NederlandReview

  Ervaringen Sexyshoes.nl

  Bent u ook iemand die altijd op zoek is naar het meest originele schoeisel? Dan is de kans groot dat u het gehele internet afzoekt naar verkooppunten die u iets nieuws kunnen bieden. Wanneer u echter een nieuwe webwinkel ontdekt zoals Sexyshoes.nl, dan is het wel zo handig als u weet wat de kwaliteit van de winkel is. De beste manier om dit te achterhalen is door op NederlandReview de recensies van anderen te lezen. Dit zijn namelijk beschrijvingen van directe ervaringen van mensen zoals u. U kunt hier zelf ook aan bijdragen door een review te schrijven over uw ervaringen met de schoenen van Sexyshoes.nl. Hiermee helpt u ook mee om een duidelijk beeld te schetsen.

  Over Sexyshoes.nl

  Sexyshoes.nl is een webwinkel van de groothandel Jörg. Deze groothandel is al sinds 1998 in bedrijf. Het heeft zich daarbij altijd toegelegd op het aanbieden van sexyshoes, clubwear en lingerie. Het bedrijf is nog altijd groeiende, zo werd in 2010 een nieuw pand betrokken met een oppervlakte van vierhonderd vierkante meter. Dit is nodig om aan de vraag te kunnen blijven voldoen. De voorraad maakt het namelijk mogelijk om behandelingen snel af te handelen. Op Sexyshoes.nl vindt u dan ook een ruim aanbod aan schoenen, rokjes, lingerie en niet doorsnee kleding die gemaakt is voor wilde stapavonden. Sexyshoes.nl is in drie talen te bereiken, Nederlands, Duits en Engels. De winkel opereert dan ook door heel Europa vanuit Nijkerk.


  Katten en honden met schoenen aan

  Diensten van Sexyshoes.nl

  In de eerste plaats is Sexyshoes.nl een verkooppunt op internet. De website fungeert als webshop waar schoenen en kleding bekeken, besteld en betaald kan worden. Daarbij gaat het om kledingstukken die u niet dagelijks zou dragen maar die geschikt zijn voor clubcultuur. Als extra service biedt Sexyshoes.nl echter een aantal aanverwante diensten aan. Zo is er een geschreven handleiding hoe u de webwinkel het best kunt gebruiken om lingerie of schoenen te bestellen.

  Ook worden er adviezen gegeven en is er een online maattabel. Dit maakt het makkelijker om de juiste stukken uit te zoeken. Ook toont de website in een widget welke stukken op dit moment populair zijn op Sexyshoes.nl. Het gaat dan om items die veel bekeken worden door bezoekers. De winkel biedt bovendien de mogelijkheid aan u om als model te fungeren. Dit is niet alleen voor deze webwinkel, maar ook voor 192 andere webshops het geval. Daar worden namelijk de huismerken van moederbedrijf Jörg ook aangeboden. Voor vrouwelijke modellen kan dit een aantrekkelijk extraatje zijn.

  Klachten over, problemen met Sexyshoes.nl

  Het verwerken van klachten gaat op verschillende manieren. Het liefst ziet men e-mailberichten verschijnen. Mocht u hier ervaringen mee hebben, dan kunt u hierover schrijven in een review. Dit kan ook wanneer u kiest om te bellen of om de winkel te bezoeken op werkdagen tijdens kantooruren. Deze mogelijkheden zijn er namelijk ook. Wanneer u online koopt kan er namelijk altijd iets misgaan. Het is dan handig om te weten waar u moet zijn en wat u eraan kunt doen. De behandeling van klachten is belangrijk voor webwinkels om een goede reputatie op te bouwen. Openheid over het waar en wanneer is dan ook een sterkte .

  Veilig betalen

  Bij Sexyshoes.nl is het mogelijk om op een veilige manier uw aankopen af te rekenen. Op de website zijn nationale en internationale labels van keurmerken te lezen, waaronder het in Nederland bekende iDeal waar de banken die in Nederland actief zijn gebruik van maken. U kunt er echter ook voor kiezen om bijvoorbeeld de eerste keer dat u bestelt bij Sexyshoes.nl met een overboeking te betalen. U moet dan wel vooruitbetalen om uw artikelen te kunnen ontvangen. Hier is echter wel enige verwerkingstijd voor nodig die bij iDeal achterwege blijft.

  Lees hier de reviews van echte klanten van Sexyshoes.nl. Hoe snel levert deze webshop voor sexy shoes? Kun je schoenen retourneren?

  Sexyshoes.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.6
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  7.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sexyshoes.nl

  Uw beoordeling

  Vooral gelachen om deze aankoop

  Als sinterklaascadeautje een paar sexy schoenen gekocht bij Sexyshoes.nl. We deden een dobbelspel en nagenoeg iedereen ging voor dit cadeau. Het was het grootste cadeau en er zat nog papier omheen, dus niemand wist wat erin zat. Toen het spel eenmaal afgelopen was en er uitgepakt mocht worden, hebben we echt heel hard gelachen. Degene die de schoenen kreeg, trok ze direct aan en heeft ze de hele avond aan gehad. En volgens haar zaten ze ook nog heel erg fijn. De prijs viel me reuze mee, want ik heb voor het goedkoopste paar gekozen. Na een avond stappen was er echter al wel één hak gesneuveld, dus de kwaliteit lijkt me niet al te best

  Door: A. Rand14-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Ideale spullen voor een rollenspel

  Ik en mijn man mogen graag een rollenspel spelen en dan is het wel leuk wanneer je eens in de zoveel tijd iets nieuws hebt om de ander mee te verrassen. Hiervoor koop ik vrijwel altijd spullen op Sexyshoes.nl. Hier is een ruime keuze aan diverse sexy producten. Je kunt er onder meer schoenen kopen, maar er worden ook tal van verschillende soorten lingerie aangeboden. Ze hebben verschillende prijsklassen, waardoor er voor iedereen wel wat leuks te vinden is. Ik zelf heb al meermaals besteld hier en nooit problemen ervaren. Vriendelijke medewerkers en een prima levering. Kom hier vast en zeker nog veel vaker.

  Door: gast25-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Schoenen te klein - retourneren geen probleem

  Had een paar sexy schoenen besteld in deze webshop Sexyshoes (toepasselijke naam...)
  Helaas vielen deze te klein uit, dat was balen.

  Maar gelukkig kon ik de schoenen makkelijk retourneren en een grotere maat aanvragen. Dat ging goed.

  Door: Karin03-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  FAQ

  Is Sexyshoes.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Sexyshoes.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sexyshoes.nl actief?

  Sexyshoes.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Seksshops

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sexyshoes.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.