NederlandReview

  Ervaringen Secuswiss

  Er wordt vaak gezegd dat de crimineel steeds slimmer wordt. Alarmsystemen kunnen dan niet achterblijven. Secuswiss is gespecialiseerd in draadloze alarmsystemen om je huis 24 uur per dag, 7 dagen in de week te beveiligen tegen inbrekers. Je kunt tegenwoordig niet voorzichtig genoeg zijn. Je wilt natuurlijk wel zeker weten dat deze alarmsystemen betrouwbaar zijn. Je hebt spullen in je huis die niet alleen veel geld hebben gekost, maar ook een emotionele waarde hebben. Op NederlandReview lees je recensies van klanten die al een Secuswiss alarmsysteem in huis hebben. Zij vertellen over hun ervaringen met de webshop, zodat jij met een gerust hart op zoek kunt gaan naar een alarmsysteem.

  Over Secuswiss

  Veiligheid gaat boven alles bij Secuswiss. De alarmsystemen die te koop zijn op de website geven je de mogelijkheid om van jouw huis een veilige leefomgeving te maken. De alarmsystemen zijn makkelijk zelf te installeren en kunnen overal ter wereld door jou gecontroleerd worden. Het contract is overigens maandelijks opzegbaar. Alle systemen zijn draadloos en kunnen gekoppeld worden aan een app op je telefoon, zodat jij altijd de volledige controle hebt over de veiligheid van je huis.


  Vooral in de wintermaanden wordt er veel ingebroken, maar eigenlijk moet je het hele jaar goed opletten volgens de politie. Zie hier hoe ze een aantal inbrekers op heterdaad betrappen!

  Voordelen Secuswiss

  – Er worden automatisch 3 personen geraadpleegd zodra het alarm afgaat.
  – Het is mogelijk een beveiliger langs te laten komen.
  – De alarmen maken gebruik van lithium batterijen met een levensduur van 2 jaar.
  – Je kunt het alarm niet hacken, zelfs bij vernieling wordt er een signaal gestuurd.
  – De alarmen maken gebruik van camera’s die ook in het donker filmen.
  – De alarmen zijn huisdiervriendelijk.
  – Alle alarmen zijn draadloos en hebben een bereik van 100 meter.
  – Je wordt altijd op de hoogte gehouden van notifications via de app.
  – Het systeem is flexibel en kan op ieder huis geïnstalleerd worden.
  – Alle producten worden weergegeven in een duidelijk datafeed.
  – De alarmsystemen hebben 3 jaar productgarantie

  Assortiment Secuswiss

  – Alarmen
  – HD camera’s
  – Bewegingssensoren
  – Raam/ deur sensoren
  – Sirenes
  – Gebroken glas detectors
  – Waterlek detectors
  – Rookmelders
  – RFID keypads
  – Afstandsbedieningen

  Klachten, vragen of opmerkingen?

  Voor vragen is het altijd verstandig eerst een kijkje te nemen bij de veelgestelde vragen die al beantwoord zijn op de website. Secuswiss heeft ook een community waar je blogposts kun lezen over veiligheid, vragen kunt stellen op het forum en een test kunt doen of jij veilig genoeg leeft. Hier vind je ook alle Social Media waar Secuswiss op te vinden is. Als je in de community niet gevonden hebt wat je zocht, dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Je kunt maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30 bellen op 020-3330515. Of maak gebruik van het contactformulier dat te vinden is op de website.

  Hoe veilig is Secuswiss?

  Heb jij een beveiligingssysteem aangeschaft bij Secuswiss? Voel jij je nu eindelijk veilig in je eigen huis? Of is er bij jouw thuis alsnog ingebroken? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met Secuswiss. Zijn de alarmen betrouwbaar? Is het alarmsysteem eenvoudig zelf te installeren? Werkt de app altijd optimaal? Jouw beoordeling van de webshop helpt nieuwe klanten.

  Je voelt je altijd veilig met de beveiligingssystemen van Secuswiss, maar is het echt betrouwbaar? Lees de reviews met de ervaringen van klanten.

  Secuswiss
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  8
  80% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8,4

  Service

  6,4

  Prijs

  8

  Leveren

  8,8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Geen contact mogelijk

  Telefonisch niet bereikbaar en per mail geen reacties. Zit nu met een niet werkend systeem... prijs lijkt goed maar voor iets dat niet werkt is alles te duur.

  Door: Tjeerd01-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Service is een raar woird voor secuswis

  Nadat het systeem is aangelegd waarbij ikzelf niet aanwezig was en dus ook geen app kon laten zien is de moteur vertrokken en toen ik de app geïnstalleerd had werkte het niet dus ik denk bel de klantenservice maar ja die zijn er tot 1700 of als je eerder beld zijn ze niet telefonisch bereikbaar en maken ze een terugbelverzoek maar ook dat duurt enkele dagen en krijg je nog geen duidelijk antwoord. Soms belt er iemand die je vervolgens doorschakeld met een engels sprekende monteur.maar na 2 weken nog niks

  Door: Johan Smit27-08-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Heel tevreden!

  Ze kwamen bij mij aan de deur voor dit systeem, voor 1 euro per dag beveiligd zijn met alle service en onderhoud inbegrepen, echt heel scherp. Heb hem nu 2 maandjes en het bevalt me echt onwijs goed. Ik check dagelijks wat er gebeurt thuis op de app nu ik op vakantie ben, heel fijn idee. Echt een aanrader dit systeem! Thanx!

  Door: Martijn22-08-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Ideaal systeem tegen inbraak voor ons huis

  Ideaal systeem. Wij wonen vrij afgelegen tussen twee dorpen in de Veluwe en het is in de buurt al een aantal keer raak geweest de afgelopen maanden. Wij hebben daarom een alarmsysteem aangeschaft via Secuswiss en dat geeft een veel veiliger gevoel. We hebben wel een aantal keer gehad dat het alarm per abuis af ging, maar het is ons de moeite zeer zeker helemaal waard geweest, want ons huis hebben de inbrekers uit de buurt nog altijd overgeslagen en ik hoop dat dat zo blijft. Het is zeer professioneel en uitgebreid geïnstalleerd. We hebben zelf weinig technische kennis toch is alles goed gelukt.

  Door: Marjan25-01-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Erg goed

  Erg goede ervaring met secusswiss. Na een inbraak heb ik gelijk een compleet platinum systeem aangeschaft en werkt zeer goed. Lage maandelijkse kosten...en geen dief die bij mij nog durft in te breken ;-)

  Door: Johan22-01-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Schrijf zelf een review over Secuswiss

  Uw beoordeling