NederlandReview

    Ervaringen Scapino

    Scapino: Ervaringen

    Hou jij van koopjes als het gaat om schoenen of kleding? Misschien kom jij dan wel vaak bij de Scapino! Maar is goedkoop geen duurkoop: koop je hier ondanks de lage prijzen wel goede producten? Hoe is de service? Zijn er wel echt goede aanbiedingen en voordeeltjes te halen in deze winkel? Wat voor merken worden hier aangeboden? En wat hebben ze allemaal voor kleding, kun je er ook terecht voor sportoutfits of galajurken? Laat je mening achter en lees wat anderen te zeggen hebben over deze discounter in schoenen en kleding!

    Werken bij Scapino

    Over Scapino

    Scapino werd opgericht in 1974 en bestaat dus al meer dan veertig jaar. Met ruim tweehonderd winkels verspreid over heel Nederland noemt het zich inmiddels de grootste aanbieder op het gebied van schoenen, mode, sport- en vrijetijdsartikelen. Je kunt er terecht voor allerlei soorten schoenen: van suffe sandalen tot hippe sneakers, van regenlaarzen tot hoge hakken. Maar je kunt ook de rest van je outfit bij de Scapino scoren, van ondergoed tot t-shirts, rokjes, jassen, bikini’s, broeken, enzovoorts. Voor mannen, vrouwen en kinderen. Maak je outfit af met de verschillende accessoires, zoals tassen, riemen, mutsen, petten en sjaals. Ook de merken zijn legio: Nike, Adidas, Puma, Crocs, Asics, Le Coq Sportif, Oiboi, Mountain Peak, Disney, Dr. Visser, Ecco, Barbie, Hello Kitty, Snoopy, Blue Box, Tunturi, et cetera. In sommige winkels is een stuk winkelruimte gereserveerd voor Aktiesport, waardoor het aanbod laag geprijsde sportmerken nog is uitgebreid. Steeds meer Scapinowinkels zullen uitgroeien tot zo’n shop-in-shop.

    Diensten van Scapino

    In de winkels en online geldt een laagsteprijsgarantie: zie je hetzelfde product elders in Nederland binnen veertien dagen na aankoop goedkoper, dan krijg je het verschil contant terug. Online vind je de lijst voorwaarden waaraan je dan moet voldoen. Niet alleen in de winkel, ook via de website van Scapino kun je het assortiment bekijken en bestellen. Er zijn exclusieve weekdeals en extra kortingen in de online outlet. Wil je het laten thuisbezorgen, dan kost dat 1 euro, ook als je het naar België laat sturen. Je kunt rustig thuis passen wat je hebt gekocht en hoeft pas na veertien dagen te betalen. Mocht dat wat je hebt aangeschaft, toch niet helemaal bevallen of alweer uit elkaar vallen van ellende, dan kun je het gratis retourneren bij een Intreza Shoepoint. Meld je je online aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je niet alleen de nieuwste producten en aanbiedingen van Scapino in je inbox, maar krijg je ook direct een speciale aanbieding, zoals tien euro korting bij je eerstvolgende aankoop online. Je kunt je online aankopen afrekenen met iDeal, AfterPay, credit card (VISA of MasterCard) of in een Scapinowinkel. Ook is de Fashioncheque geldig, zowel in de winkel als op Scapino.nl.

    Klachten over Scapino

    Niet helemaal tevreden over Scapino? Dan kun je op verschillende manieren contact opnemen. Online vind je een uitgebreide lijst met veel gestelde vragen, ingedeeld per thema. Ook kun je via een van de emailformulieren contact opnemen of gebruik maken van het gratis telefoonnummer 0800-Scapino, dat zes dagen per week bereikbaar is.

    Wat vind jij van de Scapino? Koop je hier graag, of juist liever niet? Laat je mening achter bij NederlandReview!

    Zijn de schoenen en dames/heren kleding goed en/of goedkoop? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen bij Scapino. Zodat u weet waar en wat u koopt!

    Scapino
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (30)

    7.2
    67% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.2
    Service
    rating
    6.2
    Prijs
    rating
    8.2
    Leveren
    rating
    6.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Blenzo blamage

    Voordat er iemand gaat zeuren: "moet je dit nu aan Nederland laten weten", ja ook dit mag wel eens geschreven worden.
    Ongeveer een jaar geleden kochten we 2 paar Blenzo sloffen. Door waarschijnlijk een productiefout lieten de naden aan de bovenkant op een gegeven moment los. Ik dacht, geen bonnetje meer en pech gehad maar heel misschien toch even navragen bij Blenzo zelf. In eerste instantie niet om gratis nieuwe te krijgen maar meer om hen te vragen of dit een fabricagefout was? Dat komt maar zeer zelden voor aldus dhr. (naam verwijderd - admin) van Blenzo, ik moest maar met mijn bonnetjes teruggaan naar Scapino, die zouden het wel oplossen. Ik liet hem weten dat ik voor een paar tientjes geen jaar lang een bonnetje meer bewaard had. In het kort, geen bonnetje, pech gehad.
    Als Nederlands bedrijf zou je verwachten, die (vaste) klanten bieden we, desnoods met korting, nieuwe sloffen aan, maar nee dat gebeurde dus niet. Zelfs de foto's hielpen niet.... Ik dacht, laten we eens kijken hoe men hier in Budel met hun (vaste) klanten omgaan en ben de winkel binnengestapt met 2 paar kapotte Blenzo sloffen. Een vriendelijke verkoopster vroeg inderdaad of ik de bonnetjes nog had en nadat ik dit ontkende antwoordde ze, ik moet dit even overleggen. Ze kwam terug met haar manager (?) die mij ook zeer vriendelijk te woord stond. Mijnheer, normaal zit er maar 2 maanden garantie op maar ik maak voor u als vaste klant een uitzondering en ik ging de winkel uit met 2 paar nieuwe sloffen. Kijk Blenzo / mijnheer (naam verwijderd - admin) , dat noem ik nou KLANTENSERVICE! Nogmaals, het gaat mijn niet zozeer om die paar tientjes maar over het feit hoe je met je klanten omgaat. Daar kunnen ze bij Blenzo nog iets van leren! Nou niet met z'n allen naar Scapino rennen om je spullen te ruilen, dit was een duidelijke fabrieksfout welke door het professionele personeel van Scapino Budel perfect beoordeeld is. Vandaar op alle punten een 10!

    Door: rolf31-12-2016
    Anne31-12-2016

    goede service inderdaad!

    van Dam02-07-2019

    De Blue Box sadalen voor m'n zoontje waren binnen enkele dagen kapot. Nog nooit zo'n slechte kwaliteit gezien.

    klaas09-06-2020

    bestelling na 3 dagen nog geen enkele bericht dat mijn bestelling te laat is en dan na het weigeren aan de deur moet je nog eens 3-5 dagen wachten omdat ze retour bestelling moeten verwerken en dan nog 2-3 dagen wachten tot je je geld terug heb gekregen MAG HOPEN DAT DEZE SHIT ZAAK WEG GAAT WANT het is een ouderwetse shit zaak die GEEN SERVICE bied VOORAL NIETS KOPEN DUS bij scapino

    Ad21-08-2020

    Even sportkleding halen voor kleindochter. Op website iets uitgezocht. Winkelvoorraad gaf aan: enkele ex op voorraad. Dus rap in de auto, 10 km gereden naar Boxmeer. Geen sportkleding. Datgene op de website was er gewoon niet. Commentaar verkoopster: ja die site klopte niet altijd, kan je niet van uit gaan. Waarom heb je dan zo'n site ????? misleiding of amateurs. Zet er dan tenminste bij op de site dat je voor de zekerheid moet bellen of zo.

    Ano02-11-2020

    Hjb gwn kkr mogool

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Scapino is gewoon goed.

    Enorm leuke en prettige winkel. En blij dat ze goedkoop zijn en toch ook goed. Ik geef niet om dure merken en kan ze bovendien niet eens betalen. Scapino is gewoon goed.

    Ik koop het liefst in de winkel, het personeel is ook altijd erg vriendelijk en het is leuk om van alles te passen.

    Maar ik bestel ook wel eens online, omdat er in mijn directe omgeving geen SCapinowinkel zit en ik toch wel eens wat nodig heb. Gelukkig weet ik mijn maat en dat valt altijd hetzelfde voor mij gelukkig bij Scapino. bestellen online gaat mij goed af, niet te ingewikkeld gelukkig (ik ben niet zo heel handig op de pc, maar dit gaat wel)

    Door: Marjo Kamerik28-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Scapino toch niet failliet?!

    Scapino hoort toch bij dat failliete bedrijf, Macintosh? Was bang dat ze ook failliet zouden gaan, maar las net dat dat dus niet gebeurt omdat iemand ze wil overnemen.

    Nou, daar ben ik heel blij mee want ik vind de Scapino een hele leuke winkel.
    Ik kom er al mijn hele leven en ik zou het echt jammer vinden als ze verdwijnen!!

    Moet zeggen dat de mensen die er werken soms een beetje ongeïnteresseerd zijn, dat wel, maar ze hebben altijd leuke schoenen en ze zijn helemaal niet zo duur! Dus ik hoop dat ze blijven!!

    Door: Tweelingen20-01-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Wandelschoenen, spijkerbroeken, jas

    Koop al jaren online bij Scapino: zeer klantvriendelijke website, makkelijk bestellen, achteraf betalen via Afterpay en zeer snelle (vandaag besteld, morgen in huis) verzending!
    Laatst een jas besteld waarvan de maat niet goed was en deze bij de Scapino winkel in Roden geretourneerd; alles werd keurig afgehandeld door het zeer vriendelijke personeel en netjes afgemeld bij Afterpay. Hoe makkelijk en prettig wil je het hebben?

    Door: H.M. Lubach06-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    berenpantoffels heren

    Ik bestelde berenpantoffels maat 43, ik ontving zwarte damespantoffels maat 41.
    retour is op eigen kosten en kost bijna evenveel als het product zelf en telefonisch is de servicepunt niet bereikbaar terwijl dit wel op de factuur met info over retourneren staat! nooit meer!

    Door: Louise Bovyn24-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    3575397 Van Beers leren instappers

    Vandaag mijn via internet bestelde schoenen ontvangen. Zit er nog een beveiligingsdop in de linker schoen. Wat een prutsers, dat mag echt niet gebeuren. Met veel moeite zelf verwijderd. Ga zo door en jullie jagen in deze lastige tijd al jullie klanten weg.

    Door: Wim Willemsen21-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    nieuwe kleren en schoenen

    Voor de zomer mijn hele kledingkast vernieuwd bij de Scapino.
    Voor het eerst bij deze winkel online besteld, dat leek me wel eens handig!

    Het was met twee dagen geleverd en alles klopte. De maat is gelukkig van alles gewoon goed, dus ik hoef niet te ruilen en ben heeel blij met het hele pakket!

    Ik vond het wel lastig met betalen, maar dat moet je gewoon even rustig bekijken.

    Door: Patty23-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    handig schoenen bestellen online in de winkel passen

    ik koop mij schoenen altijd bij de scapino want daar zijn ze erg goedkoop en ook wel goed en ik kan er altijd veel kiezen en nu zijn ze ook online en dat is ook handig want dan hoef je niet zelf te tillen (ik ben verminderd mobiel)

    soms ga ik eerst passen in een echte winkel en dan koop ik ze daarna online want dan bezorgen ze ze aan huis en dat is voor mij dus wel zo handig

    Door: wilma24-12-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    schoenen

    2 paar Blue Box schoenen. Voor de jongste een paar in maat 26. Deze viel heel erg smal en klein en paste daarom niet. Voor de oudste een paar in maat 30. Wat een slechte schoenen. Leren schoenen, maar de binnenkant was binnen een week kapot. Nog een. Daar een zooltje in gedaan, maar ook de zool versleept helemaal binnen een maand. Nooit Blue Box meer hier.

    Door: Marjolein 15-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    goedkope goede schoenen

    ik heb Scapino altijd al een hele leuke winkel gevonden.
    omdat hier de schoenen gewoon nog steeds erg goedkoop zijn, maar zeker niet slecht!!
    en ik heb nu ook het online bestellen ontdekt, dat gaat ook gewoon heel goed.
    Ik vind het een hele leuke winkel en koop er graag want het is tenminste nog goedkoop hier.

    Door: Liselore 17-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    ecco schoenen

    Op 27 januari 2020 ecco sneakers gekocht. In juni liet de zijkant los. In november zat er ene scheur in de zool (natte voeten). Scapino geeft niet thuis want slechts 3 maanden garantie. Ecco was altijd heel goed, maar wees gewaarschuwd: de laatste jaren kunnen ze geen goede schoenen meer maken, google maar op 'ecco' en 'garantie'

    Door: louis14-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    laarsjes

    vandaag binnen gekregen linker kant in maat 38 en rechter in maat 41
    retour sturen is op eigen kosten
    erg slordig

    Door: Mery Wesselius10-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Vorige keer 2 paar enkellaarsjes, nu sneakers.

    Herkansing Scapino.

    Omdat onverwacht mijn schoenen er de brui aan besloten te geven, moest ik vandaag met spoed even naar de scapino. Echter ben ik momenteel erg skeptisch gezien mijn vorige aankoop. Met de enkellaarsjes die ik er een goed jaar geleden heb gehaald, was binnen 16 dagen na aankoop al van alles mis. Bij de winkel is dit toen niet echt klantvriendelijk opgelost.

    De keuze viel nu noodgedwongen weer op scapino omdat wachten op een online bestelling vanwege tijdgebrek geen optie was. Ik ga afwachten of deze schoenen nu beter zijn.

    Bij gebrek aan een winkel met betere resultaten zou ik hier dus wel kopen. Maar liever niet

    Door: Charlotte31-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Gooide aangeschaft, geen geld terug ondanks retour

    Scapino heeft haar zaken niet op orde. Bestelling klopt niet, retour wordt niet goed verwerkt en geld komt dus niet terug
    Schandalig bedrijf, bestel hier niet.

    Door: Edwin07-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    2 paar slippers en 1 paar sneakers

    Bestelling in 2 pakketten over 2 dagen ontvangen. Eerste pakket zaten sneakers die retour moesten omdat er een keihard stukje achter tegen de hiel aandrukte. Vandaag 2e pakket kunnen gaan afhalen op post nl filiaal. Rechter slipper is beslist niet nieuw!!! Lijkt wel uit een winkel filiaal te komen, waar de rechter steeds gepast is en daardoor is uitgerekt. De linker past namelijk wel perfect. Eerste en tevens laatste keer dat ik hier iets besteld heb, want om dit 2e pakket nu ook weer terug te sturen voor €7,00 is belachelijk. Online winkelen kan normaal retour gestuurd worden naar een antwoordnummer, alleen bij Scapino niet.

    Door: Monique08-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    sportkleding

    klanten service niet bereikbaar ik krijg alleen maar een bandje te horen dat de volgende lijn geresevreed is voor mij maar dit duurt nu al 30 minuten ze zijn niet bereikbaar.

    Door: Rijk29-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Laarzen

    Paar laarzen besteld. Op de website staat op voorraad, voor 21u(in de e-mail zelfs 22u) besteld morgen geleverd. Ik heb om 10:18u 's ochtends besteld dus ruim op tijd zou je zeggen.

    De volgende ochtend geen T&T code ontvangen. Contact opgenomen via FB en daar wordt doodleuk gezegd dat hij "waarschijnlijk" vanavond pas uitgeleverd wordt en ze verwachten dat ik daar begrip voor heb.

    Aangegeven dat ik daar weinig begrip voor heb aangezien ze er zelf voor kiezen om de misleidende tekst "voor 22u besteld, morgen in huis" te plaatsen op hun website.

    Krijg ik te horen dat je op dat ding kunt klikken en dat er dan meer informatie bij staat. De medewerkster geeft zelf aan dat ze dit zelf ook zou niet zou doen.

    De order annuleren gaat niet bij Scapino(ook heel vreemd) en je moet alles maar naar de winkel brengen om te retourneren.

    Er werd zelfs nog gevraagd of ik niet eerder wist dat ik de laarzen nodig had, net of mijn klacht daar om gaat. Het gaat om de misleidende informatie en om de "kleine lettertjes" die Scapino probeert te verdedigen.

    Overigens niet de eerste keer dat me dit gebeurd bij Scapino, echter had ik de spullen toen niet direct nodig.

    Door: Remco van Trijp24-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Meerdere kledingstukken

    Ik heb een bestelling gedaan en betaald. Het pakket is in de winkel bezorgd en staat op mijn naam. Ik kreeg een bericht dat ik mijn pakket kon afhalen. Nu zeggen ze dat de korting fout was berekend en ik krijg mijn pakket niet. Ze maken gewoon de pakketten open in de winkel en leveren ze niet af.
    Dus was ik voor niets gegaan. Dit is diefstal want het pakket staat op mijn naam!

    Door: Hennie van Hoorn30-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    2 winterjassen

    Maandagavind voor 21:00 besteld. Dinsdag niet in huis. Gebeld: lag bij post nl wordt woensdag bezorgd.
    Vandaag krijg ik een mail, wordt morgen. Gebeld: scapino had de bestelling dinsdag verwerkt. ( voor 21:00 besteld volgende dag in huis komen ze dus al niet na, ook wordt er aan de telefoon gelogen, en de schuld afgeschoven op postnl) mail gestuurd, ze geven de schuld aan post nl daar ligt het nu.
    Ja scapino, daar hebben we niets aan schuld afschuiven, ik bestel bij scapino niet bij post nl. Jullie hebben dit op de site staat niet post nl!!!

    Door: Trijnie Baukema 22-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    schoenen gekocht

    Kom hier al sinds heel vroeger. Fijn dat de winkel er nog is. Lekker goedkoop en ze hebben soms toch ineens mooie merken.

    Door: Joosje10-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Scapino

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Scapino een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 30 ervaringen geplaatst over Scapino. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Scapino actief?

    Scapino is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Scapino gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.