NederlandReview

  Ervaringen Rockin' Green

  Duurzaam, biologisch en ecologisch zijn allemaal woorden die je de laatste tijd steeds vaker hoort. We willen allemaal bewuster leven en het milieu beschermen. Dit begint tegenwoordig al op jonge leeftijd. Bij Rockin’ Green vind je de leukste producten voor je baby, peuter en kind en het is allemaal duurzaam en ecologisch. Zelfs de allerkleinste werken al mee aan een beter milieu. Duurzaam mag echter niet gelijk staan aan slechte kwaliteit. Helemaal niet als het gaat om producten voor je kinderen. Om zeker te weten dat de producten van Rockin’ Green kwalitatief en betrouwbaar zijn, lees je hier de reviews van hun klanten. Leer van hun ervaringen en maak de beste keuze voor jouw kind.

  Over Rockin’ Green

  Tijdens haar zwangerschap realiseerde Renate Rocha zich hoe erg onze maatschappij gericht is op massaproductie en hoeveel mensen hier onder leiden. Zij wilde meewerken aan een betere toekomst van haar kindje en besloot Rockin’ Green op te richten. Haar zoektocht bracht haar bij eco-friendly en Fair Trade kinderproducten die erg saai waren en dit wilde ze veranderen. Rockin’ Green heeft dan ook een uitgebreid assortiment met coole eco-friendly kinderproducten en wil een verzamelplatform zijn voor iedereen die meer wil doen voor het milieu. Rockin’ Green, omdat het wél kan!


  Voor deze schatjes wil jij het milieu toch ook wel een handje helpen?

  Diensten Rockin’ Green

  Wat kunnen klanten echter allemaal in de webshop vinden? Rockin’ Green heeft een assortiment dat bestaat uit onder andere babykleding, kinderkleding, rugzakken, speelgoed en slaapartikelen. En al deze producten zijn alleen van duurzame topmerken, zoals Attitude, Bambyo, Daddy Days, Hippie Ya, JJ Rabbit, Laessig, Natursutten, Queens of Africa, Squiz, Yollo en nog veel meer. Al deze producten kunnen veilig worden betaald met iDeal, PayPal, AfterPay, Visa, MasterCard, Bancontact en sofort banking. De webshop heeft nog een aantal andere voordelen. Bestel je namelijk voor meer dan 50,- in de webshop, dan wordt je bestelling gratis verzonden. Verder geldt er bij Rockin’ Green een niet goed, geld terug garantie en je hebt je bestelling altijd binnen 2 dagen in huis.

  Klachten Rockin’ Green

  De klantenservice van Rockin’ Green staat altijd klaar voor klanten met vragen en opmerkingen. De webshop wil echter ook altijd helpen bij problemen. Neem daarom bij een klacht contact op met de webshop. Je kunt alle contactgegevens op de website vinden. Er is een contactformulier, maar je kunt ook zelf mailen naar het e-mailadres of bellen op het telefoonnummer. Je bent echter ook altijd welkom in de winkel in Rotterdam. Je vindt op de website de openingstijden, zodat je niet voor een dichte deur staat. Vertel in jouw review hoe de klantenservice jou geholpen heeft.

  Jouw ervaringen met Rockin’ Green

  Zijn jullie voor het eerst in verwachting van een kleintje en hebben jullie alle babyproducten gekocht bij Rockin’ Green? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met de producten en de webshop. Is de webshop betrouwbaar? Wat vind je van de kwaliteit van de kleding? Is het speelgoed veilig? Andere ouders willen jouw mening graag horen. Geef daarom jouw beoordeling en vertel of jij vaker gaat bestellen bij Rockin’ Green.

  Wat zijn de ervaringen van ouders met de duurzame kinderkleding van Rockin™ Green? Wat vinden ze van de kwaliteit? Lees hier reviews en beoordelingen.

  Rockin' Green
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Rockin' Green

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Rockin' Green een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Rockin' Green. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Rockin' Green actief?

  Rockin' Green is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Rockin' Green gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.