NederlandReview

    Ervaringen Sani Dream

    Nieuw sanitair nodig en op zoek naar een goede winkel? Misschien hebt u Sani Dream gevonden en wilt u weten wat voor ervaringen andere kopers hebben bij dit bedrijf. Dan hebt u op deze plek gevonden wat u zocht. Op NederlandReview geven consumenten hun beoordeling van bedrijven waar ze mee te maken hebben gehad. Daarmee informeren ze anderen, die op basis daarvan kunnen besluiten of ze vertrouwen hebben in de zaak of niet. Dus bent u benieuwd hoe anderen oordelen over de prijzen van Sani Dream, over het bestelgemak dat ze bieden, hoe de levering uitgevoerd werd en wat voor service ze leveren? U leest het hier.

    Over Sani Dream
    Sani Dream is een sanitairspecialist met een webwinkel én een showroom in Enschede. Die showroom wordt als pluspunt op de website vermeld, het adres is ook goed vindbaar, maar naar openingstijden is het vooralsnog vergeefs zoeken. Contactinformatie wordt wel duidelijk verstrekt, dus wie een kijkje wil gaan nemen in Enschede zal even kunnen e-mailen of bellen voor meer informatie. Trefwoorden op de website van Sani Dream zijn modern, hoogwaardig en betaalbaar. Volgens Sani Dream kunnen zij kwaliteitsproducten leveren tegen lage prijzen, omdat zij direct bij de fabriek inkopen. Sani Dream levert onder andere douchebakken, -goten en -cabines, badkamermeubels, kranen, wastafels, baden, toiletten, installatiemateriaal en toebehoren.

    Diensten
    Sani Dream maakt gebruik van diverse betaalmogelijkheden; iDEAL, AfterPay, creditcard, voor Belgische klanten Bancontact (voorheen ook bekend als Mister Cash), creditcard, maar u kunt ook betalen met een gewone overboeking. De verzending wordt uitgevoerd door verschillende bedrijven, zoals PostNL, DPD, DHL en GLS. Zelf uw bestelling ophalen in Enschede, op afspraak, is ook mogelijk. Sani Dream bezit het keurmerk van Stichting WebwinkelKeur. Contactinformatie is zoals boven reeds vermeld goed te vinden op de website. Hier en daar is te lezen dat de klant voor meer informatie ook de live chat kan gebruiken, maar waar op de website u die chat kunt vinden, is onduidelijk. 


    Kopen bij Sani Dream: is it just a dream?

    Op de website is een blog te vinden ter informatie en inspiratie, er is een nieuwsbrief en klanten kunnen een account aanmaken. Levertijden worden per artikel vermeld en er is de mogelijkheid om producten op een verlanglijst te zetten of met elkaar te vergelijken, maar de vergelijker lijkt niet goed te werken of doet het wellicht alleen wanneer men een account heeft. Naast productfoto's zijn er bij een deel van de artikelen tekeningen te vinden met maten. Verzendkosten worden weergegeven wanneer u een product aan uw winkelwagen toevoegt.

    Klachten
    Ook naar een klachtenprocedure is het zoeken op de website van Sani Dream. De algemene voorwaarden moeten eraan te pas komen. Daarin staat te lezen dat klachten binnen zeven dagen na constatering moeten worden ingediend. De consument krijgt binnen veertien dagen antwoord op zijn of haar klacht. Wanneer het probleem niet in onderling overleg kan worden opgelost, kan de Stichting WebwinkelKeur worden ingeschakeld voor bemiddeling. Als ook dat geen oplossing biedt, kan de klacht aan Stichting GeschilOnline worden voorgelegd, tegen betaling door de consument. In deze voorwaarden staat niets over terugbetaling wanneer u in het gelijk wordt gesteld, om dat te ontdekken moeten we naar de website van GeschilOnline zelf. Kortom, dat mag bij Sani Dream wel wat duidelijker. 

    Nu zijn we bij NederlandReview natuurlijk benieuwd naar uw ervaringen met Sani Dream! 
    Heeft u al eens iets gekocht in de webwinkel? Was u tevreden over het product, de levering en eventuele service? Had u contact met Sani Dream over uw bestelling en werd u goed te woord gestaan, of juist niet? Uw beoordeling kan weer anderen helpen om te beslissen of ze al of niet met Sani Dream in zee willen gaan, dus laat uw stem horen op NederlandReview.

    Lees ervaringen van echte klanten van Sani Dream. Hoe beoordelen ze de service en kwaliteit van het badkamer sanitair dat ze hier online kopen? Lees de reviews!

    Sani Dream
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (21)

    8,8
    90% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    9

    Service

    8,6

    Prijs

    8,6

    Leveren

    8,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    bestelling

    theodor08-06-2018

    Douchegoot besteld, goed product, niks op aan te merken. Snelle levering alles ging vlekkeloos.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Reviews

    Jasper30-05-2018

    Zag de laatste tijd dat er veel positieve reviews worden geschreven over Sanidream. Door de reviews ben ik uiteindelijk zelf gaan bestellen bij Sanidream.
    Alles ging vlekkeloos en ik ben erg blij dat ik de reviews kon vertrouwen.
    Uitstekende service, goede producten en klantvriendelijk.

    DenGurEdino30-05-2018

    <img src="http://partnerkalab.ru/wp-content/uploads/2017/09/rb2.jpg"> <b>Приветственный бонус в размере $30 начисляется после выполнения нескольких простых действий:</b> 1 Верификация персональных данных- включает необходимость верификации действующего паспорта и реального адреса. 2 Верификация личного телефонного номера. 3 Пополнение торгового счета собственными средствами на сумму $10. Клиент имеет право, по мере необходимости, вывести эти средства. Исходя из типа выбранного торгового счета, размер приветственного бонуса составляет $30 либо 3000 Cent. Бонус может зачисляться и в евро. В этом случае, по внутреннему курсу брокерской компании будет произведена конвертация. Клиент компании имеет право на единоразовое получение данного приветственного бонуса. Бонус доступен на платформах MetaTrader 4 и 5 и счетах Fix/Pro-Cent и Fix/Pro-Standard. <a href=http://partnerkalab.ru/roboforex-welcome-bonus-30-usd/>Подробнее как пеолучить 30$</a>

    FlierSahar30-05-2018

    <a href=https://vk.com/sladkaya_vata_na_prazdnik><img src="http://dl3.joxi.net/drive/2018/05/19/0010/3895/683831/31/67441fa8fd.png"></a> Все в своей жизни когда — нибудь пробовали сладкую вату и не стоит отрицать того, что она вам не понравилась. Вспоминая те дни, когда ты приходишь в парк аттракционов и идешь к ларьку, а теперь можно вызвать на праздник тележку, ну не чудо ли! Спасибо вам ребята! <a href=https://vk.com/sladkaya_vata_na_prazdnik>аренда аппарата сахарной ваты</a>

    StevenDwevy30-05-2018

    <a href="https://www.bovinevetonline.com/article/three-ds-mastitis-therapy#comment-3888">https://www.bovinevetonline.com/article/three-ds-mastitis-therapy#comment-3888</a>

    SEOton31-05-2018

    http://seorussian.ru - seorussian.ru - http://seorussian.ru - Продвижение сайта

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Vlekkeloos

    phillip24-05-2018

    Duidelijke communicatie, snelle levering, goedkope producten, en een uitstekende service. Ga zo door!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Nieuwe producten

    Mees15-05-2018

    De showroom bezocht na de kleine renovatie, alles ziet er mooi en strak uit. Sani Dream heeft nieuwe badkamermeubel die je in de showroom kunt zien.

    De medewerkers zijn erg vriendelijk en gaven mij een eerlijk advies, waardoor ze zelfs minder hebben verkocht. Bij Sani Dream draait het niet allemaal om de centen, maar ook om de klant zelf.
    Ik kon de badkamermeubel direct bestellen en stond de volgende week bij mij op de stoep.
    Dit is een voorbeeld voor andere sanitair winkels.

    Groeten Mees.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Bijzondere maten

    Lars08-05-2018

    Heb samen met mijn verloofde op veel webshops gezocht naar douchecabines met bijzondere maten, en SaniDream had er genoeg.
    Zij hebben een bijzonder assortiment, waarmee zij zich kunnen onderscheiden van de rest.
    De service die zij bieden is uitstekend en ben erg tevreden over hoe alles is gelopen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    TOP!

    Carel02-05-2018

    Service is uitstekend, aan de telefoon goed geholpen om de juiste douchebak uit te zoeken. De douchebak werd snel bezorgd, top ervaring bij SaniDream!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Bijzondere maten & Goedkoopste!

    Manuel18-04-2018

    Mijn vrouw en ik zochten naar goedkope douchebakken, wij hebben op veel webshops gekeken en zagen dat Sanidream het goedkoopste was. Sanidream heeft een bijzondere maat die bij andere webshops niet te verkrijgen was. Wij kozen voor Sanidream en het was geen tegenvaller. De medewerkers zijn erg vriendelijk en weten waar zij mee bezig zijn.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    tevreden over besstelling

    erjo12-04-2018

    Voor onze nieuwe badkamer heb ik hier afgelopen week een douchedeur besteld. Per ongeluk heb ik het verkeerde adres ingevuld. hier kwam ik achter na bevestiging van mijn order. Ik heb hierover een klein mailtje gestuurd en gelijk een bericht terug ontvangen waarin in stond dat het geregeld was. Top service!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Showroom bezoek

    Jacob10-04-2018

    Mijn vrouw en ik zochten naar badkamer meubel en zijn uiteindelijk bij Sani Dream terecht gekomen. Wij hebben de showroom bezocht en alles zag er schoon en strak uit. De eigenaar heeft veel ervaring en kon ons goed helpen. Zo heeft hij ons een aantal voorbeelden gegeven uit de informatie die wij hebben gegeven.
    Uiteindelijk kwamen wij op onze keuze en hebben de producten online besteld.
    Alles ging vlot en makkelijk, ook ging het bestellen gemakkelijk.
    De producten kregen wij binnen 2 weken binnen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Dankjewel SaniDream!

    Lars07-04-2018

    Afgelopen week een kraan besteld die niet meer op voorraad was (zou ik niet kunnen weten), werd direct gebeld door een van de medewerkers. Zij hebben hun excuus aangeboden en een oplossing voorgesteld. Zo gezegd zo gedaan, Ik heb een andere kraan besteld.
    De kraan was er binnen een week. De medewerkers zorgen goed voor hun klanten. Ik heb hierdoor een fijn gevoel en waardering gekregen.
    Dankjewel SaniDream!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Bestellen en klantvriendelijkheid

    Hans30-03-2018

    Snelle correcte levering met mooie producten.
    Vriendelijke medewerkers en afwijkende maten beschikbaar.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Bijzondere maten bij Sanidream.

    Giel29-03-2018

    Heb op veel sanitair winkels naar een bijzondere maat gezocht en kwam uiteindelijk uit op Sani Dream.
    Zij hebben veel bijzondere maten die andere sanitair winkels niet hebben.
    De medewerkers zijn erg klantvriendelijk, uiteindelijk besteld en alles ging vlekkeloos.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top bedrijf!

    Kevin 28-03-2018

    Had een aantal onduidelijkheden over de douchebakken, vervolgens contact opgenomen met het bedrijf.
    De medewerker had veel verstand van alle producten en kon mij goed helpen.
    Na het gesprek direct een order geplaatst, het kwam mij niet te pas om de transporteur te bellen, de medewerker heeft dit voor mij gedaan en netjes afgehandeld.
    De levering kwam zoals gepland.
    Top bedrijf, erg vriendelijk, en iemand die niet uit zijn nek zit te lullen.
    Erg tevreden, er zullen meer bestellingen aankomen, ga zo door !. :)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Bestelling douchedeur (Tevreden!)

    Theo27-03-2018

    Afgelopen maand een douchedeur besteld, werd netjes gebeld door de transporteur en een afspraak gemaakt.
    De deur kwam binnen in 2 weken binnen.
    Top service, lage prijs en alles goed voor elkaar. Top bedrijf, ga zo door!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    swing deur gekocht

    jasmine23-03-2018

    Een mooie douchedeur. afgelopen week ontvangen en alles ging meteen goed. De bezorger kwam eerder als gepland maar dit was gelukkig geen probleem.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Badkamer

    Aart11-01-2018

    Online wat prijzen vergeleken en kwam uiteindelijk op sanidream uit. ik woon niet ver van enschede en ben er met mijn vrouw heen gegaan. De showroom was deels nog in verbouwing maar het zag er al heel strak uit. We hebben met behulp van het personeel een badkamer uitgezocht en het ook meteen besteld. Tijdens de installatie een klein onderdeeltje kapot gegaan. Hierover hebben we gebeld en 2 dagen later stond het op onze deurmat. Zeer tevreden over de service en het eind resultaat!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Dreams come true?

    Van der Sanden tuin en elektra24-07-2017

    Slechte service en praatjes voor de vaak kun je hier krijgen.
    We bestellen voor een klant een douchedeur met een bijzondere maat. Na ontvangst blijkt dat al het bevestigingsmateriaal en de stangen en strips ontbreken. Het lukt niet om alle ontbrekende onderdelen te krijgen Een tweede pakket met onderdelen dat na ruim twee weken wordt geleverd is wederom niet compleet. Afgesproken wordt om een stang te kopen en een factuur te sturen. Je wilt je klant toch niet laten wachten op derden nietwaar? Dat doen we en we declareren ook (slechts) één uur arbeid voor alle tijd en telefoontjes die we eraan hebben moeten besteden Meneer reageert furieus we moeten een maatschappelijk verantwoorde nota sturen en waar halen we het lef vandaan? Hij is beledigd als ik meld dat ik het gevoel heb keer op keer aan het lijntje gehouden te worden. We zullen de stang wel zelf verzaagd hebben en moeten maar bewijsstukken en foto's sturen. Meneer gaat nooit meer een telefoongesprek met ons voeren Echt goede service Sanidream.! Het zal een droom zijn normaal gesproken maar het is meer een nachtmerrie als er iets misgaat als je het mij vraagt. Dus bezint eer ge begint!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Slechte service na verkeerde levering

    Chris06-05-2017

    Heb bij dit bedrijf dubbele douchedeuren besteld met melkglas in het midden. Bleek na levering dat het melkglas in beide deuren niet op gelijke hoogte zit. Ondertussen is het al 2 maanden geleden dat we de deuren besteld hebben maar er is nog steeds geen oplossing geboden. Ons geduld is ondertussen op en we denken aan verdere stappen. Aan de telefoon zijn de medewerkers heel vriendelijk maar op die manier word je dus aan het lijntje gehouden. Heb op deze site diverse recensies gelezen over snelle levering en compleet assortiment. Die kloppen vast wel maar als er iets mis gaat zit je een paar maanden zonder je geld en zonder je producten en dan kun je niet verder met klussen... Bedenk dus goed of je dat risico wil lopen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Super blij met nieuw interieur voor badkamer

    Jermaine K. 11-04-2017

    In onze nieuwe badkamer wilde wij een bijzondere inrichting. De meeste sanitairzaken in Nederland verkopen allemaal hetzelfde. Na een paar weken zoeken kwamen wij bij Sani Dream terecht. Weliswaar geen fysieke winkel, maar wel een fantastisch aanbod. We zagen hier direct al de nodige spullen die wij graag in onze nieuwe badkamer wilden hebben. De prijs zorgde er eerst voor dat het niet doorging, maar door een financiële meevaller hier uiteindelijk toch het interieur gekocht. De levering duurde wel wat lang, waardoor we nog langer geen gebruik konden maken van de badkamer. Maar nu alles staat, zijn we onwijs blij dat we toch voor Sani Dream gekozen hebben.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6

    Badkamerspullen

    E.30-01-2017

    Heel mooi assortiment en je kunt handig online betalen.

    En de levering was ook best wel snel, dus ik ben een tevreden klant.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Nieuw badkamermeubilair gekocht

    Randolf Winkels05-01-2017

    Onlangs onze badkamer verbouwd en nagenoeg alle sanitaire voorzieningen bij Sani Dream gekocht. Eerst wat inspiratie opgedaan bij diverse bouwmarkten, maar al snel kwamen we tot de conclusie dat het een behoorlijke investering was. Een collega vertelde mij dat ze bij Sani Dream producten verkopen voor een redelijke prijs en dat was inderdaad het geval. Het verschil met de winkel was niet heel erg groot, maar wij vonden het in ieder geval de moeite waard. Spullen werden met een grote vrachtwagen bij ons afgeleverd. Om de kosten te drukken heb ik alles zelf geplaatst.

    Theo27-03-2018

    Afgelopen maand een douchedeur besteld, werd netjes gebeld door de transporteur en een afspraak gemaakt. De deur kwam binnen in 2 weken binnen. Top service, lage prijs en alles goed voor elkaar. Top bedrijf, ga zo door!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Schrijf zelf een review over Sani Dream

    Uw beoordeling