NederlandReview

  Ervaringen River Woods

  Voor sommigen is kleding gewoon kleding, maar voor anderen is kleding een bron van inspiratie en passie. River Woods ontstond uit deze passie voor kleding en de liefde voor de Amerikaanse stijl. Het kledingmerk zal bij de meesten misschien al bekend zijn, maar voor iedereen die meer wil weten over de ervaringen van hun klanten, zijn op NederlandReview beoordelingen te vinden. Wat vinden zij namelijk van de kwaliteit van het merk? Krijg je altijd waar voor je geld? En worden bestellingen snel geleverd? Je ontdekt het allemaal in hun reviews. Neem dus een kijkje en misschien heb jij binnenkort een nieuwe outfit van River Woods in de kast hangen.

  Over River Woods
  In je jonge jeugdjaren al reizen door Amerika met je familie, er is geen betere plek om inspiratie te vinden voor de mode. Zo begon het dan ook allemaal voor het kledingmerk. De reizen begonnen in het bruisende New York en gingen door het natuurlijk Maine waar familie en vrienden het allerbelangrijkste zijn. Al deze kenmerken worden in de kleding van River Woods gecombineerd. In 1995 werd de eerste herencollectie verkocht, maar al snel volgde ook de vrouwencollectie en de kindercollectie. Nu kun iedereen in de webshop kleding en accessoires vinden. 


  Bekijk de nieuwe collectie van River Woods.

  Diensten River Woods
  Het ruime assortiment heeft voor iedereen wat wils. Je kunt zelf een hele outfit samenstellen of inspiratie opdoen in het lookbook. Om klanten ook te helpen met het vinden van de juiste maten, heeft River Woods in de webshop een uitgebreide maattabel voor de verschillende kleding. Je kunt aan de hand van je afmetingen snel een eenvoudig jouw maten vinden. Je hoeft na het bestellen ook nooit lang op de levering te wachten. Alle bestellingen worden binnen 3 werkdagen geleverd en soms heb je alles de volgende dag al in huis. Retourneren is binnen 14 dagen na ontvangst ook altijd nog mogelijk. Betalingen gaan veilig en snel met creditcard, PayPal of iDeal. 

  Klantenservice River Woods
  Het merk hecht niet alleen veel waarde aan kwaliteit en comfort, ook de beste service is belangrijk. Ze willen klanten altijd het gevoel geven dat ze contact kunnen opnemen. Ze hebben daarom een uitgebreide klantenservice voor alle klanten met vragen en klachten en voor iedereen die op zoek is naar kledingadvies. De contactgegevens van River Woods zijn op de website te vinden. Er is een e-mailadres en telefoonnummer voor zowel algemeen contact als de klantendienst. Neem je liever via Social Media contact op? Dan kun je een kijkje nemen op Facebook, Instagram of Twitter.

  Wat vind jij van River Woods?
  Heb jij net je bestelling uit de webshop binnen? Of zit jij nu in een outfit van River Woords voor de computer? Schrijf dan een review over de winkel en laat andere klanten weten wat ze van de kleding kunnen verwachten. Krijg je luxe en de beste kwaliteit? Is de kleding comfortabel? En wat vind je van de prijzen? Geef jouw beoordeling en vertel alles over jouw ervaringen met het kledingmerk.

  Is de kleding duur? Worden bestellingen snel geleverd? Wat zijn de ervaringen van klanten met River Woords? Lees hier de reviews en beoordelingen.

  River Woods
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  2

  Service

  2

  Prijs

  2

  Leveren

  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  blauw wit shirt

  Jolanda28-02-2018

  Ik heb vorig jaar een blauw/wit gestreept shirtje gekocht bij deze winkel en had dit eenmaal gewassen. alles doorgelopen en het wit was grauw. Omdat het zo duur was besloot ik toch terug te gaan naar de winkel. OP advies van de medewerkster weer alles gewassen op 30 graden met azijn en doekje tegen doorlopen van kleuren.
  Weer alles grauw.
  Mijn mening is dat hier dure kleding verkocht wordt, wat kwalitatief te wensen overlaat. Als je een shirt van ruim 100 euro nog niet kunt wassen op 30 graden met azijn, is het kwalitatief geen goede kleding.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Schrijf zelf een review over River Woods

  Uw beoordeling