Ik heb nog nooit iets teruggestuurd, want dat vind ik de moeite niet, het is allemaal zo goedkoop en terugsturen is slecht voor het milieu toch? Bij mij is daarom altijd alles goed gegaan hier. Prima kleding en heel goedkoop, ik heb maar een keer gehad dat iets echt niet stond en dat heb ik toen gewoon weggedaan.

    Door: Marit 04-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    aantal kleren

    ik heb van alles besteld vorige week en dat is vandaag aan mij thuis bezorg. Veel dingen nog apart verpakt - wel hygiënisch maar minder plastic mag van mij wel.
    ik hoef niet te retourneren want alles is gewoon compleet en de maten zijn goed.
    ik ga hier zeker vaker bestellen want het was heel erg goedkoop (het hele pakket was minder dan 30 euri en ik had echt veel besteld!) en ik vind de levertijd prima.

    Door: Emma van der Speck 24-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    10 dingen besteld en gelijk jn huis!

    Voor het eerst besteld en gelijk 10 verschillende artikelen gekocht. Ik kreeg alles netjes verpakt na 6 dagen binnen (helemaal vanuit China en zelfs met een weekend er tussen). Ben er blij mee!

    Door: Angela 18-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Diverse kleding shein

    Heb na weken mailen met shein na retournering mn geld nog steeds niet terug. Traceernummer wordt niet herkend bij Dhl. Shein blijft naar dhl verwijzen

    Door: Jose ooijen 16-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    Broeken, shirt en kettingen

    Het product is niet zoals aan gegeven op de site.
    Diepe teleurstelling voor mij en be ik ook boos om. Dit is het 2e product wat niet goed is.

    Door: Nathalie 11-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    shirtje, twee rokjes, broekje

    Enorm wisselende kwaliteit! Laatste bestelling zat een shirtje in dat echt nergens op sloeg, totaal flodderige kwaliteit en 0 pasvorm. Echt superslecht. Maar ik had ook een broekje en twee rokjes besteld en die zitten dan weer helemaal prima. Dus het is een beetje gokken.
    Met die lage prijs vind ik dat op zich ok, ik ga daar dus echt niet voor retourneren, want dat shirtje was echt maar 5 euro. Maar wel goed om rekening mee te houden bij bestellen.

    Door: Leonie Bolthuis 07-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Jurk

    Heb vorige week besteld maar nog niks ontvangen. Graag wil ik hier antwoord op. Heb al meeder make contact gezocht maar krijg geen antwoord terug. Triest

    Door: Liesbeth Grootenboer 31-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Twee pakketten met kleren (van alles)

    Eerste pakket deed er meer dan 3 weken over. Veel te lang. Wel correct ingepakt. Ik hoefde nergens meer op te wachten ofzo.

    Tweede pakket was dan weer met ongeveer een weekje binnen. Geen pijl op te trekken.
    Misschien daarom zo goedkoop?

    Door: Claudia Yim 20-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    jurkjes

    Mijn bestelling was er met 4 dagen al! Blij mee want het was net op tijd voor de feestdagen en ik kan daarom vanavond shinen in mijn nieuwe jurkje! Groetjes Shantile

    Door: Shantile 31-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Jurkjes

    Mijn bestelling is nog niet gearriveerd. Bestelling is door Shein gesplitst. Waar blijft het 2de pakket ?
    Dit pakket is sinds 19 december 2019 onderweg, en ik kan deze NIET meer traceren.
    SHEIN adverteert overigens met 7 tot 10 dagen levertijd.
    Pakketje 1 was snel binnen.
    Hoop het 2de pakket ook zo snel mogelijk te mogen ontvangen.
    Ik kan geen contact leggen met klantendienst van Shein. Kan mijn vraag niet aan firma SHEIN stellen.

    Door: Ch. 28-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    2 shirtjes, paar sieraden en nog een broek

    Ik vond het een beetje onhandig dat mijn bestelling in meerdere pakketten werd geleverd want na dat eerste pakket dacht ik wel even van he waar blijft de rest?? Maar een week later kreeg ik ook de andere dingen. Dat eerste pakket was er ook al best wel snel of eerder dan ik dacht. Paar dagen geloof ik!

    De shirtjes zitten helemaal prima en de sieraden passen natuurlijk ook... De broek zit iets losser dan ik vooraf had gedacht maar eigenlijk juist wel leuk zo en ik ben blij dat ik er in pas want te klein is natuurlijk veel erger. Dus niks om te retourneren!

    Door: Nina de Bruijn 12-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Shein

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Shein een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 137 ervaringen geplaatst over Shein. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 57% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Shein actief?

    Shein is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Shein gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.