Saks Fifth Avenue

8

Bestellen

8

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Saks Fifth Avenue

Ben je op zoek naar een organisatie waar je designers dames-, heren en kinderkleding kunt aanschaffen? Wellicht is Saks Fifth Avenue voor jou wel een ideaal bedrijf. Lees via NederlandReview wat de objectieve en onafhankelijke reviews zijn bij dit bedrijf.  


Wat is Saks Fifth Avenue?

 


Saks Fifth Avenue is een bedrijf waar je designers heren-, dames- en kinderkleding kunt kopen. Daarnaast zijn er ook toebehoren met betrekking tot kleding te kopen. Een kijkje op de Engelstalige website leert ons dat je een keuze kunt maken uit de volgende categoriesoorten: DESIGNERS, THE EDIT, WOMEN'S APPAREL, SHOES, HANDBAGS, JEWELRY & ACCESSORIES, BEAUTY, MEN, KIDS en sale.  Mocht je contact willen opnemen met een verkoopmedewerker van saks.com kun je 24 uur per dag 7 dagen in de week bellen met een bepaald telefoonnummer. Dit telefoonnummer staat aangegeven op de website van het bedrijf. Je kunt overigens ook een e-mail sturen en zelfs faxen.  


Stukje geschiedenis achter het bedrijf

 


Er gaat een stukje geschiedenis achter het bedrijf schuil. Saks Fifth Avenue was als een kind voor Horace Saks en Bernard Gimbel. Zij exploiteerden in het begin van de 20e eeuw winkels op 34th Street in New York op Herald Square. Het was voor hun een droom om een unieke speciaalzaak te bouwen die synoniem zou worden aan een bepaalde manier van wonen. De gecombineerde financiële inbreng van dit soort grote koopmansfamilies leidde in die tijd tot de aankoop van een gebouw tussen de 49e en 50e straat aan Upper Fifth Avenue, die vervolgens gezamenlijk werd bezet door de Democratic Club en het Buckingham Hotel. Met de opening van de "droomwinkel" van de oprichters op 15 september 1924, werd Saks Fifth Avenue de eerste grote winkelonderneming die zich vestigde in wat toen vooral een woonwijk was. Door het aanbieden van de beste dames- en herenmode, evenals een buitengewoon programma van klantenservice, is Saks Fifth Avenue het synoniem geworden voor smaak en elegantie.  


Samenvoeging

 


De samenvoeging van de families Saks en Gimbel resulteerde uiteindelijk in meer dan alleen de bouw van Saks Fifth Avenue. De 30-jarige Adam Gimbel (de neef van Bernard) werd de assistent van Horace Saks. Met de plotselinge dood van Horace Saks in 1926 werd Adam Gimbel president van Saks Fifth Avenue en bracht hij de fantasierijke vooruitziende blik die Saks naar het hoogtepunt van zijn succes heeft gebracht. Adam Gimbel richtte ook een 'Saks-rijk' op, met filialen die van de ene kust tot de andere kust reiken. Toen Adam Gimbel in 1969 met pensioen ging, werd hij door velen gezien als een legende. De eerste actie van Adam Gimbel was het herinrichten van de hele flagshipstore in de weelderige Art Moderne-stijl uit de Paris Exposition 1925, waarbij een reeks speciaalzaken werd gecreëerd binnen de grote luxe van Saks Fifth Avenue.  


Welke klantervaringen zijn er bij Saks Fifth Avenue?

 


Ben je al klant bij Saks Fifth Avenue? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit kledingbedrijf. Welke producten heb je bijvoorbeeld bij Saks Fifth Avenue gekocht? Heb jij hier een jas of schoenen gekocht? Zijn de artikelen die je hebt gekocht op tijd bij je afgeleverd? Zou je andere mensen aanbevelen om hier kleding te kopen? Ga je in de toekomst vaker iets bij dit bedrijf kopen? Jouw mening is goud waard. Door je visie te delen via NederlandReview help je andere mensen een weloverwogen keuze te maken! Mede door jouw inbreng blijven we het meest objectieve en onafhankelijke platform van Nederland!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

tas van Armani

ik had een mooie grote rode tas van Armani besteld bij Saks Fifth Avenue toen ze nog op de kalverstraat zaten. Hele leuke winkel met echt heel veel kortingen. Maar jammer dat die winkel er nu niet meer is. De tas is heel mooi en van mooie kwaliteit. Ik had er maar 100 euro voor betaald, veel minder dan normaal zo'n tas kost! Wel jammer dat hij niet echt van leer is, maar eigenlijk zie je dat verder niet.

L

Lisa

04-03-2020

0forum