NederlandReview

    Ervaringen SES computers

    Hoe zouden andere mensen denken over hun aankoop bij SES computers? SES computers is een bedrijf dat laptops, macbooks en dektops verkoopt. SES computers is een bedrijf dat meerdere vestigingen heeft en in staat is om goedkope computers en goedkope laptops te leveren. Of het bedrijf daarbij ook is om zijn klanten tevreden te houden, dat lees je op deze pagina!
     
    Over SES Computers 
    Ses computers is een bedrijf met meerdere vestigingen. De vestigingen van dit bedrijf zijn te vinden in Dordrecht, Eindhoven, Middelburg en Den Bosch. Het bedrijf houdt zich bezig met het aanbieden van goedkope laptops en goedkope software. Daarnaast biedt het bedrijf ook goedkope tablets aan.
     
    Niet alle producten die het bedrij aanbiedt zijn nieuwe producten. Het bedrijf houdt zich ook bezig met het aanbieden van producten die al eens door andere mensen gebruikt zijn. Voor sommige mensen is dit echter wel een mooie manier om aan een goedkope laptop of tablet te komen.
     
    De tweedehands producten die SES computers aanbiedt zijn voornamelijk ex-lease producten. Er zijn bedrijven en overheidsinstellingen die ervoor kiezen om geen laptop, pc of tablet voor hun personeel te kopen, maar om deze te leasen voor een bepaalde termijn. Als deze termijn is verstreken zijn de producten die geleaset zijn een stuk minder waard en worden dan voor een scherpe prijs door SES computers verkocht.

    Feiten & fabels, door en bij Ses computers! 


    Diensten SES computers 
    SES computers houdt zich zoals gezegd bezig met het aanbieden van goedkope laptops, desktops en tablets. Deze producten kunnen nieuw zijn, maar kunnen ook al gebruikt zijn. Daarnaast biedt het bedrijf producten aan die nodig zijn om optimaal van een laptop, of pc gebruik te kunnen maken.
     
    Wie een goedkope macbook wil kopen kan ook bij SES computers terecht. Het bedrijf biedt namelijk laptops uit die vroeger geleaset werden door bedrijven of overheidsinstellingen. Macbooks hebben over het algemeen een vrij lange levensduur, maar zijn in de aanschaf best prijzig. Door een Macbook te kopen die eerst door een bedrijf geleaset is, is het mogelijk om toch een goedkope Macbook te kopen, zonder daarvoor direct de hoofdprijs te betalen.
     
    SES compueters biedt niet alleen laptops of computers aan, maar verkoopt ook geleasete tablets, en iphones. Uiteraard ligt de aanschafprijs van deze producten een stuk lager en kan je deze gewoon in een winkel kopen.
     
    Klachten SES computers 
    Wie een product bij SES computers koopt kan deze omwisselen voor een waardebon. Wij van NederlandReview kunnen ons voorstellen dat niet iedereen hier blij mee is. Natuurlijk is het ook mogelijk dat je om een andere reden een klacht hebt over dit bedrijf. Je kunt deze klacht kenbaar maken door het contactformulier op de website te gebruiken. Natuurlijk kan je ook bellen met 1 van de vestigingen of daar even langs gaan.
     
    Heb je ooit een product bij SES computers gekocht? Dan waarderen we het als je je ervaringen op deze site deelt. Op deze manier kunnen toekomstige bezoekers van deze pagina op een eenvoudigere manier besluiten of ze ook bij dit bedrijf een product moeten gaan kopen en is hun oordeel meer gefundeerd.

     

    Laagste prijzen in laptops en computers? Goed en goedkoop? Lees ervaringen en weet hoe Nederland denkt over SES computers!

    SES computers
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (34)

    8,4
    91% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8,6

    Service

    8,4

    Prijs

    8,2

    Leveren

    8,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Hulde

    Geert-Jan Valk24-09-2018

    Hulde voor SES Computers! Ik had een hdd die was gecrasht waar hele belangrijke data op stond. De klantenservice had begrip voor de situatie en hebben me enorm uit de brand geholpen. Laptop retour incl. data. Vanaf nu maak ik standaard een backup en koop ik alleen nog maar bij ses:)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Aanrader

    Perry Grimsveld03-09-2018

    Leuk bedrijf en vriendelijk personeel. Had wat vragen en alles was netjes en snel afgehandeld.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Macbook

    Kimberly20-08-2018

    Heb een Macbook gekocht en ben er zeer tevreden over.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    10 van 10 punten

    Frenk25-06-2018

    Zeer goede ervaringen met ses computers. Bestel hier regelmatig en bij mijn laatste order weer alles tot in de puntjes geregeld! 10 van de 10 en keep up!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Één zakelijke ultrabook voor een redelijke prijs

    Gregory 19-06-2018

    2de hands laptop voor een voordelige prijs. 24 uur had ik mijn bestelling binnen (België). Het product leek bijna nieuw. Het bedrijff biedt de mogelijkheid van een systeem - of geheugen - upgrade. SES-medewerkers werken graag samen per e-mail in geval van problemen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Laptopje voor de kids

    Dirk Schoenmakers11-06-2018

    Hier laatst een laptopje voor de kids besteld. Lekker vlot ding voor weinig geld en kids zijn er erg blij mee. Een aanrader dus.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Goede service!

    Stefan van Akkeren28-05-2018

    Regelmatig was besteld en is altijd goed bevallen. Snel geleverd en prima service.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Zeer goede kwaliteit refubished

    Andre van Schijndel23-05-2018

    Heb voor mijn bedrijf 3 computers besteld voor kantoor en ben enorm tevreden over de kwaliteit refurbished. In het verleden kochten wij alles nieuw maar ben hier zeer over te spreken en denk dat wij niet snel meer nieuw zullen kopen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Waardeloos

    Anoniem16-05-2018

    Slechte service, slechte laptops! Wat ze beloven doen ze toch niet

    SES Computers Klantenservice22-05-2018

    Goedemorgen, jammer om te horen dat je niet tevreden bent, graag zouden we met je meekijken of we het toch naar wens op kunnen lossen. Ik kan hier geen gegevens van je terugvinden, maar zou je een mailtje willen sturen naar info@sescomputers.nl? Dan kijken we wat we nog voor je kunnen betekenen om je toch een positieve ervaring te kunnen geven.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5,5

    Snelle levering en netjes verpakt

    Anouk P.14-05-2018

    Ik ben persoonlijk heel erg tevreden over sescomputers. Ik had mijn bestelling snel in huis en het was keurig verpakt. Ook vond ik dat je bijna niet kon zien dat de laptop al eens gebruikt was, dat was voor mij n groot pluspunt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Vlotte accurate levering

    Joery09-04-2018

    Vlotte levering, netjes verpakt en meer dan ik verwacht had. Zo ontvang ik graag elke bestelling

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Snel geleverd

    Melissa Klomp12-03-2018

    Heb mijn bestelling de volgende ochtend al ontvangen en het was erg goed verpakt. Hier zal ik zeker vaker iets kopen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Fijne manier van zaken doen

    Erik Lammers26-02-2018

    Ben al jaren klant en altijd zeer tevreden. Afspraken worden nageleefd en bestellingen worden letterlijk altijd op tijd geleverd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Macbook

    Hetty van G.12-02-2018

    Mijn MacBook dit weekend ontvangen en maakt een goede indruk. Het was netjes ingepakt en hij is zoals op de website omschreven. Dus ik ben tevreden

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Laptop voor school

    Abdel Hiouati23-01-2018

    Ik zocht een laptop voor school en heb een Hp 840 met Ssd gekocht het is een laptop die heel snel op start maar het pakketje was 1 dag later door het slechte weer maar dat was jammer

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Is goed

    Marcello15-01-2018

    Heb een desktop computer gekocht en het is heel goed ik vind het snel en het heeft een goede memory

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Goede website

    Nicole van Hirtum29-12-2017

    Overzichtelijke site met mooie spullen. Ik heb een laptop gekocht en was ook de volgende dag geleverd zoals ik had verwacht

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Snelle hp laptop

    Luuk15-12-2017

    Heb een hp laptop besteld en ontvangen. Echt een super nette machine en met SSD ook echt heel erg vlot. Voor mij een machine waar ik voorlopig weer mee vooruit kan. Nu binnenkort nog een voor het vrouwtje

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Mooie producten

    Ronnie13-12-2017

    Mooie producten voor een goede prijs. Misschien niet de allergoedkoopste maar de spullen zijn wel top

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Topbedrijf

    Annie05-12-2017

    Topbedrijf met een zeer goed service!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Laptop

    Thom21-11-2017

    Laptopje vandaag ontvangen. Werkt lekker vlot en weinig krasjes etc

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    goede spullen

    Leo16-11-2017

    Al een paar bestellen hier geplaatst en recent ook nog een. Het is altijd naar verwachting en als je een keer een vraag of wat heb staan ze ook voor je klaar

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Bestelling laptop

    Valerie v Oirschot 13-11-2017

    De eerste keer dat ik een refurbished laptop koop, want ik hoef niet perse een nieuwe. Bevalt goed en werkt lekker snel.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zeer tevreden over bestelling

    v Deursen06-11-2017

    Zeer tevreden over de geleverde bestelling. Fijn contact gehad voor de bestelling en alles is snel geleverd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Nette levering

    Alain30-10-2017

    Alles netjes geleverd. Geen minpunten

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Slechte klachtenafhandeling

    christina huisman27-08-2017

    Erg teleurgesteld in de klachtenafhandeling. 7 maanden gewerkt met een laptop die steeds uitviel, 2 keer teruggebracht, ze konden niks vinden. Punt. Dus ik zat met een laptop die uitviel waardoor ik werk verloor. Na een tijdje werd het erger en werd ik het echt zat, wilde de koop ontbinden. Mocht niet, ze wilde de laptop toen wel vervangen. Inmiddels had ik geen vertrouwen meer in dit product, wilde mijn geld terug of de laptop ruilen voor product met ander gebruikersdoel. Mocht ook niet. Dus nu zit ik met hetzelfde model laptop zonder programma's, ik moet nml weer iemand betalen om Microsoft Office en Adobe Photoshop, Indesign en Illustrator er op te zetten, kan ik zelf niet. Dus 7 maanden ellende, extra kosten en een paar slapeloze nachten, want deze laptop was goedkoper dan een nieuwe maar 340,- is alsnog veel geld voor iets dat nu in de kast niks ligt te doen. Heel jammer dat ze bij hun 'policy' blijven ipv met de klant mee te denken. Ik zou niemand deze zaak meer aanraden.

    SES Computers Klantenservice31-08-2017

    Beste Christina, we vinden het erg vervelend dat je niet tevreden bent over de afhandeling van de klantenservice. Helaas hebben wij ondanks zeer uitvoerig zoeken inderdaad geen storing kunnen constateren, maar we vinden het wel belangrijk dat je tevreden bent over de aankoop. Mocht je de laptop om willen ruilen dan is dat wel mogelijk, dan wil ik je even vragen om contact op te nemen met de klantenservice op info@sescomputers.nl en zorgen we voor een oplossing.

    christina huisman14-09-2017

    Nav deze review heeft SES Computers contact met mij opgenomen en heeft mijn klacht naar tevredenheid afgehandeld. Ik heb de koop kunnen ontbinden waar ik erg blij mee ben. Dus uiteindelijk is het toch goedgekomen.

    Frans04-02-2018

    Ik had een Lenovo Lenovo Ideapad S10-3 gekocht had hem vrijdag 02-02-2018 binnen,bij het uitpakken heb ik geconstateerd dat er een knop van de toetsenbord los zit of afgebroken, heb ze tot 2 keer toe een mailtje gestuurd of het geretouneerd kan worden voor een ander, Maar helemaal geen reacties van terug gekregen. Ik wacht af,

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Resolutie probleem

    Dylan21-08-2017

    Aantal weken geleden terug een laptop gekocht bij SES Computers. Zoals ieder mens doet bij het eerste gebruik is de laptop configureren en updaten als het nodig is.

    Nadat ik alles had geconfigureerd en alle updates geïnstalleerd had. Begon het scherm af en toe te flikkeren. Op dat moment dacht ik laat ik maar naar SES Computers gaan misschien weten zij wat er aan de hand is.

    Ben er langs geweest heb daar het verhaal verteld. Zij gingen er gelijk vanuit dat het scherm kapot was. Daarbij hebben ze niet eens naar gekeken of er iets aan mijn instellingen zijn aangepast. Wat ieder expert zou doen om het probleem te kunnen vinden, voordat ze conclusies gaan trekken. Daarbij hebben ze ook nog gezegd dat de reparatie niet onder garantie valt wat eigenlijk wel raar is.

    Ik heb mijn laptop weer ingepakt en heb gezegd dat ik het probleem met iemand anders ga oplossen. En raad het eens! Het probleem is opgelost zonder dat het mij geld heeft gekost. Blijkbaar heeft een van de updates mijn resolutie lager gezet. Dat ook weer in dit geval raar was, maar eind goed al goed het probleem heb ik der mate zelf kunnen oplossen met behulp van een goede vriend.

    Dus de service die SES Computers levert kan vele malen beter.

    SES Computers Klantenservice31-08-2017

    Beste Dylan, dat klinkt niet als heel grondig onderzoek.. Zeker het instellen van de resolutie had de betreffende collega toch wel meteen moeten kunnen zien. Heb je heel toevallig een naam van de betreffende medewerker? Dan kunnen we die daar op aanspreken. Mocht je nog vragen hebben dan ben je altijd van harte welkom

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Prima laptop

    v Lookven13-03-2017

    Laptop van Dell gekocht voor de studie van mijn dochter.
    Omdat ze er toch niet echt heel erg voorzichtig mee is heb ik een stevige refurbished gekocht en het bevalt tot nu toe prima.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Super service!

    Patrick13-03-2017

    Mijn laptop laten repareren bij SES computers, heel snel terug en draait als een jekko! Heel netjes en eerlijk geadviseerd ook. Kom je helaas niet veel meer tegen, vanaf nu vaste klant!!

    Patrick13-03-2017

    FILIAAL DORDRECHT, H.GR PATRICK

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    pcs op kantoor

    Frank van Deursen30-10-2016

    Wij hebben een 3-tal computers gekocht voor ons op kantoor. Leuk contact gehad en de spullen werken tot zover prima. Heb nog geen gebruik gemaakt van de aftersales, maar zou het tot zover zeker aanraden!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    laptop aangekocht 30-09-2016

    Theo25-10-2016

    Bij SES Computers een laptop aangekocht bij levering bleek er iets op te staan wat er niet thuis hoorde.
    In 1e instantie werd mij aangeboden om deze te verwijderen, helaas werd ik als klant niet op tijd serieus genomen en kreeg zo mijn twijfels over refurbished en de manier zoals gegaan is.

    Gelukkig heeft vandaag 25-10-2016 iemand mij van SES Computers gebeld en we hebben van gedachten gewisseld.
    Dit was een zeer goed gesprek waar men gelukkig nu wel open stond van mijn bevindingen en ze betreuren dan ook de gang van zaken en gaan met deze tips en de gegevens aan de slag om toekomst te verbeteren. Dus een 2e kans om toch zo de service te leveren die ze aanbieden.

    Als compensatie van deze helaas gang van zaken is mij iets aangeboden als geste, wat zeer gewaardeerd wordt maar niet de bedoeling is geweest. Aan einde van de streep is alles goed opgelost en is er weer vertrouwen in dit bedrijf.

    Resumé

    Levering en kwaliteitsprijs heeft het niet gelegen,
    Contact met klant is een verbeter puntje wat ze oppakken.

    Al met een herschrijving van mijn vorige review zeker waard. 2e herkansing staan we altijd voor open.


    Geert25-10-2016

    Wat goed dat het toch nog is goedgekomen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Repareren kunnen ze niet

    Alex Hoosemans19-09-2016

    Heb een ASUS laptop vorige week aangeboden, zo dood als een pier. Net buiten de garantie, maar dat kan gebeuren.
    Is van mijn dochter en aangezien ze fotografie doet snap je het al...... onmisbaar. Dat aangegeven met de mededeling; bel me aub als je wat weet en kan hij voor maandag klaar zijn?
    Donderdag maar even gebeld, want je hoort niets. Kreeg te horen dat ze er nog niet een begonnen waren!!!!
    Maar dat zouden ze meteen doen die dag.

    Maandag ook nog maar eens gebeld, na nog steeds geen update ontvangen te hebben. En wat krijg je dan te horen:
    We krijgen hem niet open, het zijn heeeel speciale schroeven. En die schroevedraaier hebben we niet.
    Ik vraag nog; welke schroeven zitten er dan in? Maar geen idee.
    En hoezo duurt het zo lang om daar achter te komen? Jullie hebben hem wel aan mij verkocht, en aangenomen voor reparatie!
    Ik ff googlen; binnen 1 minuut (een minuut) lees ik Torx 5 schroeven, schroevedraaier kost EUR 1,50 bij de Gamma....

    Nu nog steeds een laptop die het niet doet, want ze krijgen hem niet open....

    WAARDELOOS! NOOIT EEN LAPTOP KOPEN DAAR! En zeker niet repareren

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Macbook met korting ik ben toch niet gek

    Anton28-11-2015

    Dat scheelt gewoon veel geld, een tweedhands Macbook ipv een nieuwe. Ik ga dus echt niet meer dan tweeduizend euro betalen voor een nieuwe laptop, ik ben toch niet gek ;), hier had ik er al een voor maar een paar honderd euro.
    Ja, ok, ouder beestje, maar goed genoeg voor mij en nu kan ik ook nog op vakantie haha

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Ik heb ervaring met ex-lease laptop

    Tako Hoppen11-09-2015

    ik heb een ex-lease laptop gekocht voor 160 euro. Prima laptop. Natuurlijk wel iets verouderd dus je moet niet denken dat je er supergraphische computerspellen op kunt spelen ofzo, maar voor internetten, typen en dagelijksgebruik helemaal prima.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Schrijf zelf een review over SES computers

    Uw beoordeling