NederlandReview

    Ervaringen Sexy-Store

    In meeste gevallen zal gewone dagelijke kleding voldoen, maar er zijn momenten dat je er wat sexier uit wilt zien. Dus waar kun je die sexy kleding vinden? Één winkel die ze verkoopt is Sexy Store. Maar wat zal de kwaliteit van hun jumpsuits en blousen zijn? Zullen hun tank tops wel comfortabel zijn? Hoe lang zal de lingerie van deze sexy webshop meegaan? Zullen hun truien wel warm zijn, of is het alleen het oog wat telt? Zul je lang moeten wachten op de bezorging van je sexy top? En hoe vriendelijk en behulpzaam zal de klantenservice van Sexy Store zijn als je ze nodig hebt om een vraag te beantwoorden? Deze vragen kunnen alleen beantwoord worden door echte klanten van Sexy Store. Lees hun reviews om erachter te komen waar het bij Sexy Store allemaal om gaat. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen kunnen je helpen om te beslissen of Sexy Store jouw soort shop is.

    Over Sexy Store

    Sexy Store is een winkel die kleding aanbiedt. In tegenstelling to veel andere kledingzaken biedt deze winkel niet zomaar gewone kleding aan; ze richten zich op exclusieve sexy merkkleding. Ze streven hierbij naar de beste kwaliteit. Ze beweren voor ieder persoon en gelegenheid een passende sexy outfit te hebben. In hun winkel kun je kleding vinden voor mannen en vrouwen. Voor dames hebben ze rokjes, broeken, shirts, boleros, truien, bodysuits, vesten, huispakken, jurken, blazers, ponchos, cardigans, hotpants, tops, Gaga Style, jeans, jassen enzovoort. Mannen kunnen kiezen uit tank tops, broeken, polo’s, shirts, vesten, jeans, truien, overhemden, t-shirts, jassen en broeken. Ook is er wat sexy lingerie zoals babydolls, topjes, nachtmode, kerstmis lingerie, BH sets, panties, corsetten, teddies, lak kleding, kousen, jurkjes en nog wel meer. Voor een dag aan het strand of bij het zwembad is er badmode inclusief monokini’s en bikinis. Natuurlijk kun je buiten niet op je blote voeten lopen. Daarom heeft Sexy Store een assortiment schoenen met sandaletten, ballerina’s, sneakers, hoge hakken, pumps, enkellaarsjes en laarzen. En in hun accessoires afdeling vindt je mutsen, kettingen, riemen, tassen, make-up, armbanden, oorbellen, warmers, petten, portemonnees, haar accessoires en nagellak.


    10 tips die je sexy maken.

    Diensten van Sexy Store

    De sexy kleren van Sexy Store kunnen online besteld worden. Hun bezorgservice stuurt die dan naar je huis. Als je je inschrijft voor hun email nieuwsbrief krijg je 10% korting op je eerstvolgende aankoop van hun website. Vergeet ook niet een blik te werpen op hun afdeling aanbiedingen. Wie weet is het product wat je zoekt daar wel met een leuke korting te vinden. Ook heeft Sexy Store een klantenservice voor klanten die een vraag of probleem hebben.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Sexy Store

    Ben jij al gekleed in sexy kleding van Sexy Store? Als dat zo is, zou je dan bereid zijn ons meer te vertellen over deze winkel? Hoe comfortabel is hun lingerie nou echt? Staat hun kleding bij jou net zo sexy als bij de modellen op de website? Hoe lang was de levertijd? En ben je tevreden met Sexy Store’s klantenservice? Schrijf een review en vertel ons alles over jouw mening.

    Hoe sexy zal je je voelen met kleding van Sexy Store? Lees klanten reviews over hun sexy lingerie, bodysuits, badmode, jumpsuits, tank tops, tops enz.

    Sexy-Store
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (16)

    5
    50% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.2
    Service
    rating
    3.4
    Prijs
    rating
    5
    Leveren
    rating
    5.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Sexy-Store

    Uw beoordeling

    Een bestelling van 489 Euro

    Wauw, ik kan alle slechte reviews hier niet geloven! Ik ben al enige tijd klant (zon 10 jaar) en bestel hier regelmatig. Mijn laatste bestelling zelfs voor 489 Euro en ik heb letter GEEN 1 product retour te hoeven sturen! 1 artikel zat een beetje krap en deze heb ik dan ook aan mijn zusje gegeven. Alle andere artikelen zaten werkelijk waar perfect! Ik schrik dan ook een beetje van de negatieve reviews die ik hier allemaal lees gezien ik echt een super grote fan ben van deze webshop!!! En ik bestel op meerdere webshops maar hier zitten echt wel eens slechte webshops tussen...

    Kortom, ik ben zeer tevreden! Levering erg snel, elke week nieuwe kleding wat ik geweldig vind! Goede duidelijke echte foto's. Maten kloppen vaak. Een keer heeft een bestelling vertraging opgelopen van 1 week (van de 20 bestellingen totaal). Dit had te maken met de drukte die bij DHL was op dat moment. Niet de fout van de webshop dus. Het is netjes opgelost uiteindelijk.

    Ook de punten korting voor je volgende bestelling ben ik erg blij mee!

    IN 1 WOORD GEWELDIG. Ik ben en blijf klant ondanks de negatieve reviews hier. Op hun KIYOH review pagina waar 1000den reviews staan zijn ze wel erg positief beoordeeld!

    Door: Marco09-07-2019
    Jessie 11-01-2021

    Heb je al keer meegemaakt dat iets retour niet sturen en dat je al enige tijd op je geld wacht??

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    een top

    Zeer snelle verzending en retour werd ook snel verwerkt
    terugbetaling van geld duurt wel erg lang
    Dat is niet meer van deze tijd

    Verder tevreden!

    Door: EM vd Akker16-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Kleding

    Zeer tevreden. Veel plezier van mijn aankopengehad! Dit was mijn eerste bestelling.

    Door: Melissa09-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Jeans

    Ik heb al meedere artikelen bestelt bij het bedrijf. Die waren allemaal goed.
    Maar nu schrik ik er van, bestel je een broek van 42 euro, mijn vrouw draagt de broek 1 dag en de broek scheurt op verschillende plekken verder(jeans met standaard scheuren) maar die scheurde verder waardoor er gewoon open lappen kreeg. Ik krijg als andwoord van sexystore terug, heb bij alle andere 10 broeken geen last gehad. SORRY MAAR ZO WERKT DAT NIET. Je koopt iets dan moet het goed zijn. En als er fabriek fout in zit dat kan gebeuren maar los het op.
    En de maat is standaard als alle andere jeans dus daar ligt het niet aan. De service is slecht en geld is enige waar ze aan denken. Ik koop er niks weer ondanks ik daar wel veel gekocht hebt.

    Door: Jonkers07-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Winterjas

    Enige tijd gelden winterjas gekocht, hij was te groot, gelijk terug gestuurd.

    Mail gestuurd maar die komt niet aan.

    Ook heb ik een SMS gestuurd, daar krijg ik geen reactie op!

    Heb ook nooit een mail reactie gekregen dat mijn jas is aan gekomen.

    Ik hoop door deze weg dat er iemand is die nu wel reageert.



    Door: Van vliet11-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    top

    BEN BOOS

    NA 2 WEKEN NOG GEEN GELD RETOUR !!!!!!!

    Door: EM vd Akker19-11-2020
    Jessie van Vliet11-01-2021

    Ik wacht nu ook al week op mijn geld, pakje is al tijdje geleden retour gestuurd. Heb helemaal geen bevestiging of mail binnen gekregen.!! Heb ook mail gestuurd maar die komt niet aan. Ook sms gestuurd maar nog steeds geen andwoord!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    2 artikelen

    Levering was snel, maar onduidelijkheid mbt overige kosten. Staat gratis retour maar dat is dus NIET zo! Aftersale ook waardeloos. 1 keer en nooit meer!!

    Door: I12-11-2020
    EM vd Akker16-11-2020

    wat raar ik heb onlangs mijn eerste bestelling wel gratis kunnen retourneren

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Huispak

    Dacht een leuke huispak gescoord tehebben want flut kwaliteit heb ene keer aangehad zit vol plusjes bolletjes echt schandalig. Dan als ik een klacht indien krijg k als antwoord dat ze dit nog nooit gehoord hebben pff zielige bedrijf bestel hier nooit meer zal ook iedereen afraden !!

    Door: Mendy 09-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Pak

    Snelle levering, pak qua maat gepast en in de wasmachine gedaan om zo snel mogelijk te kunnen dragen. Helaas bleek aan de waslijn dat er al een gat in de kraag zat en wat naden los. Reactie van bedrijf: het mag niet gewassen terug gestuurd worden.. iedereen wast toch de kleding voor deze gedragen word? En al zou ik het wel een dag gedragen hebben, dan nog horen er geen gaten en lossen naden in. Zoals in meerdere reactie's te lezen is: kwaliteit minimaal en klantenservice onwijs onvriendelijk. Jammer, kan zoveel beter.

    Door: Willemsen16-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    SKINNY DAMESBROEK

    IK KRIJG SAVONDS W EINIG CONTACT ALS IK BEL.IK VIND HET NIET FIJN DAT DE BETAALMETHODES NIET WERKEN ZOALS AFTERPAY. IK VIND ZE IJKOUD DAARIN TERWIJK IK HET ARTIKEL NOG NIET HEB ONTVANGEN , IK BEN TELEURGESTELD!!!!!

    Door: Martina van Oene16-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Jurkje

    Zeer slechte kwaliteit en slechte klantenservice

    Door: Angela09-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Jurk

    Wat een oplichters. 1 artikel betaald en de 2e terug gestuurd. Geen bevestiging gekregen van het retour gestuurde artikel, ze reageren niet op het verzoek om een retouretiket. 5x een klacht ingediend. Artikel zou niet ontvangen zijn, terwijl ik het bewijs heb van het aangetekend versturen. Ze bleven aanmaningen sturen. Vervolgens ook incassokosten erbii. Een mail gestuurd met bewijs van het aangetekend versturen van het artikel. Vervolgens een lachwekkende mail terug van een zogenaamd incassobureau. Dat het artikel toch ontvangen was???!!!! Vervolgens werd er gezegd dat ik niet voldoende betaald had voor het 1e artikel, terwijl de prijs exact overeenkomt met de prijs online en op de faktuur!! Ik bestel hier nooit meer! Pure oplichterij!

    Door: Gina Jacobs28-05-2019
    Sexy-Store09-07-2019

    Uw retourzending is inderdaad te laat bij ons aangekomen. Waarschijnlijk is deze bij DHL zoek geraakt maar toch weer boven water gekomen. Dit is voor ons natuurlijk ook overmacht. Wij hebben uw retourzending alsnog afgehandeld en alle extra kosten verwijderd. Uw betaling is inderdaad exact de prijs van het artikel echter heeft u geen rekening gehouden met de verzendkosten en de factuurkosten (voor het kiezen van achteraf betalen).

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Geen antwoord op mails na retour zonder bevestiging

    Ik heb nu twee keer meegemaakt dat ik iets heb geretourneerd, en geen bevestiging kreeg en gewoon wel een rekening en hierna aanmaning. Na meerdere mails (bellen kon niet eens) waarop ik geen antwoord kreeg, werd ik wanhopig. De eerste x werd het uiteindelijk na lange tijd en veel moeite wel opgelost. Maar dit keer ben ik opnieuw nog steeds aan het wachten. Echt een zooitje daar. Ik bestel er echt Nooit meer

    Door: Mirella Suurhoff11-04-2019
    Sexy-Store09-07-2019

    U heeft 2 bestellingen geheel retour gezonden. Waarvan de eerste binnen enkele dagen retour is afgehandeld. De 2e retourzending heeft iets langer op zich laten wachten. Dit heeft er mee te maken dat wij op dat moment in verhuizing zaten. Echter is uw retourzending netjes afgehandeld. Ook zien wij inmiddels weer nieuwe bestellingen van u binnen komen waarbij ik er vanuit ga dat deze klacht achterhaald is. Onze excuses voor het ongemak in elk geval.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Ben opgelicht

    na bestelling, geen levering, smoes kwijt geraakt bij DHL? onderzoek gestart, maar geen antwoord meer op mn vragen, na anderhalve maand kan ik fluiten naar mn geld vrees ik, ben niet de enige ben ik al achter gekomen, dus koop niks van deze smerige oplichters.

    Door: jan blijlevens20-02-2019
    Sexy-Store09-07-2019

    Uw bestelling is retour gekomen bij ons en op verzoek opnieuw verzonden naar gekozen parcelshop. De zending is alsnog gewoon afgeleverd bij u. Onze excuses voor het ongemak.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Geen levering en geld kwijt

    Bestelling geplaats maar nooit ontvangen, smoes, bij DHL kwijt gegaan, start onderzoek, en daar hoor je nooit meer iets van, reageren dom weg niet meer, schandalig dat dit in dit land kan, hoop dat ze snel sterven in mn geld, want ik vervloek zulke lui.

    Door: jan blijlevens18-02-2019
    Sexy-Store09-07-2019

    Uw bestelling is retour gekomen bij ons en op verzoek opnieuw verzonden naar gekozen parcelshop. De zending is alsnog gewoon afgeleverd bij u. Onze excuses voor het ongemak.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    FAQ

    Is Sexy-Store een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 16 ervaringen geplaatst over Sexy-Store. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Sexy-Store actief?

    Sexy-Store is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Seksshops

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sexy-Store gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.