SaraMart

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

SaraMart

Ben je zoekende naar een webshop waar je allerlei producten kunt kopen? Wellicht is de website van SaraMart dan wel interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze onderneming bekend zijn.

Wat is SaraMart?

Saramart is een webshop waar je producten in relatie tot elektronica, kleding, sieraden, horloges, speelgoed en meer kunt kopen. Deze onderneming is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en stelt miljoenen hoogwaardige budgetproducten te verkopen. Via deze site kan er kennis gemaakt worden met een wereld van betaalbare artikelen. Dit e-commerceplatform valt onder de paraplu van SARA MART LIMITED.

Goede deals en kortingen

Het personeel geeft aan altijd hard te werken. Ze gaan op zoek om klanten goede deals en hoge kortingen te kunnen bieden. Het gaat naar eigen zeggen dan om de beste en meest opwindende producten. Bij SaraMart vinden ze het belangrijk dat er een leuke en gemakkelijke shopervaring wordt aangeboden. Deze shop is ontwikkeld als een online winkel die gespecialiseerd is in producten van hoge kwaliteit, die ook nog eens budgetvriendelijk zijn. Ze werken naar eigen zeggen wereldwijd samen met betrouwbare bedrijven.

Bestellen

Er kan met en zonder account besteld worden. Bestellingen zijn binnen een aantal stappen te realiseren. Als je weet wat je wilt bestellen kun je de artikelnaam het beste in de zoekbalk invullen. Anders kun je eerst even rondkijken via een van de categorieën. Er worden diverse internationale verzendmethoden aangeboden.  Er worden meestal geen verzendkosten in rekening gebracht. Het is wel wijsheid om even te bekijken naar welke landen er allemaal wordt geleverd. Deze staan vermeld op de verzendpagina van SaraMart. Op die pagina staat ook aangegeven wat de levertermijn per land is. De verwerkingstijd van een product hangt af van het tijdsbestek van kwaliteitscontrole, verpakking en ook van het winkelcontingent van de individuele items.

Betaalmethodes

Ze accepteren een groot aantal betaalmethodes, die naar eigen zeggen veilig en handig zijn. Klanten kunnen bijvoorbeeld een aankoop doen via hun creditcard. Op de website staan de verschillende creditcardopties vermeld. Er worden geen creditcard-/debitcard gegevens of persoonlijke informatie bewaard. Voor vragen over creditcardtransacties kun je het beste je eigen bank raadplegen. PayPal is wereldwijd de meest populaire online betaalmethode. Wanneer je een bestelling plaatst via die betaaloptie, word je doorgestuurd naar de PayPal-betaalpagina waar je moet inloggen op je account met je eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Als PayPal jouw valuta niet ondersteunt, zal je betaling automatisch in Amerikaanse dollars in rekening worden gebracht.

Privacy beleid

Ze stellen privacy van hun klanten erg belangrijk te vinden. Er is zelfs een speciaal privacy beleid van kracht. Ze hechten belang aan het beschermen van jouw persoonlijke informatie. In het beleid wordt beschreven hoe het bedrijf met jouw gegevens omgaat en op welke manier er bescherming wordt geboden. Ze zijn niet verantwoordelijk voor diensten die op andere websites en applicaties worden toegepast. Alle informatie wordt verzameld en verwerkt zoals wordt aangegeven in het privacy beleid. Deze regels kunnen van tijd tot tijd herzien en/of aangepast worden. Mocht je interesse hebben is het raadzaam om deze beleidsregels steeds even door te nemen voordat je een aankoop doet.

Klantervaringen

Ben je al klant bij SaraMart? Dan zijn we enorm benieuwd naar jouw ervaringen. Wat vind je van de kwaliteit en prijs van de producten? Hoe heb je het bestel- en afrekenproces ervaren? We stellen het op prijs als je jouw mening deelt via een review op deze pagina.

 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)

Anderen bekeken ook

close

SaraMart

Vergelijk reviews en bekijk SaraMart