NederlandReview

  Ervaringen Sfeerleven

  Iedereen die het belangrijk vindt dat je huis naar je eigen smaak is ingericht – en zijn we dat niet allemaal? – is vast op zoek naar de beste meubels en decoratie voor in huis. Die kun je misschien wel vinden bij Sfeerleven. Maar wat zal de kwaliteit van hun klokken zijn? Zal hun verlichting nou wel echt genoeg sfeer en licht geven? Zul je lang moeten wachten tot de bezorgservice van Sfeerleven jouw nieuwe keukentextiel of badtextiel bij je thuis zal komen bezorgen? En wat zal de klantenservice van Sfeerleven te zeggen hebben als de badkameraccessoires of andere sanitair toch niet helemaal blijkt te voldoen? Alleen mensen die al wat woonaccessoires bij Sfeerleven vandaan hebben gehaald kunnen je hier wat meer over vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken of hun woondecoratie echt wat sfeer aan jouw woning kan toevoegen. Hun beoordelingen, meningen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien of Sfeerleven de juiste toevoeging voor jouw interieur kan hebben.

  Over Sfeerleven

  Sfeerleven is een woonwinkel. Ze hebben weinig tot geen grote meubelen maar hebben daarentegen wel veel woonaccessoires en woondecoratie die jouw huis net dat beetje meer sfeer kunnen geven. Het zijn immers vaak de details die een persoonlijke touch aan je interieur leven en laten zien wie er woont. Bij Sfeerleven vind je vooral landelijke woonaccessoires. Je brengt er dus een beetje van het platteland mee in je huis. Clayre & Eef is één van de grootste merken op hun website, maar er is natuurlijk nog veel meer. In hun categorie wonen vind je klokken, spiegels, fotolijsten, opbergers, huisparfum, fotoalbums, vazen, kunstbloemen, wanddecoraties en nog veel meer. Ze hebben er zelfs wat decoratie om je huis tijdens Kerst of Pasen te kunnen versieren. Voor je garderobe vind je er kapstokken, brievenbussen, sleutelkastjes, tochtrollen, deurstoppers, uithangborden en deurbellen. Hun categorie verlichting bevat alles om je huis wat lichter te maken zodat je ‘s avonds toch nog wat kunt zien. Denk hierbij aan lampenkappen, studiolampen, hanglampen, spaarlampen, tafellampen, bureaulampen en nog veel meer. Er is zelfs wat sfeerverlichting voor die speciale sfeer in je huis. Er is wel een kleine categorie meubels bestaande uit bedhemels, stoelen, dressboys, paspoppen en deurknopjes. Dan is er nog de categorie textiel. Je kunt hierbij denken aan badtextiek en keukentextiel, maar er zijn ook gordijnen te vinden. Dus voor handdoeken, theedoeken en tafellakens kun je hier terecht. Voor de rest van je keuken en badkamer is er dan nog servies, glaswerk enzovoort. En verder heeft Sfeerleven nog brievenhouders, notitieboekjes, paperclips, naai benodigdheden en mode.


  Hier wat decoratietips die je ook zelf kunt maken.

  Diensten van Sfeerleven

  De woondecoratie van Sfeerleven kan worden thuisbezorgd door de bezorgservice van Sfeerleven. Ook heeft de woonwinkel een klantenservice die je kan helpen als je lamp of klok het toch niet goed doet.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Sfeerleven

  Heb jij al wat woondecoratie of woonaccessoires van Sfeerleven in huis? Laat ons dan alles horen over jouw ervaring met deze woonwinkel. Hoe prettig voelt hun keukentextiel aan? Blijven hun fotolijstjes lang mooi? En voelde je je begrepen door de bezorgservice en klantenservice van Sfeerleven? Schrijf je eigen Sfeerleven review en laat ons weten wat jouw mening over deze woonwinkel nou echt is.

  Sfeerleven
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sfeerleven

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sfeerleven een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sfeerleven. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sfeerleven actief?

  Sfeerleven is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sfeerleven gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.