rogertrading.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

rogertrading.nl

Ben je op zoek naar een nieuwe scooter of toebehoren? Zou je deze online of in een winkel willen kopen? Dan is Roger Trading wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er bij deze onderneming bekend zijn.


Wat is Roger Trading?


Roger Trading is een scooterwinkel in Apeldoorn. Via Rogertrading.nl zijn de artikelen eveneens via een webshop verkrijgbaar. Bij de winkel hoort ook een werkplaats. Deze is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Het gehele assortiment is het beste te bekijken op de site van Roger Trading. Via deze organisatie kun je je producten eveneens laten verzekeren. Er kan bijvoorbeeld een scooterverzekering worden afgesloten. Voor verzekeringen wordt samengewerkt met verzekeringsbedrijf ENRA. Hierdoor weten klanten volgens het bedrijf dat ze bij de beste scooterverzekeraar worden ondergebracht. De scooterverzekeringen kunnen online worden afgesloten. Er worden ook verzekeringsopties voor bromfietsers of e-bikes afgegeven.


Bestellen


Wil je iets in de webshop bestellen? Dit is binnen een paar stappen al te realiseren. Als je weet wat je zoekt kun je dit invoeren in de zoekbalk op de homepage. Wil je liever eerst nog even rustig rondsnuffelen? Neem dan een kijkje bij de producten via een van de categorieën. Op de site worden afbeeldingen getoond van de producten die aangeschaft kunnen worden. Je ziet ook welke prijs er bij een bepaald product hoort. Daarnaast kan er productinformatie worden gelezen. Bestellingen kunnen met of zonder account geplaatst worden. Geregistreerde klanten hebben een aantal voordelen. Zo zal er sneller besteld kunnen worden omdat je niet steeds alle informatie opnieuw moet invoeren. Je zal ook als eerste op de hoogte worden gebracht van acties en aanbiedingen.


Betaalmethodes


Er kan op verschillende manieren betaald worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn iDEAL, Bitcoin, PayPal en Bancontact. iDEAL-betalingen worden omschreven als veilig, eenvoudig en vertrouwd. Er wordt afgerekend in een vertrouwde betaalomgeving, via de eigen bank. Er kan ook met creditcards afgerekend worden. Dit zal je tijdens het afrekenproces moeten doorgeven. Creditcardbetalingen worden beveiligd via betaalserviceprovider Buckaroo B.V. Creditcardbetalingen worden bevestigd via e-mail. In de wereld wordt PayPal het meeste gebruikt als online betaalsysteem.


Retourbeleid


Dit bedrijf heeft een retourbeleid opgesteld. Je mag iets binnen 14 dagen retourneren zonder dat er een opgaaf van reden voor hoeft worden opgegeven. Officieel valt dit onder het wettelijke herroepingsrecht. Als het product goed wordt ontvangen zal het aankoopbedrag worden teruggestort. Het geld wordt overgemaakt naar het betaalmiddel/bankrekening waarmee in eerste instantie was betaald. De terug storting zal binnen 10 dagen plaatsvinden. Een retourpakket wordt alleen geaccepteerd als er aan de retourvoorwaarden is voldaan. Zo moet het item zich in de originele verpakking bevinden. Er mag geen schade zijn ontstaan. De portokosten komen voor rekening van de consument.


Klachten


Ben je ontevreden en wil je zelfs een klacht indienen? Dit kan gedaan worden volgens een vastgestelde klachtenprocedure. Zowel de koper als verkoper zullen zich hieraan moeten houden. Klachten moeten op tijd en volledig worden ingediend bij de ondernemer. Kopers zullen binnen 14 dagen een reactie kunnen verwachten. Soms is er een langere verwerkingstijd nodig. Je zal dan te horen krijgen wanneer je ongeveer een voorstel voor een oplossing kunt verwachten.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Roger Trading? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Wat heb jij bij deze organisatie aangeschaft? Ben je tevreden met de kwaliteit en prijs? Ga je in de toekomst vaker een bestelling doen bij deze onderneming? Deel alles wat je weet via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat we een objectief en onafhankelijk platform kunnen blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)