NederlandReview

    Ervaringen SES computers

    Hoe zouden andere mensen denken over hun aankoop bij SES computers? SES computers is een bedrijf dat laptops, macbooks en dektops verkoopt. SES computers is een bedrijf dat meerdere vestigingen heeft en in staat is om goedkope computers en goedkope laptops te leveren. Of het bedrijf daarbij ook is om zijn klanten tevreden te houden, dat lees je op deze pagina!

    Over SES Computers


    Ses computers is een bedrijf met meerdere vestigingen. De vestigingen van dit bedrijf zijn te vinden in Dordrecht, Eindhoven, Middelburg en Den Bosch. Het bedrijf houdt zich bezig met het aanbieden van goedkope laptops en goedkope software. Daarnaast biedt het bedrijf ook goedkope tablets aan.

    Niet alle producten die het bedrij aanbiedt zijn nieuwe producten. Het bedrijf houdt zich ook bezig met het aanbieden van producten die al eens door andere mensen gebruikt zijn. Voor sommige mensen is dit echter wel een mooie manier om aan een goedkope laptop of tablet te komen.

    De tweedehands producten die SES computers aanbiedt zijn voornamelijk ex-lease producten. Er zijn bedrijven en overheidsinstellingen die ervoor kiezen om geen laptop, pc of tablet voor hun personeel te kopen, maar om deze te leasen voor een bepaalde termijn. Als deze termijn is verstreken zijn de producten die geleaset zijn een stuk minder waard en worden dan voor een scherpe prijs door SES computers verkocht.

    Feiten & fabels, door en bij Ses computers!

    Diensten SES computers


    SES computers houdt zich zoals gezegd bezig met het aanbieden van goedkope laptops, desktops en tablets. Deze producten kunnen nieuw zijn, maar kunnen ook al gebruikt zijn. Daarnaast biedt het bedrijf producten aan die nodig zijn om optimaal van een laptop, of pc gebruik te kunnen maken.

    Wie een goedkope macbook wil kopen kan ook bij SES computers terecht. Het bedrijf biedt namelijk laptops uit die vroeger geleaset werden door bedrijven of overheidsinstellingen. Macbooks hebben over het algemeen een vrij lange levensduur, maar zijn in de aanschaf best prijzig. Door een Macbook te kopen die eerst door een bedrijf geleaset is, is het mogelijk om toch een goedkope Macbook te kopen, zonder daarvoor direct de hoofdprijs te betalen.

    SES compueters biedt niet alleen laptops of computers aan, maar verkoopt ook geleasete tablets, en iphones. Uiteraard ligt de aanschafprijs van deze producten een stuk lager en kan je deze gewoon in een winkel kopen.

    Klachten SES computers


    Wie een product bij SES computers koopt kan deze omwisselen voor een waardebon. Wij van NederlandReview kunnen ons voorstellen dat niet iedereen hier blij mee is. Natuurlijk is het ook mogelijk dat je om een andere reden een klacht hebt over dit bedrijf. Je kunt deze klacht kenbaar maken door het contactformulier op de website te gebruiken. Natuurlijk kan je ook bellen met 1 van de vestigingen of daar even langs gaan.

    Heb je ooit een product bij SES computers gekocht? Dan waarderen we het als je je ervaringen op deze site deelt. Op deze manier kunnen toekomstige bezoekers van deze pagina op een eenvoudigere manier besluiten of ze ook bij dit bedrijf een product moeten gaan kopen en is hun oordeel meer gefundeerd.

    Laagste prijzen in laptops en computers? Goed en goedkoop? Lees ervaringen en weet hoe Nederland denkt over SES computers!

    SES computers
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (35)

    8,4
    91% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8,6
    Service
    rating
    8,4
    Prijs
    rating
    8,2
    Leveren
    rating
    8,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    snelle levering

    snelle levering

    Door: v Hout29-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Hulde

    Hulde voor SES Computers! Ik had een hdd die was gecrasht waar hele belangrijke data op stond. De klantenservice had begrip voor de situatie en hebben me enorm uit de brand geholpen. Laptop retour incl. data. Vanaf nu maak ik standaard een backup en koop ik alleen nog maar bij ses:)

    Door: Geert-Jan Valk24-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Aanrader

    Leuk bedrijf en vriendelijk personeel. Had wat vragen en alles was netjes en snel afgehandeld.

    Door: Perry Grimsveld03-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Macbook

    Heb een Macbook gekocht en ben er zeer tevreden over.

    Door: Kimberly20-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    10 van 10 punten

    Zeer goede ervaringen met ses computers. Bestel hier regelmatig en bij mijn laatste order weer alles tot in de puntjes geregeld! 10 van de 10 en keep up!

    Door: Frenk25-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Één zakelijke ultrabook voor een redelijke prijs

    2de hands laptop voor een voordelige prijs. 24 uur had ik mijn bestelling binnen (België). Het product leek bijna nieuw. Het bedrijff biedt de mogelijkheid van een systeem - of geheugen - upgrade. SES-medewerkers werken graag samen per e-mail in geval van problemen.

    Door: Gregory 19-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Laptopje voor de kids

    Hier laatst een laptopje voor de kids besteld. Lekker vlot ding voor weinig geld en kids zijn er erg blij mee. Een aanrader dus.

    Door: Dirk Schoenmakers11-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Goede service!

    Regelmatig was besteld en is altijd goed bevallen. Snel geleverd en prima service.

    Door: Stefan van Akkeren28-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Zeer goede kwaliteit refubished

    Heb voor mijn bedrijf 3 computers besteld voor kantoor en ben enorm tevreden over de kwaliteit refurbished. In het verleden kochten wij alles nieuw maar ben hier zeer over te spreken en denk dat wij niet snel meer nieuw zullen kopen

    Door: Andre van Schijndel23-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Waardeloos

    Slechte service, slechte laptops! Wat ze beloven doen ze toch niet

    Door: Anoniem16-05-2018
    SES Computers Klantenservice22-05-2018

    Goedemorgen, jammer om te horen dat je niet tevreden bent, graag zouden we met je meekijken of we het toch naar wens op kunnen lossen. Ik kan hier geen gegevens van je terugvinden, maar zou je een mailtje willen sturen naar info@sescomputers.nl? Dan kijken we wat we nog voor je kunnen betekenen om je toch een positieve ervaring te kunnen geven.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    5,5
    rating

    Snelle levering en netjes verpakt

    Ik ben persoonlijk heel erg tevreden over sescomputers. Ik had mijn bestelling snel in huis en het was keurig verpakt. Ook vond ik dat je bijna niet kon zien dat de laptop al eens gebruikt was, dat was voor mij n groot pluspunt.

    Door: Anouk P.14-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Vlotte accurate levering

    Vlotte levering, netjes verpakt en meer dan ik verwacht had. Zo ontvang ik graag elke bestelling

    Door: Joery09-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Snel geleverd

    Heb mijn bestelling de volgende ochtend al ontvangen en het was erg goed verpakt. Hier zal ik zeker vaker iets kopen.

    Door: Melissa Klomp12-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Fijne manier van zaken doen

    Ben al jaren klant en altijd zeer tevreden. Afspraken worden nageleefd en bestellingen worden letterlijk altijd op tijd geleverd.

    Door: Erik Lammers26-02-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Macbook

    Mijn MacBook dit weekend ontvangen en maakt een goede indruk. Het was netjes ingepakt en hij is zoals op de website omschreven. Dus ik ben tevreden

    Door: Hetty van G.12-02-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Laptop voor school

    Ik zocht een laptop voor school en heb een Hp 840 met Ssd gekocht het is een laptop die heel snel op start maar het pakketje was 1 dag later door het slechte weer maar dat was jammer

    Door: Abdel Hiouati23-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Is goed

    Heb een desktop computer gekocht en het is heel goed ik vind het snel en het heeft een goede memory

    Door: Marcello15-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Goede website

    Overzichtelijke site met mooie spullen. Ik heb een laptop gekocht en was ook de volgende dag geleverd zoals ik had verwacht

    Door: Nicole van Hirtum29-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Snelle hp laptop

    Heb een hp laptop besteld en ontvangen. Echt een super nette machine en met SSD ook echt heel erg vlot. Voor mij een machine waar ik voorlopig weer mee vooruit kan. Nu binnenkort nog een voor het vrouwtje

    Door: Luuk15-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Mooie producten

    Mooie producten voor een goede prijs. Misschien niet de allergoedkoopste maar de spullen zijn wel top

    Door: Ronnie13-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over SES computers

    Uw beoordeling