NederlandReview

  Ervaringen Seasons

  Wanneer je houdt van het pure buitenleven, waarin alle seizoenen weer nieuwe dingen te bieden hebben dan is het blad Seasons waarschijnlijk iets voor jou. Het staat boordevol met de mooiste plaatjes van tuinen maar ook interieurs waardoor je zelf op nieuwe ideeën zult worden gebracht. Daarnaast biedt het nog veel meer zoals recepten waarbij de producten van de verschillende seizoenen worden gebruikt en heel veel informatie, DIY’s en tips. Wat de abonnees van het blad en de bijbehorende site vinden lees je hier.

  Over Seasons


  Seasons is een magazine dat 9 keer per jaar wordt uitgegeven door New Skool Media B.V. Het blad Seasons staat vol met creatieve informatie die aangepast is aan de seizoenen: zomer, lente, herfst en natuurlijk winter. In het blad en op de bijbehorende website kun je inspirerende ideeën opdoen op het gebied van o.a. decoratie, koken en reizen. Verder vind je er een pagina met een agenda waarop het laatste nieuws te vinden is over welke tentoonstellingen, lezingen en open tuindagen je kunt bezoeken en wat er allemaal te doen is zoals een Seasons workshop. Kortom, alles wat met huis en tuin te maken heeft en daarbuiten.


  Girl for all seaons uit Grease 2

  Diensten


  Op de website van Seasons kun je natuurlijk allereerst een abonnement afsluiten voor het blad Seasons. Hierbij heb je de keuze uit verschillende lidmaatschappen, al dan niet met een cadeau zoals een Seasons agenda of jaarkalender. Tenzij het uitdrukkelijk vermeld wordt, wordt het abonnement stilzwijgend verlengd. Dit is echter nog maar het begin van wat Seasons te bieden heeft, op de website vind je nog veel meer:

  • Acties – Een actiepagina met vooral veel kortingsacties op uitjes voor abonnees.
  • Culinair – Een pagina boordevol allerlei recepten.
  • Reizen – Met o.a. tips over bijzondere logeeradressen middenin de natuur.
  • Wonen – Met o.a. tips op het gebied van shopping, styling en tuin en zelfmaakideeë.,
  • Natuur – Allerlei artikelen over planten, dieren, etc.
  • Agenda – Een overzicht van activiteiten met bijbehorende informatie voor binnen of buiten.
  • Shop –Een webshop met de Seasons wooncollectie, boeken, Seasons bloemen en een Home & Garden collectie.

  Verzenden en betalen


  Dat bij een kleine bestelling de verzendkosten € 5,95 is, is nog wel te achterhalen. Bij een hoger bedrag echter wordt de verzending gratis, bij welk bedrag precies is niet te vinden op de website. Je kunt je bestelling van producten uit de webshop of het abonnement van het magazine betalen door middel van iDeal, creditcard of PayPal.

  Klachten


  Wanneer je een klacht hebt dien je deze binnen 8 dagen na het ontstaan daarvan te melden bij New Skool Media B.V. Deze klacht moet ter attentie van de Afdeling Klantenservice worden gestuurd via klantenservice@newskoolmedia.nl of je kunt ze ook telefonisch bereiken op (085) 888 5585. Zij zullen binnen twee weken schriftelijk op de klacht reageren.

  Laat hier jouw review over Seasons achter!


  Ben jij al lid van dit magazine, dan kun jij ons helpen door te vertellen wat je zo mooi vindt aan het blad, ook aanmerkingen zijn hier van harte welkom. Zo kunnen anderen gemakkelijker beslissen of het ook een geschikt blad voor hen is!

  Wat vinden abonnees van het Seasons magazine? Krijg je echt waar voor je abonnementsgeld of is het blad toch te duur voor wat je ervoor terugkrijgt?

  Seasons
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  3
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Seasons

  Uw beoordeling

  Kookboek

  Na bestelling van een boek zou de levertijd 2-3 werkdagen zijn. Inmiddels 2 WEKEN verder en nog niets ontvangen.
  Tussentijds geen update, communicatie of track & trace.
  Slechte service. Geen aanrader om te bestellen.

  Door: Stolwijk09-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Eens maar nooit weer

  Na 6 maanden zijn onze garagedeuren nog niet afgerond.
  Beton is 2 x hersteld en nog niet goed, zelfs de stoep zat onder het cement.
  Afwerkstrips zijn nog steeds niet gemonteerd.
  De ene deur sluit niet volledig, de ander is niet waterdicht omdat een staande niet horizontaal is.
  De eigenaar denkt dat wij altijd masr onder werktijd klaar moeten staan in plaats van hijzelf want 6 maanden over zo'n klusje doen is absurd.
  Maar wel zeuren over de betaling.
  Klant is absoluut geen koning.

  Door: Garagedeur15-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Seasons een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Seasons. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Seasons actief?

  Seasons is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Seasons gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.