NederlandReview

    Ervaringen Sani Dream

    Nieuw sanitair nodig en op zoek naar een goede winkel? Misschien hebt u Sani Dream gevonden en wilt u weten wat voor ervaringen andere kopers hebben bij dit bedrijf. Dan hebt u op deze plek gevonden wat u zocht. Op NederlandReview geven consumenten hun beoordeling van bedrijven waar ze mee te maken hebben gehad. Daarmee informeren ze anderen, die op basis daarvan kunnen besluiten of ze vertrouwen hebben in de zaak of niet. Dus bent u benieuwd hoe anderen oordelen over de prijzen van Sani Dream, over het bestelgemak dat ze bieden, hoe de levering uitgevoerd werd en wat voor service ze leveren? U leest het hier.

    Over Sani Dream

    Sani Dream is een sanitairspecialist met een webwinkel én een showroom in Enschede. Die showroom wordt als pluspunt op de website vermeld, het adres is ook goed vindbaar, maar naar openingstijden is het vooralsnog vergeefs zoeken. Contactinformatie wordt wel duidelijk verstrekt, dus wie een kijkje wil gaan nemen in Enschede zal even kunnen e-mailen of bellen voor meer informatie. Trefwoorden op de website van Sani Dream zijn modern, hoogwaardig en betaalbaar. Volgens Sani Dream kunnen zij kwaliteitsproducten leveren tegen lage prijzen, omdat zij direct bij de fabriek inkopen. Sani Dream levert onder andere douchebakken, -goten en -cabines, badkamermeubels, kranen, wastafels, baden, toiletten, installatiemateriaal en toebehoren.

    Kopen bij Sani Dream: is it just a dream?

    Diensten

    Sani Dream maakt gebruik van diverse betaalmogelijkheden; iDEAL, AfterPay, creditcard, voor Belgische klanten Bancontact (voorheen ook bekend als Mister Cash), creditcard, maar u kunt ook betalen met een gewone overboeking. De verzending wordt uitgevoerd door verschillende bedrijven, zoals PostNL, DPD, DHL en GLS. Zelf uw bestelling ophalen in Enschede, op afspraak, is ook mogelijk. Sani Dream bezit het keurmerk van Stichting WebwinkelKeur. Contactinformatie is zoals boven reeds vermeld goed te vinden op de website. Hier en daar is te lezen dat de klant voor meer informatie ook de live chat kan gebruiken, maar waar op de website u die chat kunt vinden, is onduidelijk.


    Op de website is een blog te vinden ter informatie en inspiratie, er is een nieuwsbrief en klanten kunnen een account aanmaken. Levertijden worden per artikel vermeld en er is de mogelijkheid om producten op een verlanglijst te zetten of met elkaar te vergelijken, maar de vergelijker lijkt niet goed te werken of doet het wellicht alleen wanneer men een account heeft. Naast productfoto's zijn er bij een deel van de artikelen tekeningen te vinden met maten. Verzendkosten worden weergegeven wanneer u een product aan uw winkelwagen toevoegt.

    Klachten

    Ook naar een klachtenprocedure is het zoeken op de website van Sani Dream. De algemene voorwaarden moeten eraan te pas komen. Daarin staat te lezen dat klachten binnen zeven dagen na constatering moeten worden ingediend. De consument krijgt binnen veertien dagen antwoord op zijn of haar klacht. Wanneer het probleem niet in onderling overleg kan worden opgelost, kan de Stichting WebwinkelKeur worden ingeschakeld voor bemiddeling. Als ook dat geen oplossing biedt, kan de klacht aan Stichting GeschilOnline worden voorgelegd, tegen betaling door de consument. In deze voorwaarden staat niets over terugbetaling wanneer u in het gelijk wordt gesteld, om dat te ontdekken moeten we naar de website van GeschilOnline zelf. Kortom, dat mag bij Sani Dream wel wat duidelijker.

    Nu zijn we bij NederlandReview natuurlijk benieuwd naar uw ervaringen met Sani Dream!


    Heeft u al eens iets gekocht in de webwinkel? Was u tevreden over het product, de levering en eventuele service? Had u contact met Sani Dream over uw bestelling en werd u goed te woord gestaan, of juist niet? Uw beoordeling kan weer anderen helpen om te beslissen of ze al of niet met Sani Dream in zee willen gaan, dus laat uw stem horen op NederlandReview.

    Lees ervaringen van echte klanten van Sani Dream. Hoe beoordelen ze de service en kwaliteit van het badkamer sanitair dat ze hier online kopen? Lees de reviews!

    Sani Dream
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (25)

    9
    92% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9.2
    Service
    rating
    8.8
    Prijs
    rating
    8.8
    Leveren
    rating
    8.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Top winkel!

    Mijn ouders en ik zochten een lange tijd naar een nieuwe badkamer online. Na een korte tijd gezocht te hebben kwamen we al snel uit bij Sanidream. Omdat de fysieke winkel niet al te ver van ons gelegen zit, zijn we er naar toe gereden en hebben wij een kijkje genomen. De winkel is niet al te groot maar biedt een groot aanbod aan. Het personeel is zeer vriendelijk en heeft al onze vragen beantwoord. Onder het genot van een bakje koffie hebben we de meubels en glazen wand voor onze badkamer bestelt. Na een klein uurtje liepen we weer de winkel nadat alles bestelt was. Wij wouden Sanidream persoonlijk bedanken voor de geweldige service en voor het gemak dat ze ons gebracht hebben.
    Ga zo door!!

    Door: Stefanie van den Berg13-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Top bedrijf!

    Had een aantal onduidelijkheden over de douchebakken, vervolgens contact opgenomen met het bedrijf.
    De medewerker had veel verstand van alle producten en kon mij goed helpen.
    Na het gesprek direct een order geplaatst, het kwam mij niet te pas om de transporteur te bellen, de medewerker heeft dit voor mij gedaan en netjes afgehandeld.
    De levering kwam zoals gepland.
    Top bedrijf, erg vriendelijk, en iemand die niet uit zijn nek zit te lullen.
    Erg tevreden, er zullen meer bestellingen aankomen, ga zo door !. :)

    Door: Kevin 28-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Nieuwe producten

    De showroom bezocht na de kleine renovatie, alles ziet er mooi en strak uit. Sani Dream heeft nieuwe badkamermeubel die je in de showroom kunt zien.

    De medewerkers zijn erg vriendelijk en gaven mij een eerlijk advies, waardoor ze zelfs minder hebben verkocht. Bij Sani Dream draait het niet allemaal om de centen, maar ook om de klant zelf.
    Ik kon de badkamermeubel direct bestellen en stond de volgende week bij mij op de stoep.
    Dit is een voorbeeld voor andere sanitair winkels.

    Groeten Mees.

    Door: Mees15-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Showroom bezoek

    Mijn vrouw en ik zochten naar badkamer meubel en zijn uiteindelijk bij Sani Dream terecht gekomen. Wij hebben de showroom bezocht en alles zag er schoon en strak uit. De eigenaar heeft veel ervaring en kon ons goed helpen. Zo heeft hij ons een aantal voorbeelden gegeven uit de informatie die wij hebben gegeven.
    Uiteindelijk kwamen wij op onze keuze en hebben de producten online besteld.
    Alles ging vlot en makkelijk, ook ging het bestellen gemakkelijk.
    De producten kregen wij binnen 2 weken binnen.

    Door: Jacob10-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Prettig bedrijf

    Prettig bedrijf. Keurig behandeld en goede prijzen. Ik hoop niet dat ik binnenkort weer een nieuwe badkamer moet hebben, maar zou er dan weer naar toe gaan. Kan dit bedrijf aanbevelen.

    Door: Irene van Deuveren13-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Douchecabine

    10-11-2018.
    Voor twee weken geleden een douchecabine en douchebak besteld.
    Gisteren alles zelf opgehaald.
    Goed advies gekregen en alles zag er goed uit. Een goede cabine voor een eerlijke prijs. Zal anderen dan ook zeker Sani Dream aanbevelen.
    Ga zo door.

    Door: Velthof10-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Badkamer

    Online wat prijzen vergeleken en kwam uiteindelijk op sanidream uit. ik woon niet ver van enschede en ben er met mijn vrouw heen gegaan. De showroom was deels nog in verbouwing maar het zag er al heel strak uit. We hebben met behulp van het personeel een badkamer uitgezocht en het ook meteen besteld. Tijdens de installatie een klein onderdeeltje kapot gegaan. Hierover hebben we gebeld en 2 dagen later stond het op onze deurmat. Zeer tevreden over de service en het eind resultaat!

    Door: Aart11-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Dankjewel SaniDream!

    Afgelopen week een kraan besteld die niet meer op voorraad was (zou ik niet kunnen weten), werd direct gebeld door een van de medewerkers. Zij hebben hun excuus aangeboden en een oplossing voorgesteld. Zo gezegd zo gedaan, Ik heb een andere kraan besteld.
    De kraan was er binnen een week. De medewerkers zorgen goed voor hun klanten. Ik heb hierdoor een fijn gevoel en waardering gekregen.
    Dankjewel SaniDream!

    Door: Lars07-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bijzondere maten & Goedkoopste!

    Mijn vrouw en ik zochten naar goedkope douchebakken, wij hebben op veel webshops gekeken en zagen dat Sanidream het goedkoopste was. Sanidream heeft een bijzondere maat die bij andere webshops niet te verkrijgen was. Wij kozen voor Sanidream en het was geen tegenvaller. De medewerkers zijn erg vriendelijk en weten waar zij mee bezig zijn.

    Door: Manuel18-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bijzondere maten

    Heb samen met mijn verloofde op veel webshops gezocht naar douchecabines met bijzondere maten, en SaniDream had er genoeg.
    Zij hebben een bijzonder assortiment, waarmee zij zich kunnen onderscheiden van de rest.
    De service die zij bieden is uitstekend en ben erg tevreden over hoe alles is gelopen.

    Door: Lars08-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    TOP service!

    Voordat wij onze nisschuifdeur gingen bestellen hadden wij een aantal vraagjes. De medewerker heeft ons super netjes te woord gestaan en alles netjes uitgelegd! Wij hebben direct de schuifdeur besteld en de volgende dag was het al in huis!

    Ga zo door Sanidream!

    Door: Janssen19-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    bestelling

    Douchegoot besteld, goed product, niks op aan te merken. Snelle levering alles ging vlekkeloos.

    Door: theodor08-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Reviews

    Zag de laatste tijd dat er veel positieve reviews worden geschreven over Sanidream. Door de reviews ben ik uiteindelijk zelf gaan bestellen bij Sanidream.
    Alles ging vlekkeloos en ik ben erg blij dat ik de reviews kon vertrouwen.
    Uitstekende service, goede producten en klantvriendelijk.

    Door: Jasper30-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Vlekkeloos

    Duidelijke communicatie, snelle levering, goedkope producten, en een uitstekende service. Ga zo door!

    Door: phillip24-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    TOP!

    Service is uitstekend, aan de telefoon goed geholpen om de juiste douchebak uit te zoeken. De douchebak werd snel bezorgd, top ervaring bij SaniDream!

    Door: Carel02-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    tevreden over besstelling

    Voor onze nieuwe badkamer heb ik hier afgelopen week een douchedeur besteld. Per ongeluk heb ik het verkeerde adres ingevuld. hier kwam ik achter na bevestiging van mijn order. Ik heb hierover een klein mailtje gestuurd en gelijk een bericht terug ontvangen waarin in stond dat het geregeld was. Top service!

    Door: erjo12-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bestellen en klantvriendelijkheid

    Snelle correcte levering met mooie producten.
    Vriendelijke medewerkers en afwijkende maten beschikbaar.

    Door: Hans30-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Bijzondere maten bij Sanidream.

    Heb op veel sanitair winkels naar een bijzondere maat gezocht en kwam uiteindelijk uit op Sani Dream.
    Zij hebben veel bijzondere maten die andere sanitair winkels niet hebben.
    De medewerkers zijn erg klantvriendelijk, uiteindelijk besteld en alles ging vlekkeloos.

    Door: Giel29-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bestelling douchedeur (Tevreden!)

    Afgelopen maand een douchedeur besteld, werd netjes gebeld door de transporteur en een afspraak gemaakt.
    De deur kwam binnen in 2 weken binnen.
    Top service, lage prijs en alles goed voor elkaar. Top bedrijf, ga zo door!

    Door: Theo27-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    swing deur gekocht

    Een mooie douchedeur. afgelopen week ontvangen en alles ging meteen goed. De bezorger kwam eerder als gepland maar dit was gelukkig geen probleem.

    Door: jasmine23-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Schrijf zelf een review over Sani Dream

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Sani Dream een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 25 ervaringen geplaatst over Sani Dream. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 92% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Sani Dream actief?

    Sani Dream is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sani Dream gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.