Scheer & Foppen

Alle reviews

Scheer & Foppen

50% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (4)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  jammer dat ze niet meer bestaan

  Ik vond het echt een leuke winkel. Jammer dat ze niet meer bestaan!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Laptop besteld, maar nooit geleverd

  Een hele tijd geleden een laptop besteld bij Scheer & Foppen, maar tot op de dag van vandaag heb ik deze laptop nog nooit gezien. Na diverse mailtjes en belletjes uiteindelijk te horen gekregen dat dit het gevolg was van het faillissement van de keten. Ik had wel betaald en was bang dat ik mijn geld niet terug zou krijgen. Wederom heel veel contact gehad met de medewerkers en uiteindelijk toch gelukt om mijn geld terug te krijgen. Duizend maal dank aan de medewerkers die zich voor mij hebben ingezet, dit waardeer ik ten zeerste.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2e hands

  Voor onze zoon een nieuwe laptop gekocht, maar deze bleek bij aankomst thuis al een vorige eigenaar te hebben gehad.-:(

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  floppy's kopen

  oh ja hier kon je vroeger altijd floppy's kopen!! Bestaat dit nog haha?

Anderen bekeken ook

Big Green Smile
11 reviews

Big Green Smile NL, de webshop voor al uw natuurlijke producten? Lees beoordelingen! Ben je ook benieuwd naar de reviews over Big Green Smile ...

Christine Le Duc
15 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

AliExpress
24 reviews

Bent u ook benieuwd hoe het winkelen op AliExpress andere gebruikers is bevallen? Veel mensen die online shoppen komen vroeg of laat terecht bij Al...

VI - voetbal international
7 reviews

Hoe denken andere mensen over Voetbal International? Zijn ze blij met hun huidige abonnement en als ze niet blij waren met hun abonnement konden ze...

Scheer & Foppen

________________________________________________________
Scheer en Foppen is in 2016 failliet verklaard. Maar je kunt hier nog wel je ervaring of memorial achterlaten. Hoe ervaarden Nederlanders Scheer en Foppen?
________________________________________________________

Op zoek naar ervaringen van andere consumenten met de webshop van Scheer & Foppen? Blijf dan vooral verder lezen. Scheer & Foppen is de bekende winkelketen voor elektrische apparatuur, van wasmachine tot grasmaaier en van videocamera tot tablet. Naast de fysieke winkelketens heeft Scheer & Foppen nu ook een uitgebreide webshop.

Over Scheer & Foppen
Scheer & Foppen is een electronica bedrijf met maar liefst 57 vestigingen in Nederland. Scheer & Foppen is zich echter aan het uitbreiden naar het web om zo de consument nog beter van dienst te kunnen zijn.
Het bedrijf heeft als doel de consument zo goed mogelijk te informeren alvorens deze producten aanschaft. Dit doen ze onder meer door duidelijkheid te verschaffen over energieverbruik van apparaten, snelle levering en een groot assortiment.

Diensten
In de webshop van Scheer & Foppen kan je terecht voor vrijwel alles wat ook verkrijgbaar is in de fysieke winkels. Of het nu gaat om computers, multimedia, of electronica, de webshop biedt het allemaal. Om je ondanks dat je online koopt zo goed mogelijk te begeleiden in het proces van productaanschaf is er de mogelijkheid om producten gemakkelijk te vergelijken om zo de juiste keus voor jouw situatie te maken. Daarnaast kan je online chatten met medewerkers van Scheer & Foppen om zelfs thuis het beste advies te krijgen.
Als je eenmaal besteld hebt is je bestelling, mits deze voorradig is, binnen 24 uur bij je thuis via PostNL. Ook kan je kiezen voor levering via PostNL My Time zodat het product ’s avonds geleverd kan worden. Zelf afhalen op een locatie is ook mogelijk, zo ben je zeker dat je product er is en ga je niet voor niets naar de winkel.
Mocht je onzeker zijn over juiste installatie van de electronica biedt Scheer & Foppen de optie van installatie van apparatuur aan huis.

Scheer & Foppen is Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd en dit geeft dus ook een zekere garantie.

Klachten
Scheer & Foppen neemt klachten erg serieus. Op de website staat een duidelijk diagram met de stappen die je kunt ondernemen om een klacht in te dienen. Dit diagram loopt zelfs tot aan de geschillencommissie Thuiswinkel, dit geeft aan dat Scheer & Foppen serieus omgaat met klachten en het eigenlijk niet tot de geschillencommissie wil laten komen.

Er zijn weinig substantiële klachten afgezien van een verkeerde levering hier of daar. Online gaat Scheer & Foppen hier diep op in en geeft duidelijk aan wat hun stappen zijn om het te proberen op te lossen. Of dit altijd lukt is een andere vraag, maar het bedrijf geeft duidelijk niet de standaard antwoorden.

Vandaag besteld, morgen in huis wordt lovend over gesproken en is dus ook echt zo. Tenzij het onverhoopt niet op voorraad is, maar dit gebeurt weinig. Al met al zijn er niet veel negatieve klachten, het is dan ook niet voor niets dat Scheer & Foppen een Thuiswinkel Waarborg certificaat heeft.

Heb jij een ervaring met Scheer & Foppen online die je graag wilt delen? Laat dan hier je review even achter.

 

Scheer en Foppen is helaas failliet; reviews achterlaten heeft geen zin meer. Wel kun je memorials schrijven en kijken hoe werd de winkel werd beoordeeld.

}