NederlandReview

  Ervaringen Shavingspecialist

  Of je nu een man of een vrouw bent, de meeste van ons hebben er al eens aan moeten geloven: scheren. Op de markt zijn allerlei producten verkrijgbaar die het scheren makkelijker zouden moeten maken. Geen plek is onmogelijk of er is wel een apparaat te krijgen om het scheren te vergemakkelijken. Op deze pagina kun je meningen en recensies lezen van consumenten die via Shavingspecialist hun bestelling hebben gedaan. Of wellicht wil je zelf graag een review van jouw ervaring met dit bedrijf schrijven. Kan allemaal hier, want de beoordelingen zijn van klanten, voor klanten.

  Met de hand?
  Scheren blijkt nog best een hele onderneming. Bij handmatig heb je de scheermeshouder, de mesjes, scheerschuim of scheergel. Tenzij je voor wegwerpmesjes (of zoals het zo mooi heet ‘disposable') gaat, die zijn kant en klaar en één geheel. Nadeel is helaas wel dat je kans loopt je eerder te snijden, omdat de kop niet mee beweegt. En voor de finishing touch bestaan er epileerveren. In het assortiment voor de vrouw, maar ook prima te gebruiken voor de heren, zijn verder vaak nog harsstrips, ontharingscrème en een ladyshape te vinden.

  Of elektrisch?
  Elektrisch kun je van alles scheren, ontharen en trimmen. Naast de elektrische scheerapparaten die de meeste van ons wel kennen, zijn er ook producten verkrijgbaar als een baardtrimmer, neustrimmer, bodygroom, ladyshave, epilator, lichtontharing, laserontharing en de tondeuse. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken, of je kunt het elektrisch ontharen. Uiteraard zijn er voor veel scheerapparaten losse scheerbladen en scheerkoppen te vinden, want vroeg of laat worden die bot en moeten ze vervangen worden.


  Waxen is niet voor iedereen weggelegd, het vereist een redelijk hoge pijngrens

  Shavingspecialist
  Deze online scheerspecialist heeft een breed assortiment aan ontharingsproducten voor zowel mannen als vrouwen, ouderwets handmatig of gemakkelijk elektrisch. Naast deze producten verkoopt deze webwinkel ook babyproducten, zoals billendoekjes, luiers en crèmes. Wellicht dat dit ter motivatie of streven bedoeld is naar de consumenten toe, of omdat het gewoon makkelijk is alles in een keer te bestellen. Gelijk met de elektrische tandenborstels met opzetstukjes, en de hondenkam. Ze voeren merken als Wilkinson, Gillette, Braunn, Oral-B, Philips, Wahl, Zwitsal, Weleda, Neutral, Pampers, Lala’s, Johnson&Johnson, en een huismerk. Tijdens het bestellen spaar je gelijk spaarpunten voor een volgende keer en er geldt een retoursperiode van twee weken. Ook is het mogelijk de bestelling op te halen in Zwolle.

  Gladde recensies
  Worden ze babyzacht of prikken ze als een stoppelbaard? Op deze pagina kunnen consumenten hun mening uiten en reviews van hun ervaringen schrijven. Hoe beoordelen zij de prijs-kwaliteitsverhouding? Was de bestelling snel bezorgd? Is de klantenservice klantvriendelijk? Wat willen ze verder nog kwijt aan de consumenten na hen? Of kwam je hier alleen om te lezen? Ook prima! Voel je vrij om bij ons terug te komen zodra je jouw levering binnen hebt!

  Shavingspecialist
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Shavingspecialist

  Uw beoordeling