NederlandReview

    Ervaringen Scapino

    Scapino: Ervaringen

    Hou jij van koopjes als het gaat om schoenen of kleding? Misschien kom jij dan wel vaak bij de Scapino! Maar is goedkoop geen duurkoop: koop je hier ondanks de lage prijzen wel goede producten? Hoe is de service? Zijn er wel echt goede aanbiedingen en voordeeltjes te halen in deze winkel? Wat voor merken worden hier aangeboden? En wat hebben ze allemaal voor kleding, kun je er ook terecht voor sportoutfits of galajurken? Laat je mening achter en lees wat anderen te zeggen hebben over deze discounter in schoenen en kleding!

    Werken bij Scapino

    Over Scapino

    Scapino werd opgericht in 1974 en bestaat dus al meer dan veertig jaar. Met ruim tweehonderd winkels verspreid over heel Nederland noemt het zich inmiddels de grootste aanbieder op het gebied van schoenen, mode, sport- en vrijetijdsartikelen. Je kunt er terecht voor allerlei soorten schoenen: van suffe sandalen tot hippe sneakers, van regenlaarzen tot hoge hakken. Maar je kunt ook de rest van je outfit bij de Scapino scoren, van ondergoed tot t-shirts, rokjes, jassen, bikini’s, broeken, enzovoorts. Voor mannen, vrouwen en kinderen. Maak je outfit af met de verschillende accessoires, zoals tassen, riemen, mutsen, petten en sjaals. Ook de merken zijn legio: Nike, Adidas, Puma, Crocs, Asics, Le Coq Sportif, Oiboi, Mountain Peak, Disney, Dr. Visser, Ecco, Barbie, Hello Kitty, Snoopy, Blue Box, Tunturi, et cetera. In sommige winkels is een stuk winkelruimte gereserveerd voor Aktiesport, waardoor het aanbod laag geprijsde sportmerken nog is uitgebreid. Steeds meer Scapinowinkels zullen uitgroeien tot zo’n shop-in-shop.

    Diensten van Scapino

    In de winkels en online geldt een laagsteprijsgarantie: zie je hetzelfde product elders in Nederland binnen veertien dagen na aankoop goedkoper, dan krijg je het verschil contant terug. Online vind je de lijst voorwaarden waaraan je dan moet voldoen. Niet alleen in de winkel, ook via de website van Scapino kun je het assortiment bekijken en bestellen. Er zijn exclusieve weekdeals en extra kortingen in de online outlet. Wil je het laten thuisbezorgen, dan kost dat 1 euro, ook als je het naar België laat sturen. Je kunt rustig thuis passen wat je hebt gekocht en hoeft pas na veertien dagen te betalen. Mocht dat wat je hebt aangeschaft, toch niet helemaal bevallen of alweer uit elkaar vallen van ellende, dan kun je het gratis retourneren bij een Intreza Shoepoint. Meld je je online aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je niet alleen de nieuwste producten en aanbiedingen van Scapino in je inbox, maar krijg je ook direct een speciale aanbieding, zoals tien euro korting bij je eerstvolgende aankoop online. Je kunt je online aankopen afrekenen met iDeal, AfterPay, credit card (VISA of MasterCard) of in een Scapinowinkel. Ook is de Fashioncheque geldig, zowel in de winkel als op Scapino.nl.

    Klachten over Scapino

    Niet helemaal tevreden over Scapino? Dan kun je op verschillende manieren contact opnemen. Online vind je een uitgebreide lijst met veel gestelde vragen, ingedeeld per thema. Ook kun je via een van de emailformulieren contact opnemen of gebruik maken van het gratis telefoonnummer 0800-Scapino, dat zes dagen per week bereikbaar is.

    Wat vind jij van de Scapino? Koop je hier graag, of juist liever niet? Laat je mening achter bij NederlandReview!

    Zijn de schoenen en dames/heren kleding goed en/of goedkoop? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen bij Scapino. Zodat u weet waar en wat u koopt!

    Scapino
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (41)

    6.2
    66% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.6
    Service
    rating
    5.4
    Prijs
    rating
    7.4
    Leveren
    rating
    5.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Scapino

    Uw beoordeling

    Blenzo blamage

    Voordat er iemand gaat zeuren: "moet je dit nu aan Nederland laten weten", ja ook dit mag wel eens geschreven worden.
    Ongeveer een jaar geleden kochten we 2 paar Blenzo sloffen. Door waarschijnlijk een productiefout lieten de naden aan de bovenkant op een gegeven moment los. Ik dacht, geen bonnetje meer en pech gehad maar heel misschien toch even navragen bij Blenzo zelf. In eerste instantie niet om gratis nieuwe te krijgen maar meer om hen te vragen of dit een fabricagefout was? Dat komt maar zeer zelden voor aldus dhr. (naam verwijderd - admin) van Blenzo, ik moest maar met mijn bonnetjes teruggaan naar Scapino, die zouden het wel oplossen. Ik liet hem weten dat ik voor een paar tientjes geen jaar lang een bonnetje meer bewaard had. In het kort, geen bonnetje, pech gehad.
    Als Nederlands bedrijf zou je verwachten, die (vaste) klanten bieden we, desnoods met korting, nieuwe sloffen aan, maar nee dat gebeurde dus niet. Zelfs de foto's hielpen niet.... Ik dacht, laten we eens kijken hoe men hier in Budel met hun (vaste) klanten omgaan en ben de winkel binnengestapt met 2 paar kapotte Blenzo sloffen. Een vriendelijke verkoopster vroeg inderdaad of ik de bonnetjes nog had en nadat ik dit ontkende antwoordde ze, ik moet dit even overleggen. Ze kwam terug met haar manager (?) die mij ook zeer vriendelijk te woord stond. Mijnheer, normaal zit er maar 2 maanden garantie op maar ik maak voor u als vaste klant een uitzondering en ik ging de winkel uit met 2 paar nieuwe sloffen. Kijk Blenzo / mijnheer (naam verwijderd - admin) , dat noem ik nou KLANTENSERVICE! Nogmaals, het gaat mijn niet zozeer om die paar tientjes maar over het feit hoe je met je klanten omgaat. Daar kunnen ze bij Blenzo nog iets van leren! Nou niet met z'n allen naar Scapino rennen om je spullen te ruilen, dit was een duidelijke fabrieksfout welke door het professionele personeel van Scapino Budel perfect beoordeeld is. Vandaar op alle punten een 10!

    Door: rolf31-12-2016
    Anne31-12-2016

    goede service inderdaad!

    van Dam02-07-2019

    De Blue Box sadalen voor m'n zoontje waren binnen enkele dagen kapot. Nog nooit zo'n slechte kwaliteit gezien.

    klaas09-06-2020

    bestelling na 3 dagen nog geen enkele bericht dat mijn bestelling te laat is en dan na het weigeren aan de deur moet je nog eens 3-5 dagen wachten omdat ze retour bestelling moeten verwerken en dan nog 2-3 dagen wachten tot je je geld terug heb gekregen MAG HOPEN DAT DEZE SHIT ZAAK WEG GAAT WANT het is een ouderwetse shit zaak die GEEN SERVICE bied VOORAL NIETS KOPEN DUS bij scapino

    Ad21-08-2020

    Even sportkleding halen voor kleindochter. Op website iets uitgezocht. Winkelvoorraad gaf aan: enkele ex op voorraad. Dus rap in de auto, 10 km gereden naar Boxmeer. Geen sportkleding. Datgene op de website was er gewoon niet. Commentaar verkoopster: ja die site klopte niet altijd, kan je niet van uit gaan. Waarom heb je dan zo'n site ????? misleiding of amateurs. Zet er dan tenminste bij op de site dat je voor de zekerheid moet bellen of zo.

    Ano02-11-2020

    Hjb gwn kkr mogool

    erwin16-03-2021

    my order number is 4075949. Scapino was supposed to bring my parcel on monday, then they promised to bring it on tuesday, then on wednesday and now Post.Nl has given me an indefinite date, as to i have to go on waiting and look at the track and trace.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Scapino is gewoon goed.

    Enorm leuke en prettige winkel. En blij dat ze goedkoop zijn en toch ook goed. Ik geef niet om dure merken en kan ze bovendien niet eens betalen. Scapino is gewoon goed.

    Ik koop het liefst in de winkel, het personeel is ook altijd erg vriendelijk en het is leuk om van alles te passen.

    Maar ik bestel ook wel eens online, omdat er in mijn directe omgeving geen SCapinowinkel zit en ik toch wel eens wat nodig heb. Gelukkig weet ik mijn maat en dat valt altijd hetzelfde voor mij gelukkig bij Scapino. bestellen online gaat mij goed af, niet te ingewikkeld gelukkig (ik ben niet zo heel handig op de pc, maar dit gaat wel)

    Door: Marjo Kamerik28-03-2017
    Trijnie08-03-2021

    goede service en snelle levering

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Scapino toch niet failliet?!

    Scapino hoort toch bij dat failliete bedrijf, Macintosh? Was bang dat ze ook failliet zouden gaan, maar las net dat dat dus niet gebeurt omdat iemand ze wil overnemen.

    Nou, daar ben ik heel blij mee want ik vind de Scapino een hele leuke winkel.
    Ik kom er al mijn hele leven en ik zou het echt jammer vinden als ze verdwijnen!!

    Moet zeggen dat de mensen die er werken soms een beetje ongeïnteresseerd zijn, dat wel, maar ze hebben altijd leuke schoenen en ze zijn helemaal niet zo duur! Dus ik hoop dat ze blijven!!

    Door: Tweelingen20-01-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Wandelschoenen, spijkerbroeken, jas

    Koop al jaren online bij Scapino: zeer klantvriendelijke website, makkelijk bestellen, achteraf betalen via Afterpay en zeer snelle (vandaag besteld, morgen in huis) verzending!
    Laatst een jas besteld waarvan de maat niet goed was en deze bij de Scapino winkel in Roden geretourneerd; alles werd keurig afgehandeld door het zeer vriendelijke personeel en netjes afgemeld bij Afterpay. Hoe makkelijk en prettig wil je het hebben?

    Door: H.M. Lubach06-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Geen

    Normaal hier in sliedrecht heel fijn en vriendelijk personeel, daarom koop ik daar heus wel weer iets.
    Maar ik had voor gisterenavond, 15 april 21 een afspraak gemaakt om 19.30
    Er stond een welkomstbord buiten met de tekst: in alle rust winkelen.
    Om te beginnen wilden de 2 meisjes die bij de ingang stonden uiteraard mijn naam weten. En je voornaam?? Werd toen gevraagd... verbluft heb ik doe genoemd maar later stoorde me dat enorm!
    Achternaam is genoeg lijkt mij op een gepland tijdstip.
    Daarbij stond de radio storend hard aan.
    Wij stonden met 5 minuten weer buiten.
    Wat een afgang als je eindelijk weer iets mag...

    Door: P. Van der marel16-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Schoenen

    Ik heb de bestelling nooit ontvangen, krijg daarna betaalverzoeken, 4x contact opgenomen, maar wordt niet opgelost. Uiteindelijk via Afterpay, die wél goede service bood op kunnen lossen. Zéér ontevreden over de klantenservice! Ik bestel er nooit meer. Lukte niet op 1 of 0 sterren te geven, anders had ik dit gedaan

    Door: Zéér slechte service10-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    nieuwe kleren en schoenen

    Voor de zomer mijn hele kledingkast vernieuwd bij de Scapino.
    Voor het eerst bij deze winkel online besteld, dat leek me wel eens handig!

    Het was met twee dagen geleverd en alles klopte. De maat is gelukkig van alles gewoon goed, dus ik hoef niet te ruilen en ben heeel blij met het hele pakket!

    Ik vond het wel lastig met betalen, maar dat moet je gewoon even rustig bekijken.

    Door: Patty23-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    handig schoenen bestellen online in de winkel passen

    ik koop mij schoenen altijd bij de scapino want daar zijn ze erg goedkoop en ook wel goed en ik kan er altijd veel kiezen en nu zijn ze ook online en dat is ook handig want dan hoef je niet zelf te tillen (ik ben verminderd mobiel)

    soms ga ik eerst passen in een echte winkel en dan koop ik ze daarna online want dan bezorgen ze ze aan huis en dat is voor mij dus wel zo handig

    Door: wilma24-12-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    schoenen

    2 paar Blue Box schoenen. Voor de jongste een paar in maat 26. Deze viel heel erg smal en klein en paste daarom niet. Voor de oudste een paar in maat 30. Wat een slechte schoenen. Leren schoenen, maar de binnenkant was binnen een week kapot. Nog een. Daar een zooltje in gedaan, maar ook de zool versleept helemaal binnen een maand. Nooit Blue Box meer hier.

    Door: Marjolein 15-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    goedkope goede schoenen

    ik heb Scapino altijd al een hele leuke winkel gevonden.
    omdat hier de schoenen gewoon nog steeds erg goedkoop zijn, maar zeker niet slecht!!
    en ik heb nu ook het online bestellen ontdekt, dat gaat ook gewoon heel goed.
    Ik vind het een hele leuke winkel en koop er graag want het is tenminste nog goedkoop hier.

    Door: Liselore 17-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Bestelling niet compleet

    Hi scapino,

    Ordernummer 4006818
    Bestelling niet compleet geleverd. Zoek mijn mails op en bekijk de andere review site of Facebook en ga er iets mee doen, los het op, los het niet op. Bijna een maand verder he! Alleen via deze media komen er reacties maar is er vervolgens gene vervolg reactie en actie mogelijk...

    Door: Ingeborg Beijen25-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Laarzen

    Mooie kwaliteit en niet duur

    Door: Trudy 13-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    ecco schoenen

    Ik bestel een paar ecco schoenen maat 37, 49,00 euro, maar krijg een paar hush puppies maat 40, 69,69 euro geleverd. Probeer Scapino te bellen, maar wordt er telkens uitgegooid. Ik stuur de schoenen dan maar terug, 7,25 verzendkosten. Vermeld op de bon wat het probleem is en dat ik de 7,25 ook graag retour wil. Wat Scapino maakt een fout, zij sturen de verkeerde schoenen op, waardoor ik de schoenen moet retourneren. Krijg bericht dat ik de 49,00 retour ontvang, niet de verzendkosten. Probeer Scapino te bellen, maar wordt er weer telkens uitgegooid. Stuur Scapino maar een mail met mijn probleem. De volgende dag nog niks gehoord. Ik probeer weer te bellen. Krijg te horen er zijn 9 wachtende voor u. Dan maar wachten, na 32 minuten in de wachtrij krijg ik te horen dat ik de volgende aan de beurt ben. Wat schets mij verbazing. Ik krijg te horen dat de verbinding wordt verbroken, omdat ik meer dan 30 minuten in de wachtrij sta. Blijkbaar doet ze dat bij meerdere mensen (of bij iedereen en zijn ze helemaal niet bereikbaar), dat lees ik hieronder bij een andere review. Wat een slechte service. Ik lees ook dat de mail helemaal niet wordt beantwoord, ik ga er vanuit dat ik op mijn mail ook niks meer hoor. Het gaat mij niet om de 7,25 verzendkosten, maar om het idee. Als je klanten zo behandeld dan komen ze niet meer terug. Ik zeker niet.

    Door: J. Achterberg02-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Snowboots

    Na week wachten geen levering. Een annulering. Nu sneeuw weg en geen sneeuwschoenen. Verkoop je spullen dan niet als t niet op voorraad is. En geef geen garantie binnen 2-3 werk dagen geleverd. Slechte zaken.

    Door: Michelle19-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    slechte service en bereikbaarheid

    klantenservice telefonisch niet bereikbaar, te late levering (11 dagen ipv 2 werkdagen), en zelfs mail kunnen ze niet tijdig lezen en beantwoorden ook daar hebben ze 8 dagen voor nodig. al lijkt dit bewust , werd na verzending pas gereageerd op ons bericht. Koop hier niet online wacht tot de winkels weer open mogen.

    Door: Vincent16-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    2 paar snowboots

    Op 5 februari 2 paar snowboots besteld en betaald, het is nu 15 februari en nog steeds niets ontvangen.
    Klantenservice is telefonisch niet bereikbaar, en op e-mails wordt niet gereageerd.

    Door: Angelique15-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schaatsen

    Schaatsen besteld, na 1 dag een mail van Scapino dat de bestelling onderweg is maar zonder track & trace code.........
    In het totaal 3 mails ontvangen dat het pakketje onderweg is.
    Na 4 dagen maar eens gebeld maar na 30 minuten wordt de verbinding verbroken, net natuurlijk als je aan de beurt bent!!!!! Waarom na 30 minuten de verbinding verbreken? Ik betaal toch zelf de telefoonkosten???
    De volgende dag komt er een mail met de melding dat Scapino zelf de bestelling heeft geannuleerd.
    Hoezo geannuleerd, met de reden dat ze er van uitgaan dat wij ons pakketje op tijd ontvangen.....
    Hoezo! Wij willen het pakketje gewoon hebben!!! Ook al komt het later.
    Scapino, wat is dit voor rare gang van zaken?
    Zeg gewoon dat hetgeen wat wij besteld hebben er niet meer is om lieg er niet over.
    Scapino......schaam je!

    Door: D van der Kooi12-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Geen idee

    Misleidende informatie over levertijden. Ze kunnen de 2-3 werkdagen niet waarmaken. Houden je via track en trace aan het lijntje door elke keer dagje op te schuiven! Bespaar jezelf de moeite en frustratie...bestel hier niet! Winkels zijn prima... in de tussentijd shop ik bij Wehkamp of Bol, dan ben ik zeker van levering op tijd.

    Door: Miriam.06-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Schoenen

    Al 2 keer wat besteld wat gewoon niet is aangekomen.
    Schande

    Door: John Hoeks02-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    berenpantoffels heren

    Ik bestelde berenpantoffels maat 43, ik ontving zwarte damespantoffels maat 41.
    retour is op eigen kosten en kost bijna evenveel als het product zelf en telefonisch is de servicepunt niet bereikbaar terwijl dit wel op de factuur met info over retourneren staat! nooit meer!

    Door: Louise Bovyn24-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    FAQ

    Is Scapino een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 41 ervaringen geplaatst over Scapino. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.2 gekregen, waarbij 66% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Scapino actief?

    Scapino is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Scapino gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.