NederlandReview

  Ervaringen Scheer & Foppen

  ________________________________________________________
  Scheer en Foppen is in 2016 failliet verklaard. Maar je kunt hier nog wel je ervaring of memorial achterlaten. Hoe ervaarden Nederlanders Scheer en Foppen?
  ________________________________________________________

  Op zoek naar ervaringen van andere consumenten met de webshop van Scheer & Foppen? Blijf dan vooral verder lezen. Scheer & Foppen is de bekende winkelketen voor elektrische apparatuur, van wasmachine tot grasmaaier en van videocamera tot tablet. Naast de fysieke winkelketens heeft Scheer & Foppen nu ook een uitgebreide webshop.

  Over Scheer & Foppen

  Scheer & Foppen is een electronica bedrijf met maar liefst 57 vestigingen in Nederland. Scheer & Foppen is zich echter aan het uitbreiden naar het web om zo de consument nog beter van dienst te kunnen zijn.
  Het bedrijf heeft als doel de consument zo goed mogelijk te informeren alvorens deze producten aanschaft. Dit doen ze onder meer door duidelijkheid te verschaffen over energieverbruik van apparaten, snelle levering en een groot assortiment.

  Een productuitleg van Scheer & Foppen over de Bosch diepvriescombinatie. Eén van de vele producten bij ze:

  Diensten

  In de webshop van Scheer & Foppen kan je terecht voor vrijwel alles wat ook verkrijgbaar is in de fysieke winkels. Of het nu gaat om computers, multimedia, of electronica, de webshop biedt het allemaal. Om je ondanks dat je online koopt zo goed mogelijk te begeleiden in het proces van productaanschaf is er de mogelijkheid om producten gemakkelijk te vergelijken om zo de juiste keus voor jouw situatie te maken. Daarnaast kan je online chatten met medewerkers van Scheer & Foppen om zelfs thuis het beste advies te krijgen.
  Als je eenmaal besteld hebt is je bestelling, mits deze voorradig is, binnen 24 uur bij je thuis via PostNL. Ook kan je kiezen voor levering via PostNL My Time zodat het product ’s avonds geleverd kan worden. Zelf afhalen op een locatie is ook mogelijk, zo ben je zeker dat je product er is en ga je niet voor niets naar de winkel.
  Mocht je onzeker zijn over juiste installatie van de electronica biedt Scheer & Foppen de optie van installatie van apparatuur aan huis.

  Scheer & Foppen is Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd en dit geeft dus ook een zekere garantie.

  Klachten

  Scheer & Foppen neemt klachten erg serieus. Op de website staat een duidelijk diagram met de stappen die je kunt ondernemen om een klacht in te dienen. Dit diagram loopt zelfs tot aan de geschillencommissie Thuiswinkel, dit geeft aan dat Scheer & Foppen serieus omgaat met klachten en het eigenlijk niet tot de geschillencommissie wil laten komen.

  Er zijn weinig substantiële klachten afgezien van een verkeerde levering hier of daar. Online gaat Scheer & Foppen hier diep op in en geeft duidelijk aan wat hun stappen zijn om het te proberen op te lossen. Of dit altijd lukt is een andere vraag, maar het bedrijf geeft duidelijk niet de standaard antwoorden.

  Vandaag besteld, morgen in huis wordt lovend over gesproken en is dus ook echt zo. Tenzij het onverhoopt niet op voorraad is, maar dit gebeurt weinig. Al met al zijn er niet veel negatieve klachten, het is dan ook niet voor niets dat Scheer & Foppen een Thuiswinkel Waarborg certificaat heeft.

  Heb jij een ervaring met Scheer & Foppen online die je graag wilt delen? Laat dan hier je review even achter.

  Scheer en Foppen is helaas failliet; reviews achterlaten heeft geen zin meer. Wel kun je memorials schrijven en kijken hoe werd de winkel werd beoordeeld.

  Scheer & Foppen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  6.8
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  9
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  4.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Scheer & Foppen

  Uw beoordeling

  jammer dat ze niet meer bestaan

  Ik vond het echt een leuke winkel. Jammer dat ze niet meer bestaan!

  Door: Lisse 27-03-2017
  cdocvuxqwl30-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8
  rating

  Laptop besteld, maar nooit geleverd

  Een hele tijd geleden een laptop besteld bij Scheer & Foppen, maar tot op de dag van vandaag heb ik deze laptop nog nooit gezien. Na diverse mailtjes en belletjes uiteindelijk te horen gekregen dat dit het gevolg was van het faillissement van de keten. Ik had wel betaald en was bang dat ik mijn geld niet terug zou krijgen. Wederom heel veel contact gehad met de medewerkers en uiteindelijk toch gelukt om mijn geld terug te krijgen. Duizend maal dank aan de medewerkers die zich voor mij hebben ingezet, dit waardeer ik ten zeerste.

  Door: Wendy S. 07-02-2017
  aqqrrcghxo30-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  2e hands

  Voor onze zoon een nieuwe laptop gekocht, maar deze bleek bij aankomst thuis al een vorige eigenaar te hebben gehad.-:(

  Door: Peter30-12-2015
  kipgudbuwy30-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  floppy's kopen

  oh ja hier kon je vroeger altijd floppy's kopen!! Bestaat dit nog haha?

  Door: Jacob18-10-2015
  mfvcppbdaz30-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Scheer & Foppen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Scheer & Foppen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Scheer & Foppen actief?

  Scheer & Foppen is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Scheer & Foppen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.