NederlandReview

    Ervaringen Shapewear.nl

    Ook zo benieuwd wat consumenten van Shapewear? Lees dan nu alle beoordelingen van klanten over Shapewear.nl hier. Wanneer u online kleding koopt, kunt u niet eerst passen en uitproberen en de gebruikerservaringen van andere klanten kunnen dan heel behulpzaam zijn. Ook krijgt u door reviews een beter beeld van de kwaliteit en klantenservice van een webshop. Als u zelf een tevreden klant bent van Shapewear, laat dan zeker ook uw review achter, zodat u hiermee weer andere klanten kunt helpen.

    Over Shapewear

    Shapewear is al vanaf 2010 actief op de Nederland, maar snel daarna waren haar producten ook verkrijgbaar in België en Duitsland. Tegenwoordig heeft Shapewear winkels in bijna heel Europa. Shapewear is de eerste en grootste webshop op het gebied van corrigerende onderkleding voor mannen en het assortiment bestaat uit shirts, shorts, compressiekleding voor sporters en compressie kousen. Waar corrigerend ondergoed voor vrouwen al langer ontzettend populair was, is nu de mannelijke markt aan de beurt. En met groot succes. Shapewear is inmiddels als zes jaar een begrip en de producten die verkrijgbaar zijn in de webshop stellen ook mannen in staat er op hun best uit te zien. De onderkleding van Shapewear wordt als prettig ervaren in dagelijks gebruik, bij het sporten, in de vrije tijd in het weekend, maar ook op het werk of tijdens het reizen. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën en de beste ontwerpen. Het lichaam wordt optimaal ondersteunt met deze high-performance kleding. Bij de ontwikkeling van de kleding wordt samengewerkt met fysiotherapeuten, artsen en ervaringsdeskundigen.


    Shapewear voor mannen: Voor en Na

    Producten

    Bij Shapewear vindt het grootste assortiment en de nieuwste producten. Het aanbod bestaat uit diverse topmerken, zoals Knap’man dat alleen de allernieuwste technieken en materialen gebruikt, voor maximaal comfort. Equmen is van oorsprong een Australisch merk, maar nu ook op de Nederlandse markt verkrijgbaar. Spanx is hét toonaangevende merk voor corrigerende onderkleding voor vrouwen, maar heeft nu ook een complete mannenlijn op de markt gebracht. Jobst is gespecialiseerd in compressiekousen voor hem en haar.

    In de webshop vindt u tanktips in diverse maten en kleuren, shirts met V-hals of ronde hals, sleeveless shirts met gerichte sportcompressie die bijzonder comfortabel zijn wanneer u veel sport. Bij de ontwikkeling van deze sportlijn is samengewerkt met sportartsen, topsporters en fysiotherapeuten. De extra compressie zorgt voor extra ondersteuning van rug, schouders en de gehele romp. Tevens kunnen eventuele rugklachten hierdoor verminderen. Het extra dunne Shapewear biedt optimaal draagcomfort. De kleding is slechts half zo dik, maar net zo krachtig. Omdat deze onderkleding extra dun is, is het ideaal voor bijvoorbeeld de zomer. Super comfortabel en ademend. Ten slotte vindt u in de website ook een uitgebreid aanbod van corrigerende boxershorts die extra ondersteuning geven en Thermo Active shirts met thermische werking. Ideaal voor de koudere dagen of tijdens wintersport. Ook kunt u hiervoor shirts met lange mouwen gebruiken.

    Klachten

    Shapewear staat voor hoge kwaliteit en goede service en stelt haar klanten altijd op de eerste plaats. Shapewear belooft tevens een snelle levering van uw bestelling. Na ontvangst van de betaling, wordt uw bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd. Betalen kunt u met iDeal, creditcard, per overboeking of met Paypal. Ongeacht de grootte van de bestelling, wordt 7,50 euro verzendkosten gehanteerd. Ook kunt u rekenen op een niet goed geld terug garantie. De tevredenheid van haar klanten is erg belangrijk voor het succes van Shapewear. daarom probeert zij altijd klantvriendelijk te handelen en alleen de beste kwaliteit te bieden. Mocht u toch nog vragen of klachten hebben, staat de klantenservice op werkdagen van 9:00-17:00 uur voor u klaar. Als u zelf tevreden bent over de producten en klantenservice van Shapewear, deel dan zeker ow ervaring. Als u een review achter laat, helpt u hiermee toekomstige klanten.

    Wilt u zelf uw ervaring met Shapewear delen met toekomstige klanten, laat dan nu uw review achter.

    Lees hier reviews van echte klanten van Shapewear.nl! Werkt hun figuurcorrigerende onderkleding, shapewear, voor mannen goed? Is ShapewearForMen® duur?

    Shapewear.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (11)

    4.2
    36% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.2
    Service
    rating
    3.4
    Prijs
    rating
    4.4
    Leveren
    rating
    4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    BH

    OPLICHTERS, sturen geen producten, wel nep trackingnummers die niet werken. Ik wacht al 4 weken op mijn bestelling en krijg geen reacties op mail of whatsapp. LET OP dit is een site uit CHINA en is niet te vertrouwen

    Door: Nancy09-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Kut BH

    3 Mnd gewacht, nu eindelijk binnen. Zit voor geen ene kut.

    Door: Bea23-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    plak bh's

    Na maanden te hebben moeten wachten. En mails met steeds een standaard antwoord. En dan eindigen met liefs, pfffff. Oplichters zijn het. Plak bh's veel te klein. Daar hoef je de verpakking niet voor open te maken. Terug sturen ho maar. Zeggen ze dat de sealing is verbroken. Kunnen ze op de foto zien. Nou dan moeten ze maar eens een bril opzetten.

    Door: Jacqueline van Gameren14-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Sport BH

    18 mei besteld, in “mijn bestelling” staat al weken een half gevuld balkje en dan, nieuwe verwachte levertijd 12 tot 20 juni. Nog altijd niks ontvangen en ook geen reactie op mails. Wel gelijk na de bestelling een mail krijgen van een ene Rachelle met hoe het gaat?? Nou niet zo best op dit moment, want als ik alle reviews zo lees, be ik niet de enigste die er is ingetuind! Ik wacht nog tot maandag of ik een reactie krijg, zo niet, dan ga ik aangifte doen! Misschien handig voor andere die ook aangifte willen doen. Het adres van Curveshapers.nl is, Kopspoor 87, 2909 BB Capelle aan den IJsel. Eigenaar René Cooiman onder KVK 74511567

    Door: Joke27-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    curve shaper (3)

    Heb 28 maart een bestelling gedaan voor moederdag. Het is nu 5 juni en ik nog steeds niets ontvangen. Meerdere mails gestuurd maar heeft geen zin, worden niet beantwoord. Oplichters!!!!!!!!

    Door: A.M. de Ruiter05-06-2020
    Betty 23-06-2020

    Ik kijg elke keer smoesjes dan komt het op die datum dan weer verlaat door corona dan weer een datum maar ik heb wel 30 euro betaald almaar smoesjes

    N. Valies26-06-2020

    Ook hier het geval. 23 juni zou ik het pakket ontvangen hebben. Een mail verzonden naar shapewear. Zeggen dat het pakket nog bij PostNL ligt en wegens Corona vertraging heeft. Denk ook niet dat ik het nog ontvang. Stelletje oplichters Dus mensen niet bestellen bij dit bedrijf

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Super Shaper Slip × 2

    Ik vraag me af of het bedrijf wel te vertrouwen is.
    Ik heb 19 februari een bestelling gedaan en het artikel betaald en nooit ontvangen.
    Diverse mails gestuurd en in begin antwoord gehad van het is onderweg en nu nergens een reactie meer op heb gebeld ook niet teruggebeld.
    Mijn conclusie is niets meer bestellen want je ontvangt niets het is gewoon een nepbedrijf.

    Door: marita van goethem14-04-2020
    Marleen Driessen20-04-2020

    Helemaal mee eens!!! Nu reageren ze opeens niet meer!

    Desiree Bis21-04-2020

    Ik had ze de 10de april besteld en vanmorgen ontvangen.

    renata Kunkels28-04-2020

    Ik had ze begin april verstuurd en vorige week ontvangen,helaas veelste klein ik had mt 48/50 besteld en kreeg maat 40. ik heb ook niet de goede ontvangen kreeg hele andere. op mijn mails wordt niet gereageerd. Je wordt gewoon bedonderd door deze mensen.

    Jose de Jong29-04-2020

    Bestelling nooit geleverd en er wordt niet gereageerd. Mijn conclusie: Oplichters.

    yessie05-05-2020

    Klopt, ik heb hetzelfde probleem. E-mail adres is ook onbekend. Als ik hun een mail stuur komt deze terug en is hij niet bekend. Conclusie idd Oplichters

    Fonk19-05-2020

    16 april bestelling gedaan niets ontvangen

    Carrie03-06-2020

    Op 15 april heb ik 2 bestellingen gedaan, maar tot op heden 3 juni nog steeds niets ontvangen. Ik heb ge-emaild dat ik De bestelling wil annuleren, maar dat kan blijkbaar niet. Leveren kunnen ze niet, maar iets annuleren ook niet! Oplichters. Ik wacht nog ff en dan doe ik aangifte bij de politie. Ben het zat.

    Tooske17-06-2020

    Het is een oplichters bende Begin april besteld, niks gekregen Iedere keer mailtjes met smoesjes

    Ton Hagendoorn19-06-2020

    Op 5mei iets besteld voor mijn vrouw en tot op heden niets ontvangen dus geld kwijt,krijg totaal geen reactie op mails!!! AUB koopt daar niets!!!!!!!! Bij postNL is pakket zelfs onbekend!

    Natasja18-08-2020

    Ben nog steeds aan het wachten maart besteld zou komen elke keer datum uitgesteld nu geen reacties meer krijgen op email stelletje oplichters zijn het

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    ComfortFlex Fit beha met Ritssluiting

    25 augustus besteld en het is nu 27 september en nog steeds niets ontvangen, je betaald en er word gezegd dat je een mail krijgt als het word verstuurd ,meer dan 30 dagen later nog niets ontvangen en geen mail. Denk ook niet dat het nog word verstuurd dan maar via paypal geld terug vorderen....

    Door: Anne27-09-2019
    Vreselijk ik heb ooknog steeds niks wacht alzo lang23-06-2020

    Jammer denk dat we allemaal zijn opgelicht denk dat we kassa of opgelicht moeten inschakelen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Db Shape weare

    Product bestel op 18 mei 2019. 3 keer een mail gestuurd met de vraag of het betaalde product onderweg is naar mij. 3 keer een standaard mail terug gekregen waar in staat dat het product een paar dagen later binnen kan komen en zo niet even contact opnemen. Helaas tot heden niets mogen ontvangen. En geen reactie meer ontvangen waarom of waardoor het niet geleverd wordt.

    Jootje

    Door: Jootje23-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Alles zit een stuk strakker en geen bobbels meer

    Ziet er allemaal weer een stuk strakker uit, vooral ideaal onder een jurkje, want je zag anders steeds van die bobbels en nu niet meer.

    En ik vind het ook lekker zitten, het houdt alles wat meer vast en stevig als het ware.

    Heb een hele set gekocht bij Shapewear, nu kan ik weer een tijdje door. In verschillende kleuren voor beter combineren

    Door: Joselie N.15-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Twee maten slanker!

    Ik dacht eerlijk gezegd niet echt dat dit zou werken, maar dat doet het dus wel!!

    Ik zie er veel beter uit. Het werkt vooral heel goed om lovehandles weg te werken boven mijn broek.

    En niemand ziet dat ik het draag, dus ik zie er gewoon echt uit alsof ik twee maten slanker ben!

    Zonder te hoeven afvallen of niks!!

    Door: Anne Putters05-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Geen rugpijn meer dankzij kleding

    Als gevolg van een slechte houding heb ik sinds een jaar of twee regelmatig een zere rug. Heb al verscheidene dingen geprobeerd om er vanaf te komen, maar het lukt telkens maar niet. De pijn verlichten lukt nog wel enigszins, maar ik ben bang dat ik er nooit definitief vanaf kom. Bij de fysio hoorde ik iemand praten over Shapewear.nl. Hier zouden ze kleding verkopen die ervoor zorgt dat je houding verbetert en spier- en rugpijn verlicht. Dit klonk mij als muziek in de oren, dus maar eens gaan kijken. En inderdaad, ik heb gelijk maar een shirt besteld om te kijken of het effect heeft. Mijn rugpijn wordt er inderdaad minder door. De kleding is redelijk prijzig, maar ik heb er zoveel gemak van dat dit mij niet zoveel uitmaakt.

    Door: Louis van Wee26-01-2017
    Maria Garcia13-06-2020

    Ik heb weken moeten wachten En ontvangen masr een afgang ik had besteld 1xpaars 1xzwart en een huidskleur Maar ik heb gekregen 3 keer lelijke huidskleur.ik ben daar niet blij mee Vind ze afschuwelijk. Zolang wachten voor de verkeerde te krijgen Niet leuk

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Schrijf zelf een review over Shapewear.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Shapewear.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 11 ervaringen geplaatst over Shapewear.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 36% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Shapewear.nl actief?

    Shapewear.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging, Mode, Sport & Outdoor

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Shapewear.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.