Sanitairwinkel.nl

2

Bestellen

2

Service

6

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Sanitairwinkel.nl

Ben je op zoek naar een complete badkamer? Wil je iets op het gebied van sanitair aanschaffen? Wellicht is Sanitairwinkel.nl dan wel een ideale optie voor jou. Bekijk op deze pagina welke ervaringen er bij Sanitairwinkel.nl bekend zijn.


Wat is Sanitairwinkel.nl?


Via Sanitairwinkel.nl kun je sanitair en toebehoren bestellen. Sanitair zijn alle water gerelateerde artikelen die in een badkamer, slaapkamer, toilet, douche of op een andere plek kunnen worden geplaatst of gemonteerd. Je kan dan denken aan mobiele toiletten, douches en anderen. Deze website is onderdeel van Sawiday Netherlands en heeft meerdere showrooms in Nederland. Als je een aankoop wil doen kan je een van die vestigingen eerst bezoeken. Het is eveneens een mogelijkheid om direct via de website te bestellen. In het assortiment kan gekozen worden uit circa 100.000 producten. Het centrale magazijn is gelegen in ’s-Hertogenbosch in Brabant. Dit is dicht in de buurt van Rosmalen, de plaatst waar de sanitair shop ooit is opgestart. Op deze plek is het hoofdkantoor gevestigd waar ongeveer 200 personeelsleden werkzaam zijn.


Bezorgen


Nadat je een bestelling hebt gedaan ontvang je een Track & Trace code. Je ontvangt de trackingscode op het e-mailadres dat je door hebt gegeven tijdens het bestellen. De items worden in één keer verstuurd. Bij het bestellen van meerdere items moet je rekening houden met de langste levertijd. Orders van boven de € 100,- worden kosteloos verstuurd. Als je producten lager dan € 100,- besteld zie je online welke verzendkosten je moet betalen. Je kan er ook voor kiezen je pakket op te halen in de showroom. Hier komen geen kosten bij kijken. Voor kleine zendingen wordt samengewerkt met PostNL. Zij zijn er verantwoordelijk voor dat de pakketten bij je worden afgeleverd. Mensen die niet thuis zijn hoeven zich geen zorgen te maken. De volgende dag zal er nog een bezorg poging worden gedaan. Mocht er dan weer niemand in huis aanwezig zijn kun je jouw bestelling ophalen bij een afhaalpunt. Grote pallets en/of pakketten worden door een extern transportbedrijf bezorgd.


Retouren


Het kan voorkomen dat je niet content bent met hetgeen je hebt ontvangen. Dan heb je de optie een retour in gang te zetten. De termijn om je te bedenken is vastgesteld op 30 dagen. Als je door hebt gegeven af te zien van een aankoop heb je nog 14 dagen de tijd iets terug te sturen. Het aanmelden van retouren gaat via een retouraanvraag. Het kan voorkomen dat je een incomplete zending hebt ontvangen. In een dergelijke situatie dien je contact op te nemen met de klantenservice. Het bedrijf stelt dan op zoek te gaan naar een geschikte oplossing. Retourzendingen moeten naar Den Bosch gestuurd worden. Het exacte retouradres staat vermeld op Sanitairwinkel.nl. De retourkosten hangen af van het betreffende product.


Garantie


Voor alle aankopen geldt de wettelijke garantie. Dat wil zeggen dat een consument een redelijk product moet ontvangen. Bij sommige items is de fabrieksgarantie van kracht. Bij het ontvangen van een product is het belangrijk een controle uit te voeren. Mocht er schade zijn zal dit zo snel mogelijk doorgegeven moeten worden. Gebreken moeten gemeld worden via het formulier serviceaanvraag.


Klantervaringen


Heb jij weleens sanitair via Sanitairwinkel aangeschaft? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen. Heb je een complete badkamer of andere aankoop via dit bedrijf gedaan? Ben je tevreden met de kwaliteit en prijs die je moest betalen? Hoe heb je de service ervaren? Deel je mening via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Badkamer

Wacht nu al meer dan 6 maanden op een wc meubel. 5 x uitgesteld. Nog steeds niet geleverd en wordt ook niet meer benaderd van sanitairwinkel. Helemaal klaar met die zaak.

S

Sven

03-05-2023

0