NederlandReview

    Ervaringen Sanitairkamer

    Je badkamer moet er goed uit zien. Dus waar kun je de beste ligbaden, kranen, badkamer radiatoren en andere badkamer benodigdheden vinden? Een van de winkels die badkamer sanitair verkoopt is Sanitairkamer. Maar wat voor kwaliteit douches zullen ze verkopen? Zullen hun radiatoren nou echt je hele badkamer kunnen verwarmen? Hoe functioneel zullen hun spiegels zijn? Zullen hun badkamer tegels wel makkelijk schoon te houden zijn? Hoe lang zal het duren voor hun bezorgservice je nieuwe toilet heeft bezorgd? En hoe zal hun klantenservice reageren als je ze nodig hebt om een vraag te beantwoorden of een probleem te verhelpen? Hoe vriendelijk en behulpzaam zullen hun medewerkers zijn? De beste manier om dit te onderzoeken is via reviews geschreven door echte klanten van dit badkamer bedrijf. Via hun meningen, beoordelingen, ervaringen, reviews en andere op- en aanmerkingen krijg je een idee van wat shoppen bij Sanitairkamer betekend. Op die manier wordt jouw beslissing om wel of niet bij Sanitairkamer te shoppen een heel stuk makkelijker.

    Over Sanitairkamer

    Sanitairkamer is een bedrijf dat badkamerbenodigdheden verkoopt. Zij willen de mogelijkheid bieden om in je badkamer een luxueus moment voor jezelf te hebben. Hiervoor bieden zij allemaal badkamerproducten aan. Er is bijvoorbeeld een heel assortiment badkamermeubels inclusief wastafel onderkasten, afvoerpluggen, spiegelkasten, open kasten, hoge kasten, inbouwkasten, fontein onderkasten, sifons en andere opbergmogelijkheden. In hun douche categorie kun je terecht voor halfronde douchekabines, kwartronde douchecabines, inloopdouches, pendeldeuren, douchegoten, douche armen, opbouw regendouches, douchebak panelen, handdouches, infrarood saunas, badwanden, doucheslangen, hoofddouches, badsets enzovoort. Ze hebben ook wat kranen zoals staande badkranen, elektronische kranen, kogelkranen, baduitlopen, verhoogde kranen, hoekstopkranen en andere soorten kranen. Lekker ontspannen kun je in één van hun ligbaden. Er zijn hoekbaden, vrijstaande baden, instapbaden, ligbaden met of zonder paneel, bubbelbaden, zitbaden enz. Natuurlijk heb je ook een toiletpot nodig. Bij Sanitairkamer kun je kiezen tussen standaard toiletten, hangende reservoirs, urinoir sets, verhoogde zittingen, vlakspoel toiletten, doublok toiletten, softclose zittingen, verkorte toiletten, inbouwreservoirs en nog meer toilet opties. In Sanitairkamer’s wastafel afdeling kun je waskommen, hoekfonteinen, wand bidetten, emmerroosters, enkele wastafels, staande bidetten en wastroggen vinden. Om je badkamer lekker te verwarmen kun je kiezen voor een horizontale, verticale, design of handdoekradiator. Op die manier is de badkamer lekker warm als je uit je douche of bad stapt. En Sanitairkamer biedt ook nog wat badkamer accessoires aan zoals WC rolhouders, douche zittingen, zeepdispensers, droogrekken, tandenborstel houders, badkussens, raamwissers, tissue boxen, spiegels, badkamertegels, reinigingsmiddelen en nog veel meer.

    Montagevideo Kerra complete douchecabine - Sanitairkamer.nl

    Diensten van Sanitairkamer

    Ze hebben een showroom in Harderwijk waar je hun producten kunt bezichtingen. Weet je al wat je wilt? Dan kun je de douche, badkamertegel, wastafel of ander product ook bestellen via hun website. En Sanitairkamer heeft een klantenservice om je met een vraag of probleem te helpen.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Sanitairkamer

    Heb je al eens eerder iets van Sanitairkamer gekocht? Dan kun jij ons misschien wat meer vertellen over deze badkamerwinkel. Hoe comfortabel zijn hun baden? Werken hun kranen en toiletten goed? Ben je tevreden met hun wastafel? En wat kun je ons vertellen over hun bezorgservice en klantenservice? Vertel ons jouw Sanitairkamer verhaal via een klanten review.

    Zal jouw badkamer verbeteren met sanitair van Sanitairkamer? Lees reviews over hun ligbaden, wastafels, douches, toiletten en andere badkamer items.

    Sanitairkamer
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (25)

    5.6
    52% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.6
    Service
    rating
    4.6
    Prijs
    rating
    6.4
    Leveren
    rating
    4.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Sanitairkamer

    Uw beoordeling

    Topservice echt goed!

    Ik heb heerlijk kunnen rondneuzen door deze kamer der sanitair. Mijn vrouw wilde niet gaan voor de Saniclear douche, maar ik heb hem achteraf alsnog besteld. Zij heeft namelijk ook een vakantie geboekt met haar vriendinnen dus ik heb gewoon zelf een douche nu. Als ze terugkomt is ze wel boos denk ik maar door sanitairkamer heb ik er volle vertrouwen in! Toptent!

    Door: Pieter-Jan Gaaster24-01-2019
    jan07-09-2020

    hallo, wat is uiteindelijk nu je ervaring met de douche van saniclear?

    Anita Vreeswijk18-11-2020

    Saniclear copper inbouwdouchekraan nu 1 jaar in gebruik,kranen verkleuren al!!!! Helaas kan ik geen foto uploaden ?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    WC zittingen

    Na een verkeerde levering van 2 WC zittingen (vanwege corona ?) is Sanitairkamer meteen aan de slag gegaan om het te zorgen dat ik het juiste product kreeg. Met een snelle en goede communicatie is dit uiteindelijk goed gelukt.Top service, top kwaliteit, top communicatie met bovendien een goede prijs. Ik bestel zeker terug bij Sanitairkamer.

    Door: Michael Geiser22-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Complete douchecabine

    Snelle levering en prettig geholpen door Youssef. Een echte eerlijke Marokkaan die je van de juiste informatie voorziet. We hebben zelfs 5 euro korting van hem gehad en gratis kit. Als wij weer op zoek zijn komen we zeker terug en vragen we direct naar Youssef!

    Door: Denzell Netten23-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    toilet set

    Snelle levering. Toilet bleek niet helemaal vlak van de achterkant, waardoor je hem niet waterpas kon hangen. Ik moest een service aanvraag invullen. Een dag later had ik een nieuw toilet. Prima service dus.

    Door: Willems17-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Douchewand van Mueller

    We hebben een douchewand gekocht bij de Sanitairkamer. De verbouwing van ons huis liep enige vertraging op waardoor de douchewand niet meteen geinstalleerd kon worden. Na vijf weken - toen we de wand wilden plaatsen - bleek halverwege de installatie een onderdeel te missen. Er zaten drie schroefplaatjes in een zakje terwijl er volgens de gebruiksaanwijzing er vier in moesten zitten. Gevolg: de deur kan niet aan de wand worden gehangen.
    Toen wij vroegen of ze nog het missende onderdeel wilden leveren was het antwoord: nee helaas, u hebt te laat gereclameerd. We kunnen niets voor u doen, u kunt een nieuwe douchewand kopen met 10% korting. Ze wilden op geen enkele manier meedenken. Zij leveren een incompleet product maar het oplossen... helaas.

    Door: Oosten08-04-2021
    Patricia 10-05-2021

    Wij precies hetzelfde probleem met een product van hun. Ook wij waren aan een verbouwing bezig en pakten pas later onze geleverde producten uit. Helaas was er een beschadiging en na contact met de service-afdeling was hun antwoord dat we binnen 48 hadden moeten reclameren. Schandalig ! Wat een flut bedrijf!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Geannuleerd ! 1800€

    Wat n rot ervaring

    Door: Naam26-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Top Service!

    Complete badkamer besteld, goed geholpen in de winkel door Michael. Binnen 1 week alle producten geleverd gekregen op afspraak!

    Door: Eric11-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zwarte kraan gekocht

    Had wegens lekkage een nieuwe kraan nodig, de volgende werkdag al geleverd!

    Door: TJ van den Broek12-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Snelle levering

    Mooi assortiment en snel geleverd! Dikke duim

    Door: Geertruida 24-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Saniclear

    Heeeeeeeeeeeel super mooi, echt leuk!

    Door: Hennie Brass27-11-2019
    Nicole 13-01-2021

    Ik wil graag een inbouwdouche van Saniclear kopen in de kleur geborsteld messing. Ik vroeg me af of iemand van jullie daar ervaring mee heeft? (ik hoop namelijk dat de kleur lang mooi blijft)

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Douche cabine

    Makkelijke website maar onbetrouwbaar bedrijf. Douchecabine geleverd met een defect dak/top nieuwe zdeksel zou ik binnen 3 weken ontvangen. het werden er vervolgens 9 daarna 19 en nu inmiddels 24 weken verder moet ik minimaal nog 2 weken wachten!! Ze houden je niet op de hoogte maar je moet er constant zelf achter aan mailen want anders hoor je niks...
    Slecht bedrijf!!

    Door: Remco 13-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Complete badkamer

    In winkel prima geholpen. Bij levering echter een en al drama. Geen spiegelverwarming, geen handgrepen, kit wat ellendig lang duurt waardoor ik 50 km kon rijden om het elders op tijd te halen. En bij bellen lekker laconiek reageren. Nooit meer en geen aanrader!

    Door: Feline Bosman17-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Hangtoilet

    Bestelling bleek pas geleverd te kunnen worden na 3/4 weken, terwijl bij de bestelling besteld voor 12.00 uur volgende dag bezorgd stond. Gebeld met de klantenservice. De drukplaat leverde de vertraging op. Gevraagd of de wc pot dan geleverd kon worden. De volgende dag bleek ook de wc pot een levertijd te hebben van 3 weken. Erg vreemd. De medewerker was erg onvriendelijk en niet bereid een oplossing te vinden. Jammer maar nooit meer Sanitairkamer. Kunnen niet waarmaken wat ze beloven.

    Door: De Boer 02-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Douchecabine Paulina besteld, Karolina ontvangen

    EEN EN AL DRAMA!
    Ruim een maand geleden bestelden we een douchecabine. Voor aanvang van de cabine hebben we onze douche eruit gehaald. Eenmaal binnengekregen, kwamen we erachter dat de verkeerde douchecabine is geleverd. Wat was het een drama om alles opnieuw te moeten regelen. Eerst uitleggen wat er is gebeurt, vervolgens gingen ze op onderzoek uit en ontdekten een fout in het magazijn. Dit duurde tevens een aantal dagen en ondertussen zaten wij al zonder douche. De volgende levering zou weer een maand duren. HOE KAN DIT? Als er een fout is geweest in de levering zou je de juiste cabine nog in je magazijn moeten hebben staan, lijkt mij. Vervolgens kregen we een mail of we de bestelling nog steeds wilden en nogmaals een maand wilden wachten. Met lang onderhandelen voor een douchecabine die sneller geleverd kon worden, waren ze 0,0% bereid om een vergoeding of aanbieding te geven. Al met al kwamen ze niet op voor hun fouten. Ook kwamen ze over alsof ze je helemaal niet wilden helpen en hing er een onaangename sfeer aan de telefoon. Als klant zou je graag willen dat men meedenkt aan een oplossing, dit was bij hen ver te zoeken. Een snellere levering zou niet mogelijk zijn en het duurde ondertussen ongeveer een week zonder beschikbare douche. Slechte service, slechte klantvriendelijkheid. Ik zou de moeite er niet eens insteken en gewoon iets meer uitgeven bij een bedrijf die hun klanten wel tevreden willen houden.

    Door: Ecem Yuksel11-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    sanitair en tegels twv 2000 euro

    Nooit meer Sanitairkamer:

    De prijzen: identieke produkten bij andere bedrijven voor dezelfde prijs. Sanitairkamer claimt goedkoper te zijn.

    De communicatie:
    Na BESTELLING EN BETALING heel slecht. Onbeschofte klantenservicemedewerker P. , geen reactie op 3 emails aan Nieuwegein.

    Orderafdeling:
    zeer vriendelijke K. die wat Nieuwegein vergeten was te bestellen alsnog besteld heeft nadat ik geen reacties van Nieuwegein kreeg.

    Service:
    Leverancier levert af na de eerste voordeur, dus ook in flat. Dit had verteld moeten worden, maar staat ergens tussen de voorwaarden. Iedereen die in een flatgebouw woont heeft dus een probleem. Ik (67jr) heb urenlang 350 kg tegels gesjouwd.

    Zoveelste nagebrachte pakket: moet van 8 tot 18 thuisblijven. Leverancier dumpt pakket ter waarde van 1200 euro in de openbaar toegankelijke entree van het flatgebouw en is niet bereid naar de voordeur van de woning te gaan of te wachten tot ik het in ontvangst kan nemen. Er zijn 77 woningen.

    Produkten: voor een produkt dat niet voorradig was wordt een alternatief geboden dat veel goedkoper en evenwaardig zou zijn. Alternatief werd niet bij de besprekingen rond de bestellingen genoemd en ik heb de gok niet genomen.

    Sanitairkamer Nieuwegein: nooit meer

    Door: Ineke Uijtenhaak23-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Whirlpool

    Ook ik ben geen grote review schrijver maar dit keer neem ik de moeite om er 1 te schrijven.

    Telefonisch besproken dat ik een bad wilde wat vanzelf vol kon lopen zonder kraan. Het zou allemaal geregeld worden hoefde alleen maar even een linkje aan te klikken en even te laten zien welke extra functies ik nodig zou hebben.

    Deze netjes opgestuurd en het bad binnen gekregen. Puntje bij paaltje lijkt er geen toevoer van het water op het bad te zitten. Wij gebeld met Laslo en opeens kon die zich niks meer herinneren van ons gesprek een week ervoor. Wij werden dus opgescheept met extra kosten van 185 euro terwijl we een prijs hadden afgesproken die al was betaald.
    Ik had zogenaamd een leuke korting gekregen maar puntje bij paaltje alles betaald maar nooit gekregen wat was afgesproken nu snap ik wel dat het leek alsof die een leuke prijs had gemaakt.

    Kontact gehad met het hoofdgebouw en Jasper gaf aan dat ze heel veel problemen hebben met de lokatie Nieuwegein maar of ik hier aub mijn mond over wilde houden.

    Hij zou maandag 12 oktober kosteloos het andere onderdeel opsturen. Donderdag nog niks... Wij weer bellen, maar Jasper was even bezig hij zou ons voor 1700 terug bellen. 16:55 nog steeds geen Jasper dus wij weer bellen. Jasper aan de lijn, en die gaf aan dat die het zou besprken met Nieuwegein maar dat die niks had beloofd om het op te lossen??? Ik viel van mijn stoel! Heb om een retourformulier gevraagd om het bad weer te laten ophalen. Moet ik kosten betalen van 40 euro!!!! Het moet niet gekker worden!!

    Nooit meer zal ik hier wat bestellen en raad het iedereen af, inplaats van een warm bad een koude douche gekregen wat een oplichters!

    Door: Choechoe15-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    jacuzzi

    Ook ik ben geen grote review schrijver maar dit keer neem ik de moeite om er 1 te schrijven.

    Telefonisch besproken dat ik een bad wilde wat vanzelf vol kon lopen zonder kraan. Het zou allemaal geregeld worden hoefde alleen maar even een linkje aan te klikken en even te laten zien welke extra functies ik nodig zou hebben.

    Deze netjes opgestuurd en het bad binnen gekregen. Puntje bij paaltje lijkt er geen toevoer van het water op het bad te zitten. Wij gebeld met Laslo en opeens kon die zich niks meer herinneren van ons gesprek een week ervoor. Wij werden dus opgescheept met extra kosten van 185 euro terwijl we een prijs hadden afgesproken die al was betaald.
    Ik had zogenaamd een leuke korting gekregen maar puntje bij paaltje alles betaald maar nooit gekregen wat was afgesproken nu snap ik wel dat het leek alsof die een leuke prijs had gemaakt.

    Kontact gehad met het hoofdgebouw en Jasper gaf aan dat ze heel veel problemen hebben met de lokatie Nieuwegein maar of ik hier aub mijn mond over wilde houden.

    Hij zou maandag 12 oktober kosteloos het andere onderdeel opsturen. Donderdag nog niks... Wij weer bellen, maar Jasper was even bezig hij zou ons voor 1700 terug bellen. 16:55 nog steeds geen Jasper dus wij weer bellen. Jasper aan de lijn, en die gaf aan dat die het zou besprken met Nieuwegein maar dat die niks had beloofd om het op te lossen??? Ik viel van mijn stoel! Heb om een retourformulier gevraagd om het bad weer te laten ophalen. Moet ik kosten betalen van 40 euro!!!! Het moet niet gekker worden!!

    Nooit meer zal ik hier wat bestellen en raad het iedereen af, inplaats van een warm bad een koude douche gekregen wat een oplichters!

    Door: elise15-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    bakamermeubel

    Na maanden eindelijk tyd om het badmeubel van Sanitairkamer te installeren. Blijkt het houten blad krom, slechte ophanging en blad gewoon krom. De wasbak hierdoor niet mooi te plaatsen Contact opgenomen met Sanitairkamer en het gekonkel is begonnen. Eindeloos mail verkeer en alles in het werk stellen om vooral niets te doen met onze klacht...

    Door: henk 08-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Diverse sanitair

    Nooit meer Sanitairkamer. Wat een slechte service, dit is me zo tegengevallen!
    Het begon al met een leverafspraak maken, totaal geen flexibiliteit. Al weken getracht een dag af te spreken, kon allemaal niet zo snel vonden ze. Na vele telefoontjes en telkenmale de boodschap gegeven dat voor mij donderdag echt een hele slechte dag was maar de rest van de week beter mits beetje tijdig bericht (want ik heb tenslotte ook een baan), kwam daar natuurlijk de mail op woensdag dat levering op donderdag plaats kon vinden. Wat gek vonden ze dat ik daar boos van werd.

    Vervolgens de nazorg. Ik heb een set besteld, witte toiletpot met bijbehorende toiletbril (die dus net niet wit is). Pas na installatie en uit plastic verwijderen was dit zichtbaar. De klantenservice verschuilt zich achter mijn controleplicht om binnen 48 uur te controleren of ik het juiste heb ontvangen. Nogmaals aangegeven dat het pas na installatie te zien was en dat er wat mij betreft dus iets mis is met het product als de pot wit is en de bril niet wit, dan moet je dit niet als set verkopen.
    Maar nee, klantenservice vindt omdat het gemonteerd is dat ik het product heb geaccepteerd. Ik mag met korting een nieuwe kopen van ze...
    Wat denk je zelf?!? Sanitairkamer, een dikke onvoldoende, nooit weer.

    Door: Sonja20-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Kranen bij Sanitair kamer

    heel slecht gevoel bij Sanitair kamer.
    producten die al gebruikt zijn hiervan een melding maken en niet serieus genomen worden door de klantenservice. dit zou in de fabriek verkeerd zijn gegaan.

    toen ik mijn badkraan binnen kreeg heb ik hier meteen een melding van gemaakt een jongen die wij telefonisch hebben gesproken gaf aan dat dit wel vaker gebeurd.. en dat wij een service verzoek moesten indienen dit dus ook gedaan waar wij vervolgends niet serieus worden genomen er zou een vervangend onderdeel verstuurd worden terwijl ik betaal voor een nieuwe kraan..

    vind het echt belachelijk.
    een waarschuwing voor andere mensen om nog een keer goed na te denken voordat je koopt bij sanitair kamer.

    Door: Lotte 25-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    FAQ

    Is Sanitairkamer een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 25 ervaringen geplaatst over Sanitairkamer. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 52% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Sanitairkamer actief?

    Sanitairkamer is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sanitairkamer gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.