Replace Direct

8

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Replace Direct

We maken veel gebruik van allerlei soorten gadgets. Zo’n gadget hebben is één ding. Daarnaast zul je ook nog wat dingen moeten hebben om je mobiele telefoon of camera te laten werken. Een oplader bijvoorbeeld, of een ander kabeltje. Je kunt ze krijgen bij Replace Direct. Maar wat zal de kwaliteit van die onderdelen nou precies zijn? Hoe lang zal het duren voor je adapter of lader jouw smartwatch hebben opgeladen? Zullen die accu’s nou wel zo lang meegaan? Zul je lang moeten wachten op de bezorging van jouw nieuwe verlengsnoer? En hoe zal Replace Direct’s klantenservice reageren als je ze op hulp wilt vragen? Alleen echte klanten van Replace Direct hebben eerlijke antwoorden op deze vragen. Lees hun reviews om een idee te krijgen van hoe Replace Direct nou echt werkt. Hun beoordelingen, cijfers, ervaringen en meningen kunnen je laten zien wat er van Replace Direct verwacht kan worden.


Over Replace Direct

Replace Direct is een elektronicabedrijf dat onderdelen en accessoires voor allerlei soorten gadgets verkoopt. Zo zijn er bijvoorbeeld accu’s en batterijen voor scootmobiels, laptops, camcorders, smartphones, accugereedschap, navigatie, noodverlichting, eReaders, zaklampen en nog veel meer. Het kunnen gewoon standaard batterijen zijn, maar ze hebben ook speciale batterijen. Hieronder vallen oplaadbare batterijen, powerbanks, knoopcellen, enzovoort. Sommige batterijen zijn klein genoeg om in een horloge of hoortoestel te passen. Sommige dingen kunnen niet via een batterij opgeladen worden. Die hebben een adapter en/of lader nodig die af en toe opgeladen moet worden. Denk bijvoorbeeld aan een draagbare telefoon, digicam, portofoon, zaklamp, tuingereedschap of elektrische fiets. Hiervoor hebben ze docking stations, laadstations, USB-laders, universele laders en nog veel meer. Een ander soort gadget is je printer. Die heeft niet alleen stroom nodig maar ook nog eens inkt om te kunnen werken. Voor sommige printers is gewone printerinkt voldoende, maar steeds meer printers vragen gespecialiseerde inkt. Dit kunnen toners of inkjet cartridges zijn, maar ook printers van een speciaal merk. Dell, Lexmark, Epson, HP, Brother en Canon zijn bekende namen. Ook heeft Replace Direct fotopapier en printlabels waarop je een afbeelding kunt afdrukken.Naast accessoires heeft Replace Direct ook onderdelen voor huishoudelijke apparatuur zoals vaatwassers, koelers, beamers, wasmachines, spelcomputers, stofzuigers, drones, koffiezetapparaten en lampen. Mocht je nog een scartkabel, stekkerdoos, telefoonkabel of HDMI-kabel nodig hebben, dan heeft Replace Direct deze ook voor je. En als laatste kunnen ze je nog helpen aan lampen. Hieronder vallen ook halogeenlampen, tuinverlichting, ledlampen en tl-buizen.
Diensten van Replace Direct

Alle onderdelen, accessoires en gebruiksproducten van Replace Direct kunnen online worden besteld. De bezorgservice van Replace Direct kan deze dan voor je afleveren. Ook doen ze reparaties voor vele apparaten. Zo kan een stoomreiniger, waterfilter of barbecue toch nog even mee. Verder heeft Replace Direct dan nog een klantenservice om je van advies te voorzien als dat nodig is.


Klachten, Complimenten en Tips voor Replace Direct

Heb jij al eens een onderdeel gekocht bij Replace Direct of je laptop of smartphone door ze laten repareren? Dan horen wij graag alles over jouw ervaring met deze elektronicawinkel. Schrijf een Replace Direct review en laat ons weten hoe deze winkel jou wel of juist niet bevalt.
 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Designlampen

Heel erg slechte webwinkel. Ik had lampen besteld die ik persé wilde hebben. Ze konden die moeilijk leveren, maar hielden mij netjes op de hoogte en boden mij de mogelijkheid om de order te cancelen en mijn geld terug te krijgen. Ik vond wachten niet erg, want ik wilde persé die en geen andere lampen hebben. Na een paar maanden besloot Replace Direct om mij - zonder voorafgaand overleg, en dat is essentieel! - andere lampen te sturen. Omdat ik inmiddels naar Spanje was verhuisd, moest ik de extra verzendkosten naar Spanje betalen. Geen probleem, want ik wilde persé DIE lampen hebben. Grote teleurstelling natuurlijk, toen ik pas bij aankomst van het pakket in Spanje ontdekte, dat het de verkeerde lampen waren. En toen lieten ze mij doodleuk de retourverzendkosten ook nog zelf betalen. Ook na herhaaldelijk aandringen weigerden zij voor HUN FOUT de verantwoordelijkheid te nemen en weigerden mij enige tegemoetkoming te geven. Zelfs de besparing van de verzendkosten in Nederland (die zij wel voor hun rekening zouden hebben genomen) weigerden zij aan mij te betalen. Die staken zij doodleuk in eigen zak!

H

Han IJssennagger

13-02-2021

0