NederlandReview

  Ervaringen Schaduwdoekplaza

  In Nederland hebben we het hele jaar door maar weinig dagen met zon. Zelfs in de zomermaanden is de zon vaak nog ver te zoeken. Het probleem is dat het bloedheet is als de zon dan toch een keer schijnt. Bovendien is onze huid ook helemaal niet gemaakt om zoveel zonlicht te weerstaan, daarom is een schaduwdoek voor in de tuin geen gek idee. Je kunt van het warme weer genieten zonder te verbranden en een schaduwdoek kan ook als het regent gebruikt worden om droog te zitten. Waar kun je zo’n magische doek echter vinden? Schaduwdoekplaza is één van de winkels waar je een schaduwdoek kunt kopen, maar wat vinden hun klanten van de doeken? Dat lees je hier in hun reviews en beoordelingen!

  Over Schaduwdoekplaza
  Er zijn veel grootaanbieders van schaduwdoeken te vinden. Schaduwdoekplaza is nog één van de weinige speciaalzaken die de concurrentie kan verslaan. Ze gebruiken hun ervaring en kennis om de concurrentie altijd een stap voor te zijn. Verder richten ze zich op het bieden van de beste kwaliteit. Ze willen altijd het beste voor hun klanten. Zo proberen ze zich te onderscheiden van anderen. Ze bieden klanten een goede service, zodat zij ervoor kiezen hun schaduwdoek bij Schaduwdoekplaza te bestellen.


  Bekijk hier de collectie van Schaduwdoekplaza!

  Diensten Schaduwdoekplaza
  Om klanten te overtuigen dat zij de allerbeste zijn op het gebied van schaduwdoeken, geven ze klanten altijd extra’s. Ze zijn bijvoorbeeld de enige aanbieder van schaduwdoeken die een 24 uur levering heeft. Heb je voor 22:00 besteld, dan heb je jouw schaduwdoek de volgende dag al in huis. Wel zo handig als de zon weer gaat schijnen. Verder kunnen klanten die op zoek zijn naar advies 24/7 gebruikmaken van de LiveChat. Je wordt altijd meteen te woord gestaan en geholpen. Al je vragen worden beantwoord en je krijgt altijd tips om de beste keuze te maken. Je vindt in de webshop overigens niet alleen schaduwdoeken. Ze hebben ook harmonicadoeken, rolgordijnen, maatwerk, pergola’s en verschillende bevestigingsmaterialen. 

  Klantenservice Schaduwdoekplaza
  Je wilt bij problemen natuurlijk direct contact op kunnen nemen met een medewerker. Ook voor klachten is de chat op de website altijd beschikbaar. Wil je liever met iemand spreken, dan kun je bellen op het telefoonnummer. Is zowel bellen als de chat geen optie, dan kun je ook mailen naar info@schaduwdoekplaza.nl of het contactformulier invullen op de website. Probeer altijd eerst je klacht te melden bij Schaduwdoekplaza, voordat je jouw beoordeling geeft op NederlandReview. De klantenservice kan jouw klacht wellicht naar tevredenheid afhandelen. 

  Geef jouw mening over Schaduwdoekplaza!
  Kun jij het hele jaar door genieten van jouw tuin door de schaduwdoek uit de webshop? Of heb jij een prachtige pergola van Schaduwdoekplaza in de tuin staan? Geef dan jouw mening over de webshop en schrijf een review. Je kunt alles vertellen over jouw ervaringen met Schaduwdoekplaza. Geef de webshop een compliment of vertel wat ze beter kunnen doen. Wat vind je van de kwaliteit van de producten? Werd de schaduwdoek echt de volgende dag geleverd? En wat vind je van de prijs? Laat het allemaal weten en help andere klanten met jouw review!

  Krijg je bij Schaduwdoekplaza altijd de beste kwaliteit? Wat zijn de ervaringen van hun klanten? Zijn de schaduwdoeken veilig? Lees hier hun reviews.

  Schaduwdoekplaza
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  3,8
  29% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  4,8

  Service

  3,2

  Prijs

  4,6

  Leveren

  2,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Bereikbaar??

  Rutger Brouwer16-02-2019

  Ik heb een schaduwdoek van jullie dat kapot is en ik wil aanspraak maken op de garantie. Wanneer nemen jullie de telefoon eens op??

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Bedankt voor de feedback

  Schaduwdoekplaza21-11-2018

  Beste Klanten,

  De meeste van jullie hebben we gelukkig al persoonlijk benaderd. Inmiddels hebben we onze klantbeleving verbeterd en hopen we dat deze problemen niet meer voorkomen.

  We hopen jullie graag terug te zien om dit te ervaren.

  Groet,
  Team SDP

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  6

  Slechte klantenservice en geen levering

  Joel van boxtel06-10-2018

  Online besteld voor 22.00 uur maar helaas word er de volgende dag alleen een doek geleverd en niet de complete bestelling met bevestigings beugels en dergelijke. De klantenservice heb ik meerdere keren gebeld maar daar word geen enkele keer de telefoon opgenomen en op mijn e-mails word niet gereageerd.
  Hierdoor kunnen we dus niet door met ons project en hebben we dus ook nog eens te veel betaald!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Dramatisch

  Sandra de Mol04-08-2018

  Twee weken geleden een schaduwdoek besteld; zou de volgende dag bezorgd worden. Ondertussen na herhaaldelijk bellen en mailen nog niets ontvangen. Ook mijn geld nog niet retour ontvangen. Meestal word ik vriendelijk te woord gestaan, maar gewenste acties blijven uit.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Geen levering

  R kuiken31-07-2018

  Op 27 juli 2018 artikel besteld met 24 uurslevering. Op 31juli nog stedds niets ontvangen ondanks herhaaldelijk bellen.
  Inmiddels wordt d telefoon niet meer opgenomen.
  Vooral niets meer bestellen

  R kuiken01-08-2018

  Inmiddels hebben ze gereageerd, artikel is niet op voorraad en storten het geld terug

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Geen 24 uurs levering.

  Evert28-07-2018

  Leuke aanbieding harmonicadoek.
  Gebeld en ja voor 22.00 besteld volgende dag in huis... Niet dus!
  Had om 11.00 besteld en helemaal niks in huis de volgende dag. Wel 9.95 verzendkosten in rekening brengen. Vrijdag telefonisch niet bereikbaar. Ben benieuwd of er überhaupt iets komt, geen track and trace, niks.
  Niet nog een keer voor mij en iedereen die ik ken...

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  slechte levering

  Renee Zuurd-Pots26-07-2018

  op 24-07 een bestelling geplaatst. Er stond bij voor 22:00 besteld de volgende dag in huis. Nou op 25-07 niks in huis. nu 26-07 maar even gebeld; ja hij wordt vandaag naar u verzonden.
  Vind ik een slechte zaak, had ik net zo goed ergens anders kunnen gaan kijken. Puur bij hun besteld ivm snelle levering, nou niet dus.

  Bestelling maar geanuleerd en ga wel ergens anders heen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6

  Schrijf zelf een review over Schaduwdoekplaza

  Uw beoordeling