NederlandReview

  Ervaringen Schilderijenstore

  Als je een lege muur in je huis hebt dat wil je daar misschien wel een mooi schilderij hangen. het vinden van het juiste schilderij is echter nog niet zo makkelijk. Misschien vind je wel wat je zoekt bij Schilderijenstore. Maar wat voor een kwaliteit popart schilderijen zullen ze verkopen? Hoe zal zo’n modern schilderij in jouw huiskamer staan? Zal het abstracte schilderij wel dezelfde kleuren hebben als op de website? Zal het lang duren voor de klantenservice van Schilderijenstore jouw nieuwe poster voor je woonkamer komt bezorgen? En wat zal de klantenservice van Schilderijenstore zeggen als je ze nodig mocht hebben? Alleen mensen die al een schilderij of poster van Schilderijenstore aan de muur hebben hangen kunnen je hierover informeren. Lees hun reviews om een indruk te krijgen van hoe het er bij Schilderijenstore echt aan toegaat. Hun ervaringen, cijfers, meningen en beoordelingen zullen je laten zien of Schilderijenstore de juiste plek is om schilderijen bij te bestellen.

  Over Schilderijenstore

  Schilderijenstore is een kunstwinkel waar je schilderijen voor je huis kan vinden. Ze hebben schilderijen in vele verschillende thema’s beschikbaar. Zo is er een set prachtige poparts verkrijgbaar. Dit zijn populaire schilderijen die allemaal aan de stijl van kunstenaar Andy Warhol doen denken. Dus als je een schilderij zoekt gebaseerd op een bepaalde film, cartoon, band, maffia of muziekgroep zou je die hier wel een tegen kunnen komen. Het kan een echte eyecatcher zijn in je woonkamer. Dit is echter niet voor iedereen weggelegd. Misschien houdt je wel meer van een schilderij waarmee je echte Feng Shui in huis haalt. Andere thema’s die Schilderijenstore heeft zijn landschappen, keukens, bomen, Afrika, steden en natuur. Er is dus voor iedereen wel iets wils. Je kan bijvoorbeeld Egypte of Afrika in huis halen of juist rust creëren met een natuurtafereeltje. Mocht je niet zo van de afbeeldingen zijn dan kun je altijd nog kiezen voor een abstract schilderij. Dit is een moderne vorm van kunst die niet uit afbeeldingen maar uit lijnen, vlakken en vormen bestaat. Alle schilderijen in deze categorie hebben een 3D-effect. Je kunt ze krijgen als één schilderij maar ook als drieluik. En als laatste zijn er ook nog eens posters.


  Popart bij Schilderijenstore.nl.

  Diensten van Schilderijenstore

  Alle schilderijen van Schilderijenstore kunnen gemakkelijk online worden besteld. De bezorgservice brengt jouw abstracte of moderne schilderij dan netjes bij je thuis. Ook heeft deze kunstwinkel een klantenservice om je te helpen als je wat advies nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Schilderijenstore

  Heb je zelf al eens een schilderij bij Schilderijenstore gekocht? Dan willen wij graag alles horen over jouw eigen ervaring met deze kunstwinkel. Hoe makkelijk was het om een popart schilderij te bestellen via hun website? Was het abstracte schilderij in het echt net zo mooi als op de foto? Duurde het lang voor de bezorgservice van Schilderijenstore jouw nieuwe natuurschilderij kwam bezorgen? En wat zei de klantenservice van Schilderijenstore toen je niet zeker wist of het nou allemaal wel goed ging met bestellen? Laat een Schilderijenstore review achter en vertel ons hoe jij over deze kunstwinkel denkt.

  Schilderijenstore
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Schilderijenstore

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Schilderijenstore een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Schilderijenstore. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Schilderijenstore actief?

  Schilderijenstore is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Schilderijenstore gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.