NederlandReview

  Ervaringen RENARD Watches

  Op het gebied van horloges is er zowel online als offline van alles te koop. Zo ook de horloges van RENARD Watches. Wanneer je graag bij de tijd wilt zijn, en van tijdloos design houdt, kun je bij hen een horloge bestellen wat in deze categorie valt. Zij combineren klassiek met modern. Wat de ervaringen met dit bedrijf en het product zijn lees je hier op NederlandReview.

  Over RENARD Watches

  RENARD Watches is opgericht door twee zakenpartners die ook vrienden zijn en zij hebben zich gevestigd in Amsterdam. Hun doel: ‘Tijdloze, verleidelijke en betaalbare horloges maken die symbolen zijn van een ongedwongen stijl’. Deze horloges hebben als inspiratie design van een hoge kwaliteit uit het heden en verleden, en zij combineren deze met de moderne trends, technologie en filosofie. De naam RENARD komt van het Franse woord voor de vos, een sierlijk dier. In Japan staat dit dier voor een lang leven, bij de Kelten kennen ze hem als een symbool voor een gids. Een aantal kenmerken van de horloges van RENARD Watches zijn de verticaal geborstelde wijzerplaten, licth gebold glas en opvallend matte indices en wijzers.


  Een vos (RENARD) in het struikgewas

  Diensten

  Bij RENARD Watches vind je drie verschillende collecties in verschillende kleuren en met leren of stalen bandjes:

  • De Elite 35.5 mm – Dit is een klassiek horloge dat zowel geschikt is voor mannen als voor vrouwen.
  • De Elite 25.5 mm – Dit is de vrouwelijke serie met elegante horloges die hun inspiratie in de stijl van de jaren ’60 en ’70 vindt. De
  • De Grande Chronograph – Een collectie van horloges met een chique uitstraling die stoer en stijlvol zijn.

  Daarnaast kun je bij RENARD Watches ook een los bandje bestellen, wat het horloge ook weer een andere look geeft.

  Betaling en verzending

  Alle horloges worden wereldwijd gratis verzonden. Wanneer je een keuze hebt gemaakt, dan kun je je bestelling betalen met Creditcard, Paypal, iDeal, Bancontact, Sofort Banking, Belfius, KBC/CBC of door middel van een bankoverschrijving.

  Garantie

  Op de horloges van RENARD Watches zit standaard 2 jaar garantie met internationale dekking. Deze garantie horloge geldt alleen voor die gevallen waar door fabricagefouten het horloge niet nar behoren werkt. Dus niet voor die gevallen waarbij door onjuist gebruik het horloge is beschadigd, of wanneer het horloge is aangepast of onjuist gerepareerd door een andere partij dan degene die RENARD Watches heeft aangewezen. Ook zit er geen 2 jaar garantie op de batterij en beschadiging van het glas.

  Klachten

  Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd waarbinnen je het horloge ongedragen in de originele verpakking terug mag sturen. Daarvoor moet je het bijgeleverde retourformulier invullen. Als het retour gestuurde is ontvangen en gecontroleerd, ontvang je daarvan een e-mail. Als alles akkoord is wordt het aankoopbedrag binnen 20 dagen na ontvangst teruggestort.

  Wat zijn de ervaringen van de klanten van RENARD Watches? Kun je met hun klassieke horloges tijdloos en bij de tijd tegelijk zijn? Lees alle reviews!

  RENARD Watches
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  5.8
  43% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.4
  Service
  rating
  5.8
  Prijs
  rating
  5.8
  Leveren
  rating
  6.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over RENARD Watches

  Uw beoordeling

  dtoon2@hotmail.com

  Zeer Slecht.
  De bestelling ging goed en snel. Helaas de eerste dag dragen brak het bandje al. Het horloge terug gestuurd en een nieuwe gekregen zonder problemen. Bij dit horloge werkte de chronograaf binnen 2 dagen niet meer. Het horloge opnieuw terug gestuurd en geld terug gevraagd maar tot op heden nog niet gekregen (2 maanden).
  Leuk dat de service goed gaat maar als het horloge van dergelijk slechte kwaliteit is is het voor mij alleen tijd verspilling.

  Door: Daan25-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Horlogebandje

  Vervangend bandje gekocht voor Renard horloge en vooraf betaald. Bandje is nooit geleverd en men reageert niet op mijn emails. Ben diep teleurgesteld.

  Door: Yvonne 09-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Renard

  Uurindicatoren na 2,5 maand afgebroken, zeer slechte kwaliteit

  Door: Klant 142414-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Kapot

  Na slechts een maand begonnen de wijzer slecht te lopen en nu is er zelfs 1 los gekomen, geen aanrader.

  Door: Bas28-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Prachtige afwerking

  Zeer mooi ontworpen, vooral het oog voor details is prachtig. Ik heb een horloge aangeschaft naar aanleiding van een nieuwe baan en ben zeer content hiermee. Vooral de afwerking is prachtig.

  Door: Leopold13-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Nieuw horloge

  Ik heb een nieuw horloge geregen van mijn man voor ons 6-jarig huwelijk van Renard. Werkelijk prachtig afgewerkt en ik ben er zeer blij mee!

  Door: Marjo Leverink23-09-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  perfecte service

  Ik ben niet snel gecharmeerd van een horloge. Normaal zit ik in een hele andere klasse. Alle waar naar zijn geld. Maar het ontwerp en afwerking is uitstekend!

  Door: Dick Vermaas18-09-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is RENARD Watches een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over RENARD Watches. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 43% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is RENARD Watches actief?

  RENARD Watches is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van RENARD Watches gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.