Scapino
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer9

U bent nu bij:

Totaal

9

Bestellen

8,4

Service

8,6

Prijs

9,8

Leveren

9,4
16 rating85 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

20-10-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Tineke schut

Scapino - Schoenen

Schoenen binnen 2 weken stuk

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
23-06-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Patty

Scapino - nieuwe kleren en schoenen

Voor de zomer mijn hele kledingkast vernieuwd bij de Scapino.
Voor het eerst bij deze winkel online besteld, dat leek me wel eens handig!

Het was met twee dagen geleverd en alles klopte. De maat is gelukkig van alles gewoon goed, dus ik hoef niet te ruilen en ben heeel blij met het hele pakket!

Ik vond het wel lastig met betalen, maar dat moet je gewoon even rustig bekijken.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
01-06-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Annelous Thomassen

Scapino - lekker goedkoop en leuke dingen

voor mij de perfecte winkel lekker goedkoop en ze hebben allemaal leuke dingen

ik koop meestal in de winkel want gelukkig hebben we een scapino in ons winkelcentrum maar ik heb ook een keer online besteld om dat te proberen en dat ging ook goed.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
28-03-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Marjo Kamerik

Scapino - Scapino is gewoon goed.

Enorm leuke en prettige winkel. En blij dat ze goedkoop zijn en toch ook goed. Ik geef niet om dure merken en kan ze bovendien niet eens betalen. Scapino is gewoon goed.

Ik koop het liefst in de winkel, het personeel is ook altijd erg vriendelijk en het is leuk om van alles te passen.

Maar ik bestel ook wel eens online, omdat er in mijn directe omgeving geen SCapinowinkel zit en ik toch wel eens wat nodig heb. Gelukkig weet ik mijn maat en dat valt altijd hetzelfde voor mij gelukkig bij Scapino. bestellen online gaat mij goed af, niet te ingewikkeld gelukkig (ik ben niet zo heel handig op de pc, maar dit gaat wel)

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
17-02-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Liselore

Scapino - goedkope goede schoenen

ik heb Scapino altijd al een hele leuke winkel gevonden.
omdat hier de schoenen gewoon nog steeds erg goedkoop zijn, maar zeker niet slecht!!
en ik heb nu ook het online bestellen ontdekt, dat gaat ook gewoon heel goed.
Ik vind het een hele leuke winkel en koop er graag want het is tenminste nog goedkoop hier.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
31-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: rolf

Scapino - Blenzo blamage

Voordat er iemand gaat zeuren: "moet je dit nu aan Nederland laten weten", ja ook dit mag wel eens geschreven worden.
Ongeveer een jaar geleden kochten we 2 paar Blenzo sloffen. Door waarschijnlijk een productiefout lieten de naden aan de bovenkant op een gegeven moment los. Ik dacht, geen bonnetje meer en pech gehad maar heel misschien toch even navragen bij Blenzo zelf. In eerste instantie niet om gratis nieuwe te krijgen maar meer om hen te vragen of dit een fabricagefout was? Dat komt maar zeer zelden voor aldus dhr. (naam verwijderd - admin) van Blenzo, ik moest maar met mijn bonnetjes teruggaan naar Scapino, die zouden het wel oplossen. Ik liet hem weten dat ik voor een paar tientjes geen jaar lang een bonnetje meer bewaard had. In het kort, geen bonnetje, pech gehad.
Als Nederlands bedrijf zou je verwachten, die (vaste) klanten bieden we, desnoods met korting, nieuwe sloffen aan, maar nee dat gebeurde dus niet. Zelfs de foto's hielpen niet.... Ik dacht, laten we eens kijken hoe men hier in Budel met hun (vaste) klanten omgaan en ben de winkel binnengestapt met 2 paar kapotte Blenzo sloffen. Een vriendelijke verkoopster vroeg inderdaad of ik de bonnetjes nog had en nadat ik dit ontkende antwoordde ze, ik moet dit even overleggen. Ze kwam terug met haar manager (?) die mij ook zeer vriendelijk te woord stond. Mijnheer, normaal zit er maar 2 maanden garantie op maar ik maak voor u als vaste klant een uitzondering en ik ging de winkel uit met 2 paar nieuwe sloffen. Kijk Blenzo / mijnheer (naam verwijderd - admin) , dat noem ik nou KLANTENSERVICE! Nogmaals, het gaat mijn niet zozeer om die paar tientjes maar over het feit hoe je met je klanten omgaat. Daar kunnen ze bij Blenzo nog iets van leren! Nou niet met z'n allen naar Scapino rennen om je spullen te ruilen, dit was een duidelijke fabrieksfout welke door het professionele personeel van Scapino Budel perfect beoordeeld is. Vandaar op alle punten een 10!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Anne31-12-2016

goede service inderdaad!

23-08-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Stef

Scapino - Scapino kindergympen

Bij Scapino koop ik alleen maar kindergympen voor de gymles op school. Heb ooit een paar kinderschoenen gekocht, maar ik vond de kwaliteit bar slecht. Heb de schoenen van mijn zoontje na twee maanden al weg kunnen gooien, maar wat verwacht je dan ook met zo'n lage prijs.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
20-01-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Tweelingen

Scapino - Scapino toch niet failliet?!

Scapino hoort toch bij dat failliete bedrijf, Macintosh? Was bang dat ze ook failliet zouden gaan, maar las net dat dat dus niet gebeurt omdat iemand ze wil overnemen.

Nou, daar ben ik heel blij mee want ik vind de Scapino een hele leuke winkel.
Ik kom er al mijn hele leven en ik zou het echt jammer vinden als ze verdwijnen!!

Moet zeggen dat de mensen die er werken soms een beetje ongeïnteresseerd zijn, dat wel, maar ze hebben altijd leuke schoenen en ze zijn helemaal niet zo duur! Dus ik hoop dat ze blijven!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
12-01-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: jeltje

Scapino - goedkoper = vaker nieuwe schoenen

omdat het zo goedkoop is, kun je vaker iets nieuws kopen
en wie geeft er nou honderden euro's uit aan schoenen en kleding?
scapino is toch goed genoeg?
ik vind het in ieder geval een leuke winkel!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
24-12-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: wilma

Scapino - handig schoenen bestellen online in de winkel passen

ik koop mij schoenen altijd bij de scapino want daar zijn ze erg goedkoop en ook wel goed en ik kan er altijd veel kiezen en nu zijn ze ook online en dat is ook handig want dan hoef je niet zelf te tillen (ik ben verminderd mobiel)

soms ga ik eerst passen in een echte winkel en dan koop ik ze daarna online want dan bezorgen ze ze aan huis en dat is voor mij dus wel zo handig

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
24-12-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: v Dalen

Scapino - alle lof

ruime keuze, goede kwaliteit, redelijke en lage prijzen, en alle lof voor de collecties en de enthousiate medewerkers !

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-10-2015
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Geraldine

Scapino - Engelstalig personeel?! filiaal Utrecht

Het is al weer een tijdje terug hoor, maar ik was echt not amused dat ik in de Scapino in Utrecht bij de kassa Engels diende te spreken, want het kassameisje kon niet anders! Misschien was het eenmalig, hoor, ik ben daarna nooit meer terug geweest. Dat kan toch niet?!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jessica

Scapino - Schoenen van de Scapino!

Wat leuk, Scapino! Bestaan die nog? Kocht daar vroeger altijd schoenen, lekker goedkoop daar!! Maar mijn moeder betaalde hahaha

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Scapino

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Scapino?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Scapino

Scapino: Ervaringen
Hou jij van koopjes als het gaat om schoenen of kleding? Misschien kom jij dan wel vaak bij de Scapino! Maar is goedkoop geen duurkoop: koop je hier ondanks de lage prijzen wel goede producten? Hoe is de service? Zijn er wel echt goede aanbiedingen en voordeeltjes te halen in deze winkel? Wat voor merken worden hier aangeboden? En wat hebben ze allemaal voor kleding, kun je er ook terecht voor sportoutfits of galajurken? Laat je mening achter en lees wat anderen te zeggen hebben over deze discounter in schoenen en kleding!

Over Scapino
Scapino werd opgericht in 1974 en bestaat dus al meer dan veertig jaar. Met ruim tweehonderd winkels verspreid over heel Nederland noemt het zich inmiddels de grootste aanbieder op het gebied van schoenen, mode, sport- en vrijetijdsartikelen. Je kunt er terecht voor allerlei soorten schoenen: van suffe sandalen tot hippe sneakers, van regenlaarzen tot hoge hakken. Maar je kunt ook de rest van je outfit bij de Scapino scoren, van ondergoed tot t-shirts, rokjes, jassen, bikini’s, broeken, enzovoorts. Voor mannen, vrouwen en kinderen. Maak je outfit af met de verschillende accessoires, zoals tassen, riemen, mutsen, petten en sjaals. Ook de merken zijn legio: Nike, Adidas, Puma, Crocs, Asics, Le Coq Sportif, Oiboi, Mountain Peak, Disney, Dr. Visser, Ecco, Barbie, Hello Kitty, Snoopy, Blue Box, Tunturi, et cetera. In sommige winkels is een stuk winkelruimte gereserveerd voor Aktiesport, waardoor het aanbod laag geprijsde sportmerken nog is uitgebreid. Steeds meer Scapinowinkels zullen uitgroeien tot zo’n shop-in-shop.

Diensten van Scapino
In de winkels en online geldt een laagsteprijsgarantie: zie je hetzelfde product elders in Nederland binnen veertien dagen na aankoop goedkoper, dan krijg je het verschil contant terug. Online vind je de lijst voorwaarden waaraan je dan moet voldoen. Niet alleen in de winkel, ook via de website van Scapino kun je het assortiment bekijken en bestellen. Er zijn exclusieve weekdeals en extra kortingen in de online outlet. Wil je het laten thuisbezorgen, dan kost dat 1 euro, ook als je het naar België laat sturen. Je kunt rustig thuis passen wat je hebt gekocht en hoeft pas na veertien dagen te betalen. Mocht dat wat je hebt aangeschaft, toch niet helemaal bevallen of alweer uit elkaar vallen van ellende, dan kun je het gratis retourneren bij een Intreza Shoepoint. Meld je je online aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je niet alleen de nieuwste producten en aanbiedingen van Scapino in je inbox, maar krijg je ook direct een speciale aanbieding, zoals tien euro korting bij je eerstvolgende aankoop online. Je kunt je online aankopen afrekenen met iDeal, AfterPay, credit card (VISA of MasterCard) of in een Scapinowinkel. Ook is de Fashioncheque geldig, zowel in de winkel als op Scapino.nl.

Klachten over Scapino
Niet helemaal tevreden over Scapino? Dan kun je op verschillende manieren contact opnemen. Online vind je een uitgebreide lijst met veel gestelde vragen, ingedeeld per thema. Ook kun je via een van de emailformulieren contact opnemen of gebruik maken van het gratis telefoonnummer 0800-Scapino, dat zes dagen per week bereikbaar is.

Wat vind jij van de Scapino? Koop je hier graag, of juist liever niet? Laat je mening achter bij NederlandReview!

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!