ShaveSavings

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

ShaveSavings

Iedere man vanaf een bepaalde leeftijd zal eraan moeten geloven: scheren. En ook de meeste vrouwen willen af en toe wel eens hun benen kunnen scheren. Om een gladde huid te creëren wil je natuurlijk wel de beste spullen om mee te scheren. Misschien heeft ShaveSavings die wel. Maar hoe scherp zullen de mesjes van hun scheerapparaten nou eigenlijk zijn? Zul je echt zo’n glad resultaat kunnen boeken als ShaveSavings belooft? Zal het lang duren voor de bezorgservice van ShaveSavings de ontharingscrème naar je opstuurt? En zal de klantenservice van ShaveSavings wel naar je luisteren als je een vraag over hun combi deals hebt? Alleen mensen die zich al eens hebben geschoren met spullen van ShaveSavings kunnen je hierover inlichten. Lees hun reviews om te ontdekken wat zij nou eigenlijk van ShaveSavings vinden. Hun ervaringen, meningen, beoordelingen en cijfers zullen je laten zien wat je nou eigenlijk van ShaveSavings kunt verwachten.


Over ShaveSavings

ShaveSavings is een winkel voor persoonlijke verzorging en dan met name het scheren van je gezicht of benen. Ze willen je een besparing bieden op een glad scheerresultaat door middel van de scherpste prijzen. Er zijn scheerbenodigdheden voor zowel mannen als vrouwen. Voor mannen hebben ze scheersystemen, scheergel, scheerschuim, scheercrème, scheermestjes en nog veel meer. Met een scheerkwastje kun je de schuim, gel of crème aanbrengen om het scheren wat makkelijker te maken. Ook voor vrouwen zijn er scheerbenodigdheden in het assortiment. Voor hen zijn er speciale scheergels en scheermesjes verkrijgbaar. Voor en na het scheren moet je huid goed verzorgd worden om irritatie te voorkomen. Denk hierbij aan aftershave of pre-shave. Extra korting kun je krijgen door middel van één van de combi deals die ShaveSavings aanbiedt. En als laatste is er dan nog een afdeling ontharen voor vrouwen. Natuurlijk zijn bekende merken zoals Wilkinson, Venus, Gillette en Sword in hun assortiment te vinden. En mocht het product een cadeau zijn, dan kun je kijken bij één van hun cadeausets die speciaal zijn verpakt en samengesteld om aan iemand te kunnen geven.
Diensten van ShaveSavings

De scheermesjes en andere scheerbenodigdheden van ShaveSavings kunnen gewoon online worden besteld. Je kunt erop vertrouwen dat de bezorgservice van ShaveSavings de scheerschuim dan netjes verpakt en naar je opstuurt. Zo hoef je niet zelf naar de winkel toe om de scheergel op te halen. Verder is er nog een ShaveSavings klantenservice om je bij te staan als je advies nodig hebt of wat scheertips wilt. Die scheertips kun je trouwens ook op sommigen van hun pagina’s vinden en dan onderaan de pagina.


Klachten, Complimenten en Tips voor ShaveSavings

Heb jij jezelf wel eens geschoren met scheerbenodigdheden van ShaveSavings? Dan willen wij alles horen over jouw ervaring met deze online shop voor persoonlijke verzorging. Was je huid na het scheren met hun scheersysteem echt zo glad? Hielp de crème, gel of schuim om het scheren wat soepeler en gemakkelijker te maken? En ben je tevreden over de bezorgservice en klantenservice van ShaveSavings toen je jouw scheermesjes bestelde? Schrijf je eigen ShaveSavings review en laat ons weten wat jouw mening over ShaveSavings is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Gillette scheermesjes

Op vrijdag scheermesjes besteld bij saveshavings en PostNL gaf via de PostNL app aan dat deze op zaterdag zouden worden bezorgd. Er werd deze dag niets bezorgd. Hetzelfde gebeurde op dinsdag en ook nu geen levering. Donderdag werd het pakketje beschadigd afgeleverd met de excuses van PostNL. Daarnaast was de helft van de bestelling verdwenen. Helaas kon ik geen telefoonnummer vinden van de klantenservice van PostNL of ik moet 100 cent per min betalen en had daar geen zin. Ik heb contact opgenomen met saveshavings en zij betreurde het voorval en boden excuses aan voor dit incident en de verdwenen mesjes worden zo snel mogelijk nageleverd. Complimenten voor deze oplossing terwijl de schuld volledig bij PostNL ligt. Saveshavings heeft er in ieder geval een vaste klant bij.

K

Kees

03-09-2021

0