NederlandReview

    Ervaringen Sanitairkamer

    Je badkamer moet er goed uit zien. Dus waar kun je de beste ligbaden, kranen, badkamer radiatoren en andere badkamer benodigdheden vinden? Een van de winkels die badkamer sanitair verkoopt is Sanitairkamer. Maar wat voor kwaliteit douches zullen ze verkopen? Zullen hun radiatoren nou echt je hele badkamer kunnen verwarmen? Hoe functioneel zullen hun spiegels zijn? Zullen hun badkamer tegels wel makkelijk schoon te houden zijn? Hoe lang zal het duren voor hun bezorgservice je nieuwe toilet heeft bezorgd? En hoe zal hun klantenservice reageren als je ze nodig hebt om een vraag te beantwoorden of een probleem te verhelpen? Hoe vriendelijk en behulpzaam zullen hun medewerkers zijn? De beste manier om dit te onderzoeken is via reviews geschreven door echte klanten van dit badkamer bedrijf. Via hun meningen, beoordelingen, ervaringen, reviews en andere op- en aanmerkingen krijg je een idee van wat shoppen bij Sanitairkamer betekend. Op die manier wordt jouw beslissing om wel of niet bij Sanitairkamer te shoppen een heel stuk makkelijker.

    Over Sanitairkamer

    Sanitairkamer is een bedrijf dat badkamerbenodigdheden verkoopt. Zij willen de mogelijkheid bieden om in je badkamer een luxueus moment voor jezelf te hebben. Hiervoor bieden zij allemaal badkamerproducten aan. Er is bijvoorbeeld een heel assortiment badkamermeubels inclusief wastafel onderkasten, afvoerpluggen, spiegelkasten, open kasten, hoge kasten, inbouwkasten, fontein onderkasten, sifons en andere opbergmogelijkheden. In hun douche categorie kun je terecht voor halfronde douchekabines, kwartronde douchecabines, inloopdouches, pendeldeuren, douchegoten, douche armen, opbouw regendouches, douchebak panelen, handdouches, infrarood saunas, badwanden, doucheslangen, hoofddouches, badsets enzovoort. Ze hebben ook wat kranen zoals staande badkranen, elektronische kranen, kogelkranen, baduitlopen, verhoogde kranen, hoekstopkranen en andere soorten kranen. Lekker ontspannen kun je in één van hun ligbaden. Er zijn hoekbaden, vrijstaande baden, instapbaden, ligbaden met of zonder paneel, bubbelbaden, zitbaden enz. Natuurlijk heb je ook een toiletpot nodig. Bij Sanitairkamer kun je kiezen tussen standaard toiletten, hangende reservoirs, urinoir sets, verhoogde zittingen, vlakspoel toiletten, doublok toiletten, softclose zittingen, verkorte toiletten, inbouwreservoirs en nog meer toilet opties. In Sanitairkamer’s wastafel afdeling kun je waskommen, hoekfonteinen, wand bidetten, emmerroosters, enkele wastafels, staande bidetten en wastroggen vinden. Om je badkamer lekker te verwarmen kun je kiezen voor een horizontale, verticale, design of handdoekradiator. Op die manier is de badkamer lekker warm als je uit je douche of bad stapt. En Sanitairkamer biedt ook nog wat badkamer accessoires aan zoals WC rolhouders, douche zittingen, zeepdispensers, droogrekken, tandenborstel houders, badkussens, raamwissers, tissue boxen, spiegels, badkamertegels, reinigingsmiddelen en nog veel meer.

    Montagevideo Kerra complete douchecabine - Sanitairkamer.nl

    Diensten van Sanitairkamer

    Ze hebben een showroom in Harderwijk waar je hun producten kunt bezichtingen. Weet je al wat je wilt? Dan kun je de douche, badkamertegel, wastafel of ander product ook bestellen via hun website. En Sanitairkamer heeft een klantenservice om je met een vraag of probleem te helpen.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Sanitairkamer

    Heb je al eens eerder iets van Sanitairkamer gekocht? Dan kun jij ons misschien wat meer vertellen over deze badkamerwinkel. Hoe comfortabel zijn hun baden? Werken hun kranen en toiletten goed? Ben je tevreden met hun wastafel? En wat kun je ons vertellen over hun bezorgservice en klantenservice? Vertel ons jouw Sanitairkamer verhaal via een klanten review.

    Zal jouw badkamer verbeteren met sanitair van Sanitairkamer? Lees reviews over hun ligbaden, wastafels, douches, toiletten en andere badkamer items.

    Sanitairkamer
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (18)

    6
    56% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.8
    Service
    rating
    5.2
    Prijs
    rating
    6.6
    Leveren
    rating
    5.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Topservice echt goed!

    Ik heb heerlijk kunnen rondneuzen door deze kamer der sanitair. Mijn vrouw wilde niet gaan voor de Saniclear douche, maar ik heb hem achteraf alsnog besteld. Zij heeft namelijk ook een vakantie geboekt met haar vriendinnen dus ik heb gewoon zelf een douche nu. Als ze terugkomt is ze wel boos denk ik maar door sanitairkamer heb ik er volle vertrouwen in! Toptent!

    Door: Pieter-Jan Gaaster24-01-2019
    jan07-09-2020

    hallo, wat is uiteindelijk nu je ervaring met de douche van saniclear?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    WC zittingen

    Na een verkeerde levering van 2 WC zittingen (vanwege corona ?) is Sanitairkamer meteen aan de slag gegaan om het te zorgen dat ik het juiste product kreeg. Met een snelle en goede communicatie is dit uiteindelijk goed gelukt.Top service, top kwaliteit, top communicatie met bovendien een goede prijs. Ik bestel zeker terug bij Sanitairkamer.

    Door: Michael Geiser22-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Complete douchecabine

    Snelle levering en prettig geholpen door Youssef. Een echte eerlijke Marokkaan die je van de juiste informatie voorziet. We hebben zelfs 5 euro korting van hem gehad en gratis kit. Als wij weer op zoek zijn komen we zeker terug en vragen we direct naar Youssef!

    Door: Denzell Netten23-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Top Service!

    Complete badkamer besteld, goed geholpen in de winkel door Michael. Binnen 1 week alle producten geleverd gekregen op afspraak!

    Door: Eric11-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    sanitair en tegels twv 2000 euro

    Nooit meer Sanitairkamer:

    De prijzen: identieke produkten bij andere bedrijven voor dezelfde prijs. Sanitairkamer claimt goedkoper te zijn.

    De communicatie:
    Na BESTELLING EN BETALING heel slecht. Onbeschofte klantenservicemedewerker P. , geen reactie op 3 emails aan Nieuwegein.

    Orderafdeling:
    zeer vriendelijke K. die wat Nieuwegein vergeten was te bestellen alsnog besteld heeft nadat ik geen reacties van Nieuwegein kreeg.

    Service:
    Leverancier levert af na de eerste voordeur, dus ook in flat. Dit had verteld moeten worden, maar staat ergens tussen de voorwaarden. Iedereen die in een flatgebouw woont heeft dus een probleem. Ik (67jr) heb urenlang 350 kg tegels gesjouwd.

    Zoveelste nagebrachte pakket: moet van 8 tot 18 thuisblijven. Leverancier dumpt pakket ter waarde van 1200 euro in de openbaar toegankelijke entree van het flatgebouw en is niet bereid naar de voordeur van de woning te gaan of te wachten tot ik het in ontvangst kan nemen. Er zijn 77 woningen.

    Produkten: voor een produkt dat niet voorradig was wordt een alternatief geboden dat veel goedkoper en evenwaardig zou zijn. Alternatief werd niet bij de besprekingen rond de bestellingen genoemd en ik heb de gok niet genomen.

    Sanitairkamer Nieuwegein: nooit meer

    Door: Ineke Uijtenhaak23-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Whirlpool

    Ook ik ben geen grote review schrijver maar dit keer neem ik de moeite om er 1 te schrijven.

    Telefonisch besproken dat ik een bad wilde wat vanzelf vol kon lopen zonder kraan. Het zou allemaal geregeld worden hoefde alleen maar even een linkje aan te klikken en even te laten zien welke extra functies ik nodig zou hebben.

    Deze netjes opgestuurd en het bad binnen gekregen. Puntje bij paaltje lijkt er geen toevoer van het water op het bad te zitten. Wij gebeld met Laslo en opeens kon die zich niks meer herinneren van ons gesprek een week ervoor. Wij werden dus opgescheept met extra kosten van 185 euro terwijl we een prijs hadden afgesproken die al was betaald.
    Ik had zogenaamd een leuke korting gekregen maar puntje bij paaltje alles betaald maar nooit gekregen wat was afgesproken nu snap ik wel dat het leek alsof die een leuke prijs had gemaakt.

    Kontact gehad met het hoofdgebouw en Jasper gaf aan dat ze heel veel problemen hebben met de lokatie Nieuwegein maar of ik hier aub mijn mond over wilde houden.

    Hij zou maandag 12 oktober kosteloos het andere onderdeel opsturen. Donderdag nog niks... Wij weer bellen, maar Jasper was even bezig hij zou ons voor 1700 terug bellen. 16:55 nog steeds geen Jasper dus wij weer bellen. Jasper aan de lijn, en die gaf aan dat die het zou besprken met Nieuwegein maar dat die niks had beloofd om het op te lossen??? Ik viel van mijn stoel! Heb om een retourformulier gevraagd om het bad weer te laten ophalen. Moet ik kosten betalen van 40 euro!!!! Het moet niet gekker worden!!

    Nooit meer zal ik hier wat bestellen en raad het iedereen af, inplaats van een warm bad een koude douche gekregen wat een oplichters!

    Door: Choechoe15-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Zwarte kraan gekocht

    Had wegens lekkage een nieuwe kraan nodig, de volgende werkdag al geleverd!

    Door: TJ van den Broek12-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Snelle levering

    Mooi assortiment en snel geleverd! Dikke duim

    Door: Geertruida 24-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Saniclear

    Heeeeeeeeeeeel super mooi, echt leuk!

    Door: Hennie Brass27-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    jacuzzi

    Ook ik ben geen grote review schrijver maar dit keer neem ik de moeite om er 1 te schrijven.

    Telefonisch besproken dat ik een bad wilde wat vanzelf vol kon lopen zonder kraan. Het zou allemaal geregeld worden hoefde alleen maar even een linkje aan te klikken en even te laten zien welke extra functies ik nodig zou hebben.

    Deze netjes opgestuurd en het bad binnen gekregen. Puntje bij paaltje lijkt er geen toevoer van het water op het bad te zitten. Wij gebeld met Laslo en opeens kon die zich niks meer herinneren van ons gesprek een week ervoor. Wij werden dus opgescheept met extra kosten van 185 euro terwijl we een prijs hadden afgesproken die al was betaald.
    Ik had zogenaamd een leuke korting gekregen maar puntje bij paaltje alles betaald maar nooit gekregen wat was afgesproken nu snap ik wel dat het leek alsof die een leuke prijs had gemaakt.

    Kontact gehad met het hoofdgebouw en Jasper gaf aan dat ze heel veel problemen hebben met de lokatie Nieuwegein maar of ik hier aub mijn mond over wilde houden.

    Hij zou maandag 12 oktober kosteloos het andere onderdeel opsturen. Donderdag nog niks... Wij weer bellen, maar Jasper was even bezig hij zou ons voor 1700 terug bellen. 16:55 nog steeds geen Jasper dus wij weer bellen. Jasper aan de lijn, en die gaf aan dat die het zou besprken met Nieuwegein maar dat die niks had beloofd om het op te lossen??? Ik viel van mijn stoel! Heb om een retourformulier gevraagd om het bad weer te laten ophalen. Moet ik kosten betalen van 40 euro!!!! Het moet niet gekker worden!!

    Nooit meer zal ik hier wat bestellen en raad het iedereen af, inplaats van een warm bad een koude douche gekregen wat een oplichters!

    Door: elise15-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    bakamermeubel

    Na maanden eindelijk tyd om het badmeubel van Sanitairkamer te installeren. Blijkt het houten blad krom, slechte ophanging en blad gewoon krom. De wasbak hierdoor niet mooi te plaatsen Contact opgenomen met Sanitairkamer en het gekonkel is begonnen. Eindeloos mail verkeer en alles in het werk stellen om vooral niets te doen met onze klacht...

    Door: henk 08-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Diverse sanitair

    Nooit meer Sanitairkamer. Wat een slechte service, dit is me zo tegengevallen!
    Het begon al met een leverafspraak maken, totaal geen flexibiliteit. Al weken getracht een dag af te spreken, kon allemaal niet zo snel vonden ze. Na vele telefoontjes en telkenmale de boodschap gegeven dat voor mij donderdag echt een hele slechte dag was maar de rest van de week beter mits beetje tijdig bericht (want ik heb tenslotte ook een baan), kwam daar natuurlijk de mail op woensdag dat levering op donderdag plaats kon vinden. Wat gek vonden ze dat ik daar boos van werd.

    Vervolgens de nazorg. Ik heb een set besteld, witte toiletpot met bijbehorende toiletbril (die dus net niet wit is). Pas na installatie en uit plastic verwijderen was dit zichtbaar. De klantenservice verschuilt zich achter mijn controleplicht om binnen 48 uur te controleren of ik het juiste heb ontvangen. Nogmaals aangegeven dat het pas na installatie te zien was en dat er wat mij betreft dus iets mis is met het product als de pot wit is en de bril niet wit, dan moet je dit niet als set verkopen.
    Maar nee, klantenservice vindt omdat het gemonteerd is dat ik het product heb geaccepteerd. Ik mag met korting een nieuwe kopen van ze...
    Wat denk je zelf?!? Sanitairkamer, een dikke onvoldoende, nooit weer.

    Door: Sonja20-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Kranen bij Sanitair kamer

    heel slecht gevoel bij Sanitair kamer.
    producten die al gebruikt zijn hiervan een melding maken en niet serieus genomen worden door de klantenservice. dit zou in de fabriek verkeerd zijn gegaan.

    toen ik mijn badkraan binnen kreeg heb ik hier meteen een melding van gemaakt een jongen die wij telefonisch hebben gesproken gaf aan dat dit wel vaker gebeurd.. en dat wij een service verzoek moesten indienen dit dus ook gedaan waar wij vervolgends niet serieus worden genomen er zou een vervangend onderdeel verstuurd worden terwijl ik betaal voor een nieuwe kraan..

    vind het echt belachelijk.
    een waarschuwing voor andere mensen om nog een keer goed na te denken voordat je koopt bij sanitair kamer.

    Door: Lotte 25-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    complete badkamer

    hele nare ervaring met Sanitairkamer en ik zou iedereen aanraden om elders in te kopen.
    op het moment dat de wasmeubel bezorgd zou worden, bleek hij niet meer voorradig te zijn. helemaal niet over geinformeerd, niet tijdens bezoek en ook niet erna. we hadden wasmeubel speciaal bij hun gehaald omdat we deze zo graag wilde hebben, maar filiaal leider Willem wilde ons niet meer geven dan 100 euro korting op een ander wasmeubel.
    en toen kwam het volgende. nadat de badkamer af was, bleek dat de inbouw kraan lekte. na uitvoerig uitgelegd te hebben dat het niet mogelijk was om deze kraan voor installatie te testen, konden ze alleen een nieuwe kraan opsturen en moesten we zelf te kosten betalen om de inbouw kraan er weer helemaal uit te laten halen en een nieuwe te installeren.
    als klap op de vuurpijl vertelde we het verhaal aan de CV monteur en die vroeg meteen, dit gaat zeker om een bedrijf uit Nieuwegein? waarop wij meteen zeiden, ja klopt, hoe weet je dit. Toen vertelde hij dat een andere klant van hem ook grote problemen heeft gehad met dit bedrijf.

    Door: Jos30-06-2020
    Shay09-07-2020

    Hoi Jos, mag ik vragen welk merk kranen dat waren?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Wcpot

    Verkeerde wcpot geleverd. Bezorgen was gratis boven €100. Maar als je wil retourneren kost het ineens €40
    Als t ergens te lezen was dan was ik er NOOIT aan begonnen. Soieso vind ik t niet kunnen. Maar dit leg ik wel voor aan mijn rechtsbijstandverz want dit mag niet.

    Door: Ro20-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Douchecabine wastafel wc incl accessoires

    1 december een complete badkamer besteld inclusief douchecabine voor ruim 1300 euro .
    2 x spullen geleverd maar geen douchecabine .
    Sta je dan met 2 kleine kinderen die niet kunnen douche .

    Door: Michael11-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Douchecabine

    Door verkoper Jasper werd mij toegezegd dat mijn douchecabine op maandag zou worden bezorgd. Eind van de middag nog niets in huis, en dus er maar eens er achteraan gaan bellen.
    Uiteraard verweet Sanitairkamer dit de transporteur, en wasde Sanitairkamer haar handen in onschuld...
    Gelukkig kon ik met de transporteur de boel nog een beetje corrigeren, zodat ze het pakket de volgende dag 's-morgens zouden leveren. Dit kostte mij wel een meerprijs, waar Sanitairkamer.nl ook 'niet thuis' gaf...
    Ik zou zeggen: Bezint eer gij begint voordat u met dit bedrijf in zee gaat!

    Door: Ron S te H03-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Levering niet volgens afspraak

    De levertijd van het product was niet de afgesproken 1-2 werkdagen. Het heeft bijna een week geduurd.

    Door: Jeroen10-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Sanitairkamer

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Sanitairkamer een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 18 ervaringen geplaatst over Sanitairkamer. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 56% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Sanitairkamer actief?

    Sanitairkamer is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sanitairkamer gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.