Ervaringen Shein

Heb jij interesse in de collectie van deze webshop, maar ben je eerst benieuwd naar de meningen en ervaringen van consumenten voor je? Hier lees je hun reviews en beoordelingen. Wil je straks zelf ook toekomstige klanten helpen met jouw ervaring? Schrijf dan gerust een recensie!

Complete garderobe updaten

Wie fan van fashion is, zal veel wisselen in zijn of haar kledingkast. Zeker als je de trends volgt als modebewuste fashionista in hart en ziel, zul je ieder seizoen al je broeken, blousen, shirts, tops, jassen, vesten, rokken, leggings en truien langs gaan om te kijken wat mag blijven en wat weg moet. Maar waarschijnlijk vind je het dan ook niet zo’n ramp om te shoppen voor jurken, gilets, t-shirts, tanktops, jeans, pantalons, jacks en die nieuwe bikini met hippe omslagdoek. Winkelen niet jouw ding? Dan was het waarschijnlijk noodzaak omdat je het weer eens te lang had uitgesteld en nu echt niks meer zit zoals jij wilt. En als je dan ook nog eens geen zin hebt om de winkelstraten door te sjouwen met een paar grote gevulde tassen, zijn de webshops wellicht meer jouw ding. Dat scheelt ook zoeken naar de uitverkoop, sale of outlet, want die hebben dan een eigen kopje.

Pick your style

Als het goed is, kies je een stijl of look die bij jou past. Waar de een voor eigentijds gaat, gaat de ander voor vintage. En zo is er voor iedere stijl wel wat te zeggen, zoals rock ‘n roll, urban, zomers, voor op het strand, sportief, boho, elegant, basic, sexy of casual. En dat is slechts een greep. Wellicht dat je op je werk niet kunt dragen waar je thuis graag in rondloopt. Als je bijvoorbeeld op kantoor werkt, verwachten ze vaak toch een nette corporate outfit. Dan kun je niet aan komen met een trainingsbroek en oversized hoodie. Best jammer eigenlijk.


Shinen als een ster alsof de stoep jouw catwalk is

Shein

Dit is een van origine Amerikaanse webshop. Ook hier kun je terecht voor kleding, schoenen, tassen, sieraden, haaraccessoires en andere accessoires in allerlei stijlen. Ze hebben van galajurk en badkleding tot pyjama met bijpassende sokken. Hoewel de webwinkel aanvankelijk op vrouwen gericht lijkt, kunnen je hier ook slagen voor mannen en kinderen. Tevens kun je hier terecht voor woonaccessoires en decoratie voor in huis. Bestellingen boven de 39 euro worden gratis bezorgd.

NB

. De tekst van de webshop is op dit moment wel al in het Nederlands, maar nog lang niet perfect. Zodra vertaalbot ontslagen is en er een menselijke vertaler op gezet wordt, zal dit probleem verholpen zijn.

Reviews van klantenervaringen

Als je voor het eest een aankopen wilt gaan doen bij een bedrijf wat je verder niet kent, is het prettig als je de meningen en beoordelingen van eerdere klanten kunt lezen. Zo leer je op een ‘veilige afstand’ een bedrijf kennen. Wil jij straks ook graag toekomstige geïnteresseerden helpen bij het maken van een keuze? Schrijf dan een recensie over jouw ervaring. Alvast bedankt!

Shein
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (98)

5,6
54% Zou hier weer kopen!

Bestellen

6,2

Service

4,6

Prijs

6,6

Leveren

5,4

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Voor 80 euro kleding, kreeg de helft

Bestel hier nooit!! Alleen maar gezeur en gezeik!!!

Shein verdiend zelfs deze ene ster niet.
Wat een oplichters, heb voor 80 euro aan kleding besteld maar kreeg een paar correcte items en oma jurken welke ik absoluut niet besteld had. Zij hebben het verkeerde pakket verzonden, hun fout hun probleem zou je denken. Maar nee hoor..

Dit heb ik bij hen kenbaar gemaakt maar ipv dat ze excuses aanbieden en de correcte items alsnog sturen, hebben ze uitgebreid uitgelegd hoe ik de oma jurken moest terug sturen. Soort van chantage, eerst moeten zij hun spullen terug en dan pas krijg ik de goederen geleverd waar ik nota bene voor betaald heb. Heb nog nooit zo’n asociale bende mee gemaakt.

Door: Anabel18-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

een bikini en een bodysuit

mijn aankoop is nooit binnengekomen. De livechat kon me niet verder helpen dus besloot ik de klantenservice te bellen, waarbij ik tot nu toe 16 keer weg ben gedrukt op 3 verschillende dagen. Deze mensen proberen je alleen maar op te lichten dus bestel hier nooit!!!

Door: Kira16-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

2 jurkjes en 2 rokjes

2 jurkjes en 2 rokjes besteld op woensdag 31-07-2019, thuis geleverd op dinsdag 06-08-2019 (super snel!)
Helaas vond ik alle kledingstukken 3x niks, rare pasvormen en goedkope stof.. Ik heb eerder alleen bikini broekjes besteld op SheIn die waren erg mooi en zaten perfect. dit maal wilde ik de kleding proberen.. niet voor herhaling vatbaar helaas.

ik had eigenlijk al voor me zelf bedacht dat ik niet zou gaan retouren vanwege de slechte recensies en het gedoe ermee..
toch uiteindelijk besloten om te retouren want ja, met de kleding kan ik toch niets dus dan zou ik toch wel mijn €41 kwijt zijn..

Ik heb een retourlabel aangevraagd via mijn account, binnen een paar seconde had ik een mailtje met een link naar de retour label die ik moest uitprinten en waar je de instructies op kon lezen.
Ik kreeg een adres als volgt: EC HUB SA, Avenue du Parc Industriel 213 unit2, 4041 Milmort Belgium.
Ik heb toen nog voor de zekerheid een ticket ingediend bij de klantenservice met de vraag of dit wel het juiste adres is, aangezien het in belgië is? maar het was het juiste adres.
Op maandag 12-08 is mijn pakketje verstuurd via DHL (de retourlabel van €4,50), op dinsdag 13-08 is mijn pakketje bezorgd. toen heb ik weer even een berichtje gestuurd dat mijn pakketje was aangekomen met de vraag hoe nu verder, gaat het pakketje naar China want vanaf nu kan ik mijn pakket niet meer volgen?
Nu vandaag, 14-08 staat mijn geld terug op mijn bankrekening!! ik had betaald met mijn bankrekening via PayPal, wat een snelle service zeg..
Dus vanaf moment van bestellen tot aan retouren en geld terug zit 2 weken. Super snel en goede klantenservice!!
Ondanks deze ervaring bestel ik in de toekomst geen kleding meer op Shein en betaal ik liever voor kwaliteit.

Nog een stukje over het retouren: volgens mij hebben ze hun beleid aangepast. ik lees namelijk ervaringen dat je eerst de klantenservice moet contacteren voor een retourlabel maar dat is helemaal niet het geval? je kunt gewoon via je account een retourlabel aanvragen die je een paar seconde later op de mail ontvangt. overigens was mijn pakketje na versturen de volgende dag bezorgd (In België) en had ik de dag erna mijn geld terug op mijn rekening.

Door: Kelly14-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
10
Shein Many GEO's

Jumpsuitjes

Ik had jumpsuitjes besteld en ze zaten prima ik zie dat jullie allemaal zeiken over dat het niet past maar als je gewoon goed kijkt staat er bij elke maat cm dus kijk gewoon beter

Door: Maud 21-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7,5

3 jurkjes

2 van de 3 waren te klein, dus om een retourlabel gevraagd. Die komt dus niet waardoor ik het zelf moest verzenden via Postnl. Kost 9,80. Dus als je besteld, zorg dan dat je de juiste maat verstuurd

Door: Eef21-07-2019
Dorien Möhlmann21-08-2019

Heb je ook import kosten moeten betalen?

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
6

2 jurkjes en een rokje

Binnen een week in huis . Superblij mee . Beter als ik had verwacht vanwege de mindergoede revieuws

Door: Linda16-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

3 jurkjes en 3 t-shirts

Bestelling ging vrij makkelijk. Ook de verzending kon ik netjes bijhouden via de site van shein (als ik ingelogd ben). Owke de kwaliteit is misschien niet top maar goh wat wil je ook voor zo'n prijsje. T-shirts waren opzicht best prima alleen de jurkjes toch niet helemaal mijn ding (overigens paste alles op 1 jurkje na gewoon waarvan ik best verrast was). Toen kwam het retourneren. Ja dit was wel even zoeken. Helemaal na alle slechte recensies kreeg ik er een beetje bang voor dat het niet goed zou komen. Maar uiteindelijk is het allemaal best makkelijk.
Retour aangemeld via de site (ook ik maar wachten op een label maar kreeg niks). Door alle slechte recensies meteen via live chat contact opgenomen met Shein. kreeg meteen een medewerker te pakken die mij het retourlabel stuurde via de chat. Achteraf was dit ook te vinden in mijn account (mijn bestellingen --> volg orderdetails, hier staat onderaan de retour geschiedenis, waar het geld teruggestort zal worden en ook een link naar het retour label).

Tot nu toe best tevreden over de service en de manier van bestellen en retourneren (het kan zeker makkelijker maargoed). Nu nog het pakketje daadwerkelijk afgeven bij DHL en wachten op de terugbetaling ;)

Door: Pauline09-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Schoenen, t shirts en broeken

Afgelopen week een bestelling gedaan. Gisteren zou mijn pakket zijn afgeleverd bij afhaalwinkel dus ben ik daar langs gegaan. Tot mijn verbazing kan ik terug naar huis zonder pakket. Meteen contact genomen met klanten'service' nog geen reactie hierop. Ik wacht het nog even af. Normaal bestel ik met plezier, je kunt veel kleren kopen voor weinig en tot nu toe is het altijd goed gegaan. Maar als GLS , DHL, Postnl etc. de zaken niet juist op orde hebben ga ik gewoon weer persoonlijk naar de winkel. Dan weet ik zeker dat wat ik koop ook krijg. Online bestellen is op het moment chaotisch, drama en te veel stress voor je gemoedstoestand. Voor nu koop ik een tijdje niet meer bij Shein. Goedkope kleren heb je tegenwoordig ook bij Bershka en Primark.

Door: Vivianne30-06-2019
ellen05-08-2019

Ik zit al 2 weken op mijn bestelling te wachten en krijg niemand te pakken via klantenreacties. Waar zit de winkel precies?

Pol07-08-2019

Ik wil iets retourneren maar dat moet via het Shein-account. Wie weet de naam van dat account?

Pol07-08-2019

Ik wil iets retourneren maar dat moet via het Shein-account. Wie weet de naam van dat account?

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

2 bestellingen

eerste bestelling 4 jurken 2 retour geen mail geen bericht niks
wacht op terug betaling van de twee retour raar dat er ook geen bon bij zat om terug te sturen kon aleen online aangeven waarom retour ging
op eigen kosten terug gestuurd
bestelling 2 zijn 3 jurken heb betaald voor 3 krijg er een met de post
wil ik online kijken op mijn acaount weg bestel geschiedenis ?????
zo raar doen ze dit expres of hoe zit het .
ik bestel niet meer als het zo gaat ben benieuw of ik nog geld terug zie van dan 2 retouren en twee niet onvangen jurken

Door: mvdw27-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
3,5

1 broek, 1 shirt en 1 jurkje

Erg snelle levertijd van 5 werkdagen. Pakket netjes te volgen. Kleren zien er prima afgewerkt uit, erg leuk! Ga hier zeker meer bestellen.

Door: J.21-06-2019
Charlotte27-06-2019

Hoe heefd u precies de pakketjes kunnen volgen ik hoefde namelijk geen mail neer te zetten alleen me telefoon nummer en weet dus niet hoe ik mijn pakketjes kan volgen op de site staat dat het pakketje onderweg is maar krijg geen mails natuurlijk

Henk29-06-2019

Sinds wanneer schrijf je heefd ipv heeft?

Kim30-06-2019

Serieus Henk?

Charlotte 01-07-2019

o ik kreeg het heeeeeeeeeeel laat

Kim15-07-2019

Er staat bij mij dat het geleverd is ??? ( afgeleverd ) maar heb helemaal niks binnen :(

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Dameskleding

Bestellen met de app is waardeloos, op de site redelijk te doen.
Bezorgt bij een afhaalpunt dpd. Pakket was na 7 dagen teruggestuurd. Ik had pas de 8e dag tijd om het op te halen. Je kunt zelf achterhalen waar je pakket is. Niemand weet het , DPD ook niet. Dus Shein zegt dat het geleverd is , DPD weet niet waar het pakket is. Afhaalpunt zegt we hebben het teruggestuurd. Dus ik mag betalen voor een pakket wat ik nooit ontvangen heb. Er is niemand die je echt helpt.
Dus levering waardeloos en service nog waardelozer. Ik bestel niet meer.

Door: Maureen Denissen19-06-2019
Asja11-07-2019

na 8 dagen retour gestuurd is toch wel normaal lijkt mij

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
4

Zomerkleding

Wat een slechte service! Geen goed woord voor over. Ik heb al maanden geleden een bestelling geplaatst. Een artikel die ik heb geannuleerd voordat deze werd geleverd, een artikel die niet leverbaar was en een aantal items teruggestuurd. Inmiddels een klein gedeelte van het bedrag terug ontvangen. Al meerdere keren contact opgenomen met de klantenservice maar nog steeds geen duidelijkheid of terugbetaling. Contact opnemen is overigens erg lastig aangezien dit niet telefonisch kan maar door middel van een vraag in te dienen via een ticket (Waar je, zoals ik nu merk maar een max aantal letters in kan typen, wat lastig is met zoveel klachten) Vervolgens krijg ik te weinig teruggestort en de rest moet ergens in een "shein portemonnee" terug te vinden zijn, die ik niet meer kan vinden aangezien mijn account ineens niet meer bestaat. Dus nu maar een nieuw account aangemaakt (zodat ik hen een "ticket" kon sturen). Wat een drama! Ik heb nog steeds betaald voor artikelen die ik niet heb ontvangen of heb teruggestuurd. Vervolgens een slechte en rare manier van communiceren. Ik krijg hen amper te pakken en wanneer ze eindelijk reageren, is er nog steeds geen oplossing. Ze staan bij kassa al bekend met slechte recensies lees ik, op deze manier komen er alleen maar meer bij. Ik wil gewoon het geld ontvangen waar ik recht op heb.

Door: Susanne17-06-2019
Malissa Kuipers23-06-2019

Ik heb een soort gelijke ervaring. Heb je je geld inmiddels al terug of ben je nogsteeds aan het wachten?

Corintha Schut26-06-2019

Wat een slechte zaak zeg. Waar moet ik mijn bestelling naartoe retourneren?

Corintha Schut26-06-2019

Waar moet ik mijn bestelling naartoe retourneren?

Marion Janus22-07-2019

Waar moet je retourneren want ook dat geld via d.l.s.is al verdwenen door rare antwoorden waar je niet meer uitkomt !

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Meerdere items

Retour verstuurd en mijn geld niet ontvangen. Het gaat hier om EUR 60. Klantenservice niet bereikbaar. Nooit meer.

Door: Jes 15-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
3

schoenen

verkeerde levering

Door: s.11-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2

Verschillend

Iets retour zenden lukt niet. Je krijgt geen retourlabel. E-mail gestuurd maar geen reactie. Een Snapchat gestuurd geen reactie. Kortom terug sturen lukt niet. Kortom je geld kwijt. Pas op als je iets besteld want het moet gelijk goed zitten zonder heb je pech. Schandalig

Door: Mireille 08-06-2019
Charlotte27-06-2019

Ik Zag dat er stond dat u een e-mail had gestuurd klopt dit dat dat na SHEIN was zoja wat is het adres er staat namelijk dat mijn pakketje onderweg is maar ik kan hem nergens vinden

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
5

49 items totaal

Ben er helemaal tevreden mee! Oppassen met douane kosten( vanaf €150 kunnen ze in rekening worden gebracht ).
Heb er meerder schoenen besteld, lingerie, rokken, broeken, jasjes, jurken, truien en T-shirts.
Een M Kan voor 3 verschillende shirts betekenen dat er 3 verschillende afmetingen zijn, maar als je daar op let dan past het heel mooi. Jezelf eventjes opmeten dus.
Altijd heel erg snel binnen, altijd binnen 10 werkdagen.
Je kan niet verwachten dat het dezelfde kwaliteit heeft als Vanilia of Scotch &soda, maar ik vind het te vergelijken met de Only en Sting.

Door: Laura07-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Verschillende jurkjes en topjes

Op de site ziet alles er super leuk uit, goedkoop.. bijna te mooi om waar te zijn. En dat was het ook. De stoffen voelen allemaal heel goedkoop, de pasvorm is super slecht, van de maten klopt niks. De printjes leken totaal niet op hoe het op de website eruit zag. Hopelijk krijg ik snel m'n geld terug.

Door: Mar06-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6,5

Diverse

Ik heb op 4 mei een bestelling geplaatst. Op 23 mei nog steeds niets ontvangen. Via irritante chat verbinding hierover uitleg gevraagd. Er werd toegezegd dat ik mn geld binnen 8 dagen retour zou hebben. Inmiddels 4 juni en ik heb niks!! Wederom zitten chatten. Nu krijg ik het over 7 dagen.... echt heel heel erg slecht. Nooit maar dan ook nooit bestellen bij Shein!!

Door: Brenda05-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

kleding besteld bij sjein

De bestelling ging gemakkelijk en de kleding was netjes en mooi aan gekomen.

Door: hadassah05-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7,5

9 kleding stukken

Wat een vuile oplichters, maten kloppen van geen kant. IK KOOP NOOIT MEER BIJ SHEIN

Door: Sas04-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
4

Dekbedovertrek

Ik in de veronderstelling dat ik een dekbedovertrek koop met kussenslopen. Maar nee dat valt onder een set incl onderlaken wat ik niet wil. Dus nu een dekbedovertrek zonder kussen slopen. Beetje verwarrend en vreemd.

Door: Annet Willemsen29-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

3 bloesjes en jumpsuit

Prijs kwaliteit boven verwachting
Maten zijn goed
Items Precies als op de afbeelding
Snelle levering (<1week)

Door: Francis 29-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Ik had 4 truien en een pyjama besteld.

Er zijn maar 2 van de truien aangekomen, en de rest is nooit gekomen. ze verkleuren ook de andere was.

Door: .........................25-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

Bad return service

I have ordered a dress at shein, the quality was good, but I decided to return it as it did not look well on me, so I tried to find out how to return: very sneaky process! First you cannot find where to send it, then I found out that you cannot just send it, but need a retour lable which costed 4,50eur. On top of that I had to pay an extra shipping fee of 4,19 eur and an insurance of 0,88eur.
Instead of the paid 26 Euros for the order, i received only 16 euros back- so i practically paid 10 euros for trying on a dress of shein.com.
The customer services replied to my question why the costs were so high, but the way of writing is more than unprofessional.
Sorry, but I will consider 5 times if i really want to order at shein.com
It might be a good option for anyone who is 100% sure about their order. For the rest i would say: rather find another webshop!

Door: Amina 23-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

Drie rokken besteld bij Shein

Drie rokken besteld bij Shein. Ik wilde er eerst 2, maar na 39 euro gratis verzendkosten, dus toen heb ik er nog eentje bijbesteld. Die was toch maar 11 euro. Met de maattabel berekend welke maat ik nodig had - de ene S gedaan en de andere twee XS.

Ik had ze op een zaterdag besteld, en op donderdag kwam de post al met een pakje! Dat had ik serieus niet zo snel verwacht, de vorige keer dat ik hier bestelde duurde het veel langer en dat had ik nu ook gedacht.

De maten vallen goed. Elke rok zit dan verpakt in een apart zakje.
De XS zit beter dan de S, maar de S zit ook wel prima. Dus gelukkig kloppen de maattabellen best goed, want ik zou niet zo gauw gaan retourneren.

De rokken zijn zoals op het plaatje, maar van die XS, die had ik in zacht roze besteld, die stof is wat doorzichtiger dan op de foto. Maar er zit een onderrok onder, dus je ziet verder niks.

Blij met de aankopen!
Nu nog even wachten tot het warmer weer wordt...

Door: Leonie11-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Fantastisch

Ik had m'n bestelling geplaats.... 3 jurken. Daarna las ik de reviews ik dacht nee he heb ik dat! Maar na 2 dagen 1 jurk al binnen en na 4 dagen de overige 2 jurken binnen. Top top en de maat Perfect. Doen zou ik zeggen

Door: Anja van den berg Anja11-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

retour

sorry geen pluspunten van mij ik heb een lingeriesetje besteld en il dacht ik neem een hele grote (beter te groot dan te.klein) maar zelfs die pas ik niet.
ik weet niet welke maat tabel ze hebben maar 5x xl moet toch wel erg groot zijn en niet eruit zien als maat 40.
retourneren kan ook niet zomaar dus zit ik nu met een setje waar ik niks aan heb.
ik ga dit bedrijf echt niet aanraden bij andere mensen maar eerder afraden
wat een echte service hebben ze hier zeg, sterker nog helemaal GEEN service

Door: Anja Van ree02-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
5

Verkeerde bezorging

Na een week wachten zou mijn pakket komen.
Ik had gezegd dat hij bij mij of mijn buren afgeleverd mocht worden.
Ik kwam thuis van werk, en mijn zusje zei dat ze een pakketje in haar handen geduwd kreeg, bleek alleen die van de buren 24 huizen verderop te zijn..
Mijn buren hadden ondertussen niks ontvangen, en ikzelf ook niet.

De volgende dag ben ik gaan bellen naar GLS, die me niet geloofden aangezien er wel een pakketje was afgeleverd bij mijn huis. Zij verwezen me verder naar de leverancier: SHEIN.

Daar hetzelfde verhaal uitgelegd en die wilden me weer terugverwijzen naar GLS.
Later toch een klachtenbrief gekregen.

Uiteindelijk dezelfde dag DHL voor de deur die een pakketje voor me kwam afleveren.
Deze kwam alleen vanuit WorldTech Nederland BV.

Dit bleek mijn SHEIN pakketje te zijn, terwijl hun naam luid: EC HUB SA

Heel veel drama, vanwege 1 simpel verloren pakketje

Door: Ash30-04-2019
Rob18-05-2019

Dat ligt dan aan GLS en niet aan Shein. Had deze week ook heel slechte ervaringen met GLS. Ze beloven van alles, maar doen niets! En dat was geen zending van Shein.

n28-05-2019

Ik heb nu het hetzelfde probleem, mijn pakket staat geregistreerd als zijnde verzonden, terwijl ik niks heb mogen ontvangen. Shein reageert tot op heden niet op mijn mail. En volgens DHL moet ik hun contacteren. Wat moet ik doen? K heb voor 200 euro kleding besteld.

V31-05-2019

Dat heb ik dus ook. Staat in de app dat het verstuurd is. Ik had m’n huis immer ingevuld maar later aangepast want zag dat het niet goed ingevuld was dus aangepast voordat men het zou versturen. Ondertussen niets ontvangen. Kan ook niet echt een tel of email vinden waar ik naar toe kan bellen of mailen. Erg vervelend

V31-05-2019

Dat heb ik dus ook. Staat in de app dat het verstuurd is. Ik had m’n huis immer ingevuld maar later aangepast want zag dat het niet goed ingevuld was dus aangepast voordat men het zou versturen. Ondertussen niets ontvangen. Kan ook niet echt een tel of email vinden waar ik naar toe kan bellen of mailen. Erg vervelend

Paula Sleegers07-08-2019

Ik wil iets terugsturen maar moet eerst naar het Shein-account. Wat is het Shein-account? Kent iemand dat? Ik wil iets retourneren maar moet via het account.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5,5

slecht maten

Ik had eerst 2xl besteld en past niet bij mij en wou terug retour en ik ging nieuwe besteld 4 xl maar blijkt ook klein geworden ..
het is raar dat 2xl schouders jas past wel maar 4 xl past niet bij schouders .. het klopt niet van de schouders maten .. vind best vervelend

Door: Monique 16-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
4,5

slechtste kwaliteit ooit

goedkoop, super leuk.. alle kleding is doorschijnend en van een rare stof die niet normaal te dragen is. Ik wil het retourneren maar dat is onmogelijk omdat mijn bestelling nergens meer te vinden is. Daarbij moet je ook nog eens 4,50 betalen om het terug te sturen. nooit meer hier bestellen en de bikini in de verkeerde maat ontvangen die ik ook niet terug mag sturen omdat het badkleding is.

Door: anoniem10-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Wat een waardeloos bedrijf!

Ik had een jumpsuit besteld voor €21,00. Na 14 dagen kwam deze binnen. Helaas te klein en terug gestuurd. Voor het terugsturen betaal je al €4,50 voor de retourlabel daarnaast omdat het onder de €39 is betaal je ook nog verzendkosten van €4,19 . Ik heb maar €11.50 terug gehad van de €21,00. En dan is het ook nog Chineze kwaliteit. Dan kan je beter via Wish bestellen daar lichten ze je tenminste niet op. Ik heb me uitgeschreven en ga daar nooit meer iets bestellen. Zijn stelletje oplichters!

Door: Charmaine09-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
3,5

WAARDELOOS

Ten eerste, kwaliteit is WAARDELOOS.
Ten tweede, service is WAARDELOOS.
Ten derde, er is domweg geen positief punt te noemen.
Al is het zogenaamd goedkoop, je snijdt jezelf in de vingers bij Shein.
Werkelijk niet te geloven dat er nog mensen zijn die daar kopen.

Door: FJR05-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Tevreden

Ondanks de slechte reviews toch maar de gok gewaagd en 3 bikini’s bestelt. Binnen 4 werkdagen had ik ze binnen! Kwaliteit is prima, kleur/vorm hetzelfde als op de foto’s en de maten kwamen goed overeen. Alleen erg jammer dat er zo weinig informatie over de levering/verzending van je pakket gegeven wordt..

Door: Liva03-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

probleem van bestelling

Hallo,
Ik heb laatst iets besteld en DHL wou het bezorgen maar ik was niet thuis, en DHL heeft me bestelling nergens gelaten en ook geen briefje achtergelaten dat het bij de buren ligt. Ik had naar DHL gebeld en ze zeiden dat ze mijn bestelling terug hebben gestuurd naar Shein. Ik heb gebesteld op 25-02-2019 om 21:07
Transactienummer ,0030003774972367
Ordernummer, 9820146511

Door: Najwan al Qis shamoun30-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Shein

ik heb nu al tientallen keer iets bij shein besteld. er is nog nooit iets fout gegaan.
natuurlijk is het materiaal wat goedkoper maar je betaald er ook gewoon heel weinig voor.
ik zou trouwens nooit iets terug sturen want je moet zelf de verzendkosten betalen, je kan beter een beetje rond vragen.
en het retour beleid is duidelijk dat staat bij elke kledingsstuk

Door: .....27-03-2019
Marjon05-05-2019

Een vraagje, weet u hoe het met douanekosten zit? Op de site lees ik dat er een kans is op die kosten maar lees er verder nergens over. Alvast bedankt.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Minpunten en pluspunten

Minpunten:
1. Weinig info over waar mijn pakket is en hoe lang het duurt
2. Slechte service
3. Niet altijd goede kwaliteit
Pluspunten
1. Goedkoop
2. Je kan je pakket goed volgen
3. Het komt best snel, natuurlijk wel iets langzamer omdat het uit China komt
4. Leuke producten

Door: Romée26-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7

Pakket nooit gehad

Jasje besteld in januari.
Pakket verzonden zeggen ze maar nooit ontvangen.
Geen klantenservicenummer. Heel slecht dit!

Door: Reina Kerssens15-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2,5

Zeer slecht en onbereikbaar

2 sportleggings kwamen asn waarvan een met GROOT gat in pijp..de leatherlook was zeer shit in elkaar gezet en tien ik wilde reclameren kin je dus niemand bereiken
Kortom nooooit meer !
Oplichters

Door: A versfeld12-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

Zeer slechte service

De kleding is goedkoop maar verwacht er niet veel van kleding moest meteen gewassen worden omdat het vies was. Na 1x wassen was zwart grijs geworden. Na een klacht werd verteld dat na het wassen je het niet terug mag sturen en niet al je geld terug krijgt. Na 17 mailtjes verder voel ik me opgelicht zou een klein bedrag terug krijgen en punten beide niet ontvangen tot nu toe wij kopen hier in iedergeval nooit meer iets.

Door: Gabi11-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

retourneren

Als je iets wilt retourneren is het zoeken!. Wat een onmogelijke retourprocedure. Heel erg onduidelijk. Geen idee of er nu een ticket komt of niet ... Kan dat niet verbeterd worden? Bij andere webwinkels is de procedure vele malen beter.

Door: Ans van den Meijdenberg26-02-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7

Snel geleverd en goede kwaliteit

Dinsdag besteld zaterdag geleverd.
Alles klopte zoals op de foto
Behalve bedovertrek geen flanel maar wel goede kwaliteit fleece.
Mooie schoenen en sokken goede kwaliteit.

Door: Robbie24-02-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

retourzening geweigerd

Ik had een badpak besteld bij Shein in de hoop dat deze goed zou zitten door voor af alle maten goed op te meten, helaas viel dat erg tegen. Ik wilde het artikel retourneren en op de retourzending pagina stond in het klein geschreven dat badkleding niet geretourneerd word. Op de gehele website staat dat nergens aan gegeven zelfs niet in het betaling proces, ik had betere service verwacht van een bedrijf als Shein.

Door: linn13-02-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
5,5

Bestelling niet geleverd

24 jan. een bestelling gedaan en betaald. Tot op heden niks ontvangen. Geen bevestigingsmail, geen track en tracecode, helemaal niks. Ik kan zelfs niet meer inloggen om mijn bestelling te kijken/volgen ???? Heb meerdere malen via chat contact gehad en het enigste wat ik steeds krijg te horen is dat ik nog een paar dagen gedult moet hebben. Als ik aangeef niet in te kunne loggen komen ze met een heel ander e-mailadres wat niet van mij is ppfff een en al ellende.... Ben bang dat ik me geld kwijt ben.....

Door: T van Gulick13-02-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Top service

Shein heeft zich de negatieve reviews aangetrokken. Petje af.
Retourbeleid is nu goed. Via dispute@shein binnen een paar uur een retourticket toegestuurd gekregen. Kleding naar een DHL punt gebracht en vanaf dat moment werd mijn pakket (automatisch) gevolgd en ben ik op de hoogte gehouden. Het retourbedrag stond een paar dagen nadat mijn pakket bij Shein was aangekomen op mijn rekening.
De kleding is goedkoop, dus ik vind de prijs/kwaliteit verhouding prima.

Door: K. Goedee13-02-2019
Anna13-02-2019

Goed om te horen!!

Nina Piekar16-02-2019

Ging het ook goed met bestellen

Miep08-03-2019

Kak

Heb zaterdag besteld maar nog niks binnen vrg danielle26-03-2019

Heb zaterdag een bestelling gedaan maar geen reactie of iets ontvangen

Romée26-03-2019

Natuurlijk is het nog niet binnen het komt uit China dat duurt nou eenmaal wat langer. Ik heb ook zaterdag besteld en nog niks binnen

Fem07-04-2019

Ik probeer al dagen aan een retourlabel te komen, maar dat lijkt onmogelijk!!! Wat moet ik doen, K.Goedee?? Bij jou is het wel gelukt?

Ik heb net besteld en betaald maar je krijgt niet een mail dat je iets gekocht hebt dat vindt ik wel raar. Of hebben jullie dat wel?? 07-05-2019

Richardvdberg@msn.com

Ik heb net besteld en betaald maar je krijgt niet een mail dat je iets gekocht hebt dat vindt ik wel raar. Of hebben jullie dat wel?? 07-05-2019

Richardvdberg@msn.com

Ik heb net besteld en betaald maar je krijgt niet een mail dat je iets gekocht hebt dat vindt ik wel raar. Of hebben jullie dat wel?? 07-05-2019

Richardvdberg@msn.com

Ik heb net besteld en betaald maar je krijgt niet een mail dat je iets gekocht hebt dat vindt ik wel raar. Of hebben jullie dat wel?? 07-05-2019

Richardvdberg@msn.com

Ik heb net besteld en betaald maar je krijgt niet een mail dat je iets gekocht hebt dat vindt ik wel raar. Of hebben jullie dat wel?? 07-05-2019

Richardvdberg@msn.com

Annabel 26-06-2019

Graag wil ik de telefoon nummer noteren

Annabel 26-06-2019

Graag wil ik de telefoon nummer noteren

Annabel 26-06-2019

Graag wil ik de telefoon nummer noteren

Annabel 26-06-2019

Graag wil ik de telefoon nummer noteren

Annabel 26-06-2019

Graag wil ik de telefoon nummer noteren

Annabel 26-06-2019

Graag wil ik de telefoon nummer noteren

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Onbetrouwbaar bedrijf

Wat een klantonvriendelijk bedrijf! Geen communicatie mogelijk en niet voor reden vatbaar zijn de antwoorden op de tickets. Volgens mij is de bewuste Omar een robot. Een jurk bestel in XL, deze valt als een S. Schandalig met retourlabel van DSL retour sturen kost 4,50. Moet ik nog een eind voor rijden ook. De jurk komt uit China aan de verpakking te zien Ali- verpakking!
Advies.....bestel daar nooit!

Door: Nicolette Stapel10-02-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Kapot

Pakje kapot ontvangen!!!

Door: Emily06-02-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Enorm teleurgesteld!!

Met dit bedrijf is er geen enkele manier van communicatie mogelijk.
Probeer al 2 weken een zending retour te sturen. Is onmogelijk.
Onbegrijpelijk dat dit kan.

Door: Peter Offerman03-02-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Top!

Snelle levering. In eerste instantie dacht ik dat de bestelde bikini te groot was, zo op het eerste oog. Echter zit deze perfect, erg blij mee en voor een goede prijs. Daarnaast ook een zwart rokje gekocht en hier is ook niks mis mee. Ik heb van tevoren gekeken of er reviews waren over mijn producten en zo heb ik de juiste maten kunnen bestellen. Aanrader!!

Door: Mari01-02-2019
L03-03-2019

Had u de maat gekozen die normaal ook zou hebben of maat groter?

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Oke

In een gekke bui zonder iets over Shein te weten ineens 10 items besteld. 2 broeken 3 truien een paar sneakers en paar shirts. Later ging ik reviews lezen die niet al te best waren. Dus op hoop van zegen in afwachting op mn hele pakket. Na een kleine week kwam alles al binnen, vond het dus een snelle levering. De kleding past precies, zit lekker en ziet er goed uit. Geen superkwaliteit, maar prima in verhouding met de prijs. Ben benieuwd na een aantal keer wassen straks... :P maar tot nu toe ben ik dus een tevreden klant!!

Door: Denise30-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7,5

Teleurgesteld

Ik zag een mooie aanbieding van een trui voor grote maten. Ik bestel 2xxl. Vervolgens kwam er een one size truitje waarin mijn zoon van 11 ook in zou passen. Xs dus!
Er zat geen brief bij, geen retouradres, geen sticker...niets. je moet een vaag ticket indienen( na een uur zoeken gevonden) geen automatische bevestiging niets!
Ik denk niet dat ik ooit iets ga horen of mijn geld terug krijg en heb het idee dat ik ben opgelicht.
Geen fijne kennismaking, nooit weer SHEIN!

Door: Natascha30-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Tevreden

Kleding besteld maar was (veels) te klein. Het is dan even zoeken naar hoe je de kleding retour kan zenden. Dat zou echt beter kunnen. Maar verder tevreden en het geld werd ook snel weer op mijn rekening terug gestort.

Door: Mw. Vader29-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Tevreden

Was binnen een week al binnen, goede kwaliteit! Als u twijfelt een maatje groter bestellen. Ik ben tevreden, wordt nog een keer bestellen!

Door: Marit Cornet29-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Telefoonnummer Shein

Hallo,

Ik kan nergens het nummer van Shein vinden. Op de website staat dat ik eerst de klantenservice moet bellen om te retourneren. Wie o wie kan mij helpen? Een telefoonnummer? Wat moet ik doen

Door: Mel28-01-2019
Claudia Gieskes01-04-2019

Ik ga niet betalen via Idéal wat moet ik doen heb je jullie storing met idéal of wat ?

Shanama Shamsi05-04-2019

Moet je een retour label hebben. Waar kan je het vinden

Shanama Shamsi05-04-2019

Moet je een retour label hebben. Waar kan je het vinden

Zilla16-04-2019

Zie bovenstaande

Laurie18-04-2019

Ik heb 1 en een halve week geleden iets bestel en betaalt maar het is nog steeds niet aangekomen

Lenny baltes24-04-2019

Twee weken geleden iets besteld nog niet binnen! Nooit meer

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
5,5

top

3 bikini’s bestelt, past perfect, ietsjes klein maar dat mag voor een bikini! Super blij mee. Bestel zeker nog een keer.

Door: Jill16-01-2019
Luana C27-01-2019

Hey, heb je douane kosten moeten betalen? En hoeveel euro was jou bestelling ongeveer?

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Prima tevreden

Ik heb in tegenstelling tot de vele negatieve ervaringen op deze site niks aan te merken op de klantenservice van Shein.
Ik ben uitstekend geholpen!
De kwaliteit is niet bijzonder maar bij terugsturen netjes en snel antwoord gehad en retourslabel DHL is keurig en snel naar me toegezonden.
Het betaalde bedrag snel en correct teruggestort gekregen.
Retoursprocedure beetje anders als anders maar goed lezen en niet zo gauw conclusies trekken!

Door: A Lindner11-01-2019
Mel28-01-2019

Hallo, hoe moet ik iets terugbrengen? Ik kan nergens het nummer vinden? Wat is de retourprocedure?

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

nooit op deze slechte site bestellen

Zeer slechte ervaring. Kwaliteit is erg slecht en retourneren is totaal NIET mogelijk. Nooit bestellen.

Door: maya11-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

Oplichters Shein

Wacht nog steeds op een retour kaart en zie dat shein me heeft geblokkeerd terwijl ik eerst contact had via Messenger
Ze verdienen geen enkele ster

Door: Sandy Gravenberch 09-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Niet hier bestellen!

Ik heb een broek besteld bij shein al ongeveer 3/4 maanden terug. De broek kwam aan en leek totaal niet zoals op de foto, had allemaal losse draadjes en super lelijke stof. Ik wilde hem op retour doen maar er zat geen retourlabel bij. Toen ik ze mailde om hierom te vragen heb ik nooit antwoord gekregen. Heb echt 10 mails gestuurd zonder reactie. Nergens staat een telefoonnummer of ander mailadres die je kunt bereiken, super vervelend! Uiteindelijk via instagram dm toch gelukt. Koste me 4,50 om eindelijk een label te krijgen en vandaag, 4 maanden later heb ik het geld op mn rekening. Wat een kutkwaliteit én kutservice!! Geen andere woorden voor... kan het iedereen afraden

Door: Jasmijn09-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2,5

Nooit meer

Ziet er zo mooi uit op de site
Maar als je het dan ontvangt
Is het 1grote teleurstelling
Wat een slechte kwaliteit
Het lijkt wel kleding uit China.Nooit meer

Door: Marianne03-01-2019
iris01-03-2019

het ìs kleding uit china. Maar wat verwachtte je voor de prijs ;)

Sjaal18-03-2019

Bijna alle kleding komt uit China en omstreken, ook van de dure merken.

Ano09-04-2019

Mensen wat verwachten jullie van een trui van 3 euro dat hij de beste kwaliteit ooit is echt dat begrijp je zelf toch ook wel

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

Teleurstellend

3jurkjes besteld zag er op de websid zo mooi uit.maar het zijn bij aankomst gewoon vodjes zo teleurgrsteld ja goedkoop is duurkoop .mijn advies koop er nooit

Door: Jolanda03-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Nooit meer

Er zat een enorm verschil in kleding, een aantal stukken waren best lijkend op de foto en daar klopte de prijs / kwaliteit redelijk. Andere producten leken in het geheel niet of was de kwaliteit gewoon echt niet voldoende om fatsoenlijk te kunnen dragen. Het viel veelal kleiner uit maar daar kun je rekening mee houden als je opnieuw besteld, ECHTER... retourzenden was onmogelijk, voor je al op de site kunt vinden hoe het gaat, maar oké, dat kan aan mij liggen. Maar het lukte niet om de tickets te maken en er werd op geen enkele wijze op mijn pogingen op contact gereageerd. Nooit meer zal ik dus bestellen want dit voelt als oplichterij.

Door: Chantal Sijtsma02-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
5

Ben tevreden

De bestelling is snel geleverd. Helaas was veel te klein. Via email kontakt gehad met de klantenservice. Zij hebben mij goed geholpen. Ik kreeg een retouradres en een DHL retourlabel en vandaag is het geld netjes teruggestort op mijn rekening. Je moet geduld hebben en dan komt het van zelf goed

Door: Juliette31-12-2018
Fem07-04-2019

Ik ben nu al dagen bezig om een retourlabel te ontvangen. Kun je me vertellen hoe dat bij jou wel is gelukt???

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Zeer tevreden

Shirt en winterjas besteld. Binnen een week geleverd en super mooi en kwaliteit lijkt ook goed. Heb dus geen ervaring met retourneren maar las zoveel negatieve berichten dat ik mijn positieve ervaring met Shein toch wou delen.

Door: Daniëlle 28-12-2018
An-Sofie04-01-2019

Heeft u bij de jas een maat groter dan uw standaardmaat besteld?

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

????????

Vreselijke site, nooit wat bestellen, en vooral retourneren is een drama...

Door: De boer27-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Waardeloos

Alleen maar minpunten!
Heb iets besteld en betaald, echter nog niks ontvangen, na maar liefst 4 weken!
Het zijn oplichters, niks bestellen dus, nooit doen!

Door: Roos Oprinsen22-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Slecht / geen retourbeleid

Ik had een zwart jurkje besteld. Keurig geleverd. Kwaliteit viel wel tegen, hele dunne stof. Ik wilde om die reden het jurkje retourneren, maar er is geen contact te krijgen met Shein om een artikel te retourneren!!! Mijn advies is dan ook, koop NIET bij SHEIN !!!

Door: Nienke22-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

Vreselijk, slechtste retour service ooit meegemaakt

Geen retour label, label via heel moeilijke rwtour via mail gekregen. Label niet geaccepteerd door DHL. Zelf moeten betalen, shein houdt zelf een vierde van aankoopbedrag in rekeni g enkel voor retour. Retour geld vervolgens niet teruggesort! Vrseluhk. Nooit iets kopen daar!

Door: Bibi15-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
4

Terug sturen

Je moet wat je niet houdt dus als je het terug stuurt, zelf de kosten betalen.
Dat is eigenlijk nooit zo.
Hele leuke kleding, als jullie dat voor de klant zouden doen krijg je echt meer klanten.
Whekamp, Otto, zalando enz.
Zij doen er een sticker bij voor gratis retour.
Heel jammer dat jullie dat niet doen.
Zo’n groot bedrijf...

Door: Heleen14-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6

Super onbetrouwbare site!

Na de bestelling geplaatst te hebben, ontving ik na ongeveer 2 weken het pakket. Ik wilde enkele artikelen terug sturen, maar dit lijkt echt onmogelijk. Ik krijg geen contact met de klantenservice en ik lees eigenlijk alleen maar slechte recensies over deze site. Advies: nooit iets bestellen!

Door: Tamara14-12-2018
Heleen14-12-2018

Ja zie ook veel slechte recensies. En kan ook niks vinden van retouradres, zat het niet in doos? En dan zal je het wel naar het buitenland terug moeten sturen? Veel kosten dan...

Rob Grollé15-12-2018

jAMMER

Rob Grollé15-12-2018

Aantal keren dingen besteld en altijd in een paar maten groter. Nu weer besteld voor 52 euro, maar ik kan niet meer inloggen om zending te volgen. Niets werkt meer . Niet leuk !!

Rabia20-01-2019

Zo veel negatieve reactie's ik zal zeker niet bestellen bij shein.

moontje 07-02-2019

Ik heb nu 2 x al bestelt snel geleverd en voor deze prijzen valt het best mee maten ik meet eerst zelf en kijk dan wat bij mij past tot nu toe geen slechte kleding alles was echt netjes ga zeker nog eens bestellen en retourneren moet je emailen naar dispute "apenstaartje" shein com.

naomi04-03-2019

ik heb geen bevesteging ben ik nu me geld kwijt

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Waar vind ik retourformulier en retouradres?

Veel besteld en betaald. Veel kleiding te klein. Wil grotere items bestellen en gedeeltelijk geld terug. Ticket insturen via de site werkt NIET.

Door: Jan Maljers11-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Worst brand and website ever!

Worst brand and website ever!

I would like to spare everyone ordering on this website! What a disaster!

- At first you think the price is amazingly cheap, but soon (once you receive your order) you realize that it's even expensive for the quality of clothes you get.

- The colors on the website are way different then the colors in real life. Which makes the pictures unrealistic, also according to the fabric and fit.

- Sending in a return product (which you will probably do; see my next points) is a disaster. It takes a lot of waiting time; waiting a week for them to send you a code, print the code, send the package which takes two weeks until you hear from them, then after a month or longer you receive your payback. And then you also need to pay shipping costs for this.

- To get the package delivered took a couple of weeks longer.

- The clothes are not sustainable too, having seen the fabrics they use it’s super super super cheap and also of bad quality (the stitching is so badly done). Which means you can wear it a couple of times, wash it and it looks already like an old used item.

- The seize chart on the website is not accurate with their clothing. It's either way to big or way to small.

- Also the prices on the website in euro’s where not the prices I payed. It was depending on the currency price of the euro and US dollar, which made me even pay more then the given price on the website. Of course it’s almost impossible to do this super accurate. But why need the clients to pay this difference? There was not even any notice about it.

I can go on like this but just don’t want to spend more time on this brand.

At the end, why do you think they give you so much discount constantly? Not because they have amazing clothes... the looks on the website are so deceiving!

Door: Robin07-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

Retouren

Ik heb ook kleding besteld en wilde graag artikelen retourneren, na verschillende mails gestuurd te hebben nog steeds geen adres terug! Dus ook geen geld terug! Zo jammer dit, een malig dus!

Door: Muriel03-12-2018
moontje07-02-2019

dispute "apenstaartje" shein com. hierna mailen

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Belazerd!? Heb onlangs op black friday wat gekocht. Maatvoering klopt niet. Wel meteen betaald maar wil het terug sturen. bestelling was er snel, bestelling klopte, was goed, maar wilde een gedeelte retour zenden ivm niet passen, maar daarvoor is een ti

Omslachtige manier om te retourneren ? Het lijkt of dit gewoon niet kan !

Door: Trudy van Ligh30-11-2018
moontje07-02-2019

dispute "apenstaartje" shein com. daar na toe mailen word je echt snel geholpen

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6

Prima

Dochter had drie truitjes besteld binnen een week in huis beschrijving van de maat klopt pas perfect snelle levering.

Door: Traas28-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

opgelicht

heb in juli kleding gekocht en alles terug gestuurd omdat alles te klein was (chinese maatkleding). zit nu nog op mnn geld te wachten. je kan ze niet via mail bereiken of op een andere manier. Ik kan dus naar mn geld fluiten.

Door: a. verhoeven25-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Goede beoordeling

Jas besteld binnen een week binnen juiste maat toppie!

Door: Sil24-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Tevreden

Ik heb vaker kleding besteld op websites zoals Shein. Helaas was dit altijd slechte kwaliteit, het viel zowat uit elkaar voordat ik het aan deed. Nu na 1 keer bij Shein te hebben besteld ga ik dit zeker vaker doen! Kleding is prima kwaliteit (net zoiets als wat je uit een goedkope kleding winkel krijgt). Voelt goed aan en ziet er niet super goedkoop uit. Ik raad wel aan een maatje groter dan wat je hebt te bestellen, ik heb dat meteen gedaan en doe dat eigenlijk altijd als ik online iets bestel. Helemaal tevreden! Had alles binnen een week in huis.

Door: Devvo23-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Rommel

Ik heb 6 artikelen besteld, maar stuk voor stuk slechte kwaliteit. Vooral de truien waren erg breed en ontzettend kort. Alleen de bikini was redelijk, vergelijkbaar met Primark. De rest is linea recta de kledingcontainer ingegaan, aangezien retourneren een drama blijkt te zijn. Erg zonde van mijn geld. Zou dit nooit iemand aan willen raden.

Door: Lisanne22-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
7

Blij mee

Al meerdere keren besteld bij Shein. Erg blij mee. De kwaliteit is niet perfect maar wel goed voor de wat je ervoor betaald.
Klantenservice is niet goed maar verder erg tevreden.

Door: Marjet21-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

NOOOIT KOPEN

Kleding best aardig

Maaarrrr Terugsturen en je geld terugkrijgen. Een groot drama!!
Al weken bezig. Website hierover heel onduidelijk.
En er is helemaal niemand die helpt of bereikbaar is.
Nooit meer

Door: Annette14-11-2018
K Koster16-11-2018

Beste Annette, het is mij al onduidelijk naar welk adres je het moet sturen. Ik vind echt geen contactgegevens. Heb je een tip? Voelt ook niet goed door spullen terug te sturen op hoop van zegen. Hoor graag als je een tip hebt.

Angel23-11-2018

Ik heb 2 bestelling geplaats waarvan ik 1 tje heb ontvangen maat de 2 de bestelling nog steeds niet binnen gekregen ben nu al 4 maanden verder. Echt BIZAAAAR het zijn gewoon oplichters????????????????????????????

missleen52@kpnmail.nl27-11-2018

goedendag wie zou mijn kunnen helpen om terug te sturen wie kan mijn het adres geven aub

ine vrijsen10-12-2018

wat kan ik doen

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6,5

oplichters

Mijn dochter heeft hier onlangs van haar spaar geld wat gekocht . Echter bij terug sturen gaat dit niet lukken komt telkens een verkeerd label en ander onzin.
Ze richten zich op pubers dit is niet voor niks. Mijn dochter weet nu dat oplichting loont in Nederland en Belgie.

Door: noud12-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

Super blij

Hi .ik heb mijn bestelling ontvangen.ik ben heel tevreden met mijn kleding.ik vond shein is de beste online site.dankwel .ik ga weer shoppen bij jullie.????

Groetjes Monika

Door: Monika11-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

leuke winkel goedkope mode

leuke winkel met allemaal nieuwe dingen
zelfs de sale heeft nog van alles dat nog gewoon helemaal cool is
en natuurlijk supergoedkoop
paar keer besteld hier
wel moet je goed op de maat leggen, want als het te groot is dan is de pasvorm niet zo goed

Door: Belisa09-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

nog steeds goed

al een maand of langer geleden een broek besteld,met camouflage print erop.

nog steeds helemaal prima!
alleen niet in de droger stoppen ;)

Door: lisa 08-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

moet te lang wachten op besteling klanten service is ook waardeloos kan niet in kontakt komen

enkel minpunten

Door: Micky06-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Retourneren onmogelijk, verzendkosten bij retour

Retouren erg slecht niet bestellen bij Shein.

Dochter heeft truitje besteld maar retourneren lukt niet. Daarbij zouden de verzendkosten ook nog voor onze rekening zijn )naast de verzendkosten die we al hadden betaald'. Slechte webshop dus, niet van deze tijd en zal vast niet lang bestaan.

Zelfs de ene ster voor service is nog teveel

Door: Peter24-10-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

retour gestuurde goederen worden niet terugbetaald

opgelicht door dit bedrijf. na weken wachten op een retourticket en hier veel moeite voor hebben moeten doen, wordt vervolgens na versturen gemeld dat men niks ontvangen heeft. wat een oplichters

Door: Rick12-10-2018
Emma15-11-2018

Do you know what is Shein retour address? I also like to return my orders but I can't find the return address. Thanks

Muriel03-12-2018

Ik heb ook kleding besteld en wilde graag artikelen retourneren, maar helaas lukt dat niet. Na verschillende mails nog steeds geen retouradres. En geen geld terug, dus was eenmalig!

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Je krijgt je geld van geretourneerde goederen niet meer terug.

Dat is nml wel mogelijk maar je krijgt je geld niet terug. Ze nemen het wel aan. Maar laten vervolgens niks van zich horen. En als je contact met ze wil hebben ga je naar de website je logged in om vervolgens er achter te komen dat je hier niks mee kunt. Je mag een ticket aanmaken. Maar daar wordt niet op gereageerd. Ze doen net of hun neus bloed daar lijkt het op. Je kunt op generlei manier contact maken met ze. Dus als je wat koopt en je krijgt het aan. Want vaak sturen ze ook nog de helft maar heb ik gehoord dan zorg ervoor dat je niet hoeft te retourneren. Ik heb het op eigen kosten nog terug gestuurd ook. Had het ook kunnen bewaren als poetslappen als ik dit had geweten.

Door: LHH Janssen-Broens19-09-2018
Rick12-10-2018

wij hebben exact hetzelfde met dit bedrijf meegemaakt, wat een oplichters

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

NOOIT IETS BESTELLEN!

Ik had een aantal dingen besteld. Maar de kwaliteit was echt MEGA slecht. Dus ik wou het terug sturen en mijn geld terug. Moest ik 13 euro verzendkosten betalen. En kreeg ik niet het volledige bedrag terug omdat de verzendkosten er ook nog eens af gaan. Dus ik moest de retour en verzendkosten zelf betalen. Lekker weg gegooit geld. En dat staat nergens. Opichters!!!

Door: Lisa19-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Goede ervaring

Voor de kinderen had ik behoorlijk wat kleding besteld, 42 stuks in totaal voor 192 euro! Via de site van Shein kan je je pakketje volgen en hier werd dan ook netjes aangegeven waar het pakketje zich bevond. Binnen 5 dagen was het binnen, prima levertijd. Ik had verwacht dat de kwaliteit niet al te best zou zijn maar vooral de stoffen van de shirtjes vind ik van een betere kwaliteit dan de shirtjes van de H&M. Van de 42 artikelen viel er 1 tegen, verder top en de meiden zijn er superblij mee!

Door: Jel19-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Niet bestellen!

Ik heb hier besteld, alles was netjes op tijd. Nu wilde ik het terugsturen maar er is geen adres. Ze zeggen dat je hun moet bellen, maar een telefoonnummer is er ook niet. Dus zit ik nu met kleding waar ik niks aan heb en geen geld terug...

Door: Anoniem13-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

Ik moet nog steeds geld terug krijgen!

Waardeloze retourprocedure. De zegel werkt niet waardoor je dus of de kosten uit eigen zak moet betalen. Als je nog een track en trace code erbij wilt hebben mag je nog meer betalen. Ohja Shein betaald alleen 50% van de retourkosten wanneer hier een t&t aanzit. Wanneer ik aangeef te hebben betaald in euro's krijg ik de currency van dollars terug (belachelijk). Ze vragen om je paypal account voor het terugbetalen van de verzendkosten en dit terwijl ik geen paypal account heb noch hiermee betaald heb. Ik bestel hier niet. Ze snappen er niks van

Door: Cil12-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2

Waardeloos!

Wat een waardeloze website!
Communicatie en begrijpend lezen kennen ze niet. Je geeft aan bij taal (dutch) maar communicatie in Engels?raar!
Daarnaast is het retourneren waardeloos!
Een ticket zenden om een label te ontvangen en vervolgens kent PostNL het label niet waardoor je €13,- per pakketje betaald.
Tegemoetkoming?ja die kon ik krijgen..300 punten á 3 dollar..nee bedankt..ik bestel niet meer bij jullie dus nee bedankt!
NIET BESTELLEN AUB!

Door: Roos06-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

shein = slecht voor milieu

Levertijd bijna twee weken
Kwaliteit erg slecht, ziet er NIET uit zoals op model.
Denk ook stuk na 1 keer wassen
jammer
en slecht voor milieu!!
wel goedkoop maar ja

Door: Tiara 27-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
3,5

Shein

Hele leuke dingen op de site, betrouwbaar, het duurt alleen wat langer tot het binnen is

Door: Jennifer04-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

shirtje meteen weggegooid, niet voor niets zo goedkoop!

Bestelling was er best snel, ik had meerdere dingen besteld

Een shirtje was zo slechte kwaliteit dat ik het serieus meteen heb weggegooid in de prullenbak, echt jammer
was maar een paar euro maar dat is nog te veel.

ik had ook een kort broekje, dat staat leuker

niet al te veel hiervan verwachten, het is niet voor niets zo goedkoop

Door: Amanda van Wees24-07-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6

kleding besteld bij shein

gelokt door de reclame op facebook...

hele tas vol kleding besteld voor de gratis verzendkosten

zitten leuke dingetjes bij

het was sale dus nog goedkoper

met 5 dagen in huis gekomen

Door: kim snips10-07-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7,5

kleren besteld bij shein

Super goedkoop alles hier
En het was sneller in huis dan ik had gedacht. Met drie dagen had ik het pakketje binnen al!

Maar de kwaliteit is niet super. had ik misschien wel kunnen verwachten...
ik had een stola gekocht en die was best prima
maar ook een shirtje en dat is echt een floddertje

maar ja over die 5 euro ga ik niet miepen. dat is ook geen geld.

Door: winny06-07-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Schrijf zelf een review over Shein

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)