NederlandReview

    Ervaringen Shein

    Heb jij interesse in de collectie van deze webshop, maar ben je eerst benieuwd naar de meningen en ervaringen van consumenten voor je? Hier lees je hun reviews en beoordelingen. Wil je straks zelf ook toekomstige klanten helpen met jouw ervaring? Schrijf dan gerust een recensie!

    Complete garderobe updaten

    Wie fan van fashion is, zal veel wisselen in zijn of haar kledingkast. Zeker als je de trends volgt als modebewuste fashionista in hart en ziel, zul je ieder seizoen al je broeken, blousen, shirts, tops, jassen, vesten, rokken, leggings en truien langs gaan om te kijken wat mag blijven en wat weg moet. Maar waarschijnlijk vind je het dan ook niet zo’n ramp om te shoppen voor jurken, gilets, t-shirts, tanktops, jeans, pantalons, jacks en die nieuwe bikini met hippe omslagdoek. Winkelen niet jouw ding? Dan was het waarschijnlijk noodzaak omdat je het weer eens te lang had uitgesteld en nu echt niks meer zit zoals jij wilt. En als je dan ook nog eens geen zin hebt om de winkelstraten door te sjouwen met een paar grote gevulde tassen, zijn de webshops wellicht meer jouw ding. Dat scheelt ook zoeken naar de uitverkoop, sale of outlet, want die hebben dan een eigen kopje.

    Pick your style

    Als het goed is, kies je een stijl of look die bij jou past. Waar de een voor eigentijds gaat, gaat de ander voor vintage. En zo is er voor iedere stijl wel wat te zeggen, zoals rock ‘n roll, urban, zomers, voor op het strand, sportief, boho, elegant, basic, sexy of casual. En dat is slechts een greep. Wellicht dat je op je werk niet kunt dragen waar je thuis graag in rondloopt. Als je bijvoorbeeld op kantoor werkt, verwachten ze vaak toch een nette corporate outfit. Dan kun je niet aan komen met een trainingsbroek en oversized hoodie. Best jammer eigenlijk.


    Shinen als een ster alsof de stoep jouw catwalk is

    Shein

    Dit is een van origine Amerikaanse webshop. Ook hier kun je terecht voor kleding, schoenen, tassen, sieraden, haaraccessoires en andere accessoires in allerlei stijlen. Ze hebben van galajurk en badkleding tot pyjama met bijpassende sokken. Hoewel de webwinkel aanvankelijk op vrouwen gericht lijkt, kunnen je hier ook slagen voor mannen en kinderen. Tevens kun je hier terecht voor woonaccessoires en decoratie voor in huis. Bestellingen boven de 39 euro worden gratis bezorgd.

    NB

    . De tekst van de webshop is op dit moment wel al in het Nederlands, maar nog lang niet perfect. Zodra vertaalbot ontslagen is en er een menselijke vertaler op gezet wordt, zal dit probleem verholpen zijn.

    Reviews van klantenervaringen

    Als je voor het eest een aankopen wilt gaan doen bij een bedrijf wat je verder niet kent, is het prettig als je de meningen en beoordelingen van eerdere klanten kunt lezen. Zo leer je op een ‘veilige afstand’ een bedrijf kennen. Wil jij straks ook graag toekomstige geïnteresseerden helpen bij het maken van een keuze? Schrijf dan een recensie over jouw ervaring. Alvast bedankt!

    Shein
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (110)

    5,8
    54% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6,2
    Service
    rating
    4,6
    Prijs
    rating
    6,6
    Leveren
    rating
    5,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    3 leggings, 1 rokje, 1 truitje en 5 blouses

    Ik heb net mijn 1e bestelling gedaan bij SHEIN, en ben erg tevreden. Ik had van te voren reviews gelezen en niet veel vertrouwen: er ging schijnbaar een hoop mis. On top of all ook nog leveren in Nederland met DHL, brrr, ben ik na wat slechte ervaringen enorm allergisch voor . Dus ik dacht: ik bestel in 1 keer wat meer, totaal 103 eur, geen geld als spullen bevallen, en te overzien als het drama wordt. Maar na 2 dagen al het rokje binnen in aparte zending uit België , wat ze ook netjes aangeven bij je bestellingen als je account maakt . Ik ben een stevige Hollandse meid met grote tieten, en dacht dat nix ging passen, maar de maten en omschrijving bij artikelen kloppen echt! Alles paste en zit zelfs mooie pasvorm in de getailleerde blouses, en rest ook netjes geleverd in 1 week uit China, zonder douane “ verrassings” aanslagen aan de deur. Ik ben dus erg verbaasd en heel happy ! Misschien heb ik mazzel gehad maar ben nooit zo’n mazzelkont met zaken die mus kunnen gaan, veel ervaring helaas. Dus erg positief ! Sommige stofjes zijn erg goedkoop en PU van rokje is waarschijnlijk afvalzakken plastic, Hihi, maar het dit nog fijn ook. Dus na 1 bestelling erg tevreden.

    Door: Angelique17-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    7 truien/ hoodies

    Bestellen op de site gaat makkelijk en de levering via DHL was er in een week. Ik heb alles in maat L besteld, wat mij altijd past in Nederlandse winkels. 3x was de maat prima, 4 truien waren te klein. Varierend van te korte mouwen tot een compleet blote buik. 1 van de artikelen leek qua grootte rechtsstreeks van de kinderafdeling afkomstig. De 4 artikelen gaan retour, dus over de service rondom de retouren kan ik nu nog niets zeggen.

    Door: Remco Wiegmink15-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7
    rating

    Kleding

    3 maanden geleden kleding besteld en aan aantal artikelen weer teruggestuurd. op 28-08-2019 kreeg ik een mail dat mijn retour was ontvangen en dat ik mijn geld terug zou krijgen. Op dit moment 11-10-2019 nog steeds mijn geld niet terug. Ik heb al een aantal keer gemaild en dan vertellen ze dat ze het geld 2-09-2019 hebben terug gestort. Bestel hier NOOIT meer iets!!!!! Krijgt je geld niet meer terug.

    Door: Dann11-10-2019
    Olga17-10-2019

    Waar heb je heen kunnen mailen? Ik kan niet een contact maken! Heb geen bevestiging van mijn retourzending gehad! Ook nog steeds geen geld!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Tshirts

    Wij hebben afgelopen Zaterdag 7 tshirts bij Shein besteld.
    Besteld nummers :YYH82305
    Wij krijgen geen via onze mail met bevestigging.
    Hoe dat komt ?
    Graag van uw reacties geven

    Door: Cees Groenland07-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5
    rating

    3 x Blouse

    Kleding retouren, krijg mijn geld niet terug. Let op oplichters!!
    Dit doen ze op een hele stiekeme wijze!!

    Door: Bart07-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    vaak besteld en nooit gezeur. levertijd en kwaliteit wisselend maar het is ook goedkoop hier

    Nou ik heb al een paar keer besteld hier en het gaat gewoon telkens goed ik weet niet waarom iedereen zo veel gezeur heeft hier
    ok ik heb nooit wat teruggestuurd maar dat doe ik sowieso nooit eigenlijk.

    kwaliteit is niet super sterk ofzo, veel is best dun en soms doorschijnend. maar ja je betaalt ook super weinig dus ik vind dat niet erg.

    levertijd is telkens anders. ik heb weleens een paar weken moeten wachten maar het is er ook wel eens met een paar dagen al geweest.

    dus niet hoge verwachtingen gaan hebben van een kledingmerk dat zo goedkoop is en je bent daarna super blij met je aankoop.

    ik tenminste wel!

    Door: linda26-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Jurk

    Ik wacht al 2 maanden op een jurkje. Is wat later, omdat het terug gestuurd was. Waarom, geen iedee.
    Ik kan nergens een telefoon nummer vinden van de klantenservice.
    Naar mijn geld kan ik fluiten denk ik.
    Ik koop nooit meer wat bij Shein!!

    Door: Francis25-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    70euro weggeooid.

    Verkeerde artiekelen gekregen. Telefoonnummer word gewoon oppgehangen. Het zijn gewoon oplichters ik kan fluiten naar me geld.

    Door: E.S25-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Waardeloos nooit meer

    ik had kleding besteld maar dat viel tegen, pas maat en kwaliteit dus echt goedkoop. Maar goed dat kan en dan denk ik je ik stuur het even terug. Nou kijk ik in mijn account staat helemaal geen bestelling of niks in. Dus kan ook geen label er uit printen. Gelukkig zag ik hier het adres staan dus die ga ik gebruiken. Maar ik bestel hier nooit meer.

    Door: Nina Goorhuis14-09-2019
    Anneke Weerheim30-09-2019

    Welk adres moet ik terug sturen??

    Jolanda Hengeveld02-10-2019

    Ik wil ook kleding retour doen, maar dat lukt niet. Al Bericht gedaan via fb nog geen reactie , erg slecht.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5
    rating

    Weggooid geld

    Zeven kledingstukken besteld in dezelfde maat, vier daarvan waren te klein.
    Van de vier stukken die ik wilde terugsturen, werd er eentje niet geaccepteerd omdat het een uitverkoopartikel was. Die heb ik dus meteen kunnen dumpen.

    Achteraf heb ik spijt dat ik niet alles teruggestuurd heb. De kleding is van bijzonder slechte kwaliteit. Ik koop nooit meer iets bij Shein.

    Door: Angela07-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    vaak besteld bij Shein

    Ook ik heb hier een paar keer besteld. De eerste keer duurde het echt lang voor het pakje er was, daarna steeds sneller. De laatste keer, twee weken terug, was het er met een paar dagen.

    De kleding is goedkoop, maar de kwaliteit is wisselend. In mijn laatste bestelling had ik een paar rokken gekocht, die zijn allemaal echt heel mooi. Wel een beetje doorschijnende stof, vooral de lichtroze rok, maar dat heb ik wel vaker gemerkt bij Shein.

    Ik heb nog nooit iets teruggestuurd, want dat vind ik de moeite niet, het is allemaal zo goedkoop en terugsturen is slecht voor het milieu toch? Bij mij is daarom altijd alles goed gegaan hier. Prima kleding en heel goedkoop, ik heb maar een keer gehad dat iets echt niet stond en dat heb ik toen gewoon weggedaan.

    Door: Marit04-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Altijd erg tevreden!

    Ik zie veel negatieve reviews dus vind ik dat ik verplicht ben ook mijn vele positieve ervaringen te posten.

    Ik heb hier al meer dan 8x besteld en altijd ben ik erg tevreden en heb ik gekregen wat ik besteld heb. De eerste keer maakte ik de fout door niet naar de individuele maatlabels te kijken en bestelde ik lukraak de XL. Deze viel als een M. Toen ik later bij de maatlabel keek zag ik dat XL bij die broek gelijk stond aan het aantal CM dat een broek in Nederland een M zou zijn. Dit was dus mijn eigen fout.

    Niet alleen de kleding maar ook makeup kwasten, oorbellen, accessoires etc. zijn altijd prima in orde. Je moet alleen bij elk product eventuele beschrijvingen en maatlabels lezen. Dit kost wat meer tijd maar dan heb je voor een spotprijsje hele leuke artiekelen.

    Ik raad het zeker aan om hier te bestellen maar lees beschrijvingen en maatlabels gewoon goed en heb geduld op de levering!

    Door: Melissa25-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Voor 80 euro kleding, kreeg de helft

    Bestel hier nooit!! Alleen maar gezeur en gezeik!!!

    Shein verdiend zelfs deze ene ster niet.
    Wat een oplichters, heb voor 80 euro aan kleding besteld maar kreeg een paar correcte items en oma jurken welke ik absoluut niet besteld had. Zij hebben het verkeerde pakket verzonden, hun fout hun probleem zou je denken. Maar nee hoor..

    Dit heb ik bij hen kenbaar gemaakt maar ipv dat ze excuses aanbieden en de correcte items alsnog sturen, hebben ze uitgebreid uitgelegd hoe ik de oma jurken moest terug sturen. Soort van chantage, eerst moeten zij hun spullen terug en dan pas krijg ik de goederen geleverd waar ik nota bene voor betaald heb. Heb nog nooit zo’n asociale bende mee gemaakt.

    Door: Anabel18-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    een bikini en een bodysuit

    mijn aankoop is nooit binnengekomen. De livechat kon me niet verder helpen dus besloot ik de klantenservice te bellen, waarbij ik tot nu toe 16 keer weg ben gedrukt op 3 verschillende dagen. Deze mensen proberen je alleen maar op te lichten dus bestel hier nooit!!!

    Door: Kira16-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    2 jurkjes en 2 rokjes

    2 jurkjes en 2 rokjes besteld op woensdag 31-07-2019, thuis geleverd op dinsdag 06-08-2019 (super snel!)
    Helaas vond ik alle kledingstukken 3x niks, rare pasvormen en goedkope stof.. Ik heb eerder alleen bikini broekjes besteld op SheIn die waren erg mooi en zaten perfect. dit maal wilde ik de kleding proberen.. niet voor herhaling vatbaar helaas.

    ik had eigenlijk al voor me zelf bedacht dat ik niet zou gaan retouren vanwege de slechte recensies en het gedoe ermee..
    toch uiteindelijk besloten om te retouren want ja, met de kleding kan ik toch niets dus dan zou ik toch wel mijn €41 kwijt zijn..

    Ik heb een retourlabel aangevraagd via mijn account, binnen een paar seconde had ik een mailtje met een link naar de retour label die ik moest uitprinten en waar je de instructies op kon lezen.
    Ik kreeg een adres als volgt: EC HUB SA, Avenue du Parc Industriel 213 unit2, 4041 Milmort Belgium.
    Ik heb toen nog voor de zekerheid een ticket ingediend bij de klantenservice met de vraag of dit wel het juiste adres is, aangezien het in belgië is? maar het was het juiste adres.
    Op maandag 12-08 is mijn pakketje verstuurd via DHL (de retourlabel van €4,50), op dinsdag 13-08 is mijn pakketje bezorgd. toen heb ik weer even een berichtje gestuurd dat mijn pakketje was aangekomen met de vraag hoe nu verder, gaat het pakketje naar China want vanaf nu kan ik mijn pakket niet meer volgen?
    Nu vandaag, 14-08 staat mijn geld terug op mijn bankrekening!! ik had betaald met mijn bankrekening via PayPal, wat een snelle service zeg..
    Dus vanaf moment van bestellen tot aan retouren en geld terug zit 2 weken. Super snel en goede klantenservice!!
    Ondanks deze ervaring bestel ik in de toekomst geen kleding meer op Shein en betaal ik liever voor kwaliteit.

    Nog een stukje over het retouren: volgens mij hebben ze hun beleid aangepast. ik lees namelijk ervaringen dat je eerst de klantenservice moet contacteren voor een retourlabel maar dat is helemaal niet het geval? je kunt gewoon via je account een retourlabel aanvragen die je een paar seconde later op de mail ontvangt. overigens was mijn pakketje na versturen de volgende dag bezorgd (In België) en had ik de dag erna mijn geld terug op mijn rekening.

    Door: Kelly14-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10
    rating

    Jumpsuitjes

    Ik had jumpsuitjes besteld en ze zaten prima ik zie dat jullie allemaal zeiken over dat het niet past maar als je gewoon goed kijkt staat er bij elke maat cm dus kijk gewoon beter

    Door: Maud 21-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5
    rating

    3 jurkjes

    2 van de 3 waren te klein, dus om een retourlabel gevraagd. Die komt dus niet waardoor ik het zelf moest verzenden via Postnl. Kost 9,80. Dus als je besteld, zorg dan dat je de juiste maat verstuurd

    Door: Eef21-07-2019
    Dorien Möhlmann21-08-2019

    Heb je ook import kosten moeten betalen?

    s.Mies07-09-2019

    3 x een mail gestuurd hoe terug te sturen vreemde reactie dat het niet zeker zou zijn dat iemand de taal zou spreken . Wil iets retourneren geen reactie of duidelijkheid zit nu nog met de spullen ! Zal SHEIN echt bij iedereen afraden wat een bedrijf

    Ankie24-09-2019

    Ik heb een probleem voor mijn broer 2 overhemden in de grootste maat besteld maar ze passen niet. Op mijn account staat dat het een item in promotie is en kan niet geretournerrd worden maar dat stond netgens anders had ik die rode met zwart bouwvakkers hemden nooit gekocht. Dus wat nu . Bellen lukt niet nemen niet op . Aanvraag retourlabel lukt niet. Dus zit met deze hemden waar niemand iets mee kan.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    6
    rating

    2 jurkjes en een rokje

    Binnen een week in huis . Superblij mee . Beter als ik had verwacht vanwege de mindergoede revieuws

    Door: Linda16-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    3 jurkjes en 3 t-shirts

    Bestelling ging vrij makkelijk. Ook de verzending kon ik netjes bijhouden via de site van shein (als ik ingelogd ben). Owke de kwaliteit is misschien niet top maar goh wat wil je ook voor zo'n prijsje. T-shirts waren opzicht best prima alleen de jurkjes toch niet helemaal mijn ding (overigens paste alles op 1 jurkje na gewoon waarvan ik best verrast was). Toen kwam het retourneren. Ja dit was wel even zoeken. Helemaal na alle slechte recensies kreeg ik er een beetje bang voor dat het niet goed zou komen. Maar uiteindelijk is het allemaal best makkelijk.
    Retour aangemeld via de site (ook ik maar wachten op een label maar kreeg niks). Door alle slechte recensies meteen via live chat contact opgenomen met Shein. kreeg meteen een medewerker te pakken die mij het retourlabel stuurde via de chat. Achteraf was dit ook te vinden in mijn account (mijn bestellingen --> volg orderdetails, hier staat onderaan de retour geschiedenis, waar het geld teruggestort zal worden en ook een link naar het retour label).

    Tot nu toe best tevreden over de service en de manier van bestellen en retourneren (het kan zeker makkelijker maargoed). Nu nog het pakketje daadwerkelijk afgeven bij DHL en wachten op de terugbetaling ;)

    Door: Pauline09-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Schoenen, t shirts en broeken

    Afgelopen week een bestelling gedaan. Gisteren zou mijn pakket zijn afgeleverd bij afhaalwinkel dus ben ik daar langs gegaan. Tot mijn verbazing kan ik terug naar huis zonder pakket. Meteen contact genomen met klanten'service' nog geen reactie hierop. Ik wacht het nog even af. Normaal bestel ik met plezier, je kunt veel kleren kopen voor weinig en tot nu toe is het altijd goed gegaan. Maar als GLS , DHL, Postnl etc. de zaken niet juist op orde hebben ga ik gewoon weer persoonlijk naar de winkel. Dan weet ik zeker dat wat ik koop ook krijg. Online bestellen is op het moment chaotisch, drama en te veel stress voor je gemoedstoestand. Voor nu koop ik een tijdje niet meer bij Shein. Goedkope kleren heb je tegenwoordig ook bij Bershka en Primark.

    Door: Vivianne30-06-2019
    ellen05-08-2019

    Ik zit al 2 weken op mijn bestelling te wachten en krijg niemand te pakken via klantenreacties. Waar zit de winkel precies?

    Pol07-08-2019

    Ik wil iets retourneren maar dat moet via het Shein-account. Wie weet de naam van dat account?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    Schrijf zelf een review over Shein

    Uw beoordeling