Sanispecials

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Sanispecials

Ben je op zoek naar badkamer-, keuken- en toiletartikelen? Dan kan het weleens raadzaam zijn om een kijkje te nemen op de website van Sanispecials. Lees op deze pagina eerst eens welke ervaringen er over deze organisatie bekend zijn.


Wat is Sanispecials?


Via Sanispecials koop je alles voor in je badkamer, toilet en keuken. Je kunt de artikelen via Sanispecials.nl bestellen of in de winkel in ’s-Hertogenbosch. Het assortiment bestaat ongeveer uit 300.000 artikelen. Hiervan zijn circa 100.000 items op voorraad. Er wordt aangegeven dat de producten tegen scherpe prijzen gekocht kunnen worden. De klantenkring bestaat onder andere uit ZZP’ers, installateurs en grootverbruikers. Klanten zijn altijd welkom om een vraag te stellen. Bij problemen kunnen ze je er telefonisch doorheen loodsen. Ze zien dat als een stukje service. Klanttevredenheid staat bij deze organisatie hoog in het vaandel.


Bestellen


Wil je een bestelling doen via Sanispecials.nl? Dan moet je een aantal stappen doorlopen. Selecteer allereerst hetgeen je graag wilt kopen. Je kunt daarna doorgaan met winkelen of het bestelproces verder doorlopen. Als je voor het laatste kiest moet je je gegevens invoeren. Daarna is het tijd om de afleverdatum en betaalmethode te kiezen. Bij het opmerkingen gedeelte, kun je eventueel een opmerking achterlaten. Vervolgens dien je de algemene voorwaarden te accepteren. De meest gebruikte betaalmethode is iDEAL. Dit is een snelle en veilige manier van betalen.


Verzenden


Jouw bestelling kan op verschillende wijzen verzonden worden. Je kan er ook voor kiezen om je product af te halen. Bestellingen die voor 17:30 uur worden gedaan, ontvang je de volgende werkdag in huis. Dit geldt niet voor weekendbestellingen. Dan wordt het pakket vaak op dinsdag afgeleverd. Bij een minimale bestelwaarde van € 100,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor de exacte kosten voor verzending onder dat bedrag verwijzen we je naar de website van Sanispecials. Spullen kunnen ook bij leveranciers worden afgehaald. Mocht je dit willen doen is het verzoek om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice.


Retouren


Ben je onverhoopt ontevreden met een artikel? Dan is het mogelijk om een retour in gang te zetten. Je zal dan wel aan de retourvoorwaarden moeten voldoen. De retourtermijn is vastgesteld op 15 dagen. Deze termijn gaat van start als je het product fysiek hebt ontvangen. Retouren moeten telefonisch of per e-mail aangemeld worden. Het is van belang dat je het factuurnummer doorgeeft. Na het aanmelden van een retourzending heb je 15 dagen de tijd om het item terug te sturen. De retour moet in de originele verpakking teruggezonden worden. Er mag geen schade zijn ontstaan. Als dit wel het geval is kan er waardevermindering toegepast worden. Dan kan het dus zo zijn dat je minder gerestitueerd krijgt.


Klachten en feedback


Er wordt continu geprobeerd de service en het assortiment te verbeteren. Mocht je feedback hebben dan is dat van harte welkom. Dit geldt eveneens voor suggesties. Klanttevredenheid vinden ze ontzettend belangrijk. Ben je ontevreden? Wil je zelfs een klacht indienen? Dat is mogelijk door een e-mail te sturen naar info@sanispecials.nl. Ze gaan vervolgens proberen een passende oplossing te vinden. Klachten worden door dit bedrijf gebruikt om van te leren.


Klantervaringen


Heb je weleens een aankoop gedaan via Sanispecials.nl? Dan horen we graag of dat je goed bevallen is. We stellen het op prijs als je jouw informatie over dit bedrijf deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)

Anderen bekeken ook