Sexy-Store

6

Bestellen

3.2

Service

4.6

Prijs

5

Levering

42.1%

Zou hier weer kopen

Sexy-Store

In meeste gevallen zal gewone dagelijke kleding voldoen, maar er zijn momenten dat je er wat sexier uit wilt zien. Dus waar kun je die sexy kleding vinden? Één winkel die ze verkoopt is Sexy Store. Maar wat zal de kwaliteit van hun jumpsuits en blousen zijn? Zullen hun tank tops wel comfortabel zijn? Hoe lang zal de lingerie van deze sexy webshop meegaan? Zullen hun truien wel warm zijn, of is het alleen het oog wat telt? Zul je lang moeten wachten op de bezorging van je sexy top? En hoe vriendelijk en behulpzaam zal de klantenservice van Sexy Store zijn als je ze nodig hebt om een vraag te beantwoorden? Deze vragen kunnen alleen beantwoord worden door echte klanten van Sexy Store. Lees hun reviews om erachter te komen waar het bij Sexy Store allemaal om gaat. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen kunnen je helpen om te beslissen of Sexy Store jouw soort shop is.


Over Sexy Store

Sexy Store is een winkel die kleding aanbiedt. In tegenstelling to veel andere kledingzaken biedt deze winkel niet zomaar gewone kleding aan; ze richten zich op exclusieve sexy merkkleding. Ze streven hierbij naar de beste kwaliteit. Ze beweren voor ieder persoon en gelegenheid een passende sexy outfit te hebben. In hun winkel kun je kleding vinden voor mannen en vrouwen. Voor dames hebben ze rokjes, broeken, shirts, boleros, truien, bodysuits, vesten, huispakken, jurken, blazers, ponchos, cardigans, hotpants, tops, Gaga Style, jeans, jassen enzovoort. Mannen kunnen kiezen uit tank tops, broeken, polo’s, shirts, vesten, jeans, truien, overhemden, t-shirts, jassen en broeken. Ook is er wat sexy lingerie zoals babydolls, topjes, nachtmode, kerstmis lingerie, BH sets, panties, corsetten, teddies, lak kleding, kousen, jurkjes en nog wel meer. Voor een dag aan het strand of bij het zwembad is er badmode inclusief monokini’s en bikinis. Natuurlijk kun je buiten niet op je blote voeten lopen. Daarom heeft Sexy Store een assortiment schoenen met sandaletten, ballerina’s, sneakers, hoge hakken, pumps, enkellaarsjes en laarzen. En in hun accessoires afdeling vindt je mutsen, kettingen, riemen, tassen, make-up, armbanden, oorbellen, warmers, petten, portemonnees, haar accessoires en nagellak.




Diensten van Sexy Store

De sexy kleren van Sexy Store kunnen online besteld worden. Hun bezorgservice stuurt die dan naar je huis. Als je je inschrijft voor hun email nieuwsbrief krijg je 10% korting op je eerstvolgende aankoop van hun website. Vergeet ook niet een blik te werpen op hun afdeling aanbiedingen. Wie weet is het product wat je zoekt daar wel met een leuke korting te vinden. Ook heeft Sexy Store een klantenservice voor klanten die een vraag of probleem hebben.


Klachten, Complimenten en Tips voor Sexy Store

Ben jij al gekleed in sexy kleding van Sexy Store? Als dat zo is, zou je dan bereid zijn ons meer te vertellen over deze winkel? Hoe comfortabel is hun lingerie nou echt? Staat hun kleding bij jou net zo sexy als bij de modellen op de website? Hoe lang was de levertijd? En ben je tevreden met Sexy Store’s klantenservice? Schrijf een review en vertel ons alles over jouw mening.


Hoe sexy zal je je voelen met kleding van Sexy Store? Lees klanten reviews over hun sexy lingerie, bodysuits, badmode, jumpsuits, tank tops, tops enz.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (19)

2 thuispakjes voor mijn vriendin

Besteld, betaald en nooit een bevestiging mail ontvangen, laat staan de goederen, in mijn opzicht pure oplichting

W

Wim Dierckx

17-08-2023

0

Winterjas en colbertjes

Na jaren trouwe klant te zijn en nooit wat retour te hoeven sturen heeft mijn dochter nu ook een account. Zo blij was ze toen haar winterjas enz onderweg was en snel werd geleverd. Alleen ik schrok en zij ook van de kwaliteit van’t winterjack. Ze had een roze trui aan en de jas was erg dun dus doorschijnend.!Gelijk 2 februari op retourneren gezet, formulier uitprinten duurde iets langer omdat ik geen printer heb. Uiteindelijk kreeg mijn dochter op 8feb een mail dat het verschil “binnen enkele dagen” wordt teruggestuurd. Inmiddels is haar geld nog niet terug en op de app draaien ze erom heen. Ja duurt tot 2 weken, ja wij werken alleen op werkdagen. Triest hoor want ik gaf zelfs aan dat ik een kankerpatiënt ben die ongeneeslijk ziek is. En dat het fijn zou zijn dat het wordt opgelost. Ėėn ding weet ik nu zeker mijn account bestaat strakjes niet meer. Maar heb nog mooi dit van me afgeschreven?

M

Mar&Glen

23-02-2023

0

Kleding

Ik heb alle kleding geretourneerd maar krijg mijn geld niet terug! Ze zeggen te hebben betaald en dat ze verder niets kunnen doen. Ik heb met mijn creditcard maatschappij gebeld en ze geven aan deze partij te betwisten. KOOP HIER DUS NIET!!!! OPLICHTERS!!!

K

Kelly

29-03-2022

0

Jeans

Ik heb al meedere artikelen bestelt bij het bedrijf. Die waren allemaal goed. Maar nu schrik ik er van, bestel je een broek van 42 euro, mijn vrouw draagt de broek 1 dag en de broek scheurt op verschillende plekken verder(jeans met standaard scheuren) maar die scheurde verder waardoor er gewoon open lappen kreeg. Ik krijg als andwoord van sexystore terug, heb bij alle andere 10 broeken geen last gehad. SORRY MAAR ZO WERKT DAT NIET. Je koopt iets dan moet het goed zijn. En als er fabriek fout in zit dat kan gebeuren maar los het op. En de maat is standaard als alle andere jeans dus daar ligt het niet aan. De service is slecht en geld is enige waar ze aan denken. Ik koop er niks weer ondanks ik daar wel veel gekocht hebt.

J

Jonkers

07-10-2021

0

Winterjas

Enige tijd gelden winterjas gekocht, hij was te groot, gelijk terug gestuurd. Mail gestuurd maar die komt niet aan. Ook heb ik een SMS gestuurd, daar krijg ik geen reactie op! Heb ook nooit een mail reactie gekregen dat mijn jas is aan gekomen. Ik hoop door deze weg dat er iemand is die nu wel reageert.

V

Van vliet

11-01-2021

0

top

BEN BOOS NA 2 WEKEN NOG GEEN GELD RETOUR !!!!!!!

E

EM vd Akker

19-11-2020

1

een top

Zeer snelle verzending en retour werd ook snel verwerkt terugbetaling van geld duurt wel erg lang Dat is niet meer van deze tijd Verder tevreden!

E

EM vd Akker

16-11-2020

0

2 artikelen

Levering was snel, maar onduidelijkheid mbt overige kosten. Staat gratis retour maar dat is dus NIET zo! Aftersale ook waardeloos. 1 keer en nooit meer!!

I

I

12-11-2020

1

Huispak

Dacht een leuke huispak gescoord tehebben want flut kwaliteit heb ene keer aangehad zit vol plusjes bolletjes echt schandalig. Dan als ik een klacht indien krijg k als antwoord dat ze dit nog nooit gehoord hebben pff zielige bedrijf bestel hier nooit meer zal ook iedereen afraden !!

M

Mendy

09-11-2020

0

Pak

Snelle levering, pak qua maat gepast en in de wasmachine gedaan om zo snel mogelijk te kunnen dragen. Helaas bleek aan de waslijn dat er al een gat in de kraag zat en wat naden los. Reactie van bedrijf: het mag niet gewassen terug gestuurd worden.. iedereen wast toch de kleding voor deze gedragen word? En al zou ik het wel een dag gedragen hebben, dan nog horen er geen gaten en lossen naden in. Zoals in meerdere reactie's te lezen is: kwaliteit minimaal en klantenservice onwijs onvriendelijk. Jammer, kan zoveel beter.

W

Willemsen

16-06-2020

0

SKINNY DAMESBROEK

IK KRIJG SAVONDS W EINIG CONTACT ALS IK BEL.IK VIND HET NIET FIJN DAT DE BETAALMETHODES NIET WERKEN ZOALS AFTERPAY. IK VIND ZE IJKOUD DAARIN TERWIJK IK HET ARTIKEL NOG NIET HEB ONTVANGEN , IK BEN TELEURGESTELD!!!!!

M

Martina van Oene

16-09-2019

0

Jurkje

Zeer slechte kwaliteit en slechte klantenservice

A

Angela

09-07-2019

0

Kleding

Zeer tevreden. Veel plezier van mijn aankopengehad! Dit was mijn eerste bestelling.

M

Melissa

09-07-2019

0

Een bestelling van 489 Euro

Wauw, ik kan alle slechte reviews hier niet geloven! Ik ben al enige tijd klant (zon 10 jaar) en bestel hier regelmatig. Mijn laatste bestelling zelfs voor 489 Euro en ik heb letter GEEN 1 product retour te hoeven sturen! 1 artikel zat een beetje krap en deze heb ik dan ook aan mijn zusje gegeven. Alle andere artikelen zaten werkelijk waar perfect! Ik schrik dan ook een beetje van de negatieve reviews die ik hier allemaal lees gezien ik echt een super grote fan ben van deze webshop!!! En ik bestel op meerdere webshops maar hier zitten echt wel eens slechte webshops tussen... Kortom, ik ben zeer tevreden! Levering erg snel, elke week nieuwe kleding wat ik geweldig vind! Goede duidelijke echte foto's. Maten kloppen vaak. Een keer heeft een bestelling vertraging opgelopen van 1 week (van de 20 bestellingen totaal). Dit had te maken met de drukte die bij DHL was op dat moment. Niet de fout van de webshop dus. Het is netjes opgelost uiteindelijk. Ook de punten korting voor je volgende bestelling ben ik erg blij mee! IN 1 WOORD GEWELDIG. Ik ben en blijf klant ondanks de negatieve reviews hier. Op hun KIYOH review pagina waar 1000den reviews staan zijn ze wel erg positief beoordeeld!

M

Marco

09-07-2019

1

Jurk

Wat een oplichters. 1 artikel betaald en de 2e terug gestuurd. Geen bevestiging gekregen van het retour gestuurde artikel, ze reageren niet op het verzoek om een retouretiket. 5x een klacht ingediend. Artikel zou niet ontvangen zijn, terwijl ik het bewijs heb van het aangetekend versturen. Ze bleven aanmaningen sturen. Vervolgens ook incassokosten erbii. Een mail gestuurd met bewijs van het aangetekend versturen van het artikel. Vervolgens een lachwekkende mail terug van een zogenaamd incassobureau. Dat het artikel toch ontvangen was???!!!! Vervolgens werd er gezegd dat ik niet voldoende betaald had voor het 1e artikel, terwijl de prijs exact overeenkomt met de prijs online en op de faktuur!! Ik bestel hier nooit meer! Pure oplichterij!

G

Gina Jacobs

28-05-2019

1

Geen antwoord op mails na retour zonder bevestiging

Ik heb nu twee keer meegemaakt dat ik iets heb geretourneerd, en geen bevestiging kreeg en gewoon wel een rekening en hierna aanmaning. Na meerdere mails (bellen kon niet eens) waarop ik geen antwoord kreeg, werd ik wanhopig. De eerste x werd het uiteindelijk na lange tijd en veel moeite wel opgelost. Maar dit keer ben ik opnieuw nog steeds aan het wachten. Echt een zooitje daar. Ik bestel er echt Nooit meer

M

Mirella Suurhoff

11-04-2019

1

Ben opgelicht

na bestelling, geen levering, smoes kwijt geraakt bij DHL? onderzoek gestart, maar geen antwoord meer op mn vragen, na anderhalve maand kan ik fluiten naar mn geld vrees ik, ben niet de enige ben ik al achter gekomen, dus koop niks van deze smerige oplichters.

J

jan blijlevens

20-02-2019

1

Geen levering en geld kwijt

Bestelling geplaats maar nooit ontvangen, smoes, bij DHL kwijt gegaan, start onderzoek, en daar hoor je nooit meer iets van, reageren dom weg niet meer, schandalig dat dit in dit land kan, hoop dat ze snel sterven in mn geld, want ik vervloek zulke lui.

J

jan blijlevens

18-02-2019

1

Retourgeld

Ik heb meerdere e-mails en Facebook berichten geschreven over wanneer het retourgeld eindelijk op mijn rekening zal staan maar ik krijg gewoon geen antwoord..!! Dit geeft mij het gevoel dat deze winkel een scam is!!

R

Rachel Rens

11-06-2018

1