Schoenmaatjes

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Schoenmaatjes

Zoek je een bedrijf waar je online schoenen en toebehoren kunt kopen voor meisjes, jongens en baby’s? Dan zou Schoenmaatjes voor jou misschien wel een goed bedrijf kunnen zijn. Lees de reviews via NederlandReview om zelf een objectief beeld te kunnen schetsen.  


Wat is Schoenmaatjes?

 


Je kunt bij dit bedrijf schoenen en toebehoren kopen voor baby’s, meisjes en jongens. Deze artikelen kun je online aanschaffen. Enkele merken waarvan het bedrijf schoenen verkoopt zijn Converse, Develab, Puma, Skechters en Timberland.  


Leveringen en bestellingen

 


Schoenmaatjes is een bedrijf waar je altijd kunt bestellen. Bestellingen kun je doen via mobiel, een tablet of via de computer. Mocht je met behulp van een hulpmaatje het juiste schoentje hebben besteld, dan zul je een mail ontvangen. Het bedrijf stelt op haar website alles in het werk om de bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te laten bezorgen. Het bedrijf pakt de schoentjes uit de schoenenkast, pakt ze in en geeft ze vervolgens mee aan de postbezorger. Je zult daarna gelijk een mail ontvangen, zodat je de bestelling kunt volgen. Bestelmaatje probeert te zorgen dat je maar 1 tot 2 nachtjes hoeft te wachten totdat de bestelling bij je thuis zal zijn.  


Betaalmogelijkheden

 


Het bedrijf stelt dat je bij Schoenmaatjes iedere keer makkelijk en veilig op verschillende manieren kunt betalen. Als de betaling is gedaan dan zul je een mail ter bevestiging ontvangen. BIj Schoenmaatjes kun je betalen met iDeal, Creditcard (Visa of Mastercard) en Paypal. Personen die in België wonen kunnen betalen via Mister Cash. Mocht je betaalde gerelateerde vragen hebben dan kun je een hulpmaatjes van het bedrijf bellen of een bericht sturen via e-mail, Instagram en Facebook.  


Retour en ruilen

 


Mocht je je bestelling terug willen sturen of ruilen dan gelden er een aantal regels. Het bedrijf geeft aan dat ze allereerst willen dat je tevreden met je bestelling bent. Mocht je de bestellingen toch niet leuk vinden is er een mogelijkheid om deze terug te sturen. De termijn die hiervoor geldt is 30 dagen. Bij retour zending is het wel zo dat je de schoenen niet gedragen mag hebben. Je moet de schoenen terug sturen met een retourformulier welke is bijgevoegd in de doos.    


Handige wetenswaardigheden

 


De website heeft een speciale pagina waar je antwoord krijgt op de meest gestelde vragen. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met het bedrijf. Mocht je deze klantenservice willen bellen is het telefoonnummer +31 (0) 88 - 1233 061. Het bedrijf is op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar.  


Klachten en garantie

 


Mocht je ergens niet over tevreden zijn, dan moet je allereerst contact opnemen met de 'hulpmaatjes' van dit bedrijf. Je kunt dan een e-mail sturen naar info@schoenmaatjes.com. Geef aan wat de klacht is en stuur indien het mogelijk is een foto mee. Schoenmaatjes geeft tot 6 maanden nadat de schoentjes zijn gekocht garantie. Mocht het zo zijn dat de schoenen ouder zijn dan drie maanden, kunnen mensen in aanmerking komen voor een gedeelde vergoeding. De volledige procedure is te lezen op de website van dit bedrijf.  


Welke klantervaringen zijn er bij Schoenmaatjes?

 


Ben je klant bij Schoenmaatjes? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. Welke producten heb jij hier gekocht? Ben je tevreden over die aankopen? Ga je in de toekomst vaker artikelen kopen bij Schoenmaatjes? We stellen het zeer op prijs als jij je mening geeft via NederlandReview. Mede door jouw inbreng kunnen we het grootste objectieve en onafhankelijke bedrijf van Nederland blijven.    

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)