Sanispecials

Alle reviews

Sanispecials

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

Anderen bekeken ook

I-KOOK Keukens
52 reviews

Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe keuken en ben je zo terecht gekomen bij I-KOOK? Misschien heb je jouw perfecte keuken al gevonden bij ...

Witgoedhuis.nl
6 reviews

Ongekend! Heb jij die review van Witgoedhuis.nl gelezen op onze site?Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen ...

MiniInTheBox
1 reviews

In de eeuw van het internet bestellen mensen hun producten het liefst online. Er zijn echter zoveel webshops, dat het soms moeilijk is om het produ...

Superkeukens
7 reviews

Superkeukens is een organisatie die verschillende stijlen keukens aanbiedt. Modern, klassiek, industrieel etc. Heeft u een keuken gekocht bij Super...

Sanispecials

Ben je op zoek naar badkamer-, keuken- en toiletartikelen? Dan kan het weleens raadzaam zijn om een kijkje te nemen op de website van Sanispecials. Lees op deze pagina eerst eens welke ervaringen er over deze organisatie bekend zijn.

Wat is Sanispecials?

Via Sanispecials koop je alles voor in je badkamer, toilet en keuken. Je kunt de artikelen via Sanispecials.nl bestellen of in de winkel in ’s-Hertogenbosch. Het assortiment bestaat ongeveer uit 300.000 artikelen. Hiervan zijn circa 100.000 items op voorraad. Er wordt aangegeven dat de producten tegen scherpe prijzen gekocht kunnen worden. De klantenkring bestaat onder andere uit ZZP’ers, installateurs en grootverbruikers. Klanten zijn altijd welkom om een vraag te stellen. Bij problemen kunnen ze je er telefonisch doorheen loodsen. Ze zien dat als een stukje service. Klanttevredenheid staat bij deze organisatie hoog in het vaandel.

Bestellen

Wil je een bestelling doen via Sanispecials.nl? Dan moet je een aantal stappen doorlopen. Selecteer allereerst hetgeen je graag wilt kopen. Je kunt daarna doorgaan met winkelen of het bestelproces verder doorlopen. Als je voor het laatste kiest moet je je gegevens invoeren. Daarna is het tijd om de afleverdatum en betaalmethode te kiezen. Bij het opmerkingen gedeelte, kun je eventueel een opmerking achterlaten. Vervolgens dien je de algemene voorwaarden te accepteren. De meest gebruikte betaalmethode is iDEAL. Dit is een snelle en veilige manier van betalen.

Verzenden

Jouw bestelling kan op verschillende wijzen verzonden worden. Je kan er ook voor kiezen om je product af te halen. Bestellingen die voor 17:30 uur worden gedaan, ontvang je de volgende werkdag in huis. Dit geldt niet voor weekendbestellingen. Dan wordt het pakket vaak op dinsdag afgeleverd. Bij een minimale bestelwaarde van € 100,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor de exacte kosten voor verzending onder dat bedrag verwijzen we je naar de website van Sanispecials. Spullen kunnen ook bij leveranciers worden afgehaald. Mocht je dit willen doen is het verzoek om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice.

Retouren

Ben je onverhoopt ontevreden met een artikel? Dan is het mogelijk om een retour in gang te zetten. Je zal dan wel aan de retourvoorwaarden moeten voldoen. De retourtermijn is vastgesteld op 15 dagen. Deze termijn gaat van start als je het product fysiek hebt ontvangen. Retouren moeten telefonisch of per e-mail aangemeld worden. Het is van belang dat je het factuurnummer doorgeeft. Na het aanmelden van een retourzending heb je 15 dagen de tijd om het item terug te sturen. De retour moet in de originele verpakking teruggezonden worden. Er mag geen schade zijn ontstaan. Als dit wel het geval is kan er waardevermindering toegepast worden. Dan kan het dus zo zijn dat je minder gerestitueerd krijgt.

Klachten en feedback

Er wordt continu geprobeerd de service en het assortiment te verbeteren. Mocht je feedback hebben dan is dat van harte welkom. Dit geldt eveneens voor suggesties. Klanttevredenheid vinden ze ontzettend belangrijk. Ben je ontevreden? Wil je zelfs een klacht indienen? Dat is mogelijk door een e-mail te sturen naar info@sanispecials.nl. Ze gaan vervolgens proberen een passende oplossing te vinden. Klachten worden door dit bedrijf gebruikt om van te leren.

Klantervaringen

Heb je weleens een aankoop gedaan via Sanispecials.nl? Dan horen we graag of dat je goed bevallen is. We stellen het op prijs als je jouw informatie over dit bedrijf deelt via een review op deze pagina.

 

}