Ervaringen Royal Health Foam | RHF

Tijdens het slapen moet je natuurlijk wel de beste ondersteuning hebben om rugklachten en andere vervelende klachten te voorkomen. Misschien kan Royal Health Foam je wel aan goede spullen helpen. Maar hoe prettig zullen die matrassen nou eigenlijk liggen? Zal de kwaliteit van die donzen en katoenen dekbedden nou wel zo goed zijn? Hoe lang zal zo’n hoofdkussen nou eigenlijk meegaan? Zul je lang moeten wachten tot de bezorgservice van Royal Health Foam jouw nieuwe bed of bedbodem bij je thuis zal komen bezorgen? En hoe zal de klantenservice van Royal Health Foam reageren als je ze vanwege een probleem nodig mocht hebben? Alleen mensen die al in een bed van Royal Health Foam slapen kunnen je hierover meer vertellen. Lees hun reviews om erachter te komen of deze mensen nou echt wel zo lekker slapen? Hun ervaringen, cijfers, beoordelingen en meningen kunnen je laten zien of Royal Health Foam de juiste bedwinkel voor jou is.

Over Royal Health Foam

Royal Health Foam is een woonwinkel. Ze zichten zich vooral op dingen voor in de slaapkamer. Het bedrijf is in 1998 opgericht door Chris Nederhorst. Het is een dochteronderneming van Winwinwin B.V. Ze wilden een goed ventilerend matras maken dat gemaakt is van traagschuim. Dit traagschuim moest niet alleen geweldig aanvoelen maar ook nog eens een geweldig ventilerend vermogen hebben. Nu vind je vele verschillende matrassen in de winkel van Royal Health Foam. Voorbeelden hiervan zijn de Premium Support, Evolution Ballenmatras, 21 Budget Traagschuim, Comfort Premium Air traagschuim en natuurlijk nog steeds de Original Support waar het allemaal mee begon. Ook hebben ze wat matrastoppers, kindermatrassen en speciale matrassen. Dus voor een medisch matras kun je bij hen terecht. Maar ze hebben nog meet dan alleen matrassen. Er zijn ook verschillende bedbodems bij Royal Health Foam te verkrijgen zoals ergonomische lattenbodems, schotelbodems, boxspring bodems en vlakke ergonomische lattenbodems. Je kunt zelfs een heel massief houten bed aanschaffen. Maar ook als je het beste bed ter wereld hebt lig je er niet lekker in zonder het juiste bedtextiel. Een fijn hoofdkussen is bijvoorbeeld een vereiste. Maar ook een katoenen of donzen dekbed mag niet ontbreken. Ze hebben zelfs molton onderdeks die antiallergisch zijn. Er is dus voor iedereen voldoende te vinden.


De matrassenfabriek van Royal Health Foam.

Diensten van Royal Health Foam

Of je nou een heel matras besteld of alleen een dekbed, de bezorgservice van Royal Health Foam komt deze rustig bij je thuisbezorgen. Ook heeft de slaapkamerwinkel een klantenservice om je van dienst te zijn als er iets niet helemaal goed gaat.

Klachten, Complimenten en Tips voor Royal Health Foam

Slaap jij al op een matras van Royal Health Foam of heb je een heel bed uit hun winkel gehaald? ook al heb je alleen één van hun kussens dan horen wij graag over jouw ervaring met deze woonwinkel. Hoe lekker liggen die ergonomische lattenbodems nou eigenlijk? Zijn die matrassen van traagschuim nou echt zo comfortabel? Moest je lang wachten op de bezorging van je nieuwe bedtextiel? En wat voor een klantenservice verleende Royal Health Foam toen je ze nodig had? Schrijf een Royal Health Foam review en vertel ons jouw mening over deze woonwinkel.

Royal Health Foam | RHF
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

9
50% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

8

Prijs

9

Leveren

9

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Slechte ervaring

Wij hebben 2 jaar geleden matrassen gekocht bij rfh 1 koudschuim evolutionballenmatras maar na 1 jaar redelijk slapen begint er toch al kuilvorming in te komen daarover gebeld maar ze hanteren 2.5cm dus met het gevolg dat we nu 2 jaar verder zijn en ik helemaal niet meer goed slaap. ook hebben we 2 nieuwe schotelbodems gekocht maar helaas voor mij geen goede nachtrust meer .,ik ben gebroken als ik opsta denk dat het maar weer een nieuw matras wordt jammer maar helaas het is zo.

Door: Diana raaijmakers 03-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
8

ROYAL Health Foam doet zijn naam eer aan.

Zeer vriendelijk personeel. Betrouwbaar bedrijf. Uitnemende service. Zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering. En dan last but not least: uitsluitend topproducten van hoge kwaliteit. Ik ben nog nooit zo tevreden over een bedrijf geweest!

Door: Charles van den Berg16-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Schrijf zelf een review over Royal Health Foam | RHF

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)